Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Nem ajánlom... ~ Samantha&Usui

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Nem ajánlom... ~ Samantha&Usui   Szomb. Jan. 28 2017, 23:19

Már minden vizsgáján túl van (természetesen mind kitűnőre sikeredett) így már teljes mértékben a rádióra, az újságra és a HÖK-i teendőire koncentrálhat. Kicsit még mindig nehéz elhinnie, hogy ez az utolsó féléve és kézhez kapja a diplomáját. Nem megy mesterre, úgy döntött végül, hanem dolgozni áll és minden erejével a nyomozói előléptetésre fókuszál majd. Persze mellette egy újságnál is megpróbál majd elhelyezkedni mondjuk gyakornoknak, hogy még többet tanulhasson. Pénzt úgy sem az írással akar keresni, neki a tapasztalat kell, amit nem lehet pénzért megvenni. Az kő kemény munka. Most így az egyetem mellett a rendőri munka miatt (és a néha előforduló céges-részvényes megbeszélések miatt) nem tud gyakornoki állást vállalni, egyszerűen kifogyott az időből. Usui ezt is megélte: nem jut mindenre ideje amire szeretne. Mások azt mondanák, hogy egyszerűen túlhajszolt és túlvállalta magát, de ezt erősen cáfolná. Főleg most, hogy Demetria és Amelia is távol vannak, ki tudja mit csinálva, teljesen ráér. Kensingtonnal úgy sem naponta találkozik.
Tehát ennyire bokros teendők mellett rója a folyosót és vesz észre egy nőt, aki valamelyik zárt terembe próbál bejutni, úgy sejti az egyik stúdiós terembe, de azok ilyenkor zárva vannak, külön engedély nélkül nem lehet belépni.
-Az ilyenkor zárt terület. Hacsak nem kértél egy tanártól engedélyt vagy szereztél a HÖK-ből kulcsot erősen kétlem, hogy zárnyitási praktikák nélkül bejuss. De utóbbit nem ajánlom, ha még itt szeretnél tanulni. Tudok valamiben segíteni? - Áll meg mögötte és mellkasa előtt összefonja a karjait. Arca szokás szerint nem tükröz semmilyen mimikát így nehéz eldönteni vajon mi jár a fejében. Hangja is semleges jelenleg, így nehéz betájolni, vajon mérges vagy rosszalló-e a véleménye. Persze lehet pont olyan mint ahogy kinéz: semleges. Ezen kérdés eldöntésében öltözéke sem segít, ugyanis egyszerű sötétkék farmer, patyolatfehér ing és fekete bőrcipő van rajta. Teljesen átlagos, ha csak azt nem nézzük, hogy mind jó minőségű és az ing vasalt, ami férfiak esetebén nem mindig egyértelmű. Minden esetre türelmesen vár valami választ, látszik nem siet sehova, ha sietett is, félreteszi kicsit a dolgait.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Samantha Brightmore
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 23

TémanyitásTárgy: Re: Nem ajánlom... ~ Samantha&Usui   Hétf. Jan. 30 2017, 11:46

Sehol senki, leszámítva a bejárati portásokat, akik nem nagyon foglalkoztak azzal a kérdéssel, mit keresek itt. Láttak már néhányszor, többek közt a rektor társaságában is, így nem vették a fáradtságot arra, hogy indokaim felől kérdezősködjenek. Egy fiatal nő mit keres az egyetemen ilyen későn? Hát, nem órára jöttem, az egyszer biztos. A folyosón járok, amíg meg nem találom a megfelelő termet, vagy legalábbis azt, amelyik annak tűnik. Miért van ebben az iskolában ennyi stúdió? Sorra járok az ajtóknál, egyiket a másik után próbálgatva, remélve, hogy legalább az egyikbe be tudok menni és szét tudok nézni, ha már a HÖK-nél nem találtam senkit. A villany ugyan égett, de egy lélek nem volt az általuk elfoglalt szobában. Nem sűrűn fordultam hozzájuk itt töltött éveim alatt, és most, hogy egyszer kellenének, akkor sincsenek a helyükön. Jellemző.
A környéken utolsónak vélt stúdió ajtajánál járok. A kilincset próbálom, de nem használ. Ingerültségemben rántok is rajta egyet, mit sem törődve a közeledő alakkal, kire csak akkor figyelek fel, amikor megszólít. Azt hiszem, egy észlénnyel van dolgom. Én is tudom, hogy ilyenkor zárják az ajtókat, de azért megpróbáltam, hátha szerencsém lesz. Nem mintha sokat számítana, ha nem a jó stúdióba tévedek be.
- A rektor jobban tart az elbocsátásomtól, mint én magam, úgyhogy emiatt nem aggódom.
Hála a támogatásoknak, amik megvonásával kecsegtethet az elküldésem, elég jóban lettem a felső vezetéssel. Nem mintha szándékomban állna gondot okozni, miként a vizsgáimat sem hanyagolom el. A lehető legjobban teljesítek rajtuk, elvégre nem engedhetek meg magamnak mást. Nagy levegőt veszek, majd kifújva azt, próbálok megszabadulni a zárt ajtók miatti feszültségtől.
- A HÖK szobája üres volt, így gondoltam megkísérlem, hátha mégis nyitva vannak a termek. Sajnálattal tapasztaltam, hogy nincsenek, de ha nálad vannak a stúdiók kulcsai, úgy szívesen elfogadom a segítséget! - hátrálok egy lépést az ajtótól, miközben felé fordulok.
Így helyet is biztosítottam számára, az okomat viszont nem ismertetem vele. Első körben semmiképp. Az idegeneknek semmi köze az én ügyemhez, jelen esetben. Avagy az ostoba alkalmazottam ügyében, amiért képes volt elhozni olyasvalamit, ami nem a miénk, miközben itt hagyta azt, ami a tulajdonunkat képezi. Érthetetlen, hogy cserélhette össze.
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Nem ajánlom... ~ Samantha&Usui   Kedd Jan. 31 2017, 22:14

Mikor sétálna a rádió fele botlik bele egy nőbe, aki megpróbál eléggé erőszakosnak mondható módon bejutni az egyik stúdióba. Persze hajtja a vére, muszáj figyelmeztetnie a másikat, ez a magatartás nem elfogadott errefelé. Arra a válaszra, hogy a rektor ennyire nagy becsben tartja csak felszalad az egyik szemöldöke.
-Nos, ha ennyire kiemelt személy vagy a rektorunk életében, vajon miért nem adott kulcsot a termekhez? - Kiérződik némi gúny a hangjából, hogy némi ellentmondást vélt felfedezni a nő fontossága és a kialakult helyzet között.
-Vizsgaidőszak végén kevés tanuló lézeng, főleg ilyenkor már, ha délelőtt jöttél volna, nagyobb eséllyel indultál volna. A termek pedig mindig zárva vannak, pont az ilyen esetek miatt. Én sajnos nem vagyok a rektor kiemelt diákja, így nincsen saját kulcscsomóm minden egyes teremhez, de történetesen HÖK tag vagyok és ki tudom neked nyitni, ha bemegyünk az irodába. De igencsak érdekelne, mi dolgod most egy stúdióban. - Dönti félre a fejét az érdeklődés és figyelem jeleként, mert számára még mindig gyanús ez a magatartás valahol, meg épp szívességet készül tenni, egy magyarázat a minimum. Mivel nem ismeri a nő Usuit, nehéz lehet eldönteni mennyi hajlandóságot mutatni segíteni, de már azzal, hogy nem állt tovább igazából döntött.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Samantha Brightmore
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 23

TémanyitásTárgy: Re: Nem ajánlom... ~ Samantha&Usui   Pént. Feb. 03 2017, 10:42

Mi ez, valami rendőri kihallgatás? Nem mintha csak úgy osztogatnák a kulcsokat errefelé, de nem elvetendő ötlet, hogy legközelebb ha találkozok a rektorral, kérjek tőle egy kulcscsomót. Már ha akarnék mázsás csomóval rohangálni, elvégre nem tíz teremből áll az épület. Kell a francnak annyi kulcs! Éppen elég a vállalathoz meg a házhoz tartozókat cipelni.
- Talán mert általában nincs rájuk szükségem? Igaz, hogy mostanában gyakrabban járok erre, azért általában elég ritkán fordulok meg az intézményben. Igyekeztem lekorlátozni a kötelező körökre - adok választ az ostoba kérdésre, normális emberi hangot megütve vele szemben, szándékosan figyelmen kívül hagyva előbbi gúnyosságát.
Délelőtt? Azt hiszi ez, hogy a világ minden ideje az enyém? Lehet, hogy ő csak meresztette a hátsóját az iskolában, de én dolgoztam. Olyasmi ez, amit számos helybéli korombeli nem ért meg. A legtöbben csak a bulikkal foglalkoznak, míg nekem... Ha szórakozni akarok, hát kénytelen vagyok a céges bulikra hagyatkozni, vagy... Nos, lényegében ennyi. Nem érzek magamhoz senkit elég közel annyira, hogy elhívjak bárkit is iszogatni. Na meg nem is mehetek csak úgy, tekintettel a beosztásomra.
- Ha délelőtt tudom, hogy ide kell jönnöm, elküldtem volna valakit magam helyett.
Ahogy egyébként járt is itt egy emberem. Pont az ő hibájából vagyok most itt. Ha nem lennék figyelemmel eddigi teljesítményére, ez után a kellemetlen élmény után kirúgnám. Mindez neki köszönhető és én szívok, csak mert ő nem ért rá. Abból kifolyólag, hogy épp egy másik feladatot lát el, így rám hárult. Szándékomban állt a napokban megejteni az intézményt, de nem így. Most nem érek el semmit a látogatással, hamarosan újra el kell jönnöm, akkor már nappal, ez azonban nem várhat addig. Ma kell elintézni, mielőtt baj lesz belőle.
- Akkor, irány az iroda. Azt pedig, hogy miért vagyok itt, hamarosan megtudod, elvégre ha jól sejtem, szándékodban áll a nyomomban járni, amíg el nem hagyom az épületet. Nem mintha szükség lenne díszkíséretre. Nekem csak arra van szükségem, hogy nyitva legyenek az ajtók. Ha végeztem, a kulcsot is visszaadnám - tájékoztatom.
Gondolom a falnak is mondhatnám. Úgy nézek én ki, mint aki rászorul arra, hogy stúdiókba törjön be? Nem valószínű. Ha pedig mégis, akkor minden bizonnyal könnyebben is megoldottam volna, feltűnés nélkül. Kezdve azzal, hogy elővéve nemlétező zárnyitási tudásom, már az első ajtón bementem volna, nem néztem volna végig az összeset.
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Nem ajánlom... ~ Samantha&Usui   Kedd Ápr. 04 2017, 22:34

-Bah, értem. - Hagyja rá a másikra ezt a választ, mert úgy fest szereti szó szerint érteni a kérdéseket. Senki sem jár ennyi kulccsal, maximum a takarítók. Így az is természetes, hogy Usuinál sincs, de legalább hajlandó segíteni, ha nem is mutatja ki egyértelműen.
-A vizsgák java délelőtt zajlik le, mert a tanárok nem szeretik ha az estébe nyúlnak az ilyen alkalmak. Délután jóval kevesebben vannak. Érdemes idetelefonálni, ha nem kimondottan egy személyhez jössz. - Csak egy jó tanács, ha nem ismeri ki magát az egyetemi életben, egyszerűbb előbb informálódnia, mert ha Usui nem jár erre, kétli hogy Sethet megtalálta volna az irodában. Most hogy belegondol, még soha nem is látta az irodában...
-Úgy érzem ez nyers módja volt személyem felkérésének a hosszútávú segítségre, de legyen. Végigkísérlek. - Közli szórakozottabb hangon, de mivel érzelem nem ül ki az arcára, a nő úgy érti ahogy kedve tartja. Idő még Usuit dekódolják az emberek, már ha veszik erre a fáradtságot egyáltalán.
-Külső projekten dolgozol itt? - Mert nem tanuló, az is biztos. Közben elindul az iroda felé, nincs olyan messze. Kezeit a nadrágja zsebébe dugja, így most kényelmesebb.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nem ajánlom... ~ Samantha&Usui   

Vissza az elejére Go down
 

Nem ajánlom... ~ Samantha&Usui

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-