Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 "Pörgés" Reev és Felix

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1382

TémanyitásTárgy: Re: "Pörgés" Reev és Felix   Szomb. Szept. 24 2016, 00:00

- Nem is értem miért nem tartod szexinek a bohócokat
Nevetek fel, szívózgatok.


Megyünk elfelé a maganerektől és felteszi ezt a kérdést. Annyira tudtam!
- De, igazából...
Biccentek kissé elpirulva. A gitárom megrángatom, ahogy szóvá teszi, minek.
- Ez a sajátom, nem akartam, hogy ott kallódjon.
Nincs különösebb oka, de játszhatok is neki, akár. Kipakolok, addig Felix körülnéz, majd folytatja a csókot, amire elkapott a dal után. Hevesen, reszketegen viszonozom, valamennyire még mindig az előadás hatása alatt vagyok.
- Hahh...most másféle csillagokat akartam neked mutatni
Sóhajtom, úgy tűnik fázom, bár inkább azért reszketek, mert még a dolgok és az eljövendők hatása alatt állok. Ledőlünk az egyik plédre, közelebb húzódom hozzá, látszanak a csillagok igen, de ma tényleg nem ezeket akartam megmutatni neki, ezeket már látta.
- Én is elfogadtam, hogy szűz lányokat erőszakolsz...gondoltam szólok, hogy azért volt a baleset mert piromániás vagyok. Azóta már nem annyira, az visszavette. A gyilkosság óta
Helyesbítek zavartan, nem akarok "balesetként" gondolni rá. Nagy levegőt veszek, előhúzok a táskámból néhány nagyobb tűzijátékot.
- Mindig is imádtam ezeket, meg a kisebb bombákat, nyugi, utóbbiakról leálltam, amikor tudod...
Öngyújtót veszek elő a zsebemből, távolabb megyek, lerakok három nagyobbat egymás mellé. Nézhetjük majd őket állva, fekve, mindegy. Értek hozzá, rengeteg ilyennel vacakoltam már, pisztolyom is van, ami kilövi, de ezt most az öngyújtóval gyújtom meg. Először az egyiket, majd a másikat, s a harmadikat is. Úgyis idő, mire aktiválódnak, számít az a pár másodperc. Kilő az egyik, visszahátrálok Felix mellé, megfogom a kezét, miközben a szikrázó égre meredek, ahol ezernyi prizma csillogásába káprázik a tekintetem.
- És...meg akartam beszélni ezt a dolgot.
Nyelek, aztán nagy levegőt veszek.
- Tudom, hogy te nem így érzel, de nem azért szeretlek, mert ki akarnám kényszeríteni, hogy te is ugyan ezt éld át. Ezt egyszerűen csak érzem, mert mindig így érzem magam a közeledben. Kilövök az ég felé és hatalmas szikrákká robbanok, folyamatosan tűzijátékot okozol bennem Kale. Te lettél az új piromániám.
Nézem elgondolkodva a fényeket. Tényleg elég szépeket választottam, vannak mindenféle színben, kékek, lilák, aranypiros ezüst káprázatok csillagai gyúlnak az égen.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: "Pörgés" Reev és Felix   Szomb. Szept. 24 2016, 00:29

-Na vajon...

Elvigyorodom, hogy az enyém volt, szeretem ezt a választ.
-Ah, az más, kár lenne érte, ez tény.
Ha az Övé, akkor nem vitatkozom, miért cipeli. Aztán a tetőn csak felszalad a szemöldököm, miféle más csillagokat. Érzem, hogy fázik, hát betakarom a másik pléddel magunk és könyökölve támasztom a fejem fektemben, úgy nézem Őt. Szemet forgatok a szűz lányokon és a pirománián.
-Azt hiszed nem vettem észre, hogy piromániás vagy? De nem azért volt a baleset, hanem mert bedrogoztál ÉS piromániás vagy. Engem nem érdekel, hogy megölted azt a hármat, vagy négyet? Felőlem húszan is lehettek volna. Nem direkt csináltad, de ha direkt csináltad volna, okkal, akkor is megérteném.
Magyarázom, míg kipakolja a tűzijátékokat, nem marad nyugton, mi? Nem baj. Ha gondolja segítek is Neki, bár én közel s távol nem értek ennyire ezekhez, mint Ő. De ez a megbeszélni dolog... kivételesen feszengek miatta, bár nem mutatom. De amiket mond, el kell nevetnem magam, hogy komolyan? Ezt így?
-Tudod... pont ezek miatt a hülye szövegeid miatt akartam már legelső alkalommal is többet lenni Veled. Mindig... megnevettetsz, holott nem is ez a célod, tudom, de.... mégis. Tetszel Reeven. Jobban tetszel, mint eddig akárki nő vagy férfi. De én nem tudok olyan lenni, mint Sebastian... nem fogok nyünnyögni és gagyogni Neked, nem kezellek úgy, mint egy ötévest vagy mint egy plüsst, akit ölelgetni kell folyton, nem fogok hülyeségeket csinálni és elnézni mindent, mert épp arra vágysz. Nekem felnőtt férfi vagy Reeven, akképpen is kezellek. Ha... zavarna, hogy így érzel, akkor nem lennék Veled. Szeretem, hogy így érzel irántam és zavar, ha más iránt is érzed... Nem tudok, csak a tiedé lenni, mert nekem Eric és Seth is fontosak, de nem úgy, ahogy Veled akarok élni. Ezer éve ismerem Őket, nekem Ők az életem része. Nem kell kedvelned Őket, csak hagyd, hogy lássam Őket is. Én se tiltalak el Sebastiantól, hiába bosszant az az alak. Szeretek Veled élni és szeretem, hogy közös a jövőképünk, hogy együtt teszünk érte. Nem akarlak elvenni, sosem akarlak majd, mert én ateista vagyok és nem kell papír és gyűrű, hogy lássák az emberek, van valakim. De ezek nem jelentik azt, hogy a magam módján ne kötődnék jobban hozzád, mint bárki más csak próbálná akár.
Nem tudom, tart-e még a tűzijáték, vagy sem, ha mást nem, a csillagokat nézem ahogy a füst homályán át ragyognak. Én sosem fogom úgy kifejezni magam, mint Ő vagy Eric. De ez nem jelenti hogy a magam módján ne próbálnám éreztetni, mit is érzek vagy gondolok. Fogalmam sincs, elég vagyok-e Neki így is...

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1382

TémanyitásTárgy: Re: "Pörgés" Reev és Felix   Szomb. Szept. 24 2016, 20:26

Reszketősen közelebb húzódom, elkalandozom az arckifejezésén, mikor én is "szembesítem" egyik nagy hibámmal.
A kérdésére, aztán olyan döbbenten nézek rá, hogy az fotót érdemelne, kiguvvadnak a szemeim, vörösség önt el.
- Ahh...azt.
Ajkamba harapok, ahogy nyíltan kimondja, hogy megöltem azt a négyet, mert drogos és piromániás voltam/vagyok, azért ez arcon üt így, lazán, más szájából hallva. Megértené, ha mondjuk merényletet követtem volna el kiskutyakínzók ellen? Nagy levegőt szívok be, aztán kifújom, megszédülök a témától.
- Oké
Mit mondjak? Elfogad olyannak, amilyen vagyok...és ettől zavartan, vörösen tovább pakolom kifelé a tűzijátékokat, hogy aztán fellőjem őket és együtt nézzük, ahogy az égen prizmákká robbannak. Mindig lenyűgöztek, mégis görcsöt érzek a gyomromban a "megbeszéléstől" de tudnia kell, mit akartam szimbolizálni a felfelé törő, kirobbanó szikrákkal, amik végül gyönyörű mintává teljesednek. És kinevet...
- Ó, hát ez nagyszerű, teljesen komolyan mondtam.
Húzom el a szám, aztán biccentek, hogy tetszem neki, ezt tudtam. Jobban? A szám kissé elnyílik, ahogy oldalt pillantok rá, jobban mint...eddig, akár Eric tetszett neki? Nem is értem mit keres Sebastian ebben a beszélgetésben. Ahá...vagy úgy!
- Hú, ez erős volt, de igazad van, Sebastian úgy kezel, sosem nézett rám férfiként és nekem időbe telt, míg leesett, hogy a szerel...hogy a férfi-férfi kapcsolatokban, Jézusom
Megrázom a fejem, annyira hülyén hangzik ez.
- Hogy igazából a szerelemben nem arra van szükségem, hogy kisgyereknek nézzenek. Sebastian velem volt éppen, amikor a szüleim azt csinálták, amit és sok mindent elmondtam, látta mennyire... nem kaptam meg semmit, amit szeretetnek lehet nevezni, meg alapból is ilyen gyámolgatós hát...megbeszéltük, szükségem van erre, úgyhogy...
Úgy néz rám mint férfire! Felragyog a szemem, felé fordulok.
- Igen! Ő pedig nem, nekem pedig az kell, hogy férfi legyek. Megbeszéltem Sebastiannal és helyre is raktam magamban a dolgokat, mivel kevertem össze az iránta érzett...valamit, valójában csak tényleg kellett ez a fajta...hát tudod, törődés, de nem volt szerelem. Úgyhogy nem érzem más iránt seggfej
Ezt csak úgy hozzáteszem zavaromban.
- Tudom, nem akarlak tőlük eltiltani és jobban meg is értem, miért kellenek, nekem is szükségem van Sebastianra, mint fogadott bátyóra és ha azt kérnéd tőlem, engedjem el, nem kedvelnél igazán...ahogy én sem, ha el akarnálak szakítani tőlük. Ne hidd, hogy ezt akartam, vagy összeházasodni veled.
Rázom a fejem nevetve.
- Csak azt hittem, te azt hiszed, szeretném, és mivel te megveted, tetszett volna, hogy leadsz miattam a meggyőződésedből. A magad módján
Játszik mosoly az ajkaimon, felé fordulok, ahogy az elpárolgó füstöt nézi, nekem most szebben ragyog a csillagoknál. Átölelem.
- Szeretem, hogy mindent a magad módján csinálsz és azért mondtam, hogy nem a dugás a leglényegesebb, mert akkor is szeretnélek, ha nem csinálnád velem.
Vállat vonok.
- Nem lenne gond, legfeljebb kiverném rád, nekem lényegesebb a lényed és az apró, sajátos, úri kis hülyeségeid, meg úgy az egész Te, ráadásul senki sem vagyok nélküled, azt akartam, hogy tudd.
Simítom a haját hátra, én magam lettem tűzijáték, aki ezer felé robbant az égen az ő sajátosságától, ha felém fordul, ajkaira hajolok és felrobbanok megint újra meg újra.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: "Pörgés" Reev és Felix   Szomb. Szept. 24 2016, 20:44

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy mit csinált anno. Rossz környéken csinálta, nem is volt tudatánál. Én teljesen tudatosan roppantok össze embereket, ha nem is ölöm meg őket, mert a hatalom, az érzés, hogy megtehetem megrészegít. Ő bűntudatot érez olyan miatt, ami engem megelégedettséggel tölt el. Ezt próbálom Neki megtanítani, hogy ez nem rossz dolog. Aztán jön ezzel a piromán-tüzijáték-szerelem hármassal, számomra viccesen tálalva, mert hogy olyan mint egy kilőtt tűzijáték ha velem van? Maximum ha elmegy, na akkor szoktam érezni magamban vagy magamon én is, amiről beszél, de ugyan már! El is mondom a magamét, fáradtan hallgatom a hadoválását Sebastianról - hogy mennyire rühellem azt az alakot! - de a seggfejre csak odapillantok rá, lesújtóan.
-A magam módján sok dolgommal felhagytam, hogy Veled legyek. A házasságról ne is álmodj.
Enyhe fintor, mindent ne képzeljen bele ebbe, nekem még megvan a józan eszem, még hogy házasság... a gyengék és bizonytalanok mankója!
-Hmpf, miféle kapcsolat az, ahol nincs dugás... lemerném fogadni még mindig vágysz arra, hogy Sebastian szűk fenekében barangolhass, még hogy fogadott báty! Engem nem versz át. Ő sem engem, ki nyúl így egy testvérhez? Ne legyél naiv.
Nem, én határozottan nem szeretem a romantikát, nem is értek hozzá. Azaz értek, de az színjáték, amit közös ismerősünk Joshua is megirigyelne. De mivel hátrafésüli a hajam odafordulok, élvezem a csókját, de azért jó erősen belemarkolok a fenekébe és az ajkára harapok.
-És ki szeretnél lenni, kivé tegyelek?
Lehelem az ajkaira, majd végignyalok rajtuk, ostoba egy férfit választottam, ez is tény, de mégis szórakoztat, hogy ilyen flepnis. Tetszik nekem.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1382

TémanyitásTárgy: Re: "Pörgés" Reev és Felix   Szomb. Szept. 24 2016, 21:30

Az az érzésem nem veszi komolyat, amit mondok, nem véletlenül vagyok zavarban, kissé el is savanyodom a végére. Nézek rá lesújtóan, nem megmondtam, hogy én sem akarok házasodni??? Csak azt hittem, ő azt hiszi akarom és rendes dolog lett volna lemondani egy hülye meggyőződéséről, ami jelen esetben nem is olyan hülye, mert jééé, én se hiszek a házasságban.
- Pedig kérjél meg, mert menyasszony akarok lenni.
Nézek rá, hogy hülyének néz-e.
- Kapb be, jó? Én is. Buzi lettem miattad. Ha már el kell kezdenem sorolni. Nem akarok összeházasodni, az előbb mondtam el. Asszed én hiszek benne, pont én?
Baszki, nálam jobban senki nem utálja a saját szüleit! Aztán ez a Sebastian dolog, bevallom neki, hogy rendeztem magamban a dolgot, nem vagyok szerelmes, erre kiveri a hisztit. Hát kurvára felbosszant.
- Csak annyit mondtam, hogy nem az a legfontosabb és neked nem pont ez volt az álmod véletlenül? Hogy nem a testedért kellesz elsősorban? Ezt nem hiszem el!
Csóválom meg a fejem döbbenten meredve a füstre. Még jó, hogy van még nálam petárda.
- Bazdmeg, most mondtam el, nem. Az ő seggére vágyjon Joshuácska. Ő! Ő nyúl így! Nem vagyok naiv, mondtam, hogy megbeszéltük! Fellángolás volt, örültem, hogy valaki törődik velem, mert egy nyomorult fasz vagyok, aki soha életében nem kapott jóéjt puszit, meg kakaót, akit nem öleltek meg! Ő meg csak azért csinálja, hogy bepótolja, úgyhogy ja, kurva hálás vagyok neki. Meg valahol ő is dilis ja, igényli, hogy szeretgessék, de az egész kezd átalakulni
Emelem meg a hangom, valahogy azt képzeltem örülni fog... Megcsókolom, de sóhajtva leütöm a fejem.
- Senkivé, nem erről szólt a szöveg.
Jah, felbaszott, zsebembe túrom a kezeim és haragosan nézek a csillagokra.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: "Pörgés" Reev és Felix   Szomb. Szept. 24 2016, 22:13

Felnevetek.
-Ohm, akarod azt a habfehér fodros ruhát a fátyollal mi? De közlöm, azt igazából csak a szüzek hordhatnák, de Te már nagyon nem vagy az...
Hajolok oda elégedett vigyorral, emlékszem, mikor elvettem a feneke szüzességét is, élveztem. Főleg másodszorra.
-Ki tudja, annyit időzöl a romantikus "bátyád" társaságában.
Vonok vállat, de vigyorgok, imádom mikor zöldül a szeme, én kis Hulkom!
-Hmpf... Álmok... Én már elmondtam mire vágyom, de nem hitted. Kell a testiség, sosem mondtam, hogy nem.
Ezt azért cáfolnám, noha igaz, a qvája nem akartam lenni. De mivel együtt élünk, nyilvánvaló, hogy nem csak az vagyok Neki.
-Nem kicsit dilis... de nem csak ezért csinálja... látszik, hogy jól esik neki csinálni, magáért teszi, nem csak érted. Ha nem csak magáért... ezt nehéz eldönteni. Ohm, szóval nem akarod vele a szexet?
Vigyorgok megint a számba harapva, nem érdekel, hogy nem volt normális gyerekkora, nekem sem volt. Én sem kaptam kakaót, bár "tejet" kaptam és jóéjt "csókot" is, az ölelés sem puszta baráti volt. Engem ezekkel nem hat meg, csak szórakoztat, hogy bosszús.
-Tudom, miről szólt a szöveg. Megkérdezem újra... ma ki akarsz lenni?
Húzom magamhoz erősebben, elégedetten, hogy mérges, szeretem, ha mérges, felizgat vele. Meg is harapom a fülcimpáját és fogammal karcolva húzom egy kicsit, majd belelehelem a fülébe.
-Buja dzsinned vagyok, emlékszel? Tombolj kicsit...
Kaján vigyorom elárulhatja, szórakozom, ahogy eddig is szórakoztam, de mivel az enyém, játszom vele. Azt akarom Ő is játszon velem, a játéka akarok lenni.

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1382

TémanyitásTárgy: Re: "Pörgés" Reev és Felix   Szomb. Szept. 24 2016, 22:39

- Mindig is vonzott a csipke
Gúnyolódom, aztán nézek rá, mi ez megint a szüzekkel.
- Ez valami babona?
Ki megy manapság férjhez szűzen? Megkapja a zöldellő tekintetet, majd határozottan kijelentem.
- Ő sem akar összeházasodni //még nem tudom//
Nézek rá zavarodottan, Felix sok mindenre vágyik, mi az, amit nem hittem el?
- Nem tudom mire gondolsz. Tudom, csak annyit mondtam, nem ez a legfontosabb, nem azt, hogy nem kell. Nyilván nem fogom beszüntetni veled a szexet
Hülyét is kap(nánk)
Sebastian védelmében vállat vonok.
- Én se csak kicsit. Mindkettőnkért teszi, mert mindketten defektesek vagyunk. Nem, nem akarom
Nézek rá dacosan, meg sem érdemli, hogy ezt mondjam, azt kellett volna: szerelemből szét akarom kúrni a seggét, hogy felcsesszem. Nem értem mit vigyorog, felbosszant, aztán meg szórakozik, mérgesen nézek rá.
Aha, ki tudja értette-e egyáltalán... Magához húz, tehetetlenül megborzongok, mikor beharapja a fülcimpám, megint megkérdezi, mi akarok lenni és rohadtul nem vágom mire akar kilyukadni. Az lehetek, aki csak akarok...ahh, elvontabban kellene gondolkodnom.
- A világ tejhatalmú ura
Ha már így kérdezi, miért ne törjünk magasra? Tomboljak? Megvillannak szemeim, erősen beletúrok a hajába, majd nyomni kezdem lefelé, a férfiasságomhoz.
- Igen? Akkor rajta, engedelmeskedj uradnak és parancsolódnak!
Az első tippem, hogy szexuális játékra vágyik, ha meg ennyire fontos, ezzel talán megbékíthet, hisz azt...nem akarhatja, hogy igazából tomboljak. Nem látott még úgy.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Felix Kaleolani
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : Host, festőművész
Hozzászólások száma : 821

TémanyitásTárgy: Re: "Pörgés" Reev és Felix   Szomb. Szept. 24 2016, 22:59

-Akkor egyszer adok rád csipkés bugyit, grr!
Viccből, mert a szexi fekete boxerjait jobban szeretem.
-Szokás, hagyomány, hát nem tudtad miért az a színe? Ohoho, régi tradíció, ez tény, de már nem vagy annyira fiatal.
Bár ha sosem érdekelte, miért is tudná, nem igaz?
-Pedig elég romantikus lelkület hozzá, nem láttad a gyűrűket az ujjaikon?
Nekem rögtön szemet szúrt a két egyforma gyűrű, ha nem is arany volt, de tartós anyag, talán orvosi fém.
-Pedig pedzegetted... de nem kell. Amúgy is pótoljuk Neked a kimaradt éveket, serényen.
Élvezem pótolni Neki, talán néha jobban is mint Ő.
-Hmmm, amíg nem bánt vele Téged, csinálhatja.
Engedem meg nagy kegyesen, majd hunyorgok, lehet tényleg nem akarja már vele a szexet? De nagyon akarta... lehet elnyomja. A teljhatalmú úron gonoszan nevetek egy keveset.
-És mit kíván alattvalójától a világ egyetlen igaz Ura?
De elég egyértelmű az Úr mire vágyik most, hát térdelek, forrón lehelek a nadrágjára, közel a lágyékához.
-Igenis... mi a parancsod? Szóban kérem... ilyen alantas szolgád van, aki abból ért... kérj amit akarsz Nagyuram, ez a Te napod... a Te Kaled pedig a kedvedben akar járni, mert felbosszantott... édes bosszúság ez.
Dőlök a sarkaim fele, ahogy térdelek, de vigyorom nem csak pajzán, érdeklődő is. Vajon csak a szexre érti hogy parancsolhat? Másra is? Szeretem ha dühös... akarom, hogy elvegye amire vágyik!

_________________


Felix Kaleolani
A mámor kell nekem, mi legfájóbb gyönyör,
Szerelmes gyűlölet, mi frissítőn gyötör
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1382

TémanyitásTárgy: Re: "Pörgés" Reev és Felix   Vas. Okt. 02 2016, 17:06

+ tizenizé, mondjuk 16

- Én meg a fejedre húzom
Hülyéskedek, aztán csak hallgatom miket nem mond a szűzfétises.
- Nem tudtam. Na kösz. Hülye vagyok és vén? De most komolyan, kinézek már 16 évesnek? Akkor itt a vég
Baromkodok tovább, én csak örülök, ha nem tűnök annyira fiatalnak.
Viszont aztán sápadtabban meredek rá, a hangom is elég magas.
- Gyűrűket?
Jézusom! Nem, nem láttam, különben is be voltam baszva, a mosdót se találtam meg.
- Igen, de mondom, hogy beszéltem vele. Előre megmondtam, hogy az lesz, Joshnak nem fog tetszeni ez a mi kis...szeretetvonalunk. Elfelejthetem a szexet, neked kell pótolnod a hiányom
Nézek rá pajzánul tudván ez imponálni fog neki. A kimaradt évekre is biccentek, hozzábújok erősebben.
- Bánt? Félsz, hogy valaki bántana engem?
Pislogok rá, az nem pont Sebastian lenne, ő tenné utoljára, különben is bántani... De nem ezen van a lényeg. Ilyen fejet vágok? *.* Awwww, nem akarja, hogy bántsanak.
Eljátsszuk ezt az izét, bár azt mondtam, nem a szex a legfontosabb, mégis itt kötünk ki. Igaz, hogy eleve úgy terveztem a tetőn fogunk szexelni.
- Ahh...a legjobban a lelked akarom Felix, ezért mondtam, hogy nem a szex az első. Csak téged, a létezésed...
Nyögöm, bár most egy cumi is jól esne. Úgy viselkedik, mint egy kurva, most ő az én kurvám nehéz nagy eszmékről ábrándozni ebben a helyzetben. Szóban kéri. Talán arra vágyik, amit beszéltünk, hogy érzéktelesen írjam le, mit akarok?
- Testileg... érezni akarom a leheleted az ágyékomon,ahogy epedsz és vágysz rá, itt van előtted pár centiméterre a farkam, akard megérinteni, mintha nem lenne szabad, őrülj meg a vágytól, hogy kihámozz a ruháimból...és közben
Tépek a hajába vadul, szenvedélyesen
- Azt akarom, hogy elmondj mindent. Hogy megoszd, mitől vagy a legbűnösebb, a legjobb, mi az, ami képes téged megingatni. Mutasd meg milyen legyőzhetetlen vagy és, hogy milyen sebezhető.
Súgom, akarom mindenestül

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: "Pörgés" Reev és Felix   

Vissza az elejére Go down
 

"Pörgés" Reev és Felix

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

 Similar topics

-
» Kerülőúton - Usui, Reev
» Sebastian-Reev "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel"
» Nyuszi hopp... Sam-Felix-Eric
» Egy póz nem póz... - Joshua&Felix

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-