Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Anna és Caleb

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Caleb Mikaelson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Anna és Caleb   Pént. Okt. 18 2013, 14:51

Annyi látni való van ebben a városban, hogy nem bírok betelni vele. Az utcákon tolonganak az emberek. Véletlenül neki megyek egy járókelőnek, és elejti a táskáját.
-Bocsánat nem figyeltem.- Kérek bocsánatot, és segítek neki össze pakolni, majd gyorsan eliszkolok. Kis idő múlva megállok, csak figyelem az embereket, ez a város jobb mint amilyenről valaha  álmodtam. Nézem a hivalkodóbbnál hivalkodóbb öltözetű embereket. Mennyivel merészebbek, itt az emberek, persze ha Broken Arrowban öltözködne így egy ember az egész város ki is utálná. Újra elindulok, a tömeg áradata visz magával, olyan boldog vagyok, hogy azt szavakkal le sem tudnám írni. Ahogy haladok az árral egy könyvesboltra leszek figyelmes, vagyis csak egy lányra, aki benne van. Eleinte csak az ablakból figyelem. Elindulok az ajtó felé, úgy is kéne már egy új könyv. Kinyitom az ajtót és belépek, érzem az új könyvek illatát. Először, csak körül nézek, jó sok könyv van itt. Mi lenne, ha megkeresném a kedvenc könyvem?
Hasít belém az ötlet. Már indulok is a sci-fi könyvekhez, csak hamar megtalálom a Star Trek könyveket, nézegetem őket. Közben észre veszem a lányt, aki miatt bejöttem ide. Gyorsan vissza teszem a könyvet a helyére és elmegyek onnan, úgy teszek mintha, nagyon keresnék egy könyvet, abban a reményben, hogy ide jön segíteni nekem. Mászkálgatok a boltban nagyon keresve valamit csak azt nem tudom, hogy mit. Jó lenne ha már, ha ide jönne, mert hamarosan az egész üzletet bejárom és akkor fuccs a tervemnek. Ha ez következik be kénytelen leszek oda menni hozzá és akkor nem tudom mi lesz. Ahogy sétálgatok a receptkönyveknél, megtalálom anyám álmai szakácskönyvét. Megnézem az árát, hát nem kis összeget kérnek el érte, így gyorsan vissza is teszem.
Vissza az elejére Go down
Annabelle Sweet
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : könyvesbolti eladó, krupié
Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Anna és Caleb   Csüt. Okt. 24 2013, 17:09

Elmentem a húgiért, aztán rohantunk is a könyvesboltba, mert következett a műszakom. A kis drágám nagyon édes, egész úton meséli nekem az 5 éves szőke angyalka, Susie, mennyire szereti a zeneiskolát. Furulyázni tanul, és már el tudja játszani 'Baj van a részeg tengerésszel' első sorát. Lelkesen meséli, hogy "Annácska, én úgy, de úúúgy imádok oda járni, úgy imádok furulyázni"! Már ezért megérti a meló az egyetemen, hogy a kis angyalkám tanulhasson.
Beérve lepakoljuk a táskáját, és kiveszem belőle a kis fejlesztő füzetét. Most jön ugyanis a gyakorlás, mert az állami intézményben persze nem képesek a saját képességeinek megfelelően foglalkozni vele - sokkal többet, és gyorsabban igényelne. Így én tanulok vele hozzá.
A labirintust nézegetjük, amiben én két perc alatt megtalálom az utat, de persze nem szólok.
-Ügyesen, Susie, ahogy mondtam, tudod, nézd meg előre a lehetőségeket, hogy melyik nincs lezárva.-
Nagylányosan bólogat, én pedig rámosolygok a belépő vendégre, és köszönök is neki halk Jónapot-tal. Azonnal eliramodik, feltételezem, tudja, mit akar, de aztán pár perc után ahogy nézegetem a polcokat, kicsit tanácstalanabbnak tűnik.
Leteszem az ölemből a kislányt, miközben ő nagy munkában van, és odasétálva hozzá kedvesen mosolygok.
-Segíthetek esetleg valamiben?-
Kérdezem a kellő távolságban megállva, előzékenyen nézve a fiút, hogy ha megmondja, mit szeretne, indulhassak is érte.
Vissza az elejére Go down
Caleb Mikaelson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Anna és Caleb   Csüt. Okt. 24 2013, 20:56

Ahogy az ablakból nézem látom, hogy egy kilánnyal van akieött egy füzet van, biztos foglalkoztató füzet. Figyelem, ahogy a kislánnyal van, biztos a testvére. Már az ablakból látom, hogy beszél hozzá, de sajnos nem hallom mit, mond neki. Látszik rajta, hogy nagyon szereti, mosolyog-rá és kedves vele. Én is szerettem volna egy kistestvért, de anyáék úgy vélték éppen elég vagyok nekik én. Aztán odamegyek az ajtóhoz, kinyitom és bemegyek a lány köszön alig hallhatóan, de nem köszönök vissza neki, mert egyből elindulok egy bizonyos irányba és csak akkor esik le, hogy nekem köszönt. Hamarosan, csak nézegetem a könyveket. Az öléből leteszi a kislányt. ide jön hozzám természetesen kellő távolságban marad és mosolyog
- Oh igen az jó lenne. - mondom neki és rámosolygok.
- Egy könyvet keresek. A címét és a szerzőjét sajnos nem tudom, de azt igen, hogy miről szól.- mondom neki közben beletúrok a hajamba és úgy teszek mintha zavarban lennék, közben elhintek egy kis mosolyt.
- Gondolom ezzel nem sokat segítettem, de ha gondolod és időd is engedi - a kislány felé bólintok, közben mosolygok. - akkor szívesen elmondom miről szól. - Fejezem be a mondatot.
Vissza az elejére Go down
Annabelle Sweet
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : könyvesbolti eladó, krupié
Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Anna és Caleb   Szomb. Nov. 02 2013, 20:48

A kedves munkamosolyom töretlen, amikor közli, hogy sem a szerzőt, sem a címet nem tudja. Nem gond ez, azért alkalmaznak, hogy megoldjam a problémákat, de azért elbizonytalanodom, lévén, én sem olvastam ám minden könyvet, de még csak nem is ismerek minden könyvet itt.
-Persze, mondja csak.-
Bólogatok helyeslően, hiszen ez a munkám, ez a feladatom, ezért fizetnek, nem azért, hogy a húgommal játsszak, pedig az tetszene. Mindenesetre elnézek felé, továbbra is dolgozik a megoldáson.
-Tehát miről szóól a könyv?-
Kérdezem kíváncsian, hogy azután segíteni tudjak. Csakhogy pár mondat után érzem, hogy valaki a ruhámat rángatja.
-Bocsásson meg, egy pillanat!-
Odafordulok a kislányhoz, és leguggolok hozzá, ha nem bánja a férfi, majd megkérdezem tőle, hogy mit szeretne. A húgim közli, hogy megcsinálta a labirintust, menjek, és nézzem meg.
-Most nem tudok, kicsim, menj, és csinálj addig egy másikat, aztán megyek majd, és megnézem, jó?-
Vissza az elejére Go down
Caleb Mikaelson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Anna és Caleb   Pént. Nov. 08 2013, 14:43

A lány kedvesen mosolyog és segítőkész, bár látszik rajta hogy kicsit elbizonytalanodik miután közlöm vele, hogy sem a szerzőt, sem a könyv címét nem ismerem. de azt mondja mondjam csak.
-Oké mondom. - Közben rámosolygok. Kedves lánynak tűnik és gyönyörű a mosolya, bólogat, közben a kislány felé néz, aki továbbra is dolgozik valamin.
- Nos  könyv, öt leánnyal rendelkező családról szól. Az apjuk nem is sejti, hogy a szomszéd birtokot megvásárló férfi gazdag, és legjobb barátjával, akaratlanul is alaposan felforgatják  család hétköznapjait. Szenvedélyes bulik vannak benne, és pletyka, szerelmi enyelgés, féltékeny bosszú is van benne, amelyben egy fiatal lány mindenkit átver, és mindent megtesz hogy megtalálja a boldogságot, vagyis a szerelmet. Nagyjából erről szól. Remélem segítettem.- mondom, és rá mosolygok. És hirtelen valaki megjelenik, egy kislány.
-Semmi baj csak nyugodtan.- Válaszolok neki és közben mosolygok. A kislány azt mondja megcsinálta a feladatott, és arra kéri nővérét, hogy nézze meg. Nagyon aranyos. Aztán a nővére azt mondja most nem lehet és csináljon meg egy másik feladatott, és majd megnézi.
- Nem, nyugodtan menny, és néz meg, van időm, tudok várni. - mondom neki mosolyogva. Remélem, így be tudok vágódni nála. Nagyon szép a lány, és ha nem is lesz a barátnőm, azt nagyon remélem, hogy legalább barátom lesz. Bár még nem igazán ismerem de ezen változtatni fogunk.

_________________

Nice guys can go WILD
Vissza az elejére Go down
Annabelle Sweet
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : könyvesbolti eladó, krupié
Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Anna és Caleb   Kedd Nov. 19 2013, 17:13

Mesélni kezd, én a húgi felé fordulok, de nem megyek vissza vele az asztalhoz, akár mennyire is mondja a férfi, mert most első a munka. Susie kötelességtudóan visszasétál, én pedig gondolkozni kezdek a hallottakon.
-Régi kötetről beszélünk?-
Kérdezem kíváncsian, mert őszintén szólva csak az jut eszembe, azután el is indulok a kötet felé, remélhetőleg a férfivel együtt, hogy amikor odaérek, leemeljem a polcról, és továbbra is mosolyogva nyújtsam felé.
-Jane Austen Büszkeség és balítélet?-
Kérdezem kíváncsian, és közben azon gondolkozom, mennyire szeretem ezt a könyvet, a történetet, Darcyt. Biztos, hogy engem halálra rémítene egy ilyen férfi, de azt hiszem, akarnék a tűzzel játszani, persze, leginkább csak annak biztos tudatában, hogy a végén minden tökéletesen jó lesz. Talán Lizzyvel ellentétben nekem inkább a Jane féle megnyugtató élet való, és Darcy helyett Bingley.
Vissza az elejére Go down
Caleb Mikaelson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Anna és Caleb   Kedd Nov. 19 2013, 19:06

Elkezdem mesélni a sztorit, amiről a könyv szól. Bár biztatom, hogy mennyen a kislánnyal, mert én tudok várni , de nem, ő marad. Hát, ő tudja én felajánlottam hogy várok.
- Igen azt hiszem, bocsi de az ilyenekben nem vagyok valami jó. - mondom neki, persze tudom, hogy régi kötet, de neki, ezt nem kell tudnia. Elindul, én meg követem, leemel egy könyvet a polcról.
- Áh igen pont ez az a könyv. Már elég rég óta keresem.- mondom, közben kacsintok egyet és mosolygok, igazából már jó párszor olvastam a könyvet, és már az elejétől tudtam a címét meg a szerzőjét. De ez a lány nagyon tetszik nekem, és néha, nem árt egy kis egészséges csajozás.
- És, te olvastad már ezt a könyvet? - Persze, hogy olvasta, hiszen könyves boltban dolgozik, ha én egy ilyen helyen dolgoznék, az biztos, hogy minden könyvet elolvasnék.

_________________

Nice guys can go WILD
Vissza az elejére Go down
Annabelle Sweet
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : könyvesbolti eladó, krupié
Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Anna és Caleb   Kedd Dec. 03 2013, 18:21

A férfinek kedves mosolya van, nem is esik nehezemre visszamosolyogni rá. A könyvet is megtaláljuk, amit keresett, és pont azon gondolkozok, mennyire inkább vagyok én Jane, mint Lizzy, amikor pont a könyvről kérdez ő is.
-Igen, olvastam, igazából az egyik kedvencem, megunhatatlan a történet szerintem.-
Válaszolom a kérdésére, és természetesen egyáltalán nem vagyok tudatában annak, hogy flörtölni akar velem. Nem értek én az ilyesmihez, egyrészt, másrészt a krupiéskodás miatt csak azt ismerem, amikor bámulnak, azt nem, amikor ilyen illedelmesen közelednek.
-Rég óta, valóban? Hiszen minden boltban van belőle tucatjával, nem?-
Meglep, hogy ezt mondja, de természetesen a vevő szava szent, szóval ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem?
-Akkor elviszi?-
Kérdezem, készen arra, hogy ha igen a válasz, akkor visszasétáljak a pulthoz, és lehúzzam a könyvet, meg becsomagolva átadjam utána.
Vissza az elejére Go down
Caleb Mikaelson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Anna és Caleb   Pént. Dec. 27 2013, 14:32

Nagyon aranyos ez a lány, nagyon tetszik nekem. Csak mosolygok rá, elbűvölő a mosolya, olyan természetes. És amikor azt mondja, hogy ez az egyik kedvenc könyve, hát nem is tudom teljesen elolvadok ettől a csajtól.
- Ezt örömmel hallom. - mosolygok rá, és legszívesebben azt mondanám neki, hogy ez az én kedvenc könyvem is, de nem lehet, mert ha igen akkor az álcámnak annyi. Ezt pedig nem szeretném.
- Hát én már jó pár könyves boltot bejártam, de sehol sem volt, ebből a könyvből. - mondom egy kis mosollyal az arcomon. Okos a lány, és már az is biztos, hogy esze is vág. Pont ezt szeretem a lányokban.
- Természetes, hogy megveszem. - Mondom neki, a lehető legaranyosabb arckifejezésemmel és rá kacsintok.
- Bocsi, lehet még egy kérdésem hozzád? - mondom neki, miközben a szemeibe nézek.

_________________

Nice guys can go WILD
Vissza az elejére Go down
Annabelle Sweet
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : könyvesbolti eladó, krupié
Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Anna és Caleb   Hétf. Jan. 13 2014, 19:04

Ritka az a vevő, akivel könnyű beszélgetnem. A legtöbbször csak tinilányok tévednek be, akik valami vámpíros szerelmi történetet keresnek, vagy anyukák, akik a legújabb pszichológus könyvét keresik a gyereknevelésről, ami épp trendi, meg olyan fiatal nők, akik önsegítő könyvektől várják a megoldást. Valahogy egyik csoport sem az, akivel könnyen találnék közös hangot, bár, ha csakugyan választani akarok, az anyukákat mondanám Susie miatt.
-Ez esetben örülök, hogy betévedt ide.-
Paradoxon, hogy azt mondja, nem látta máshol ezt a könyvet, pedig mennyire népszerű. Talán nem nézett körül elég alaposan, az lehetett a gond, vagy épp nem volt raktáron az adott boltban, csak ezekre tudok gondolni. Amikor mgekapom a helyeslő választ, akkor a könyvvel a kezemben a kasszához sétálok, hogy elővegyek egy papírzacskót, és miután becsipogtam a könyvet, belerakjam. Eközben Susie kissé türelmetlenül néz rám, és megkér, hogy nézzem meg, amivel foglalatoskodott. Rápillantok csak, mert nem tarthat fel.
-Nagyon ügyes vagy!-
Mondom neki mosolyogva, mert nem kell látnom, mivel van kész ahhoz, hogy ezt tudjam. Tényleg nagyon okos, ügyes kislány, nyilván a nagytesók közötti nevelkedés hatása ez.
-3 dollár 75 cent.-
Mondom a férfinek kedves mosollyal, majd kissé elbizonytalanodom a kérdése hallatán, de azonnal felelek is. Talán még egy könyvet szeretne.
-Természetesen.-
Vissza az elejére Go down
Caleb Mikaelson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Anna és Caleb   Csüt. Jan. 16 2014, 16:51

Eddig akár hány könyvesboltban voltam, mindig öreg nénikék vagy fiatal lúzer srácok voltak az eladók. Természetesen én általában kisméretű könyves boltokba tévedtem be ez idáig.  Nem, mint ha ez a könyvesbolt olyan nagy lenne, de azért fura, ha tudom, hogy ilyen helyes, aranyos és kedves lányok is dolgoznak, könyvesboltokban minden időmet ezeknek szentelném.
Ábrándozásomból egy hang ránt vissza, az eladó lányé.
- Ami az illeti én is pont erre gondoltam. – mosolyogtam rá.  Nem tudom, hogy mennyire hitte el azt a sztorit, hogy más régóta keresem a könyvet. Remélem nagyon is.  Bár ahogy elnézem, az arcát kissé kételkedik a történetemben. Közben a kasszához indul én meg követem megdicséri a kislányt. Majd beüti a könyvet
- 3 dollár 75? Oké – mosolygok, előveszem a farmerem zsebéből a tárcámat és kinyitom. Ekkor látom, meg hogy nincs apróm csak egy tízesem.
- Tessék, itt van, tíz dollár a többit tartsd meg. – és átnyújtom a pénzt. Miután elveszi, a pénzt beletúrok a hajamba és felteszek neki egy kérdést.  Amikor megkapom, az engedélyt már mondom is.
- Nem ismersz itt a közelben egy jó kávézót, vagy cukrászdát? – teszem fel a kérdést, de már meg is bántam. Hogy mondhattam ilyen baromságot? Istenemre mondom, egyszer még felakasztom magam az biztos. De azért rámosolygok a lányra.

_________________

Nice guys can go WILD
Vissza az elejére Go down
Annabelle Sweet
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : könyvesbolti eladó, krupié
Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Anna és Caleb   Pént. Feb. 21 2014, 12:42

Ahogy válaszol, kissé elbizonytalanodom, mire is értette pontosan, hogy örül, hogy ide betévedt, pláne, ha összevetem azzal, hogy milyen rég óta keresi a könyvet, de inkább elhessegetem ezt magamtól. Biztos csak a kaszinó teszi, hogy belelátok olyan utalásokat velem kapcsolatban a dolgokba, amik nincsenek ott. De amikor fizet, akkor már szinte semmi kétségem nem marad.
-Ó, nem-nem, tessék, a visszajáró.-
Mondom, és próbálom is neki odaadni, mert egy könyvesboltban ez... nos, abszolút nem szokás, és igazából nem is nekem adná ezt a pénzt, hanem a boltnak, tekintve, hogy be is van kamerázva, és a főnököt se érdekelné, hogy ezt én kapom, csak örülne a többletnek. Nem azért, mert nem kedves. jól kijövünk, de elég profithajhász.
-Amúgy sem az enyém lenne.-
Mondom, majd fejemmel óvatosan a kamera felé biccentek, próbálok nem feltűnő lenni, de igazából nem tudom, mennyire válik ez be.
-Hmm, nagyjából 5 utcával arrébb, az egyetem közelében van egy nagyon jó, az Ötödik sarkán, a park mellett.-
Kedvesen mosolygok, és azt a kávézót ajánlom neki, ahol korábban dolgoztam, isteni a kávéjuk, majd kérdő tekintettel nézek rá, hogy szeretne-e még valamit, vagy végeztünk.
Vissza az elejére Go down
Mesélő
avatarMesélő
Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: Anna és Caleb   Vas. Május 25 2014, 22:45

A játék inaktivitás miatt
FAGYASZTVA!

( Ha folytatni szeretnétek, PM-ben jelezhetitek!)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Anna és Caleb   

Vissza az elejére Go down
 

Anna és Caleb

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-