Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 11:30 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Dave és Gabe quadozni megy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Gabriel Orwell
avatarVizuális kommunikáció
Hozzászólások száma : 50

TémanyitásTárgy: Dave és Gabe quadozni megy   Vas. Nov. 04 2012, 18:40

Őszintén szólva már igazán elegem volt az utóbbi időben a komplikált életből. Mert semmi sem lehet egyszerű, és ez így nem jó... Ott van például Stacey-bug, aki megint érdeklődik irántam. Egyre több üzenetet ír, egyre többször hív, én pedig ugyebár jó barát vagyok, ezt mindenki tudja, szóval nem hajtom el. Nem, mert nem tehetem, és mert nem akarom. Jól esik vele beszélgetni, olyan könnyed most.
Aztán ott van Bridge. Vele sem tudok mit kezdeni, egyszerűen nem értem a lányt. Már magamat zavarom azzal, amennyit gondolkozok, és az álarcokat is olyan hipersebességgel váltogatom, hogy kezdek beleszédülni, szóval felhívtam Dave-et, hogy ugyan menjünk már el quadozni, mert ez jó móka. Ehhez legalább csak egy álarc kell, ami kényelmes, és pontosan passzol, mert már tökéletesen bejáratott - a sajátom.
Szóval kiérünk végre a terepre, ahol állnak a gépek. Azonnal elkezdünk mutogatni egyikről a másikra, licitálva, melyik a jobb, utána a kölcsönzőhöz sétálunk, és kikérünk két gépet, meg a felszerelést, amit magam részéről gyorsan fel is kapkodok. Kezemben a kulccsal indulok a kijelölt kicsike felé Dave-vel.
-Szóval? Kit fűztél be legutóbb?-
Kérdezem kíváncsian, mert hát ismerem már ennyire a srácot, hogy nem tud ellenállni a kerek idomoknak, a szép comboknak.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Dave és Gabe quadozni megy   Vas. Nov. 04 2012, 19:36

Az ágyon feküdtem, mikor megcsörrent a telefonom és Gabe volt a kijelzőn. Felvonva a szemöldökömet nézek a mobilra, majd felveszem, hogy megtudjam, mit is szeretne. Egyből beleegyezek abba, amit felajánl, hiszen nekem sincs jobb dolgom, így miért is ne alapon. Nem quadoztam még, így muszáj lesz egyszer kipróbálni. Amint találkoztam vele, egy halvány mosoly került az arcomra. Még annyira friss a barátságunk, hogy egy kicsit szokatlan nekem. Végig nézem a quadokat, majd amint az egyik szemet szúrt, követtem Gabet és a pultnál várakoztam, amíg meg nem kaptunk mind a ketten a magunk kis felszerelését. Egyből felkaptam magamra, de még a sisakot nem vettem fel, mert akkor tuti, hogy nem tudok vele beszélgetni. Ráülök arra, amit kinéztem, majd a srácra pillantok, amint meghallom a kérdését.
- Hmm.. Múltkor lementem bulizni, és összefutottam Bridgettel és Izzievel. – Rántom meg a vállaimat, többet nem tudok mondani, mert azt mégsem mondhatom, hogy velük töltöttem az estét.
- Mesélj inkább te! Nem tűnsz túl vidámnak. – Nézek bele a szemeibe, bár az nem kérdéses, hogy más a viselkedésem vele szemben, mint általában szokott. Végül is, ha már jóban lettünk lehet, hogy jobban járok én is, hogyha moderálom magamat. A sisakot az ölembe teszem, majd arra rákönyökölve tartom a fejemet, közben nézve Gabet. Tisztában vagyok azzal, hogy valami volt Bridget és közte, így csak finoman kezelem ezt a témát.
Vissza az elejére Go down
Gabriel Orwell
avatarVizuális kommunikáció
Hozzászólások száma : 50

TémanyitásTárgy: Re: Dave és Gabe quadozni megy   Kedd Nov. 06 2012, 11:36

Kutató tekintettel, lopva nézek rá. Túl régóta vagyok a barátság bizniszben ahhoz, hogy ne legyen árulkodó számomra a név, amit említ. Pontosabban Bridge-é. Gyorsan tovább is nézek, magam elé, ahogy sétálok mellette, mert nem akarom elárulni magam. Látszólag könnyeden lépkedek, de a következő válaszon sok fog múlni.
-Igen? És, milyen volt? Megvolt valamelyik?- rávigyorgok cinkosan, mert ez egy fontos kérdés, és hát mégis csak "barátok közt" vagyunk, vagy mifene. Odaérünk a járgányokhoz, és fel is pattanok arra, amelyik az enyém, de még nem veszem fel a sisakot, hanem megint Dave felé sandítok.
-Jaja, mostanában elég fura helyzetekbe sodor az élet.- reagálok szűkszavúan, aztán, mivel gondolom, hogy ennyi válasznak nem elég, mondok egy elenyésző példát.
-Az exem folyamatosan keres. És ő nem csak barátkozni akar. Ami azért fura, mert amikor szakítottunk, közöltem vele, hogy van más. Nem csaltam meg, de nem sokon múlott... kb két órán.- magyarázom neki, mert ez olyan téma, ami részemről nem titkos. Utána, hogy értse, mi ezzel a problémám, ha nem értené, még hozzáteszem.
-A csajok ilyen megalázás után vagy azonnal keresnek és próbálják visszasírni magukat, vagy soha többet nem. Legalábbis ahogy eddig tapasztaltam. Szóval ezért fura.- fejezem be végül, majd még meghallgatom, amit mond, ha mond valamit, utána a fejemre csapom a sisakot, hogy elinduljunk.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Dave és Gabe quadozni megy   Vas. Nov. 18 2012, 09:42

Furának tartom, hogy nem válaszol, amint elmondom, hogy kikkel voltam bulizni. A barátomnak tartom, de valahogy érzem, hogy még mindig nem ismerem. Ezt természetesnek tartom, hiszen azóta ismerkedtünk meg, amióta idejárunk, én meg nem rég kezdtem a sulit. A három kérdésre sóhajtok egyet. Nehéz nekem erre válaszolnom, de mégis megteszem.
- Mire gondolsz? - Választom az egyszerűbb utat, a visszakérdezést. Kíváncsi vagyok arra, hogy mire gondol a kérdését illetően, mert elég sok minden beletartozhat a "megvolt" kategóriába. Részben tudom, hogy mire gondol, mert mégis csak fiúk vagyunk, de az ő szájából is hallani szeretném a konkrét kérdést.
- És miért? Mi történt? Mesélj! - Hívom fel a figyelmet arra, hogyha már barátok vagyunk, akkor jussunk el odáig, hogy ilyeneket is megoszt velem. A kis mesélésére felvonom a szemöldökömet, ezt azért belőle nem néztem volna ki.
- Hát haver... Megvagyunk áldva a nőkkel! Vidd ágyba az exed, aztán menj tovább! Úgy is csak ezt akarja, nem? Vagy többet? Akkor viszont meg te döntsd el, hogy mit akarsz tőle. - Kicsit lazára veszem a tanácsadást. Nem számítok bölcsnek és nem is tartom magam annak, de az első fele a tanácsomnak, nagyon annak hangzott. Az ő tapasztalatát is meghallgatom, mire elhúzom a számat.
- Nehéz ügy. Te mit akarsz? - Vonom fel kérdőn a szemöldökömet, majd felkapom én is a sisakot, miután meghallgattam. Beindítom a gépet, majd a hüvelykujjamat felé mutatom ezzel jelezve, hogy kész vagyunk indulhatunk, mutassa az utat.
Vissza az elejére Go down
Gabriel Orwell
avatarVizuális kommunikáció
Hozzászólások száma : 50

TémanyitásTárgy: Re: Dave és Gabe quadozni megy   Hétf. Nov. 26 2012, 10:53

-Mire?! Hát hogy megdugtad-e valamelyiket... vagy legalább a nyelvedet a torkukon le.- nevetek, és persze nem finomkodok a kifejezéssel. Nem vagy egy alpári fajta, de azt hiszem, jogosan röhögne totál képen, ha virágnyelven beszélnék.
-Vigyem ágyba? Nem tudom... bonyolult ez, haver. Nem akarom még jobban megalázni, nem olyan vagyok.- Már nem olyan vagyok, de ezt így nem teszem hozzá. Korábban túl sok húzásom volt ahhoz ezen a téren, hogy folyatódhasson az az életstílus. Amióta kiszálltam a "legjobb-barátod-vagyok-egy-csaj-kedvéért-aki-szétszed" bizniszből, azóta is sok embernek vagyok az úgymond legjobb barátja, de már nem olyan célból, mint korábban. Ki gondolta volna, hogy az ember ilyen mélyre képes süllyedni...
Gondolataim közül visszaránt a hangja. Mit akarok? Még nem tudom. Mármint, talán tudom, de nem vagyok biztos benne, hogy a másik is akarja. Nehéz ügy. Megrázom csak a fejem neki, jelezve, hogy gőzöm sincs, aztán magamra csapom a sisakot, és indítok.
A terep jó, nem túl vizes, nem is túl száraz, hogy akkora port kavarjunk, hogy azután ne lássunk. Nagyon jó a terep, tele hatalmas rámpákkal, amire élvezet gázt adva felhajtani, hogy azután a másik oldalon a földtől elrugaszkodva a géppel repülj pár métert, és huppanva érkezz vissza a talajra. Imádom a száguldást. Szerencsére ez a pálya elég nagy, és erdős része is van, úgyhogy pár kör után, amit teszünk a műpályán, elkanyarodok nagy vigyorral az arcomon az erdő felé, és behajtok a kijelölt úton.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Dave és Gabe quadozni megy   Csüt. Dec. 27 2012, 15:09

Gabe eléggé szókimondó, ami egy kicsit meglep. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen alamuszi gyerek ilyen szókinccsel rendelkezik. Sóhajtok egyet, ahogy visszagondolok arra, hogy előbb Izzie majd Bree hagyott faképnél.
- Nem, egyiket sem. Bree faképnél hagyott tánc közben, de fogalmam sincs, hogy miért, mert nem tettem semmi rosszat.... Leléptem a buliból. Azóta sem beszéltünk. - Rántom meg a vállaimat, mert nekem az elég hülye ürügynek számított, amit benyögött. Levegőznie kell... Én azóta nem is keresem a társaságát, hogyha akar tőlem valamit, majd úgy is megkeres. Mivel ennyivel lezártam a részemről ezt a témát, ezért áttérünk Gabere.
- Ez nem megalázás. Neked is jó lesz, neki is. Maradtok tovább barátok, néha összejártok. Ez mindkettőtöknek jó. A bonyolult dolog... Semmi sem az, csak akkor ha valaki nem akarja megérteni a helyzetet. - Rántom meg a vállaimat, bár tudom, hogy úgy sem fogja ezt megcsinálni. Nem akarok beleszólni az életébe, mindenki úgy éli, ahogy akarja, nekem meg nem is lenne kérdés, hogy megcsinálnám-e. Ahogy ezekkel lezárjuk ezt a nagyon érdekfeszítő témákat, már a sisak a fejemen is van és Gabet kezdem el követni. A gondolataimban a buli jár, hogy mi miért történt, bár próbálom kiverni a fejemből. Egyszerűen nem akarok már rá gondolni, eléggé megbántottak a lányok, főleg Bree. A kijelölt úton haladva nézem a fákat és az ösvényt, hogy még véletlenül se boruljak, most nem hiányzik egy kórházi kezelés. Igaz, most valahogy kedvem sincs ehhez a motorozáshoz, a téma választás eléggé elvette az életkedvem.
Vissza az elejére Go down
Gabriel Orwell
avatarVizuális kommunikáció
Hozzászólások száma : 50

TémanyitásTárgy: Re: Dave és Gabe quadozni megy   Hétf. Dec. 31 2012, 09:23

Ahogy behajtunk az erdőbe, és kanyarog az ösvény, a gondolataim egyre csak Bridge felé terelődnek. Megnyugtat a tudat, hogy nem kavart Dave-vel, de ha megtette volna? Nem járunk... még. Csak alakulnak a dolgok, de nem kötöttük ki, hogy nincs randizás vagy kamatyolás mással. Mégis, én sem tettem azóta, hogy jól mennek közöttünk a dolgok, vagyis elég rég óta. Kezdem is már érezni a hiányát egy kiadós...
Aztán azon agyalok, amit az exemről mondott. Mire Bridge beadja a derekát, az vajon még mennyi idő? Talán beleférne egy kis bűnözés, meghúznám Stacey-t, aztán ennyi... de igazából nem akarom. Nem akarom, mert neki többet jelentene, és nem akarom már jobban bántani. Lehet, kezdek puhap*cs lenni.
Csak hajtok, és hajtok, Dave biztos jön valahol utánam-mellettem, és iszonyatosan élvezem ezt a száguldozást. Persze átértékelek dolgokat, ahogy továbbgondolom a témát, de ezt inkább megtartom magamnak, amúgy se hallaná, meg nem is érdekelné szerintem.
Valami erdei tóhoz érünk, és elég jó az idő, így itt megállok, leállítom a gépet, levezem a sisakot.
-Vhúúú!- Kiáltom felszabadultan a száguldástól, ez hiányzott már a frusztrált szervezetemnek. Lepattanok a quadról, és a tóhoz sétálva leguggolok, és belemártom a kezemet, jó hideg.
-Mennyire királyul néz már ki!- Mondom Davenek az elénk táruló látványra utalva.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Dave és Gabe quadozni megy   Hétf. Dec. 31 2012, 16:52

Van időm gondolkozni azon a kevésen, amit beszéltünk Gabe-bel. Ha elmondok minden részletet és igazságot, lehet, hogy megromlik a barátságunk, én meg azt nem akarom. Nem tudom, miért de valahogy nagyon is sokat jelent, hogy a srácot a barátomnak nevezhetem. Talán azért, mert eddig egy ilyen személy sincs, mint ő. Sok minden megfordul a fejemben, bár jobban örülnék, ha sisak nélkül száguldoznék, mert akkor a fejemet is kimosná a friss levegő. Most viszont ezzel kell beérnem, így csak megyek Gabe után, fogalmam sincs, hogy merre megy de követem. Sajnos a legfontosabb tartozékot ott hagytuk, kellett volna a walky talky. Érzékelem a féklámpáját, ahogy kigyullad pirosként, tehát fékez. Én is meghúzom a féket, hogy ne ütközzünk, nem tudom, hogy mi történt, miért állunk le. Bár most, hogy így belegondolok egy kicsit jobb a pihenés, mert elültem a fenekem. Leparkolok mellé, majd leveszem a sisakom és a kormányra akasztom. Kicsit kinyújtóztatom magam, eléggé dimbes-dombos az út, nem csoda, hogy szeretik a quadosok és a motocrossosok. Nézem, hogy mit csinál, fújok egyet én is, már bepárásodott a sisak, ahogy lélegeztem.
- Randi helynek tökéletes. Hozd el az exed, itt biztos, hogy magadévá tehetnéd. – Mosolygok, ahogy beállok mellé, bár el kell ismerni, valóban jól néz ki. Talán ki is próbálom az előző mondandómat, persze nem az ő exével, hanem majd egy lánnyal, aki szeretne tőlem valamit.
- Gondolkoztál azon, amit mondtam? – Nézek oldalra, kíváncsi vagyok, hogy amíg idefele jöttünk min gondolkozott, vagy csak nekem jártak az agykerekeim.
Vissza az elejére Go down
Gabriel Orwell
avatarVizuális kommunikáció
Hozzászólások száma : 50

TémanyitásTárgy: Re: Dave és Gabe quadozni megy   Pént. Feb. 01 2013, 08:35

Persze, hogy sok mindenen agyalok... ha már megáldott vele az evolúció, hát használom, bár még így sem annyit, mint kéne. Túl sok az elterelő hadművelet más testtáj irányába, na de ez egy másik történet.
Lerázom a vízcseppeket ujjaimról, hogy azután hátralépjek, és nézzem a tájat. Egy követ felkapva bedobom csúsztatva, hogy pattogjon a víz felszínén - kacsázok. Sikerül is jó néhányat ugrálnia a tükörsima tavon. Élesen fújom ki a levegőt a kérdésére, nem haragból, csak így sikerül.
-Aha. Nem lesz semmi a csajjal. Nincs szükségem rá... a dugásra igen, de rá nem. Ennyivel tartozok neki, elég csúnyán ért véget a kapcsolatunk. Mondjuk ez elég hülyén hangzik: tartozok neki annyival, hogy most nem húzom meg.- Elröhögöm magam a saját gondolatmenetemen, aztán ismét bedobok egy követ. Tényleg jó itt, talán elhozhatnám Bridge-et. De most a száguldozás jobban érdekel, szóval vissza is sétálok a quadhoz, na meg mindjárt lejár a bérlési idő, és dolgom is van.
-Este nagy családi vacsi lesz. A hátamon feláll tőle a nem létező szőr is... na mindegy, túlélem.- Hogy miért mondtam ezt el neki? Nem is tudom. De tény, hogy megtettem, felpattanok a gépsárkányra, gondolom Dave is, aztán felcsapom a sisakot, és visszaszáguldozok az erdőn keresztül, ugyanúgy élvezve legalább, mint amikor idefelé jöttünk.


(Kössz a játékot!)
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Dave és Gabe quadozni megy   Pént. Feb. 01 2013, 22:55

Nagyon jót tett nekem most ez a quadozás, kicsit kitisztult a fejem, bár a bukó rajtam volt, de az nem számít. Élveztem, hogy egy kicsit rázósabb terepre jöttünk, mint amilyet megszoktam. A tó szélén állok és figyelem, hogy mit is csinál Gabe. Először idiótának nézem, mint aki beleakar merülni ruhástul, hogy minden gondja és problémája megoldódjon. Igaz, hogy akkor csak ő fog mentesülni ez alól, de másnak rengeteg munkát és gondot ad. Kezeimet beledugom a zsebeimbe, majd a ugráló követ figyelem. Elég szép, bár én nem próbálom meg, mert tudom, hogy ehhez nincs képességem.
- Hát haver, nem irigyellek ezzel a felfogással. Valóban hülyén hangzik. Elvégre neked és neki is jó lenne, de te tudod. - Rántom meg a vállaimat, egy sóhajtással. Én egy percig sem gondolkoznék ezen. A szex jó dolog és addig kell csinálni, amíg van rá lehetőség. De nem fogok neki szent beszédet tartani, mert nem akarom a saját formámra faragni, egyszerűen csak beletörődök, hogy ennyire nyuszi. Sok lánynak lehet bejön, de nekem ez eléggé nyálasnak és szánalmasnak tűnik. A haveromra mégsem mondok ilyet, így a gondolataimat is megpróbálom másfelé terelni. Sikerül is, és annak is köszönhetem részben, hogy megosztja a mai programját. Egy halvány mosoly ül ki az arcomra.
- Részvétem, pajtás! - Együtt érzően helyezem a vállára a kezemet, majd pár másodperc néma csend. Újra a járgányhoz lépek, felkapom a sisakot és követem visszafelé is Gabe-t, hogy leadjuk, majd menjünk a magunk dolgára.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Dave és Gabe quadozni megy   

Vissza az elejére Go down
 

Dave és Gabe quadozni megy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-