Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 14:19 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 One step closer - Bridge and Gabe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Gabriel Orwell
avatarVizuális kommunikáció
Hozzászólások száma : 50

TémanyitásTárgy: One step closer - Bridge and Gabe   Szer. Nov. 21 2012, 23:00

Lépésről-lépésre, semmit nem elkapkodva. Pláne, hogy ha én közelebb lépek, ő hátrál, és fordítva. Hogyan is lehetnék biztos, amikor ott van Stacey is? Mármint... fura, hogy keres. Nem erre számítottam.
Kicsit-elgondolkodó-Gabe-álarc a mai menü. Persze figyelek Bridge-re, mint mindig, de most nem érzem teljesen, hogy itt vagyok vele. Nem értem jelenleg egyik nőt se, és ez frusztrál csöppet. Azóta, hogy a nyáron megcsókoltam, se történt jelentős előrelépés, és akkor felbukkan az exem, nem tudom, melyik jel mit jelent, és honnan van.
A kocsiban ülve kicsit mocorgok, hogy a gondolataimat összeszedjem, és figyeljek a szöszire mellettem. Ránézek, és rámosolygok, amikor megállok a pláza parkolójában. Kiszállok, és átsétálok Bridge oldalára, majd amikor kiszáll, becsukom mögötte az ajtót, és lezárom a kulccsal a kocsit, hogy azután átvessem kezemet a vállán, és elinduljunk be az épületbe.
-Szóval, milyen filmet akarsz nézni? Romantikusat, vagy b*szós-kardozósat?- kérdezem elnevetve magam, mert ez a kifejezés, az utóbbi, kifejezetten tetszik a tipikus amerikai akciófilmekre. A liftig megyünk, megnyomom a gombot, hatalmas az épület, és amíg várjuk, hogy odaérjen, addig odahajolok hozzá, nem engedem el a vállát, csak másik kezemmel az arcához nyúlva felém fordítom az ajkait, hogy megcsókoljam. De aztán nem elég ennyi, úgyhogy szembefordulok vele, és a kezemet, ami a vállán volt, a hátára lesimítom, hogy a másikkal, ami az arcán, az állát felfelé fordítsam, és a szájától az állán át csókoljak néhányat a nyakáig.
-Szeretném ezt lejjebb is folytatni.- közlöm halkabb, rekedtebb hangon. Ha jól emlékszem, ő kérte legutóbb, hogy legyek vele őszintébb, hát ez most igazán az volt.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: One step closer - Bridge and Gabe   Szomb. Nov. 24 2012, 14:35

Moziba megyünk. Ez is olyan teljesen átlagos dolog, amit a párok csinálnak randi címén és minekünk valahogy mindig kimaradt. Vagyis... ha jól rémlik, egyszer voltunk moziban, de nem volt valami emlékezetes, mert jobban izgultam, mint az American Idol szereplői az előválogatón.
Viszonozom a mosolyát, amikor kisegít a kocsiból, noha nem vagyok az a hercegnő típus, aki ne tudna egyedül megbirkózni a feladattal, hogy kiszálljon és becsukja maga után az ajtót. De ő lovagias akar lenni, én pedig miért venném el ezt tőle? Valahol mélyen ugyanis rendkívül hízeleg az egész - főleg, hogy pont tőle jön.
- Őszinte leszek, kivételesen nem készültem a moziműsorból. - pedig rám jellemző a jövök-megyek-rendezkedek életérzésből fakadó alaposság egy-egy programot illetően, még ha az olyan egyszerű is, mint a mozi. Lehet, a szerelem elveszi a józan eszem! Mondjuk, ezt már párszor bizonyítottam, szóval alátámasztható a dolog, úgy hiszem. - Majd ha látjuk mit adnak, eldöntjük.
Pillantok felé és mosolyom kiszélesedik, ahogy arcomra simítanak ujjai. Lágyan csókolom ajkait, mely ahogy szemközt fordul, átcsap valami mohó, játékos vágyakozásba. Tenyereim vállán felfelé araszolnak, de szerencsére (?) kijelentése kizökkent annyira, hogy ujjaim ne túrjanak hasonló hévvel tarkójánál hajába, mint ahogy ajkaim falták az övéit.
- Egy parkolóban vagyunk, az istenért! - szakad ki belőlem zavart-meglepetten, közben pihegve. Mellettem valami kattan.
- És itt a lift is. - tekintek szemeibe, ahogy elengedem és talán ő is engem. Ajkaimon zavart játékosság ül, ahogy belépek a felvonóba. Körbe tükör.... de legalább nem üveg! Szusszanva simítom fülem mögé szőke tincseimet bal kezemmel, miközben arra várok, hogy Gabe benyomja a megfelelő emelet - persze a legfelsőre teszik a mozit, miért is ne?! - gombját és induljunk.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Gabriel Orwell
avatarVizuális kommunikáció
Hozzászólások száma : 50

TémanyitásTárgy: Re: One step closer - Bridge and Gabe   Vas. Nov. 25 2012, 16:37

-Mélyen lesújtottál, Sanders... valahogy muszáj lesz kiköszörülnöd ezt a csorbát.- csóválom a fejem, mert mégis, milyen univerzumban létezik az, hogy Bridge nem készül a moziműsorból, ha olyan randit beszélünk meg? Azért szavaira bólintok, majd eldöntjük, úgy látszik, a játékos álarc is előkerült, hát felöltöm.
Aztán csókolni kezdem, tenyerem a derekára siklik, ahogy falom az ajkait. Belemosolygok a csókba a hevességére, aztán meg elmondom neki, amire gondolok. Összevonom a szemeimet a válaszán, majd végigfuttatom újra a szavaimat, és rájövök, mi maradt ki.
-Azt mondtad, nem vagyok elég őszinte veled... hát most igazán nem érheti szó a ház elejét.- végül a lift is ideér, én meg ahelyett, hogy elengedném, ha már tenyerem arra jár, a fenekére paskolok, de ott is hagyom a kezemet utána, ahogy belépünk a liftbe.
Megnyomom a legfelső emelet gombját, amit kicsit nehezen tudok megtenni, tekintve, hogy pont az a kezem foglalt a csinos popójával, amelyik közelebb van a táblához, de azért csak megoldom, az ajtó meg becsukódik, és elindul a felvonó, én meg odalépek megint a lánnyal szemben, és hozzá hajolok.
-Nem azt mondtam, hogy most azonnal... csak gondoltam közlöm, mik a szándékaim.- megnyalom az ajkamat, ahogy a szemeit nézem lángoló tekintettel. Észre sem veszem, hogy a falnak szorítottam, nem, mintha bánnám. Kezeimet felcsúsztatom korábbi helyükről a derekára, és magamhoz ölelem a lányt. Fura megnyilvánulás, de én szeretem ezt a fajta közlésmódot is, nem is beszélve arról, hogy letekintve micsoda látvány fogad.
Futólag a nyakába csókolok, ahogy elhajolok, és hagyok neki teret hátrébb lépve, a lift pedig csilingelve megérkezik.
-Mi újság a suliban?- mivel más karra járunk, így a kérdésem nem olyan meglepő, részben más körökben mozgunk.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: One step closer - Bridge and Gabe   Szomb. Dec. 22 2012, 11:23

- Majd rád fogom... Orwell. - sandítok felé bujkáló mosollyal. Nem bírom megállni, hogy ne ragozzam a dolgot, így miközben mosolyom kiszélesedik, hozzá fűzöm: Úgyis mindennek te vagy az oka, nem tudtad? - nevetem el a végét, majd ugye egymásnak esünk a szó (egyelőre?) szolid értelmében.
- Tudom, deh... ez akkor is egy parkolóház. - Súgom ajkaiba vigyorogva. Fogalmam sincs, mi van velem ma, hogy odaragadt a mosoly a képemre. Valaki fejbe verhetne egy palacsinta sütővel, de úgy istenesen!
- Héé! - fortyanok fel játékosan a paskolásra. Akármennyire is tetszik neki, hogy nem vagyok gebe, én még mindig nem vagyok kibékülve a kilóimmal és azt hiszem, nem is leszek már soha.
Lehet, tényleg meg kellene fogadni Izz önelfogadásos tanácsait?
Ahogy szemközt lép velem, ösztönösen hátrálok a tükörfalig, közben tekintetét igézve, képemen bájos mosollyal. Nevezzetek naivnak, nem gondolok semmiféle rosszra itt még, feszélyez, hogy mindenfelé magunkat látom a tükörben. Az ő tökéletes voltát és az én kerekded mindenségemet. Már megint híztam, tuti...
- Azt hiszem, ez esetben egyezkedhetünk... - suttogom szinte a szavakat, olyan közel van. Érintésére egy pillanat alatt megszűnnek a tükrök köröttünk, meg úgy minden, ami létezik. Csak ő van, meg én és az elmémen végigfutó perverz gondolat, hogy állítsuk meg a liftet.
Magához ölel, csípőm az övének feszül, én meg érzem, hogy ha ez így folytatódik, nem fogok bírni magammal. De bírnom _kell_!
Ajkaim elnyílnak halk sóhajra, mikor nyakamba csókol és... és megáll kezem a mozdulatban, mielőtt hajába túrhatnék, ugyanis a csilingelő hang jelzi: megérkeztünk. Szusszanva engedem el, ujjaimat kulcsolom csak össze az övével, miközben kilépünk a liftből.
Válaszolni kellene, csak előbb a pulzusszámom állna helyre, basszus... Ijesztő, hogy már ennyivel milyen hatással van rám ez a srác, komolyan mondom! A közelében valahogy rémisztően gyorsan tudok az általam annyira utált tinip*csák szintjére süllyedni.
- Ömmm... igazából semmi. A HÖK-ben áll a bál és sajnos nem a jó értelemben. A cheerleader-csapatból kihullott egy tag. Eltörte a lábát korizás közben, így most kereshetek mást a helyére vagy teljesen új koreográfiát kell kitalálnunk. Az órákról meg szerintem felesleges beszélni, mert úgyis lehúznál, hogy mit lelkesedek a suliért ennyire... - nevetek fejcsóválva, némileg rendeződve érzelmi és vérnyomás téren is.


_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Gabriel Orwell
avatarVizuális kommunikáció
Hozzászólások száma : 50

TémanyitásTárgy: Re: One step closer - Bridge and Gabe   Hétf. Dec. 31 2012, 09:44

Összevont szemöldökkel nézek rá, még a liftben, mielőtt megölelném. túl jó megfigyelő vagyok ahhoz, hogy elkerülje a figyelmem, ahogy rám néz, azután meg magára, így mielőtt még megölelném, gyorsan mondok neki pár szót.
-Gyönyörű vagy, Sanders... egyáltalán nem kéne így nézned magadra.- Mondom, majd ugye megölelem, a lift megáll, és kiszállunk, összekulcsolom ujjaimat az övével, és valamilyen "érthetetlen" módon ez tökre felvillanyoz. Tényleg elég rég voltam már nővel, most már tagadni se tudnám.
-Már megint az elnök úr?- Kérdezem a HÖK-ről adott beszámolójára, és közben persze figyelek rá, a szavaira is, meg arra, hogy milyen gyönyörű a haja... mondtam már, hogy oda és vissza vagyok a szőkékért? Most leginkább egyért. Érte.
-Ott van az a sztárcsaj, Rena -na azért őt barnaként is meghúznám, de ezt csak magamban teszem hozzá, irtó jó bőr- miért nem beszélsz vele? Olvastam róla egy interjút a suliújságban, aztán abba nyilatkozta, hogy szurkolt, meg kapitány volt, vagy mi. Szerintem tuti szívesen segítene, elég kedvesnek tűnik.- Ja, mert hogy van közös óránk, szóval megállapíthattam már párszor, hogy élőben is olyan bombanő, mint a címlapokon. Semmi retusálás, maximum pluszt raknak rá, és ha igazán őszinte akarok lenni, akkor nekem az olyan testalkatú lányok jönnek be leginkább, mint ő. Bridgeben valahogy mégis tetszik, hogy kerekebb.
-Áh, én is tudok lelkesedni.- Fut át agyamon a korábbi gondolatmenetem, és ha csaj lennék, most tuti elpirulnék, na de félre mindezzel, gondolkozok inkább Bridge-en. Egy gyorsétteremhez vezetem, és a füléhez hajolok.
-Szerintem ha most elindulnak, fél órán belül tudnak neked szerezni gazsalátát.- Súgom a fülébe szemtelenül, ahogy mögé állva, átkarolva a derekát figyelem a kínálatot, és eszem ágában nincs elengedni, ha véletlenül ez lenne a terve.
Beállunk a sorba, nincs is jobb, mint mozi előtt enni, hogy azután kellemes kajakómában nézzük a filmet. Leadom a csajnak a rendelést, meg Bridge is, aztán kifizetem a kajákat, és egy asztalhoz megyünk a tálcákkal. Az enyémet leteszem, majd gyorsan kihúzom neki a széket, de szerintem ő is tudja, hogy nem vagyok egy nagy gentleman, nem akarom általában korlátozni a szabadságát, és éreztetni vele, hogy ő a gyengébb nem (vagy igen!) szóval most is csak azért teszem, hogy "véletlenül" hozzáérhessek ahhoz a formás hátsójához, miközben leteszi a tálcát, leül, és alátolom a széket. A popójáról olyan gondolatok jutnak az eszembe, ami biztos vagyok benne, hogy illegális, így inkább gyorsan visszasétálok a helyemre, és leülök.
-Miért nem mozogsz többet, ha ennyire zavar?- Kérdezem, visszatérve a korábbi témára, és őszintén remélem, hogy nem volt bántó, ahogy válogattam a szavakat, és nem sértődik meg a témán, mert tényleg nagyon távol áll tőlem, hogy megbántsam, de közben a jó barátja is akarok lenni, nem csak a pasija, vele meg ilyenekről beszél az ember, nem? Vagy a lányok csak a barátnőikkel?
Mindenesetre, hogy gyorsan elvegyem a dolog élét, ahogy ül mellette jobbról, odahajolok, és végigsimítom mutatóujjammal az orrát, ahogy ránézek egy igencsak vágyakozó, a huncuton jóval túlmutató dög mosollyal az arcomon.
-Én szívesen megmozgatlak, akár napjában többször is, ha szeretnéd...- Összetéveszthetetlen, amire gondolok. Ha így haladunk tovább... húha. Nem akarom magam nagyon beleélni semmibe, mert a csalódás elég kiábrándító, de most elhatározom, hogy a mozi után megpróbálom rávenni egy kis mókára. Vagy még közben. Egy kicsit szemérmetlenebb fajtára. Áh, ez megint illegális!
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: One step closer - Bridge and Gabe   Kedd Jan. 22 2013, 11:25

- Mint mindig. Még nem is híres, de olyan allűrjei vannak, hogy kenterbe verne bárkit! - nevetek Zinnel kapcsolatban. Én azért bírom a srácot. Valahol jó mélyen... mégiscsak ő ösztönzött a futásra is, meg minden.
- Hát, nem is tudom... - húzom el a számat a modell említésére.
- A színművészetisek eléggé maguknak valóak. - Mármint, nem olyan értelemben, mint a többi szakon az emberek. Persze, mindenhol megvannak a sznobok, de ez egy új szak, tele fiatalokkal és olyanokkal, akik azt hiszik, ők lesznek a következő Johnny Depp vagy Angelina Jolie. Törtetők és nagyon jól tudják, mit akarnak, éppen ezért pedig meg is tesznek mindent, nagy ívben tojva a "régi" szakok hallgatóira. Azt gondolják, övék a jövő... csak elfelejtik, hogy ki szolgáltatja a rivaldafényt.
- Maradj már! - horkanok fel nevetősen a megjegyzésére, és hiába élvezem a közelségét, valahol mélyen azért gyűlik a többi száz dagadtos, husis, pipisonkás megjegyzés mellé ez is. Nem vagyok kiakadós fajta, vagy legalábbis nem ritkán. Olyankor már biztos, hogy tele a pohár és háromszor ki is borult volna, ha nem zárom le a tetejét atom-biztosan. Most is valami ilyen a helyzet, de erről nem kell senkinek tudnia.
Még játékosan hasba is bököm könyökömmel a mögém törleszkedőt a beszólásért.
Egyébként meg már csak azért is rendelek salátát a kajám mellé, inni pedig természetesen szénsavmentes ásványvizet.
Ezekkel és Gabe-bel együtt kerülök asztalhoz. A folyamat alatt, míg fizet, székes kihúz és a többi, nemcsak testünk, de tekintetünk is többször-több ponton találkozik. És ez... jó. Egyszerre játékos, izgató és mégis van egy határ, amit sosem lépünk át, csak feszegetjük egymásnál. Talán mindig is ezt tettük és mikor átléptük a határt, fordult rosszra minden... fene tudja. Gabe durván belegázolt az egykori határvonalba, így azt újra felállítani szerény véleményem szerint lehetetlen. De ezért vannak az újak, nem igaz?
- Épp eleget mozgok. Ott a kori, a pomponcsapat és mellette futok is! Nyilván ez inkább ilyen alkati dolog lehet. Fogalmam sincs, de nem is lényeges. - fejcsóválok két falat között, persze, csak miután lenyeltem. A játékára és a mosolyára, de főleg szavaira azért elmosolyodom.
- Egyezkedhetünk! Ha nem hozod fel többet a témát ma. - Nem azért jöttem VELE moziba, hogy RÓLAM és a hülye súlytöbbletemről beszélgessünk! Ezzel együtt odahajolok hozzá kérdőn, hogy áll e az alku. Ha igen, muszáj egy csókkal megpecsételni!

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Gabriel Orwell
avatarVizuális kommunikáció
Hozzászólások száma : 50

TémanyitásTárgy: Re: One step closer - Bridge and Gabe   Hétf. Jan. 28 2013, 22:07

A megjegyzésére a színművészetisekről csak megvonom a vállam. Ahogy érzi, nem értek a lovakhoz, szóval inkább nem firtatom tovább. Leülünk az asztalhoz, és enni kezdünk, de én lopva-lopva inkább őt nézem. A haját, a csodálatos haját... nagyon magával ragadó, csak a szemei igézőbbek. Megbabonáz ez a lány, olyan nagyon jó nő! Kár, hogy nem látja úgy magát, ahogy én, na de ezen majd segítünk, már formálódik is terv ezt illetően a fejemben.
-Okés.- Válaszolok neki, mert tényleg nem azért említettem a témát, hogy kritizáljam, vagy piszkáljam. Eszem ágában sincs, végre kezdünk jól kijönni, nem akarom elrontani. De a következő szavainak hatására mégis az fogalmazódik meg bennem, hogy elrontottam, egy pillanatra el is sötétül a tekintetem, ahogy erre rájövök, de közel hajol. A mosolyom töretlen, az álarc tart, csak a szememet nem érte egy pillanatra, de már az is a régi, és hozzá hajolva el is veszem, ami jár, de nem ám futólag, nem, kezem a tarkójára simul, és a hajával játszva hosszan, érzékien csókolom meg. Olyan lágy erotikával fűszerezett ez így, hogy csak félig az asztal fölött hajolunk össze, vagyis nem érhet össze a testünk. Tetszik, nagyon is, ahogy Bridge is.
-Benne vagyok.- Mondom még futólag, majd visszatérek a kajához, és igyekszem úgy enni, hogy közben rá is tudjak figyelni, ennek következtében elég lassan sikerül. Nem igazán tudok szimultánban figyelni ugyanis, szóval vagy eszem leginkább, vagy figyelek.
-Állatfarm, vagy 1984? Ezt mindig meg akartam kérdezni tőled... szerintem te voltál az egyetlen csajom, aki olvasta, vagy legalább ismeri őket.- Ez bók neki, és hát elég lealacsonyító nekem. Fiatalság, bolondság! Régebben elég kevéssel beértem egy bizonyos illető kedvéért.
-És ha már itt tartunk: Backstreet Boys, vagy 'N Sync? Melyikért rajongtál? Azt ne mondd, hogy No Mercy!-
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: One step closer - Bridge and Gabe   Szomb. Feb. 23 2013, 19:30

Ahogy arcát, tekintetét fürkészem, kiszúrok valamit... de mintha ott se lenne a következő pillanatban, szóval lehet, képzeltem a dolgot. Nem nagyon tud érdekelni, tekintve, hogy ajkai az enyémekhez érnek, én pedig ha már megtehetem, elmerülök a dologban, kóstolgatva lágy érzékiséggel.
Egyszerűen imádom, ahogy a hajamba túr közben. Jobban részegít bármely pezsgőnél ez, na meg a közelsége. Nem is értem, hogy fordulhat meg bárki fejében, hogy versenyezzen vele, vagy az övében, hogy lecserélném másra. Nem opció!
- Állatfarm. A másiknak kissé kusza volt a vége. - térek vissza elmosolyodva a kajámhoz. - Egyébként meg diszkriminatív vagy, ők is biztos olvasták! ... A wikipédián legalábbis. - Nevetek fel jóízűen.
- 'N Sync... ha már így kérdezed. - pillantok fel rá, miközben az utolsó falatot is eltüntetem a műanyag villámról.
- 'Cause I want you back... - szélesedik ki vigyorom, miközben felállok tekintetét állva, hogy aztán a tálcalerakó felé siessek és ott megszabaduljak a sajátomtól. Ha ő is hasonlóképpen tesz, kezemet nyújtom felé, hogy a mozit vegyük célba.
Elég vegyes a kínálat, Die Hard-tól a Beautiful Creatures-en át a Silver Linings Playbook-ig. Én ez utóbbi mellett érvelek, de hát ki tudja, neki mennyire van kedve Bradley Cooper édesen kék szemeit bámulni egy romantikus filmben. Van egy olyan érzésem, hogy Jen Lawrence előbb elnyerné a tetszését, hiába nem modell alkat a csaj.
A jegyek vásárlása az ő reszortja, így végül rá hagyom: lepjen meg.// Bocsi-bocsi-bocsi, hogy csak most írtam! *-* <3 //

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Gabriel Orwell
avatarVizuális kommunikáció
Hozzászólások száma : 50

TémanyitásTárgy: Re: One step closer - Bridge and Gabe   Csüt. Márc. 07 2013, 11:41

Eszem tovább, már amikor épp nem rá figyelek, vagy nem csókol meg. Persze a csóknál azonnal elkalandoznak a gondolataim, férfiból révén, és máris ott tartok, hogy egyszer jó lenne kihozni belőle az állatot, hogy letépje a ruháimat.
-Nem hinném... szerintem még a kötelezők rövidenben sem olvasták.- Fintorgok, azután megkérdezem a másik témát is, ami érdekel. Nevetve nyugtázom, hogy Bridge 'N Sync lány, de amikor meghallom azt az egy sort, na az azért üt ám, mint a buszkerék. Néhány pillanatig nem is térek magamhoz, aztán összeszedem magam, mert hát na, mégis csak én vagyok itt az erő. Felállok én is, és visszaviszem a tálcát, majd megfogom a kezét, de még mielőtt elindulnék vele a mozihoz, magamhoz rántom, hogy valami polgárpukkasztó csókban kössünk ki: kezem bejárja a testét, másik a haját markolja, és falom az ajkait szemérmetlenül, ha elhúzódna, nem hagyom, azt sem hagyom, hogy abbahagyja, így elég erőszakosra sikeredik, de remélem, ez nyomatékosítja majd a mondanivalómat. Elengedem, és felmérem néhány pillanatig, minden rendben van-e vele, azután a derekát fogva indulok el vele a filmekig, és úgy döntök, hagyom, hogy válasszon, és azt a filmet nézzük meg, amit akar. Mármint, ő majd a filmet akarja nézni, csak már most tudom, hogy nem fogom hagyni. Nem érdekel, igazából...
-Bridge... nincs több randi másokkal, oké?- Kérdezem őszinte pillantással, remélem nem vet meg, de úgy néz ki, hogy most az emberállat maszk akadt a kezembe, a férfivagyok, énvagyokaférfiemberállat maszk, szóval ennyifre futja ahelyett, hogy lesz-e a barátnőm. De biztos vagyok benne, hogy érti, okos lány ő. Megvárom a választ, és azután mehetünk is a filmre.


//Kösz a játékot! nyálz //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: One step closer - Bridge and Gabe   

Vissza az elejére Go down
 

One step closer - Bridge and Gabe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-