Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
KARAKTERES HÍREK
2015/2016-os tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
Top posting users this month
Leopold K. Lindhardt
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Samuel T. Collins
 
Quentin Collins
 
Felix Kaleolani
 
Kensington L. Lockwood
 
Sebastian McBridge
 
Christina Collins
 
Christopher Matthew Hart
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Szobatársak Matt-Tina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Christina Collins
Vizuális kommunikáció
Életkor : 20
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTéma: Szobatársak Matt-Tina   Szomb. Dec. 31 2016, 17:18

Anyámék felhoztak kocsival, két húzós bőrönddel felszerelkezve csörtetek be a kollégium épületébe. Az egyik kissé félreráng, a sárga, ennek kirúgtam a kerekeit, amikor nem engedelmeskedett, de a piros, a nagyobb, hűségesen gurul utánam. Hajam kissé zilált, a szülőket ugyanis nem rángattam már fel a másodikra (bocs, srácok, ott lakunk, ha nem tetszik sikítsatok) cipekedés közben önálló életre kel, de ha kontyba fogtam volna akkor meg szétesik, úgyhogy mindegy, jó ez. Különben sem kell most a tip top megjelenés, a csajokat nem fogom letámadni. Egyszerű farmer, kabát és egy kis, fekete ing van rajtam, elég pedáns benyomást keltek, szeretem félrevezetni az embereket. Valahogy felcibálom a bőröndöket a másodikra, elindulok a szoba felé, ami meg volt adva, meg sem néztem pontosan ki lesz a szobatársam, csak a vezetékneve van meg, hogy valami Hart. Parázok tőle, a lányokkal ambivalens a kapcsolatom, a kis cukikkal lásd. Chloe jól kijövök, de ha valami karakánabbat kapok, nem tudom marad-e másnapra valami az épületből. Az olyanokkal ritkán jövök ki jól, de ez szituáció, körülményfüggő stb nem írom le Hartot. Kicsit gyanús, hogy egy félmeztelen, dereka köré törölközőt csavart srác andalog velem szembe, néz mint valami jelenésre, felvonom a szemöldököm, kidolgozottabb felsőtestet is láttam már. Visszanézek nem vagy semmi extra fintorral, de gurulok tovább, nem esik le, hogy teljesen rossz szárnyban járok. Nagyjából a folyosó közepén van a szoba, nagy levegőt veszek, mikor megállok előtte. Három bátyám van, igaz, hogy Chloeval nőttem fel, de ő különleges és hogy Sammy aligha számít fiúnak, de a lányokkal való kapcsolataim.... Néha nagyon nem tudom hova tenni őket, például, mikor jönnek ezzel a jó a hajad, vagy hol vetted a cipőt dumával, hogy beszélgessenek. Aztán meglepődnek az olyan egyedi és érdekes válaszokon, mint a "jobb, mint a tied" vagy "anyádba" amit Leo biztos értékelne, Sammyék pedig nem kérdeznek ilyet. De nem a régi ismerősökből kell kiindulnom, hanem újakat szereznem, benyitok az ajtón, felkészülve a legrosszabbra: valami ugrabugráló vörösre, aki vérszerződést akar velem kötni, vagy egy nagy darab, sötét darkness csajra, aki testnedvekkel táplálkozik. Aztán, amint meglátom a srácot, végül rápislogok a Hart előtti részekre is. Christian? Matthew? Ó jézus, le is csapom a bőröndöket, elég hangos robajjal és elvigyorodom.
Valamiért egy srácot osztottak mellém, nem lehet ekkora mázlim!

_________________
My dream...



A hozzászólást Christina Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Jan. 17 2017, 18:09-kor.
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
Klasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 193

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Vas. Jan. 01 2017, 06:46

Új félév új szoba. Ha teljesen őszinte akarok lenni magammal, akkor azt kell mondjam, csak jobb szobatárs jöhet... Adam a maga nárszisztikus vonásaival vagy Will folytonos pucérkodásával és erőltetésével a csajozást illetően, vagy esetleg Richie, akit néha napján cigivel meg tudtam venni, hogy ne kössön belém és ne nézzen ki úgy a szoba ahogy... Meg még voltak páran, de mindegy is. Christian-höz sok remény fűz, bár azon kívül nem mond semmit a neve, hogy az egyik tanáré szintén Collins... és Sebastian emlegette, mert ott volt az esküvőn, szóval ha látom felismerem. Azt hiszem.
A lényeg, hogy mikor keresem az új szobám a nem túl sok cuccommal (két telepakolt sporttáska) akkor mosolyogva lépek be a helyiségbe. Még üres, így önkényesen megyek az ablak melletti ágyhoz, mert bizony ha rám tör a dohányzási szándék és úgy döntök nem megyek ki, hát szegek egy kis házirendet. Már ha a szobatársam nincs jelen vagy nem fogja ellenezni ezt a csínyt. Épp keresem a mobilom, hogy ránézzek, mikor benyit egy lány. Én nem gondolom, hogy őt várnám, szóval mosolygok tovább, szórakozottam, főleg mert úgy fest maradna, bár a vigyora meglep, nekem nem szoktak örülni az emberek...

-Isten hozott! De szerintem nem ez a szobád, velem egy fiú lesz, Collins. De nagyon szívesen segítek megkeresni a szobád és viszem a cuccaid is, mert látom sok van. Matthew vagyok.
Állok fel, közben zsebre vágom a telefonomat és lépek is közelebb, hogy segítsek, mert álmomban meg nem mondanám, hogy elírták a csinos leány becses nevét. No meg, hogy ne fiú mellé kerüljek... én.

_________________





“Ahogyan a víz tükrözi az arcot, úgy tükröződik a szívben az ember.”
(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Christina Collins
Vizuális kommunikáció
Életkor : 20
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Csüt. Jan. 05 2017, 20:22

Most mit mondjak? Nem túl bizalomgerjesztő, ahogy vigyorog, kicsit idióta feje van. Nem gáz, majd megnevelem, ha hülye, jobb, mint egy lány, aki mondjuk sírna. Elég ideig laktam Sammyvel, hogy igényeljek egy kis...változatosságot.
Aha...egy fiú, hát nem apukám. Az ajtót nyitva hagyom, mert ilyen tré vagyok, de amúgy nehéz beráncigálnom a csomagokat a küszöbön.
- Csak voltam, átoperáltattam magam!
Hatásszünet, várom a fejet, bár harcolok a vigyorommal. Ki szoktam akasztani az embereket, elég alaposan. Lehet meghagyom egy darabig ebben, aztán majd vetkőzök neki, hátha sokkot kap, hogy bármelyik pillanatban elővehetem a farkam.
- Elírták, azóta nő vagyok, sok minden változott, de szarni rá, Christina Collins, már Tina, de a Chrisért se harapok, ha nagyon nem állna rá a szád. Hát persze, úgyhogy remélem neked kevés és elfér. Segíthetsz becibálni, mert maradok.
Nem akarok lányokkal lakni. De megnézem a papírt, tényleg ide osztottak és tényleg lemaradt Tina a nevem végéről. Megmutatom neki is, nesze öcsi, bizonyíték. Vagy szörnyet halt? Ajánlom neki, hogy ne és segítsen a csomagokkal.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
Klasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 193

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Csüt. Jan. 05 2017, 20:59

Na jó, erre még az én szemem is kikerekedik és akaratlan jobban megnézem. Túl dögös fiúból lett lánynak, így kiül az arcomra a kétkedés, amit próbálok elnyomni, de ettől csak szokásos zavart arcom lesz.
-Hát... szerintem szívod a vérem. Ha nem akkor... sohasem jöttem volna rá, ha nem mondod, asszem.
Fogalmam sincs ez vajon bókként értelmezhető-e, de azt hiszem igen, így veszek egy mély levegőt és elmosolyodom újra.
-Azt könnyen megjegyzem, én is hallgatok a Chrisre, de csak mert Christopher is vagyok. Igen? Mármint... persze.
Mutatja a papírt, ilyen gyorsan nem olvasok, de elhiszem, erősen kétlem, hogy alapból velem akarna lakni. Szóval vállat vonok és behúzom azt a bőröndöt, ami nehézkesen gurul.
-Megjavítsam a kerekét? Látom már nem az igazi.
Mosolygok rá kedvesen, nekem nem tesz semmibe és talán javítok az első benyomáson magamról, mert az sosem valami fényes, tudom.
-Lecuccoltam az ablakhoz, cserébe mindent mást választhatsz, mit szólsz? Alku?
Miért ne, ha már marad, nem tűnik olyannak, akivel ne lehetne beszélni. Bár ha tényleg transzi, akkor Isten eléggé próbára tesz... előbb a bátyám, most Chris... De annyira szép lánynak tűnik, nehezen bírom elképzelni, hogy ennyire jó legyen a plasztika.

_________________





“Ahogyan a víz tükrözi az arcot, úgy tükröződik a szívben az ember.”
(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Christina Collins
Vizuális kommunikáció
Életkor : 20
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Kedd. Jan. 17 2017, 18:27

Fejtörést okozok, na vajon? Ma már coolak a plasztikai sebészek, simán lehetnék férfi. Nehéz megállni, hogy ne röhögjek, felvont szemöldökkel, kihívóan nézek rá.
- Majd meglátjuk. Megkeresheted a farkam
Elképzelem, ahogy halálra ijed, ha letolom a nadrágom, egy poént megér, úgyis fog látni bugyiban, ha a szobatársam lesz, márpedig miért ne lenne? Kutyaszerűnek tűnik... Hallgat a Chrisre, mint egy állat. Pedig a Chris menő név, ki kell okosítani.
- Engem összezavarna a Chris és nem is illik hozzád.
Nem azért mert béna, eddig nem látok rajta semmi különöset, egyszerűen a férfi Christianoknak jellegzetes fejük van, az övé nem olyan. Helyes, nem ellenkezik, ilyenek a jó kutyák! Még a csomagom is behozza, füttyentek. Tíz pont a Griffendélnek, ahogy Leo szokta mondani. Ahhh...Leo. Kicsivel kedvesebben sétálok mellé, hogy kajak a kereket hozza szóba, a segítőkészséget mindig mosollyal hálálom.
- Jól látod Matt és megköszönném, már ha meg tudod.
Kicsit fintorgok, hogy övé az ablak, mert szeretem az ablakot, de nagy genyóság lenne minden átpakoltatni vele, főleg ha tényleg megjavítja a kerekeket.
- Legyen, ha tényleg olyan jó vagy és megcsinálod a kerekeit és ha cserébe minden mást választhatok.
Körülnézek, nem tudom mi a fenét lehetne még választani, de a legjobb polcokat viszem, azokat stírölöm és benézek a szekrényekbe is. Nekem úgyis több cuccom lesz, ő pasi.
- Na és te...nem tűnsz elsősnek, eddig kivel laktál?
Faggatom, az se lenne jó, ha perverz, persze nem félek, mert láncra verem és akkor tényleg kutyának érezheti magát, de azért...furdal, mert ha álmomban lenyírja a hajam az pech...

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
Klasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 193

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Kedd. Jan. 17 2017, 18:53

Összevont szemöldökkel csóválom a fejem, hogy nem szeretném.
-Vannak dolgok amiknek jól áll a balladai homály...
Ha fiú azért, ha lány azért... Will és Adam megedzettek, de ettől függetlenül jó lenne, ha nem meztelenkedős szobatársat kapnék. Ez igaz akkor is ha eredeti és hamisítatlan lány a másik, mit gondolnának rólam? Vagy inkább róla...
-Tényleg? Mondd a faternak is!
Mosolyogva vállat vonok, ha Matt akkor Matt, odafigyelek mindkettőre. A füttyentést nem teljesen tudom értelmezni, de mindentől függetlenül felajánlom neki, hogy megjavítom, tudom milyen bosszantó, ha nem gurul.
-Meglátjuk, de az enyém is mindig vacakol, elég megviselt...
Persze most nem azt hoztam, az a faternál van. De ide nem is kell sok cucc, amúgy sincs sok. Mikor elköltöztünk a szobám két harmada el lett ajándékozva, hogy beférjünk egy kocsiba.
-Nem gondolod, hogy kicsit sokat követelsz? De legyen, nem bánom.
Nevetek kicsit, mert nem sok minden módosult igazából.
-Nem, én most kezdtem a mestert... Huh. Kábé minden évben másokkal laktam. De főleg színészpalántákkal, az amolyan... szőke, izmos, tengerparti jelenetet előszeretettel forgató srácokkal, akik ugyan jó fejek voltak, de más világ. Meg Richie, aki ha betévedt telefüstölte a szobát... reméltem nem keni rám, elég sokat dohányzom. Meg még pár sráccal, de őket is alig láttam. Megedződtem minden esetre.
Ecsetelem, míg előveszem az ágy alól a szerszámos ládám és kiveszem ami kell: csavarhúzó, sűrített levegő, smirglipapír, nem tudom mi baja, ezekkel meg tudom oldani. Szóval nézegetni is kezdem, nem kell kipakolnia ehhez, törökülésben le is telepszem a szobában a táska mellé.
-Szóval te elsős vagy? Honnan jöttél? És... biztos nem akarsz csajokkal lakni? Végtére is én fiú vagyok aztán... lehet megszólnak téged miattam.
Letettem arról, hogy fiú, mert a viselkedése lányos. Szóval nem szeretném, ha beégne, csak mert velem lakik. Nem vagyok naiv, tudom, hogy az ilyen divatos lányok sosem lógnának egy olyan különccel mint én, nem is hibáztatom érte, csak nem akarom, hogy később megbánja.

_________________





“Ahogyan a víz tükrözi az arcot, úgy tükröződik a szívben az ember.”
(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Christina Collins
Vizuális kommunikáció
Életkor : 20
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Kedd. Jan. 17 2017, 19:27

- Jajj ne, ugye nem vagy költő?
20 évig éltem egy balladai homály mellett! Lehet csak prűd, de annál jobban elszórakoznék!
- Nincs Chrises fejed, de apád nem cseszte le annyira, ott a másik neved. Vagy ő úgy hív?
Ja, lehet most beletiportam, de ha ennyit se bír ki, meg is érdemli! Ha az övé se gurul és azt se tudja megjavítani, mihez akar kezdeni az enyémmel? Lenézően nézek rá, de szerintem nem látja, mert a kerekeim nézegeti. Mindenesetre ha elbassza, búcsút vehet az ablaktól! Ezt most nem tudom poénból mondja-e de jobb, ha hozzászokik.
- Megszoksz, vagy megszöksz. Helyes, bölcs döntés
Vagy épp botor. Nem ismer még és egyeseknek addig jó...
Leülök addig a másik ágyra, amíg szereli a koffert, úgysem tudok pakolni és elfáradtam az ide felé cibálásban, szusszannom kell.
- Milyen mester leszel? Nem mondod? És bekented őket barnítóval? Jóég...igazak a klisék róluk, tényleg addig voltak bent a fürdőben, mint a csajok? Füvezett? Az komoly, kirúgták? Nem gáz, bár én nem
De sok cigis pasival jártam, volt egy olyan tévképzetem attól aztán menők lesznek. Azt, hogy megedződött-e, meglátjuk, viszont a színészeken nagyon röhögök, rádőlök a könyökömre, jobban elheveredek az ágyon.
- Franciaországból, de mielőtt beleéled magad hogy francia csaj lesz a szobatársad, csak tanultam kint, az egyik külkerületben lakom. Te? De elsősnek elsős. Hogy ribanc vagyok?
Kérdezem mosolyogva, mi másért szólnának meg?
- Eleget laktam már csajokkal, mások véleményét meg ki nem szarja le? Téged zavar? Mert nem érdekel.
Jelentem ki, ha nekem jó, szokja meg.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
Klasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 193

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Kedd. Jan. 17 2017, 21:20

Értetlen fejet vágok.
-Költő? Én? Ezt meg honnan vetted?
Látszik, nincs ami messzebb állhatna tőlem, a balladai homály nekem megszokott szerkezet, nem tűnik fel, hogy fura lenne, Bob annyit használta anno.
-Jap, a fater általában Christoph-nak hív.
A Matthewt szerintem anyám adta, de csak összepréselem a szám, vállat vonok, nem bánt meg vele. Engem nem olyan könnyű, tekintve kevés dolgot veszek a lelkemre. Inkább fixírozom a kereket, mit lehet vele kezdeni.
-Hamarabb szoklak meg.
Mondom teljesen semlegesen, ha Willt megszoktam a csajaival, meg Richiet azt hiszi ő nehezebb eset lesz? Áh, esélye sincs.
-Én szerintem semmilyen. De hangmérnökin végzek majd jövőre, eddig weblapszerkesztést tanultam.
Aztán elfojtom a nevetésem, de vigyorgok.
-Még csak az kellett volna, bár Willből kinéztem volna hogy pucéran odaállít, hogy kenjem be a hátát... necces volt néha mennyire nem volt szégyellős! Aha, a volt csajom nem volt ennyit benn, de mire állítása szerint belőtte a sáróját lement a nap. Vagy épp felkelt ugye. Szerintem az enyém pont úgy ált felkelés után ha belefésültem, de nincs érzékem a divathoz. A lényeg, hogy nekik így volt jó, addig végül is semmi más nem számít.
Mosolygok, remélve Tina nem nagyon fürdőszobaszökevény, mert akkor továbbra is úgy kell kisakkoznom mikor mehetek be negyed órára.
-Nem, nem rúgták tudtommal. De szerintem nem csak füvezett, hallottam ahogy kínálgat másokat egyébb... cuccokkal. Nem mertem neki szólni, hogy nem kellene, láttam nála egyszer egy pillangó kést is.
De lehet nem az volt, de nekem meggyőződésem, hogy nagyon rossz arc volt a srác, annál pedig gyávább vagyok, hogy osszam az észt.
-Nem dohányzol? Bocs, majd akkor cigizem, ha nem vagy benn és akkor is csak az ablakba, nyugi. Nem szabad ugye, de vizsgaidőszakban meg ha sok a beadandó meg a meló megnyugtat.
Rájön majd, hogy a gyárkéményt megszégyenítő füstfelhőről messziről megismerhet.
-Nem tudom milyenek a francia csajok, nem lennék sokkal okosabb, ha az lennél. Mit tanultál kinn? Franciául is megtanultál vagy angolul vettél fel tárgyakat?
Nem tudom hogy működik, nem vagyok elég okos egy ilyen kiruccanáshoz. Meg keret sincs rá, persze. Aztán ráemelem a tekintetem, majdnem elejtem a csavarhúzót meg a kereket, amit leszereltem, úgy ölelem magamhoz őket.
-Nem... nem dehogy. Csak te olyan menő csajnak tűnsz, én nem vagyok menő srác. Vidéki vagyok, Daytonból jöttem, Ohio-ból, két éve. El kellett költöznünk.
Vetem bele magam talán túl nagy hévvel a kerék lecsiszolásába, hogy ne legyen olyan egyenetlen.
-Nem zavarnak az emberek, szeretem őket. Bár sosem laktam még lánnyal vagy nővel, de majd... alkalmazkodom. Úgy fest olyan független lány vagy, aki mindig eléri amit akar, legalább is nagy erőkkel törekszik rá, nem de?
Mosolygom meg, mert én sosem voltam ilyen karakán, jobb szeretek belesimulni mások igényeibe, súrlódás mentesebb.
-Amúgy ha zavarna fognám magam és kijelentkeznék, kérve egy fiút magam mellé. Elvégre ez a fiú szárny...
Nézek fel rá mosolyogva, majd visszacsavarom a kereket, jól meghúzva, mert ki volt lazulva és feltornászom magam. Elkezdem húzni és tolni a bőröndöt, végzi a dolgát.
-Most egy darabig jó lesz, de a hátsó jobb kerék kikopott. Ha veszel egy görkori boltban kereket, akkor le lehet cserélni és olyan lesz mint újonnan. Parancsolj.
Állítom oda mellé mosolyogva és elpakolom a dolgaim, hogy a ruháim kipakolásával folytassam a meghagyott polcokra és szekrénybe. Láthatóan csak beledobáltam a táskámba a őket és hanyagul hajtva rakom be őket új helyükre, nem vagyok valami takaros alak, de csak nem dobja be a törölközőt.

_________________





“Ahogyan a víz tükrözi az arcot, úgy tükröződik a szívben az ember.”
(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Christina Collins
Vizuális kommunikáció
Életkor : 20
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Today at 12:34

Legyintek, hogy lényegtelen, majd ha jobban megismer, talán beszélek Sammyről. Az apja seggfej, de nem mondom hangosan, elvégre nem cél, hogy már az elején kiakasszam. Fintorgok és nem reagálok, teljesen korrekt így.
- Szerintem is, mert akadályoznám a szökésed
Vigyorgok rá, az viszont jó buli lenne. Bezárnám, megkötözném, eldugnám a holmijait.
- A hangmérnöki jól hangzik, a másik se rossz. Szóval csinálgatod az alapokat, mert két diplomával többre mész mint eggyel. Okos.
Ez dicséret, nem mestereket keresnek, hanem értsél minél több mindenhez. Egy kicsit olyan számítógéphez, egy kicsit olyanhoz, én is praktikus okok miatt választottam ezt, máskülönben csak lazán festegetnék. Az ex szobatársain hangosan kacagok, még a kezem is összecsapom.
- Nem lehet, hogy buzi volt? Egy buzinál tényleg jobb vagyok! Mert a normális srácoknak jól is áll úgy. Utállak is érte titeket. De ez haláááli! Irónia volt, vagy meg vagy húzatva? Az ilyen seggfejeknek ne legyen jó
Óóó bánom, hogy nincs harmadik ilyen szobatársunk, halálra szopatnám. Soha az életbe nem jutna be a mosdóba, ott hugyozná össze magát! Sammy is el tudott bíbelődni a hajával, de azért emberi időt töltött bent, még azután is, hogy elég jó lett a teste.
- Aztaredvát! Megintcsak okos. Hát, masszív vagy ezek szerint, én nem árulok kokót, a fűért se vagyok oda, rohadtul nem éri meg, hogy ha éppen rossz kedved van baszod, meg akarsz halni tőle. Inkább piálok, de nem alkesz szinten, ne aggódjál.
Inkább szexelek, az egészségesebb és levezeti a stresszt.
- Nem, én nem, esetleg partikon, de hangulat kell hozzá. Nem gáz, mondom, de ahogy akarod. A meló megnyugtat, mint a cigi?
Lehet rosszul értettem, inkább visszakérdezek. Felröhögök, nem tudja.
- Kurva jó nők, állítólag. Aha, kicsit tudok, középszinten mondjuk, de amúgy festészetet tanultam és angolul tartották,meg elvégeztem egy sminktanfolyamot. Majd ne lepődj meg, ha festegetek hébe-hóba. Kevesebb időm lesz rá, mert állást is kaptam. Oldalmosolygok, hogy megleptem és bénázik.
- Az is vagyok. És? Azért nem tartod magad annak, mert vidéki vagy? Ez tényleg elég szánalmas. De nyugi, nincs disznószagod, vagy ilyesmi
Fintorgok, hogy mit parázik?
- Én gyűlölöm őket, az embereket nem lehet szeretni. És mondtam, hogy transzi vagyok.
Próbálkozom, hátha még beveszi.
- Ja, törekszem és? Talán baj? Elég nagy barom lennél. A fiúkkal megszívtad, megint kapnál egy buzit, vagy egy drogos pöcst.
Nézek rá lebeszélően, de nem fog kijelentkezni, vagy ha igen, megnehezítem a dolgát. Kész a bőröndöm, felcsillannak szemeim, odaröppenek.
- Köszi, nem kell, jó lesz így. Nem tervezek hosszabb utakra menni egyelőre. Akkor az a szekrénysor az enyém!
Mutatok a sajátomra, látom ő is elkezd pakolni. Elég trehány és ez tetszik. Én először az ágyra hajigálom a cuccaim, mert még nemtom hová mit pakoljak.
- Az ilyen közös dolgokat, mint fogkrém, mosószer megvesszük együtt?
Kérdezem, mert a kencéim viszont kiraknám a fürdőbe. Sampon, tusfürdő, tamponok, betétek, hajkefe, fogkefe. A sminkeket nem ott fogom tartani, nem férnének el.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
Klasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 193

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Today at 13:54

Csak mosolygok mennyire nem tetszik neki a Christoph, gondolom van egy ilyen nevű ismerőse, akit utál. Jobb is hogy Mattnek hív, azt hiszem.
-Tényleg? Furcsa lány vagy.
Nevetem el magam, mert ugyan mit tenne velem? Kigáncsol? Na meg amúgy is... fura, hogy valaki ragaszkodik hozzám. De bizonyára azért, mert nem ismer. Aztán megint felnevetek, mikor mondja "okos".
-Kösz. A hangmérnöki munka sokkal közelebb áll, programozni már utálok. Mit szépítsek ezen, nem nekem való, monoton és rettentő precizitást igényel. Már legalábbis ha nem akarsz egyetlen veszőhibát keresni a 3000 karakter közt...
Will tetszik neki, én is kedveltem, ha ezeket figyelmen kívül hagytam, mert ijesztő volt.

-Nem, nagyon tetszett neki egy Lizzy nevű lány. De eléggé mérges volt mikor amaz kikosarazta.
Érezni sajnálom a srácot, nagyon tetszett neki az a lány.
-Nem volt ő gonosz vagy hasonló, nagyon kedves és törődő srác volt csak épp... nem igazán tudta mi a jó a másiknak. Vagy legalább is ő azt hitte, de közben nem jött rá, ami neki könnyen megy, másnak nehézség és kellemetlen, ha nem sikerül. Mindegy.
Will tényleg nagyon kedves és segítőkész volt, érezni nekem nincs bajom vele. De így, hogy már nem vagyunk szobatársak még jobb is, külön találkozni vele egyszerűbb lesz. Másodszor okosoz le, érdekelne mikor jön rá, hogy igazából nem vagyok az. Legalább is nem tartom magam annak, minden tanárom meg ismerősöm butának tart.
-Hasonlóan gondolkodom, kocsmázni jó.
Én is szoktam inni, de részeg csak párszor voltam, azt is véletlenül. A dohányzás nálam súlyosabb függőség.
-A szerelés, igen. Szeretek megjavítani dolgokat, jó érzés. A cigire meg rászoktam, ahogy a kávéra, szóval ez a kettő mindig lesz a szobában, ha kell.
Vonok vállat, mert ha nem iszom kávét vagy nem cigarettázom valóban produkálom az elvonási tüneteket. Szomorú, de nincs erőm tenni ellene.
-Olyan szépek? Itt is sok szép nő van.
Vonok vállat, Christin is szép, ezért nem keresnék magamnak francia lányt.
-Festesz? ÉS miket? Én egyáltalán nem tudok, a pálcikaemberem is bána, bár azt mondják az is egyfajta tehetség... Milyen állást kaptál?
Érdeklődöm, mert azt hiszem, valami sminkeset, esetleg egy színházban. Kétlem, hogy ismerné a bátyám, nem is azért kérdezem.
-Gondoltam... nem, nem ezért, de hagyjuk. Nincs? Az jó, meglepődnék, nem láttam még disznót élve, csak a hentesnél...
Nevetek, mert nem erre gondoltam, de ha nem vagyok büdös az már valami, ha nem is sok, nem?
-Nem? Pedig nagyon könnyű. Ugyan, túl nőies a hangod, a mozgásod, a gesztikulációd. Meg túl szép lennél fiúnak...
Mármint olyan fiúnak aki lány, de szerintem érteni fogja, így csak somolygok és javítom a kereket.
-Engem nem zavar. Kellenek ilyen emberek mint te. Meglehet, de ha kijelentkeznék, akkor nagyon nagy bajom lenne veled, az is biztos!
Mosolygok, mert micsoda érvelés, hogy maradhasson! De tényleg nem zavar, ha furcsa is. Úgy fest maradna, nagyon is, nem akarom kedvét szegni, szép a mosolya.
-Oks. Maximum ha megint rossz lesz szólsz és elmegyünk venni.
Vonok vállat, majd bólintok a szekrényre. El is kezdek kipakolni, ő is, csak gondolom ő előbb valami rendszert csinál. Nekem nincs sok benne külön a pólók meg a nadrágok, fehérnemű és ennyi...
-Persze. Ami nehezebb majd én megveszem, ne te cipekedj. De ha írnál bevásárló listát annak örülnék. Mindig lemarad valami, ha elmegyek vásárolni... ahm, a főzés? Előre szólok, kábé csak a tésztámra mondom, hogy jó a többi nem egy mestermű, de ehető. De én szoktam főzni, mert olcsóbban jövök ki. Te szoktál?
Nem gondolom hogy mert lány akkor tud is, bár akkor megfognám az Isten lábát, az is biztos. Maximum ha nem, néha kérek Joshtól egy adaggal többet és hozok neki is, a bátyámék jól főznek. Közben én nagyjából meg is vagyok, a fogkefém, fogrémem meg a tusfürdő-sampon kombót (fiús illat, bár használhatja, nem fogok szólni érte) kiviszem a fürdőbe, másom nincs is a törölközőmön kívül, bőven marad helye mindenre. Ja igen, van egy fésűm még, de azt tudom tárolni a polcomon is.
-Én... kész vagyok. Csak a tancuccok vannak...
Fogom, egy táskányi könyv és füzetkupacot kiteszek az asztalomra, ami az ágyhoz közel esik (gondolom nem ezt kéri, hanem a hozzá közelebbit).
-Most vagyok kész. Segítsek valamit?

_________________





“Ahogyan a víz tükrözi az arcot, úgy tükröződik a szívben az ember.”
(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Sponsored content

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Today at 14:50

Vissza az elejére Go down
 

Szobatársak Matt-Tina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Bellboy needed || Callie&Matt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium-