Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 the night is dark and full of... - Lio & Gwen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Csüt. Júl. 31 2014, 11:53

- Megszoktam
Nem egy nő pofozott már fel és igazt, jól teszik. Hergel a pofonuk Gwenre se figyelek fel olyan intezníven, ha az ártatlan kislányt adja, akit Daryl felcsinált. Egy ujjal simítok végig a vállán, épphogy hozzáérek, viszont a cirógatás nem az én műfajom. A következő pillanatban már nagyobb felületen simogatom meg és az én összes ujjam és tenyerem rendesen hozzáér. Ahogy sejtettem, kívánatos bőre van. Tekintetem túlfűtötten követi ujjaim irányát, furcsa hév csillog benne, mintha nem ő lenne Gwen, csak egy olyan nő, akire vágyom. Az ajkam elnyílik és be kell nedvesítenem, nagyon kiszárad.
Már azt sem tudom miről beszéltünk és nem érdekel. Valamiért oltottam magam, de már nem tudom miért kellett. A szám csak akkor passzarintom ismét egybe, mikor megint megszólal és a kölyökről csevegünk. Pislogok, de lassabban, hogy valami szart ki tudjak nyögni hozzá, valamit amiben nincsenek benne az "aranyos, bájos, kisgyerek" szavak.
- Lehet majd hasonlítani fog Darylre, vigyázz ne keveredjen olyan rossz társaságba mint ő
Ajkam megrándul egy mosolyra. Önmagamra célzok, Dé életét mentegetem és cseszem el egyszerre, például most.

Túl vonzó, még az is izgat, hogy anya, minden lélegzetételével csak közelebb kerülök a számomra mindig egyértelmű opcióhoz. Tekintetem megváltozik, semmi barátságosság nincs a pillantásomban, falom mindenét. Ízlelem fejben az ajkait, egészen addig amíg valósággá válik. Érzem Gwen hevességét nekem sem kell szomszédba mennem érte, vastag ajkaim körbeölelik az övét, ritmusosan átdugom a nyelvem, majd vissza, pillanatokkal később még szenvedélyesebben. Alsó ajkát finom nyomást gyakorolva rá ajkam közé veszem, majd újra tüzesen hatolok belé a nyelvemmel. Aztán eltol, de nekem másodpercek kellenek, mire visszatér a vér az agyamba, akkor ő talán mond valamit. Az arcát nézem és még mindig az ajkát. Tompa morgás hagy el, mint aki mondani akar valamit, de nem sikerül neki.
- Öh...
Feláll, én is. Biceg valamiért, krém azt hiszem. Nézem egy rövid ideig. Biztos az jár a fejében a világ egy olcsó szemétládája kapta le, vagy ki tudja. Néhány lépést teszek felé, ha sántít könnyebben utol tudom érni és ölbe kapni úgy vinni be a hálóba. Egyáltalán nem nehéz, bármeddig el tudnám cipelni.
- A változatosság kedvéért nem hallgattam rád.
Lehet tiltakozni fog, vagy sikítani és akkor más kimenetele lesz, de ha nem, akkor az ágyra fektetem le. Ne hősködjön, azt hagyja rám, majd innen megkeresi a krémét, vagy én, vagy valami mást.

// Segond, na most küldj el, ha akarsz Razz Mert én már tudom mit akar Lio :p//

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Hétf. Aug. 04 2014, 14:47

- Az biztosan nem lesz egyszerű... - Mosoly játszik ajkaimon Lionel szavaira, noha azokat nem igazán úgy értelmezem, mint ő. Persze, Daryl is rettentő nagy bajkeverő volt, talán mélyen valahol most is az, na de... nézzenek rám. Egyszerre vagyunk ellentétek és mégis egyformák, akik vonzották egymást veszélyesen. Ki is mondom a tutit a gyerekkel kapcsolatban:
- A vérében van a dolog! - Nevetek, s nevetésem elhal egyetlen kósza, elkapott pillantástól. Szavaim megszöknek, lélegzetem szaporább, miként vérnyomásom is megemelkedhet kissé a másik közelségétől, orromba tóduló illatától.
Pillantása perzsel, csókja heves - mondhatni, vágykeltően "mérgező". Méreg, vagy inkább apró magocska, mely megül bennem és nem hagy nyugtot a férfi által előhívott gondolatokkal számomra. Akarom! Nem őt magát, csak a csókját. Nem a lényét, csak a testét. Mindegy, hogy kicsoda. Bárki lehetne, kell nekem!
Csakhogy ő nem bárki, a rohadt Életbe is...

A hálóba "menekülnék", mint a macska, aki megégette magát a forró kályhalapon. A hasonlat csak azért gáz, mert a macska nem vágyik még ezek után is arra, hogy a kályhán ücsörögjön. Velem ellentétben... Bváh!
Hirtelen a világ kiszalad talpaim alól, könnyű lesz minden, minek következtében még a szavaim is elakadnak.
- Már így is zavaróan sokáig voltunk közös véleményen. - Szúrok vissza, nem realizálva azt, hogy merre tartunk - haladunk egyáltalán? - csak megkapaszkodom a másik széles vállában, karjában. Hangom dacos, de egyáltalán nem támadó. Inkább finoman zsörtölődő - más helyzetben még cukinak is nevezhetnénk, ám jelenleg épp a torkomon készül kiugrani a szívem "Adieu!"-t intve nekem, ahogy belöki a srác a szobám ajtaját.
- Nem emlékszem rá, hogy beinvitáltalak volna... - Jegyzem meg, ugyanakkor van a hangomban valami bizonytalan csengés. Az ágyra ültet, s mivel nem eresztem a nyakát, kénytelen megdönteni hátát - hozzám hajolni - hacsak nem szeretné, hogy moncsicsi módjára lógjak rajta.
Barna tekintetem az övét idézi, ajkaira szalad le óvatlanul is, mielőtt újra meglelném a hangomat gondolataim kavalkádja közepette.
- Nem lehet. - Hogy magamnak vagy neki bizonygatnám erősebben ezt a két szót, kérdéses.

_________________
There’s a little bit of devil in her angel eyes
She’s a little bit of heaven with a wild side

(link)
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Kedd Aug. 05 2014, 18:50

Értetlen ráncolom a homlokom, a női logikát sosem tudtam követni, Gwenét pláne meg sem próbálnám, úgyhogy nem meglepő, hogy nem vágom a dolgot.
- Mi nem lesz egyszerű?
Ha azt mondaná nem volt egyszerű, hogy sok nő pofon vágott legyintenék horkantva, hogy élveztem a dolgot és mivel semmi az, hiába csattan keményen, nagy fiú vagyok, elég nagy ahhoz, hogy másképp izgasson mint egy öt évest. Mosollyal adok igazat az anyának, vagány kölyök lehet Dominick, egy óvatlan gondolat erejéig érdekelni kezd. Aztán rászólok magamra, elment az eszem.
Hullámzó mellkassal nézek Gwenre, alsó ajkam megnedvesítem, mintha mondanék valamit, aztán félúton meggondolnám magam.
Mire feleszmélek Gwen már menekül, én ösztönösen utána, a csókja helye bizsereg a számon.

Már az ölemben van, nem tudom magam fékezni, innen csak egy mozdulatnyira az ajka, forró leheletem az arcának ütközik. Fülledt minden, biztos be vannak zárva az ablakok.
- Jah, most biztos tiltakoznál, ha tudnád mire gondolok.
Kalandozik követelőző pillantásom az ajkára, lejjebb villan, de aztán ismét a szemébe nézek. Érdekel a melle, de most a tekintete jobban vonz, látom, hogy akar, elég elkapnom ezt a hévet, hogy szűkebb legyen a helyzet lent.
- Pofátlan vagyok

Vallom félig tréfálva, félig meginogva, de csak egy fél másodpercre. A bizonytalan csengés zökkent ki, de aztán tovább megyek és ahogy lerakom az ágyra kénytelen vagyok ráhajolni. Forró testem veszélyesen közel húzódik az övéhez, úgy vonz mintha mágnes volna, erőre van szükségem, hogy ellenálljak. De még mekkorára. Ráadásul nem akarom ezt az erőt.
- Tudom...Elmegyek
Amíg képesnek érzem rá magam addig kell megtennem. Ujjaim hajába túrnak, csak búcsúznak, lesiklanak az arcán, le az állára, míg orrom a nyakán pihen meg. Egy kis jel elég, hogy felpattanjak róla, köszönjek és rohanjak, mert ha nem akadályoz meg az orromat a szám is követni fogja.

_________________
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   Vas. Szept. 28 2014, 09:28

Pillantásom tekintetét fürkészi ebből az elenyésző közelségből, ami nekünk adatott. Szavaira fanyarul édes mosoly szökik ajkaimra.
- Az jó, ha te ilyen biztos vagy ebben... Én azért mérget nem vennék rá. - Suttogom szinte a szavakat felé, forró leheletem arcélét, nyakának puha bőrét cirógatja közben. Fejemben egy vészharang sikoltozza szüntelenül: A rohadt életbe már!
Túl sokat agyalok, túl sokat gondolkozom - ezért van a gát, ami nem enged, s noha lehet később hálás leszek neki, jelenleg a pokolba átkozom az egészet a hülye fejemmel együtt.

Felkap, nem ereszt, pofátlanul tör előre szobám felé, ahol pedig már én nem vagyok képes növelni a kettőnk közötti távolságot. Magammal húzom, magamra húzom. Közelsége, mint valami alattomos pezsgő, úgy részegít meg észrevétlen. Ám elég egyetlen józan pillanat és ez szavainak tompa képében jön el...
Lehunyom szemhéjaimat, ajkamon kimondatlan vágyak, elcsókolatlan csókok remegnek meg egy végtelennek tűnő másodpercig.
- Oké. - Suttogom, közös megegyezésünk pecsétjéül. Én érte teszem, a Daryllel való barátságukért. Hogy ő értem teszi-e, azt nem tudom, nem is kérek ilyesmit tőle, hisz ki vagyok én neki? Mégis valami azt súgja, nem nagyon szokása többszöri választási lehetőséget adnia a nőknek. De ha pusztán magáért és Darylért teszi, már akkor is tévedtem a megítélésével kapcsolatosan.
Gyomromban elfajzott pillangók torz társasága verdes a közelségétől, s még akkor is, amikor finoman eltolom magamtól a férfit.
- Én... - sajnálom? Ezt olyan béna lenne kimondani. - Vigyázz magadra, Anderson.

_________________
There’s a little bit of devil in her angel eyes
She’s a little bit of heaven with a wild side

(link)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: the night is dark and full of... - Lio & Gwen   

Vissza az elejére Go down
 

the night is dark and full of... - Lio & Gwen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-