Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Gwen és Lio - betámadás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Gwen és Lio - betámadás   Vas. Jún. 02 2013, 00:29

Rengetegnek érzem az elvesztegetett időt, amit a kórházban töltöttem, mert közben Daryl életét akartam egyengetni, ha már jó időre kiszálltam belőle. Úgy látom teljesen összeomlott, minden tönkrement körülötte, vasárnapi apuka lett és pizzás fiú, nem tudok elképzelni ennél gázabbat. Már a kórházból megpróbáltam intézni az előléptetését, megvettem az éttermet, elég drága volt ez nekem és furcsa, kellemetlen az érzés: mintha tartoznék valakinek. Pedig Dé aztán igazán nem várná el... Hagyjuk az érzelmi blablát, második pont az élettervemben és egyben a legfontosabb: Gwen! Dé szenved, akkor is látom, ha nem előttem sír, vagy úgy tesz, mintha kielégítené ez a pocsék apuka szerep. A srácnak ő kell, mint már kamaszkorunkban is. Nem tudom emlékszik-e rám, nekem annyi maradt meg, lehet tévesen, hogy szőke. Nem is ez a lényeg, beszélnem kell vele, mert rohadtul nem értem miért nem kell neki Daryl. Kedves bogyót vettem, mint aki bohócot reggelizett, tudom, hogy estélytelen lenne fenntartanom a Dével való barátságom, ha rárontanék miért nem szedett tablettát. Pedig első kérdésem lenne, ha teljesen önmagam adnám: Mi a francnak estél teherbe? Mert a gyerek teher, még mindig nem ismerem a kölyköt és bárhogy szeressem a legjobb haverom semmi kedvem ahhoz, aki tönkre vágta az életét. Azt se értem Gwen miért szakított vele. Sok a tisztázni való. Daryl nem tudja, hogy felkeresem Gwent a munkahelyén és tényleg bohócot reggeliztem, elég kedvesnek érzem magam hozzá, nem fogom rögtön a gyereket és Dé életének tönkretételét vetni a szemére. Fekete nadrágban és sötétkék ingben vagyok, nyakkendőm is van, általában elegánsan jelenek meg. Mogorva, acélos, morózusos tekintetem, ami állandó viszont nem tudom és nem is akarom elrejteni, ott trónol a képemen. Kéretem Gwent. Úgy emlékszem szőke, nem tudom ő emlékszik-e rám, elvileg tudnia kell rólam, a gyereke apjának legjobb barátjáról.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: Gwen és Lio - betámadás   Szer. Jún. 26 2013, 20:25

Nyár van. Az idő meleg, a turisták rohamoznak, két percnyi nyugtom sem lesz ma. Nem igazán aludtam az éjjel, a lakást festettem egymagam, hogy költözhető legyen minél előbb. Akármennyire is marasztalna Beth, neki is térre van szüksége és azt hiszem, nekem is.
Valami változásra, melyet az egyetem, az egyetem melletti gyereknevelés és munka nem adhatott meg.
Az egyenruhát viselem: farmer short, kötény, fehér póló a kávézó logójával, s hajam is összekötve, feltűzve. Épp a pultot törölgetem, készülök az igazi rohamra, ami a nap felemelkedésével és a hőmérséklet emelkedésével vár majd ránk. Erre valaki kéret.
Szusszanva dobom a mosogatóba a rongyot és kapom fel a felírós táblám, meg a tollam, majd kedves mosoly Stacey felé, mikor mutatja, melyik is az asztal, ahol engem keres valaki.
Azt nem tudják megmondani, hogy kicsoda és háttal is ül nekem, így elsőre azt látom csupán, hogy hímnemű, magas és roppant jól öltözött. Vajon az egyetemről valaki? Esetleg a stúdiótól? Ezernyi aggodalmaskodó, riadt gondolat közepette lépek oda és... egy pillanatra lefagyok, ahogy megpillantom az érett vonásokat, melyek ennek ellenére még mindig magukon hordozzák a múltat.
- Anderson. - Ettől azért lelkesebben üdvözlöm a vendégeket, de komolyan!
Sosem ismertem igazán a srácot, nem volt a gimis bandánk tagja, de Daryllel jóban voltak. Biztos ő küldte, hisz különben miért lenne itt? Tényleg nem ismert és én se őt... semmi közünk egymáshoz!
- Mit akarsz? Daryl küldött? - szegezem neki a kérdéseket. Végülis, minek köntörfalazzunk, ha már sok mindenre számítottam, csak arra nem, hogy Darylnek nincs annyi a képén, hogy ő mondja el, ha szeretne valamit. Várjunk csak... mi van, ha nem tud eljönni? Ha történt vele valami... - Dacos pillantásom menten enyhülni látszik és aggódóvá válik, ahogy Lionelt fürkészem.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Gwen és Lio - betámadás   Hétf. Júl. 01 2013, 16:07

Várom a csajt, nem sieti el, nyugodtan ülök addig. Igyekszem fölöslegesen nem gondolkodni, a tények adottak a csaj tönkrevágta Dé életét és mint a legtöbb szőke tyúk tovább folytatja. De itt a legjobb barát!
Futó pillantást vetek rá, halványan rémlik a nő, barátságtalan szemöldököm kicsit összevonom, amikor kedvesen köszönt. Fogalmam nincs mi az ő vezetékneve és már le is lőtte ezt a poént. Emlékszik. Nem mintha engem lehetséges lenne elfelejteni.
- Micsoda memória!
Jegyzem meg gúnyosan, de a folytatást lenyelem " ez aztán a teljesítmény egy szőkétől" A velem szemben lévő szék felé intek, jelezve, hogy nem csak a két szép szeméért ugrottam be. Szánjon rám időt, a munkaidejét meg ki nem szarja le. Ha már szar, pont úgy festek ebben az öltönyben, mint aki minimum a spanyol viaszt szarta ki reggel a budiban. Nem fognak elküldeni, nézhetnek befolyásos ügyfélnek, hivatalnoknak is akár. Ha leül leül, ha állva marad édesmindegy, finoman és lassan összeérintem az ujjaimat, ez a töprengő póz.
- Nem vagyok követ, de róla van szó.
Várok egy kicsit, hagy hasítson belé az aggodalom és szaggassa meg helyettem. Biztos bánná, ha nem tudná tovább fizetni a tartásdíjat.
- Fogtad, felcsináltattad magad vele, aztán eldobtad. Hogy is van ez? Nem elég jó? Nem elég gazdag? Nem elég menő?
Halkan és gonoszan beszélek, a hangmagasságom nem változik, arcmimikám nincs, csak az irónia hallatszik, más semmi.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: Gwen és Lio - betámadás   Szer. Júl. 24 2013, 14:56

Ha foglalkozna a srác magán kívül mással is, talán tudná, hogy sosem voltam szőke, legfeljebb a tengerparton a napfény szítta ki kissé világosbarna-vöröses tincseimet. De nem várom el, hogy ilyen apróságot megjegyezzen... igazából annak örültem volna a leginkább, ha egyáltalán nem ismer meg, elfelejt - ám a mellékelt ábra nem ezt a tendenciát mutatja, így inkább rögtön a lényegre is térek.
Sosem raboltuk egymás idejét, miért most kezdenénk el, nem igaz?
Mikor biztosít róla, hogy Daryl kapcsán érkezett, őszintén aggódóvá válik a pillantásom. Ezt pedig a döbbent értetlenség követi, majd a kezem lendülése, ahogy istenesen lekeverek a pasasnak egyet.
Sosem voltam modell alkat, igaz, férfiverő sem - de hangja van a dolognak rendesen, meg lendülete, hogy az én tenyerem is zsibog kissé utána.
- Nem kell egy olyan témában magyarázkodnom neked, amihez nemhogy közöd nincs, de láthatóan fogalmad se róla. - Jegyzem meg hűvösen, mégis parázsló tekintettel.
- Vagy ő ezt mondta neked? Hogy én dobtam volna?! - emelkedik meg hangom kissé, hogy páran már felénk is tekintgetnek, ha a pofon csattanásakor még nem figyeltek volna fel ránk.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Gwen és Lio - betámadás   Pént. Júl. 26 2013, 12:13

Nem értek az árnyalatokhoz, nekem a nő szőke, akkor is ha szőkés barna, azok után meg, hogy lett egy gyereke Daryltől még szőkébb lett nálam. Sosem volt bajom vele, Détől csak annyiban érdeklődtem felőle anno: "mikor dugtad meg?" ez a kérdés fontos volt, a többi nem annyira. Azt tudom még róla, hogy van egy nővére, aki tönkretette a barátom nyálas, író karrierjét, de ez csak a beszélgetés második pontja lesz. Először is kapok egy pofont. Kaptam már, nem is egyet. Lehet mást feldúlna a dolog, de engem egész gyermekkoromban vertek, megtanultam oda sem figyelni a fájdalomra, sőt egészen tetszik, mert mindenki felénk fordul. Vetek a csajra egy gúnyos mosolyt, mintha megköszönném, a nézők felé meg majdnem meghajolok. A fejem azért elfordult közben, reflex és a kezem is oda rakom, hogy megnézzem helyén vannak-e a fogaim. Tetszik a nő, tüzes, kezdem érteni Dé mit evett rajta.
- Közöm az éppenséggel van, a legjobb barátja vagyok és nem fogok leszállni rólad.
Eddig lehet a bolondját tudta járatni Dével, de most hogy visszajöttem elfelejtheti. Nem engedem többé, hogy szomorú legyen. Egy nő miatt sem.
- Megnyugodtál?
Súgom ércesen, gonoszan.
- Teljesen lényegtelen, arról beszéljünk miért nem teszed boldoggá. Nem lennék itt, ha nem hinném, hogy még mindig szeret téged.
Legalábbis én még most itt tartok a történetben.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: Gwen és Lio - betámadás   Pént. Júl. 26 2013, 15:39

- Szép kis barát az, akinek láthatóan fogalma sincs a történtekkel kapcsolatban semmiről és úgy pofázik bele. - Nem lennék meglepve, ha Daryl ráhagyta volna a srácra, hagy higgyen, amit akar rólam, rólunk, meg úgy az egészről. Igen, ez rá vallott volna, vagy a másik lehetőség, hogy tényleg össze-vissza beszélt mindent. Elszomorítana, ha így lenne - nem ilyennek ismertem ugyanis meg.
Gunyoros kérdésére egészen egyszerűen helyet foglalok vele szemközt és odaintem a kolléganőmet, mintha én is csak egy vendég lennék. Persze, amikor odaér, látszik, hogy egyáltalán nem úgy kezelem, szinte már barátias a hangulat és teljesen természetesnek veszi Val, hogy hozzon nekem egy felest, meg az úrnak - haha - is, amit kér.
- Ironikus ezt hallani azok után, ahogyan a születésnapomon viselkedett. - Szusszanok, mikor újfent kettesben maradunk és a kíváncsi tekintetek is újra az újságokra, laptopokra, asztaltársaságra szegeződnek helyettünk.
- Pedig én tényleg szerettem volna másodszor is nekifutni a dolognak, most, hogy kicsit minden helyrerázódott köröttem. És ezt neki is elmondtam, de ő csak fogott egy taxit nekem, megalázóan lerendezte a sofőrrel, hogy hova vigyen, mintha valami gyerek lennék és azóta sem keresett. - Kissé felvonom a szemöldökömet. Nem, tényleg nem festek úgy, mint akit sajnálni kell és nem is várom el. Egészen egyszerűen arra akarok rávilágítani, hogy ha igaz, amit Lionel mond, akkor Daryl igencsak érdekesen fejezi ki azt a nagy szerelmét.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Gwen és Lio - betámadás   Kedd Júl. 30 2013, 21:29

Kicsit megcsóválom a fejem, látom Dé volt a kiskutya a kapcsolatban.
- Legalább belepofázik.
Dé mindig kitért a kérdések elől, tudja, hogy velem nem lehet lelkizni, legalábbis ezt hiszi, tán kevesebbet kellene szívatnom. De egyből levágtam, hogy nem ő a hibás, Dé? Ugyan, miben? Dé olyan ártatlan mint egy ma született valami, eddig én legalábbis ezt hittem, tudtam. Jön a pincérnő én is töményet kérek, nehogy lemaradjak a tigris mögött. Igazából Gwennek egy olyan pasi kellett volna mint én, egy oroszlán. Születésnap? Nos, én erről nem tudok.
- Miért, hogyan viselkedett? Érdekelnének Daryl árnyoldalai, én csak a jót és szépet ismerem, néha már olyan mint a férfi barbie
Igen, Dé tökéletes. Jézusom, ez de buzis! Barátként gondolom, jól néz ki, talán jobban mint én, na ezt soha nem fogja megtudni! Rendes, vajszívű, érzékeny, egyedül az önbizalmával vannak gondok, meg az anyagi helyzetével, az utóbbit én elintézem, az előbbit régóta próbáltam. De hogy Daryl szemét lenne?! Nem, a szemét mindig én voltam, ő a fehér én a fekete, ez nagyon nem illik a képbe. Ez érdekes.
- Nem lehet, hogy megbántottad? Tudod milyen érzékeny. Jó, persze, hülyén hangzik mert nő vagy, de Darylről van szó, néha olyan mint egy menstruáló királylány.
Torkot köszörülök.
- Kezdjük az elején, nem akarsz mesélni? Annyit tudok felcsinált és lelépett.
Lehet megint kapok egy pofont, túlélem és azt még nem is említettem mekkora hiba volt megszülni Domonicot, vagy kicsodát.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: Gwen és Lio - betámadás   Szomb. Aug. 03 2013, 01:40

A közbevetett megjegyzésre kissé felszalad a szemöldököm. Ez a pasi nem bírja ki, hogy ne az övé legyen az utolsó szó?! Felettébb bosszantó és arrogáns egy szokás, az már biztos.
Amikor Valerie ellejt mellőlünk, kissé lejjebb eresztem a vállaimat és úgy tekintek Lionel felé.
- Mint... nem is tudom. - Kissé el kell merengenem, összeszedni a gondolataimat, visszaidézve azt a napot, pedig nem is volt olyan régen. A barbie-s megjegyzésén nevetősen felciccenek. Barna pillantásom találkozik a másikéval, miközben finoman fejcsóválok, játékos rosszallással. Ne mondjon már ilyeneket a srácra, hisz nem is olyan!
- Megbeszéltük, hogy múltidézős randi lesz, de ő tényleg mindent ugyan úgy csinált, mint ahogy anno. Én naivan azt hittem, hogy majd mai fejjel nosztalgiázunk, meg ilyenek, érted, erre... ha őszinte akarok lenni, akkor egy kissé bizarr volt az egész helyzet. - És ha ezt visszamondja Darylnek, akkor a töménybe fogom belefojtani Andersont, az is biztos! Azért bízok abban, hogy létezik valamiféle betyár-becsület feléjük is, ha már úgy fest, egyedül és önkényesen érkezett, Daryl tudta nélkül.
Hogy megbántottam volna?
- Lehet. De ha a mi múltunkat figyelembe véve fájó neki az őszinteségem, akkor azt hiszem, jobban jár, ha te ápolgatod a lelkét inkább. Láthatóan nagyon a szíveden viseled a dolgot úgyis. - Vidéki lány vagyok, aki már beleszokott a nagyvárosi életbe és felnőtt hozzá. A talpraesettséget a véremmel, a származásommal együtt hoztam magammal és őszinteségért sem kell a szomszédba mennem soha. Ez eddig is így volt, eztán sem változik, legfeljebb, kissé kiforrta magát az egész, most, hogy végre tényleg önálló életet fogok a fiammal együtt kezdeni.
Szerettem volna, szeretnék Darylnek is teret adni ebben, de úgy fest, az eddiginél többet nem ígér az élet nekünk.
- Nem, nem akarok mesélni Anderson, főleg nem neked. De valószínűleg addig úgysem hagysz békén, amíg el nem mondom, ami érdekel. Felcsinálni pedig csak te szoktál lányokat!- Szusszanok, mert megjön az italunk, melyet kissé felé emelek, s bár a szemkontaktus megvan, a koccintás elmarad. Felhajtom inkább egy nőies, bájos fintor keretében a felest.
- Daryllel szerettük egymást, nem figyeltünk oda és igen, becsúszott a gyerek, amit mikor közöltem, hogy nem szeretném elvetetni, valami eltörött a kettőnk kapcsolatában. Én... talán beijedt vagy nem is tudom, a lényeg, hogy lelépett, anyáméktól pedig megkaptam, hogy ők megmondták...! Én meg ott álltam egyedül az egésszel. Persze, hogy őt hibáztattam!
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Gwen és Lio - betámadás   Csüt. Aug. 15 2013, 13:00

 A nők nem tudják mit akarnak, erre inni kell, ha már kihozzák azt a töményet nekünk. Addig ő méreget, gondolom bejövök neki, ez sem lep meg, felvont szemöldökkel hallgatom Ken mit követett el. Fogalmam nincs anno hogy csinálta, Dé sosem volt normális. 
- Sírt? 
Találgatok. 
- Verset mondott?
Teszem le a poharat. A szemébe meredek, haverom azt hiszi nem lehet velem lelkizni. Jól gondolja, de közben én próbálom kibogozni az összecsomózott lelkét.
- Nézd, szarul érzi magát, hogy lelépett, biztos az volt a baja. Daryl nagyon lelkiismeretes, túl lelkiismeretes
Kis gúny csöpög a hangomból, eleve le se kellett volna szarnia a kölyköt, de ő évek óta ezen szenved. Szenvedett, visszatértem, szent célom felrázni, ha épp összevesztünk akkor is.
- Különben nem érdekelné a gyerek. 
Mutatok rá mekkora a különbség köztünk. Ha nekem lenne fattyúm hiába perelnének.
- Itt cseszted el, lelkiismeret furdalása van, pedig nincs miért. Dé sosem kúrogatott össze vissza, ami azt jelenti nem volt tapasztalata, ő rosszul célzott, te kihagytad a gyógyszered, szerencsétlen baleset.
Amikor a nevem egy mondatba kerül a lélekápolással elhúzom a szám.
- Ezt nektek kell megoldani.
Közlöm tényszerűen, iszom, amíg próbál beszólni. Fanyar félvigyort kap jutalmul a kicsike, dögös asszony az biztos.
- Használok gumit és ügyesebb vagyok.
Mit gumit? Bele se férek, egyszerűen nem szoktam beléjük menni, jobban élvezem ha mutogathatom mit okoztak. Tovább beszél, rájön, hogy nem hagynám békén, figyelek. Ezt sejtettem én is, ha Darylnek vagyok soha vissza se megyek. Most bele kellene élnem magam a helyzetébe? Eleve mások vagyunk, ritkán szállok többször két nőre, kivéve, ha gyógyszert szed, mint Izzie. 
- Gyötörte a bűntudat, azért lehet szarul. A meló se jött össze neki, ezzel kapcsolatban megemlítette a nővéredet
Meredek rá követelőzően, kinézem belőle, hogy ő intézte a dolgot.
Nagy levegőt veszek, amikor kiböki, mi bántja, el sem hiszem, de próbálok úgy gondolkodni, ahogy Dé.
- Azt hiszi hibázott, helyre akarja hozni és azért nyomul, ha nem jön be, tovább álltál, akkor mond meg neki valahogy, hogy tovább lépjen, ha még érdekel, egy ilyen nőnek nehéz ellenállni, főleg, ha még kölyköd is van tőle, akarom mondani beszéljétek meg.
Ennyire futja, szerintem Dé ezt hiszi, bejön neki a csaj, amit tökéletesen megértek, hogy mire képes az ágyban, a gondolattól is megremegek, kizárt, hogy ne kelljen neki, főleg, hogy Dé még a gyerekeket is szereti, ösztönszerűen húz a csajhoz. Ha legközelebb látom bemutatom neki a gumit és nem kéne, hogy jöjjön a második hogyishívjákocska.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: Gwen és Lio - betámadás   Szomb. Aug. 17 2013, 09:15

Lio kérdezgetésére felciccenek nevetősen, finoman intgatva meg nemlegesen a fejemet.
- Barom. - fűzöm hozzá csendesen. Nem is értem, miért van jóban ezzel a pasassal Daryl, ha egyszer ilyeneket nyilatkozik róla és mindenbe beleüti az orrát, amihez igazán semmi köze nincsen. Csak egy okoskodó újgazdag majom, aki nem tud nagy jólétében mit kezdeni magával.
Szavaira újfent erősen érik egy pofon neki, habár ezúttal ököllel. De végül a lezárása - mely szerint ezt nekünk kell megoldani - az, ami "megmenti" ettől.
- Pontosan! Szóval tulajdonképpen akkor te most mi a francot is keresel itt, Anderson? - Jelenik meg apró, szinte már bájos, de egyáltalán nem kedves mosoly a képemen, ahogy az arcára, szemeibe tekintek. Magának lőtt öngólt kérem, viselje is. Azt pedig továbbra is tartom, hogy nem neki kell magyarázkodnom bármivel kapcsolatban is. - És erre épp most adott áldást.
- A nővérem és ő sosem jöttek ki igazán. Miért nem beszélsz Beth-tel erről, ha már ennyire önjelölt terapeutát játszol? - Firtatom kissé indulatosabban, mert ez kezd átmenni komédiába, amihez nekem sem kedvem, sem pedig időm rá. Egy ilyen senkiházi kis suttyó miatt meg nem fogok zokogva a tengernek rohanni. Nem ér még annyit se, hogy leültem hozzá.
Főleg, mikor elkezd nekem továbbra is Darylről magyarázni.
Kissé megemelkedem a székből és nem törődve az esetleges póló adta belátással, hajolok felé.
- Mint mondtad, ezt nekünk kell megoldani, úgyhogy ne adj nekem kéretlen tippeket, mert kurvára nem vagyok a haverod. Lehet, hogy ő benyalja a hülyeségeidet, én nem, úgyhogy jobb, ha felhagysz azzal, hogy a nyakamra járkálsz és jobban teszed, ha a fiamtól is távol tartod magadat. - Szussz, a tekintetem szikrákat szór, arcom komoly.
- Ha nem csak a saját hülyeségedet szajkóznád, meghallottad volna, amiket az előbb mondtam. De hogy ne távozz innét tudatlanul, elismétlem neked... Ha továbbléptem volna, nem akartam volna neki adni egy második esélyt, amit elszúrt, de én hülye, adtam egy harmadikat is és azóta nem is jelentkezett! Ha annyira akarna valamit, megtehette volna, szóval ne csinálj belőle mártírt. Ez egy lerágott csont kettőnk között, arról nem tehetek, hogy már nincs elég tökös ahhoz, hogy a beszéd helyett lépjen is végre! És most azt hiszem, jobb, ha mihamarabb távozol. - Egyenesedek fel a székről és hacsak nem tart vissza, akkor bizony, részemről lezártnak tekintem a mai matinét. Miután közölte, hogy a mi dolgunk és mégis belepofázik, azt hiszem, nekünk nincs miről beszélnünk többet.

// Ha csak nem írsz olyat, amire reagálnom kell még, akkor köszöntem! Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Gwen és Lio - betámadás   Szer. Aug. 21 2013, 21:32

Dé ilyen, van szíve, ettől jobb mint én, meg még sok minden mástól, de azt nem firtatom. Ő tudná, hogy csak poén és teljesen jellemző, olyan nincs, hogy nekem ne legyen igazam. Nem reagálom le, gondolja, ahogy akarja, nem magunkat akarom összehozni, hanem őket. Különben tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb nő azért feküdt le velem, mert egy barom vagyok.
- Én csak ösztönözni jöttem a hölgyet
Teszek a mondat végére egy aprócska gúnyos felhangot, a csaj maca, domina és nem hölgy. Kinek is kellenek a hölgyek?
- Képzelem, ha már így említed majd őt is felkeresem.
Lesz egy-két szavam a banyához, először is kirúgatom. Majd utána lehet alkudni. 
Amikor behajol és kiakad a mellét nézem, de hallgatom a baromságait. Én vagyok a cukros bácsi? Nem tehetek róla, de ezen vigyorognom kell, főleg, hogy ilyen impulzív hatást váltottam ki belőle.
- Hogyne, az lett volna a következő lépés, hogy elrabolom, ne légy már ostoba, én lennék a legboldogabb, ha nem érdekelné az a kölyök. Azt nyalsz, amit akarsz, adj neki esélyt, ennyi.
Nézek rá kimérten, ha pofonra hajlana a keze igyekszem elhajolni én nem vagyok a barbie babája. Jézusom és még azt akarja, hogy kilogikázzam a női őszjárását...
- Nálad aztán nem lehet tudni mit akarsz, úgyhogy mutasd ki jobban! Nem csoda, hogy Dé is összezavarodott. Hacsak...
Szűkítem össze alattomosan a szemeim
- Nem akarod, hogy lemondjon rólad, mert tudod a barátom fantasztikus ember, minden napra jutna neki egy feleség.
Az asztalra nyomok egy bizonyos összeget, legalább húsz ilyen hülyeség kijönne belőle, mint amit ittunk.
- Rendben, igazad van, nincs mersze, de láttam, hogy szomorú miattad, ezért jöttem. Nem támogatom a hülyeségeteket nehogy félreértsd, idegesít ha szomorú. Ja és lemondhatsz róla, ha akarsz, de még egy ilyet többé nem fogsz találni
Nézek rá vigyorogva, gúnyosan összehúzott szemmel. Gonosznak érzem magam, vagyis elégedetten, angolosan távozom. Ki mondta, hogy kétszer fogok jönni? Nem vagyok a végrehajtója. Dé majd biztos elővesz érte, de majd leesik neki is, talán Gwennek is, hogy nem viccelni jöttem ide, hanem, hogy kezdjenek már egymással valamit.

// köszi Smile//

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Gwen és Lio - betámadás   

Vissza az elejére Go down
 

Gwen és Lio - betámadás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-