Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Tesós nap ~ Josh & Matt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Tesós nap ~ Josh & Matt   Hétf. Május 02 2016, 13:52

Az ünnepek meg a vizsgaidőszak miatt nem igen találkoztam Josh-sal, csak telefonon váltottunk pár szót. Annyi fejlődés van, hogy legalább apánkra is kíváncsi lesz csak kell neki némi idő ehhez. Azóta mi is beszélgettünk a faterral, mesélt kicsit az én meg az ő anyjáról is. Azért... Van különbség amikor beszél róluk. Úgy sejtem nem én vagyok a szerelem gyerek... Egy ideig ez frusztrált, végtére is... Mégis csak én voltam később, apa engem nevelt fel... Aztán pont ezért múlt el. Josht nem a szülei nevelték, buta dolog lenne ezt irigyelni. Így amikor már zajlik nekem a szorgalmi időszak és Josh áthívott kertészkedni, kertet rendezni örömmel mondtam igent. Jó lenne megismerni a bátyám... Ha már van... Nem? Mivel anno beszéltük hogy kéne játszani, apától elhoztam a ps-em meg a játékaim, ott már úgy sem játszom velük. Josh meg úgy is többet van egyedül mint én szóval ha unatkozik akkor tud gyakorolni. Sima farmer és póló van rajtam a pakolás végett. Becsengetek és remélem hogy nincs a környéken a macska, nehezen szokom meg...
-Szia Josh. Hogy vagy? Rég találkoztunk. Hoztam játékot meló utánra. Van hely neki? Arra gondoltam, itt hagynám... Ha nem zavar.
Mosolygok, remélem nem felejtette el hogy áthívott.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Szomb. Május 07 2016, 03:45

Vívódtam egy kicsit, mit csináljak apámmal. Ez furán hangzik, de igaz. Itt vagyok, alig múltam 25 éves, és amikor már lemondtam róla, egyszer csak szembetalálom magam Vele. Ennél nagyobb sokk már csak akkor érne, ha anyám is betoppanna egy szép napon: "Itt vagyok kisfiam, kezdjünk új életet!"
Szóval, Mattel megbeszéltem, nekem idő kell ehhez, ha fura, ha nem. Reevennek is az volt a véleménye, örülni kéne a dolgok ilyentén való alakulásának, neki pl. családja sincs. (Azaz van, de talán jobb lenne, ha nem volna. Érdekes, Liát is oda sorolta, de aztán nem tértünk ki rá. A szüleire annál inkább. Hát azok... Hű, bakker!)
Matt rendes figura. Elsőre is jó benyomást tett rám, mégiscsak kihúztuk egymást a sz*rból, amikor az a kutya nekünk ugrott. És ha bevallja, ha nem, nélküle nem ment volna. Tán még a fogam is otthagyom. Büszke vagyok rá, hogy ilyen tesóm van. És ha ő ilyen, az apja is jó fej lehet, hiszen ő nevelte ilyennek. (Az anyákról most ne essék szó) Aznap, amikor náluk kajáltam, és kiderült, az ő apja az én apám is... Hát nem semmi, amit végig csinált velem. Lényegében nyertünk az ügyön, egymást biztosan, mert mindketten kiváncsiak és nyitottak vagyunk a másikra. (És valószínűleg így leszek az ősünkkel is, csak ne legyek ennyire... izé)
- Helló! Bújj be, ismered a járást!- már vártam, hűtöttem be sört, csináltam szendvicset, van ropi...
- Köszi, jól vagyok! És te? Hogy állsz a vizsgákkal?- bár rengeteg mesélnivalóm van, nem az ajtóban esek neki  a hírekkel.
- Uh, nem gondoltam mindjárt nekiesni, inkább csak átbeszélni, a tervekből mi valósítható meg és mi nem, költségvetést csinálni, hasonlók... - igaz, azóta, hogy beszéltünk, Sebastiannak is volt beleszólása; noha majdnem mindent rám bízott, a kerti bútorokat és a kert elrendezését közösen választottuk, terveztük. A miénk lesz, így helyes, nem?
- Persze, itt hagyhatod, találunk neki helyet... Legalább gyakrabban jössz át, nem igaz?- mosolygok. Ha szeret játszani, és nálam lesz a felszerelése, gyakrabban fgom látni. Örülök, hogy ő is ezt szeretné.
Ha észrevenném, hogy pillog körbe, vagy lassan közelítené meg a nappalit, megbököm a könyökömmel.
- Csak nem Norát hiányolod?

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Szomb. Május 07 2016, 23:13

Szerencsére nem felejtette el, hogy áthívott, várt. Apánk miatt nem buktam ki, hogy nem hívja még, vagy nem jön át, idő kell neki. Szerintem ez normális, egyszerre egy embert akar megismerni, vagy mert az a találkozó még ijesztő, akármi. Nem kérdeztem, majd elmondja. Vagy nem, ki tudja, de én nem vagyok egy vájkálós és válaszokat követelő valaki.
-Áh, megvannak, kösz. Nem volt egyszerű, de mindegyik meglett kettesekkel meg hármasokkal, szóval nem kell ismételnem, jó így.
Sosem voltam jó tanuló, nem is leszek, nekem ez így teljesen sikerként könyvelhető el, már ez a teljesítmény. Közben levettem a cipőm és beljebb is mentem.
-Jaaa! Jah, okés, persze, valamiért úgy értettem a telóba, hogy már szereljük meg ilyesmik. De oké, persze, találjuk ki, oké!
Érezni nekem mindegy, bármiben kéri a segítségem, számíthat rám. Már azaz majdnem mindenben, egeret nem fognék a macskájának és hasonlók, félek az egerektől is.
-Persze, de nem emiatt. Ez csak úgy... pluszba gondoltam.
Mosolygok rá, nem ezért hoztam, holmi ürügynek.
-Hiányolni? Neeem, nem, tök jó ha elcsavarog a szomszéd háztetőkön... csak tök ijesztő és jön és... jaj!
Húzom a mellkasomhoz a kezem, mert bekövetkezik a dolog amit mesélni akartam, idelibbent és dörgölődik előbb az én lábamhoz, majd Joshéhoz és elmegy a konyhába, gondolom inni vagy enni.
-Ez tök ijesztő...
Az még durvább ha véletlen megnyal a macska, az érdes nyelvével ki tudna kergetni a világból de ssss.
-Nah, őőő szóval veled mizu? Munka, csajok, kosarazás, akármi. Volt valami érdekes? Lehet unalmas is, ez csak tudod... szófordulat.
Nevetek kínosan, szoktam szórakozottan fogalmazni, de ha nincs ellenére kimennék vele a kertbe, egyrészt nézelődni, akkor mi hogy legyen, meg rágyújtanék, ha hagyja.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Vas. Május 08 2016, 00:11

Matt pár alkalom után közelkerült hozzám. És úgy vélem, általa majd az apja is közelebb kerül, kevésbé lesz idegen az érzés, hogy valaki apaszerepben tetszelegjen előttem ennyi idő után. Nehéz így alkalmazkodni. Örülnöm kéne, de mivel csak a papa halála után éreztem az "apa" hiányát, nem iránta érzem, amit. Mintha egy idegent kéne hirtelen megszeretnem, csak azért, mert az apám. Nekem kell az idő a megismeréshez, és még így sem biztos, hogy szeretni fogom. Vagy ő engem. (Nagy valószínűséggel mégis; hiszen jól kijöttünk eddig.)
- Na jól van; ha neked jó, nekem is- paskolom meg a vállát finoman.
Ahogy veti a cipőjét, máris a melóról beszél.
- Meglehet, a lelkesedés ragadott el, egy csomó mindent kifundáltam, kerti sütögetős hely, meg sziesztás sarok, meg macskaköves járatok a fűben, a fák között...- nevetek. Ha megint nyernék egy nagyobb összeget, még egy medencébe is befektetnék, nem lenne rossz!- szóval, ma felmérjük a terepet, megmutatok mindent, at is, miket tervezgettünk, aztán te megmondod, ebből mennyi reális...- Na igen, az egész kerti bútoráruházat nem sikerül ide átköltöztetni. nem is mutatna jól...
- Oké, oké, tudom, csak húzom az agyad. Nagyfiúk vagyunk már, nem csak a játék a lényeg. Bár az is nagyon szórakoztató!- nevetek. Imádok játszani, majd rájön!
Látom, ahogy körbeles, húzom Norával,erre nem megjelenik a kis csöppség? Ismerősként dörgölődik Matthez és hozzám, aztán lustán és kecsesen kivonul a konyhába, kettesben hagyva minket.
- Ezt megúsztad...- öltök Mattre nyelvet, aztán tessékelem beljebb, ne az előszobában ácsorogjunk. Arra inkább nem mondok semmit, mi az ijesztő.
- Kérsz enni, inni? Készítettem szendvicset, van hűtött söröm...- ezekkel csak nem lövök mellé. Csak Seby nem kenyeres, tudtommal.
Kimegyünk a teraszon át a kertbe, és közben máris tele van kérdéssel.
- Na, akkor foglalj nálam helyet...- pléd a füvön, a félárnyékban.
Bár kint van a kerti asztal, meg a két szék, a plédre mindent kipakoltam, klaszul szét lehet teríteni mindent. Ha kért enni, inni, hozom tálcán. Jól elvagyunk, mint az urak!
- Unalmas? Ember! Hát elfelejtetted, hogy közben megjártam Alaszkát? - simogatom meg a fejét; ész, hová mész, ha elmentél, miért nem hagytál magad után egy noteszt? - Hű, körülöttem zajlott az élet, mindjárt be is avatlak...- mondom sejtelmesen, és ha kért, nyitok neki sört, eszek vele, ha falatozik.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Vas. Május 08 2016, 22:57

-Helyes!
Nevetek, gondolom jobban örülne egy fene eszes tesónak, de egy kissé ostobácskát kapott. Remélem azért szerethetőt is, eddig úgy érzem, jól kijövünk, ami külön jó, itt LAban alig vannak barátaim.
-Jól van, de azért ne zsúfold tele! Világítást akarsz? Tudod, a fákra, gerendákra felvezetni szép fehér izókkal és akkor este külön élmény, ha felkapcsolod.
Csak egy tipp, szerintem mutatós.
-..tünk? Kivel tervezgettél?
A látszat csal, sokat bambulok magam elé, de a többes szám nekem is feltűnik.
-Nem, de játszani jó. Igen, szerintem is. Ki tudja, lehet függővé válsz, ha megmutatom mennyire király!
Nevetek, nem hiszem, de tény, könnyű néha belefeledkezni.
-Mit? Azt ne mond fel is mászik néha... uh...
Nekem ez egy csíntalan és kiszámíthatatlan macska. Ezért ijesztő. De szerencsére nincs firtatva, kiderülne mennyire parázok egy pici állattól is. Kisebbektől is mondjuk...
-Hát, egy sört elfogadnék, kösz!
Hűtött sör, nehéz nemet mondani. Kinn már rá is gyújtok, ha sör is van, kánaán.
-Oksa...
Huppanok le a plédre, nem vagyok én úri fiú, nekem tökély a pléd, közben ugye kérdezgettem úgy általánosan, de homlokon csapom magam ő meg megpaskolja a fejem.
-Uhh, a szentölőit, kiment a fejemből hirtelen, pedig gondoltam is rád pár hete. A vizsgaanyag kiszorít mindent, hallod. Tényleg? Na, elkényelmesedem. Mesélj!
Azt mondja van bőven mit mesélnie, nekem nem sok minden volt, így örömmel hallgatom. Legalább a fater is örülni fog, ő azért szokott Joshról kérdezni, sutyiba.
Ha szendvicset is hozott ki, lehet abból is elveszek, most hogy látom úgy jól esne. Ha nem, akkor elvagyok a sörrel is persze.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Pént. Május 13 2016, 01:31

- Azt ne hidd, én IQ bajnok vagyok. Szóval csak szerényen az elvárásokkal!- kacsintok rá. Visszafelé se legyenek nagy elvárásai, csalódni lenne kénytelen!
Szerencsére elneveti. Nekem aztán édes mindegy, milyen jegyeket visz haza, ha neki jó. Ő tudja, mit akar kezdeni magával. (Meg a sulival, amit végez)
- Nem, nem szándékoztam telezsúfolni...-- majd megmutatom neki az újságot is, amit Sebyvel átnyálaztunk, és a terveket is, amiket kifundáltunk. Aztán rázom a fejem- Nem, ilyesmiben nem gondolkodtam. A teraszt majd meg kell világítani, de a kerti sütögetéshez ott lesz az élő tűz...- jelentem ki előre.
- Hát... erről egy kicsit később- mondom sejtelmesen, de vidáman. Nem fogok titkolózni előtte, de szeretném, ha előbb leülne. Már kiakadtak néhányan a bejelentésemtől.
- Olyan veszélyes?nevetek. Nem hiszem, hogy vonzóbb lenne számomra, mint a kaszinók világa, és annak sem csábulok el túl gyakran. Ami azt illeti, nagyon régen voltam. És annak az alkalomnak köszönhetem, hogy ismerem Suzyt.
- Hát hogyne mászna? Főleg, ha úgy érzi, el van hanyagolva... Szóval, időnként hajolj le, simogasd meg a kisasszonyt!- nevetek. hihetetlen, hogy fél a cicámtól. Tényleg cica, még macskának is túlzó nevezni, olyan pöttöm. (Nem kell firtatni, hogy gyáva nyuszi vagy. Látszik!)
- Oks, egy sör rendel!- magamnak is veszek ki egyet, és némi ropit öntök ki mellé, legyen mit rágcsálni, míg meg nem éhezik a szendvicsre. De biztonságból teszek azt is néhányat tányérra, biztos, ami biztos alapon.
Kivezetem a kertbe, letelepszünk a plédre, amit már rendszeresen kihordunk. Sebyvel szeretünk kint lenni.
- Semmi gond. Fura is lett volna, ha folyton csak rám gondolsz!- nevetek. Csuda mókás; nagyon kedvelem.
- Hú, hát Alaszka....- kezdek bele a mesébe, és onnantól, hogyan jutottunk el éppen oda, egészen addig, hogy még a sarki fényt is láttuk, nagy vonalakban, de mindenről beszámolok neki. Sebastian nevét többször is említem.
- Nos, ő a másik, aki részt vett a kert tervezésében- mondom, kisé hangsúlyozva, ennek azért van jelentősége. de ha nem kérdez rá, csak néz, mintha nem értené, hozzáteszem.
- Azt tervezzük, hosszú távon költözik ide. Hozzám. Szóval, ahogy ilyenkor szokás: ami az enyém, az az övé is. Szóval... Beleszólási joga van, mi hogyan legyen...- magyarázom egyszerűen, hogy rájöhessen, ez nem csak lakótársi viszony.
- Nos, akkor megmutathatom, mit találtunk ki?- nem hagyom, hogy kínos csönd legyen közöttünk, de ha akarja, van menekülési útvonala. Ha viszont érdekli a téma, válaszolok a kérdéseire. Az lenne a legtisztább.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Szomb. Május 14 2016, 19:53

-Hát... ha te mondod!
Ezek szerint senki sem egy Einstein a családban... na bumm.
-Értem én, de nem hiszem hogy mindig begyújtod majd. Na majd eldöntöd.
Arra hogy ki a titokzatos harmadik a beszélgetésben csak felszalad a szemöldököm, úgy fest becsajozott! Mert kétlem apával békült meg hirtelen. Váó... Remélem nem fogok zavarni ha majd néha átjövök.
-Nem, annyira nem. Legalább is nem hiszem hogy ne lehetne téged onnan kirobbantani majd, mint sok más embert.
Ahogy elnéztem, ő ennél mozgékonyabb valaki, nem tud sokáig megülni a fenekén, hát sportol, meg mászkál... én kockább vagyok mint ő.
-Öhm... jó.
Látszik komolyan veszem, bár félek megkarmol majd a macska, de... jobb mintha felmászna rajtam! Uhh... az nagyon ijesztő lenne...
Aztán kimegyünk a teraszra, hoz mindenfélét.

-Hát, egy kicsit jaja...
Nevetek, míg vakarom a tarkómat, csak Joshra gondolni fura lenne, bár tény ami tény, ez az új családmodell eléggé sokszor elgondolkodtat.
Belekezd Alaszkába, nevetek mikor az első hóélményeit meséli, csuda lelkes. A sarki fény mondjuk menő lehetett, kérdezem is van-e kép, hasonlók, majd mutasson párat. Sebastiant régebben is említette már, szóval nem új, legjobb haverja, megjegyeztem.
A hangsúlyt nem tudom hova tenni, miért emeli ki Sebastian kapcsán. Csak akkor mikor mondja ideköltözik.

-Jah, én meg azt hittem becsajoztál! De jól teszitek, nagy a ház, haverokkal összeköltözni meg buli. Szóval jó ötlet, remélem nem bánja majd, ha néha átjövök azért.
Bár kétlem, ha a haverja csak nem gond. De látszik nekem nincs... hátsó gondolatom, szóval mosolyogva bólintok a kertet illetően.
-Persze, mutasd.
Fel se fogom, azt hitte ez kínos szitu lesz, halál nyugodtan cigizem meg sörözöm tovább.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Hétf. Május 16 2016, 12:15

- Na, ez is igaz- simítok a tarkómra- Látod, ezért is jó, ha többen beszélünk róla...
Noha eddig, ha kimentünk este, elég volt egy mécses (vagy az se), hosszú távon lehet tényleg célszerűbb lenne arról is gondoskodni, hogyan világítsuk meg a kertet. Ha lesznek nálunk baráti társaságok (márpedig lesznek, ez már többször felmerült), nem árt, ha nem csak a Hold világítja meg a helyet, ahol összegyűlünk.
Somolygok magamban, hogy azt feltételezi, ne találnám fel magam a sötétben; néha épp a sötétség a legjobb az egészben. Elég zárt a kert, a tuják élő kerítésként funkcionálnak; a város fényei elég messze vannak, így olykor-olykor csak kiülök, és szemlélem a csillagokat. Nem annyira fényesek, és mintha nem is lenne olyan sok, mint Alaszkában, de gyakran nosztalgiázok, ha egymagam vagyok.
- Uh, ne is mondd, a függőségektől mentsen meg a Jóisten!- van millióféle. A játékszenvedély is ezek közé tartozik, sokat olvastam a témával kapcsolatban, amikor kaszinózni kezdtem. De azért nevetek; azt hiszem, vagyok annyira erős személyiség, hogy ne hagyjam, hogy valami így uralja az életem.
Norával kapcsolatban még mindig vannak félelmei, pedig én aztán megtettem mindent, hogy össehozzam őket. Nora vevő lenne rá. Nora mindenkit szeret, akit "bemutattam" neki. Bár a szomszédomat nem csípi, a gyerekeit igen. Ki tudja, mi alapján válogat? Matt ölében jól elvolt. Nevetgélek, ahogy Matt reagál a szavaimra.
- De most komolyan, mi van abban, ha megsimogatsz egy cicát? - bököm neki egy kicsit a könyököm. Nem azt kértem, nyúzza egész nap.
Kiterelem a kertbe, ott a pléd, úgy gondoltam, Mattet is ráveszem, üljön ki velem a fűbe, egészen más, mint széken ülve bámulni ki a fejünkből. (Pláne, hogy panelben lakik. Meg nem tudnám szokni). Viszek neki sört, némi kaját és rágcsát. Matt otthonosan mozog, és nincs ellene, hogy nomád mód kempingezzen velem.
Beszélgetünk. Kicsit zavarba jön attól, hogy gondolt rám. Láthatja, nekem sem idegen a gondolat, foglalkoztatta, ami történt. Én is agyaltam egy csomót, bár Alaszka alatt eldődleges célom az volt, hogy rendezzem a kapcsolatomat Sebyvel.
- Ah, igen, persze, csináltunk egy csomó képet, feltöltöttem már a számítógépre, majd megmutatom mindegyiket!- bólogatok nevetve. Olyan jó, hogy van kivel megosztani ezeket az élményeket! Matt nevet rajtam, ahogy mesélek, de ha egyszer vicces volt! Még mindig átjár az az izgalom, amikor ismerkedtem a hóval. Imádtam a hóesést, borulni a szánkóval vagy kinyitni a szám, hogy beleessen a hó!
Beszélek neki Sebastianról, óvatosan bevezetve, ki ő nekem. Valahogy nagyon lazán kezeli a helyzetet. Nem mutat semmi meglepődést az összeköltözés kapcsán, aztán rájövök arra is, miért.
- Szerintem kedvelni fogod. Nagyon jó természete van, abszolút extovertált...-mesélem lelkesen. Nem hinném, hogy gondot jelentene, ha hármasban találkoznánk- Szóval, az ajánlat áll, gyere nyugodtan. Amúgy is szeretném bemutatni neked
Egy kicsit megállok, mert most jön a vízválasztó. Általában itt szokták eldobni a kanalat az ismerőseim.
- Matt..., Sebastian nem csak a haverom. Szeretem őt, ő szeret engem... Mi egy pár vagyunk, mióta hazajöttünk Alaszkából- mondom gyengéden. Kell hogy értse, nehogy váratlanul érje, ha meglátja, mennyire közvetlenek vagyunk egymással. Hiszen lerí rólunk, hogy egymásba vagyunk zúgva.
Az újságot ugyan előkészítettem, de -ahogy sejtem- várat még magára, hogy átböngésszük.


_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Hétf. Május 16 2016, 12:42

-Aha!
Nevetek, ha mást nem, a kertészkedés és berendezés megy, ezt otthon is csináltam míg nyírtam a füvet, önmagában az unalmas lett volna, hát használtam a fantáziám mi lehetne még ott. Ha lett volna otthon kertünk akkor azt is rendezgettem volna, de nem volt.
-Igen, igen, ez így van, de ez nem az ördögtől való, komolyan, nehogy lelocsold vizzel!
Nevetek megint, annyi lenne a PS-nek, pedig nincs pénzem újat venni, és kéne, mert szeretem.
-Az állatok mindent megéreznek... azt is ha... hát ő... szóval mindent.
Nem mondom ki azt "hogy azt is ha félsz", de szerintem kitalálja sajnos.
Kinn a kertben már könnyebb, otthonosnak érzem a plédet, odahaza is sokat ücsörögtünk így kinn a srácokkal, az egyetemen most is így szoktam, ha szerelek. Alaszka lesz a téma aztán, érdeklődve hallgatom mik estek meg vele és örülök, hogy benne a hó mint pozitívum maradt meg. A képekre bólogatok lelkesen, hogy jó, mutassa! Legalább megnézem magamnak Alaszkát így, máshogy nem hiszem hogy valaha fogom. Sebastian más tészta, őt úgy fest hamar megismerem, mert ideköltözik Joshhoz.

-Extrovertált? Hát... jó, de én eléggé... nem az vagyok.
Ezt nehezményezni szokták a nagyon nyitott emberek, de majd igyekszem. Arra még mindig nem jöttem rá, ha akarnék az egyetemen órát is vehetnék fel nála. Talán azért mert mondta francia tanár és nálunk mit keresne egy franciatanár? Ehm, na igen... nehezen kapcsolok össze dolgokat, ahogy azt is, Sebastian nem csak egy haver.
-Persze, szívesen megismerem a barátaidat.
Mondom nyugodtan és mosolyogva, hogy ez alap, érdekel kikkel lóg. Épp mélyen szívom a cigit, mikor közli neki ez a pasas nem csak haver. Ők egy pár. Ezt nem értem. Egy pár? Az orromon kimegy a füst és értetlen ráncolom a homlokom. Nyitnám a szám, de látszik forognak a kerekek és megállok. Ezt nem értem. Csajokról mesélt nekem, de Sebastian férfi név... az egy pasi nem? Vagy hülye vagyok és unisex mint a Jill? De arra jutok nem, ez lassú folyamat, Joshuának türelmesnek kell lennie.
//Erre ez annyira jó gif xDDD//

-Ehm... Sebastian fiú... ugye?
Nem, muszáj megkérdeznem, hogy jól értem-e, de ha csak bólint is, akkor lesz egy "ó" fejem, hogy jah... a tesóm meleg?
-Mondhattad volna előbb is hogy meleg vagy, nem vagyok előítéletes.... de én semmit sem tudok a melegekről... nem fogja zavarni ha én nem vagyok?
Ahh, nekem a melegek olyanok mint a csajok, zavarba jövök tőlük, mert nem tudom mit is kéne mondani nekik, ők tök mások... de Josh is az? Akkor talán mégsem annyira. De Sebastiant nem ismerem, mi van ha valami hülyeséget mondok neki és megsértődik? A csajok is ilyenek... az életben nem jönnék rá, mi van. Pedig már azt hittem könnyebb dolgom lesz Josh-sal meg a barátjával erre tessék. No nem baj.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Kedd Május 24 2016, 13:10

Matt újabb ötlettel áll elő a kert megvilágításával kapcsolatban. Ezt még meg kell beszélnem Sebyvel, de az ötlet nem elvetendő. Tényleg kell majd világítás.
- Hehe, nagggyon vicces!- nyújtom ki egy kicsit a nyelvem. Szentfazéknak néz? Amúgy nevetek vele.
Aztán nevetek megint, Nora kapcsán. Matt és az állatok... Pedig a macskám nem hasonlít egy csöppet sem arra, amelyik megtámadott bennünket. Nos, attól én is be voltam rezelve, ha nem is látszott.
- Nora kedvel téged. Nem mindenkihez bújik oda...- próbálom megmagyarázni, a macskám részéről már egyértelmű a szimpátia. Akkor is, ha érzi, a másikban még vannak fenntartások. De ha nem kap visszajelzést, valószínűleg fel fogja adni, és közömbös lesz. Okos macska.
Alaszkáról és Sebyről mesélek aztán neki.
- Akkor először talán kicsit soknak fogod érezni, ahogy megközelít, de biztosítalak, ő mindenkivel nagyon közvetlen, nem is tud másmilyen lenni- készítem fel előre. Suzy is furcsállta elsőre, most meg kedveli. Nekem meg teljesen természetes, hogy ilyen. Ahogy Mattel kapcsolatban is elfogadtam, hogy zárkózottabb, mint az átlag. Sebyt majd erre készítem fel. Amúgy szerintem jól kijönnek majd.
- Helyes! Én is szeretném, ha megismernének téged!- mondom nevetősen. Mattre is ráfér a társaság, ahogy elképzelem. És ő is színesítené a társaságunkat. Talán a csajokkal is könnyebb dolga lesz, ha Suzyt és Liát megismeri. Egyik sem harapós tudtommal. Csak nem most fogják kezdeni?
Tisztába kell tennem egy dolgot, és Mattnek nehezen esik le, Seby hogy is a barátom. De hagyok neki időt. Legalább nem mutatott ellenérzést. Ez is valami. //Az a gif HATALMAS! Very Happy//
Bólogatok. Igen, Sebastian fiú. Bevallom, kicsit mulattat is a dolog, hogy így közelíti meg. A kérdésére lazán vállat vonok. Minek magyarázkodjak?
- Mondd csak, számít? - Amúgy sem hiszem, ezzel kéne kezdeni egy bemutatkozást. Más kérdés, hogy amikor megismerkedtünk, még én sem tudtam, meleg vagyok. A melegekről más elképzelésem volt, és valójában még most sem sorolom magam közéjük, de vágom, a heterokhoz sem tartozok. Szóval... elfogadtam, hogy melegnek tartanak. Meleg vagyok. Nem dől miatta össze a világ. Ki vagyok én ahhoz?
Aztán felnevetek.
- Miért zavarná? Gondolod, engem zavar?- nézek rá, kíváncsian. Szerintem tök jól alakul a kapcsolatunk; legalábbis én egyre inkább örülök, hogy ismerem, hogy közöm van hozzá, és hogy ő így viszonyul hozzám. Lehetne ellenséges is, példának okáért.
- Ez is csak egy információ. Mint az is, hogy Angliában született, vagy hogy Franciaországban élt gyerekkorában, és kiválóan beszéli a nyelvet, vagy hogy van egy öccse... Nem kell ennek különösebb jelentőséget tulajdonítani. Ismerkedj vele, önmagáért fogod kedvelni vagy se, köze nem lesz ennek ahhoz, milyen beállítottságú. Seby rendes srác, látni fogod magad is!- mondom nyugodtan és vidáman. Ha engem kedvel, kedvelni fogja Sebastiant is.
És ha már letudtuk ezt a témát, előszedem az újságokat. Megmutatom neki, milyen kerti sütögetőhelyet találnánk legalkalmasabbnak, illetve, hogy milyen kerti bútorokat szeretnénk beszerezni. Kb. azt is meghatároztuk, mi hol legyen. Lényegében Matt véleményére vagyok kíváncsi, illetve arra, neki milyen ötletei vannak arra nézve, hogy a különböző kis "szigeteket" hogyan kössük össze (vagy rendezzük el másképp, ésszerűbben) Belemerülünk a tervezgetésbe. Van nálam toll, papír, rajzolhat is, ha kedve tartja, hogy aztán az ő elképzeléseit könnyebben tolmácsolhassam Sebynek. Közben gondoskodom kajáról, piáról. A vendéglátás is egyre könnyebben megy már.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Kedd Május 24 2016, 20:26

Nevetek, ahogy hangsúlyozza mennyire nem vagyok humoros. Na meg a macskája... nekem akkor is ijesztő, na!
-Vagy csak azért csinálja, hogy elhitesse velem kedvel aztán legközelebb megkarmol. A macskák szeszélyesek...
Kis terrorista macska, engem nem ver át. De mivel Josh kérte, majd megpróbálom megsimogatni néha, csak úgy futólag, dobok neki kaját... messziről.
-Jó... akkor majd nem lepődöm meg. Nagyon.
Teszem hozzá, mert megígérni nem tudom, hogy nem fog ledöbbenteni, ha tényleg ennyire közvetlen barátja van. Lehet minden barátja ilyen, mondjuk akkor bajban leszek de... majd mosolygok ahogy szoktam, azzal mellé még nem lőttem.
Beszélgetünk és kiderül, hogy nem is csaja, hanem pasija van. Elég nehezen rakom össze, bár nem zavar, csak furcsa.

-Nem, nem, csak... a csajoknál mondhattad volna, végtére is... odavágott.
Vakargatom a nyakam, hogy nem kellett volna eljátszania nőzik, csak mert az olyan menő bátyós dolog. Ha fiúzott volna sem lett volna kevesebb a szememben.
-Nem tudom... zavar?
Összezavar itt, meg a melegek lehet jobban érzik magukat más melegekkel, nem értek ehhez.
-Gondoltam, hogy nem kezd ki a párja öccsével... nem féltem ettől csak... ha lányos akkor... akkor nem tudom miről beszélgessek vele. Vagy faggatni fogom az öccséről, mert a franciákról semmit sem tudok.
Mondom kínos mosollyal, vállat vonva, hogy nekem nincs bajom a sráccal, de hirtelen tanácstalan lettem. Mert Josh férfias, akkor ha a sztereotípiát nézem, Sebastian lányos. Nem tudok a csajokkal mit kezdeni. Még mindig nem.
Aztán veszi elő az újságot, megnézem mit találtak ki, javaslok valami kövezetet járdának, ami összeköti a dolgokat és sár idején is könnyű lesz közlekedni. Adok egy két ötletet, de alapjában véve szerintem klasszul kitalálták. Mindent kihozott, így nem kell messzire menni se papírért, se kajáért, jól elvagyunk.

-Amúgy ez a kerti bútor hasonlít az egyik haveromék bútorához, a fater mindig irigyelte a kertüket.
Nem direkt hoztam szóba, tényleg eszembe jutott, kicsit összepréselem a szám.
-Amúgy... jutottál valamire a faterral?
Ha már ilyen bensőséges témáink vannak, mint hogy meleg... ez se furább szerintem.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Szomb. Május 28 2016, 02:15

- Melyik cicának álcázott vadmacska karmolt téged össze, mondd csak?- kérdem nevetve. Tartok tőle, nem konkrét macskára gondol, de ráhúzza ezt a fajta viselkedést az én Norámra is.
Beszélek neki Sebyről is. Nos, ő aztán közvetlenebb, mint a macskám. Nehogy azt higgye, majd ő is karmolászni fogja!
- Oké...- nevetek. Hihetetlen. És azt hiszi, nincs humora?
És ha már elsőre nem érti, pontosan elmondom, kim is nekem Sebastian. Kitárgyaljuk hát ezt a kérdéskört is. Bevallom, ő az első, aki előtt nem feszengek. Mégiscsak rokonom, mégiscsak ezerszer mondtam el magamnak tükör előtt, hogy meleg vagyok. Már nem is ellenkezek a kifejezés hallatán. Legbelül se. Vagycsak alig.
- A nőknél,... értem- bólintok nagyot. Értem, mire gondol- Nos... Sosem vetítettem. Érdekelt az a két lány... De Sebastian az, aki boldoggá akart tenni. Ha bátrabb vagyok, talán most Suzyval járnék, de lehet, hogy nem lennék ennyire szeretve...- biccentem oldalra a fejem. Elmosolyodok, ahogy eszembe jut a "fiúm" és a hév, ahogy szeret és ahogy ezt képes kimutatni. Felülmúlhatatlan, véleményem szerint.
- Nem, nem zavar. Gondolod, csak melegekkel barátkozunk?- nevetek, ez önmagában is abszurd- Téged zavar, hogy meleg vagyok? - kérdezek vissza. Ha netán igent mondana, rá kell jönni, miért, és ha tudok, változtatni rajta. Ha már kezdtett megkedvelni, nem akarom elrontani.
Megforgatom a szemem, akaratlan, ahogy reagál a szavaimra.
- Bocs, Matt. Te kezdted azzal, hogy semmit sem tudsz a melegekről. Az az igazság, én is keveset. Sebyről mondtam néhány tényt, általános jellemzőket, ami akárkire is igaz lehetne. És nem hinném, hogy rád akarná vetni magát, tudod, ez nem így működik; amúgy is mindenhez két ember kell, szóval...- kacsintok- ne is reménykedj!- elnevetem magam.
- Amúgy nem lányos. Hosszabb a haja, mint most az enyém, de te már láttál engem hosszabb hajjal, mint amilyen most az övé- Jobb, ha nem mondom el, mindketten beöltöztünk már csajnak. (Majd őt is beöltöztetem; szerintem tök jól nézne ki! Wink )Manapság már nem ritka, hogy fiúknak is hosszabb a hajuk. Függetlenül a nemi identitástól.
- Az öccse...Nos, ha ő hozza fel, beszélgess vele róla, de ne ezzel nyiss, oké? - vakarom meg a homlokom. Lehet, nekem sem kellett volna szóba hoznom- Seby nagy dumás, nyugi, lesz miről beszélgetnetek.
Egy percig sem félek, hogy a csend megöli majd a hangulatot. Nem lesz csend. Kizárt! (De lesz B  terv is, biztos, ai biztos. Játék, zene, akármi...)

Rátérünk a kertre is. Mattnek vannak ötletei, az újságban is találun egy-két megvalósítható dolgot, be is jelölöm azokat, hogy majd megbeszélhessük Sebyvel is.
- Aha, nekünk is nagyon tetszik!- nyugtázom egyszerűen. Nem nyugtalanít, hogy felhozta a faterját. A faterunkat.
Talán érzi is, mert rákérdez, mire jutottam vele kapcsolatban.
- Nem tudom, Matt. Alapjáraton lassú és megfontolt vagyok, és valamikor tavaly tavasszal felhagytam a szüleim keresésével...- mondom neki, kissé leszegett fejjel- Ezek után váratlanul ért, hogy szembetaláltam magam vele. Ennél váratlanabb már csak az lenne, ha anyám is beállítana, érted...- lassan ingatom a fejem- Bevallom, még nem mertem igazán beleélni magam... - Ennyire merem bevallani, hogy félek.
Felé fordulok, elgondolkodva nézek rá.
- Komolyan, örülök, hogy itt vagy kapocsként közöttünk, nekem. Jól elvagyok veled, kedvelem a társaságod, kedvellek téged is, és általad közelebb kerülök hozzá is. Szóval... - halvány mosoly szalad át az arcomon. Minden lehetséges, nem igaz?
- Hogy van? Kérdezett rólam? Beszéltetek azóta.... erről az egészről?- kérdezek én is. Úgy látszik, van rá igényem, hogy halljak róla; az apámról.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"


A hozzászólást Joshua McBridge összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 29 2016, 16:08-kor.
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Vas. Május 29 2016, 11:11

-Hmm... Julia...
Vigyorodom el, az egyik csaj jut eszembe, rá nagyon is illik ez a leírás.
-Mondanám a férfiaknál, de ők így nem jöttek szóba.
Mosolygok rá, hogy igen, a nőknél, hát a csajokról sokat dumáltunk.
-Hmmm...
Bólogatok, de ez furcsa nekem.
-Isten arra tanít, azzal légy, akit szeretsz, mert a szeretetre szeretet a válasz. Ha boldogabb vagy Sebastiannal, akkor jobb, hogy egy másik fajta bátorságot választottál, nem?
Én nem hiszem, hogy boldog tudnék lenni egy férfi mellett, de ha ő igen, akkor a többi nem számít. De érdekes a gondolat, hogy ha bátrabb, egy lányt választ, aki nem szereti annyira. Kicsit ellentmondásos.
-Remélem nem.
Semmit sem tudok a melegekről. Na jó, azt igen, hogy férfiakat szeretnek férfi létükre de ennyi. Tényleg ennyi.
-Nem, miért zavarna? Ha Isten ilyennek teremtett, ki vagyok én, hogy felülbíráljam? Ha önmagad vagy, az a legjobb. Az a legszimpatikusabb. Csak... ne keress nekem úgy fiú barátot, jó?
Több kérésem nincs, tényleg nem zavar a dolog.
Sután nevetek Sebastian és... a köztem lévő fantázia románcon, uhh...

-Én sem, azért mondtam. Csak mondtad elég közvetlen... ennyi. De nyugi, ha világ legjobban kinéző fiúja is, amíg nem lesz két melle és odalenn is khm... szóval valószínű, hogy a részemről nem lesz bűnös kísértés.
Vigyorgok, de fogom a fejem, próbáltam szépen közölni, hogy esélytelen, hogy nekem tetsszen a barátja. Abszurd az egész.
-Nekem is volt hosszabb. Nem attól lesz lányos valaki. De ha nem lányos akkor... jó.
Jobb szó nem jutott eszembe, ha fiús, talán nem fogok végig feszengeni, csak az elején. Talán.
-Miért?
Kérdezek értetlen fejet vágva, hogy ne az öccsével kezdjek. Nem értem mi a baj azzal, hát... család téma. De persze ha nem, hát nem, ha nem mond többet, akkor is csak vállat vonok, hogy jó, nem vagyok egy faggatózós valaki.

Megbeszéljük a kertet is, közben eszembe jut a fater, de rá is kérdezek nála. Mert hogy apa mit mond egy dolog, amit Josh az meg egy másik.

-Hát... én csak azt mondom, a fater nem lelépős valaki. Ha úgy döntesz, megismered, számíts arra, folyton felhív, áthív, készíti a borzasztóbbnál borzalmasabb zsíros tésztás kajáit...
Mosolyodom el, de finoman vállon bokszolom.
-Tökre ráérsz.
Nyugtatom meg, hogy ha fél év múlva dönt úgy, ámen, apa akkor is örülni fog. Ő nem fog lemondani már róla, akkor sem, ha sosem keresi fel. Talán mert rájött, ha nem küzd, elmennek az emberek. De Joshra nem erőlteti magát, nem lenne szerencsés, ezt én is értem.
-Jah...
Bólogatok, játszom a cigivel a kezemben. Kicsit furcsa, hogy apa is ezt mondta, nélkülem lehet sosem beszéltek volna újra. Pedig nekem aztán nem sok közöm van ehhez, hát ez az ő ismerkedésük, én... nem apa miatt ismerkedem Josh-sal. Önző mód magam miatt...
-Ehm, jah. Beszéltünk. Nem... rögtön, de beszéltünk. Igazából sokat kérdez rólad, mióta elmondtam, találkozgatok veled. De arra kért ne mondjam el, mert nem akarja azt hidd, kémkedik utánad. Olyan bugyutaság, mintha azért jönnék, mert ő nem mer. Olyan gyerekes... fél megutálod és kidobod, ha átjön, de miért tennél ilyet?
Vonogatom a vállam, Josh nem ilyen, de legalább tudom honnan örököltem a gyávaságom.
-Szóval... ha egyszer átjönne, maradhatna? Nem akarok postagalamb lenni, de úgy fest a cigi a számban olajágnak tűnik, komolyan.
Mosolygok rá, de ha tagadom is, aggódom értük, hogy nem mernek beszélgetni. Apa legalább annyira fél az elutasítástól mint Josh, pedig... nem kéne.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Pént. Jún. 03 2016, 00:42

-Ah, értem már...- nevetek, hogy beigazolódtak a sejtéseim; egy valódi lány igézte meg, majd karmolta össze. Matt is mosolyog, tuti már túl van a dolgon.
- Nem is jöhettek volna... Sose voltak...- mondom kissé visszafogottabban. Férfiakról sosem tudtam volna mesélni neki, Sebyről meg szinte mindekinek meséltem már.  Csak más megközelítésben. Mint barátomról. Meglehet, hasonlóan nagy szeretettel, csak ez senkinek sem tűnt fel.
Beszélek neki arról, miért alakulhatott így, és meglepetésemre nem kérdésekkel halmoz el. Tágra nyílt szemekkel nézek rá:
- Matt, köszönöm! Kedves tőled ez a megvilágítás; így még sosem gondoltam rá!- mondom őszinte örömmel. Bár elfordultam a Bibliai alapelvektől Seby miatt, Matt képes egyetlen mondattal elhitetni velem, hogy Isten nem fordult el tőlem. A szeretet a legfontosabb alapelv, és ezt nem szabad elfelejteni.
(Ha kimondaná a benne megfogalmazódott kérdéseket, hajlandó lennék válaszolni is. Smile )
Aztán elvarázsol és megint megnevettet.
- Kétlem, hogy ilyennek teremtett volna; a homoszexualitás nem pozitívum a Bibliában, de a szeretetvágyam tőle való, és ha azt összekapcsoljuk Sebyvel, talán mondjuk azt, minket egymásnak teremtett, és ezzel ki is lennék békülve- mondom vidáman. Merthát valahogy úgy illünk egymáshoz, mint két kicsi legó, és ez nem lehet véletlen, akkor se, ha másokhoz is illenénk.
Nevetgélve rázom a fejem.
- Megígérem, se fiút, se lányt nem keresek neked. De ha észreveszem, hogy valaki tetszik neked, nem leszek rest szólni neki, ha te nem mersz!- fenyegetem meg játékosan, ugratva őt. Nincs szándékomban beleszólni az életébe.
Aztán nevet egy kicsit (és zavartan is), ahogy őt is Sebastiant fűzöm egy mondatba.
- Oké, jól van!- Örülök, hogy nem riasztja el egy meleg családtag meleg barátja. Én is ölelgettem már őt, mégse értette félre; valószínűleg ennek is van egyfajta jelrendszere, ami miatt a melegek jól megértik egymást. Én se ismerem ezeket, mivelhogy csak Sebastian érdekel.
Matt azt is "kifejti", esélytelennek látja, hogy tetszen neki egy fiú. Nos, nem vitatkozom vele.
Biccentek. Sejtem, miért érezné magát zavarban Matt, de Sebastian miatt nem kell aggódnia. Nem olyan férfi, aki lánynak érzi magát. Biztos vagyok abban is, jól elbeszélgetnek majd. Bár a témaválasztással lehetnek gondok.
- A családja, úgymint a szülei, a tesója érzékeny témák. Mondjuk úgy, az ő élete sem volt egyszerű, szóval...hagyjuk csak az alvó oroszlánt...- vonok finoman vállat. Mindenki életében lehetnek tabuk, nem? Matt érti, ha nem is mondok többet.

Apánkról egészen bensőségesen beszélgetünk. Lényegében kettőnk között Matt a szócső, és szerintem ő nagyon is levágja, kinek, mikor, mennyit mondhat. Feleslegesen nem járatja róla a száját, legalábbis előttem nem; megvárja, hogy kérdezzek de akkor nyíltan válaszol mindenre, és abból kiderül, a másik oldalról is van egyfajta finom tapogatózás.
- Nos, nem dobnám ki, de ... Jobb, ha még nem jön ide- révedek el egy kicsit- El kéne neki azt is mondanom, egy férfivel élek együtt, nem is akárhogy, szóval, ezt a meleg dolgot. Mit gondolsz, ő hogy fogadja majd?
Nem mintha joga lenne megszólni az életemet, vagy beleszólni... Bőven lehetne kritizálni azt is, amit ő tett anyámmal. De ha így állok hozzá, az ellenségeskedés, én pedig azt kerülni szeretném.
- Ne mondj neki semmi konkrétat. Vagyok, jól vagyok, fontolgatom, mennyire engedjem be őt az életembe...- Vagyok, aki vagyok, idő kell nekem is, hogy hozzászokjak, tartozom valakihez (illetve tartozhatnék). Csak fura, hogy a semmiből hirtelen lett egy apám és egy batyóm. Amennyi öröm van bennem, annyi félelem is: mi van, ha tévedünk? Ha mégsem igaz? Ha... újra elveszítem őket?
- Ha feszegeti a kérdést, kérlek, mondd meg neki, enyém a következő lépés. Várja ki türelemmel, vagy küldjön el a sunyiba- azt is megértem, ha neki lesz tele a pohár.
Nyitok egy újabb sört Mattnek, nyitok magamnak is.
- Igyunk!- javaslom. És aztán- Na, megmutatod azt a híres játékot, amit hoztál? - mosolygok rá.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Pént. Jún. 03 2016, 23:26

-Hát... jó de... Sebastian is jött valahogy nem?
Csak emiatt gondolom, nem hiszem hogy egyik napról a másikra lett a nemi életében pálfordulás. De mint mondtam, maga a tény, hogy meleg nem zavar, csak azt furcsállom mitől nagyobb bátorság egy lánnyal együtt lenni mint egy fiúval, de ha válaszolna is, nem kérdezek rá, nem szokásom mindenbe belefecsegni, majd rájön. Elfogadom a dolgokat és ritkán firtatom.
-Nem? Pedig egyértelmű.
Mosolygok rá kedvesen, hogy az a fontos szeretetben éljen. A teremtésre rázom a fejem.
-Miért ne teremthetett volna? Miért teremt Isten olyanokat, akiknek nincs kezük, vagy lábuk, akik vakok, akik meddők... eltérnek az átlagtól, de ez miért baj? Ráadásul te még egészséges is vagy, az hogy egy férfit szeretsz... a férfi is ember, nem egy bárány, amiatt lehet furcsán néznék rád, de a lényeg, hogy egy másik emberbe beleszeretni normális, nemtől függetlenül, nem? A lélek az elsődleges, nem a test.
Mosolygok rá, hogy nem a homoszexualitáson a hangsúly ott sem. Az egymásnak teremtett képre bólogatok, ez jobb felfogás. Remélem nem csak a szerelem kezdeti fellángolása mondatja, hanem tényleg így fog érezni sok év múlva is. Ami szerencse, nem keres nekem fiút. Bár kínosan nevetve nézem az eget, ne már jelleggel.
-Jó, fogtam az adást, nah!
Nevetek, gyáva vagyok tudom, nincs mit tenni.
Sebastian családjára bólogatok, ha nem akkor nem. Keresek majd mást... hátha Sebastian szeret szerelni meg barkácsolni, mondjuk.

Apa már más téma lesz, de szerencsére nem olyan feszült vagy nyomasztó, mint tartottam tőle.

-A fater? Hát... kicsit elszomorodna. Neked sem lesz egyhamar gyereked. Engem is folyton pedzeget, mikor lesz már unokája, meg akarja élni... de hát hogy a manóba legyen kölköm, ha csajom sincs? Neked legalább Sebastian komoly, téged nyaggatna, én örülnék! Már ha... akartok gyereket, ha nem akkor időben szólj rá. De... amúgy elfogadná, a fater elfogadó, ő nevelt ilyenné, tőle tanultam. Emiatt ne aggódj. Meg ő nem olyan mint én, hogy aggódjon miről beszélgessen majd vele... még örülne is, hogy ő ismer téged és lehet kérdezgetni őt is rólad, könnyebben megismerhet, ha épp nem veled beszél.
Vonok vállat, apát kétlem hogy ilyenformán izgatná. Lehet kicsit csalódott lesz, de mondom, a gyerekek miatt inkább, azt sem tudom, a melegeknek lehet-e gyerekük, vagy hogy van ez. Vagy elmennek egy petesejtbankba? Van olyan? Ha már sperma bank van...
-Túl sok konkrétat nem is igen tudok mondani, eddig amúgy se mondtad semmire hogy titok lenne. De a barátod rád hagyom, ezt mondanod sem kell.
Nem, nem én szeretném megmondani otthon, hogy a bátyó más. Ez túl intim téma.
-Jó, bár miért küldene el bárhova is? Nem értem... épp ez az, hogy találkozni szeretne.
Lemaradtam, vagy ő nem figyelt, nem tudom, de érezheti, fater tényleg nem fog elszaladni. De majd vár, eddig is azt tette.
-Persze, gyere. Annyira amúgy nem híres, legalább is nem mindenki ismeri, nem olyan mint a WoW vagy ilyesmi.
Legyintek vállat vonva, de feltápászkodom, a sört mosolyogva elfogadom és beindulok a szobába, hogy akkor játszunk.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Szomb. Jún. 11 2016, 00:21

- Sebastian volt az első igazi barátom- mondom megilletődve- nem csak Los Angelesben, hanem úgy mindent beleszámítva. Régóta ismerem, régóta tekintem barátomnak, de több csak most lett, az idén...- finoman vállat vonok. Hogyan tudnám elmagyarázni, amikor én sem tudom pontosan, mikor is szerettem bele? Abban sem vagyok biztos, Seby pontosan tudja-e. Fontos talán? Lényeges? Számomra nem a mikortól a lényeg, hanem az, hogy most igen, és működik a "megváltozott" kapcsolatunk. Boldog vagyok vele.
- Igen, ahogy mondod, egyértelmű!- Most érzem úgy először, hogy kevesebbet adok, mint amennyit kapok. Így aztán folyton inspirálva érzem magam és sosem úgy, hogy visszafogni kell magam.
Matt mosolyog, és kedvesen néz rám, magyaráz tovább, megerősítve, hogy helyes döntést hoztam, ő nem ítél el.
- Nos, erről ne nyissunk vitát, mert nem tartom magam kereszténynek, noha valamilyen szinten ismerem az Írást. De nekem úgy rémlik, akár a házasságtörés, akár az azonos neműek közötti szerelmi kapcsolat utálatos Isten előtt. Örülök, ha te másként tudod, ez csorbítja a ... lelkiismeretfurdalásomat, mert ezzel nehéz volt szembemenni; tudod, amikor ilyen szellemben neveltek fel, határokat húztam magam köré, és Sebastian miatt ezeket a vonalakat jócskán elmozdítottam...- lehajtom a fejem. Hiába nincs vallásom, a nevelésem nem írtható ki könnyedén, annak mély gyökerei vannak- És nem Isten hibáztatható a tökéletlenségekért...- teszem hozzá, mintegy mellékesen, bár ezzel nem a szüleimet hibáztatom a saját "korcsságomért". Nem is így gondolok magamra. Valóban a lélek az elsődleges, bólintok is, amikor ezt mondja.
Megerősítem, hogy Sebyt társamnak érzem a szeretetben, és ha Matt úgy gondolkodik, ahogy mondja, akkor szerencsés embernek tarthat, hogy megtaláltam a társam. Őt is biztattam már, legyen lazább, ismerkedjen bátrabban, és ne rejtse véka alá a tetszését... (mert megteszem helyette). Elneveti magát, de látom, hogy zavarba hoztam. Nem is szívom most tovább a vérét. Majd legközelebb!

Aztán apáról beszélgetünk, és magam is meglepődöm, milyen egyszerűen gondolok rá így, és nem úgy: Jonathan. Matt meg teljesen kitárulkozik, és ezzel belopja magát a szívembe. Látni és érezni, mennyire szereti az apját, képviseli az érdekeit. Ez sokat jelent, annak fényében, hogy Seby családjában csalódást és kitagadást eredményezett a mi együttélésünk.
- Ohm, hát...- elpirulok. Örülök annak, amit hallok, ez egy újabb igen amellett, hogy végre felkeressem őt és megint beszéljek vele. De a levegőben van egy kérdés, és erre még válaszolni illene- El sem tudom képzelni a jövőmet gyerekek nélkül. Igen, szeretnénk, ha lenne...
Mosolygok Mattre.
- Csak képzeld el: a te kölykeid meg az enyémek itt szaladgálnának a hátsó kertben, rúgnák a bőrt, vagy dobálnák palánkra, a nagyfater pedig békésen nézné őket, ahogy játszanak.. Mellesleg mi is... Nem lenne jó?- kérdem, kissé az ajkamba harapva. Együtt az egész család... Hm!
Aztán egyértelművé teszi, hogy a másságomat rám bízza, hogy közlöm a faterral. Bólintok. Nem akarok azonnal ajtóstól rohanni a házba, majd lépcsőről-lépcsőre. Amit tudnom kell, azt már Matt úgyis közölte. Nem emiatt tagad meg megint. (Megint? Igazságtalan szóhasználat)
- Ah, ez csak egy szófordulat. amikor már túl van feszítve a dolog, és inkább hagyod a fenébe. Tudod, ezért olyan nehéz. Én már eljutottam erre a szintre, én már feladtam, épp ezért ért olyan váratlanul, hogy mégis megismerhetem az apámat...- mondom, kissé elgondolkodva; vajon érti-e, hogy a túlfeszített várakozás is visszacsaphat ellenállássá?
Mindegy, érti-e, a lényeg úgyis az, ez az ellenállás kezd lohadni bennem, és hajlok arra, hogy felvegyem vele a kapcsolatot; csak én lassú vagyok bármiféle döntést hozni, így ehhez is idő kell.
Aztán bemegyünk a nappaliba, hogy olyan élvezeteknek adjuk át magunkat, mint a számítógépes játék. Nem vagyok a technika ördöge, de ha ráérzek valami ízére, könnyen elsajátítom az ismereteket, így hamarosan ádáz csatákat vívunk egymással, nagyokat nevetve. Elszalad velünk gyorsan az idő.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Szomb. Jún. 11 2016, 01:24

-Áh, hát öhm... van hogy az ember tök banális módon jön rá hogy amit keresett végig a szemem előtt volt, nem? Amúgy... hogy jöttél rá, hogy ez több? Máshogy kezdtél nézni rá? Vagy... egyszer csak átkapcsolt az agyad, hogy beinduljon a kémia is? Bocs, nem az érdekel, hogy ő fiú, hanem amúgy. Mert nekem mindig olyan volt, hogy megláttam és tetszett és jártunk. De nem is ismerek olyan lányt, akit ezer éve ismernék és itt élne...
Vonok vállat, szóval ez a "veszély" nem fenyeget, hogy úgy járok mint Josh, csak kíváncsi vagyok.
-A Biblia ugyan szentírás, de nem minden szent ami benne van. Isten a szeretetre tanít és noha akkoriban bűn volt az azonos neműek szerelme, leginkább szerintem a gyereknemzés miatt volt. Ma már nincs ezzel sem gond. Ahogy az étkezési szokások is sokkal inkább megoldhatóak, így az akkori tanítások már nem életmentőek, hogy úgy mondjam. Ne feledd el, hogy nem most írták. És az elfogadás a lényeg, nem az, mit kell elfogadni.
Nem nyitok én sem vitát, de próbálom megértetni vele, szerintem nem bűn amit érez, amit tesz. Ha mégis, Isten lássa lelkem, én csak a boldogságát tartottam szem előtt.
-Nem is mondtam. Én csak azt mondtam, a hibáink által is formálódunk, a személyiségünk részei. El kell fogadni a másságunkat, bármit is takarjon a szó. Isten szemében se többek, se kevesebbek nem leszünk általa.
Mosolygok rá, hát én nekem is vannak fogyatékosságaim, tudom jól, de mit számít, Isten ilyennek teremtett, ha ő elfogad így, szeret így, én is elfogadom és szeretem magam. Joshnak is csak ennyit próbálok sugallni ezzel.

Apa lesz a téma, meg ők, úgy eleve, de nem zavar, sőt, kell ez. Az meg hogy meleg, nem katasztrófa, a fater mindig is toleranciára nevelt, mondván, hogy várjam el mástól, hogy elfogadjon engem, ha én őt nem fogadom el? És igaza volt. Persze gondolom meglepi majd, erre mondhatni nem számít, de kétlem, hogy ne bírna túllendülni rajta. Neki a család a lényeg, hogy lett még egy fia, nem is akárkitől... ugye...

-Nah, az klassz.
Bólogatok, ha szeretnének gyereket, tényleg komoly. Meg jó hogy szeretnének, én is, de... naaaaagyon nem most. Nekem korai lenne. Bár ő sem sokkal idősebb, de hát van aki korábban megérik rá.
-Hah, na igen, de ne rohanj előre... előbb találjak egy csajt... bírja ki mellettem és ha lesz kölök, hú... jó messze van. Addig meg kéne tanulni focizni, különben a nagybátyjától tanulja meg, az is hót zicher! Full béna vagyok fociban. Meg úgy a sportokban, kislány kéne... babázni mindenki tud!
Röhögök fel, de érezni tetszik a dolog, ha én még nem is vagyok az apa akarok lenni stádiumban.
-Hát... ehhez nem tudok hozzászólni, nem tudtam hogy vagy, ő sem, nekünk azaz bennünk nincs ilyen túlfeszítés.
Vonok vállat, ezzel nem tudunk mit csinálni, mondhatni nekünk könnyebb. Bár nekünk aztán tényleg váratlan volt a dolog, ő legalább tudta egyszer lehet ilyen. De mindegy is, remélem azért megoldódik és találkoznak majd.
Benn aztán játszunk, kooperatív a játék, de azért hülyéskedünk, irtjuk a zombikat, menekülünk, mentjük magunk és a világot, ilyesmi. Megmutatok neki mindent, csak meg kell szokni a konzol fogását, mit kell nyomni és aztán már gondolkodás nélkül megy. Ránk is sötétedik.

-Húh... eléggé elgémberedtem. Nem zavarok? Mármint... kezd esteledni. Nem akarlak feltartani vagy valami.
Csak a gyomrom kordul meg, amolyan sunyi módon, kínos fejet is vágok, zavartan nevetve, de enni otthon is lehet, kibírom az a fél-egy órát. Na meg ki tudja mikor jön meg Sebastian, vagy vált át a kismacska killer kittybe, na azt nem akarom megvárni.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Szomb. Jún. 11 2016, 23:19

16+

Bólintok, bár kissé bizonytalanul. Nem azért, mert nem vagyok biztos benne, Sebastian az, akit kerestem, hanem mert a fejemben már a kérdés többi része jár, és erre nem tudok konkrétan válaszolni.
- Ezt nem tudom neked megmagyarázni, Matt. Tudod..., alig ismertük még egymást, de úgy éreztem, mindig is közöm volt hozzá. Ha hinnék a reinkarnációban, azt mondanám, valaha közös életünk volt- mosolyodok el- De akkor még nem hittem, hogy közöttünk ilyen szoros kapcsolat lesz, érted? Nem úgy gondoltam rá, mint lehetséges partneremre. Barátot láttam benne, és ő is így gondolt rám, bár viszonylag hamar elmondta, hogy ő biszexuális, és hogy tetszem neki. És valójában én is mindig úgy éreztem, ideális lenne számomra, ha lány lenne. Ha az lenne, udvarolnék neki...
Sóhajtok.
- És a kémia is működik, de hidd el, nem ez számít - vállat vonok. Miért ne lehetnék teljesen nyílt Mattel?- "Úgy" még nem voltunk együtt- a homoszexuális férfiakra nem jellemző módon mi nem ismerkedtünk meg egymás végbélnyílásával.
Matt szavai arról, mit ír a Biblia, és hogy gondolkodik Isten, nem csekély vigaszt jelent. Bár én ezt már elrendeztem magamban, hiszen függetlenítettem magam azoktól a tanoktól, amik erre vonatkoztak. Úgy voltam vele, Eleevel már felrúgtam az erkölcsi tilalmakat. És nem tehetek róla, hogy férfi testbe bújt, akibe szerelmes lettem!
- Örülök, ha így van, de gondolod, számít nekem, ha mégse? Nem vagyok keresztény, bár tisztelem a Bibliát. Próbáltam mást keresni, egy lányt páromul, és másképp magyarázni a vonzalmamat Sebastian iránt, de... - mosolygok, mert valóban hálás vagyok, hogy ilyen módon foglal állást mellettem- nem bánom, hogy így döntöttem. Ahogy mondtam, Sebastian többet ér számomra, mint hogy kordában tartsam az érzéseimet iránta
- Ó, így már értem, mire gondoltál. És ezen már túl vagyok...- bólintok; bár szerintem ezzel már ő is tisztában van, hiszen ha tagadnám, nem is tudna róla.

Beszélünk aztán a jövőről, családról, azon belül is a gyerekekről, és az apánkról. Míg az előbbi bizonyosan várat magára néhány évet, apámat nem fogom ennyit váratni, noha úgy tűnik, nem türelmetlenkedik.
- És abban mi a gáz, ha focizni én tanítom meg őket, barkácsolni meg szerelni meg te?- kacsintok; ugyan, ne érezze már, hogy neki semmilye sincs, amit továbbadhatna a gyerekeinknek- Számítok rád, nagybácsi is leszel, a gyerekeink meg polihisztorok!- nevetek.
Bemegyünk játszani, zombikat gyilkolni, ritka rusnya népség, de jó móka, sokat is nevetünk közben. Elszalad felettünk az idő. Matt gyomra is megkordul, épp amikor azt mondja, nem akar zavarni. Az órámra lesek, meg is lepődök, mennyi az idő.
- Nem zavarsz! Maradj vacsira! Seby is hamarosan hazér. De addig ehetsz szendvicset, biztos van még...- tápászkodok fel, nyújtom neki a kezem is (ha hason játszottunk volna, ahogy a gyerekek szoktak, felhúzom).
Elpakoljuk a játékot, aztán kimegyünk a konyhába (kihívom magammal, ha úgy dönt, marad), és kajával kínálom. Míg eszik, szétnézek a hűtőben, mit dobjak össze vacsira. Nem vásároltam délután, így abból kell választani valamit, ami itthon van.


_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Vas. Jún. 12 2016, 00:08

-Gondolom. Az ember nem mindig tudja elsőre, ki is a neki való, vagy barátilag, vagy szerelmileg, az most mindegy. Szóval... igazából tetszett már az elején is.
Mosolygom meg, ha udvarolt volna neki, az elég egyértelművé teszi nekem. Igazából örülök, hogy talált valakit, egyedül lenni nem rossz, de annyira nem is jó.
-Oh... öhm... jó, nem is erre értettem feltétlen, már a szexre hanem úgy... tudod, összebújni, csókolózni... meg ráértek, nem kell elkapkodni a szexet sem.
Na jó, ezzel kicsit zavarba hozott, mert Sebastian még mindig fiú és arra gondolni, hogy jah, hát igen, szex is van a világon, nos... nem akarom a bátyám elképzelni egy másik férfival úgy. Nővel sem, de férfival végképp nem. Teljesen rájuk hagyom, bár ha erről szeretne beszélgetni nem fogok kukán ülni.
-Szerintem számít neked. Azt mondod nem vagy keresztény, de mit jelent annak lenni? Megkereszteltek, azt? Vagy hogy jársz templomba? Vagy lóg egy kereszt a falon vagy a nyakadba? Kereszténynek lenni életérzés, nem kell hozzá semmi, csak hit. Az pedig van neked. De nem féltelek, mivel hiszel abban, hogy Sebastian szeret és te is őt. Én meg a boldogságotokban hiszek.
Mosolygok rá, kicsit megpaskolom a vállát, engem nem ver át, hívő ember, ha nincs is megkeresztelve. Amúgy, ez pótolható lenne, ha akarná.
-Akkor jó.
Ha elfogadja magát, a helyzetet, meg úgy mindent, akkor megnyugodhatunk.

-Ehm, ebben így semmi...
Nevetek kicsit, vállat vonva, hogy na jó, arra talán én is jó leszek, azt meg tudom tanítani valóban.
-Uhhh... polihisztor gyerek... faggathatom az anyját, mit is mond meg csinál a gyerek!
Nevetek, én nagyon nem vagyok polihisztor alkat, remélem azért tudom majd segíteni a gyerekem, ha nem is fogom érteni, mert okosabb lesz. Ami... nem nehéz, igazából, legalább is nálam nem nehezebb, úgy érzem.
De legalább virtuális világban jó zombiölő lennék, mert a valóságban ha beütne a krach, hááááát, nem hiszem, hogy menne, bár ki tudja. A túlélő ösztön bennem is bennem van. De eléggé elmegy a játékkal az idő, főleg így ketten, tök jó. Mikor abbahagyjuk már sötét van, meg is éheztem, le is bukom vele.

-Biztos? Tényleg nem akarok zavarni...
Ez látszik is, nem akarok a terhére lenni, de ha marasztal, maradok, jól esik vele lenni. Sebastian... hát ha valóban összefutunk, csak nem lesz katasztrófa belőle, nem? Szóval feltápászkodom a segítségével, kimegyünk a konyhába.
-Mondanám, hogy segítek de... hidd el, csak a tészta megy. Meg a rántotta, bár volt hogy elsóztam, de azt csak egyszer.
Préselem a szám, mondom, hogy eszem velük, ha már vacsorára marasztalt, kibírom.
-De ehetünk hideget is vacsorára nem? Vagy nem szoktatok? Amolyan kipakoljuk ami van svéd asztal néven, faterral mi sűrűn csináltuk. Főleg mikor kisebb voltam, kamaszként minden hülyeséget összeettem, viccesnek tartottam.
Vigyorgok, de azért segítek amiben tudok, ha mást nem kotnyeleskedem neki egy jó sort a konyhában, ha össze kell vágni valamit, az azért megy, pl.
Aztán egyszer csak hallani egy "megjöttem" hangot, nem is kell sok idő, hogy egy férfi sétáljon be, kétséget kizáróan Sebastian.

-Megjöttem, sziasztok!
-Hello... Én..
De mondani sem engedi a végét, megörül, oda is lép hogy megragadja a kezem, nos... tényleg közvetlen, meg kell hagyni.
-Matt! Egyből megismertelek! Azok a lehetetlen kék szemek, nagyon hasonlítasz Joshra, én már csak tudom, ezer közül megismerném a vonásait! Seb vagyok, én Josh... nos... ehehe...
Elakad, érezni fogalma sincs hogyan is írja le magát, gondolom nem tudja, beszéltünk-e már arról kije is ő Joshnak, még a kezem is elfelejti elengedni, csak néz Joshra, mit mondhat, mint nem mondhat. Én csak mosolyogva lesütöm a szemem, gondolom ennek fényében fogja üdvözölni Josht is. Még a végén kiderül neki sem egyszerű? Ellenben én is jobban megnézem Josht... furcsa mód, sosem jutott eszembe magamban és benne külsőleg keresni a hasonlóságot valamiért... talán mert annyira hasonlít a faterra én meg nem annyira... de valahol, jó érzéssel tölt el, hogy van bennünk közös.  

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Vas. Jún. 12 2016, 02:14

- Lényegében... igen- tagadhatatlan, szimpi volt. Tetszett? Nem a külseje fogott meg, de igen, tetszett. És ott volt az a fura érzés, ezer éve ismerem.
Matt kedvessége és zavara nevetésre sarkall. Olyan esetlenül kérdez rá dolgokra! Én viszont igyekszem válaszolni, egyértelműen tudtára adva, nem kell szégyenkeznie a kérdései miatt.
Látszólag az sem lepi meg, hogy mit nem csinálunk.
- Wow, mint 16 éves koromban, mikor a mama mondta ugyanezt... Kisfiam, ráérsz még!- kacsintok, nevetve, aztán válaszolok- Ez nem okoz gondot... vagy mire is vagy kíváncsi? Ezt most nem értem...- Nem tudom, arra kíváncsi-e, hogy mióta ölelkezünk, csókolózunk? Vagy hogy kattant-e az agyam, mert fiúval csinálom?
- Ha számítana a keresztény mivoltom, nem lehetnék Sebastiannal. Mint mondtam, nekem úgy tanították, a homoszexualitás, a házasságon kívüli nemi élet bűn. Tehát már akkor is vétettem a "törvények" ellen, amikor Eleevel volt viszonyom. Azonban az senkit nem érdekel, ha egy férfi és egy nő viszonyt folytat. Ha két férfi csinálja ugyanezt, beszédtéma lesz. Megmondom neked őszintén, akkor is, ha nem csinálják. Megelőlegezik...- vállat vonok; a pletyka hidegen hagy. Mint ahogy az is, ki mit gondol, mi van közöttünk testileg vagy lelkileg, vagy akárhogyan.
- Hinni Istenben kellene- a hit jelentése lagalábbis őt fedi le elsőként. De igaza van Mattnek, mert én hiszek Sebyben, illetve neki, bennünk. Meglep, hogy megpaskolgatja a vállam, de nem tiltakozom. Olyan, mintha biztatna, csak így tovább.

Aztán jókat fantáziálunk, hogyan neveljük majd a gyerekeinket közös erőbedobással.
- Gondolj csak bele; Seby megtanítja őket kapásból franciául... És gitározni is!- jut eszembe. tanulsz a gyerekkel. Vagy lesz annyira intelligens, hogy megválogassa a szavait, ha te is ott vagy!- nyúltok Mattre kedvesen nyelvet. Na, nehogy azt gondolja már magáról, nem ért majd szót a saját gyerekével!
Játszunk és csak akkor hagyjuk abba, amikor már csontvázak vagyunk mi is az éhségtől. Gyorsan feledtetem vele hiányosságaimat és meghívom vacsira,és miközben összedobjuk és feldaraboljuk, amit a hűtőben találtunk, Seby is befut. (Sem idő, sem túl sok alapanyag nincs főzni) Matt egyébként segédkezik, és inkább koplal még, csak hogy velünk ehessen //vagy nem, mert erről nem szólt a fáma//
Seby a szokott, közvetlen módján üdvözli Mattet, noha most látja először. Fura mód, kissé zavarba is jön; látom, ahogy rám néz, nem tudja, mit mondhat. Szerencsére Mattet lefoglalja az, hogy rám bámul, valószínűleg a Seby által emlegetett hasonlóságot kutatva. Én addig odalépek hozzájuk, közelebb Sebyhez, és egyszerűen megpuszilom az arcát, miközben az egyik kezem átvezetem a derekán. A másikat kettejük összefont kezére teszem.
- Matt, ő Sebastian, aki nem tudja, hogy elmondtam neked, kik vagyunk egymásnak...- nevetek Mattre, aztán Sebyre.
- Meglepően jól fogadta a hírt- nézek Sebyre. Aztán hozzáteszem- Hideg vacsora lesz, nem bánod? Kissé eljátszottuk az időt. Zombikat öltünk...
Leültetem őket az asztal köré, ha már Seby is kezet mosott, és nekiláthatunk csemegézni (maradékokat, hideg menüt vacsorázni)
- Hogy telt a napod?- kérdem Sebastiant, bár azt hiszem, ha belelendül, ő is szóval tartja majd Mattet.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Vas. Jún. 12 2016, 03:01

//Hogy kiemelted a nemet, de felfogta Matt amúgy xDDDD lassú, meg nem túl okos, de ezt értette xDDDD//
-Bölcs asszony volt, látod, nem változott semmi tíz év alatt!
Mosolygok rá, de lesütöm a szemem, na tessék, olyan lettem, mint egy nagyi... Kár hogy olyan tapasztalt nem vagyok, okosabb lennék annyi évvel a hátam mögött, így csak örülök, hogy nem vagyok ráncos.
-Én semmire, engem az érdekelt, hogy jöttél rá ő több vagy más neked. A szexuális vonal bocs, nem érdekel. Én nem szoktam beszélgetni a szexről. Csak ha valaki nagyon erősködik.
Mert mintha azt hinné, engem ez érdekel, holott én eleve nem a szexre gondoltam a kémia alatt. Bármilyen hihetetlen, én csak arra értettem, hogy... megcsókolja, elvégre az egy férfi, egy férfit ölelget, holott eddig lányok jártak a fejében. Neki nem furcsa? Bár ha meleg, valószínű nem, de akkor nem is fogja érteni, mit nem értek úgymond.
-Férfi és nő esetén is, de ma már az... általános. Holott amúgy a meleg dolog is megy mióta a világ világ, csak... valahogy az elítélendő valamiért. De ma már nincsen ez a normarendszer. Ha azt mondanám a barátnőmnek, hogy addig meg sem csókolom, míg el nem veszem, azt mondja hülye vagyok és időt tévesztettem. Igaza is lenne... egyszerűen csak nem toleránsak az emberek. Ha olvasnák a Bibliát, kisejlene, hogy az is kell hogy békében együtt élhessünk. Elfogadás és empátia. Ne foglalkozz azzal, ki mit mond. Szerencsére itthon elfogadott a dolog, ahogy elnézem itt Los Angelesben még inkább, mint odahaza Daytonban. Valahol még az sem kizárt büntetik... durva mi?
Mert régen bűntették, az tény. Örülök, hogy fejlődött a világ.
-Az alap, nem? De ki tudja, lehet Isten maga a boldogság.
Mosolygok rá, megpaskolgatom, jó úton van.

-Nah az de szép lenne, ha vartyogna nekem valamit a kölök én meg nem érteném és szótáraznék. Kicsit se nézne hülyének, mi?
Nevetek, te jó ég, franciául?!
-Te miért nem tanulsz meg? Együtt éltek, állítólag ha folyamatosan egy nyelven beszélnek hozzád, megtanulod.
Én ezt erősen kétlem, de ki tudja? Ők ki tudnák próbálni.
-Ne már... Alig várom, hogy vége legyen az egyetemnek és akkor tanuljak megint? Hamarabb megtanulnék főzni.
Nevetek megint. De nem jó ötlet, se írni, se olvasni nem tudok rendesen, hogyan tanítsam meg a gyerekem így? De ezt nem mondom Joshnak... örülök, hogy nem tudja. Valószínű elfogadna vele, de... ettől még nem jó szembesülni a tényekkel.
Később kaját készítünk elő, mivel mondta maradjak vacsira, eszek velük természetesen. (ezt írtam de akkor nem volt egyértelmű úgy fest xD). A barátja is befut, úgy fest nem számított rám, mondjuk én sem őrá, főleg hogy nem is tudom rég, számítani kéne valakire is. De kedvesen üdvözöl, talán túl lelkesen is, Josh az aki megment minket a kínos percektől, hogy közli, előttem nem kell már titkolózni.

-Honnan tudná, ha csak most mondtad el délután?
Kétlem, hogy bármit segítene a tényen, szándékában volt. Bármi közbejöhetett volna.
-Miért, azt hitted kiborulok?
Mosolygok kínosan, mert minden vagyok, csak dühöngő típus nem. Legrosszabb esetben is fogtam volna és hazamegyek, de ahhoz valami sértőt kellett volna mondania vagy nem is tudom.
-Igazán? Bocs a hosszú kézfogásért, csak nem számítottam rád. Szia Édes...
Rázom a fejem, hogy nem gond. A szájára nem mer puszit adni, de ha már így ölelkeznek, gondolja viszonozza Joshnak azt az arcra puszit. Kicsit fura látni, de nem annyira, mint elsőre gondoltam.
-Zombikat? Hát, megértem, hogy akkor nincs vacsora, a világot meg kell menteni!
-Hát... jah, de közben gyűjtöttünk hideg élelmet, nincs gond.
Jegyzem meg mosolyogva, amin nevet egy kicsit aztán elszalad kezet mosni, kipakolom még ami van.

-Szóval meglepően reagáltam?
kérdezem őszintén Josht míg a párja elvan.
-Jól, jó volt, bár a vetítő megadta magát, éljen a 21. század. De elmondtam fejből az anyagot, csak jobb lett volna diákkal. De ma az egyik srác megkérdezte segítenék-e neki szakdolgozat témát választani, tökre megörültem neki! Na és nektek? Csak zombikat irtottatok?
Én csak rázom a fejem kissé, szokom még, hogy vendég vagyok, Sebastian is lakik és hasonlók. Bár tény, nem érezteti velem, hogy nem lennék idevaló, valahogy mégis furcsa velük vacsorázni. Mintha belekotnyeleskednék a napi rutinba.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Vas. Jún. 12 2016, 14:32

//Jól van, na... XD//

- Valóban, alig...- mondom, kissé irónikusan, de elnevetve az egészet. Ha hallgatok a mamára, még mindig szűz volnék. És valószínű egyedül, mint az ujjam.
Aztán megint nevetek, hiszen ahoz képest, mikről beszélgetünk, Matt tagadja.
- Ó, bocs, ez már sok infó volt? - cukkolom egy kicsit. De az érdeklődése az iránt, hogy lett más a szememben Sebastain, nem változott.
- Nem lett más a szememben. Mindig vonzott a személyisége. Mondtam is, ha lány lenne, már régóta udvaroltam volna neki...- Nem, nem furcsa, hogy így van. Talán itt a kézzel fogható magyarázat, meleg vagyok? Sebastiant kezdettől fogva szeretem. Nem tehetek róla, hogy férfi. Utóbbi tényt kellett csak elfogadnom ahhoz, hogy ott tartsak, ahol most. Azaz a két dolgot összetenni: szeretem, férfi.
- Nos, értem én... de attól, mert mindennaposak a gyilkosságok, azok mégsem lettek "megszokottak", vagy tévedek? Ugyanúgy bűn. Nem a Biblia változott meg, hanem az emberek álláspontja a bibliai alapelvek iránt. Megpróbálják a saját képükre formázni...- vitatkozom vele, nem nagy elánnal, de azért érezhetően, nem teljesen értünk egyet.
- Amúgy ezért is mondtam, ne nyissunk vitát, hiszen tudomást sem venni valamiről kb ugyanaz a kategória, mint megmásítani. Szóval én éppen olyan gyarló vagyok, ha elfogadod, a Biblia (és így Isten) soha nem másítja meg a szavát- teszem hozzá higgadtan.
Nem tudom, engem befolyásolna-e, ha a homoszexualitás büntetendő lenne. Az érzéseimet sokáig tartottam fogva, nem csak Seby miatt, hanem korábban, Elee vagy Suzy kapcsán; nekem ebből elegem volt, én élni akarok, boldog lenni, és Sebastian mellett mindez megvalósul. Csak ez számít. meg is halnék érte, ha kell.
- Mindenkinek megvan a maga boldogsága. Valakinek Isten az- a boldogságnak sok értelmezése van. Önmagában Isten nem tett boldoggá soha.

-Jaj, Matt, ne már....- nevetek. Olyannyira ijesztő neki a jövő a gyerekekkel, hogy félek, ez lesz az oka, amiért nem vállalja majd be őket.
- Nekem nincs nyelvérzékem. Sebastian anyanyelvi szinten beszéli, és lehet, hogy meg tudna tanítani, de így is tökéletesen értjük egymást, köszi...- na ne, én sem fogok franciául tanulni.
Mattnek sem szívügye a tanulás.
- Nem is új anyagokról lenne szó, hanem arról, leülsz mellé, amikor írni vagy olvasni tanul. Tudod, segítesz neki, befejezed, amit a tanár elkezdett a suliban...- mondom kedvesen. Én erről már számtalanszor álmodtam.

Hiába noszogatom, nem nasizik, míg nem vacsizunk közösen. Így hát az előkészítésben segít, és bevárjuk Sebastiant, aki hamarosan be is fut. Utóbbi van zavarban, hogyan is titulálja magát Matt előtt.
- Éppen ezért siettem a segítségére...- pillantok Mattre, nevetek Sebyre, hát ő nem mondta volna ki az én rokonom előtt, hogy a fiúm, az biztos.
Nem a szokott módon kapom le, ahogy hazaér, mert itt van Matt, és neki elsőre biztos furcsa volna. Amúgy sem szokásom mások előtt csókolózni. Nem mondom, előfordulhat, de nem célom cukkolni senkit.
Aztán meglepetten nézek Mattre.
- Nem, azt azért nem- nézek Mattre, rázva a fejem, de közben Sebyre is figyelek. Kissé nyúzottnak tűnik.
Közlöm, hogy telt a nap, hogy csak hideg vacsora van. Seby elpoénkodja a dolgot, Matt meg mentségeket keres. Én magamban nevetgélek. Úgy hiszem, Matt nem fog tartani Sebytől.
Míg Seby elszalad kezet mosni, Matt tesz fel egy érdekes kérdést.
- Meglepően jól, fogalmazzuk így. Tudod, olyan emberek is kiakadtak rajtunk, akik régóta ismernek minket...- vonok vállat. Noha látványosan nem csüggünk egymáson, és korábban is volt közöttünk testi kontakt (ölelés, puszi) mások előtt, ez a dolog valahogy mégsem fér a fejükbe: szeretjük egymást.
- Nyugi Matt, ezzel csak nőttél a szememben!- mosolygok rá hálásan.
Aztán ha már mind együtt vagyunk, beszélgetünk vacsorálás közben.
- Hát jah, a technika...- ámulattal nézek Sebymre, hogy "puska" nélkül is elő tudta adni, amit akart, aztán mosolyogva nézek Matt felé is, aki a mai napom szerves része volt.
- Nem, na nem... Matt megnézte a terveinket a kertre vonatkozóan, tett néhány kiegészítő javaslatot, és azt mondta, meg lehet valósítani, amit elképzeltünk...Ugye, Matt?
Hamarosan élénk társalgás kezdődik közöttünk. Szó esik a kertről, a zombikról, még apáról is.Úgy vagyunk együtt, mint egy család, és ha igaz, Matt kezdeti feszültsége is eloszlik lassacskán. Ez is "csak" egy békés otthon, szokott esti rutinnal. Nem is érzem, kilógna közülünk.

//Csak a vége rész zárós hangulatú. Nem kell belemenni itt a részletekbe, ha nem akarsz. Viszont beszélgethetnek még kettesben, ha van kedved...//

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Vas. Jún. 12 2016, 20:27

-Ezek örök igazságok Josh!
Mosolygok, kicsit nevetek, vállat vonok. Szerintem sosem kell elsietni semmit. Nem jó az.
-Hát...
Köszörülöm a torkom, hogy kissé, de még határeset. Lehetnék nyitottabb, tudom, de eléggé izé nekem a téma... hogy férfival csinálja, ha csinálja, jelentsen akármi intimitást a szót. Kissé homofób vagyok, azt hiszem.
-Akkor mindig is szeretted? És akkor ő jött rá később, hogy szeret? Vagy eddig miért nem jöttetek össze?
Lehet hülye kérdések, de érdekel.
-Azért van különbség, hogy elveszed valaki más életét, vagy hogy szeretsz valakit és az bűn. Kinek ártasz a szeretettel?
Ráncolom a homlokom, mert meredek ez az összehasonlítás.
-De nem is azért fog elítélni, mert szerelmes vagy... vagy ha mégis, odafenn, ha odakerülünk, megmondom majd neki, hogy a meleg szerelmet és ő adta, nem az ördögtől van, mert a szerelem nem lehet az ördögtől. Szerintem Lucifer nem képes a szeretetre.
De ezzel abba is hagytam. De érezheti, mindenki előtt ezt mondanám, a bátyám nem bűnös csak mert szeret. Meg is mondanám akárkinek, az más kérdés, mi lenne erre a reakció. Isten és a boldogság elvont fogalmak, ezt inkább ráhagyom most.

-Mit ne már, hát így van!
Nevetek, de ha jobban megismer rájön, puszta gyávaságból nem mondok le dolgokról, mint barátnő, gyerek. Csak nem kapkodom el őket!
-De a gyereknek kell, mi? Nem fogod érteni amit mond! Ha jó tanár, megtanít, na?
Cukkolom, de kiérezni, én megértem hogy nem akar tanulni, tök fárasztó.
-Megpróbálom majd, persze.
Az más kérdés, menni fog-e, még a végén rossz példa leszek neki, azt nem akarom.

Később a vacsit készítjük elő, Sebastian is megjön. El is mond egy néma köszit Josh fele, hogy ki lett segítve. Egyelőre még elvagyunk, Sebastian elszalad kezet mosni, kicsit faggatom Josht, hogy értette, hogy meglepően jól fogadtam a párkapcsolatát.

-Nem lehet pont azért? Én nem ismerlek olyan rég... bár... valószínű engem ez sem befolyásolt volna. Neked kell tudni, mi a jó neked, nem?
Maradjunk ennyiben, bár az emberek nem valami toleránsak, gondolom idő kell nekik.
-Idővel megbékélnek, nem?
Remélem, nem szeretném, ha frusztrált lenne a bátyám.
-Ezzel? De ez alap... nem csináltam semmit...
Látszik, nem értem, nekem ez nem valami érdem, hogy elfogadom olyannak amilyen, mert nekem ez a normális. Nem is szabadna másképp a, főleg családtagnak, barátnak.
Hallgatom, hogy mit mesél Sebastian, nem teljesen értem, de tanár, szóval ha lassabban is, összerakom miről beszél. Joshra is bólogatok, nem vagyok annyira beszédes, mint mondjuk Sebastian, aki eléggé lelkes lesz a kert miatt vagy épp apánk miatt. Úgy érzem, fontos neki, hogy Josh és apa jóban legyenek, nekem is megjegyzi hogy nagyon örül, hogy átjárok és ismerkedünk. Hallgatok Joshra és inkább apáról mesélek, mintsem kérdezzem Sebastiant a saját családja kapcsán. De igaza volt Joshnak, Sebastian nem ijesztő és nem lányos, ellenben tényleg közvetlen. Főleg mikor elkezd kajával meg itallal tukmálni, majdnem felsorolta szerintem az összes dolgot a hűtőből vagy a szekrényből, hogy nem-e kérek még. A végén már nevettem, mert kábé mindenre mondtam hogy "nem, köszönöm", de csak próbálkozott. Aztán mondta, hogy elmenne fürdeni, én meg hogy lassan hazamennék, későre jár, vissza kell érnem a koliba. Kezet is rázok Sebastiannal, majd ha elment és Josh kikísér az ajtóba, megállok még pár szóra.

-Hát... köszi. Tényleg nem evett meg... szóval... majd szólj a kert miatt, ha lenne valami, vagy ráérsz. Meg... apán is gondolkodj. Úgy vettem észre, nem csak én, de Sebastian is örülne, élénken érdeklődött a Fater miatt, szerintem miattad. De ahogy elnézem, tényleg nagyon szeret téged. Olyan... a tekintete, nem tudom hogy mondjam, érezni.
Mosolygok rá és rágyújtok egy cigire, annyira nem sietek, de ez már kellett. Ha még belefér neki, tudunk idekinn beszélgetni, ha menne, akkor meg elindulok, látjuk még egymást.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Vas. Jún. 12 2016, 22:22

Összenevetünk, hogy egy véleményen van a nagyimmal, aztán komolyabb témába is belemerülünk. Meglepően könnyedén beszélgetünk a kapcsolatomról. Úgy érzem, semmi takargatnivalóm nincsen Matt előtt. Hogy ez az érzés honnan jön, nem tudom; nem a tesóságunknak tudom be, de valami van...
- Jó kérdések! Én meg voltam győződve róla, hogy hetero vagyok. Futottam először Elee után, aztán megismerkedtem Suzyval, és igazából már jócskán ismertem Sebyt, amikor rájöttem, hogy ő valahogy a két lány ötvözete. Mindkét lányból éppen az erősségeiket hordozza- mosolygok, az ajkamba harapok. Boldognak érzem magam most is, ha csak őrá gondolok.
- Amikor Alaszkában voltunk, sokmindenről volt időnk és alkalmunk beszélgetni. És tulajdonképpen ott hozta felszínre, hogyan érez ő. Én meg... - hát mit is mondhattam volna mást? Hiszen egyértelmű volt, hogyan érzek iránta- tudtam, hogy ő számomra ideális társ lenne. És elsiklottam afelett, hogy férfi. Többé nem érdekelt. Mindent megtestesít, amire vágytam, és mindent elfogad, amit adok neki.
- Eltelt közel 2000 év, mióta a Biblia íródott. Akkor még egyformán bűn volt mindkettő. Sőt, mondhattam volna a lopást vagy a tiszteletet is. Érzed, mennyit romlott a morál az idők során? - Nézhetjük feketén-fehéren az írásokat, és akkor nem lenne egyetlen teremtett lélek sem a Földön, aki megállna Isten ítélete előtt. Persze, éreztetem, én sem vagyok begyöpösödve.
- Nos, ha csak a szeretetről lenne szó, valószínűleg nem lenne gond. A (feltételezett) testi kapcsolat veri ki a biztosítékot- nem ragozom tovább, valószínűleg érti. És ha érti, tudja, hogy itt nem csak a homoszexualitásról van szó, hanem a paráznaságról is. (Utóbbi ismét egy olyan téma, amelyben sokat módosult a közvélemény).
Óvatosan rázom a fejem. Nem lehet Istentől, amit elítél a Biblia, hiszen a Bibliáról azt állítják, Isten szent szava. De távol áll tőlem, hogy vitatkozzak, főleg azért, mert nincs miért ellent mondani. Nekem az számít, hogy ő nem ítél el. Én meg meg tudok küzdeni saját démonaimmal.

Érintőlegesen beszélgetünk a jövőről, a gyerekeinkről, és hogy hogyan és mire tanítgatjuk majd őket. Kedves gondolat, hogy mindenki ad magából valamit. A gyerekeinknek így nem csak jó apjuk, hanem remek nagybácsijai lesznek. Nagy család... Tényleg megvalósulhat? Egyre biztosabbnak látszik. Boldoggá tesz a tudat.

Sebastian megérkezik, és sikerül feloldani az első (egészen apró) feszültséget. Az egész csak abból adódott, hogy Seby nem tudhatta, mennyit mondtam el Mattnek kettőnkről. Ezután már fesztelen(ebb) a társalgás. Matt néha megszeppentnek látszik, de ő is oldódik, aztán ugyanúgy nevetgél Sebastian jelenlétében, mint velem, és ezt jó jelnek veszem. Seby meg úgy viselkedik, mint máskor, felszabadultan és lazán, könnyedén társalgásba vonva Mattet.
Én néha csa figyelem őket. Míg Seby kezet mosott, még váltottunk néhány szót Mattel, és meglepődött, hogy hálás vagyok neki. Valóban az vagyok...
- Na igen. Sokszor elfelejtem, hogy nem másoknak kell megfelelnem, hanem saját magamnak. De tudod, ha lehet, el akarom kerülni az összetűzéseket. A véleményemet nem mindig hangoztatom, de az érzéseimben nem engedek beleszólni. Senki sem tudja rajtam kívül, hogy nekem mi a jó...
Visszatérve hármunk vacsorájára, jó hangulatban telik. Eltelik velünk megint az idő, Seby jelzi, hogy menne fürdeni, Matt is búcsúzkodik. Kikísérem az ajtóhoz. Jó nap volt, de kissé elfáradtam én is, el kell nyomnom egy ásítást. De felélénkülök attól, amit búcsúzóul mond. Felnézek rá.
- Kösz Matt, tényleg, mindent. Kereslek majd... nem csak a kert miatt...- félre billentem a fejem- Kérlek, mondd meg neki, hogy üdvözlöm.
Ha engedi, finoman átölelem, megpaskolom a vállát, aztán elengedem.
- Kikísérjelek a buszhoz?
Ha igent mond, gyorsan belebújok a cipőmbe és elkísérem. Ha már ott vagyok, meg is várom vele a buszt. Ha viszont nemet, nem erőltetem magam rá; bezárom utána az ajtót, és Sebyt boldogítom a zuhany alatt...[/color]

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   Vas. Jún. 12 2016, 22:47

-Lehet igazából Sebastiant kerested lányokban, de csak akkor jöttél rá, mikor találtál olyan lányokat, akik valamennyit vissza tudnak adni, de az kevés. Mert egyikük sem olyan, mint ő.
Mosolygom meg a dolgot, szerintem így is lehetett, ha nem is tudta, nem szánt szándékkal csinálta így. Elvégre ha elejétől fogva Sebastian lénye tetszett neki, az, amit ő képvisel, miért ne?
-Úgy fest tényleg szeret téged. Szerencse, hogy bevallotta, nem?
Ahogy elnézem, amúgy Josh nem kezdeményezett volna, tekintve Sebastian férfi. Vagy más miatt? Ki tudja, én csak örülök, hogy így alakult, boldognak tűnik a bátyó, igazán boldognak. Nagy kincs ez.
-Szerintem nem a morál romlott, mert az mindig is rossz volt, hanem valahogy az emberek tisztelik kevésbé egymást és önmagukat. A hagyományok értéke elveszett így kevesebb súlya van egy-egy tettnek...
Van jó oldala is, de sok a rossz... az emberek nem kommunikálnak, nem értik egymást és önmagukat, kaotikus az egész.
-Mit számít a test, ha a lélek az első? Különben sem pajzánkodtok, szeretitek egymást, éppen csak nem vagytok házasok. De elköteleztétek magatok egymás mellett nem?
Próbálok elsiklani a testi vonal fölött, ha nem is valami elegánsan. Szerintem akkor is az a fontos, hogy szeretik egymást és boldogok. Meg szeretném őt nyugtatni, hogy nincs ezzel semmi baj, aki szerint meg van, nos... véleményszabadság van.

-Pontosan, ezért sem értem miért furcsa, ha nem szólok bele.
Mosolygok rá, hogy jól látja, emiatt nem értem miért hálás, én csak tudomásul vettem a változást és örülök a boldogságának. Mert az hamar kiderül a vacsora alatt, hogy boldogok együtt. Elég elcsípni pár mosolyt, apró érintést, hogy minden világos legyen. Aggódnom sem kell miattuk, mert jól megvannak. Igazából egész kellemes csöndes kis vacsora kerekedik, csak a kései óra töri meg az egészet, Sebastian fürdeni indul, én meg haza.
Azon csak mosolygok az ajtóban Joshra, hogy nem csak a kert miatt keres, majd kiszélesedik ez a mosoly, hogy üdvözli a fatert.

-Átadom.
Az ölelés nem idegen dolog nekem, bár javarészt csak apa ölelgetett, most mégis természetesnek hat Joshtól, és nem azért mert egy férfivel él. Könnyeden viszonzom és veregetem meg én is a lapockáit finoman. Bár rossz szokásomhoz híven vonogatom a vállam, mikor kérdez, de mosolygok.
-Ha van kedved, örülnék.
//Bocs Seb XD// Hamar bele is búj a csukájába és elindulunk a jó levegőn a buszhoz.
-Josh...
Kezdek bele kicsit szórakozottan, zsebre vágott kezekkel, elrúgva valami kavicsot az útból.
-Szerinted is hasonlítunk?
Ebben nem vagyok valami jó, de érdekel neki mi a véleménye erről. Van még egy kis idő míg sétálunk és beér a busz, nem akarom sokáig terhelni ilyenekkel, csak... foglalkoztat.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Tesós nap ~ Josh & Matt   

Vissza az elejére Go down
 

Tesós nap ~ Josh & Matt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-