Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Pént. Júl. 04 2014, 13:58Kora nyárest, péntek este fél kilenc, és ő még nem részeg. A sofőrt is erősen csodálkozik rajta, de jó sofőr, nem teszi szóvá, elvégre Phoenix ritkán tűri az alkalmazottaitól a kritikát, és azért már némi konyakkal megalapozta a hangulatát a hátsó ülésen. Amúgy is fura állapotban van, farmerben, ráadásul a combján egy tök jellegtelen fekete dobozt pihentet, ha ajándékot is visz a címre, hát annak enyhén szólva szerény.
De még milyen címre! Őszintén örül a jó Alfonz, hogy nem kell kiszállnia a környéken, nem szívesen hagyná itt a kocsit, hivatása az, hogy gazdag fazonok drága seggét furikázza, szereti a négykerekű, vakítóra fényezett járgányokat, fájna neki, ha ellopnák, megkarcolnák, vagy valami ilyesmi.
- Itt várjon - száll ki Phoenix, a már ismert környéken, körülnéz a népes lakóvárosrészen, most kezdenek csak élni az utcán, a Nap már majdnem lement, az idő elviselhetővé válik az árnyékban, a fullasztó, sivatagi lehelletet a part felől fújó szellő mossa tisztára, a légkondícionált kocsibelső után szinte haraphatóan bakteriális, életteli a levegő, amiben megmerítkezik.
Pofátlan természetességgel beütögeti Sebastian Drayton kapukódját, már a pizzafutár szöveggel sem vesződik, pedig meglehetősen a szakmához öltözött (link) világos farmerben és halvány pólóban, egyáltalán nem menő bőrkarkötővel és legalább kétnapos borostával. Igazából direkt erre az alkalomra növesztette.
Hamarosan már a megfelelő ajtón kopogtat, ütemesen, dallamos türelmetlenséggel cifrázva.
- Helo-belo. Megvesztegetési, megcáfolási ajándék, tessék - nyújtja a nyitott dobozt, benne egy aranyos színű, meglehetősen hegyes szabvány levélbontó kés: link (bocs a maszek képértXD) hever.
- Pontosan utánanéztem, hogy nincs sürgős munkád, holnap szombat, a heted nem volt túl fárasztó, úgyhogy semmi okod nincs arra, hogy itthon ülj, és a Jupiter szimfóniát hallgasd. Van világos zakód? - in medias res.


_________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Pént. Júl. 04 2014, 15:31

Eltoltuk az ebédet a fiúkkal, szóval még nem voltak nálam, kicsit meg is lep ki csönget fel hozzám kilenc fele. Mázlija van, ha egészséges lennék nem találna itthon, mert éppen a langyos levegő simogatna futás közben. Így hogy pihenésre vagyok kárhoztatva dolgoztam, épp műfordítok, tehát a dohányzó asztal tele szinonima és egyéb szótárakkal, rájuk teszem le a laptopot, ami az ölemben pihent.
Phoenix az, elmosolyodom, ki más jönne ilyenkor csak így. Be is engedem, majd nyitom neki az ajtót is. Én már átöltöztem, mivel lefürödtem, szokás szerint lát (igen, beteg, de vele azt hiszem a félmeztelenség lesz a szokásos), pizsama nadrágban, ami szinté fekete, a bokámnál gumis, kész Aladdinnak érzem magam benne néha.
-Szervusz! - Mosolygok rá, kicsit végigmérem, milyen lazán van most. De illik hozzá, legalább nem fogok nagyon kilógni mellőle.
Pislogok párat hogy ajándékot hoz? Elveszem a dobozt és belelesek. Felnevetek.
A háttérben valóban Holstól a Bolygók megy, ki tudja, lehet épp a Jupiter. Elmosolyodom, csóválom a fejem.
-Van, kérlek alássan. Gyere be, átöltözöm. - Tárom ki neki az ajtót, úgy is hagyom, majd becsukja. A dobozt hátra viszem, ahol a laptop lenni szokott, ott vannak az irataim, csekkek és levelek is, jó helye lesz ott, ki is teszem, de csendesen röhögök.
-Amúgy miért hoztál? Mert én ugyan meg nem öllek vele! - Kacagok, majd átmegyek a hálóba, hogy átvegyem a ruhám. De azért kikiabálok, kivéve ha bejött akkor normál hangerőn kérdem. - Hogy öltözzek, hova megyünk? - Mert hát nem lehet nemet mondani neki, elintézte. Bár hogy őszinte legyek, nem is akartam. De van két világos zakóm, azokat ki is veszem és elterítem az ágyon. Nem tudom azért kérdezte hogy neki kell, vagy rajtam akarja látni. Na meg úgy sejtem van pontos úticélja is nem random megyünk valahova.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Pént. Júl. 04 2014, 17:46A mosoly a legrövidebb út két ember között, valamint a széles mosoly képes arra, hogy megmutassa a szemfogak szakítóerejét, így ösztönös kontaktforrás lesz belőle. Örül a mosolynak, bár ha elküldték volna a jó édes fenébe, valószínűleg akkor sem hátrál meg.
Noha a látvány azért kissé meghőkölteti, kék szemei a bokára tévednek, a gumik láttán kimerednek, és sajátosan torokhangú hörrenéssel jelzi az elégedetlenségét.
- Már megint hogy nézel ki? Lennél inkább alsóban - ha már ott van, szemügyre veszi a pihentetett oldalbordákat, de az állapotot továbbra is megfelelőnek tartja egy kis mulatsághoz. Nem kell félni, nem squassolni viszi.
- Megyek - becsukja az ajtót, lerúgja a cipőt, bár nem marad sokáig, nem akar abban keresztültrappolni a lakáson, elvigyorodva megtámaszkodik a háló ajtajában. Hiányolja a gardróbot még mindig, de most nem teszi szóvá.
- Pedig nagy szívességet tennél, ha összekarcolnád a képem. Egy exkluzív partyba megyünk, a dresskód megköveteli a világos öltözéket, úgyhogy ha már előszedted, húzd fel a halványabbat - bök rá az előpakoltak közül a világosabbra, bár közelebb lép, lehajol, kissé meggyűrögeti az anyagát.
- Bár nem biztos, hogy ebben beengednek, mikori szabás ez? Ha azt mondod, hogy ebben államvizsgáztál, sírni fogok, az több, mint négy éve volt, nem?


_________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Pént. Júl. 04 2014, 18:36

-Áh... hát neked soha semmi nem jó. Ez egy kommersz pizsama gatya... Csak ha nagyon meleg van alszom alsóban, még nincs olyan meleg. - Mosolygok, meztelenül aludnék személy szerint, de hát pont az ilyen váratlan vendégek miatt nem alszom úgy. Csak ha nővel vagyok.
A bordám nézi, köszöni jobban van, már csak fele akkora a sárga folt, rendesen ápolom és pihentetem.
Hálásan mosolygok hogy ledobja a cipőjét, a szívembe lopta magát ezzel az aprósággal.
Utánam jön a hálóba de nem zavar, talán jobb is. Rögtön szólhat ha számára nem tetsző darabot választok magamnak, amilyen válogatós és finnyás a ruháim tekintetében...
-Nem, hiába érett meg ismeretségünk legelső pillanatában hogy belém jöttél... - Vigyorgok rá. - Nem adom meg neked a kegyet. - Vigyorgok. Dehogy bántanám.
-Hah... te... egyszer nem tudom mit csinálok veled... - Morgok kicsit, de még azért mosolygok. - Nem, nem ebben. Munkához vettem. De nem értem mit fikázod, hát egy kommersz zakó komolyan... - Sóhajtom. Mit kéne vennem? A legújabb párizsi divatot? Hagyjon már. Azt veszem meg ami jól áll, ez jól áll, ennyi elég.
-Amúgy az állam vizsga már lesz öt éve is. - Jegyzem meg neki ezt a kis jellegtelen információt is. Közben ha már azt mondja világos kell az öltözékem, hát letolom mindkét ruhámat, és veszek fel egy fehér alsónadrágot (mert fekete volt rajtam), rá egy hosszabb, vékony fehér nadrágot, felülre egy fehér inget, igaz, szürke vékony csíkokkal díszített, de szerintem jó lesz.
Azért megfordulok hogy ne háttal legyek neki.
-Jó lesz kritikus barátom, vagy vegyem át? - Kérdezem meg, bár érezhető hogy kissé cukkolom. Az egyik kezem a csípőmre is teszem, úgy somolygok rá. Aztán hajolok a zakóért és magamra kanyarítom azt is.
A többi ruhát egyelőre az ágyra dobtam, tiszta az, most vettem fel őket. Majd elrakom. Bár lehet nem kéne itt hagyni, ki tudja hogy alakul az este, inkább behajtom a szekrénybe őket. Fő a határozottság, ugye.
Aztán még elmegyek a mosdóba hogy megfésülködjem és rakjak egy kis arcszeszt magamra.
-Amúgy hogy hogy exkluzív partyba viszel? Már hogy engem. - Helyesbítek mert hát gondolom oda egyéb... ismerőseivel megy. Sosem tudom mimnek hívjam őt, de sebaj.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Pént. Júl. 04 2014, 23:35- Kommersz egy háremfiúnál, bár nem bánom, legközelebb selyemnyakörvet hozok neked csengettyűvel, mint a török partnernek. Nagyon meleg. Most komolyan. Los Angelesben élsz. Télen könyörögni kell az időjárásnak, hogy tíz fog alá menjen az átlaghőmérséklet, és legyen ok téli kollekciós kabátot venni, nincs elég meleg? - háborog egy kicsit konyakízűn, a francia italoktól mindig buja, és egy kicsit agresszív lesz, míg a whiskey inkább hidegebb méltóságteljességre sarkallja. Kivéve, amikor valakit megfürdet benne. Az is elég buja.
Mint mondjuk a bordacsontok kacér íve, ilyen ledér könnyedséggel mutogatva.
- Soha vissza nem térő lehetőség lett volna elnyerni a hálám és a jóindulatom - forgatja meg a szemét kissé, aztán elvigyorodik szélesen.
- Kommersz-kommersz, két percen belül kétszer használni túlzásnak érzem, annyira nem menő kifejezés. Az a baj vele, hogy kommersz. Ha már zakó, miért lenne kommersz? Arra ott van a póló és a farmer - mutatja is, ha esetleg nem ismerné meg az ő felső és alsótestén A pólót és A farmert. Egyébként a zoknija is halvány csontszínű.
- Egyébként miért kellett neked fehér zakó a munkához? Valld be, hogy valami esküvőre mentél benne. Bár nehéz elképzelni, hogy akkor miért volna itt. Szóval öt éves évfordulója van a vizsgádnak, gratulálok, erre inni kell - vigyorogva megszemléli a nem szégyellős hátsót, kedveli az ilyen szabatos embereket, csak ne lenne amúgy olyan kis ennivalóan éretlen, mint egy faék.
- Rémesen nézel ki, de gyanítom az én zakóm túl széles lenne a válladra, úgyhogy maradj ebben, legalább nagyjából a te méreted, még ha nincs is rád szabatva. Hogy tudtok így élni? - mered frusztráltan a ruházatra, aztán inkább visszatiplizik a cipőjéhez, amíg Sebastian hajtogat, meg tollászkodik.
- Hogyhogy? Oda megyek, úgyhogy máshova momentán nem tudlak elvinni - vigyorogja meg a kérdést széles jókedvvel. - Miért pont téged ne? Csevegtünk az otthonülős életed nyomasztóságáról._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Szomb. Júl. 05 2014, 00:04

-Én nekem harminc fok felett kezd melegem lenni... bírom a szélsőséges hőmérsékletet is. A forróságot még kedvelem is. - Mondom ártatlan hangon mosolyogva. - Nyávognom is kell majd ha hozod a nyakörvet? Dorombolni csak bizonyos kényeztetésre tudok. - Kuncogok, a selyemszalagról meg csengettyűről egy kandúr képe villant be.
-Máshogy akarom kiérdemelni, törődj bele! - Vigyorgok.
-Hah... nem vagyok divatmániás, láthatod, legyek elegáns, nekem elég....
-Esküvőre? Kiére? Nem. A tolmácsolásra vettem. - Én meg az esküvők... nem szeretem őket. Nem tudom miért, valahogy nem.
-Jól van, iszunk rá. - Közlöm vidoran, miért ne?
-Hah... Phoenix! - Kacagok fel, nem bírom. - Ha ennyire rémesen nézek ki, ne nézz rám. - Húzom el a szám, de csóválom a fejem. - Kész vagyok tőled. - Kuncogok, elpakolok és rendbe szedem magam, aztán felveszek egy fehér cipőt, szerencsére van, bár nem szeretem mert könnyen koszolódik.
Aztán csak hálásan mosolygok rá, nem tudom miért törődik velem ennyire, komolyan. Sosem fogom tudni neki viszonozni kellőképp, de még azt sem tudom mit lát bennem, hogy érdemesnek tűnjek a barátságára.
-Ez igaz, ez igaz. - Mosolygok, nem mondok többet. Mondjuk Kiliannal van beszélve hogy eljárunk majd, de mondjuk ő meleg, szóval vele azért más lesz. Vagy nem. Fogalmam sincs, amúgy kedvelem a srácot.
-Na menjünk te fehér herceg, ments meg a magánytól! - Kacagok fel, már kezemben a kulcsom meg a táskám, hogy mehetünk. Be is zárok, majd követem a kocsijához. Sofőr, miért nem lepődöm meg.
-A taxi snassz mi? - Sandítok rá vigyorogva.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Szomb. Júl. 05 2014, 00:33- Milyen angol vagy te? - hörren fel, aztán felkacag, őszinte gonoszsággal, szinte belesajdul. - Nyávogsz te így is eleget kis arab tolvajfiú. Egyébként a szalaghoz jár a kényeztetés is, tudod, ez teszi a háremfiút. Mint olyant. Tudod, hogy mi az a hárem? Semmi köre nincs a háromhoz, vagy járomhoz, meg a többi - legyint néhányat, mintegy ellegyezve a problémát.
- Arra nem is gondoltál, hogy nekem nem fog tetszeni a "máshogy"? Akkor meg mi értelme van? - sóhajt fájdalmasan, aztán csak a fejét csóválja.
- Nagyon gyér fogalmaid vannak az eleganciáról. Az elegancia, mint olyan, nem időtlen fogalom, hanem évről évre változik. Szóval ebben tolmácskodsz. Soha nem akartak még leborítani egy kis toszkán vörössel, vagy kék curacaoval? Hihetetlen, hogy kihagyták! - szusszan, ő nem ilyen pazarló.
- Ha nem nézek rád, hogy viszlek el valahova? Nem logikus Mr. Drayton - ingatja a fejét vidáman, megmosolyogja a kacagást, jól hangzik, sokkal jobban, mint az övé, kedvesebb és kevésbé öntelt, majd errefelé csiszolja a saját mű-nevetését.
- Nagyszerű. Királylányhoz mérten elég gyorsan összekészülsz, ez azért gyanús - a sárkánybecsület megköveteli, hogy elismerje az érdemeket, még ha ezek után meg is kapja a szokásos ő nem királylány blablát. Már emeli is a kezét, hogy mutogassa a hápogó kacsaszájat, aztán nyitja a kocsiajtót, beengedi Sebastiant, bezuhan ő is. Szó szerint, kényelmesen levetődik, mondjuk a kocsi belső terében elférne egy népes, afrikai törzs, pedig csak két személynek van kialakított ülőhely. Ellenben van beépített italhűtő, amiből optimális hőfokú konyakot pattint elő, miután jelzett a sofőrnek, hogy indulhatnak.
- A taxit hívni kell, várni kell rá, még a végén kedvem támad nekem vezetni, semhogy elviseljek egy taxisofőrt. Tessék - pohárba tölt, csak keveset, visszafogottan._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Szomb. Júl. 05 2014, 01:02

-Olyan aki alig volt otthon. - Kuncogok. - Bah, nem is nyávogok. - Húzom el a szám kissé csücsörítve, nézzenek oda. Aztán csak kuncogok. - Akkor az más, akkor dorombolok, talán még a nyakörv sem fog zavarni! - Kacagok, hülyéskedek.
-Megoldom hogy tetsszen. - Vigyorgok. - Már íródik a könyv az önzetlen énedről, aki igazi misszionárius. - Heccelem.
-Hah... nem, képzeld, nem. Sőt, megkaptam hogy jól áll, ezt nyeld le! - Mosolygok rá. Egy öltözékem sem hagyja szó nélkül, ha nő lennék valószínű már kikészültem volna, így csak magamban vállat vonok. Nem felelhetek meg mindenki ízlésének.
-Akkor meg viseljen el Mr. d'Abo. - Somolygok rá.
-Már megint királylány lettem? - Nevetek, nagyon akarja. - Na jó, csak neked. Neked leszek a királylányod, beadom a derekam. - Na nem szó szerint, félreértés ne essék. - Tessék megdicsérni ha már királylány vagyok vagy nyafogni fogok! - Kacagok, nem fogok, de ha lúd legyen kövér.
A gesztusra miszerint fecsegek csak nevetek, lökött.
Ez a kocsi aztán durva... mert hogy besszállunk, jó tágas.
-Úristen, csak azt ne! - Heccelem nevetve. - Kössz. - Veszem el a poharat, majd ha tölt magának koccintok vele.
-Cheers! - Mondom mosolyogva, majd beleiszok.
-Sosem értettem minek ekkora kocsi... de komolyan... - kuncogok.
-És milyen party ez? Van valami téma, vagy amolyan eliteknek megrendezett havi könnyed összejövetel? - Érdeklődöm meg.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Szomb. Júl. 05 2014, 11:21- Most például kifejezetten nyávogsz - vigyorog szélesebben, a csücsörítést kifejezetten megmosolyogja, le is kaphatná telefonnal, de inkább nem kapkod most.
- Nem is zavarhatna, a selyem nagyon puha, meg se érzed, amikor rajtad van -ő már csak tudja.
- Kíváncsian várom. Megmutathatnád fejezetenként, csak hogy legyen hozzá néhány hitelesítő kommentem - rajta a nyelöltés sora, de nem áll ilyen barbár eszközökkel. Inkább még egyszer, szúrósan végigmustrálja az öltözéket, tisztán látszik rajta, hogy megvan a véleménye azokról, akik szerint jól áll, és nagyjából keresztben nyelné le őket.
- Nem megint, ki sem álltál a királylányságból. Majd megdicsérlek, ha megérdemled. Jahoppá, a hajad megérdemli. A kócos stílus mindig divatos, soha nem kell vele semmit csinálni ahhoz, hogy úgy nézzen ki, mintha direkt feltúrták volna neked, szééép munka - mereszti kék szemeit, aztán kicsit meg is forgatja.
Magának is tölt, kicsivel többet, végül is, ő nem orvosi eset, legalábbis nem azért, amiért Sebastian, bátran ihat, legfeljebb a mája bánja. Könnyű kézzel koccint, elégedetten hunyorít a pohárcsilingelésre, aztán kortyint.
- Egészségedre. Hogyhogy minek? Mert kényelmes - prózaian leegyszerűsített indok.
- Ne aggódj, nem táncmulatságba viszlek. Ha csak havonta jönnénk össze, megszűnne az elit réteg, mint olyan, belehalnánk egymás hiányába. White-party lesz, a nyár tiszteletére. Elegáns urak-hölgyek sétálgatnak a pázsiton, fehérben, pohárban a kézben, és megbeszélik az élet nagy dolgait, üzleteket kötnek, ígérnek, ármányt szőnek és megbotránkoznak a fiatalabbakon, akik az alulról megvilágított medencében megmerítkezve kilépnek a dresskódból._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Szomb. Júl. 05 2014, 14:24

-Miáu... - Mondom durcásabban, szeretem a macskákat, de nem szoktam kandúrosat játszani.
-Ó de tapasztalt valaki... - Cukkolom, de csak csóválom a fejem mosolyogva. Biztos selyempizsamája is van vagy ilyesmi.
-Természetesen, te fogod lektorálni, mi sem egyszerűbb! - Vigyorgok, nincs bennem írói véna de a kedvéért megpróbálnám összekanyarintani ezt a könyvet. Vagy füzetet.
-Tudod mit? Úgy is kéne már cserélnem, ha ráérsz elhívlak és akkor megkritizálhatod az összeset amit veszek és csak lesz olyan ami mindkettőnknek tetszik és nem kell hallgatnom hogy nézek ki, mit szólsz? - Somolygok, mindig egyedül vásárolok, de tehetek kivételt. Megérné, nem piszkálná a gönceim. Hah...
-Nem nem, herceg is voltam meg hős lovag, csak te akartad mindig hogy királylánnyá avanzsáljam magam... - Intem meg még az ujjam is intően mozgatom, hogy nana.
-Hát igen, irigyled mi? De e irigykedj, a szőkéket mindig jobba bírják a nők mint a feketéket! - Nevetek, a hajammal pont nincs bajom, bár tény... hiába fésülöm meg, nem igen látszik.
-Áh, tőled nem is vártam más választ! - Vigyorgok.
-Hmm, jól hangzik. - Nem tudom milyen lehet az alaphangulat, vannak fenntartásaim nem fogok-e kilógni, de tudok komolyan is viselkedni, azért Phoenix miatt nem lehetek lökött, mint szoktam. Bár érdekes hogy vele megyek bulizni, már amennyire ez az, de most lazán van, talán laza lesz az egész. Ismerkedni meg mindig jó.
-Akartam már kérdezni, szoktál visszajárni Franciaországba? Akár csak pár napra is? - Érdekel a válasza, neki hiányzik-e, szokott-e még visszajárogatni.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Szomb. Júl. 05 2014, 18:08- Egész jó - fontos a fejlődő ifjúságnak, hogy megfelelő mennyiségű dicséretet és elismerést kapjon az embertől, a nyávogásra így széles mosollyal ezt bírja kibökni.
- Mint mondtam, a török partner szereti az ajándékokat - derül.
- Megspórolod a szakmai korrekciót is, tiszta haszon látod, hogy nem haltam még meg, utólag nem tudja ellenőrizni a főszereplő az életrajzi műveket, ami nagyon kellemetlen.
Felcsillan a szeme, iszik a konyakból, aztán azzal a jellegzetes, picsulós mozdulattal int a szabad kezével.
- Hétkor a plázában szívecském, nézünk neked valami bájos göncöt - nyafogja, aztán közelebb hajol Sebastianhoz, ami azért ebben a kocsibelsőben igen nagyszabású művelet, visszakomolyítja a hangját.
- Tudod, ha jól akarsz kinézni valamiben, inkább szabóhoz menj, mint boltba. Tudod, nem csak úri szabók vannak - teszi hozzá egy kis vigyorral, aztán visszadől hátra, mert inni csak úgy lehet kényelmesen.
- Hát mert hercegnek és hős lovagnak nem vagy elég hiteles - ártatlan pofa, szende, visszafogott, szerény kis vélemény.
- Egyáltalán nem irigylem, én kicsit furcsán néznél ki kócos szalmabábúként, nem? De van, akinek jól áll... hm... talán - nézegeti meg most egy kicsit azt a hajat, de lehet, hogy mindjárt beleköt.
- Keress egy liberális politikust, hogy elmondja neked, hogy a kisebbségi komplexusainkat kompenzáljuk az ekkora kocsikkal, a kérkedéssel, a luxussal, de jobb, ha tőlem tudod, hogy a kényelmet a legliberálisabbak is szeretik, csak irigylik, hogy nekik nem telik - szónoki hangulatban van, ez egészen rémületes.
- Honnan jön ez a kérdés? - rázkódik meg kicsit, aztán kiissza a poharát, felkönyököl, a kocsi simán suhan alattuk a gazdag külváros felé, alig van zavaró háttérzaj.
- Nem. A bátyámmal úgy egyeztünk meg, hogy nem hagyom el az országot nélküle, ő meg nem nagyon utazik el. De sok franciával beszélgetek. A partyn is lesz néhány, tetszeni fogsz nekik._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Szomb. Júl. 05 2014, 18:28

-Kösz. - Mondok én is csak ennyit, ritkán dicsér meg, ez nálam (tőle hallva) nagyon jót jelent.
-Haha... ha nő rendben van, de ha kedvelsz pasinak nem adsz el. - Úristen, durva lenne. Meg nem tudom miért de valahogy a török ügyfélről valami pasi képe kúszik elém gondolatban. Baljóslatú.
-Hát igen, ekkora tekintettel vagyok rád hogy addig írom míg élsz és virulsz. - Mosolygok.
Jajjjjj annnnnyira tudtam hogy belemegy, szét szívja majd a vérem és felpróbálom a fél szalont mire valamire kinyögi hogy talán megteszi... ahhh. De nevetnem kell, nem tudok morogni, hogy szivecskézik nekem.
-Nem voltam még szabónál... - Vallom meg töredelmesen. - De a jobb öltönyházakban hozzád igazítják nem? - Általában nem vesződtem ilyesmivel, találtam olyat ami kényelmes volt és passzolt.
-Má' mé' nem? - Mondom direkt 'parasztosan' de kuncogok. - Nem lehet mindenki olyan izmos mint te... a futás szálkásít! - Nevetek.
-Áh, jó lenne az! Kék szem mellé szőke kócos hajzuhatag, kész mesebeli herceg lennék én is! - Nevetgélek halkan, igazából nincs bajom azzal hogy sötét a hajam. - Kössz. - Forgatok szemet, talán arra utal rám lehet nézni.
Kuncogok.
-Én szeretek vezetni, akkor meg nem azt nézem hogy az utastér milyen. Ritkán ülök úgy kocsiban hogy nem én vezetem. - Mosolygok, de megértem hogy tetszik neki. Elvégre tényleg kényelmes.
-Csak úgy. - Terelek. Előbb feleljen. Inkább iszok én is, addig is le van foglalva a szám.
-Hmm... - Kicsit elhúzom a szám, akkor semmi. Fura hogy nem mehet el külföldre, de nem firtatom miért nem. Gondolom akkor nem tudna segíteni rögtön ha gond lenne. Aztán csak elmosolyodom. - Gondolod? - Kuncogok, nem tudom fogok-e tetszeni nekik de ha franciák nekem már tetszenek. Kicsit el is kényelmesedem, a franciákkal általában kijövök, érzik hogy kedvelem őket.
Nézelődök ki az ablakon, tetszik az éjszakai város látképe, a futó fények és a hűvösebb levegőtől megélénkült emberek.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Kedd Júl. 08 2014, 00:31- Pont azért adlak el nekik, mert kedvellek. Egy férfi sokkal kevésbé kegyetlen és kreatív, mint egy nő - mosolyog, elvégre ez szemenszedett hazugság, az pedig valahogy mindig megmosolyogtató.
De amúgy soha nem adná el egy töröknek Sebastiant. Egyszerűen csak nem. Lehet, hogy egy kicsit rasszista.
- Egy ééééletre leköteleztél - nevet és újra tölt magának, az édeskés konyakból nem lehet eleget inni, főleg, ha butikolni akarják vinni a tisztességes újgazdagot.
- Nem tudom tudod-e, de a jobb öltönyházakban azt a jelenséget, hogy hozzádigazítást bizony, hivatásos szabó végzi, nem mondjuk egy varrókislány az utca végéről - sejtelmes hang, mintha a világ egy nagy, eddig megfejtetlen misztikumába avatta volna bele a fiút. Analfabétáknak az ábécé.
- A halakat az úszás szálkásítja - fapofa, remekül pókerezne, persze hízeleg neki, hogy feltűnt az izmossága, főleg ebben a pólóban, ami kissé tapad is. Hja, szegény dresskód, ami a zakót írta elő, el fogja sírni valaki magát.
- Azért a tied túlzás "zuhatagnak" nevezni. Megnöveszthetnéd vagy levághatnád - piszkálja meg a vállra libbenő egyik tincset kétkedő fejjel. Se hosszú, se rövid. Ki tudja mit akar ezzel kifejezni az egyén.
- A vezetőülés az utastér szerves része, annak is meg kell felelnie bizonyos kényelmi faktoroknak, mert én is szeretek vezetni, éppen ezért kell oda is a luxus, ami tetszik nekem. Miért, te vagy nézel, vagy vezetsz? Kamionoznod kéne - átható figyelmes pillantást vet Sebastianra, kék szemeiben könyörtelen éberség, észrevette az elsikkadó kérdést, és rosszalló szemhunyorítással némasággal tüntet, amíg nem kapja meg a maga válaszát._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Kedd Júl. 08 2014, 01:00

-Óh, bocs már! - Ül ki az elképedés vigyor formájában az arcomra. - Azért a szex is más férfival mint nővel, tegyük már hozzá! - Nevetek, nem voltam még férfival, nincs is tervbe véve, szóval rázom a fejem, hogy nem nem. - Ha meg el vagyok adva neki, így is úgy is azt csinál velem amit akar, nem édes mindegy? Egy nő nem tud annyira meggyötörni. - Már szexben. De mivel amúgy ki lennék tartva, igazából most csak ez számít. Még jó hogy csak hülyéskedünk, ezért nevetek is.
-Óóó, sokkal fogsz te nekem jönni, nem aggódsz? A nyakadon maradok a végén! - Nevetek jóízűen.
-Jó de mondom, én nem szabattam. - De szép szó. - Igazíttatni sem igazíttattam. Valahogy mindig úgy éreztem pont jó, akkor minek? - Mosolygok, érzem mindjárt leteremt. De csúnyán. Lélekben csinálok pár vállkörzést, okés, mondhatja!
Nézem, a poén fáj, átmegyek macskából halba egy ajak "p" szerű erős hang kiadásáig fáradt fejjel, majd nevetek, fogom a homlokom, ú ez fájt.
-Nem szeretem ha hosszabb, a rövidebb meg nem áll olyan jól. Ez pont kényelmes. - Na nem, a hajam marad, fodrászhoz nem megyek csak igazítás céljából, erre még megbecsült új barátom sem vesz rá. Az hogy a hajam piszkálja nem zavar, ha jól esik neki csak tessék. Bizonyára azt nézi töredezett-e, de nem. Ebbe nem tud belekötni, hál' istennek.
-Igen, de a műszerfal és a vezető ülés az más, annak saját hangulata van. Jó, ennek is, bevallom! - Kacagok. - Nem, vezetés közben is nézelődöm, de engem nem szoktak fuvarozni. Mióta megvan a jogosítványom, mindig én vezettem a családban is, mert nekem jobban ment a jobb oldali forgalomhoz igazodás mint neki. - Válaszolom könnyeden, hát ugyan ki jött volna értem kocsival? Senki.
Nem úgy nézek ki mint aki kifejteni méltóztatna miért is érdeklődött ilyen váratlan a másik utazási céljairól. Inkább nézelődöm, nedvesítem a szám és a nyelvem a szesszel. Egy idő után csak kérdezek, bár másról.
-Amúgy gyakran jársz el bulikba meg estélyekre? - Kíváncsi lennék mennyire otthon ülős vagy mennyire viseli rosszul ha otthon kényszerül maradni.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Kedd Júl. 08 2014, 12:21- Hogy jön ide, hogy más? - ráncolja a homlokát, tűnődő pillantást vet Sebastianra. Vajon a fiú feltételezte, hogy nem tudja, hogy más? Hm, furcsa elképzelései lehetnek a szexualitásról. Egyébként nyilvánvaló, hogy még mindig nem googlezott rá. Folyamatban van, hogy rohadtul megsértődjön. - Ez viszont téveszme. Mivel a férfi dominancia jobbára elég öntelt ahhoz, hogy a saját testét használja, a nő, akinek a "gyötréshez" más, idegen testű anyagokat kell, hogy használjon sokkal pusztítóbb tud lenni. Csak hogy tudd. Mondjuk az ilyen nőket szerencsére nem is nagyon lehet "társas csajozással" felszedni - mosolyog egy kicsit kritikusan és aljasul, miután a lehető legrészletesebben körülírta a dugást. Vajon miért beszélnek róla lábujjhegyen?
- Juj - ijed meg a lehetőségtől, még a konyakjába is beleiszik, jelezve, hogy mennyire megrettent az eshetőségtől.
- Ne hallgass a megérzéseidre - csóválja meg a fejét, ennél jobban most nem csap le az esetre, főleg, mert a hallá válás nagyon szórakoztatja, belemosolyog a poharába, még el is fordítja a fejét, pedig igyekszik megőrizni a komolyságát és a méltóságát.
- Szerethetnéd, ha egy kicsit hosszabb. Így pont semmilyen - levágattatni nem akarná. Fiatalabb korában kifejezetten kultiválta a hosszú hajat, de ahogy sok mást, ezt is maga mögött kellett hagynia.
- De az a hangulat nem üt el az utasrész hangulatától. Kivéve persze, ha Frankeinstein férceli össze darabokból a kocsit - ismeri el, a kihasználás tipikus esetére csak sóhajt. Nem csoda, ha nem tud tisztességgel bulizni a fiú, ha mindenkinek a részeg seggét ő furikázza.
- Nem válaszoltál a kérdésre, hogy honnan jött az előző kérdés - feleli a kis hallgatás után feltett újabb kérdésre oda nem illő disszonanciával. Egyébként mellékesen bólint is, de nem ennek van fő információtartalma._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Kedd Júl. 08 2014, 15:03

-Hát lehet neked édes mindegy férfi vagy nő szolgája leszel nekem nem! - Nevetek, mit nem ért ezen?
-Szerintem egy nőt ki tudok elégíteni önmagam kreatív felhasználásával, nem kell ide más. És való igaz, nem a domina típus az esetem, nem olyanokat szedek fel, jól látod. - Mondom vissza én is gonoszabb mosollyal, hogy ha-ha vicces a másik. - Hagyjuk, menjünk... - Legyintek, kezd túllépni a poén kategórián a dolog.
-Sejtettem, ma rosszat fogsz álmodni, készülj fel. - Vigyorgok rá már később a kocsiban.
-Hah... oké. - Megérné nemet mondani erre? Nem, abszolút nem. De látom hogy mosolyog, ne komolykodjon már nekem, főleg hogy ilyen lezseren van.
Nézek rá, miért lenne semmilyen.
-Meglátom. - Mondok ennyit, végül is vágni bármikor lehet belőle. De majd megkérdek pár lányt is.
-Mindegy, nem tudom leírni. Más a vezetőülésből élvezni az utat és más az utastérben. - Mosolygok.
Sóhajtok, látom nem hagyja annyiban. Vállat vonok.
-Rég voltam Párizsban, gondoltam elhívlak egy rövid útra. - Nézek rá a végén könnyeden, elszakítva a pillantásom az elmosódó városi fényekről, elvégre ő szeretett kinn élni, tud is franciául, rá gondoltam először. Mert egyedül nem mennék, azt már látom. - De akkor tárgytalan. - Mosolygok, mert hát ha nem mehet akkor nem mehet. Lehet amúgy sem akart volna eljönni velem, ki tudja. Alig ismerjük egymást.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Szer. Júl. 09 2014, 12:27- Ne lázadozz, nem szép "szolga" erény - mereszti a szemét ártatlanul.
- Nem a te képességeiden van a hangsúly - kissé félrehajtja a fejét, a konyaktól kellemes, meleg csillanású szemével hűvös értelemmel figyeli Sebastiant, talán az öccsfaktok mellett sikerült megtalálni egy másik, feleslegesen, értelmetlenül megkövesedett lélekzárványt, ami eléggé szúrós és kellemetlen ahhoz, hogy közelebb kerüljön hozzá. Szomorú, szomorú, de a legtöbb ember itt feladja, csak a Phoenixhez hasonló őrültek kezdik egy piszkálni a dolgokat, hátha kijön, mint a tüske a köröm alól.
De nem most.
- Akkor ma le sem fekszem - és erre iszik is, biztos módszer az álmodás ellen a nem alvás. Tényleg. Laboratóriumban tesztelt.
- A világ legkikerülőbb válasza - sóhajt drámain, búcsúzón még meghúzkodja a tincsecske végét, aztán a saját térfelére helyezi a kezét.
- Azért csak próbáld meg, elvégre szavakkal keresed a kenyered, kedves Sebastian - vigyorog kajánul. - Ráadásul egy olyan emberrel beszélsz, aki tud vezetni, és szokott is, ugyanakkor furikáztatja is magát, amiről neked a gyerekkori emlékeid lehet már elhalványodtak.
Hunyorít, aztán hallgat okosan, csendesen, hümment. Ez már nem olyan duzzogós hallgatás, egészen más az íze, a hangulata. A száját megcirógatja a pohárral, kis mosoly ködlik a szája sarkába.
- Ez egy kedves ötlet, miért kell titkolni? - búsan, csendesen. Kipillant az ablakon.
- No igen, viszont sajnálatosan nem hagyom el az országot majd egy másik életben. Egyébként igen, gyakran járok. Olyan ez nekünk, mint bemenni dolgozni. Akit nem fotóznak le ilyen eseményen, az nem is létezik._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Szer. Júl. 09 2014, 15:38

-Nem is vagyok szolga típus... - Vigyorgok.
-Ó. Ez is igaz. Maradjunk annyiban nem ajándékozol el és akkor minden rendben marad. - Somolygok, még az ötlet is frusztráló. De szerencsére továbblép, ennek örülök.
Felnevetek, nem alszik, na jól van.
-Ez is megoldás!
-Hát de ha így van? - Megy a fejem is a húzás irányába kicsit, míg mosolygok.
-Bah... - Vigyorgok rá, egyszerre idegesít és szórakoztat, de inkább szórakoztat. - Jó, maradjunk annyian ha vezetek más szemmel nézem a kocsit, mintha csak utazom benne és nem vezetem. Nekem ez olyan mint másnál a ruha, ha máson látom nekem nem ugyan az mintha én is hordok egy ugyan olyat. Így megfelel? - Nézek szépen új barátomra.
-Igen, egészen újra tizenhatnak érzem magam hogy hátul ülök. - Forgatok szemet mosolyogva.
-Nem titkoltam... Csak ha úgy sem jöhetsz olyan mintha fájdítanám a szíved, már ha lett volna kedved esetleg. - Lehet nem is lett volna akkor szükségtelen és szentimentális hallgatás lett volna valóban.
-Csinálunk ide francia hangulatot neked. - Mosolygok rá, olyan mint egy kalitkába zárt madár. Valahogy nem illik hozzá, gondolom frusztrálja. Remélem nem bántotta meg a kérdésem.
-Rossz ha nem forogsz közszájon igaz? Esnek a részvényeid. - Mosolygok, sosem menne ez a hírességesdi. Annyi felesleges nyűggel jár, bár lehet csak kívülről tűnik így.
-És mond, nem zavar hogy mindig címlapon kell lenned? - Nem úgy fest mint akit zavara, valszeg ebben nőt fel, de azért... mindenbe bele lehet fáradni.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Hétf. Júl. 14 2014, 16:38- Azt én a helyedben így nem jelenteném ki teljes magabiztossággal - egy pszichológustól leste el ezt a hangsúlyt, amivel ezt mondja, mintha egyenesen a tudatalatti mellé csúsztatná be a szavakba csomagolt üzeneteket.
- Bah, te vagy minden jónak az elrontója - húzza fel az orrát kicsit, a fogához koccantja a poharat, kihívón bámul a perem felett Sebastian, jelezve, hogy amikor ilyeneket mond, akkor még a konyak is szórakoztatóbb nála. Nem sokkal, de azért kicsit igen.
- De hát nincs "így". Olyan, hogy "meglátom" nincs. Vagy csinálsz valamit, vagy nem csinálsz. A meglátom egy olyan válasz, mintha azt mondanád, hogy "engem nem érdekel, nem én csinálom, nem vagyok ura a saját tetteimnek, majd valaki, aki bábként irányít engem a háttérből, elrendezi ezt a dolgot helyettem, ahogy minden mást az életben". Fura - sóhajtva elteszi a kiürült poharat, ő már tudja, hogy közelednek, többet inkább nem iszik, majd ott.
- Pedig elvileg a szemed ugyanaz marad, nem? - valaki nagyon kritikus kedvében van, csípőből jönnek az ilyen gonoszságok.
- Nincs is szív, szóval emiatt igazán ne tarts vissza információt - kis, fanyar mosoly a szája sarkában. De mennyire lenne kedve, bár valószínűleg nem Sebastian lenne a megfelelő társaság egy olyan nyaraláshoz, amin ő jól érezné magát. Hajjj, nem mintha szégyellné magát előtte, de azért egy kicsit...
- Ó igen? És mégis hogy tervezed a francia hangulat megcsinálását? - hajol közelebb a fiúhoz nagyon is kíváncsi, szeretetreméltó, mohó érdeklődéssel.
- Rémes, mintha nem is léteznék - bólint az ironikusnak ható kiszólásra teljes komolysággal.
- Miért zavarna? Szeretek ott lenni. Modell voltam, azt szeretem, hogyha szereplek valahol, néznek engem, na meg utálnak is. Akinek erre nincs igénye, az miért lesz híres?_________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Hétf. Júl. 14 2014, 17:25

-Hmpf... akit szeretek annak mindenben szívesen a kedvében járok, az ágyban is adakozó típus vagyok, de nem szeretem ha megkötik a kezem. - Fújom fel a hajam, ami az arcomba kúszik, nem hat meg a hangsúlya.
-Ó, elnézést, ostorozz még lesújtó pillantásoddal... - Somolygok rá.
-Nem, nálam azt jelenti, hogy növesztem még, de ha nekem nem tetszik akkor levágom újra. Rövidebben nem szeretem, de hosszabban lehet hogy zavarni fog. Ez jelenti azt hogy majd meglátom. Csak nem mondtam mögé, hogy hogy fog állni. - Forgatok szemet, ha nem érdekelne mit mond, nem kérdezném róla folyton, mit gondol. - Meg ha úgy tennék ahogy mondod, akkor azt mondtam volna hogy igazad van, levágom vagy megnövesztem, el sem gondolkodnék szeretném-e, akarom-e. - Sóhajtom.
-Ki tudja, napszemüveggel lehet sötétebben látom a világot... hmm... - Csücsörítek mosolyogva, ha ő így akkor én emígy.
-Már hogyne lenne... Én lassan hallom is ahogy dobban, elvégre a szíveden viseled sanyarú sorsomat. - Mosolygok rá melegebben, tudom én hogy van neki, kedves, hiába tagadná. Bizonyára annyit mondogatják neki hogy szívtelen, dölyfös akármi, hogy lassan ő is elhiszi. Ki tudja.
-Hmm... nem tudom... - Pislogok hogy közel hajol. - Mindenfélével. Ételek, zenék, kiállítások, viselkedés, beszélgetés, amit akarsz. - Mosolygok, kivételesen nem jut eszembe kedvenc francia vonulatom a csók és a többi, de hát Phoenix-szel beszélgetek és neki ajánlkozom, nem egy lánynak...
-Nem lehetsz mindenkinek a világ közepe Phoenix. - Mondom kuncogva, kedvesen a nevét. Szörnyűek ezek a hírességek, de így kell kedvelni őket nem?
-Mert azzá válik. Nem mindenki akarja a rivaldafényt, egyszerűen csak belecsöppen. Ha szerencséje van nem roppan bele. Igaz, aki híres akar lenni és nem foglalkoznak vele eleget, akkor ő meg abba roppan bele. Ördögi kör... - Kiiszom a poharat és ölemben melengetem tovább a vízcseppes poharat, ujjammal játszadozva a kicsapódott nedvességgel. - Persze ha akarja megoldja hogy beszéljenek róla szerintem te is megoldod. - Mosolygok rá. Érdekelne ő hogy oldja meg... sok rendezvényt szervez? Olyan nőkkel kavar akikkel botrány? Vagy semmi ilyen, beszélnek róla, elég ha megjelen? Elég karizmatikus... Igaz, míg így gondolkodom kicsit rajta felejtem a szemem, mosolyogva fordulok vissza nézelődni kifele az ablakon.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Csüt. Júl. 17 2014, 23:46- Blabla. Csak azért mondod ezt, mert még nem volt értő módon megkötve a kezed. Ez az általános vélekedés. A legtöbben kijelentik, hogy utálják, aztán akkorát élveznek, hogy arra a prostituált barátom, aki erről mesélt nem is talált szavakat - vigyorodik el, előkotorja az elektromos cigit, hogy legyen valami értelmes dolog is a szájában a szavakon kívül.
És ostoroz. Mert ha kérik, akkor szabad, bár a pillantásának lesújtó mivolta kap valami sajátos, kaján csillanást is.
- Ha valahogy zavar, akkor az a jelenlegi állapot lehet, elvégre még hátra se tudod gumizni tisztességesen. Nagyon nyafkalin vagy - szemet forgatni ő is tudod, méhhozzá nagyon intenzíven.
- Az ember soha nem mondja azt a másiknak, hogy igaza van, amíg nincs a körülmények által rákényszerítve. Néha neked ugyan vannak perverz elhajlásaid, de nem következetesen.
- Nincs rajtad napszemüveg -
mutat rá nagyon szigorúan és rosszallóan, ez nem tartozik a tárgyhoz.
- Fújmár. Nem a szívemen viselem a sorsod. Ez az érdeklődés fejben dőlt el - utasítja el a "vádat" legyen az akármilyen kedves és jóindulatú is, de azért egy kicsit elmosolyodik. Szereti, ha így jellemzik. Mindig jó érzés, ha az ember sikeresen tesz pozitív benyomást. A pszichiátere is megdicsérné érte. Nem a mostani, hanem az előző.
- Nem rossz koncepció, de az ilyesminél ügyelni kell, hogy ne legyen túl zsúfolt és erőltetett. Csak egy marketinges tanács - mosolyog egy kicsit fanyarul.
- Egyébként a franciáról az egészséges fiataloknak a szex jut eszükbe. Csak szólok, hol tartanak a kortársaid.
Összevonja a szemöldökét.
- Mi az, hogy nem? - műfelháborodás érik, de igazán látványos, ha lefotóznák most, akkor tényleg senki meg nem mondaná, hogy nem dühös igazából.
- Egy frászt, ez egy urban legenda. Olyan nincs aki egyszerűen csak belecsöppen. Csöppenni a víz és a tehetetlen anyagok szoktak, hadd ne részletezzem. Az, aki híres lett, tett valamit. Csinált valamit. Aki pedig nem vállalja a tetteinek a következményét, az egy gyáva és gerinctelen alak. De fura módon, mostanában hőst avanzsálnak belőlük, ki érti ezt - ő mondjuk elég jól, de nem kell mindent megmondani Sebastianak.
- Megoldom, de hát minek, ha egyszer beszélnek rólam, és a te füleid süketek, mint az ágyú. Mindjárt megérkezünk - ó és láthatja hogy csinál botrányt.
Odakint hatalmas villák kovácsoltvas kerítései suhannak._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Pént. Júl. 18 2014, 00:32

-Képletesen érettem a megkötött kezet... szexben ha olyan a partner miért zavarna? - Kuncogok, tud az jó lenni, tudom én, én is csináltam, de én a kötöttségekre értettem, amivel a rabszolga sors járna. Mindegy is igazából.
Látom élvezi hogy lesújthat rám pillantásával, szemet forgatok, kész vagyok tőle, vigyorgok.
-Hogy milyen? Nyafkalin? - Kacagok fel, milyen szóhasználat ez tőle? - Amúgy sem akarom összefogni, de ha akarom, akkor össze tudom, hidd el! - Kacagok tovább még.
-Már perverznek gondolod ha egyetértek veled? - Nézek rá, mert szerintem egyetérteni nem ennyire szörnyű dolog. Persze mosolygok, jó a kedvem, nehezen lehetne letörölni az arcomról.
-De szokott... - Jaj de morcos lett, jól áll neki, muszáj elvigyorodnom.
Felkacagok hogy fújol.
-Ha fejben dőlne el akkor üzleti ügyben lennél velem, az dől el fejben, ez a szíved sugallta dolog, hogy velem lógj! - Kuncogok jókedvűen, főleg hogy kicsit csak elmosolyintotta magát, láttam!
-Hát mindig más, fő a változatosság. - Mosolygok, majd kiszalad egy "pfff" a számon rosszallóan.
-Tudod... ha meg nem sértelek, veled tervezve programot nem a szex meg a csók jut eszembe... kicsit sem vagy lányos alkat. - Kuncogok, mert hát számomra ő nem meleg, én sem vagyok, akkor miért kéne annak a franciázásnak az eszembe jutnia Phoenixről?
-Kemény világot élünk, a húsvéti nyuszi meg a mikulás sem létezik... - Mondom lebiggyesztett ajakkal, főleg milyen kis mérges pulyka lett, megmosolyogtat.
-Hát... de lehet nem azért tett le valamit az asztalra hogy rivaldafényben legyen, hanem mert mondjuk feltaláló, ilyesmi, nem olyan hihetetlen ez Phoenix. - Mondom mosolyogva, gyöngédebb hangon, mert szórakoztat hogy morog.
-Nem süketek, csak nem érdekel a bulvár... már bocs. - Mintha azt mondtam volna ő sem érdekel, pedig ez nem igaz.
Kinézek, te jó ég hova hozott engem ez a pasi? Remélem nem lesz nagyon puccos parti, agyilag nem vagyok toppon a több órás bájcsevejhez. Ha megáll a kocsi, leteszem a poharat ahol a helyét sejtem, vagy Phoenix-é mellé és kiszállok, hagyom hogy vezessen, rábízom magam, remélem ő ismeri a járást.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Pént. Júl. 18 2014, 15:33- Miért értetted képletesen, ha a fizikai megkötésről beszéltünk? - ráncolja össze sima homlokát, úgy látszik, ő nem tesz ilyen komoly, kirekesztő különbségeket a dolgok között.
- Nyafkalin - ismétli meg a meglepő szót, nem ő alkotta, de néha szeret ilyesmit használni, és élvezettel szembesül a hatással. Persze, bizonyos körülmények között nagyon szofisztikált és választékos, de momentán nem erre koncentrál. - Elhiszem, mindent lehet, ha akarják erősen, csak éppen nem feltétlenül fog az jól is kinézni. Bár stílusteremtő - a stílus meg ugye már megint egy más kérdés. Az a divatos,a mit egy olyan ember visel, akit divatosnak kiáltanak ki, és ennyi a történet.
- Az a perverz, ahogy egyetértesz. A módszertana az, ami nem emberi, de majd ha egy kicsit öregebb leszel, ebből akkor tartok majd kiselőadást.
Szemet forgat megint, elegánsan, persze, hogy szokott, mindenki szokott, kifejezetten napos helyen élnek, nem ez a lényeg! Bár a lényeg folyton változik.
- Te, aki vajmi keveset tud az üzletről miért gondolod, hogy az dől el fejben? Erről ne állíts fel ilyen merev véleményt, mert nagyon megütheted magad - szívből jövő jó tanács a szívből jövőség túlértékelése ellen.
- A "francia" kifejezés nemtől függetlenül a szexuális asszociációk melegágya. Kivéve persze, ha valamiféle kirekesztő elv mozgat téged, ami alapvetően nehezen elképzelhető. A franciák éppen az a nép, akik nem tulajdonítanak ilyen kategorikus jelentést a szexhez, hogy nemtől függően csak lánnyal, vagy csak férfival szabad-e. Tényleg élték Franciaországban? - csodálkozik rá, mintha legalábbis az aktájából nem látta volna kristálytisztán.
- A feltalálók nem kerülnek a rivaldafénybe, szóval akire a rivaldafény-vonatkozás vonatkozik, azok mind olyasmit tettek, ami figyelemfelkeltő, tehát nyafogni a figyelem miatt ostobaság - szórakoztatóan morog.
- Attól, hogy nem érdekel, tudnod kellene róla. Engem se érdekel a légkör, mégis tudom, hogyha felhő jön, esni fog. Fura dolgok ezek tudod - fanyar. Tényleg olyan, mintha Sebastian azt mondta volna, és ez egyáltalán nem tetszik neki.
Hamarosan meg is állnak, egy széles, fényűző kapunál. Örökzöldek takarják a kilátást, de a távolabb álló ház körül reflektorpászmák lengenek az ég felé, ahogy Phoenix az ajtót nyitja ütemes, kellemes zene is hallatszik. Ja, és persze a kovácsoltvason fürtökben lógók fotósok sem utolsók látványosságnak._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3352

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Pént. Júl. 18 2014, 16:45

-Hát... mert a fizikai megkötéssel együtt járt a te példádban a képletes megkötöttség is, ami azért frusztrálóbb tud lenni néha. - Szalad össze nekem is a szemöldököm.
Szélesen vigyorgok hogy megismétli, mindig meglep valamivel, kedvelem ezt benne.
-Ha összefogom, nem is a jól kinézés a cél. - Kacagok, ki mondta hogy azért fognám össze?
-Öregebb? Jaj anyám, Phoenix, miről akarsz te kiselőadást tartani? Amúgy az egyetértés csak annyi, hogy hasonlóan látjuk a világot, ez annyira szörnyű? Túl átlagos? - Mondom kicsit cukkolva őt, jót mosolygok, de valahol azért érdekelne miért nem most mondja, és egyáltalán mit akar közölni.
Kuncogok csak.
-Ha az alapján válogatnám meg az ügyfeleim, hogy ki szimpatikus és ki nem, akkor nem lenne munkám. Ez tiszta realitás, észérvűség, kibe éri meg az energiám belefektetni. De a mi munkánk kicsit más, nálad nem árt ha a személyiségére is odafigyelsz alaposan az embereknek. - Mosolygok.
-Gyerek voltam. Aztán meg csak rövid ideig voltam kinn. De attól, hogy a franciák ilyenek, én mint brit miért gondolkodnék ugyan így? A britek merevek, hagyomány őrzőek, de ezt te is tudod. - Mosolygok rá. Én nem éltem sajnos kinn olyan sokat mint ő. Irigylem is érte.
-Ó, hmm, akkor lehet hogy valami híresség párja vagy testvére, akkor is fennáll ez nálad? A testvér vagy házastárs munkája miatti előtérbe kerülés nem feltétlen választott, de vele jár. - Vigyorgok a duzzogásán, behalok rajta. Jut eszembe, ha Henry befut rám is ez vár... durva. És kissé kellemetlen, de ha Henry boldog lesz akkor én is.
Kuncogok, jó, lehet majd olvasok róla. Meg úgy általában. De ez Hollywood, itt elég ha kimegyek az utcára, látok sok hülyeséget és botrányt.
Követem, valaki nagyon gazdaghoz jöttünk, ez nem kérdés. Kicsit giccses is nekem, de hát Phoenix társasága kárpótol. A fotósok azért meglepnek, riporter sem lennék erre fele, ez már szinte mutatványosi feladat.
-Amúgy ki adja a partit? Csak hogy tudjam kinek kell megköszönni. - Mert illik, nem is szándékozom elmulasztani a dolgot.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   Szomb. Júl. 19 2014, 17:33- Túlbonyolítod. Fizikai megkötésről volt szó az én példámban, ha te képletes megkötöttséget látsz bele, akkor az a te fantáziád mellékterméke, de jelezd, mielőtt ilyesmit hozol a beszélgetésbe. Szörnyen kínos, amikor így elflesselsz, én meg azt se tudom, hogy hol tartasz - csóválja meg a fejét enyhe rosszallással, de azért nem haraggal.
- Összefogva lehet jól kinézni - tudja miről beszél, neki is volt.
Kajánul elvigyorodik.
- Majd megtudod, ha öregebb leszel. Ne aggódj, ha többet senki nem üt el, és nem vereted össze magad viccből az utcán, akkor jó esélyeid vannak arra, hogy megérd a mondanivalót - álszentkedik egy kicsit, és remekül visszatartja az információt.
- Éppen ezért tudsz keveset róla. AZ üzlet nem az, amikor kapsz egy ukázt, hogy ezt és ezt meg kell csinálni ennyi és ennyi bérért és nincs apelláta. Az üzlet egy folyton változó dolog, amit látszólag a számok motiválnak, de jobb, ha az ember felkészül alaposan a személyes motivációk manipulálásából is. Oktatni kéne ezt az egyetemen, ha sikeres embereket akarnának nevelni - de hát senki nem szereti a konkurenciát.
- Azt mondtad francia hangulatot akarsz idézni, akkor nem gondolod, te nagyon brit, hogy körültekintően ki kellene lépned a saját korlátaid közül? Nem ám úgy keltesz francia hangulatokat, hogy meghívsz egy whiskeyre. Tudod, az nem kifejezetten franciás. Döntsd el mit akarsz - kis sóhajt.
- Az unalmas, hétköznapi testvéreket nem veszik rivaldafénybe. Legfeljebb egyszer mondjuk rávillan a vaku, és ha nem csinál semmit, akkor a közfigyelmet nem éri meg, akármilyen híres botrányhős a testvére - a legjobb példa. Ha Sebastian olvasna napilapot... - Nekem elhiheted, csak azok maradnak meg a rivaldafényben, akik elkezdenek vergődni benne, hogy a tiltakozásukkal minél több figyelmet magukra hívjanak - igazából kíváncsi lenne, ha Henry befutna, Sebastian mit vergődne, vagy éppen nem. Persze, nem valószínű, hogy ezt megérik, általában a híres színészek/kaszkadőrök a befutásuk után kezdenek el drogozni, nem pedig előtte önszorgalomból ütik ki magukat.
De hát ezt nem mondja.
- A hölgy neve Sable Thorn. Annak idején együtt jártam az egyetemre vele, szóval korombeli, de ahogy őt ismerem, nem találkozunk vele, mert mostanra valamelyik 18-21 éves ifjú titánnal monopolyzik a házban - erélyesen a nyitott, de biztonsági őrökkel riportelenített kapu felé tereli Sebastian, ám még félúton se járnak, amikor hozzá is hajol.
- Hunyd le a szemed, mert kisütik - a vakuk. Ezt mondani sem kell, megkapják a maguk részét a villogásból, akárha fehér fénnyel robbanna fel az este. Veszélyes dolog népszerűnek lenni, kellett volna napszemüveget hozni._________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian   

Vissza az elejére Go down
 

azért jöttem, mert senki nem várt ~ Sebastian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

 Similar topics

-
» Nem láttál semmit! ~ Christian és Sebastian
» Ma éjjel bízd rám magad!- Lia és Sebastian
» Daniel & Sebastian & Marcus Treadaway
» Ragyogás (Sebastian és Joshua)
» hiszem, hogy két paralell történet a végtelenben összeérhet ~ Sebastian

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-