Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 the night is dark and full of... - Lio & Gwen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Szer. Dec. 11 2013, 10:50

Jóleső szusszanással nyugtázom, ahogy körbepillantok a kávézóban, hogy mindent rendbe tettünk a kolleginával, szóval leveszem a kötényemet és a kabátomba belebújva vállamra kanyarítom a táskámat.
Beth azt mondja, majd riaszt és zár ő, így egy kedves mosollyal elköszönök csupán, hogy meginduljak a buszmegállóig, nem lévén kocsim. Igen ám, de hiába várok ott a nyirkos hidegben, a busz, ami hazavinne, csak nem jön.
Egyre türelmetlenebbül pillantgatok körbe, hol jobbra, hol balra, mintha bármelyik pillanatban felbukkanhatnának a fényszórók, a két megváltó fényesség. De ez nem történik meg.
Megadóan szusszanok, mint valami morcos süni a sálam takarásában és megindulok gyalog... igen, bele a vakvilágba, mivel erre még a metró sem jár, hála az égnek, hiszen, az egyetemisták általában saját járművel közlekednek, elég nekik a busz is. Talán meg kellene tanulnom vezetni nekem is?
Lépteim sietősek eleinte, de rá kell jönnöm, hogy nem túl kifizetődő ez a tempó, ha egészen a négysávos körútig ki akarok gyalogolni és onnét vissza a mi utcánkba - mindezt pusztán azért, mert közben van egy kevésbé kivilágított szakasz, tele kis kacskaringós utcákkal és elhagyatott garázs-sorokkal... Váh, francokat fogok én itt gyalogolni pluszban!
A hazaérni akarásom erősebb volt, mint az, hogy kicsit is féljek, szóval lekanyarodtam és a rövidebb utat választva, továbbra is sietős léptekkel bandukoltam, utcáról utcára csalinkázva. Volt pillanat, mikor hirtelen azt sem tudtam, hogy hol is vagyok pontosan.
Ekkor torpantam meg először és meg is lett az eredménye. Eddig nem tudom, hogy miért nem tűnt fel, hogy azok az elhagyatottnak bélyegzett garázsok mégsem olyan üresek... Kapásból vagy három szempár - de lehet, volt az több is, csak ennyit realizáltam - meredt rám. Az egyik illető még meg is kérdezte valami kisvárosian bunkó stílusban, hogy elkísérjen e az úton. Hát, abból a kísérgetésből nem hiszem, hogy kérnék gyökérkém. Meg is indultam válasz nélkül tovább találomra az egyik utcán és a szívem szinte torkomban dobogott, mikor hallottam a lépteket az enyéim mellett. Ne, ezt... ne.
Próbáltam nem futni, de így is szúrt már kissé az oldalam ahogy haladtam. Befordultam az egyik utcán, remélve, le tudom rázni őket, viszont ekkor egy idegen testnek - szó szerint valaki testének - ütköztem azzal a lendülettel, amivel a kanyart bevettem.
Ijedten sikoltottam fel, pláne, mikor a karom után kapott határozottan az illető, s még szerencséje, hogy előbb néztem meg ki az és így nem lendítettem a táskámat a feje felé...
- Lio?! - Nem mondhatnám, hogy meg vagyok mentve, a mellkasom riadtan járt fel-le, ahogy kerek őzike pillantással meredtem rá, mint aki nem hiszi el, hogy ismerősbe futhat pont itt. Bár tőle nem is vártam többet, azt hiszem.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Hétf. Feb. 03 2014, 23:08

Még mindig ebben a tetves városban vagyok! Meló nélkül, csórókán, mióta bezártak egy liftbe azzal a taggal nem is reménykedem, hogy lesz valami. A homárok mindenhová utánam csapnak az ollóikkal. Morcosan hagyom el a terepet, megint rettenetesen kaotikusnak érzem magam körül ezt az egészet, most főleg, hogy nincs munka, ez a tag sem biztatott sok jóval, akivel az előbb futottam össze xy elhagyott raktártermében, mert mondtam, hogy nem ölök, nem szopok, rossz belépő volt azzal kezdeni hová nem süllyedek még én sem. Kabát van rajtam, alatta izompóló, farmer, számban cigarettát rágcsálok, egyik szál után szívom a másikat. Lazán eldobom, amint a végére értem és jön a másik. Letüdőzöm, kifújom, elengedem. Ez jellemző az életemre, kéne, hogy jellemző legyen, megint. És ehhez kell az üzlet, a meló, megint valami tiltott, sötét, ami fizet. A következő verseny messze van, az egyszerű fiókfeltörésekből nem tudok luxuslakást fizetni, így lassan oda a rosszfiús imidzs.
Idióta zajokra leszek figyelmes, valami nőt cseszegetnek szerintem a szomszédban, átfut a fejemen ne legyek-e Suparman. Szemöldököm vonaglik egyet, megtorpanok, figyelek a zajokra.
Taknyosok hülye kis játéka. Ráérősen elindulok az irányukba, gondolatban átszámolom hányan lehetnek, s kinek mijét nyomnám a mijébe. Ajkamon sajátos, gonoszkás mosoly árnya sejlik fel, egyenesen az adrenalin bombám felé tartok,akármi is lesz ott, szét fogom verni és nagyon fogom élvezni! Mint bika, aki a pirosra megy, szint látom a vérüket, egyre több, nagyobb, durvább energiákat érzek áramlani a testemben, megszaporázom lépteimet és kicsit biztat a tudat: ezúttal hős leszek. Fekete hős. Senki, soha nem tudja meg. Ekkor futok egy sikolyba, szabályosan belemegyek és a karjaimba zárom, valahogy automatikusan, ahogy a sikító nőket szoktam.
- Gwen?
Nézek őzikeszemeibe döbbenten, ez itt mit keres? Csak nem ő a...? A csuklóját ragadom meg, hevesen, de úgy, hogy ne fájjon. Hihetetlen, de képes vagyok ilyenekre. A sok lepedőakrobatika, hagyjuk is most a tapasztalatot. Egy mozdulattal magam mögé lendítem, ha hagyja persze, mert az is lehet frászt kap, sikoltozik és szarban leszünk, mindenesetre ezt a fogást nehéz kikerülnie.
- Micsoda véletlen, csak nem a rajongóid követnek?
Vigyorgok rá marha magabiztosan, kissé féloldalasan, de a következő pillanatban már megsemmisítő pillantást vetek a huligánokra.
- Remélem tudjátok gyáva férgek, hogy ütött az utolsó órátok!
Ó, igen...ez több mint élvezet, csak kár, hogy szegény Gwem az pont, rengeteg vért fog látni. S ettől még nagyobb izgalomba jövök, Daryl volt csaja, mégiscsak illendő véres bosszút állnom. Lehet elfutnak, lehet szembeszállnak - utóbbinak jobban örülnék és nagyon rosszul járnának, ha Hyunt le tudtam verni a hülye kínai harci tudáslópikulójával most igazán bizonyíthatok. És Gwen előtt se lesz rossz felvágni.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Szomb. Feb. 08 2014, 11:20

Mint írva vagyon, Lio-t a puszta felismerés menti csak meg attól, hogy ő kapja az első pofont - ráadásul tőlem.
A szívem szinte a torkomban zakatol, ahogy felpillantok rá és a visszakérdezése sem sokat segít helyzetemen. Talán a karjainak biztos, határozott ölelése az egyetlen, ami még itt tart, miközben arcáról igyekszem leolvasni, mik is a szándékai. Nevezzenek rosszmájúnak, de én még mindig azt vallom jobb félni és kellemesen csalódni, mint megijedni. Kinézem a csávóból, hogy odavet a keresetlen kis társaságnak.
- Nem a rajongóim, idióta! - Ahogy felém mozdul, ösztönösen húzódnék el, hiszen fogalmam sincs, mire készül... ám némileg lehiggadok - ami a kapálózást és ellenkezést illeti, a halántékomon továbbra is őrült iramban dobol egy ér - amikor maga mögé terel.
- Lio ne csináld... - Kérem halkan, lehet, még ő se hallja meg a csendesen odamondott szavakat, miközben már a "prédáját" veszi szemügyre. Nincs jobb hasonlatom rá, tényleg úgy méregeti a srácokat dúvad tekintettel, mint farkas a bárányokat, azt latolgatva, melyiket egye meg előbb. - Mondjuk a ki látott több vért életében versenyben nem maradék nagyon alul szerintem. Hahó, szültem egy gyereket már tizennyolc évesen, rémlik?

- Ugyan már Anderson, ne legyél irigy! Legalább a táskáját add nekünk, a pina a tiéd lehet. - A bal szélső fröcsögésére ösztönösen szorítottam magamhoz vállamon a táskát.
- Lépjünk le, a fenébe is, Lio! - Suttogom felé a szavakat idegesen. Ja, hogy leléphetnék egyedül is? Francokat! Ha már egyszer az én oldalamon áll, nem fogom megkockáztatni, hogy miként mi, úgy ezek a gyökerek is szétváljanak és ezzel esetleg még nagyobb bajba sodorjam magamat.
- Nah, lépjél valamerre öcsi, de kurva gyorsan, amíg szépen kérünk! - Lép elő a hármas mögül egy megtermettebb harmincas fazon, akiről csak a börtöntetkó hiányzik, egyébként tisztán süt róla, hogy megjárta már a sittet nem is egyszer. Határozott léptekkel tart felénk, mire akaratlanul is nagyot nyelek, igyekezve magamban mantrázni, hogy: Ne fuss semerre!
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Kedd Feb. 11 2014, 19:02

Ki hinné, de egy percre azt hiszem megijed tőlem ez a vérmes anyatigris. Majdnem mosolygom rajta csak hogy megnyugtassam, itt rajta kívül - egy nőt sosem bántanék- ma mindenki meg fogja kóstolni az öklöm. Igazi specialitás ala Anderson lesz. S egy félmosoly ki is siklik ádáz ajkaim közül, amikor visszaszól nekem. Még mindig nem fér a fejembe hogy nem lehet ezt a nőt imádni.
- Ha ők nem, majd én leszek
Provokálom kicsit, most már szabad, tudom, hogy Dének érzelmileg nincs sok köze hozzá. Magam mögé plántálom ugye és tipikus női sóhajt hallat, amibe kicsit beleremegek. "Lio ne csináld"
- Ne féltsd őket, nem fognak meghalni.
Súgom bizalmasan, férgek miatt nem szívesen kerülnék sittre. A csúszómászók nem segítenek magukon, hogy beszólnak, vagy hogy ismernek. Rondán nézek a pinázóra, felszúrnám életlen kislapátra, lehet helyesbítenem kéne, a tekintetem a tagot már rég széjjelszaggatta.
- Ne koptasd a nevem seggfej! Táska? Hol van bazmeg a méltóságod, hogy egy nőtől akarod elvenni, ami az övé? Nem tanítottak meg rá az oviban, hogy hagyd békén, ami a másé. Hogy mit mondtál? Lehet rosszul hallottam.
Érzem, hogy forró gyűlölet önt el, s olyan gyorsan kapok a tag karja után, szerencséje, hogy nem a nyaka után, vagy azt törném össze mint egy vadállat.
//dobtam kockával, 6 oldalú, de sajna kettes jött ki :P1-3 - siker 3-6 - balsiker//
Nem találom el
- Nem nagyon tudunk...nem fognak futni hagyni minket és veled nemtom lerázni őket
Súgom hátra Gwennek, ha menekülnénk bekerítenének, itt most rajtam áll vagy bukik minden. A súlyos pacákot akarom a végére hagyni, egyelőre elkapom a hozzám legközelebb esőt a lábammal. Gyomorrúgással kezdek, ez talál, a tag összegörnyed én pedig próbálom kihasználni az egy kapott századmásodpercet, a nagy kövéret kellene leszerelni
//6-osXD//
Neki a fejére próbálok ütni vadul //2es// de elhajol az állat és állon vág //3-mas// ami elől próbálok kitérni, de csak nagyjából sikerül. Egyelőre csak fáj, de azzal nem törődöm, nem vérzik. Most a fülét célzom meg //3//lassú a fószer, nyerek egy újabb másodpercet. Megmarkolom Gwen kezét és próbálom kikerülni őket. Igaza van, túl sokan vannak és nekem most rá kell vigyáznom, legalább biztonságba helyezem. Terveim szerint legalábbis, mert lehet nem fog menni a kerülgetés.


//ezt a kockadobálóst találtam: http://tukorkapu.hu/dice/dice.html - hátha segít és kell majd neked is Smile//

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Pént. Feb. 21 2014, 11:29

Arckifejezésem dacossá válik a megjegyzésére, s amolyan "Na ne mondd!" kifejezés költözik ki rá, mikor közli, majd ő lesz a rajongóm, ha már ezeket itt nem szívesen fogadnám azzá. A dologra azért mérget nem vennék a helyében, tekintve, hogy mínuszokból kellene felküzdenie magát... vagy úgy értette, hogy a rajongóm, aki az agyamra tervez menni? Mert ahhoz jó úton halad már évek óta.
Arra, hogy ne féltsem őket, megadóan emelem fel a kezeimet apró mozdulat keretében, mikor hátrafelé sandít. Hát jó, ő tudja. Én mondjuk nem miattuk mondtam, a srácnak nem szeretnék maradandó sérüléseket és azt, hogy esetleg a sittre kerüljön miattam. Persze, mindezt derogál szóban is bevallani, mert... mégiscsak Andersonról van szó, a rohadt életbe!
Aprót nyelek, mikor beviszi az első ütést. Komolyan mondom, ha egyben hazaérünk én... nem is tudom, mit csinálok! Összeteszem a két kezemet, az biztos, bár jelenleg is néma imát mormolnék, ha hinnék az őrangyalokban, az tuti.

Amíg Lio köti le a társaság figyelmét, kapkodós, sietős mozdulatokkal csúsztatom kabátzsebembe a lakáskulcsot, majd a pénztárcámat. Azt hiszem, más érték nincs benne... vagyis de! A telefonomat már a farmerzsebembe próbálom betuszkolni, mikor Anderson megragad és kikerülnénk a társaságot.
Ez nem sikerül maradéktalanul //2//, a még ép orrú elkapja a vállamat, de szerencsére a táskám pántjára sikerül rámarnia, amit könnyedén levetek vállamról //3//.
- Rohanj! - kiálltok rá Liora, hiszen itt a lehetőség, ne hagyjuk veszni...
Nem jutunk messzire, mikor éles lövés hangja dörren, én pedig felsikoltok. Ezt ne, ezt nagyon ne... Megtorpanok akaratlanul is, ám Lio tovább ránt magával, ami bizonyossá teszi számomra, hogy nem találták el. Ez azért jó hír. (Igazából nem is minket céloztak elsőre, csak a levegőbe lőttek ijesztgetésül.)

//A reagodból kivéve az 1-3 a balsiker nem? Razz Egyébként fórumon is lehet kockát beállítani adminpanelen legjobb tudomásom szerint, de használjuk ezt, amit te linkeltél. (: Esetemben: 1-2 balsiker, 3-4 "majdnem" 5-6 siker//
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Hétf. Márc. 24 2014, 20:06

Egy félgondolat még annak, hogy kedvelem ezt a nőt, aztán lekötnek a férfiak. Szeretnék hős lenni és kiütni egy csapással az összeset, de nem megy. Rohadtul nem megy...
Csak a pumpa megy fel bennem megint, amikor elkapják a csajt, azonnal nyúlok a nyúlkálódó után és amennyire veszett vagyok egy suhintással eltörném a kezét. Megragadom, összetöröm, kész. De nem megy, nem vagyok elég gyors // 1// csak a levegőt markolom meg. Gwen szerencsére ügyesebb, majd veszek neki egy táskát... Mik járnak a fejemben édes istenem, inkább hallgatok rá, megragadom a kezét és rohanok, csak miatta persze, mégiscsak gyereke van, Daryl gyereke. Akkor áll meg bennem az ütő, mikor eldörren az első lövés, akkor komolyan félteni kezdem az életét és egy pillanatra lefagyok, holtra váltan meredek rá. Ez így egész más, átértékelem a helyzetet, a fontos az lesz, hogy kijussak vele, nem hogy megmutassam: kemény legény vagyok.
- Basszus...Jól vagy?
Húzom magam után, hát persze, be az első sarokba, aztán magam felé fordítom, hogy megnézzem rendben van-e. Megragadom a vállát, úgy meredek rá, de csak egy percig, rohannunk kell, igaza volt. Csak nincs merre, nálam nincs fegyver, ez elég gáz. Felpillantok, felettünk van egy tűzlépcső, oda terelem Gwent. Majd beugrunk valamelyik lakásba, vagy valami.
-Mássz fel, én feltartom őket
Engedem előre, mert jönnek ugye utánunk, rúgok //6// sikerül totál harcképtelenné tennem valakit, így én is fel tudok kapaszkodni. Valameddig, éppen lőnek, ez így nem jó, rohanok fel Gwenhez, igaz beleakadhat a lépcsőkbe, de eltalálhatják. Még jó, mert így az én vállam súrolja valami //5// viszont az az érzésem innen már csak egy lépés lesz az életben maradás, még ezek sem lehetnek akkora barmok, hogy felmásszanak utánunk, ha betörünk egy üveget vagy valami... Lehet az lesz a következő lépés, vagy a rendőrség - utóbbinak kevésbé örülnék.


//igenigen, elírtam, bocsi Razz//

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Kedd Márc. 25 2014, 10:20

- Jól. - Préselem ki hangról hangra a tüdőmből a szót, mert közben úgy kapkodom a levegőt, mintha maratont futottam volna. Pedig annyit nem is rohantunk, azt hiszem. Csak az adrenalin dolgozik bennem, de az ezerrel.
Tekintetem megleli az övét, s az elszántság mellett észreveszek még így, riadtságomban is valami másféle élű csillogást. Nocsak... még a végén kiderül, hogy nem is olyan megveszekedett idióta, mint azt szereti mutatni.
A megjegyzésére kényszeredetten felröhögök. Hogy mit csináljak?! Ezt ő sem gondolta át teljesen komolyan, igaz? A második eldörrenő lövés azonban meggyőz róla, hogy ez a legjobb esélyünk, akármennyire is veszettnek tetszik, szóval mászni kezdek felfelé a tűzlétrán, nyomomban a sráccal, aki egymaga nyilván sokkal gyorsabban haladna, de így... a nagy kapkodásban néha mellérakom a lábamat, de nem esek le és csúszok vissza meg hasonlók. //3// Hála az égnek.
Nem mászok sokat, csak addig, hogy az első normálisabbnak tűnő ablakot elérjem a réginek tetsző épületen. Nekifeszülök és magasról téve arra, hogy a nadrágomat, lábamat végigszántják-e a szilánkok, berúgom az elöregedett, régi üveget, majd a résen kissé remegő kézzel benyúlva nyitom ki az ablakot.
- Ezaz. - Szusszanok és ekkor éri a lövés el (?) Liot, mire ijedtemben a tempó sietősebbé válik: beugrom az ablakon, szerencsétlenül érkezve és kificamítva a bokámat, de ezzel mit sem törődve húzom befelé a másikat, becsapva az ablakot utána.

Csend telepszik ránk. Csak a zihálásunk töri meg az egészet - vagy épp kiegészíti, ki tudja. Az utcán hallatszanak még hangok, de lassan elülnek azok is, én pedig végre hajlandó vagyok körbenézni érdemben is. Régi bérház, berendezése hiányos, olyannyira, hogy egy elnyűtt matracon kívül semmi más nincs a málló tapétájú szobában. Talán hajléktalanszállás lehet a többi helyiségével együtt, ki tudja. Nekünk most pont kapóra jött.
A csendet telefon zenélése töri meg, mire úgy rezzenek össze, mint valami kisnyúl. Tekintetem riadtan kapom Lio felé, s remegő kézzel, nagyot nyelve közben vadászom elő zsebemből a készüléket, mely kijelzőjének nevén a kicsi fiam neve szerepel. Nehéz eldönteni, hogy mindjárt sírva fakadok-e vagy üvölteni kezdek kínomban... Meglepő mód higgadt a hangom, ahogy felveszem a készüléket.
- Szia kicsim! - Még valami kényszeredett mosoly is kerül arcomra. - Kicsit tovább kell bent maradnom, ne haragudj, hogy nem szóltam. Sajnálom Domi de... tudod mit, oké. Aludhatsz Thomaséknál ma este... Persze, vihetsz belőle. Legyél jó. Szeretlek. - Színtelen a hangom az erőlködő kedvesség ellenére is, s szinte fellélegzek, mikor leteszem a készüléket. Pont kapóra jön, hogy a gyerek a két szinttel lejjebbi kispajtásánál lógna, így legalább nem kell magyarázkodnom, ha egyszer végre hazaérünk hozzánk.
- Jól vagy? - kanyarodik tekintetem megmentőmre és ezzel együtt ösztönösen lépek közelebb hozzá. - Várunk egy kicsit és ha nincs súlyosabb sérülésed, innét már nem lakom messze, azokat én is el tudom látni. - Nem felajánlás, inkább az egyetlen opció, amit elfogadhat. Ha már kimentett, azt hiszem ez a legkevesebb.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Pént. Márc. 28 2014, 14:51

Ez jó megoldásnak tűnik, egyelőre. Biccentek, hogy jól van, most igyekeznünk kell, terelem magam előtt felfelé. Néha szívbajt hoz rám,ahogy botlik, de a kezem mindig a segge alá tolom (nem nyúlok hozzá) hogy el tudjam kapni, ha valami. A fejem is ott van, valamimre csak ráül már ha úgy hozza a helyzet. Gwen nem szívbajos nő, az ablakot is berúgja, engem éppen lelőnek. Beállok mögé, pattog még néhány golyó, de elég magasra jöttünk. Ha ugrott hagyom, hogy maga után rántson, védelmezőn hajolok fölé, de nem esem rá, tartom magam, ha meg van sérülve a karom, ha nem. Látom megsérült ő is, ez nem jó, szét sem nézek, automatikusan tovább vonom az ablaktól, bár kintről már nem igazán hallani őket. Hátra vetem magam, le a földre, nagyjából mikor a telefon megszólal. Elfekszem a földön. Nem nagyon fogok fel semmit, csak amikor meghallom Gwen hangját térek magamhoz. Szét is csak most nézek, elhagyatott lakás lehet, mázlink volt. Egyelőre nem látok semmi gyanúsat. Legalább nem egy visítozós nyanyára törtünk rá. Dominik hívhatja, kissé összerándul a gyomrom. Fura, mert nem kedvelem a kölykök. Elb*ta Daryl életét. Mindegy. Mikor leteszi ránézek, durva csaj, legalábbis MÉG nem akadt ki, utólag szoktak. Kis félmosoly is jár neki, elismerésül.
- Most már minden oké, ide nem fognak utánunk jönni. Te aztán zűrös csaj vagy! Tudsz vezetni?
Hülye kérdés éppen most, tudom. Főleg, amikor megkérdi megsérültem-e. Nekem is ostoba dolgok jár az eszem. De tudnék neki kocsit szerezni jó pénzért, ne mászkáljon ezek után egyedül...
- Hát hogyne, csak egy karcolás
Mozdítom meg a jobb vállam, mintha vérezne, de a golyót nem érzem, csak felsértette a karom. Ahogy odanézek látom elég ronda, kitépett egy kis adag húst,  de rólam van szó, nem kezdek el rinyálni.
- Aggódjunk inkább érted. Megnézhetem?
A lába fölé hajolok, megvizsgálom mennyire súlyos, az ajánlatát nem fogom elutasítani.
- Oké, de azért hívok egy taxit.
Szemügyre veszem a sérülését, remélem nem súlyos, Dé kinyírna - mondjuk ez kevésbé érdekel, nem érte aggódom most. Óvatosan a bokájához nyúlok és megnézem mennyire sértette fel az üveg.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Pént. Márc. 28 2014, 23:35

- Reméljük a legjobbakat, legyen neked igazad. - Szusszanok újfent arra, hogy Leo szerint nem fognak utánunk mászni azok a pasasok. A mosolyfélét, amit produkál, szinte ösztönösen viszonozom és ez amennyire megnyugvással tölt el, ugyan annyira idegesít is. Nem kedvelem a pasast, sose kedveltem. Én nem kedvelhetem és... mindegy! Bosszantó, hogy ennyire jól esik a társasága - ez nyilvánvalóan  pusztán a közös kalandnak és annak tudható be, hogy megmentett.
További szavaira felnevetek.
- Te vagy az első, aki ezt állítja! - Nem viccelek, sok minden voltam már, de zűrösnek még nem tituláltak. - Egyébként tudok, csak papírom nincs róla. Miért kérdezed? -  Tekintek felé, mert nem igazán értem, hogy jön most a vezetés ide. Még apám tanított meg mikor elég idős lettem hozzá, hogy elérjem a pedálokat és ki is lássak a kormány mögül, de a vizsgákat sosem tettem le... Nincs kocsim, így felesleges pénzkidobásnak tartom.
- Elég nagy karcolásnak tűnik innét... - Jegyzem meg némi szkeptikus éllel hangomban. De ha hősködni akar, felőlem... csak majd akkor is legyen hős, ha a fertőtlenítővel barátkozik a sebkörnyéke odahaza!
Amikor a bokám után nyúl, meglepetten pislogok lefelé rá és pár pillanat erejéig minden csipkelődő szó bennakad a torkomban.
- Csak... karcolás. - Jegyzem meg végül és tényleg nem súlyosabb ennél a dolog. Ez az "aggódó Lio"-kép viszont nagyon szokatlan és kissé abszurd is, mert el nem tudtam ezidáig így képzelni a srácot.
- Megmaradok, nem cukorhercegnő a középső nevem. - Ciccenek nevetősen és kezemet nyújtom, hogy segítsek felállni a másiknak. A taxit egyébként jó ötletnek tartom, úgy legalább sokkal gyorsabban magunk mögött hagyhatjuk ezt az egészet és hazamehetünk.

// A kőkemény 70. reagom csak a magáé. :'D //
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Hétf. Ápr. 14 2014, 21:46

Általában igazam van. Ezt nem mondom ki hangosan, tény, imádni kell, de valahogy nem olyan a helyzet, hogy hencegjek. Majd eljön az ideje. Magabiztosan mosolygom Gwenre, ha nem lennék beszarva (képletesen) hogy megölik ez sokkal hatásosabb lenne. Ez a menő mosoly csak árnyéka az igazinak, de így is megér egy misét.
- Pedig az vagy. Daryl, aztán betörők, vonzott a zűrös eseteket
Szegény Dé, mindig meg kell említenem, hiába totál oda vagyok érte.
- Mivel zűrös vagy adtam volna egy kocsit, de előbb papírokra lesz szükséged. Persze nem teljesen ingyen, le vagyok égve. De elég olcsón neked
Felmosolygok rá, remélem látja, hogy az a szimpátiám jele. Főleg, hogy úgy gondolom nem igazán fogadnék el pénzt, de ezt nem teszem hozzá. Még a végén ostobaságokat feltételezne rólam és a nevem egy lapon szerepelne azzal a szóval: rendes. Vagy őrült.
- Hogy ne nagyon lehessen csak úgy megtámadni téged.
Teszem hozzá, ez megintcsak a logikátlan gondolatmenetem, de igyekszem magyarázni.
- Óh, akkor kemény is vagy nem csak zűrös.
Felsegítem, de én kétlem, hogy tudna járni. Legfeljebb felemelem is kiviszem a taxihoz. Szenvedni nem nagyon hagyom, nőket nem szeretek kínozni. Még az ágyban sem vonz a szadizmus, azt szeretem, ha élveznek minden velem töltött percet. Ha látom, hogy fájna jönnie azonnal felkapom, ha nem hagyja akkor csak vele tartok a kocsiig. Hamar megérkezik és a banditák azóta felszívódnak. Emlékeztetem magam, hogy ne járkáljak erre többé fegyvertelenül. Hátha még összefutok a bandával.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Szomb. Május 24 2014, 19:27

- Hja, persze... már el is felejtettem, hogy szerinted én tehetek róla, hogy teherbe estem. Pedig biztosíthatlak, a haverod is ugyan annyira benne volt a partiban, nem erőszakoltam meg, mint valami őrjöngő szukkubusz! - Túrom hátra a mászás közben kócossá vált tincseimet arcom elől nevetősen. Érezhető hangomból, hogy ha nehezteltem is a pasasra a vádjai miatt, már fátylat dobtam az egészre. Annyit nem ér, hogy emésszem magam miatta, sosem akarnám tudatosan megkedveltetni magamat Lionellel és gondolom az érzés kölcsönös. A szituáció úgy fest, megteszi helyettünk a dolgot. Daryl nevének említésére egyébként is, mintha kissé megtörne a mosoly egy pillanat erejéig ajkaimon.
- Elég olcsón...? Ez magánál mit tesz Mr. Anderson? - Tekintek rá cinkos játékossággal tekintetemben. Ki tudja. Helyes pasi, egója is van, na meg, kellően balhés. - Anno pont az ilyenek voltak az eseteim, bele is estem Darylbe, mint vak ló a bizonyos gödörbe szürkületkor. A srác megváltozott. Javára, azt hiszem. A zűrösségét meg úgy fest, rám ragasztotta át. Vagy mindig is én voltam az, csak rá fogtuk?
Amikor felállok, fájón szisszenek fel, de tényleg nem hercegnőnek születtem, hogy cipelni kelljen - egészen egyszerűen belekarolok a férfiba és rajta támaszkodva bicegünk ki az autóig.
A taxisofőr szerencsére nem kérdez sokat - nyilván, az árát majd megkéri, mikor a házhoz érünk, ahol pedig én kifejezetten ragaszkodom hozzá, hogy Lio feljöjjön. Már... nem azért, hanem hogy kitakaríthassam a sebeit. Ha már mást úgysem fogadna el hálából a segítségéért és közbenjárásáért.

//Ha gondolod, folytathatjuk itt, nem kell lakásokhoz átmászni. Persze, csak ha szeretnéd folytatni. Razz//

_________________
There’s a little bit of devil in her angel eyes
She’s a little bit of heaven with a wild side

(link)
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Szer. Május 28 2014, 18:02

Félig felvont szemöldökkel nézek rá, úgy ráncolom, hogy menőnek tűnjek ne egy kis megalkuvó seggfejnek és lenyelem a megjegyzést, ami van annyira kretén, hogy még a saját gondolataimban is körberöhögjem magam érte.
- Bocs, azt hittem Dé full beléd van zúgva te meg röviden tönkretetted. Persze azt hittem meggyőzhető vagy, ha én beszélek veled.
Nézek rá, remélem nem hiszi azt, hogy rendes vagyok vagy valami...
- És boldogok lehettek mint egy nagyon nyálas, bocs úgy értem nagy család.
Mosolygom hozzá, ez valahogy nem illik hozzám, gyorsan át is váltok félszegebbre.
- A részleteket később, érdekel a dolog? Mert amint tudok szerezni elviszem hozzád, ha most meg tudom merre laksz.
Leakasztok valami jót Gwennek, aztán tuti nem kerülök a pokolba. Sőt, talán olyat is tudok szerezni, ami nem lopott, elvégre nem lesittelni akarom a csajt.
Más kérdés mit akarok vele? Úgy viselkedem mint valami megkergült marha, aki védi másnak a borját és tehénjét. De jó, hogy Gwen sem tud gondolatot olvasni!
A Mr Anderson tetszik, játékos mosolyt csal szám szegletébe, ha csak úgy egy bige lenne felszedném.
A taxit én állom, aztán gondolom bemegyünk. Atyaúirsten lehet megismerem Dominicot? Ez a rohadt sors valahogy nem szeret, de azért felmegyek Gwennel, aztán majd legfeljebb teszünk egy nagy felismerést közösen: nem, nem szeretem a gyerekeket
- Tartasz itthon alkoholt?
Csakis a fertőtlenítés jár az eszemben, hát persze.


// részemről még mehet, ha benne vagy Smile//

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Szer. Május 28 2014, 22:39

- Ugyan! Nincs harag! Gyerekek voltunk mindannyian jószerivel. - Legyintek könnyedén vonva egyúttal vállat. Az mondjuk más tészta, hogy baromi nehezen felejtek és igazi nőként bármikor szívesen bedobom egy-egy helyzetben a sérelmeket az adott pasasnak. Ez most nem olyan helyzet. Ez most... kifejezetten békés, ahogy a taxira várunk. Jobb dolgom nem lévén a másikat fürkészem. A markáns vonásokat, a rosszfiús arcjátékot. Rendes ember is lehetnél Anderson, de nem vagy az... az idő más vonásokat húzott meg képeden, s bármily hülyén is hangozzék, tetszik, amit látok.
Talán mert én sosem élhettem meg, élhettem ki a bennem rejlő vadócot, a gyerekségem tizenhat évesen lezárult és azóta minden gondolatom a gyerek köré épül.
Szavain fel kell, hogy nevessek.
- Ne pontosíts, tényleg nyálas lenne valahol. Daryl megváltozott. Mindketten megváltoztunk. Túl békés lenne egy átlagos családi élet egy zűrös csajnak, nem gondolod? - Teszem hozzá ez utóbbi kérdésemet szórakozott hangon. Ki tudja, mennyire gondolom komolyan.
- Persze, hogy érdekel. De tényleg nem sürgős, előbb a papírok... csak így legalább lenne valami motiváló erő rá, hogy megszerezzem őket, érted. - Szusszanok aprót, mikor látom felbukkanni a megérkező taxit. Megyünk haza, éljen!

[Otthon]

A lakás csendes, Dominic a szomszédban van, jó kezekben és azt hiszem, jelenleg nekem is jól esik, hogy nem egy nyakamba vetődő miniPókember fogad, amint felnyomom az előszobában a villanyt és beljebb sántikálok.
- Kiskorúm van, hova gondolsz! - Nevetek fel Lio kérdésére, de ahogy hátra pillantok rá, van valami gyanúsan nyugodt, játékos fény a tekintetemben:
- Jack bácsi jó lesz? - Mosolyodom el cinkos görbülettel ajkaim szegletében, majd beljebb invitálom, tegye csak le magát a kanapéra, míg elővadászom az alkoholt és a fertőtlenítéshez szükséges eszközöket. Még poharat is szerzek a pia mellé, adjuk meg a módját, ha már... A lakás egyébként egyszerű és modern. Többnyire az "IKEÁS" stílus jellemző rá: designernek tűnő darabok elérhető áron beszerezve. Takaros, élet van minden térben és nem úgy néz ki, mint a steril újságképeken. Egy otthagyott kisautó, pár kint maradt magazin, amire a poharakat pakolom.
- Felső le! - utasítom finoman, majd nevetősen hozzáteszem:
- Addig nem kapsz inni. - Merthogy én nem törődve az esetleges ingyen vetkőzőshow-val (sok újat kétlem, hogy tudna mutatni), töltök a whiskeyből a poharakba.

_________________
There’s a little bit of devil in her angel eyes
She’s a little bit of heaven with a wild side

(link)
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Csüt. Május 29 2014, 12:40

Nah, ezt is túléltem arccsontkárok nélkül, nem mintha Gwen erőset ütne, sokkal inkább volt izgató, amit az ujjacskáival csinált. Gyorsan a kocsikra kezdek el gondolni, az biztos eltereli a figyelmem.
- Szerencsére kinőttük
Jegyzem meg ironikusan, magát a helyzetet gúnyolom, nem őt, rühelltem gyerek lenni. Sőt én nem is voltam, de éppenséggel erre sem akarok gondolni.
Nevetve ráncolom össze a szemöldököm, nyálasnak gondolja? Vetek rá egy szimpatizáló pillantást. Amikor két ember egyetért és ez látszik a másikon.
- Nem mondhatod, hogy rossz irányba, most még éttermet is toltam a segge alá, egy szava sem lehet.
Emelem égnek a tekintetem, mint gyakran, ha Dére gondolok. Rohadt nehéz ráncba szedni az életét mert mindig elcseszi. Nem mintha Izabellával nem lenne jó dugni, de...
- Habár én a helyében másképp csináltam volna, téged választalak.
Ha Dé lennék, borzasztó elképzelés. Most már legyen boldog vele, de lefogadom, hogy igazam lesz és jól megszívja megint. A bunkóknak mindig igazuk van.
- Halálra unnád magad
Röhögök fel a zűrös csajon, bólogatva. Megint egyetértünk ki hitte volna?
- Hát ha ez nem motivál, akkor semmi. Megadom a számom, aztán majd hívj, ha megszerezted, ami kell. Vagy ha valami gáz van
Teszem hozzá, de ezt csak miközben beszállunk a kocsiba, lehet nem is hallja. Viszont miért ne basszus, én jó vagyok ebben, Dé életének minden kis szegletét megmenteni, még a gyereke anyjáét is. Zavarna, ha megint szarba lépne ez a nő.

Nincs gyerek! Mintha rémlene, hogy azért kellett felhívni mert nem lesz itt, ez egyszer nem szidom az istent.
- Pont azért
Vigyorgok rá hogy lehetne a kiskorút józanul elviselni? Elkapom a játékos pillantását, aztán visszadobom, szeretek labdázni.
- Azta, még ízlésed is van
Füttyentek elismerően Jack bácsira. Amíg ő kajtat ledobom magam az egyik kanapéra, kellemes kis lakás. Nagyon vagány ez a nő, hogy ki tudta alakítani magának ezt.
- Hány éves is vagy?
Ráncolom a homlokom, magamban számolom, hogy hány év alatt sikerült összehoznia a munkát, a lakást. Durva. Aztán megjelenik és vetkőzésre utasít, na ennek még sosem volt jó vége. El is vigyorodom az orrom alatt.
- Felső nélkül jobb
Heccelem, közben veszem is le a felsőt, napbarnított bőröm van és mivel feketén ez is melómhoz tartozik ízlésesen kidolgozott felsőtestem. Semmi különös, láthatott már ilyet bármelyik magazinban.
Teszek egy félreérthető mozdulatot az övem felé is.
- Alsó nélkül még jobb.
Viccelek, gyorsan elkapom onnan a kezem, aztán röhögök a képén. Gondolom felháborodott lesz, vagy megint pofon vág, ki tudja, az az érzésem bárhogy reagál élvezni fogom.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Kedd Jún. 10 2014, 09:43

[Gwennél]

Megjegyzésére, mi szerint pont azért kellene itthon tartanom, mert van a lakásban egy gyerek is, játékosan feddő pillantással tekintek vissza rá. Hát ejnye már!
- Ennyire nem állod a kissrácokat? - Firtatom nevetős hangon, miközben eltűnök a nappalival egybenyíló konyha pultja mögött. - Pedig... ha Daryl nem hátrál ki, most lehet, te lennél a keresztapja. - Nem bírom elfojtani vigyoromat. Hát ez meredek! Lio mint keresztapa... még jó, hogy a pult mögül nem látszik a képemen húzódó széles görbület.
- Huszonnégy, nemsokára egyel több. Miért? - A "vénasszony" - azaz én - a Daniels-t előkotorva, két pohárral a kezében lépdel vissza hozzá és utóbbiakat le is pakolja a dohányzóasztalra elé. Persze, kapásból tölteni luxus, muszáj előtte kicsit húznom és valamivel rávennem, hogy a sebét is megnézhessem.
- Én úgy mondanám, egyszerűbb ellátni a sebedet. - Csípek vissza arra, hogy felső nélkül mi is lenne jobb. Erre jön az alsót illető megjegyzés, én pedig finoman vállba bokszolom.
- Idióta! Hacsak nem sérültél le ott is, szerintem mindenki jobban jár, ha a gatyádban maradsz ma. - Heccelem csak, hangom komolytalan és mégsem ütöm el az obszcén poént egy félszeg megjegyzéssel. Nem tizenéves csitri vagyok, hogy pironkodjak, ráadásul azok után, amin ma keresztül estem némi komolytalan heccelődés csak kijár nekem is, nem? Nekünk is.
Töltök a whiskyből, az egyik poharat a pólójától megszabadultnak nyújtom, majd koccintásra emelem sajátomat, lehuppanva időközben finoman Lio mellé a kanapéra és kissé felé fordulva a pohárnyújtogató mozdulattal.
- Arra, hogy ennyivel túléltük!
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Kedd Jún. 10 2014, 18:36

Na erre most mennyire kellene őszintén válaszolnom? Egész tanácstalan képet vágok
- Nem az én nyelvem beszélik
Felelem diplomatikusan, kihagyva, hogy "fúj, kis férgek, élősködő kis rohadék sejtecskék" és egyéb szebbnél szebb gondolataim. Az arcom olyanná válik mint aki falnak ment. Én? Keresztapa? És igen, valószínűleg az lennék és mellre szívnám, ha Dé mást kért volna meg.
- Najó, ehhez le kellett ülnöm
Nyekergek - ez nevetés akar lenni
- Nagyon vicces. De azért az a szerep talán nem állna annyira távol tőlem.
Keresztapa és a piszkos ügyletek.
- Minden karakán kiskölyök mögött áll egy menő keresztapa.
Kivonok és összeadok, aztán találkozhat Gwen egy elismerő fintorral.
- Kiszámoltam te mennyire vagy király, hogy pár év alatt összehoztad ezt a kellemes életet magatoknak. És azt kell mondjam le a kalappal.
Pedig nem szoktam hízelegni, de a nagyságot elismerem mindig. Kikerüli a bókom, de amikor belém bokszol úgy teszek, mintha nagyon fájna, összerándulok, hátha azt hiszi pont a sebet találta el.
- És ha megsérült volna?
Húzom kicsit, az nem valószínű mert az én tököm halhatalan és legyőzhetetlen, csak a cső tette tönkre picit, de az már rég volt, azóta kihevertem és újra szalonképessé tettem. A poharam az övének koccintom vigyorogva, nagyot biccentek a köszöntőre.
- Éljünk soká! Még emlékünk is marad erről a szép napról.
A whiskyt nagyfiúsan felhajtom és nem fintorgom hozzá, pedig nem olyan gyenge. Oldalra pillantok vajon a vállam mennyire vérzik, az egyik karom vér barázdálta utacska szeli ketté, ami egy kisebb sebből szivárog. Nem vészes, kaptam már rosszabbat is.
- Ha te leápolsz utána én jövök.
Legalább bekötözöm neki. Gusztustalanul rendesnek érzem ma magam, ezért tényleg vezekelnem kell este minimum valami keményebb pornóval.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Hétf. Jún. 16 2014, 09:40

A gyerektémán jót derülök, de ahogy nyilván évekkel ez előtt, ha másként alakul, elleneztem volna Lionak a keresztapaságát, úgy még most is meredeken hangzik az egész. Csak mert megmentette a hátsómat, nem jár ilyen hála, ugye?
- Hja, el tudom képzelni! Aztán a harmadik születésnapjára már tetoválást kapott volna tőled vagy ki tudja mit... - Húzom kissé a pakolászás közepette, majd ugye töltök és mellé telepedek a piák társaságában.
- Kösz... Azért oltári mákom volt, hogy engem választottak be McAdamék vokalistának. Ha nem így lett volna, még mindig a nővérem nyakán élnék, holott csak kicsit ki kellett lépni a család köréből... a többi már jött magától. - A bokszolásnál azért arra oda figyelek, hogy ne oda üssek, ahol átvérezte a pólót. A visszakérdezésére oldalt sandítok rá, ajkaim játékosan görbülnek mosolyra.
- Ha megsérült volna, akkor... valószínűleg könyörögtél volna, hogy hívjak mentőt, mert szeretnéd még használni. - Fordulok ezzel együtt felé, kissé talán neki is dőlök finoman az oldalának nevetgélés közben. A mentősökkel tényleg jobban járt volna ez esetben, én legfeljebb ráborítom a fertőtlenítőt a micsodájára, aztán hagy szaladjon, mert csípi a benne levő alkoholtartalom miatt a szer.
Az ital leszalad a torkomon, mire arcomat apró fintor rántja össze, s hangosan koppan a pohár talpa a dohányzó asztalon.
- Micsoda ajánlatok... csak félre ne értsem! - Kuncogom, s megkérem Liot, kicsit forduljon háttal nekem, mert úgy kényelmesebb a rálátás a sebére.
- Most jön az a filmes szólás, hogy kicsit csípni fog... - Fűzöm még hozzá, miközben a fertőtlenítő a hirtelenjében előszedett - tiszta! - rongyra kerül és óvatos, de biztos mozdulatokkal tisztítom ki a seb környékét.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Szer. Jún. 18 2014, 13:57

Tudom, hogy baromság, de vigyorgom.
- Hogyne, három évesen már nekem is volt
Hülyülök, amúgy minimum menő játékmotort, amit hajtani lehet, hogy jó korán megtanulja, neki jár egy menő verda. Szóval vokalista, nem is rossz...
- Még mindig énekelsz? Jah, hallottam a banyáról, nem nagyon tetszik ez a te nővéred nemtom te hogy vagy vele.
Détől hallottam a rossz szavakat persze, de ha igaz, hogy kerékbe törte a nyálas,írói karrierét minimum megszaggatom a libát. A karsérülést nem veszi be, pedig már majdnem eljátszottam a Kin Kong halálát (nem, a hattyú halála nyilvánvalóan nem illik hozzám)
- Ha arról lenne szó jah, talán még könyörögnék is, nagyon ritka példány
Nevetgélek, aztán mikor nekem dől átkarolom, ha már itt van kéz alatt, csak az üveg csörömpölésre rezzenek kicsit össze és nézek rá, látom, hogy fintorog.
- Erős volt hercegnő?
Cukkolom, és úgy látom mintha a szája piás lenne, mutatóujjam lágyan oda biggyesztem. Kicsit zavartan meredek arra, ő mégiscsak Gwen és nem vagyok biztos benne, hogy maradt italpötty az arcán, de gyorsan úgy teszek. Bekapom az ujjam és hangosan meg is szopom, mintha nem akarnám, hogy kárba vesszen a jóféle szesz.
- Ugyan, én mindig egyértelmű vagyok
Harákolósan felröhögök, tényleg nem szoktam kertelni, inkább gyorsan hátat fordítok neki.
- A filmekben mindig puhányak, hogy nyögnek, én kibírom egy szisszenés nélkül.
Hősködök és csak a szemem szorítom össze, meg az ajkam harapom be túl mélyen, egyébként tényleg erős vagyok.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Szomb. Jún. 21 2014, 10:54

- Igen. Legalább ez megmaradt, ha már a fősulit otthagytam és nem is hiszem,  hogy visszamegyek. Legfeljebb majd mikor a fiamat kell beíratni, már ha be kell iratkozni akkor még és nem találnak ki valami mást... - Mosolyodom el, a nővéremet illetően pedig csak egy vállvonással rendezem le a szavait. A rokonait nem válogathatja meg az ember és ő ott volt mellettem végig a terhesség alatt, utána a kezdeti nemalvós korszakában Dominicnek és még a lakásába is befogadott, mikor úgy döntöttem, megpróbálkozom a fősulival mégis. Tudom, hogy Daryl fúj rá egy ezer - de minimum öt-hat - éves hülyeség miatt, de ez az ő dolguk. Szerintem inkább hálásnak kellene lennie neki, mert betöltötte azt az űrt valamennyire, amit a srác maga után hagyott. A nővérem volt ott a gyerek életének azon pontjain, amin Darylnek kellett volna... - Persze, mindezt egyikőjük és Lio fejéhez se fogom hozzávágni, nem kell a felesleges feszkó, van közöttük így is épp elég.
Nekidőlök, átkarol. Holnap valószínűleg mindketten letagadjuk az egészet, de most valahogy jól esik. Végig se gondolom, hogy ez a Lio az a srác lenne, akinek a fejét falba tudnám verni olykor és aki mindenfélével megvádolt. Most csak a bajtárs van, akivel túléltünk egy húzós estét, ami csúnyábban is végződhetett volna.
- Nem vagyok hercegnő, hé!- fortyanok fel. - Vidéki csaj vagyok. Tudod, aki szőrén üli meg a lovat is. Akármilyen... félreérthetően is hangzott ez most! - Pukkad ki egy újabb nevetés belőlem, miközben feltekintek Lionelre. A szó belém reked mozdulatára, levegőt is alig merek venni, s mégis mellkasom mintha tompa, finom pihegésbe váltana - fel-le, fel-le járva - a másikat elnézve.
- Én... erre azért nem vennék mérget. - Mindig egyértelmű, mi? Akkor ezt most mégis hogyan kellene értelmeznem?! Egyáltalán... akarom én valahogy is értelmezni? Jobban járunk mi és a környezetünk is, ha nem kezdünk el gondolkozni egymáson a sráccal, azt hiszem.

Hátat fordít és én is lehunyom a szemhéjaimat egy pillanatra, míg összeszedem magamat kissé. Majd, mintha az előbbi meg sem történt volna, finoman itatom le a kiserkent és odaalvadt vért a seb körül.
- Szerencsére csak felszíni, nem lesz pár hét múlva bajod belőle. - Jegyzem meg, miközben ellátom - krém, gézlap, ragasztócsík - egy csinos kis fedőkötéssel. Azt is hihetnék akár, hogy tetoválás van alatta, azért ragasztotta le.
- Készen is vagy.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Szomb. Jún. 21 2014, 12:40

Biztos jó hangja van, talán még meg is hallgatnám.
- Ki tudja...Én jövőre végzek
Jegyzem meg csak úgy mellesleg, mintha próbálnék úgy csinálni mint a tisztességes emberek. Iskola, munka, valahol a felszín alatt talán próbálok, de az jó mélyen van. A nővér témát ejtjük, talán már nem lesz időm beszélni vele, Dét úgysem láttam mostanság. Jól esik átkarolni Gwent, rohadt ironikus, hogy pont őt és a tudat is szurkál, amit pillanatokon belül kegyetlen elhessegetek, hogy Dének kéne itt ülnie helyettem.
- Huha, tehenet is fejsz?
Húzom vigyorogva, majd cinkosan ránézek és a félreérthető dolgon is vigyorgok.
- Én nem értettem félre teljesen ártatlan vagyok, szinte szűz
Baromkodok, már a gondolat is megér egy röhögést, szerintem aki 16 fölött szűz az vagy beteg, vagy buzi.
Lelopok egy kis láthatatlan cseppet az arcáról és kedvtelve figyelem hogyan borítja fel a mozdulat és a rákövetkező erotikus megnyilvánulásom a lelki egyensúlyát. Csak charme-osan mosolygom, hogy erre ő nem venne mérget, de talán ő az egyetlen, akire még én is azt mondanám "nem merek vele egyértelmű lenni" de ezt nagyon titkolom és magamnak is vonakodva vallom be.
Hátat fordítok neki és különösebb nyavalygás nélkül túlélem a procedúrát.
- Akár nővérnek is mehetnél
Fordulok vissza hozzá vigyorogva, majd kinyújtom a kezem felé.
- Mutasd a lábad
Szerintem olyan kicsi és bájos lesz, hogy el fog férni a tenyeremben.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Hétf. Jún. 23 2014, 22:21

- Az derék. És mi leszel, ha nagy leszel? - Villan játékos mosolyom, noha van a helyzetnek kétségtelenül egyfajta sajátos iróniája. Ő, akiről nem sokan hinnék, fősulit végzett lesz, míg én, akibe annyian fektették a felvételi idején bizalmukat, gondoltam egyet és otthagytam az egészet.
- Hát hogyne! Meg libákat kopasztok, mert annál nincs is jobb elfoglaltság. - Nevetve dőlök neki, jót kuncogva, s szinte már megrovó "Ezt te se hiszed el magadnak!" tekintettel pillantva fel rá, mikor a szűztémával hozakodik elő. Gyantaszűz, max az! Idióta pasas.

A kis közjátékot követően a világ mintha vakvágányról siklana a "helyére". Ő hátat fordít, én csendben teszem rendbe a sebét. Apró hála azért, amit ma este értem tett. Ennyit adhatok, ennyit adhat ő és ez így van rendjén, elvégre... mi utáltuk egymást mindig is! Oké, tévedtem vele kapcsolatban bizonyos dolgok terén, belátom, de ez még nem jelenti azt, hogy nekünk egymás karjába kellene vetnünk magunkat. Ugye? Meglehetünk szépen csendesen is, heccelődve-könnyeden. Legalább Darylnek egy nyűggel kevesebb, ha nem akarjuk a puszta tekintetünkkel megölni egymást, ha egy légtérben tartózkodunk. Azt hiszem... felnőttünk. Igen, ez a jó szó! Felnőttünk annyira, hogy értelmesen és helyén tudjuk kezelni az ellenszenvünket és megférjünk egymás mellett. Vagy valami ilyesmi.
Fejemet csóválom nevetősen a szavaira.
- Isten őrizze a népeket attól! Különben is van már állásom, ami a nővérkézést is magába foglalja... nulla-huszonnégyes és elég szarul fizet, de én választottam magamnak. - Mosolyodom el szelíden, elégedetten méregetve művemet, majd mikor már azt hinném "megúszom"...
Megadóan engedem le a vállaimat kissé és helyezkedek oldal, hogy kényelmesen feltehessem a lábamat egy tompa szisszenés keretében Lio combjára.
- Így jó lesz, doki? - Nem, nem bírom ki, hogy a komoly helyzetet ne üssem el valami fáradt poénnal.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Kedd Jún. 24 2014, 17:06

Jó kérdés, már sok minden vagyok, az Egyetem nem oszt, nem szoroz, csak azért csinálom mert nem kerül erőfeszítésembe.
- Meglátjuk, valami számítógépes szaki
Szerintem nem fogok rendes munkát vállalni, amíg ott a fekete és azt nehezen mosom le. Vigyorgom a libákon, kicsit még cs*szekedem vele.
- El tudnálak képzelni kopasztás közben, elég vérmes vagy hozzá.
Kezemmel prezentálom is, egy láthatatlan libán hogy törné el Gwen a nyakát, ha arrafelé gágogna.
A sebemet hamar ellátják és én próbálok napirendre térni afelett, hogy egy anyukával iszogatom a lakásán és nem az első reakcióm, hogy lefeküdjek vele, csak ott motoszkál a háttérben. Meg a gondolat, ami ezt gátolja, hogy Dé exe.
Lehet hülye kérdés, de bízom benne, hogy vagyunk annyira jóban, hogy nem csap le. Ha meg de, hát istenem... A műszak az anyaság lenne, arra tippelek.
- Sosem gondoltál rá, hogy elvetesd?
Persze most már mindegy, négy vagy hány éve balszerencsés és nem úgy tűnik mint aki szabadulna tőle. Kezembe veszem a kötést és a lábát, de előbb tapogatni kezdem, finoman. Figyelem az arcát és a reakcióit közben, mogorva orvos képét öltöm fel.
- Jól bírja a fájdalmat asszonyom, úh asszonyoztak már le?
Piszkálom, de közben komolyan is veszem, mert tapogatom tovább.
- Elég lesz ha bekötöm? Vagy ha van valamilyen krémed és megmondod hol és be is engedsz érte előkerítem.
Simítok végig a térdétől elgondolkodva. Női láb...annyira egyértelműnek tűnik, hogy sok minden izgalmas dolgot lehet vele kezdeni, hogy bele sem gondolok csak csinálom, ahogy szoktam mutató és középső ujjal végigcirógatom a lábfejéig.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Vas. Jún. 29 2014, 23:36

- Nem hangzik rosszul. - Hümmentek a választott szakmája kapcsán, ugyanakkor érzem felőle, hogy erre nem pazarolna több szót. Ejtem hát én is a témát, felnevetve a megjegyzésére szívből jövő kacajjal.
- Biztos, hogy még mindig az állat libákról beszélünk? - Kuncogom, noha igaz, ami tény: ha úgy alakulna, képes lennék egy másik csajnak is nekimenni, ha a pasimmal cseszekedne. Már ha lenne pasasom, ugyebár.
Ellátom a sebét, hasonlóan jó hangulatban, mint az eddigi, s ez nem is törik meg addig, míg fel nem teszi az abortusszal kapcsolatos kérdést. Aprót biccentek, ajkaim összepréselődnek, de rá kell jönnöm, hogy mivel háttal "fordul" felém, így aligha érzékelhet ebből bármit is a zavaró csenden kívül, ami pár pillanatra hirtelen közöttünk rekedt.
- Igen. - Súgom hát, s lelkemből egy hangosabb sóhajjal szakad ki minden negatív érzelem ezzel kapcsolatban. - Volt pillanat, amikor megfordult a fejemben.
Helyezkedem, lábamat a másik combjára fektetem, hogy könnyebben hozzáférjen. Elmerengve figyelem a műveletét, kezeit.
A mosoly is úgy fest, visszatérni látszik kérdésére ajkaimra. Felkuncogok halkan.
- Állandóan, ha a gyerekkel idegen helyre megyünk. - Jegyzem meg, de figyelmemet teljesen más köti le közben, így nem is fejtegetem a dolgot jobban, pedig tudnék mesélni, hajajj!
Ehelyett azon kell kapjam magamat, hogy borzongással tölt el a férfi cirógatása, méghozzá a kellemesebb fajtából. Van valami... totálisan ellentmondásos az egészben, tekintve, hogy Lio a pasas, aki mindezt kiváltja belőlem. Vagy már ennyire mindegy lenne, csak legyen valami a lábai közt? Bahh, azért nekem is van büszkeségem!
Kérdésére nem felelek azonnal, alsó ajkamba harapva tűnődök, s csak a "beengedsz érte"-re eszmélek.
- Öm... - Csokoládészín pillantásomat felemelem a másik arcára. - A hálóban. Kihozom én. - "Nyögöm ki", de szavaimmal ellentétben nem mozdulok.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Hétf. Jún. 30 2014, 22:35

Ha a tisztesség és én valaha is ismertük volna egymást talán tényleg járható út volna, de hagyjuk.
- Most hogy mondod nem csak. Te még nekem is adtál a pofámra
Hát még a libáknak! Kicsit felnevetek az emléken, feltüzelt valahogy ahelyett, hogy felháborított volna, vagy arra gondoltam volna visszaadom. Nőket igazából sosem bántottam. A hangulatot aztán jól el is rontom az abortusszal, állat vagyok. A csendet is megértem, de az igent még jobban, sejtettem, hogy ez lesz rá a válasz. Ujjaim tétován megindulnak felé, lehet hozzáérnem attól, hogy a Déé? Illetve már nem, Isabella és ő, ami azt jelenti hozzáérhetek Gwenhez. A lelkiismeretem megnyugszik, miközben én végigsimítok a vállain. Az ember ki se nézne belőlem olyat, hogy gyengédség, de mondjuk úgy nem rángatom, mondjuk úgy igazán simítom és fogjuk rá sajnálom.
- Ünneprontó vagyok, pedig ma ujjongnunk kéne, bocs. Erős maradtál, ez a fontos.
Igazából sajnálom, különben nem beszélnék így, a kezét csak addig simítom, amíg a lábánál nem kezdek ténykedni. Gwen néni...
- Gyakran jártok el?
Kérdezem szórakozottan, igazából a lábával foglalkozom, észre sem veszem mit csinálok, csak a válaszakor révedek. Hálószoba. Kiszárad a torkom.
- Öhm...de nem tudsz járni...vagyis bajosan.
Nézek a szemébe áthatóan, ha tovább így mered rám olyasmit fogok csinálni, ami még egy pofonra tesz éretté. Például csókközelbe húzódom és a kezem a haja alá túrom, megint elfeledkezem arról kik vagyunk, ösztönösen cselekszem.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Hétf. Júl. 28 2014, 06:31

- Héé! Megérdemelted! - Fortyanok fel, hozzá hasonlóan játékos, semmitmondó nevetéssel. Az idő tényleg megszépít mindent, hisz felőle se érzek neheztelést és én sem igazán tudok jelen helyzetben haragudni rá azt hiszem. Bezzeg akkor, fú... akkor nagyon utáltam!
Ahogy megfordul és vállaimhoz ér a beálló csendben, úgy egyszerre lesz úrrá rajtam lányos zavartság és valami megmagyarázhatatlan érzés. Talán vágyakozás? Nem, nem nevezném annak, elvégre basszus, Lionelről beszélünk! A szó valahogy nem ebben a szívszorítóan fájdalmas, nyugodt és szinte már otthonos értelemben jutna az ember lányának eszébe, ha a nap barnította bőrű, sötét-nyárias tónusokkal és karakán vonásokkal bíró pasira tekint. Sokkal inkább testesít meg egyéjszakás, fülledt "vágyakozást", semmint ilyen tüte, botladozó valamit.
- Ugyan, semmi gáz... - Hessentem el szabadkozását erőtlenül, s nyilván ezt ő is megérzi, ezért tereli a témát menten. Nem lehetek érte elég hálás, hisz hiába hat év távlata, mégis nyomot hagyott bennem, rajtam az egész történet, jobban, mint Darylen vagy bárki máson, azt hiszem. Igaza volt egykori kedvesemnek: megváltoztatott az anyaság teljesen.
- Amikor csak tehetjük, bár ahogy növekszik a srácom, úgy jönnek képbe a haverok egyre inkább. Szinte már várom, mikor jelenti be, hogy "Anyu, ciki veled mutatkozni." - Szalad elő halk, kósza nevetés belőlem, hisz lássuk be, fiatalság ide vagy oda, a gyerek az gyerek. Előbb-utóbb nem én leszek a világ közepe számára.

Közelebb húzódik, én pedig feltekintek a férfira. A rohanástól megülő izzadtsága keveredik parfümének illatával, s mindez az elegy most veszettül tódul elmémbe, ahogy ő maga is közelít felém. Ujjainak érintése finom, kellemes borzongással tölt el és azt hiszem, ez az a pillanat, amikor nem gondolkozom már én magam sem, csupán cselekszem - viszonozva a gesztust. Csókom pont olyan, mint a bájosnak titulált külsőm mögött meghúzódó vadóc természetem. Mohón ízlelem a másik puha ajkait, miközben a valóság kegyetlenül játszik célba dobósdit tőrjeivel a hátamon és az egyik pillanatban, bizony célt is talál.
Ekkor szalad le tenyerem tarkójáról - mikor kerültek a kezeim oda?! - a mellkasára és tolom el finom mozdulattal magamtól egy egészen kicsit, hogy szóhoz jussak.
- Megoldom. - Rebegem, s tekintetem kulcscsontját fixírozza arca helyett meredten. Vajon milyen lehet oda bújva ébredni? - fut át elmémen a kósza gondolat.
- Csak... maradj itt, én meg majd... - a háló felé mutogatok kezemmel és ezzel együtt, ha enged, bizony talpra is kecmergek. Ahogy a tények szépen lassan utat törnek elmémbe, ordítani tudnék, hogy ezt miért kellett most?! Holott ugyan úgy bűnrészes vagyok és az igazat megvallva... élveztem.
Élvezném, ha ... Ó, a rohadt életbe!
Hacsak Lionel nem tart vissza, akkor bizony elbicegek a hálóba azért a sokat emlegetett krémért, noha azon se lennék meglepődve, ha távozóra fogná a pasas.

// Elnézést a kihagyásért - megint. ^^" Nem tudom, hogy szeretnéd-e folytatni vagy esetleg a jelenben újat kezdeni. Én mindkettőben benne vagyok. (: //

_________________
There’s a little bit of devil in her angel eyes
She’s a little bit of heaven with a wild side

(link)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   

Vissza az elejére Go down
 

the night is dark and full of... - Lio & Gwen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» the night is dark and full of... - Lio & Gwen

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-