Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Coffee to go-Zin&Nick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Coffee to go-Zin&Nick   Szer. Május 21 2014, 21:08

Az Univerzumnak van az a sajátos képessége, nevezzünk iróniának, amin az esetek többségében jól szórakozom, sőt kifejezetten élvezem. Amint megingathatatlan véleményt alkotok valamiről, az élet egy pillanaton belül cáfolja meg minden, addig akár ki nem mondott, szavamat is. De ezeket a kellő koffein bevitele után szoktam értékelni, viszont most, hogy éppen leszokni próbálok róla valahogy nem tűnik olyan viccesnek, hogy minden rohadt sarkon minimum két „Coffee to go” stand igyekszik elcsábítani egymás vevőit, de legfőképpen engem. Pár napja még 7-8 csésze belefért, 10 után van szívinfarktus, erre a doki felhívta a figyelmemet. Remélem nem kihívásnak szánta. Mindegy.  Ma elhatároztam, hogy maximum négyet iszok, egy árva korttyal sem többet. Azt senki nem várhatja el, hogy hétfőről keddre nullára redukáljam le, akkor még annyira sem lennék kezelhető, mint most. Pedig nem ártana barátságosnak és megnyerőnek lennem, ha kiakarok könyörögni némi határidőt a szakdogámnak. Csak ha egy hetet is adnának…Mert a fényt már látom a diplomához vezető végtelen alagút végén, csak gépelésre szánt éjszakáim programja változott meg…szerencsére. A gondoltra és a felkavarodó emlékekre elmosolyodom, egy percre még a tompa fejfájásról is megfeledkezem.
Basszus, miért kell az egyetemmel szemben ennyi bodegát nyitni?  Az önuralmam fájdalmas hangon feladja a harcot. Felhívhatnám Halet…megint, hogy mentsen meg, mert győzni fog a duplapresszó, de attól tartok órája van, és akkor remélem, hogy a termünkben. Sosem vallanám be nyíltan, hogy miatta kezdtem bele ebbe az egész kálváriába.Ingerülten morranok fel, amikor még két csaj befurakodik elém a sorba.  Hiába pislognak rám szépen, nem érdekelnek, nekem kávé kell, sok és erős.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Coffee to go-Zin&Nick   Csüt. Május 22 2014, 18:05

A kezem gipszben, és tudom, hogy én voltam olyan állat, hogy belevágtam a falba, de akkor éppen nem gondolkoztam. Szóval a kezem gipszben, és ez már kiskoromban is szörnyű volt, most pedig egyenesen katasztrófa. Megpróbáltam beadni a tanárnak, hogy ez az oka, hogy nem írtam még meg a szakdogám, de természetesen nem jött be, és mostanra már teljesen lemondtam róla, hogy ezt a problémát megoldom. Az nem nyugtatott meg, hogy így van időm helyre rakni a HÖK-öt, hiszen az a káosz, ami ott uralkodik szintén az én hibám. Begipszelt kézzel, pedig sehogy sem sikerülnek úgy a dolgok, ahogy szeretném. Nem tört el, csak repedt és zúzódott, de ettől nem jobb semmi sem. Használni ugyanúgy nem tudom. Ráadásul pont a jobb kezem. Persze melyik másik? Reggelente nem tudok rendesen letusolni, nem tudok rendesen felöltözni - felöltöztem, csakhogy 5 perccel hosszabb a folyamat, és az túl sok - nem tudok, semmit sem normálisan csinálni.
Például kávézni sem, de ez nem tántorít el, és mivel még nem vittem be a napi életben maradáshoz szükséges adagomat - hogy is vittem volna? Mindent a bal kezemben tartok és a pohár már nem fért bele. Ezért muszáj szereznem egyet. A gond csak az - még mindig, hogy túlságosan fel vagyok pakolva, jobb kézzel meg a gipsz miatt nem tudok fogni.
Az úton viszont, ahogy haladok, és próbálok nem arra gondolni, hogy bele fogok őrülni a viszketésbe, ami a gipsz alatt tört rám, megcsapja az orrom az én imádott feketém illata. Bár nem jó fajta. Abszolút nem az... egyszerűen kell. Nem tudok rá nemet mondani. Szóval megindulok az irányba, és hamar meg is van a kávémat felszolgáló hely. Levágom magam egy asztalhoz, s mivel a sorban állás, meg a várakozás alapból ki van zárva, egyszerűen odakiáltok a kiszolgálóknak.
- Egy dupla eszpresszót, most! - Kapok pár csúnya pillantást, de szánjatok meg emberek, el van törve (nincs de ti ezt nem tudjátok) a kezem, és szegény szerencsétlen vagyok. Amúgy voltam már itt párszor, a személyzet ismer, és ma talán megszánnak az égiek, mert az egyik lány jól láthatóan bólint a kérésemre. Hurrá. Meg lesz a kávém. Kifújhatom a gőzt.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Coffee to go-Zin&Nick   Pént. Május 23 2014, 19:07

Veszíteni fogok. Egyre jobban irritál a szűnni nem akaró, lüktető fájdalom a fejemben és, hogy legszívesebben minden csicsergő madarat egyesével lőnék le légpuskával. Máskor nem zavarnak, sőt kifejezetten élvezem hallgatni őket, de most maradjanak kussban, az egész világ hallgasson el és adjon nekem kávét. Utolsó mentsvárként pötyögök pár SMS-t Halenek, amiktől úgy vigyorgok az IPhone képernyőjére, mint valami idióta, szerelmes kiskamasz. Hihetetlen mit el nem tud érni néhány kósza sorral, de ettől függetlenül nekem jár egy eszpresszó, ma az utolsó. Az, meg, hogy az előzőre is ezt mondtam elhanyagolandó részlet.
Különben meg a leszokás első lépése nem az, hogy beismered magát a függőséget? Ez pedig megtörtént, így senki nem mondhatja, hogy nem járok jó úton. Ennek örömére beállok a sorba.  Türelmetlenül toporgok, közben kattogok, azon, hogy vajon az igazgatóságtól kapok-e haladékot, amikor koreai kiskirályunk követelőző hangja kizökkent.

- Ugyanazt. Cukor nélkül! – magam is meglepődök milyen kemény, ellentmondást nem tűrő a hangom, a kiszolgáló csaj megszeppenve bólint. Ha már Zint kiszolgálják engem is muszáj lesz, máskülönben botrányt csinálok és ezzel mint látom tisztában is vannak. Minden vendégnek ugyanaz a bánásmód jár, a szüleim ügyvédek, tisztában vagyok fogyasztói jogaimmal, még ha csak egy pohár kávéról van is szó. Tüntetőleg leülök a Zin melletti székre. Engedélyt nem kérek, minek? Oda telepszem le, ahová akarok.  
- Verekedtél? – szökik fel a szemöldököm, amint meglátom, hogy hadirokkant. A kérdés inkább protokollszerű, mint érdeklődő. Igazából nekem teljesen mindegy miért van gipszben a keze.
Közben a lány, aki eddig a pult mögött sürgölődött felcsapva pincérnek, ijedten tipegve rak le két poharat. A cukornélkülit elém tolja, amire egy unott biccentéssel jelzem, hogy köszönöm, mehet.  
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Coffee to go-Zin&Nick   Hétf. Május 26 2014, 16:36

Őszintén? Azt hiszem van eredménye a sok éves munkámnak és végre nem állnak le velem jelentéktelen porszemek vitatkozni azon, hogy ők sorban álltak és vártak és nekem is ezt kéne tennem. Sőt a felszolgálók sem jönnek a szabályzattal, ami nyilván létezik, és nagyon szép meg jó és legalább 17 pontban szegem meg éppen. Na de, mint mondtam, végre megtanulták, mi a rend, és szépen mindenki kussol, a kávém meg intéződik. Ez az elégedettség, addig tart, amíg egy ismerős arc - fogalmam sincs kicsoda, de láttam már - erélyesen mellém nem telepszik és utánoz le. Az egyetlen elégtétel a számomra, hogy ő utánoz le engem, tehát még mindig én vagyok a jobb, és a felszolgáló is biztosan csak azért bólint rá az ő szavaira, mert azt gondolja velem van.
Felhúzott szemöldökkel figyelem, ahogy leül mellém. Kicsit arrébb is tolom a cuccaimat, csak a biztonság kedvéért. Alapvetően nincs okom panaszra, mert jól öltözött, ápolt, nem olyan mint sok másik, magát egyetemistának nevező alak. De azért vannak még hibák. Ilyen az asztalon levő kávéfolt, ami jelzi, valaki ült itt előttünk. Rábökök bal kézzel, aztán az újdonsült asztaltársamra nézek.
- Letörölnéd ezt? - nem érdekel mennyire hallatszik a hangomban, hogy rettenetesen zavar az a kávéfolt, egyszerűen le szeretnék támaszkodni az asztalra, de azt így nem tudok, mert a gipszem vagy a könyököm, valamim tuti beleérne, azt pedig nem viselném el.
-  Nem. Csak útban volt egy fal - közlöm nyugodtan, mert ha verekednék, annak nem lenne ilyen vége. Legfeljebb a másik fél távozna begipszelve, de nem én. Megérkezik a kávénk közben, és bár Mr. Szépfiú pofátlan, én előveszem az udvariasabbik felem - de csak mert ő pofátlan volt - és megköszönöm a kávét.
- Köszönjük! - és igen, a lány egy fokkal vidámabban siet vissza, hogy a zúgolódni kezdő sorban állókat is gyorsabban kiszolgálják.
- És te? Mindenkit utánzol? - kérdezem, miközben felveszem a kávémat és belekortyolok. Förtelem, de ez a napom fénypontja.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Coffee to go-Zin&Nick   Csüt. Május 29 2014, 20:33

Csúnyán néznek rám, de őszintén szólva nem hat meg. Pedig mostanában elképesztően jó fej lettem, tessék érte megdicsérni. Nem vagyok gyökér, sem arrogáns, se sznob. Pontosabban nem voltam, egészen addig, amíg meg nem jelentek az elvonás kínkeserves tünetei.
Automatikusan szalad fel a szemöldököm, amikor Zin arra kér, hogy takarítónősködjek.

- Pusztán szolidaritásból. – nem tudom, mennyire irritálja, ha szánalomból csinálnak meg neki valamit, én pedig csak ezért veszem elő a papír zsebkendőt és ezt a szavaimból is keményen kihallani. Egy laza mozdulattal letörlöm a pohárnyomot, összegyűröm és galacsint a legközelebbi szemetesbe dobom.
- Ezért úgy gondoltad lebontod. Értelek. – igazából rohadtul nem érdekel, miért támadt a betonfalnak, főként mert közben megcsap a duplapresszó bódító illata, néma ködbe temetve egy pillanatra a bennem tobzódó maradék jó modort is. Az első korty után azonban valamelyest visszatérek.
- Csak ha ezzel meggyorsíthatom a koffeinhez jutást, és a kávé, mint cél, bőven szentesíti az eszközt…már ha ezt a fekete löttyöt nevezhetjük annak. – kissé fintorgok azért, mert tény, hogy sok rosszat ittam, de ez még a top 5 legihatatlanabban is szép reményekkel indulhatna a dobogóért. De most még a minőség sem fontos.
- Téged mi vitt rá, hogy ezt a szart idd? mert az egy dolog, hogy nekem már oly mindegy mit adnak el eszpresso néven, de belőle, akit egy átkos folt zavar, nem néztem volna ki, hogy ennyire alább adja.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Coffee to go-Zin&Nick   Pént. Jún. 06 2014, 00:14

- A végén még meghatódom - színpadiasan, vagy legalábbis próbálva úgy, szólalok meg jelezve, hogy igazából nem érdekel, miért teszi, amíg megteszi és mivel megteszi, majdnem hálás is vagyok neki. Csak azért nem, mert szánakozni próbált, arra meg tőle nincs szükségem. Ha mondjuk a pincér csaj, vagy tudom is én minek hívják, szánna meg, na az jobban tetszene. Na de, végre kényelmesen letehetem a kezem az asztalra, és meg kell mondanom, kivételesen, egész jól esik ez a semmiről csevegés is. Nem faggat tovább, hogy mit csináltam én pedig nem részletezem. Egyébként is biztosra veszem, hogy rohadtul nem érdekli. A kávé viszont annál inkább. Látni rajta, hogy hozzám hasonlóan ő is függő. Ez pedig, némi jó érzéssel tölt el. Igaz, a miértet nem tudnám megmondani. Azt hiszem So Ra miatt összezavarodtak a hormonjaim. Vagy nem tudom... a lényeg, hogy teljesen másképp gondolkozom, és néha kissé zavar, de igazából meg annyira nem érdekel.
- Ez talán látott igazi kávészemet... Szóval talán belefér a kávé kategóriába - válaszolom nyugodtan, és bele is iszom. Nem tökéletes. Közel sem az. Sehol nincs ahhoz a kávéhoz... Már megint miért gondolok rá, elmehet a búsba, hogy nem tudom kiverni a fejemből, kellett neki állandóan kávét hoznia. Még szerencse, hogy ez a srác visszatérít a jelenbe.
- Az, hogy ez a szar, egészen színvonalasnak tűnik, az automatából folyó foshoz képest - csak hogy hasonlóan választékosan fejezzem ki magam, mint ő. De azt hiszem, ha valóban ért akár egy kicsit is a kávéhoz, akkor egyet kell majd értenie velem, hogy az automatából jövő löttyhöz képest, már ez is nagy előrelépés. Igaz árban is van különbség, de az határozottan megéri.
- Amúgy, te ki is vagy? - kérdezem meg, ha már együtt kávézunk legalább kicsit legyek képbe. Láttam már, tudom, hogy az egyetemre jár, de annyi arcot látok nap mint nap, nem jegyezhetem meg mindet.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Coffee to go-Zin&Nick   Csüt. Jún. 12 2014, 22:20

-Adok zsebkendőt, ha kérsz. szúrom még némi iróniával vissza, hogy lássa, tényleg pusztán nyers szánalomból törlöm le az asztalt. Még ahhoz is tompa vagyok, hogy normálisan morogjak bárkivel. Mi a francért adtam a fejem a leszokásra?
A poharamban lögybölődő feketéséget méregetem, kellő bizalmatlansággal fintorogva. Ennél bőven jobbfélékhez vagyok szokva.

- LA-ben biztos, hogy belefér. Itt közel lehetetlen normálist kapni, ami meg elfogadható, azért a város másik végébe kellene elmászni. – kortyolok egyet az üres duplapresszóba. Rosszabb, mint hittem, de most nem vagyok abban az állapotban, hogy fennkölt sznobot játszva meghagyjam. Minden cseppje arany számomra.
- Elvből nem iszok már automatából. Az abból folyó lének egyetlen nagy titka, hogy mitől fekete, mert, hogy a koffeintől nem az egészen biztos. Pár napja még képes voltam termoszban cipelni az otthon lefőzöttet, hogy ne kelljen azokon a gépeken élnem.lehet most is ezt kéne. Feltankolni és szarni a világra, mint néhány nappal ezelőtt, amikor még nem fordult fel fenekestől minden. Amikor még normális voltam, nem pedig menthetetlenül szerelmes. Kár, hogy ez utóbbi két állapot kizárja egymást.
- Nick, Nicholas Hill – kezet nyújtanék de lévén, hogy gipszes a keze ezt inkább hanyagolom.
- Ha olvasol újságot, találkozhattál már velem. – most, hogy a koffein kezd szétáramlani az ereimben visszatérek normálisabb önmagamhoz bunkó mivoltom kis időre az elvonási tünetek fájdalmas ködével együtt oszlik semmivé.
- Te pedig Zin. – a neve többi részét meg sem próbálom kiejteni. Nyilván botrányos akcentusom lenne, rosszabb, mint franciából.
- Na és mi viszi  egyetemünk koreai kiskirályát, arra, hogy önszántából igyon ilyet? – felé emelem a poharat miközben próbálok valami beszélgetés kezdeményezni, ezzel is időt nyerve magamnak ahhoz, hogy összeszedjem a gondolataimat, amikkel az igazgatóságon fogok a türelmi haladék mellett érvelni.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Coffee to go-Zin&Nick   Hétf. Jún. 23 2014, 07:37

Megforgatom a szemem. Nem szeretem, ha jó pofiznak, de ez, amit most csinál kifejezetten annak hat. Most komolyan, nem érzi magát szánalmasnak? Egy dolog az, hogy ideül, mintha valami ismerősöm lenne, és csak úgy megtehetné. Még abba sem kötöttem bele, hogy pofátlanul sorban állás nélkül akar kávéhoz jutni. De hogy cserébe egy apró szívességet ne kérhessek, még is csak, mindennek a teteje. Ráadásul még bunkó is, mert megköszönni is nekem kell. A végén oda lesz a hírnevem, amit hosszú évek munkájával építettem fel. Aztán ki ő? Valaki, aki sejti, mit jelent a jó kávé fogalma. Látszólag legalábbis. De az, ahogy a város túlsó felét említi eléggé meggyőző-e téren. Csak bólogatni tudok. Bizony-bizony. Arrafelé lehet kapni nagyon jó kávékat.
- Színezék... esetleg valami rosszabb... Inkább nem gondolok bele - válaszolom, ha már automata meg kávé. Igen tudom, én hoztam fel. De na. Őszinte választ adtam. Azért ezt iszom, mert az jobb annál. - Miért hagytál fel ezzel a jó szokásoddal?
Pillantok rá kérdőn. A termoszban kávé cipelés nem rossz ötlet, én hozzá vagyok szokva hogy nekem a HÖK-be hoznak kávét, így alapvetően nincs szükségem rá, hogy szemetet igyak, de most valami hiba csúszott a rendszerbe. Mondhatnám, hogy tipikusan Murphys napom van, amikor nem elég, hogy a kezem nem tudom rendesen használni még a szokásos kávémat sem kaptam meg.
Végre megtudom a nevét. Nem mintha sokat mondana. Láttam már... Kb annyit, mint a csávót. De sosem kapcsoltam egybe a kettőt, és az sem biztos, hogy a mai nap után tudni fogom. Aztán az újságot említi és már azt is tudom, hol láttam. Bólintok. Újságíró. Persze. Aztán megint bólintok, mert ezt kivételesen jól tudja - ez persze nem meglepő - ki vagyok. Csak aztán nyúl nagyon mellé az a lealacsonyító kiskirály szóval. Fel is húzom a szemöldököm, és azt már végképp nem fűzöm hozzá, hogy amerikai vagyok.
- Nos, mint megállapítottad Nick, jó kávét a város másik felében lehet kapni és jelenleg nehéz lenne oda eljutni, mivel nem vezethetek... Tömegközlekedéssel meg egyszerűen lehetetlen belátható időn belül megtenni ezt a távolságot.
Remélem kielégítő a válasz. Azt pedig nem kell neki tudnia, hogy egyébként megpróbáltam autót vezetni, és volt gond, amíg a rendőr meg nem állított... De megúsztam bírsággal. Egyébként nem értem mi baja volt, mondtam neki, hogy nincs eltörve, csak repedt meg zúzódott és tök jól tudok váltani is... De nem hatotta meg. Mindegy. Ha nem, nem.
- És te, miért nem mész a város másik felébe? - érdeklődöm, bár valószínűleg érezhető, hogy nem azért, mert kíváncsi vagyok, hanem mert örülnék ha ott rontaná a levegőt. Hiába, még mindig bántja a büszkeségemet, hogy így leutánzott. Mert azt csinálta. Pff...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Coffee to go-Zin&Nick   Pént. Jún. 27 2014, 12:48

Most mégis mit forgatja a szemeit? Idióta koreai. Azt hiszi, csak azért, mert valahogy kisírta magának az HÖK elnökséget övé az egész világ? Még egy falat sem bír észrevenni és mi ilyen emberre bízzuk a vezetői posztot. Ügyes vagy Frances, gratulálok.
Hagyom is elszállni az automatás híg levek, mert azok továbbra sem kávék, témáját. Még szót sem érdemelnek, oly mértékben szarok.

- Mert kevesebb kávét kellene innom. Nekem őszintén szólva semmi bajom a napi 7-8 csészével, de van, aki kezd rávenni arra, hogy a felére redukáljam az adagot. - milyen szép is lenne, ha legalább az a pár korty fekete minőségi és finom volna. Mindegy is, tudom, hogy megéri ha jó fiú vagyok. Az órámra pillantok, jó lenne tudni, hogy leszoktatóm mikorra végez.
Most én biccentek felé helyeslően. Annak ellenére, hogy Ő alapvetően kiállhatatlan és gyökér, több ponton is hasonló a meglátásunk.

- És akkor a hülye emberek tolakodó tömegéről, a bűzről, koszról, fülledt hőségről nem is beszéltünk. Iszonyat. - gyűlölök tömeg közlekedni.  Pattoghat nekem a Greenpeace, hogy védjük a környezetet, de hiába lesz jobb a fáknak, ha én közben agyvérzésben meghalok.
- Mert ott nem lenne ilyen lélekemelő társaságom. - közlöm az övéhez hasonló hangnemben. - De egyébként, be kell mennem az egyetemre. -kortyolok a kávémból. Túlontúl gyorsan fogy, vennem kéne még egyet...
- Zin, te lehet tájékozottabb vagy ebben...mekkora eséllyel adnak haladékot diploma munka leadásra? - mégis bennfentesebb tag, mint én és jó lenne tudni, hogy nagyjából mire számítsak.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Coffee to go-Zin&Nick   Vas. Jún. 29 2014, 00:14

Ez a szöveg, amit levág! Komolyan, tök gáz. Mert bár nem mondja ki, nem maga miatt, hanem egy nő miatt szokik le a kávéról. Bezzeg nekem a nők hozzák a kávét... Mennyivel jobb, nem? Az pedig, hogy a dohányzást anno So Ra miatt hagytam abba, most ne emlegesse fel senki sem. Utólag bele gondolva, az is olyasmi volt, amit többet nem teszek nő miatt. Viszont a cigiről tényleg le akarok majd szokni rendesen is, most viszont jól esik néha-néha elszívni egy szálat. Na de, kávé.
- Sok szerencsét! Nekem nem menne. És nincs az a nő, akiért erre hajlandó lennék - jelentem ki, aztán iszom még egy kortyot abból a vacakból, ami a poharamba van. A dolgot az teszi ironikussá, hogy bármennyire is vacak agyalok rajta, hogy kérek még egyet. Meg is lötyögtetem a poharamban. Át kéne menni a város másik végébe...
- Meg a rengeteg várakozás, a rosszul ütemezett csatlakozások, és az állandó késések... - csóválom a fejem és mélységesen egyet értek. Pedig egyébként annyira nem szimpi, de legalább kávéban, és most már közlekedésben is egy rugóra jár az agyunk. Ettől függetlenül, elmehetne.
- Áh, értem! - nem, nem bántott meg. Nem ő az első, akinek nem tetszik a társaságom. Nem mintha én hívtam volna ide. Az pedig, hogy be kell mennie az egyetemre, megint csak teljesen érthető. - Én szerencsére végeztem mára.
Igen, már nagyon elegem van. És ha ez nem lenne elég, pont egy engem érintő kínos témára kérdez rá. Őszintén? Szeretném, ha azt mondhatnám neki, hogy az esély 0. De nem hiszem. Az, hogy az én konzulensem és dékánom utál, és nem engedte meg, nem jelenti azt, hogy vele is ilyenek lesznek. S mivel eszemben sincs világgá kürtölni, hogy én bizony elcsesztem a félévet néhány nap csúszás miatt, csak megvonom a vállam.
- Konzulens, szakvezető, dékán függő. Meg gondolom az is számít, mikor van a határidő, és mennyit csúsznál.
Mondtam már, hogy igazságtalan, hogy nekünk előbb kell eladni, mint a többi szaknak? Persze vannak, akik előbb adják le. Ha jól tudom a rendezőknek is előbb van a határidő, de nem is ez a lényeg. Elfogyott a kávém és nem is emlékszem mikor ittam ki az utolsó kortyokat. Meredek az üres pohárra, aztán sóhajtok egyet. Még egy év... Sosem lesz diplomám.
Felállok, és egy utolsó pillantást vetek Nickre.
- Sok sikert - mondom, nem túl őszintén, mert nem, nem akarom, hogy másnak menjen, ami nekem nem jött össze. De azt mégsem mondhatom, hogy "rohadj meg, ha sikerül", elvégre akkor elárulnám magam. Részemről ennyi és nem hiszem, hogy továbbra is igényt tart a rám - Köszi a fergeteges társaságot!
Szúrom még oda, csakhogy tudja, pont annyira élveztem, mint ő az enyémet. Bár az igazság az, hogy legalább nem unatkoztam... Hmm... Mindegy. Magára hagyom, van még sok dolgom, és a béna kezemmel egy örökkévalóság lesz, míg elkészülök velük.

//Köszi a játékot, remélem nem bánod, hogy zártam ^^ ha van kedved egy újabb körhöz, csak szólj!//

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Coffee to go-Zin&Nick   

Vissza az elejére Go down
 

Coffee to go-Zin&Nick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-