Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Ez egy vicc? ~ Nina & Matt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Ez egy vicc? ~ Nina & Matt   Pént. Márc. 11 2016, 22:39

Megint valami nagyon unalmas tárgyat sikerült felvenni. Már azt sem tudom ált.köt vagy szabadon választható volt, de ez az óra sem jobb, mint a többi. Szokás szerint valahova középtájt bedobtam magam az egyik székre és unottan bambulok ki a fejemből. Mit egyek vacsorára... Hova tehettem a kombinált fogóm? Vajon Will végre kimosta a tonna szennyesét vagy mehetek megint mosodába mert nincs hely... ilyen és ezekhez hasonló kérdések foglalkoztatnak, szóval semmi atomrészecske fizika meg matematikai fincsóságok, csak a szokásos semmi. Még a szemüvegemet sem teszem fel, minek látni a vetítőt? Azon is csak 9-es betűmérettel ötven sor szöveg van, amit úgy sem olvasnék el. El se tudnám, mert gyorsan lapoz ahhoz... ah, te jó ég, még van 45 perc legalább, én ezt nem bírom! Le is hajtom a fejem a padra, kissé koppan, de maximum a mellettem ülő csaj hallhatja, de ő meg veszettül fészbúkozik vagy a jó ég tudja mit csinál. Már-már azon kapom magam, kérlelem az Istent, csináljon valamit, mert felfal az unalom uzsonnára!

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: Ez egy vicc? ~ Nina & Matt   Szomb. Márc. 12 2016, 19:12

Szorgalmasnak tartom magam, és oda szoktam figyelni az órákon, de ez az előadás egyszerűen kínzás. Borzasztó unalmas, és bár az elején igyekeztem jegyzetelni amit a tanár mond, de kb. 20 perc után feladtam a küzdelmet, és telefonomat elővéve a 9gag.com-ot kezdem el bűvölni, és időnként magamban mosolygok a tartalmán. Igyekszem nem túl feltűnően csinálni, nem szeretném zavarni az előadót, vagy a körülöttem ülőket, bár ahogy nézem, ők is eléggé unják magukat, a mellettem levő srác konkrétan szerintem az alvás határán áll. Görgetek tovább az oldalon, és az egyik bejegyzés láttán kirobban belőlem a nevetés, amit igyekszem köhögésnek álcázni, ami nem tudom mennyire sikerült, mert bár kapok egy kis rosszalló tekintetet a tanártól, de folytatja monológját tovább, így én a padra dőlve igyekszem halkan nevetni, de akárhányszor újra megnézem a képet, röhögnöm kell, és ahogy próbálom visszafojtani, már a könnyem is kicsordul. A képen levő szöveg abszolút tipikus Nina, én is hasonló szerencsétlen vagyok, és lehet ha nem lenne ilyen fáradt az agyam, akkor ez nem tetszene ennyire, de most jelenleg vagyok annyira "pihent", hogy jót kacarászok rajta.
- Bocsi, bocsi, mindjárt abbahagyom! - nézek a mellettem levő srácra, hogy ha ő felemelte a fejét a padról, hogy meglesse, mit vihogok itt mint egy fogyatékos.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Ez egy vicc? ~ Nina & Matt   Szomb. Márc. 12 2016, 19:47

Kezdem feladni. Itt a vég. Az Isten arra kárhoztatott, hogy halálra unjam magam, mert nem vagyok képes figyelni és fókuszálni. Kész. Ennyi volt. Érzem ahogy a lelkem sorvadozik, mert ez kibírhatatlanul unalmaaaaaas! És akkor hirtelen mellettem úgy elkezd nevetni a csaj, hogy majdnem leesek a székről, úgy megijedek, kikerekedett szemmel nézek rá, hevesen dübörgő szívvel, hogy uram és teremtőm, mi történt?! De csak leesik, hogy valami vicceset olvasott és nem megfulladni akar, csak nevet. Ráadásul szabadkozik nekem, mintha annyira zavarna, végre valami élet, nem csak a hulla szag és por. Ha hagyja meglesem a telefont, mi olyan vicces. Nem kép, szöveg. Lassan olvasok és először nem is értem. Nehezebben fogadja be az agyam a vicceket, főleg, ha olvasom őket. Szinte látszik a fejemen, hogy értelmezem az egész dialógust, nézem a lányt, hogy oké ez vicc, de mi is a vicc? Aztán egyszer csak leesik, szinte koppan, mint a fejem az előbb és elkezdek nevetni. Pedig lehet pont abbahagyta volna a csaj, de erre én is rázendítek, ha nem is annyira hangosan mint ő, de el kell takarnom a szám, hogy jaj, milyen vicc ez már! Ha még nevetne ráadásul azon is nevetek, ahogy nevet, szóval teljes a káosz, kipirosodom a nevetéstől és törlöm a szemem. Ha kicsit elcsitultam odahajolok.
-Miket nézegetsz te? Bár akármi viccesebb ennél a pasasnál, még a matekleckém is...
Fogom az arcom és nevetek még kicsit. Úristen, tényleg, matekból még van leckém is, ha megint elfelejtem írhatok pótZH-t. Mindegy, most nem akarok a tanulásra gondolni, bármire, csak arra ne, inkább beszélgetek vagy valami. A tanár így is csúnyán néz ránk, mit röhögünk, talán kicsit meg is sértődött, biztos valami nagyon komoly dologról beszélt. Majd elnézést kérek tőle.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: Ez egy vicc? ~ Nina & Matt   Szomb. Márc. 12 2016, 21:34

20 perc. 20 percet bírok figyelni, de utána úgy érzem, itt helyben el tudnék aludni, szóval bár ritkán szoktam ilyet, de feladom a jegyzetelést, és telefonozással ütöm el az időt. A 9gag mindig szórakoztat, és most is megteszi a kívánt hatást, azonban az nem volt betervezve, hogy hangosan kezdek el nevetni az egyik bejegyzésen. Tovább fokozza a jó kedvemet, ahogy észreveszem, hogy sikeresen megijesztettem a mellettem ülő srácot, aki gyanítom az alvás határán van már. Látom hogy a telefonom felé nézelődik, én pedig megmutatom neki a képet a viccel, és bár először nem esik le neki, utána belőle is robban a nevetés. Én eddigre már szinte teljesen lenyugszom, de reakciója hatására újra kacagni kezdek, igyekszem visszafojtani, de tekintve, hogy immár ketten vinnyogunk a padban, ez így nagyon nehéz, de meg kell emberelnünk magunkat, mert a tanár nagyon csúnyán néz ránk, félő, hogy kiküld.
- 9gag.com. Nem ismered az oldalt? Zseniális. - tolom oda neki a mobilomat, hogy megnézhesse az oldalt, ha esetleg még nem hallott róla.
- Amúgy Nina vagyok! - mutatkozom be, ha már így alakult, hogy kacajpajtik lettünk így az óra kellős közepén. Ki mondta, hogy egy előadáson nem lehet új embereket megismerni?

_________________
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Ez egy vicc? ~ Nina & Matt   Szomb. Márc. 12 2016, 22:19

Jól szórakozik rajtam a csaj, mert megijesztett a semmiből jövő nevetésével. Aztán ha nem is rögtön, de kitalálom honnan a humorforrás és már ketten nevetünk, kicsit egymáson is, ami fokozza a jó kedvet. Na nem a tanárét, őt kifejezetten zavarjuk, de nincs mit tenni, katalógusos óra, még csak az sincs, nem járunk be. De így nevetve sokkal jobb, miután nehezen, de összeszedtük magunkat, megkérdezem mi ez, közli az oldal nevét.
-Jah, de, néha én is felnéztem rá.
Nem vagyok egy neten lógó valaki, meg nem minden fajta viccet értek, ami általában stresszel. De elmagyaráztatni meg cinkes, anno a haverjaim vagy a fatert megkértem pár fajtát már könnyebben értelmezek, ha nem is azonnal, mint ez, de mióta elköltöztünk nem foglalkoztam ezzel. De ez most jó volt, életmentő, vagy maga a lány nevetése, nem tudom. Kellett is a nevetés.
-Nina, szép név. Christopher Matthew.
Mindkettőre hallgatok, amelyik szimpatikusabb vagy jobban megjegyzi.
-Gyakran nézegetsz ilyeneket? Vagy te is szoktál ilyet rajzolni meg írni? Az egyik haverom kis matricákra rajzolt ilyeneket és kiragaszgatta a buszokon meg a metrón. Persze futhatott, ha rajta kapták!
Olyan ez mint a tegelés, nem lehet leállni állítólag. Nem tudom, nekem más hóbortjaim vannak.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: Ez egy vicc? ~ Nina & Matt   Vas. Márc. 13 2016, 14:18

Jókedvem hamar átragad padtársamra, így már ketten nevetgélünk a tanár "legnagyobb örömére". Sikerül összeszednünk magunkat annyira, hogy ne küldjenek ki minket és elkezdünk beszélni a 9gagről.
- Unalmas előadásokon életmentő tud lenni. - mondom mosolyogva. Én sokat szoktam használni, a legtöbb tartalom tetszik, bár azért van olyan, amit még az én humoros természetem sem tart viccesnek. Ha már így alakult, a bemutatkozás is megtörténik, neki egyszerű dolgom van, de a neve hallatán bőség zavarában kezdek szenvedni.
- Köszönöm. Christopher Matthew? Így egyben? Vagy melyiket használod? - kérdezem, mert nem egyértelmű, de lehet csak nekem, nem tudom, majd kiderül. Kérdésére először bólogatok, aztán megrázom a fejem.
- Én nem vagyok ennyire kreatív. Le a kalappal azok előtt, akik ezeket a vicceket, vicces dolgokat kitalálják. Nekem csak aranyköpéseim szoktak lenni, de azok is egészen véletlenül. - válaszolok jókedvűen. Máris gyorsabban telik az idő, hogy van kivel csevegni.
- Hűha, haverod akkor igazi rosszfiú. - viccelődök mosolyogva, és amúgy jó móka lehet ilyen "veszélyesen élni", de én alapjáraton nem vagyok olyan ember, aki ha csak ilyennel is, de rongálja a környezetét, bár ez még mindig nem olyan nagy bűn, mint pl. a graffiti, amit sokkal nehezebb eltüntetni, mint egy egyszerű matricát.
- Jaj nézd meg, ez is jó, imádom a szóvicceket. - küzdök megint a nevetéssel, és odatolom a srác elé a telefont.
- Amúgy te mivel ütöd el az unalmas órákat? Alszol? - érdeklődöm, és az alvásra azért kérdezek rá, mert úgy tűnt, arra készült, amíg meg nem zavartam a röhögésemmel.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Ez egy vicc? ~ Nina & Matt   Vas. Márc. 13 2016, 15:33

Vigyorgok, most tényleg életmentő volt mindkettőnknek, de talán másoknak is, történt valami, felébredtek legalább. A nevem miatt nevetek, nem ő az első aki visszakérdez.
-Na látod, ezért mondom mindig lettem volna Bob... nem, nem egyben, de mindkettőt használom, kinek melyik a szimpatikus. Mert furán szokott kijönni, hogy valaki Mattként ismer és odarohan valaki, hogy héj Chris, és csak lesnek rám, az meg ki.
Vakarom a fejem kínosan, jobbnak látom mindkettőt közölni és választ az illető.
-Hívhatsz máshogy is, csak idő lesz míg megszokom, lehet eleinte nem fordulok majd meg rá, de idővel!
Hülyéskedem el, az sem biztos legközelebb ha lát emlékezni fog rám, nem hogy a nevemre.
-Áh, szerintem mindenki az a maga módján, csak valaki könnyebben kifejezi magát. Gondolom akkor sokáig van emlegetve!
Már az aranyköpés, amit mondd. Aztán csóválom a fejem mosolyogva.
-Neeem, csak nagyon lelkes. Szerinte ez művészet, nem rongálás. Nekem már-már bűvészet is, nekem ez annyira nem megy!
Nevetek kicsit, kedves srác a maga elvont módján, nem nevezném rossznak. Bár magunkat sem, hogy a telefonját nézegetjük óra helyett, ez nem is óra. Nézem a képet, szerencsére az könnyebben megy, ha lassan is olvasok, nevetek vele, főleg az egy dolláros képen, beteg.
-Látom tényleg imádod! A stand up comedyt is szereted?
Csak úgy eszembe jutott és no nem azért, mert én jó vicceket tudnék. De talán majd egyszer arra is megérek.
-Hát... olyasmi. Inkább csak elgondolkozom és végigbambulom az egészet. Persze ha a tanár kérdezi elmélkedek, az más kérdés hogy nem az óra anyagán. De amúgy is nehéz végigfigyelni egy helyben ülve másfél órát, hátha még monoton is. Nem erősségem az elmélet...
Vallom meg, mert felesleges lenne eljátszanom, hogy jó tanuló vagyok, ha nem. Próbálkozom, de vannak nálam sokkal okosabbak is. Bár az durva hogy azt hiszi aludni járok be, elaludni nem mernék, egyszer sikerült, mikor rájöttem bealudtam azt hittem kivágnak az óráról.
-Te nem viz.komos vagy ugye? Még nem láttalak.
Na de ha az kikapok, bár tényleg nem láttam még, így remélem nem szita az agyam megint és égetem be magam vele.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: Ez egy vicc? ~ Nina & Matt   Vas. Márc. 13 2016, 22:01

- Hmm nem is tudom hogy hívjalak... Számomra inkább Matt-es külsőd van, szóval Matt leszel. - jelentem ki, miután "szakértő szemmel" megvizsgáltam arcvonásait és kisugárzását. Fogalmam sincs amúgy, hogy papírforma szerint hogy kell egy Matt-nek és hogy egy Chris-nek kinéznie, sőt, nincs is ilyen, egyszerűen a jelenlegi kedvem döntötte el azt, hogy számomra Christopher Matthew-t hogy mentődik el a fejembe lévő névjegyzékben. Amit az aranyköpésről mond, bólogatok, bizony sokszor meg szoktam kapni egy-egy elszólásomat, de nem zavar, jókat szoktunk nevetgélni rajta.
- Szóval művészet. Végülis minden nézőpont kérdése, szóval lényegében igaza van. - vigyorgok rá, és bár neki művészet, számomra inkább rongálás, de nem akadok fent ezen, inkább tovább nézegetem a 9gag-et, és ismét találok egy vicces képet, amit megmutatok Mattnek is, aki szintén elszórakozik rajta.
- Igen, szeretem. Szeretek mindent ami vicces és a humorhoz kapcsolódik. Ha jól rémlik, jövő héten lesz a városban stand up comedy est, gondolkodtam rajta, hogy el kéne menni. - mondom, és mivel úgy rémlik, tettem el szórólapot, előkotrom a táskámból, és odatolom Matt elé a kis promó papírt, amit el is tehet akár, én már felírtam a naptáramba, hogy lesz egy ilyen esemény.
- Igen, ez a másfél óra nagyon sok. Értem én, hogy sok az anyag, és le kell adni fél év alatt, de nem hiszem el, hogy a tanárok is nem fáradnak el, hogy ennyit beszélnek egyhuzamban. - tényleg nem értem ezt, sokkal egyszerűbb lenne mindenki számára, ha valahogy máshogy osztanák be az órarendet.
- A gyakorlati óránál még oké a 90 perc, de előadásnál halál tud lenni. - sokkal jobban szeretem a gyakorlatorientált órákat, de szerintem az emberek nagy része így van ezzel. Olyankor érzi az ember, hogy értelme is van annak, amit csinál, nem csak ül és jegyzetel.
- Neem, klassz.komos vagyok, fotográfia szak. Ez a tárgy egy szabadon választható volt nekünk, de már megbántam. Pedig név alapján egyébként érdekesnek tűnt. - megvonom a vállamat, így jártam, legközelebb jobban utána érdeklődök, hogy melyik tárgy miből állt.
- Te mit tanulsz viz.komon belül? Nektek ez kötelező tárgy, nem? - érdeklődök, és félreteszem a telefonomat, nem akarok udvariatlannak tűnni, hogy telefonozok, miközben vele beszélek, az oldal úgyis megvár.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Ez egy vicc? ~ Nina & Matt   Vas. Márc. 13 2016, 23:05

Kissé szégyenlősen sütöm le a szemem, de mosolygok, szóval Mattes fejem van, jó tudni.
-Rendben Nina.
Mosolygok rá, addig is gyakorlom a nevét.
-Neki az. Nekem nem reszortom eldönteni, nem igen értek hozzá.
Már a művészetekhez, ilyenekhez nincs tehetségem. Nézegetünk még képet a telefonján, arról jut eszembe a stand up, de úgy fest jobban képben van mint gondoltam.
-Hú de felkészült valaki! És mi tart vissza hogy elmenj?
Nem olyan lánynak tűnik akinek nincs kivel. Kissé zavarba is hozom magam, most jövök rá, hogy egy csinos lánnyal beszélgetek. Én. Órán. Hirtelen még érdekesebb lesz ez a papír amit elém tolt.
-Tuti elfáradnak, de lehet nekik is jobb, hogy van egyben fél órájuk kb, mint darabokban 10 perc. De lehet ezt élvezik, elvégre ők választották...
Nekem nem menne az is biztos. A közönség, a magyarázás...
-Szerintem néha gyakon is, főleg ha ot ülsz és programozol... hogy az milyen unalmas... 90 percig kódolsz. Azt hittem érdekesebb lesz, de sajnos nem az.
Hogy a matekgyakokat ne is említsem. Ott van öt feladat old meg. Nagy tanítás... de persze nem mind ilyen, vannak jobbak is, amik le is kötnek.
-Hasonlóan. Szóval fényképész leszel? Melyik fajta?
Fényképezőgépet már szereltem, Reevenét is megnéztem már, jó cuccok, főleg a lencsék, ő mondta van több fajta szakirány. Legalább van fogalmam arról, Nina mit tanul.
-Fogalmam sincs már... kicsit szétszórt voltam mikor vettem fel őket. De lehet kötelező, annyi hülyeség kötelező. Más meg ami szerintem sokkal inkább hasznos lenne a munkában, csak kötelezően választható.
Vonok vállat.
-Ehm, weblapszerkesztést, bár a hangmérnökség jobban vonz. Legalábbis így utólag jobban tetszik. De ahhoz kéne még egy képzés, itt nincs kimondott szakirány arra. Vagy csak rossz karon kerestem.
Vonok vállat megint, rossz szokás.
-De akkor te már tudod, hogy ez való neked?
Nem tudom, olyan-e mint én, hogy bizonytalan, vagy nagyon is tudja, miért pont ezt választotta.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Ez egy vicc? ~ Nina & Matt   

Vissza az elejére Go down
 

Ez egy vicc? ~ Nina & Matt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-