Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Everybody needs a little break [Usui & Bree]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Everybody needs a little break [Usui & Bree]   Szer. Feb. 18 2015, 13:39

Megint minimum három dolgot csinálok egyszerre - kávét töltök a szervezetembe, szakdolgozatot olvasok át az előttem levő laptopon és közben műsorvezető társamnak is igyekszem válaszolni a mai témánkkal kapcsolatosan.
Csak a szokásos.
- Nézd, Damien, ha hozol három embert, akik benne vannak a dologban, akkor megcsinálhatjuk, nekem teljesen jó! De kétlem, hogy csak úgy be tudnál rángatni bárkit is a folyosóról délutánra. - Nevetek fejcsóválva, mire ő ezt kihívásnak veszi és meglapogatva a vállam, hogy csak figyeljek, mindjárt jön, elviharzik.
Mosollyá szelídül az ajtócsukódást követően képemen a vigyor, s kissé kifújva a levegőt tüdőmből dőlök az agyonhasznált, de általunk - rádiósok által - nagyon kedvelt bőr kanapé háttámlájához dőlök, lecsukva laptopom fedelét. Az ellenőrzés ráér majd később is.
Szemeimet lehunyva kortyolok a koffeindús italba, jólesően élvezve ki annak minden zamatát, miként a köröttem lustán elheverő csendet is.
Ajtó nyílik, felőlem meg apró nyögés hallatszik, mert olyan ez a hang számomra perpill, mintha gyomorszájon öklöztek volna finom figyelmeztetéssel. De kinyitom szemhéjaimat, mert érdekel, ki tévedt erre.
- Heló Usui! Egyeztetni jöttél vagy keresel valakit?

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Everybody needs a little break [Usui & Bree]   Szer. Feb. 18 2015, 17:28

Épp összeszedte az összes teendőt, amiről Bridget-et meg kell kérdeznie (meg még pár embert). Igazából mivel ő ilyen mindenes itt a rádiónál, néha teljesen értelmetlen (legalábbis számára értelmetlen) kérdésekkel is megkeresik, illetve kérésekkel is megbízzák. Annyi bizonyos, hogy egy ideje a péntekeket kihagyja, mivel Mark olyan nagyon idegesíti, hogy kerüli a konfrontálódást vele. De mivel néha még szombaton is bemegy ha van valami, úgy érzi igazán senki sem szólhatja meg a pénteki szabadnapja miatt.
Minden esetre Bridget-et tudja merre találja általában, magabiztosan nyit be némi kopogás után a szobába.
-Mindkettő, utóbbi megoldódott, szóval kérdeznék párat, ha nem bánod. Amúgy szervusz Bridget. - Biccent mellé kicsit, az istennek nem becézne senkit, bár eddig csak Philip akadt fenn ezen.
-Nos. - Ül le a kanapé másik felére, ha a lányt nem zavarja, majd a lapjaiba néz, össze van ám írva. - Ezt odaadnám elsősorban, pár témajavaslat a műsorodhoz, miről ejthetnél még szót, a többiek küldik. - Ad oda két papírt a másiknak, remélve majd átfutja. - Továbbá lenne pár kérvény az új felszereléseket illetően, mint a kábelek kicserélése, új mikrofonok, fülhallgatók. Neked van bármi kérésed, amit hozzáírjak a listához? - Kezd bele szokásos kissé monoton és színtelen hangjával, mimikátlan arcával. Persze érezni hogy érdekli és figyel, mert tekintete a másikat pásztázza, mit válaszol. Ő nem dől hátra a kanapén, hanem egyenes háttal, szinte katonásan ül, mint mindig.
-És... egy George nevű illető kérdezi, hogy szombaton ráérsz-e megnézni a... - Bele kell néznie a jegyzeteibe - ... szürke ötven árnyalatát a moziban. - Kérdezi teljesen fapofával, mintha legalább valami szakmai kérdést tett volna fel, de mint említve volt, minden hülyeséggel megkeresik, azt se tudja ki az a George. Reméli Bridget tudja miről van szó.

// Tied a 300. hsz-em *-* //

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Everybody needs a little break [Usui & Bree]   Csüt. Feb. 26 2015, 11:09

Habár csak anyámék és a kezdő tanárok Bridgettezik, mégsem szóltam élte sosem Usuinak, nem is most fogok rákezdeni erre. Ha a srácnak így tetszik, ki vagyok én, hogy beleszóljak? Én sem becézgetem a másikat, ha már itt tartunk, mert szerintem ezt a nevet, amit birtokol, nehéz lenne úgy, hogy az ne legyen gyerekesen komolytalan.
- Persze, gyere csak! - Paskolom is meg a kanapét magam mellett. Nem harapok, cserkészbecsszó. Sokkal inkább kíváncsi a pillantásom, érdeklődő, hogy vajon mit szán nekem mára a másik.
Átvéve a témás papírokat persze menten végigszalad tekintetem futólag rajta.
- Te... ez a tanáros téma most komolyan átment a szitán? - Értem én, hogy a témalistán élik ki olykor páran a trollkodás iránti vágyukat, de tartok tőle, nem lenne túl szerencsés a tanár-diák szexet felhozni az intézmény falaki között. Persze, mind tudjuk, hogy akadnak, akik bepróbálkoznak a jobb jegyekért, míg olyan pletykák is akadnak, hogy olykor maga a tanár kap el diákokat, de... minket ezért feljelenthetnek rágalmazásért, ha magukra ismernek, bármennyire is igaz vagy sem a nyilvánosan terjesztett szóbeszéd.
A lista hallatán aprót sóhajtok és hajamba túrok. Ez tényleg egy jó kérdés, hirtelen nem is tudok mit mondani - én, akinek alapvetően mindenhez van egy-két szava, már, ha épp nem céklavörös fejjel, zavartan pislog a másikra - így körbepillantok az üvegfal túlsó felén levő adáshelyiségbe.
- A kettes mikrofon valamiért halk, ha nem hajol közel az ember hozzá, azt lehet, nem ártana kicserélni vagy legalább megnézetni, ha a fiúk ezt még nem említették. Meg ööö... Azt hiszem, ennyi! Mondanám, hogy kérjünk kapszulás kávégépet ez helyett a régi helyett, de esélyesen nekünk kellene venni bele a cuccot, ahogy most is a kávét, szóval csak a szívás maradna utána. - Nevetek fel kissé, vállat vonva. Egyszer kóstoltam valakinél, amit az a gép csinál. Tényleg isteni! És tényleg nem éri meg hosszútávon, főleg, ha olyan koffeinfüggő a társaság, mint mi.
A mozi kapcsán kissé elkerekedik a tekintetem, majd kipukkan belőlem egy nevetés.
- Jesszus.... vele nem, ebben teljesen biztos vagyok! De ezt szívesen közlöm én vele majd, nehogy te szívj már miattam esetleg.- Már nem azért, de Usuival előbb mennék el, mint azzal a nyomulóssal. Kellett nekem elhintenem, hogy már nem vagyunk együtt Gabe-bel...

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Everybody needs a little break [Usui & Bree]   Szomb. Márc. 14 2015, 00:03

-Én magam sem értem, szerintem ez sérti a személyi jogokat, bár ha előfordul ilyen akkor az egyetem előírásait is. Ha engem kérdezel, mint általános probléma, általánosan kezelheted esetleg, mert mint téma, mindentől függetlenül, téma. Amíg pártatlanság van, szerintem maradhat. - Közli a maga válaszát ahogy helyet foglalt a lány mellett. Érezni, hogy neki sem tetszik a téma, de ilyetén módon talán mindenki békén hagyná már vele a másikat.
-Hm. Nem említették, gondolom azért, mert nincs aki megszerelje. Felvetem, szerintem kicserélhetnénk és ezt tartalékba elraknánk. A régi tartalék amúgy is kontakt hibás. - Bólogat, fel is írja rögvest a listára.
-Ha egy nagyobb dobozzal vennénk a kapszulából, közös pénzből, szerintem akár megoldható lenne, bár kétlem hogy teljesen ingyen lecserélnék nekünk a kávéfőzőt magát. Erre nem igen terjed ki a költségvetés. Bár ha valamin tudnánk spórolni, lehet megoldható. Csak meg kell szavaztatni. - Ő legalábbis szereti az egyhangú döntéseket.
Ezt követve rákérdez George nevében a mozira, de csak félredönti a fejét, hogy mi olyan vicces. Ő maga a filmet sem ismeri, szóval teljesen ismeretlen neki a kérdés minden eleme.
-Könnyedén közlöm vele, hogy: Nem. - Nyomja meg a szót könnyedén, amolyan: nincs apelláta stílusban. - Amúgy sem értem, miért nem ír neked egy sms-t... - Csóválja a fejét, elég életképtelen számára a másik, hogy nem bírta megoldani, de megelőlegez annyi jószándékot, hogy mivel idejött és visszafele úgy is találkozik a sráccal, így egyszerűbb volt neki.
-Amúgy ez valami festői életrajz? Fura címe van. - Neki valamiért egy grafitrajz jut eszébe erről, nem egy erotikus könyv, ami eredetileg lenne ugye.
-Páran felvetették, hogy lehetne valami új műsort bevezetni, hogy változatos legyen a dolog. Például valamit ami mozielőzetesekkel vagy filmekkel foglalkozik, esetleg egy olyat, ami hetente bemutatja a város egy egy nevezetességét röviden, érdekes adatokkal és megjegyzésekkel. Nem tudom neked tetszik-e bármelyik, látsz-e bennük fantáziát. Én utóbbiban olyan szinten látok, hogy sokan vannak, akik csak az egyetem ideje alatt vannak itt, lehet érdekelné őket, én nem tudom megítélni teljesen. - Elvégre ő mindig is Los Angelesben élt, valamint lehet sokakat nem érdekelne egyáltalán.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Everybody needs a little break [Usui & Bree]   Szomb. Ápr. 04 2015, 15:56

Alsó ajkamba harapva hallgatom Usui érvelését és a rohadt életbe is, igaza van. Ez egy olyan téma, ami megosztó, mindenkit érdekelne és ráadásul nem is alaptalan, ami a pletykákat illeti. Na itt kezdődnek a problémák ezzel az egésszel.
- Gondolod, hogy képesek vagyunk pártatlanok maradni? Mi még csak-csak, de a betelefonáló diákokat élő egyenes adásban legfeljebb amikor már bekövetkezik a baj, akkor tudjuk lekeverni valami zenével vagy kisípolni az egészet. Ha engem kérdezel, mind a kettő ciki. Esetleg, ha kiterjesztenénk a témát? Mondjuk beosztott és főnök közötti viszonyra vagy ilyesmikre... - Akárhonnét nézem, kényes ügy, hülyék pedig mindenhol akadnak, akik nyers fogalmazásmódjukkal páros lábbal tesznek bele magasról, hogy milyen jogokat sértenek meg, vagy, hogy bezárhatják-e a rádiót miattuk.
A továbbiakra apró bólogatásokkal adom tudtára egyetértésem, még a végére el is mosolyodom kissé, ahogy oldalt pillantva komoly, papírlapokra, jegyzeteibe szegeződő arcát fürkészem.
- Mihez is kezdenénk a racionalitásod nélkül, banyek... - Szélesedik ki mosolyom akaratlanul is. Valóban keresve sem találhatnánk jobb embert a posztra, mint Usui. Kár, hogy akadnak, akik nem becsülik, pedig nélküle aztán cseszhetné a rádió a szervezettségét!
A megjegyzésére felnevetek kissé. Hatásos a hangsúlya, az egyszer már biztos.
- Talán egyszerűbb volt neki mással randit kéretni velem, mint a szemembe nézve elhívni egy olyan filmre, ami a kikötözős szexre épít. - Vigyorgom a szerintem nyilvánvaló választ - Ha viszont tényleg megmondod neki, hogy felejtse el, azt megköszönöm.
Apró sóhajjal dőlök hátra a kiélt fotel támlájához, pillantásom érdeklődő, van-e még valami a srác tarsolyában. És lőn, akad! Kissé feljebb is tornászom magam ültemben, hangom nevetős továbbra is.
- Röviden és tömören van egy gazdag pasi, aki arra esküszik, hogy az asszony kikötözve és verve jó, meg egy nagymama-stílusban nyomuló fiatal csaj, és ezek ketten találkoznak és bumm... nettó másfél óra szoft pornó! Legalábbis amit hallottam felőle, nem olvastam a könyveket és a filmet se láttam, az igazat megvallva, szóval ítélkeznem se lenne szabad. De én valahogy nem tudom hanyatt dobni magam a lehetőségre, hogy egy pasi megalázzon. - Az olyan... brrr. Nevezzenek konzervatívnak - nem vagyok az! - de nem tudnám élvezni szerintem a szexet bizonyos fokú durvaságon túl. Megölné az egészet.
- Az ötlet nem rossz, ha lenne rá igény és persze ember, akkor szerintem simán megcsinálhatnánk! Fel kell vetni a többségnek.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Everybody needs a little break [Usui & Bree]   Szomb. Ápr. 04 2015, 16:33

-Ne legyen betelefonálás. Legyen SMS vagy facebook bejegyzés. Az elég nyilvános, mindenki látja, de törölhető a bejegyzés tudtommal, ha nagyon sértő lenne. De a főnök beosztott is maradhat mellé, elvégre igencsak érinti a témát. Ezzel sokkal általánosabbá tennéd a dolgot és még kevésbé utalgatósra, már ha szabad ilyet mondanom. - Elvégre ő is hall dolgokat, csak ő nem szokott foglalkozni velük. - Szóval a szöveges üzenetekből be tudsz olvasni és reagálni rájuk. Kényelmesebb megoldás, belátom, de kikerülnénk a direkt személyeskedés ilyen forrását.
-Eddig is megvoltatok, én csak könnyítek esetleg a dolgotokon.
- Ő maga sem gondolja pótolhatatlannak magát, de tény, legalább ennyiben hasznos hogy ő mindig próbál objektív maradni. Eleve a szubjektivitása túl erős lenne, nem is enged neki teret.
George kapcsán kicsit összeszalad a szemöldöke, azt hiszi Bridget viccel a témát illetően.
-Ez csak természetes. - Mondja a nyomatékos nem közvetítésére. Neki nem fáj, semmibe sem kerül és ha nem is látszik, kedveli Bridgetet, szívesen segít neki bármiben.
Mivel nem értette az előbbi poént - mivel mi más is lehetne? Szexfilmre csak nem rajta keresztül hívják el a másikat - így rákérdez mi is ez, már érdekli. A nevetős hangsúly azonban rosszat sejtet, érzi lehet bölcsebb lett volna ha csendben marad és maga néz utána, ahogy amúgy is szokta.
-Öhm. - Zavarba jött? Talán. - Értem. Azaz nem, mert fura hogy erre van igény, de... még könnyebben mondom meg neki hogy nem. Tisztességtelen lenne első randevúra ilyen filmre vinnie, ízléstelen is... - Mondja halkabban mint szokta, mert kezdi érteni Bridget ódzkodását. Valószínű a srác kap egy csúnya nézést Usuitól, az már elkönyvelhető.
-És megértelek hogy nem csigáz fel a dolog. - Ezzel be is rekesztené a témát, mert a hasonló témák alapjáraton kerüli, most csak véletlenül tenyerelt bele.
Gyorsan témát is vált, biztonságosabb vizekre, bólogat.
-Szerintem sokan vannak akik szívesen gyakorolnák akár időlegesen is a szerkesztést vagy a hírolvasást. Lehetne olyanra is megszervezni, hogy mindig más olvas fel, kipróbálás alapon. Vagy más szerkeszti meg. Ettől mindig másmilyen lenne, de ez nem feltétlen baj. Ha adunk egy bizonyos keretet, akkor megtanulják hogyan kell alkalmazkodni és kiélni a saját egyéniségük, egyszerre. De javaslom, a legközelebbi megbeszélésen szavaztassunk. Esetleg újfent csinálhatunk felmérést a diákok körében, akár online is. A neptunon keresztül könnyű ímélt küldeni például és csak a link lenne benne. Az töltené ki aki akarja. - Vet fel pár ötletet, hátha tetszik bármi a másiknak.
-És hogy tetszik az elnökség amúgy? Örülök, hogy te nyertél, kiérdemelted. - Bólint kicsit lehunyt szemmel, elismerése jeleként, ő valóban örül ennek. Eddig nem igen volt alkalmuk nyugodtan beszélgetni, na meg kellett egy kis idő, hogy értelmet nyerjen a kérdés, hogy érzi magát a posztban a másik.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Everybody needs a little break [Usui & Bree]   Pént. Ápr. 10 2015, 11:16

Szorgalmasan bólogatok Usui szavaira, mint valami robot, holott csak annak adom jelét, teljes mértékben egyetértek a szavaival. Banyek, tényleg fáradt lehetek, ha nem nekem jutott mindez az eszembe! Hiszen olyan egyértelmű megoldás.
- Ne szerénykedj! Jó, hogy vagy és kész! – Szélesedik ki mosolyom, ahogy felé tekintek. Őszintén így gondolom, még akkor is, ha a hideg futkos a hátamon a Bridget-ezésére. Kellenek az ilyen földhözragadtabb egyének az ember életébe, mert különben azok, akik repdesnek, magukkal rántanák a hülyeségeikkel. Engem igazán nem nehéz, hajlamos vagyok – egy ép ember morális keretein belül – a rosszra, s másnap a józan eszem igencsak veri a fejemet a falba az esetek többségében.
Nem túl szerencsés kombó, ha egyszerre vágyik az ember szárnyalásra és racionalitásra, belátom.
A George-téma érdekes fordulatot vesz, s nem azért, mert Usui önként vállalja a mozizós randevú lemondását, hanem mert szemmel láthatóan fogalma sincs róla, miről is szól a film. Addig volt jó neki mondjuk… de kérdem én, hol élt az elmúlt hónapokban, miközben minden ettől volt hangos?!
- Hát látod… mondjuk, le merem fogadni, hogy kifejezetten lightos a dolog ahhoz képest, amennyire felfújják. – Szelíd mosolyomban nincs semmiféle megrovó, de nehezen titkolnám, így meg se próbálom, hogy kifejezetten mulattat a másik zavara. Nofene, Usui ilyet is tud? Arra mondjuk nem jeleznek a szenzorjaim, hogy ejtené a témát (vagy nem eléggé, hogy figyelmet szenteljek nekik).
- Gondolom, úgy van vele, hogy Valentin-nap táján mindenki ezért van megőrülve most, randifilmként reklámozzák, amire a barátnők minden áron be akarnak ülni, a pasik meg némi film utáni szex reményében végigszenvedik a dolgot. Kissé átlátszó, de gyanítom, ez lehet a helyzet George esetében is. – Hangosabb sóhaj, nevetős megjegyzés:
- Kellene nekem egy kamupasi, hogy elkerüljenek az ilyenek, most, hogy Gabe-bel már nem vagyunk együtt! – Komolytalannak szánom szavaimat, s ezúttal már tényleg továbblépünk a témáról, cserkészbecsszó.
A felvetését, ötleteit érdeklődve hallgatom, noha erről úgyis közösen kell majd, hogy döntsünk, de abban biztos lehet, én támogatom az ötletet.
- Ezeket írod is egyébként, vagy képes vagy megjegyezni? – Szélesedik ki mosolyom, ahogy Usuira pillantok. – Írhatom én is amúgy. – Ajánlom fel, hisz a tapasztalat úgy mutatja, az esetek javában nem árt, ha fel vannak írva az efféle kreatív gondolatok, különben hajlamosak elveszni.
Kérdésére van valami megadó a mozdulatban, ahogy apró sóhajjal dőlök hátra a kanapé támlájához.
- Köszönöm, és… igazán nem szeretnék panaszkodni, szóval maradjuk abban, hogy tetszik. Ha nem így lenne, nem indultam volna a posztért. – Jelenik meg halovány mosoly ajkaim szegletében.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Everybody needs a little break [Usui & Bree]   Pént. Ápr. 10 2015, 21:56

Mivel kitartóan bólogat a másik a szavaira így úgy gondolja, ez így megfelel a másiknak, ő maga is örül, hogy tudott esetleg segíteni, csak nem látszik.
Félredönti a fejét, nézi a másikat. Először átfut az agyán, hogy csak ironizál a másik, de az most fura lenne hirtelen, így arra jut: komolyan örül neki a másik. Fura, de jó érzés, ami azt illeti. Nem hitte volna, lesz még olyan közösség ami befogadja, akár csak egy ember is. Sokáig nem is vágyott rá mondjuk, de mostnaában egyre inkább.
-Nagyon kedves vagy. - Mondja már kedvesebb hangon, nem olyan szokásos kimért-semmilyenül. Tényleg jól esett neki ez a pár egyszerű szó.
Az más kérdés, hogy ez a film eléggé keskeny jégre sodorja, bár maximum a hangján érezni némi zavart és hogy sűrűbben pislog. A mozifilmek és a "tinikönyvek" annyira sem kötik le, mint alapjáraton illene, tehát minimálisan se, meg eléggé lekötötte a kampány és a magánélete. Minden esetre nem érzi tragédiának hogy lemaradt, maximum annyiban, hogy most beégette magát Bridget előtt kissé.
-Ki akarna moziban pornót nézni? - Ráncolja a homlokát, mert ha már durvább, akkor pornó. Ha könnyed, ahogy a másik állítja, akkor pusztán erotikus. Bár ha ilyen szadó-mazó, akkor kérdés, ez hova van besorolva.
Félredöntött fejjel hallgatja, idegen neki a szituáció, de igyekszik alkalmazkodni.
-Ha működő a kapcsolat nem kell ez a film az együttléthez, ha meg randi, akkor nincs értelme, mert ismerkednél, de elvileg nem csak szexuálisan. - Látszik a szemében az értetlenség. - Továbbra is azt mondom, George neveletlen és támogatom hogy nemet mondj. - Csóválja a fejét, mert az egész mozi körítésnek semmi értelme, ha csak egy éjszakát szeretne Bridgettől, ha meg többet, akkor pocsék választás.
-Nem egyszerűbb nemet mondani és közölni, nem akarsz tőle semmit? Egy ilyen hazugság nem vezet semmi jóra. És ha megtetszik valaki és a fülébe jut hogy van valakid? Még ha el is mondod nem igaz, elég furán veszi ki magát szerintem. - Jegyzi meg halkan, mert nem beleszólni akar, csak nem tartja valami fényes ötletnek a hazudozást (mert egy ilyet nem úszik meg az ember egy hazugsággal). Ez a téma kevésbé zavarja, mert nem konkrétan a szexet fedi le és a vele járó dolgokat, ez inkább Breeről szól, ami pedig érdekli is.
-Képes vagyok megjegyezni. De le is írom majd, jobb ha mindenki átlátja. De majd a többiekével, ha más is lát benne fantáziát. - Addig nem tartja fontosnak.
-Ez igaz, de sok dolgoz kell megörökölnöd Zin-től. Több szempontból is hiányzik Zin. - Szusszan egyet, mert nem elég hogy már nem ő az elnök (szerette hogy ő az elnök) hanem már nem is lakik vele a kollégiumban. Egészen megszokta hogy nincs egyedül, ami fura. Bár már az is fura, hogy kong a szoba. Többet is van otthon valahogy mostanság.
-Amúgy a panaszkodás és a tetszés két külön dolog. Az ember arra is tud panaszkodni amit vagy akit szeret. - Jegyzi meg kedvesen, hogy ne érezze úgy a másik muszáj mosoly-maszkot húznia, ha már nyert és elvállalta.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Everybody needs a little break [Usui & Bree]   

Vissza az elejére Go down
 

Everybody needs a little break [Usui & Bree]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-