Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
KARAKTERES HÍREK
2015/2016-os tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
Top posting users this month
Samuel T. Collins
 
Eric A. Blake
 
Felix Kaleolani
 
Quentin Collins
 
Joshua McBridge
 
Leopold K. Lindhardt
 
Kensington L. Lockwood
 
Reeven Callagher
 
Christina Collins
 
Suzanna Crystal
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Szobatársak Matt-Tina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Christina Collins
Vizuális kommunikáció
Életkor : 20
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTéma: Szobatársak Matt-Tina   Szomb. Dec. 31 2016, 17:18

Anyámék felhoztak kocsival, két húzós bőrönddel felszerelkezve csörtetek be a kollégium épületébe. Az egyik kissé félreráng, a sárga, ennek kirúgtam a kerekeit, amikor nem engedelmeskedett, de a piros, a nagyobb, hűségesen gurul utánam. Hajam kissé zilált, a szülőket ugyanis nem rángattam már fel a másodikra (bocs, srácok, ott lakunk, ha nem tetszik sikítsatok) cipekedés közben önálló életre kel, de ha kontyba fogtam volna akkor meg szétesik, úgyhogy mindegy, jó ez. Különben sem kell most a tip top megjelenés, a csajokat nem fogom letámadni. Egyszerű farmer, kabát és egy kis, fekete ing van rajtam, elég pedáns benyomást keltek, szeretem félrevezetni az embereket. Valahogy felcibálom a bőröndöket a másodikra, elindulok a szoba felé, ami meg volt adva, meg sem néztem pontosan ki lesz a szobatársam, csak a vezetékneve van meg, hogy valami Hart. Parázok tőle, a lányokkal ambivalens a kapcsolatom, a kis cukikkal lásd. Chloe jól kijövök, de ha valami karakánabbat kapok, nem tudom marad-e másnapra valami az épületből. Az olyanokkal ritkán jövök ki jól, de ez szituáció, körülményfüggő stb nem írom le Hartot. Kicsit gyanús, hogy egy félmeztelen, dereka köré törölközőt csavart srác andalog velem szembe, néz mint valami jelenésre, felvonom a szemöldököm, kidolgozottabb felsőtestet is láttam már. Visszanézek nem vagy semmi extra fintorral, de gurulok tovább, nem esik le, hogy teljesen rossz szárnyban járok. Nagyjából a folyosó közepén van a szoba, nagy levegőt veszek, mikor megállok előtte. Három bátyám van, igaz, hogy Chloeval nőttem fel, de ő különleges és hogy Sammy aligha számít fiúnak, de a lányokkal való kapcsolataim.... Néha nagyon nem tudom hova tenni őket, például, mikor jönnek ezzel a jó a hajad, vagy hol vetted a cipőt dumával, hogy beszélgessenek. Aztán meglepődnek az olyan egyedi és érdekes válaszokon, mint a "jobb, mint a tied" vagy "anyádba" amit Leo biztos értékelne, Sammyék pedig nem kérdeznek ilyet. De nem a régi ismerősökből kell kiindulnom, hanem újakat szereznem, benyitok az ajtón, felkészülve a legrosszabbra: valami ugrabugráló vörösre, aki vérszerződést akar velem kötni, vagy egy nagy darab, sötét darkness csajra, aki testnedvekkel táplálkozik. Aztán, amint meglátom a srácot, végül rápislogok a Hart előtti részekre is. Christian? Matthew? Ó jézus, le is csapom a bőröndöket, elég hangos robajjal és elvigyorodom.
Valamiért egy srácot osztottak mellém, nem lehet ekkora mázlim!

_________________
My dream...A hozzászólást Christina Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Jan. 17 2017, 18:09-kor.
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
Klasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Vas. Jan. 01 2017, 06:46

Új félév új szoba. Ha teljesen őszinte akarok lenni magammal, akkor azt kell mondjam, csak jobb szobatárs jöhet... Adam a maga nárszisztikus vonásaival vagy Will folytonos pucérkodásával és erőltetésével a csajozást illetően, vagy esetleg Richie, akit néha napján cigivel meg tudtam venni, hogy ne kössön belém és ne nézzen ki úgy a szoba ahogy... Meg még voltak páran, de mindegy is. Christian-höz sok remény fűz, bár azon kívül nem mond semmit a neve, hogy az egyik tanáré szintén Collins... és Sebastian emlegette, mert ott volt az esküvőn, szóval ha látom felismerem. Azt hiszem.
A lényeg, hogy mikor keresem az új szobám a nem túl sok cuccommal (két telepakolt sporttáska) akkor mosolyogva lépek be a helyiségbe. Még üres, így önkényesen megyek az ablak melletti ágyhoz, mert bizony ha rám tör a dohányzási szándék és úgy döntök nem megyek ki, hát szegek egy kis házirendet. Már ha a szobatársam nincs jelen vagy nem fogja ellenezni ezt a csínyt. Épp keresem a mobilom, hogy ránézzek, mikor benyit egy lány. Én nem gondolom, hogy őt várnám, szóval mosolygok tovább, szórakozottam, főleg mert úgy fest maradna, bár a vigyora meglep, nekem nem szoktak örülni az emberek...

-Isten hozott! De szerintem nem ez a szobád, velem egy fiú lesz, Collins. De nagyon szívesen segítek megkeresni a szobád és viszem a cuccaid is, mert látom sok van. Matthew vagyok.
Állok fel, közben zsebre vágom a telefonomat és lépek is közelebb, hogy segítsek, mert álmomban meg nem mondanám, hogy elírták a csinos leány becses nevét. No meg, hogy ne fiú mellé kerüljek... én.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot, úgy tükröződik a szívben az ember.”
(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Christina Collins
Vizuális kommunikáció
Életkor : 20
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Csüt. Jan. 05 2017, 20:22

Most mit mondjak? Nem túl bizalomgerjesztő, ahogy vigyorog, kicsit idióta feje van. Nem gáz, majd megnevelem, ha hülye, jobb, mint egy lány, aki mondjuk sírna. Elég ideig laktam Sammyvel, hogy igényeljek egy kis...változatosságot.
Aha...egy fiú, hát nem apukám. Az ajtót nyitva hagyom, mert ilyen tré vagyok, de amúgy nehéz beráncigálnom a csomagokat a küszöbön.
- Csak voltam, átoperáltattam magam!
Hatásszünet, várom a fejet, bár harcolok a vigyorommal. Ki szoktam akasztani az embereket, elég alaposan. Lehet meghagyom egy darabig ebben, aztán majd vetkőzök neki, hátha sokkot kap, hogy bármelyik pillanatban elővehetem a farkam.
- Elírták, azóta nő vagyok, sok minden változott, de szarni rá, Christina Collins, már Tina, de a Chrisért se harapok, ha nagyon nem állna rá a szád. Hát persze, úgyhogy remélem neked kevés és elfér. Segíthetsz becibálni, mert maradok.
Nem akarok lányokkal lakni. De megnézem a papírt, tényleg ide osztottak és tényleg lemaradt Tina a nevem végéről. Megmutatom neki is, nesze öcsi, bizonyíték. Vagy szörnyet halt? Ajánlom neki, hogy ne és segítsen a csomagokkal.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
Klasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Csüt. Jan. 05 2017, 20:59

Na jó, erre még az én szemem is kikerekedik és akaratlan jobban megnézem. Túl dögös fiúból lett lánynak, így kiül az arcomra a kétkedés, amit próbálok elnyomni, de ettől csak szokásos zavart arcom lesz.
-Hát... szerintem szívod a vérem. Ha nem akkor... sohasem jöttem volna rá, ha nem mondod, asszem.
Fogalmam sincs ez vajon bókként értelmezhető-e, de azt hiszem igen, így veszek egy mély levegőt és elmosolyodom újra.
-Azt könnyen megjegyzem, én is hallgatok a Chrisre, de csak mert Christopher is vagyok. Igen? Mármint... persze.
Mutatja a papírt, ilyen gyorsan nem olvasok, de elhiszem, erősen kétlem, hogy alapból velem akarna lakni. Szóval vállat vonok és behúzom azt a bőröndöt, ami nehézkesen gurul.
-Megjavítsam a kerekét? Látom már nem az igazi.
Mosolygok rá kedvesen, nekem nem tesz semmibe és talán javítok az első benyomáson magamról, mert az sosem valami fényes, tudom.
-Lecuccoltam az ablakhoz, cserébe mindent mást választhatsz, mit szólsz? Alku?
Miért ne, ha már marad, nem tűnik olyannak, akivel ne lehetne beszélni. Bár ha tényleg transzi, akkor Isten eléggé próbára tesz... előbb a bátyám, most Chris... De annyira szép lánynak tűnik, nehezen bírom elképzelni, hogy ennyire jó legyen a plasztika.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot, úgy tükröződik a szívben az ember.”
(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Christina Collins
Vizuális kommunikáció
Életkor : 20
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Kedd. Jan. 17 2017, 18:27

Fejtörést okozok, na vajon? Ma már coolak a plasztikai sebészek, simán lehetnék férfi. Nehéz megállni, hogy ne röhögjek, felvont szemöldökkel, kihívóan nézek rá.
- Majd meglátjuk. Megkeresheted a farkam
Elképzelem, ahogy halálra ijed, ha letolom a nadrágom, egy poént megér, úgyis fog látni bugyiban, ha a szobatársam lesz, márpedig miért ne lenne? Kutyaszerűnek tűnik... Hallgat a Chrisre, mint egy állat. Pedig a Chris menő név, ki kell okosítani.
- Engem összezavarna a Chris és nem is illik hozzád.
Nem azért mert béna, eddig nem látok rajta semmi különöset, egyszerűen a férfi Christianoknak jellegzetes fejük van, az övé nem olyan. Helyes, nem ellenkezik, ilyenek a jó kutyák! Még a csomagom is behozza, füttyentek. Tíz pont a Griffendélnek, ahogy Leo szokta mondani. Ahhh...Leo. Kicsivel kedvesebben sétálok mellé, hogy kajak a kereket hozza szóba, a segítőkészséget mindig mosollyal hálálom.
- Jól látod Matt és megköszönném, már ha meg tudod.
Kicsit fintorgok, hogy övé az ablak, mert szeretem az ablakot, de nagy genyóság lenne minden átpakoltatni vele, főleg ha tényleg megjavítja a kerekeket.
- Legyen, ha tényleg olyan jó vagy és megcsinálod a kerekeit és ha cserébe minden mást választhatok.
Körülnézek, nem tudom mi a fenét lehetne még választani, de a legjobb polcokat viszem, azokat stírölöm és benézek a szekrényekbe is. Nekem úgyis több cuccom lesz, ő pasi.
- Na és te...nem tűnsz elsősnek, eddig kivel laktál?
Faggatom, az se lenne jó, ha perverz, persze nem félek, mert láncra verem és akkor tényleg kutyának érezheti magát, de azért...furdal, mert ha álmomban lenyírja a hajam az pech...

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
Klasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Kedd. Jan. 17 2017, 18:53

Összevont szemöldökkel csóválom a fejem, hogy nem szeretném.
-Vannak dolgok amiknek jól áll a balladai homály...
Ha fiú azért, ha lány azért... Will és Adam megedzettek, de ettől függetlenül jó lenne, ha nem meztelenkedős szobatársat kapnék. Ez igaz akkor is ha eredeti és hamisítatlan lány a másik, mit gondolnának rólam? Vagy inkább róla...
-Tényleg? Mondd a faternak is!
Mosolyogva vállat vonok, ha Matt akkor Matt, odafigyelek mindkettőre. A füttyentést nem teljesen tudom értelmezni, de mindentől függetlenül felajánlom neki, hogy megjavítom, tudom milyen bosszantó, ha nem gurul.
-Meglátjuk, de az enyém is mindig vacakol, elég megviselt...
Persze most nem azt hoztam, az a faternál van. De ide nem is kell sok cucc, amúgy sincs sok. Mikor elköltöztünk a szobám két harmada el lett ajándékozva, hogy beférjünk egy kocsiba.
-Nem gondolod, hogy kicsit sokat követelsz? De legyen, nem bánom.
Nevetek kicsit, mert nem sok minden módosult igazából.
-Nem, én most kezdtem a mestert... Huh. Kábé minden évben másokkal laktam. De főleg színészpalántákkal, az amolyan... szőke, izmos, tengerparti jelenetet előszeretettel forgató srácokkal, akik ugyan jó fejek voltak, de más világ. Meg Richie, aki ha betévedt telefüstölte a szobát... reméltem nem keni rám, elég sokat dohányzom. Meg még pár sráccal, de őket is alig láttam. Megedződtem minden esetre.
Ecsetelem, míg előveszem az ágy alól a szerszámos ládám és kiveszem ami kell: csavarhúzó, sűrített levegő, smirglipapír, nem tudom mi baja, ezekkel meg tudom oldani. Szóval nézegetni is kezdem, nem kell kipakolnia ehhez, törökülésben le is telepszem a szobában a táska mellé.
-Szóval te elsős vagy? Honnan jöttél? És... biztos nem akarsz csajokkal lakni? Végtére is én fiú vagyok aztán... lehet megszólnak téged miattam.
Letettem arról, hogy fiú, mert a viselkedése lányos. Szóval nem szeretném, ha beégne, csak mert velem lakik. Nem vagyok naiv, tudom, hogy az ilyen divatos lányok sosem lógnának egy olyan különccel mint én, nem is hibáztatom érte, csak nem akarom, hogy később megbánja.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot, úgy tükröződik a szívben az ember.”
(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Christina Collins
Vizuális kommunikáció
Életkor : 20
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Kedd. Jan. 17 2017, 19:27

- Jajj ne, ugye nem vagy költő?
20 évig éltem egy balladai homály mellett! Lehet csak prűd, de annál jobban elszórakoznék!
- Nincs Chrises fejed, de apád nem cseszte le annyira, ott a másik neved. Vagy ő úgy hív?
Ja, lehet most beletiportam, de ha ennyit se bír ki, meg is érdemli! Ha az övé se gurul és azt se tudja megjavítani, mihez akar kezdeni az enyémmel? Lenézően nézek rá, de szerintem nem látja, mert a kerekeim nézegeti. Mindenesetre ha elbassza, búcsút vehet az ablaktól! Ezt most nem tudom poénból mondja-e de jobb, ha hozzászokik.
- Megszoksz, vagy megszöksz. Helyes, bölcs döntés
Vagy épp botor. Nem ismer még és egyeseknek addig jó...
Leülök addig a másik ágyra, amíg szereli a koffert, úgysem tudok pakolni és elfáradtam az ide felé cibálásban, szusszannom kell.
- Milyen mester leszel? Nem mondod? És bekented őket barnítóval? Jóég...igazak a klisék róluk, tényleg addig voltak bent a fürdőben, mint a csajok? Füvezett? Az komoly, kirúgták? Nem gáz, bár én nem
De sok cigis pasival jártam, volt egy olyan tévképzetem attól aztán menők lesznek. Azt, hogy megedződött-e, meglátjuk, viszont a színészeken nagyon röhögök, rádőlök a könyökömre, jobban elheveredek az ágyon.
- Franciaországból, de mielőtt beleéled magad hogy francia csaj lesz a szobatársad, csak tanultam kint, az egyik külkerületben lakom. Te? De elsősnek elsős. Hogy ribanc vagyok?
Kérdezem mosolyogva, mi másért szólnának meg?
- Eleget laktam már csajokkal, mások véleményét meg ki nem szarja le? Téged zavar? Mert nem érdekel.
Jelentem ki, ha nekem jó, szokja meg.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
Klasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Kedd. Jan. 17 2017, 21:20

Értetlen fejet vágok.
-Költő? Én? Ezt meg honnan vetted?
Látszik, nincs ami messzebb állhatna tőlem, a balladai homály nekem megszokott szerkezet, nem tűnik fel, hogy fura lenne, Bob annyit használta anno.
-Jap, a fater általában Christoph-nak hív.
A Matthewt szerintem anyám adta, de csak összepréselem a szám, vállat vonok, nem bánt meg vele. Engem nem olyan könnyű, tekintve kevés dolgot veszek a lelkemre. Inkább fixírozom a kereket, mit lehet vele kezdeni.
-Hamarabb szoklak meg.
Mondom teljesen semlegesen, ha Willt megszoktam a csajaival, meg Richiet azt hiszi ő nehezebb eset lesz? Áh, esélye sincs.
-Én szerintem semmilyen. De hangmérnökin végzek majd jövőre, eddig weblapszerkesztést tanultam.
Aztán elfojtom a nevetésem, de vigyorgok.
-Még csak az kellett volna, bár Willből kinéztem volna hogy pucéran odaállít, hogy kenjem be a hátát... necces volt néha mennyire nem volt szégyellős! Aha, a volt csajom nem volt ennyit benn, de mire állítása szerint belőtte a sáróját lement a nap. Vagy épp felkelt ugye. Szerintem az enyém pont úgy ált felkelés után ha belefésültem, de nincs érzékem a divathoz. A lényeg, hogy nekik így volt jó, addig végül is semmi más nem számít.
Mosolygok, remélve Tina nem nagyon fürdőszobaszökevény, mert akkor továbbra is úgy kell kisakkoznom mikor mehetek be negyed órára.
-Nem, nem rúgták tudtommal. De szerintem nem csak füvezett, hallottam ahogy kínálgat másokat egyébb... cuccokkal. Nem mertem neki szólni, hogy nem kellene, láttam nála egyszer egy pillangó kést is.
De lehet nem az volt, de nekem meggyőződésem, hogy nagyon rossz arc volt a srác, annál pedig gyávább vagyok, hogy osszam az észt.
-Nem dohányzol? Bocs, majd akkor cigizem, ha nem vagy benn és akkor is csak az ablakba, nyugi. Nem szabad ugye, de vizsgaidőszakban meg ha sok a beadandó meg a meló megnyugtat.
Rájön majd, hogy a gyárkéményt megszégyenítő füstfelhőről messziről megismerhet.
-Nem tudom milyenek a francia csajok, nem lennék sokkal okosabb, ha az lennél. Mit tanultál kinn? Franciául is megtanultál vagy angolul vettél fel tárgyakat?
Nem tudom hogy működik, nem vagyok elég okos egy ilyen kiruccanáshoz. Meg keret sincs rá, persze. Aztán ráemelem a tekintetem, majdnem elejtem a csavarhúzót meg a kereket, amit leszereltem, úgy ölelem magamhoz őket.
-Nem... nem dehogy. Csak te olyan menő csajnak tűnsz, én nem vagyok menő srác. Vidéki vagyok, Daytonból jöttem, Ohio-ból, két éve. El kellett költöznünk.
Vetem bele magam talán túl nagy hévvel a kerék lecsiszolásába, hogy ne legyen olyan egyenetlen.
-Nem zavarnak az emberek, szeretem őket. Bár sosem laktam még lánnyal vagy nővel, de majd... alkalmazkodom. Úgy fest olyan független lány vagy, aki mindig eléri amit akar, legalább is nagy erőkkel törekszik rá, nem de?
Mosolygom meg, mert én sosem voltam ilyen karakán, jobb szeretek belesimulni mások igényeibe, súrlódás mentesebb.
-Amúgy ha zavarna fognám magam és kijelentkeznék, kérve egy fiút magam mellé. Elvégre ez a fiú szárny...
Nézek fel rá mosolyogva, majd visszacsavarom a kereket, jól meghúzva, mert ki volt lazulva és feltornászom magam. Elkezdem húzni és tolni a bőröndöt, végzi a dolgát.
-Most egy darabig jó lesz, de a hátsó jobb kerék kikopott. Ha veszel egy görkori boltban kereket, akkor le lehet cserélni és olyan lesz mint újonnan. Parancsolj.
Állítom oda mellé mosolyogva és elpakolom a dolgaim, hogy a ruháim kipakolásával folytassam a meghagyott polcokra és szekrénybe. Láthatóan csak beledobáltam a táskámba a őket és hanyagul hajtva rakom be őket új helyükre, nem vagyok valami takaros alak, de csak nem dobja be a törölközőt.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot, úgy tükröződik a szívben az ember.”
(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Christina Collins
Vizuális kommunikáció
Életkor : 20
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Pént. Jan. 20 2017, 12:34

Legyintek, hogy lényegtelen, majd ha jobban megismer, talán beszélek Sammyről. Az apja seggfej, de nem mondom hangosan, elvégre nem cél, hogy már az elején kiakasszam. Fintorgok és nem reagálok, teljesen korrekt így.
- Szerintem is, mert akadályoznám a szökésed
Vigyorgok rá, az viszont jó buli lenne. Bezárnám, megkötözném, eldugnám a holmijait.
- A hangmérnöki jól hangzik, a másik se rossz. Szóval csinálgatod az alapokat, mert két diplomával többre mész mint eggyel. Okos.
Ez dicséret, nem mestereket keresnek, hanem értsél minél több mindenhez. Egy kicsit olyan számítógéphez, egy kicsit olyanhoz, én is praktikus okok miatt választottam ezt, máskülönben csak lazán festegetnék. Az ex szobatársain hangosan kacagok, még a kezem is összecsapom.
- Nem lehet, hogy buzi volt? Egy buzinál tényleg jobb vagyok! Mert a normális srácoknak jól is áll úgy. Utállak is érte titeket. De ez haláááli! Irónia volt, vagy meg vagy húzatva? Az ilyen seggfejeknek ne legyen jó
Óóó bánom, hogy nincs harmadik ilyen szobatársunk, halálra szopatnám. Soha az életbe nem jutna be a mosdóba, ott hugyozná össze magát! Sammy is el tudott bíbelődni a hajával, de azért emberi időt töltött bent, még azután is, hogy elég jó lett a teste.
- Aztaredvát! Megintcsak okos. Hát, masszív vagy ezek szerint, én nem árulok kokót, a fűért se vagyok oda, rohadtul nem éri meg, hogy ha éppen rossz kedved van baszod, meg akarsz halni tőle. Inkább piálok, de nem alkesz szinten, ne aggódjál.
Inkább szexelek, az egészségesebb és levezeti a stresszt.
- Nem, én nem, esetleg partikon, de hangulat kell hozzá. Nem gáz, mondom, de ahogy akarod. A meló megnyugtat, mint a cigi?
Lehet rosszul értettem, inkább visszakérdezek. Felröhögök, nem tudja.
- Kurva jó nők, állítólag. Aha, kicsit tudok, középszinten mondjuk, de amúgy festészetet tanultam és angolul tartották,meg elvégeztem egy sminktanfolyamot. Majd ne lepődj meg, ha festegetek hébe-hóba. Kevesebb időm lesz rá, mert állást is kaptam. Oldalmosolygok, hogy megleptem és bénázik.
- Az is vagyok. És? Azért nem tartod magad annak, mert vidéki vagy? Ez tényleg elég szánalmas. De nyugi, nincs disznószagod, vagy ilyesmi
Fintorgok, hogy mit parázik?
- Én gyűlölöm őket, az embereket nem lehet szeretni. És mondtam, hogy transzi vagyok.
Próbálkozom, hátha még beveszi.
- Ja, törekszem és? Talán baj? Elég nagy barom lennél. A fiúkkal megszívtad, megint kapnál egy buzit, vagy egy drogos pöcst.
Nézek rá lebeszélően, de nem fog kijelentkezni, vagy ha igen, megnehezítem a dolgát. Kész a bőröndöm, felcsillannak szemeim, odaröppenek.
- Köszi, nem kell, jó lesz így. Nem tervezek hosszabb utakra menni egyelőre. Akkor az a szekrénysor az enyém!
Mutatok a sajátomra, látom ő is elkezd pakolni. Elég trehány és ez tetszik. Én először az ágyra hajigálom a cuccaim, mert még nemtom hová mit pakoljak.
- Az ilyen közös dolgokat, mint fogkrém, mosószer megvesszük együtt?
Kérdezem, mert a kencéim viszont kiraknám a fürdőbe. Sampon, tusfürdő, tamponok, betétek, hajkefe, fogkefe. A sminkeket nem ott fogom tartani, nem férnének el.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
Klasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Pént. Jan. 20 2017, 13:54

Csak mosolygok mennyire nem tetszik neki a Christoph, gondolom van egy ilyen nevű ismerőse, akit utál. Jobb is hogy Mattnek hív, azt hiszem.
-Tényleg? Furcsa lány vagy.
Nevetem el magam, mert ugyan mit tenne velem? Kigáncsol? Na meg amúgy is... fura, hogy valaki ragaszkodik hozzám. De bizonyára azért, mert nem ismer. Aztán megint felnevetek, mikor mondja "okos".
-Kösz. A hangmérnöki munka sokkal közelebb áll, programozni már utálok. Mit szépítsek ezen, nem nekem való, monoton és rettentő precizitást igényel. Már legalábbis ha nem akarsz egyetlen veszőhibát keresni a 3000 karakter közt...
Will tetszik neki, én is kedveltem, ha ezeket figyelmen kívül hagytam, mert ijesztő volt.

-Nem, nagyon tetszett neki egy Lizzy nevű lány. De eléggé mérges volt mikor amaz kikosarazta.
Érezni sajnálom a srácot, nagyon tetszett neki az a lány.
-Nem volt ő gonosz vagy hasonló, nagyon kedves és törődő srác volt csak épp... nem igazán tudta mi a jó a másiknak. Vagy legalább is ő azt hitte, de közben nem jött rá, ami neki könnyen megy, másnak nehézség és kellemetlen, ha nem sikerül. Mindegy.
Will tényleg nagyon kedves és segítőkész volt, érezni nekem nincs bajom vele. De így, hogy már nem vagyunk szobatársak még jobb is, külön találkozni vele egyszerűbb lesz. Másodszor okosoz le, érdekelne mikor jön rá, hogy igazából nem vagyok az. Legalább is nem tartom magam annak, minden tanárom meg ismerősöm butának tart.
-Hasonlóan gondolkodom, kocsmázni jó.
Én is szoktam inni, de részeg csak párszor voltam, azt is véletlenül. A dohányzás nálam súlyosabb függőség.
-A szerelés, igen. Szeretek megjavítani dolgokat, jó érzés. A cigire meg rászoktam, ahogy a kávéra, szóval ez a kettő mindig lesz a szobában, ha kell.
Vonok vállat, mert ha nem iszom kávét vagy nem cigarettázom valóban produkálom az elvonási tüneteket. Szomorú, de nincs erőm tenni ellene.
-Olyan szépek? Itt is sok szép nő van.
Vonok vállat, Christin is szép, ezért nem keresnék magamnak francia lányt.
-Festesz? ÉS miket? Én egyáltalán nem tudok, a pálcikaemberem is bána, bár azt mondják az is egyfajta tehetség... Milyen állást kaptál?
Érdeklődöm, mert azt hiszem, valami sminkeset, esetleg egy színházban. Kétlem, hogy ismerné a bátyám, nem is azért kérdezem.
-Gondoltam... nem, nem ezért, de hagyjuk. Nincs? Az jó, meglepődnék, nem láttam még disznót élve, csak a hentesnél...
Nevetek, mert nem erre gondoltam, de ha nem vagyok büdös az már valami, ha nem is sok, nem?
-Nem? Pedig nagyon könnyű. Ugyan, túl nőies a hangod, a mozgásod, a gesztikulációd. Meg túl szép lennél fiúnak...
Mármint olyan fiúnak aki lány, de szerintem érteni fogja, így csak somolygok és javítom a kereket.
-Engem nem zavar. Kellenek ilyen emberek mint te. Meglehet, de ha kijelentkeznék, akkor nagyon nagy bajom lenne veled, az is biztos!
Mosolygok, mert micsoda érvelés, hogy maradhasson! De tényleg nem zavar, ha furcsa is. Úgy fest maradna, nagyon is, nem akarom kedvét szegni, szép a mosolya.
-Oks. Maximum ha megint rossz lesz szólsz és elmegyünk venni.
Vonok vállat, majd bólintok a szekrényre. El is kezdek kipakolni, ő is, csak gondolom ő előbb valami rendszert csinál. Nekem nincs sok benne külön a pólók meg a nadrágok, fehérnemű és ennyi...
-Persze. Ami nehezebb majd én megveszem, ne te cipekedj. De ha írnál bevásárló listát annak örülnék. Mindig lemarad valami, ha elmegyek vásárolni... ahm, a főzés? Előre szólok, kábé csak a tésztámra mondom, hogy jó a többi nem egy mestermű, de ehető. De én szoktam főzni, mert olcsóbban jövök ki. Te szoktál?
Nem gondolom hogy mert lány akkor tud is, bár akkor megfognám az Isten lábát, az is biztos. Maximum ha nem, néha kérek Joshtól egy adaggal többet és hozok neki is, a bátyámék jól főznek. Közben én nagyjából meg is vagyok, a fogkefém, fogrémem meg a tusfürdő-sampon kombót (fiús illat, bár használhatja, nem fogok szólni érte) kiviszem a fürdőbe, másom nincs is a törölközőmön kívül, bőven marad helye mindenre. Ja igen, van egy fésűm még, de azt tudom tárolni a polcomon is.
-Én... kész vagyok. Csak a tancuccok vannak...
Fogom, egy táskányi könyv és füzetkupacot kiteszek az asztalomra, ami az ágyhoz közel esik (gondolom nem ezt kéri, hanem a hozzá közelebbit).
-Most vagyok kész. Segítsek valamit?

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot, úgy tükröződik a szívben az ember.”
(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Christina Collins
Vizuális kommunikáció
Életkor : 20
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Pént. Jan. 27 2017, 17:38

Megemelem a szemöldököm. Ja, mondták már, de nem szoktam szeretni. Magasba vonom az orrom.
- Aha, jobban hangzik. Szeretnél abban elhelyezkedni? Én a festés miatt választottam a viz. komot.
Fecsegem, annak ellenére, hogy nem kérdezte. Kajánul röhögök, hogy kikosarazták, elköhintem:
- Jól tette.
Ez nekem ködös, hogy miért is volt jó srác az a pojáca, látszik is az értetlen fintoromon.
- Te nem tűnsz annak, de ha többet leszel bent, mint én - és nekem finom sminkem is van általában, ki leszel rugdosva
Vetek rá elbűvölő vigyort, ha órákig nézegetné az izmait tuti kipenderíteném. A farkát meg verje akkor, ha én nem vagyok itt, akkor övé a fürdő, de reggel ne csinálja, ha nem két perc neki.
- Na, ez biztató
Most kap egy mosolyt, mert kocsmázni tényleg jó! Ha rendes gyerek lesz és nem lesz más, elrángatom!
- Az király. Akkor mindig hozzád jövök, ha valami elromlik.
Még hasznos is a gyerek. Az sem hátrány, hogy van cigije, hátha stresszes leszek, a kávé is mindig jól jön. Nekem semmi ilyen jó tulajdonságom sincs. Mondanám, hogy ha aranyos, beleülhet az ölembe, de egyelőre nem kelti fel bennem ezt a kényszert, úgyhogy majd meglátjuk.
- Azt mondják ja. Az Amcsikról azt tartják, hogy el vannak hízva, de akadnak mindenhol. Buta sztereotípia
Legyintek, azt hittem ő beszopja az ilyet, még egy jó pont, hogy nem.
- Leginkább portrékat, vagy absztraktat. A tájképeket nem szeretem, mert unalmasak, az emberekbe valahogy lehet festeni mélységet. A Diamondsnál leszek sminkes.
Végre kifizetődött a ribancságom, ojjé!
- Ne legyél önbizalomhiányos! Azokkal mindig megszívom! Bár te nem tűnsz olyan bénának, mint az öcsém, aki nem mer megszólalni idegenek előtt
Forgatom a szemem, Sammyvel nőttem fel, nekem ez a kategória kicsit tág, többet viselek el.
- Én sem, a hentesnél se szeretem azt a részt. De a tengerimalacok például aranyosak. Háziállat nincs? Otthon se?
Mert nem szeretném, ha órákat süketelne a kiskutyájáról, vagy még rosszabb, idehozná.
- Lehet, de én nem is akarom. Afrnac! Hát nem hallottál még káromkodni ember!
Vigyorgok, aztán azt mondja szép, mondjuk ez tény, közelebb is megyek, hogy belemosolyogjak a képébe. Imádom, amikor zavarba jönnek!
- Úgy gondolod?
Lassan, csábítóan rebegtetem meg a pilláim, aztán rákacsintok, elnyitva buja ajkaim. Nevetve hagyom aztán ott és folytatom a beszélgetést.
- Az tuti!
Rendi a gyerek, eljönne velem venni, megtartjuk. Ha ilyen jófiú lesz, hozok neki kávét. Persze nem kényeztetem el, de az sem árt, ha odavan értem. Válogatom a ruháim, Q mindig úgy tanított, valami rendszer legyen benne és az elején szokott is, csak menet közben midig felborítom.
- Helyes, te vagy a férfi. Rendicsek, írok listát, aztán felezünk mindenben. Te dolgozgatsz ezzel a szereléssel? Gépeket is szerelsz?
Mert akkor kereshetne.
- Nem, én a bátyámat szoktam rávenni, hogy főzzön, vagy anyát. Ő jól csinálja, én nem. Szóval tőlük fogom hordani a kaját, ha jó fiú leszel majd kóstolhatsz. Anya nagy adagokat csinál, Quentin főztje pedig maga a mennyország. Lehet majd benéz és furcsállni fog, de ne aggódj miatta. Tudod, báty. Neked van?
Pakolunk, én azért telenyomatom a fürdőszobát, kétféle sampon, hajbalzsam, körömlakklemosó, arclemosó, szappan, intim gél, krémek, testápoló, ilyesmi. Hamarabb kész is van, mint én!
- Nagyszerű! Gyere
Ha engedi húzom oda az ágyamhoz.
- Szerinted szín szerint válogassam? Egybe tudnád gyűjteni a pirosakat?
Van piros pólóm, szoknyám, felsőm, én addig válogatom a sárgákat.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
Klasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Pént. Jan. 27 2017, 19:35

-Meglehet. Egész jól keresnék vele, tetszene is. Jah, vannak rajzos órák, láttam, meg van szakkör is, ha érdekel.
Ugyan azt nem tudom, csak ceruzával rajzolnak-e vagy lehet-e festeni is, nem értek hozzá, sosem néztem, tekintve én béna vagyok hozzá.
Vállat vonok arra jól tette-e a csaj, hogy kikosarazta Willt.

-Erősen kétlem, hogy többet lennék benn... maximum akkor ha kocsit szereltem, mert akkor muszáj vagyok benzinnel is átmosni magam sokszor, mert nem akar lejönni rólam a fáradt olaj vagy épp a ruhámból.
Vonok vállat, hogy nem vagyok egy fürdőszoba mániás, nyugodtan benn lehet.
-Ismerek már párat, ha gondolod. Van egy rock-kocsma is, élő zenével, korunkbeli srácok játszanak, azt például szeretem és van csapolt sör.
Magyarázom, ha már érdeklődést mutatott, lehet elmenne a haverjaival. Esetleg velem, de gondolom akkor sem kettesben. Azon elmosolyodom, hogy hozzám fog jönni minden elromlott dologgal.
-Jól van, csak nyugodtan.
Amíg megtehetem, segítek, nekem ebben semmi megterhelő nincs.
-"Szívósak az előítéletek, akár a halak, hosszú századokra van szükségük." Idő míg változik a közvélemény.
Vonok vállat míg Csehovtól idézek.
-Hmm, szerintem nem feltétlen unalmasak, az inkább akkor jó, ha valami nyugalmat akar látni az ember. Az absztrakt az milyen nálad? Mikor mindenféle kockát meg kört festesz össze vissza a vásznon, érzésre?
Nem értek ehhez, azt értem, hogy elvont, de mitől lesz elvont? Azaz mikor nem elvont egy festmény? Ez talán jobb kérdés.
-És kiket fogsz sminkelni? Modelleket?
Mintha az valami ruha cég lenne, de lehet keverem...
-Nem mer megszólalni? Miért? Dadog?
Azt megérteném, ha kijön rajtam, akkor én is befogom, mert rossz hallgatni, hogy kiröhögnek az emberek. Az önbizalomhiányra nem mondok semmit, Isten ilyennek teremtett, ki vagyok én hogy panaszkodjak? Inkább nem is teszem.
-Nem, sosem volt. Akartam egyszer egy kutyát, de a fater lebeszélt, hogy nem tudnánk eltartani. Így sem volt sosem otthon annyit dolgozott, letettem az állatokról. Meg aztán később egy másik kutya meg is kergetett, nem is egyszer, szóval nem csípnek az állatok. Az egyik barátom hörcsöge pl lepisilt mindig ha megfogtam míg muszáj volt... Bár a bátyám macskájával kezdek megbarátkozni, elég picinek és ártalmatlannak tűnik.
Nem vagyok valami állatos egy ideje.
-Tengerimalacod volt? Azzal mit lehet csinálni?
Ebből ezt szűröm le. Azt viszont nem értem mi értelme annak az állatnak, csak vinnyog és harap.
-Attól hogy káromkodsz lehetsz nőies.
Szerintem nem kizáró ok, erre nem közelebb hajol? Zavartan mosolyogva sütöm le a szemem és ejtem el majdnem a csavart, mert erre nem számítottam, de tudom, hogy csak szívózik. Próbálom is leplezni a zavarom minimális sikerrel.
-Rendben. Dolgozom, másodállásban szerelő vagyok egy kisebb cégnél. Milyen gépekre gondolsz? Javítottam már számítógépet, mosógépet, rádiót, kamerát, telefont...
Nézek rá, pontosítson, mert mindenfélét javítok. Hűtőt csak azért nem tudtam múltkor, mert ahhoz speciális gáz kellett volna, ami nem volt, de amúgy megcsináltam volna azt is szerintem.
-Igen, van egy féltestvérem. Én majd tőle meg a hozok meg a párjától, mindketten jól főznek, Josh amúgy is mindig több kaját rak el, mióta evett a fater kotyvalékából... bár lehet mondta a párjának és ő teszi el nekem, eléggé gondoskodó személy.
Vonok vállat mosolyogva.
-Quentin szakács vagy csak szeret főzni?
Arra csak rázom a fejem, hogy nem fogok megijedni a bátyjától, pár szót váltok vele és megnyugszik, hogy tőlem nem kell félteni senkit... főleg nem egy ilyen karakán lányt.
Közben kipakolok, de nekem alig van cuccom, szóval felajánlom, hogy segítek, ha igényli, hamarabb elkészülhessen ő is. Engedem magam húzni, aztán csak nézek rá.

-Az jó gyűjtési elv. Ti csajok úgy is szín szerint öltöztök össze nem?
Kérdezem, közben keresem a piros ruhákat. Remélem fehérnemű nem lesz benne, mert azt úgy is külön tárolja gondolom. Mivel nem a saját cuccom, összehajtom neki, megy szépen is, csak magamnak nem szöszölök ilyennel.
-És milyen hobbijaid vannak? Ha épp nem festesz meg sminkelsz mit csinálsz?
Kérdezem míg hajtogatom neki a ruháit (kivéve ha rám szól ne hajtogassam, csak terítsem egymásra, mert felakasztja mondjuk).

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot, úgy tükröződik a szívben az ember.”
(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Christina Collins
Vizuális kommunikáció
Életkor : 20
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Csüt. Feb. 02 2017, 17:08

Hajrá Mattnek. Én megvonom a vállam
- Meglátjuk, nem akarom túlvállalni magam.
Helyeselek, ne legyen bent sokáig, noha elkerekednek a szemeim, mivel akarja magát lemosni.
- Benzinnel? Ember, ha ráérek szólj és segítek. Lesuvickollak, de vízzel. Vagy ez egy szóvicc akart lenni?
Benzinnel én még nem mosakodtam, neki se ajánlom, basszus honnan szopta ezt?
- Én is ismerek egy párat
Nézek rá "most komolyan" fejjel. Úgy nézek én ki, mint aki nem jár kocsmába? Naiv kis hülye.
- De ha jó fiú leszel, elmegyek veled a romkocsmába, ahol a helybéli arcok játszanak
Legalább bepasiznék. Vagy a tag bemutat a haverjainak, bár egyelőre kétlem, hogy sok lenne neki. Szerelés megbeszélve, az idézeten nézek egyet.
- Óh, milyen művészke vagy
Egyre inkább az az érzésem jól kijönne az öcsémmel.
- Úgy gondoltam, nekem unalmas megfesteni. A táj nem mozdul, az ember legalább pislog, azt jobban szeretem. Egyébként semmi bajom a tájképekkel, szeretem őket. Az kockaság lenne. Olyat már csináltam, hogy ragasztószalaggal felragasztottam egy sávot a vászonra, egy ember arc szögletes formája és az agy jött ki a dologból, a háttér persze színes volt. Inkább amolyan mindenféle van rajta, várjál mutatok egyet a telefonomból.
Sóhaj, az csak egy ujjmozdulat, míg ha belekezdek ecsetelni, legalább tíz perc.festmény
- Jah és gazdag nőket, ami nem olyan felemelő, de legalább jól fizetnek.
Sammyn legyintek, dadog egy fenét.
- Félénk.
Röhögök azon, hogy nem csípik az állatok, ezt csak fokozza a hörcsög lepisilős sztori.
- Lehet pont így fejezte ki, hogy tetszel neki. Ha lehugyálnak nem feltétlenül jelent rosszat, csak az embereknél, de velük ne törődj. Ja, nem, nekem nem lehetett, mert a bátyánk bogaras. Az egyik, kettő van. De nem is akartam mert nem vagyok egy gondoskodó alkat. Menj már, tök aranyos, csak állítólag sokat szarik, folyton pucolni kell. Meg ő is mászkál, a kutya annyit csinál, hogy ugat, nagy ügy
Érvelek fitymálóan a tengerimalacok javára.
Nyerek! Aranyos, ahogy zavarba jön, nem mer rám néni, igazi cuki bénaság! Még a végén annyit fogom szeretgetni, mint Sammyt. Nem tudok nem vigyorogni, ahogy nézem közelről, kuncogva hajolok el és lapogatom meg a haját.
- Jól van akkor.
Bele akartam túrni, de az még korai. Nem néz ki tetvesnek, de akkor is korai.
- Csak úgy mindenre, de akkor jól van. Húha, igazi ezermester vagy, mint egy gondnok. Nagy mázlim van veled.
De most komoly, kifogtam egy gondnokot.
- Csak ne akarj benzinnel mosakodni.
Visszasétálok a cuccaimhoz, közben hallgatom a féltesós dumát.
- Na az király, akkor jól jártál. Hány évvel idősebb? Az én bátyám is ilyen, mázlink van. Ja és képzeld itt tanít és az egyik tancinénivel kavar. Nem ismered véletlenül a nőt? Valami Susanna Crystal.
Nehezen, de csak eszembe jut a neve.
- Á, francot, ő rohadt menő arc. Filmrendező és tanár, itt tanít. De nem hiszem, hogy ismered, nem vagy filmes.
Ezért nem is mondtam még. A ruhákat több idő rendbe rakni, aztán a színek mellett döntök.
- Mittom én ki hogy csinálja. Én kaotikus vagyok, ezt most csak épp kitaláltam. Neked van elved? Nem tűnsz szabálymániásnak
Szerencsére, mert az idegesítő tud lenni. Imádom Quent, de egy szobában élni vele...ahh. Folyton hisztizne mellettem. Látom szorgos, gyűjti a pirosakat, megmosolygom.
-Szeretek korizni. Jégkori, görköri, ja és airsoftozom, tudod mi az? Amolyan csoportvezető leszek, de nem tudom vállaljam-e, most ez a sminkelés le fog foglalni
Sóhajtom tragikusan.
- Hát neked mi a hobbid?
Ez a mi a hobbid olyan kamaszos kis kérdés, hogy muszáj.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
Klasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Csüt. Feb. 02 2017, 19:03

-Ne is, sokáig nem lehet kiheverni...
A fater is olyan mintha örökké fáradt lenne valahogy. Nekem természetes, hogy azt mondom kevés benzinnel átmosom magam, nem fél kannával persze, de muszáj elkerekedett szemmel mosolyogva néznem rá, hogy lesuvickolna.
-Nem, nem szó vicc... valóban benzinnel. Egy rongyra rakok egy keveset és áttörlöm magam vele, mert a benzin jól oldja az olajat. A kocsi olaja nagyon makacs cucc, nehezen jön le, nehéz kimosni a ruhából, ha nem rögtön mosod ki. Ne azt képzeld, hogy egy kád benzinben áztatom magam!
Nevetek fel, mert az durva lenne.
-Csak mondtam, de ha már minden közelit kipróbáltál, nem szóltam.
Vonok vállat, annyiban hagyom a kocsma dolgot.
-Majd egyszer.
Mosolygok, mert szerintem csak kedvességből mondta, hogy eljön velem.
-Ehm, nem nagyon. De az idézeteket szeretem.
Azaz megszerettem, olyan... okosnak tűnök tőle, abba nem kötnek bele, könnyebb vele érvelni.
-Jah, az más. De a táj is mozog, ha fúj a szél mondjuk.
Vigyorgok, ha csak ez kell... aztán már kapja is elő a telefont, meglesem.
-Mm. Érdekes. És mi a címe?
Nekem felfoghatatlan hogy miért használta palettának is a vásznak, sehogy sem illik nekem az oda, a csaj maga jó rajta de így nem értem mi a kép mondandója, vagy ilyesmi... De amúgy szép, főleg a szeme, azt tovább nézegetem.
-Őket minek? Mert elmennek a boltba vásárolni? Sosem értettem az idős nők minek kenik maguk...
Húzom el a szám, mert megértem hogy az nem felemelő neki.
-Én sem vagyok bátor, de beszélni azért beszélek. Valaki ennyire megbántotta?
Kérdezem, de kihallani a hangomból az együtt érzést. Nem jó célkeresztben lenni.
Aztán elmesélem neki, miért vagyok állatmentes.

-Hát... az hogy megjelöl, hogy az övé vagyok... nem adnám vissza neki, rosszul jár.
Nevetek, ne már, ne pisiljen le semmilyen állat. (Ember sem, persze).
-Ez ilyen pici állat, kétlem, hogy sokat piszkítana... de mi az aranyos benne? Szerintem ijesztő feje van...
Kis mutáns, minidisznó. Aztán meg éles váltás, közel hajol, zavarba is hoz, de mikor elhajol csak meglapogatja a hajam, arra meglepve nézek rá. Aztán már valóban nem tudom hova tenni az egészet és inkább pakolok és ilyesmi.
-Áh, nem... mázli? Megkérdezlek újra félév végén!
Mosolygok, mert nem gondolom magam kifejezetten ügyesnek, de nem lenne rossz, ha ez a mázli dolog nem múlna nála.
-De szoktam!
Kacagok fel ezen, mert úgy fest ez nagyon betett neki, abszurd lehet egy olyan finom lánynak, mint ő, pedig nincs ebben semmi. Festéshez is használhatná.
-Tényleg, te nem használsz benzint az olajfestésnél? Szoktak nem? Hígítani meg letörölni, effélék.
De most komolyan, nincs ebben semmi.
-Hat hónappal idősebb... Ebbe nem mennék bele, egyértelmű, hogy apám mókolt. -Ehm, de, ismerem. Sokat beszél, kissé hadar és csapong, de kedves és energiadús nő. A bátyám egyik barátja, onnan ismerem, órán még nem voltam nála, nekem nem kellett az ő tárgya. De akkor Collins a bátyád? De ismerem. Egyszer ő volt az egyik vizsgámon a felügyelő tanár, nagyon nézte ki akar puskázni, szigorúnak tűnt...
Mosolygok. Az esküvőn is ott volt, de ott nem beszélgettem vele.
-Áh, nem vagyok valami szabálykövető. Csinálom ahogy kijön vagy jól esik... nem bonyolítok az életemen, ha nem muszáj.
Ha nem is vallom magam kaotikusnak, de nálam sem lelhető fel feltétlen rendszer. Közben válogatom a piros ruháit, meglepően sok van neki. Vagy csak nekem tűnik így most, mert nincs ennyi ruhám.
-Persze, hogy tudom mi az. Miért, sűrűn kéne pályára menned? Szerintem tök buli lehet ha ennyire megy, próbáld meg, max közlöd megnézed mennyire fél bele, mondjuk egy hónapig és aztán újrabeszéled velük, nem? Én nagyon béna korcsolyában, folyton elesem, mert nem bírok lassítani, a jégen meg megcsúszok.
Na igen, nem vagyok egy sportember.
-Ehm, képregényeket gyűjtök. Xboxozom, társasozom... Meg mostanában kertészkedem a bátyámnál, mert kertes házuk van és ki akarta csinosítani, hogy ne csak pázsit legyen és ennyi. De szerintem szép lett.
Magyarázom, a kupac tetejére téve az utolsó általam pirosnak vélt ruhát és kérdőn nézek, gyűjtsek-e más színt vagy valami.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot, úgy tükröződik a szívben az ember.”
(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Christina Collins
Vizuális kommunikáció
Életkor : 20
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Kedd. Feb. 07 2017, 18:08

Bólogatok, ő elég munkamániásnak tűnik, biztos belerokkant, vagy ilyesmi. A nyomoráról most nem kérdezem, nem vagyok szeretet szolgálat, még előadna itt nekem valami drámát.
- Baszus már, akkor is. Büdös lesz. Majd olyan ruhát veszel fel, amiért nem kár, meg aztán, mint mondtam szívesen lesuvickollak. Láttam már faszt ne aggódjál. Veszünk olyan súrolókefét. Máskülönben kétlem, hogy a benzin jót tenne a bőrödnek.
Érvelek szórakozottan. Jó ez az arckifejezés azon, hogy lesúrolom, de mit kell szemérmeskedni? Sammyvel folyton együtt fürödtünk és sokáig én mostam a haját. Megforgatom a szemem.
- Nem próbáltam ki minden közelit, de ha nem akarsz velem mutatkozni
Sóhajtok látványosan, a mondatot magamban fejezem be - akkor egy lúzer vagy. Ahh, megijedtem, hogy olyan, mint az öcsém. Most valami mást akarok, nem költői képeket hallgatni...
- Miért?
Mert kurvára nem vágom, mit lehet az idézeteken szeretni. A regények, oké. De csak úgy idézet? Szemet forgatok az okoskodásán.
- Az nem olyan, mintha lélegezne. Az öcsém mond ilyen baromságokat, a táj életre kell, táncra perdülnek a katicabogarak, blablabla. Nekem ember kell és kész.
A tájat unom, nem lesz más, ha fúj a szél. A festményem gondolom nem tetszik neki, az érdekes nem a jó szó egy képre.
- Akit mindig újrafestenek. Ezt a képet néha kiszínezem az oldalon lévő alapszínek segítségével, azért kellenek.
Így elég dinamikusnak gondolom. Az öreg nőkön vállat vonok.
- Szépek akarnak lenni.
Ja, kétségtelenül jól kijönne az öcsémmel.
- Őt mindenki bántotta. Általában buzinak csúfolták és képes mindent magára venni. Be is melegedett.
Elnyomok egy vigyort, ez csak széleseik, mikor kifejti, hogy ő az állaté. Itt nem bírom, majdnem zakózom egyet a röhögéstől.
- Nehh...ez nagyon kész
Fogom az oldalam, Matt a kutyáké. Nagy levegőt veszek, a szemem törölgetem.
- Mit kell mindenbe belekötni? Sokat szarik, hát láttam, volt az egyik ismerősömnek. Nem a méret a lényeg. A nyúl is sokat szarik és a tengerimalac nyúlféle. Vagy a nyulakról se hallottad ezt a tényt?
Pedig nem parasztgyerek a szentem? Hogy ijesztő lenne, azon mosolygok.
- Hát ha benzinnel fogod törölgetni magad lehet meggondolom
Leszoktatom róla, ne csinálja.
- Spéci anyaggal csinálom, oldószer és olajat tartalmaz, nem benzint. Ráadásul nem büdös olajat.
Csóválom a fejem. Csak nézek, hogy hat hónappal
- Te mennyi vagy? 22?
Tippelek, nem néz ki idősnek.
- Ahá, fura. Ez a típus nem való Quentinhez, neki valami szigorú picsát képzeltem. De ha laza az csak jó. Ó igen, ez tipikus. Az, abszolút
Nevetek fel, közben összeválogatom a fekete cuccaim, ezekből van a legtöbb.
- Csináltad már? Ha elvállalom, már végig kellene vinnem, mert megszoknak, ha csinálom egy darabig. A túlvállalás miatt félek. Ez egy Egyetem, az elején nehéz lesz és mi lesz a festéssel? Meg aztán a Diamondsal és akkor még nem volt magánéletem. Viszont, ha ennyi lányos dolgot csinálok az nem fog nekem hosszútávon jót tenni, kell az ilyesmi. Viszont felelősség elvállalni egy csapatot, lehet csak ki kéne járni és néha besegíteni.
Harapok az ajkamra, vacillálok.
- Azért van a fék és a lábmozdulatok
Csóválom a fejem nevetve. Viszont az air softot kipróbálhatná.
- Juuuj kocka vagy! Ne aggódj, az király, az egyik barátom is az, csak tagadja. Az xbox klassz, elhoztad?
A kertészkedés nem nagyon érdekel. Nah, ha végzett, bepakolom a pirosakat. Van még szürke, kék, krémszínű, zöld és homoksárga. A feketét is berakom, a többi már arányosan oszlik el. Hoppá, kihagytam a lilát.
- Melyik a kedvenc színed?
Ez egy fontos kérdés, meg aztán jó fej leszek és azt adom neki. Magamhoz kell édesgetni, hátha munkára tudom fogni legközelebb is.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
Klasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   Kedd. Feb. 07 2017, 19:21

Mosolyogva sóhajtok.
-Nem lesz büdös... nem egy hordónyit tartok magamnál nyitott fedéllel.. Ehm, sejtettem, hogy semmi újat nem mutatnék, de köszönöm, hogy... segítenél. Nem tudom, hogy jót tesz-e neki, nem érzem, hogy kérges lenne.
Vonom a vállaim, de látom nem tetszik neki, max faternál fürdök. Megoldom. De ez a suvickolás zavarba ejtő, bárhogy nézem, nem fürödtem még lánnyal, mással sem persze. No meg ahogy sejtem nem a benzintől lenne vörös a bőröm, hanem attól, hogy agyon dörzsöl, az sem tenne jót, de nem mondom neki, még a végén kiveri a lányhisztit hogy nekünk férfiaknak semmi sem jó.
-Ahh, ilyet én nem mondtam, te förmedtél rám, hogy felajánlottam, he.
Mosolyodom el, mert ez kész. A lányoknak nem jó semmi sem, nem nekünk, ez tény.
-Mert szinte minden szituációra lehet találni egyet és az emberek szeretik őket. Tömörek, velősek, kifejezőek. Néha a véleményem elég egy idézetbe sűrítenem és mindent értenek, nem kell órákat beszélni, szavakat keresni. "Az idézet hosszú tapasztalatokon alapuló rövid mondat." És egyetértek Carvantes-zal.
A fő okot persze nem mondom, mert akkor buknám az egészet, azt elég ha én tudom meg apa.
-Az öcséd csak jót akart, hogy nyiss a világra, lásd minden lélegzik, ha 'te úgy akarod. De az emberek érdekesek, valóban. Csak szereted őket, hm?
Vigyorodom el, azt mondta nem, de akkor egy kicsit mégis csak.
-Mindig másmilyenre? Vagy próbálod ugyan olyanra és megnézed mennyire lesz hasonló?
Én totál nem értek ehhez, ez miért jó.
-Isten teremtette melegnek, nem azzá vált, mert az emberek azt mondták. De majd rájön, csak azért mert más még nem kell szégyenkeznie, valahol mindenki különböző és eltérő. Az én bátyám is... homoszexuális.
Előbb vettem némi levegőt mielőtt kimondtam, látszik nekem ez még feldolgozandó tény. Mert az. Kedvelem Sebastiant, nagyon segítőkész és kedves ember, boldoggá teszi a bátyám, szinte ragyog, ha vele lehet, csak akkor is furcsa nekem, hogy mindketten férfiak.
Az állatokon, aztán nagyon nevet, meglep, hogy ennyire vicces neki, nem tartom magam valami jó humorú személynek de nagyon tetszik, ahogy kacarászik.

-Arról inkább azt hallani, hogy szapora... De ha ennyire sokat piszkol, miért tartják olyan kis helyen... nem értem néha ezeket a dolgokat.
Főleg mert szerintem akkor is ijesztő feje van annak a dögnek, főleg mikor vinnyog és mutatja a nagy sárga fogait.
-Jaj de nagyon kész vagy ennyitől, azt hittem keményebb csaj vagy.
Igen, ez egyfajta provokálás, de magamban már lezongoráztam, hogy a faternál vagy Joshnál csinálom ezeket, esetleg a suli egyik öltözőjében, ott sem zavarok senkit.
-Nem használtam még ilyen olajfestéket, de nekem a temperával is csak maszat lesz a rajznak induló dolog, biztos sok féle van.
Elhiszem, ha azt mondja nem olyat használ, az más kérdés, hogy lehet benne benzin, csak keverve van valamivel, ki tudja manapság.
-Márciusban leszek 26. Nem mentem rögtön egyetemre, dolgoztam érettségi után először.
Mert a 22-t szerintem amiatt mondja, annyinak kellene lennem.
-Miért, az ellentétek vonzzák egymást nem? Legalább a bátyád is enged kicsit a hajtásból... talán.
Kinek mi kell, én nem akarnék magam mellé egy szigorú, katonás lányt, rövidtávon megutálna.
-Egyszer, de a többiek a végén megszívattak és csak rám lőttek, szóval hamar kiestem. De nem vagyok valami jó célzásban, mindig mellé megy.
Valamit rosszul csinálok, de nem tudom mit.
-Több lehetőséged van. Esetleg beoszthatod az időd, melyik nap mit csinálsz, de szerintem az eléggé kötött. Ha most soknak érzed vagy ki akarod tapasztalni mennyire nehéz neked az egyetem, akkor még ne vállald el, vagy valamiből adj lejjebb. Vagy felváltva csináld a festést és a felügyelést, vagy hasonló, bár az szerintem félmegoldás csak. Pár tárgynál tudok segíteni, meg melyik tanár milyen mondjuk, ha gondolod. A jegyzeteim szerintem használhatatlanok, de vannak amiket lefénymásoltam másokról, az nekem úgy sem kell már, odaadhatom.
Én ennyit tudok neki segíteni, ha többet nem is. Még úgy is alszik a dologra pár napot szerintem. De szimpatikus, hogy nem komolytalan a felelősségvállalás tekintetében.
-A kézmozdulatok is, tudod, az a kapálózásnak álcázott fékező karkörzés...
Emelem a kezeim a mellkasom elé és mutatom, hogy nem, nem értek én ehhez, béna vagyok benne. Lehet megtanulnám, ha valaki mint egy hülyének mindent elmagyarázna, de a legtöbbször azt kapom: érzésből Chris! Na, az nem megy.
-Hát... kicsit. Miért tagadja? Kölcsönadtam a bátyámnak, mert ő nem játszott ilyenekkel és az annyira nem pálya, hogy nem tudja milyen zombikat mészárolni mondjuk vagy versenyautózni, akármi. De majd elhozom, ha érdekel.
Mosolygok, ha szívesen játszana és lesz ideje, Josh biztos nem mondana nemet.
-Kedvenc... nem is tudom, szeretem a lilát. Neked a fekete meg a piros? Vagy csak ruhában?
Nem lehet tudni, a lányok túlbonyolítják sokszor. Ha az egyik lila ruháját nyomja a kezembe, akkor elkezdem azokat összeszedni, bár nekem ami határeset az is idejön, nem értek az árnyalatokhoz.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot, úgy tükröződik a szívben az ember.”
(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Sponsored content

TémanyitásTéma: Re: Szobatársak Matt-Tina   

Vissza az elejére Go down
 

Szobatársak Matt-Tina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Bellboy needed || Callie&Matt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium-