Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Hétf. Május 02 2016, 23:19

Éppen éjszakai műszakban dolgozik és kaptak egy fülest, hogy lehet betörés zajlik éppen. Természetesen a társával arra felé vették az irányt, az egyik gazdag villanegyedbe. Hívtak erősítést is, bármikor megjöhetnek. Szóltak, hogy egyelőre csak megfigyelés, ellenőrizni kell, az állított vád valós-e. Riasztó nem szólalt meg a környéken, így vagy profi tolvajokról van szó, vagy valaki megint ébren álmodott.
Minden esetre Usui gyakorlottan jelzi, megnézi a hátsó bejáratokat, míg kollégája elől néz körbe. Semmi gyanús, már-már ő érzi magát kellemetlenül, hogy itt ólálkodik. A megadott cím teljesen nyugodt, de a biztonság kedvéért úgy dönt a társ, becsenget és követeli az ajtónyitást, mert itt a rendőrség.
Usui persze nagyon nem tartja ezt célravezetőnek, de Lee és Johanson nem tudja hogyan és mikor érnek ide, szóval nem fedi fel magát egyelőre, a teraszablakon és üvegajtón leselkedik be, van-e mozgás, ha mást nem társa provokáló magatartására. A fegyverét még nem vette elő, közelharcban amúgy is jobb, nem szereti a lőszert. A ház nagy, de ennél több kijárata legalább nincs, csak ahol ők állnak és figyelnek.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Kensington L. Lockwood
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Tolvaj k@pecér
Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Szomb. Május 07 2016, 18:57

Franc essen ebbe a kurva márványpadlóba, hideg. A vénasszonynak, aki banyabálba utazott hétvégére van egy értékes, sokat érő nyakéke. Tiszta Titanic, bazzeg! És a legszomorúbb, hogy ez az asszociáció egyáltalán beugrott... Halvány gőzöm sincs minek nyanyáknak ilyen flancos ház, öröm fosztani, viszek gyertyatartót is. Ezt magamnak, kovácsoltvas, jól néz ki. Néha eltulajdonítok ezt-azt, ami csak úgy megtetszik és illik a stílusomhoz, vagy menne a lakásba. A nyakéket a belső zsebembe raktam egy borítékba, de a gyertyatartót viszem kézbe. Az erkélyen készülök lemászni, a második emeletről. Riasztók kikapcsolva, minden zsírkirály. Már épp lendítem át a lábam a korláton, másznék le, mikor csengetnek baszki! Hála természetfeletti képességeimnek megtartom magam, nincs zuhanás és az a szar se esik ki a kezemből. Zsaruk, a kiabálásból hallom, egyszerű rendőrök, nem valami kommandós elit osztag, de azért a vér megfagy egy pillanatra a pucámban. Ahol van vér, ott meg is fagyhat! Ekkor rájövök, hogy a kis szerzeménnyel nem fog menni, lerakom az ablakpárkányra, s kitapintom övemre erősített Glock18C-as barátom. Lebukom, szerencsére betonerkély, nem látni fel lentről. A kapucnim mélyen az arcomba húzom, meglapulok. Ha minden igaz, márpedig miért ne lenne, elmennek. Ha nem nyitnak ajtót csak nem jönnek fel, ha meg meghallottak, a bejárati ajtón át fognak érkezni lentről, nem felrepülni. Akkor majd lemászom. Addig kivárok, igyekszem mély kussban meglapulni. Ilyen egy szart! Honnan a pöcsömből hozták elő az infót, hogy ma kukoricafosztás lesz? Eszem megáll milyen az én mázlim! De abban biztos vagyok, el nem kapnak, Kenny vagyok nem pedig valami amatőr szarcsimbók, ha egyszer lesittelnek az nem egy öreglány nyakéke miatt lesz, hanem nagyot szakítva, valami menő helyzetben. Akárki jön, lelövöm a picsába aszt kész!

_________________
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Szomb. Május 14 2016, 17:52

Hátul a hátsó kijáratokat figyelve éppen csak meghallja az erkély felől jövő enyhe koppanást és súrlódást, amit a gyertyatartó hallatt lerakáskor. Usui persze nem tudja mit hall, csak a tényre eszmél fel, valaki van az erkélyen. A társáról tudja, hogy egy darabig még várni fog az ajtóban és visszamegy a kocsihoz. Őt keresni csak ezután fogja, ha rájön, Usui nincs a járműben.
Ezen a gondolatmeneten elindulva lapul meg és várja, hogy lemásszon az illető. Szerinte nem fog várni, tekintve, a rendőrők nem szoktak öt percen belül elmenni, főleg ha lenne annyi esze a társának és megnézné a riasztót. Usui fordított esetben megnézné, reméljük a tolvajnak is eszébe jut és pucolni próbál. Ha pedig így lesz elég akkor rávetnie magát, ha leugrik és futni próbál. Így csak kivár, remélve a szerencséje kitart. De úgy fest kitart, mert Lee és társa most értek ki, hallani ahogy beszélgetnek, körbejárják a házat mindjárt, csak kérdezgetik a társát. Nagyon reméli a tolvajszarka késztetést fog érezni emiatt a menekülésre, akkor pedig elkaphatja!
Szóval most készenlétben, ugrásra készen vár, hogy elcsípje a másikat.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Kensington L. Lockwood
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Tolvaj k@pecér
Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Kedd Május 24 2016, 20:30

Figyelek, elvégre csinálom ezt már egy pár éve. A koppanásnál aucs fejet vágok és megmerevedek, abban a pózban maradok, amilyenben megálltam. Ki kell várnom. Mi a francot keresnek ezek itt? Ez az én napom, amilyen peches vagyok, itt kell hagynom a gyertyatartót. Pedig kurva jól mutatott volna a komódon! Csessze meg! Ezek az okosok zajongnak, tökre hallom, ahogy lépkednek és beszélnek, riasztót azt nem szerelnek magukra? Esküszöm ezek a buzi zsernyákok olyanok, a bárányok, vagy valami zenélő állat, csengővel nyakukban tolják. Így aztán semmi mást nem kell csinálnom, mint várnom. Nem vagyok idióta, hogy leugorjak közéjük! Ha hallom, hogy felfelé igyekeznek, nyilván nem lesz csak egy út, lefelé. De addig? Kösz szépen, én elvagyok. hallgatózom, ha meghallom, hogy jönnének fel, utccu neki. Könnyed, gyors mozgású vagyok, ha meghallom, hogy jönnének az emeletre, pillanatokon belül le tudok érni, de akkor a gyertyatartót hagynom kell. Franc essen ezekbe szarzsákokba! De hacsak nem hallották meg a zajt, nem fognak feljönni, mert házkutatás és hasonló baromságok, hátha betartják a törvényt. Az én munkám, hogy szegjem, az övék, hogy ne, úgyhogy remélem nem jönnek fel, ha pedig nem hallok neszezést, hogy behatolnának magába a házba, majd hülye leszek lemászni!

_________________
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Pént. Május 27 2016, 20:35

Usui maga is úgy van vele, a személy, aki fenn lapul em fog lejönni. Már már azon gondolkodik, felmászik, amikor zaj hallatszik bentről és a társai is felfigyelnek rá. Mintha valami eldőlt volna, vagy levertek volna valamit.
~Többen vannak?
-Halottad? Van benn valaki! - Hallani halkabban, talán ki sem lehet venni, hát az egyik társa fogja és berúgja az ajtót, közölve, hogy itt a rendőrség, adja meg magát.
Senki sem gondolná, hogy az eddig békésen elalvó macska randalírozott a zaj miatt, amihez nincs hozzászokva, de most ez mellékes is. Mivel úgy tűnik valaki van benn és bejelentést is kaptak, bemennek mind a hárman, egyikük a konyha fele, másik a nappaliba, harmadik az emeletre. Usui maga jobban lelapul a ház falánál, lesve mit reagálnak a benn lévők, aki erre akar jönni, azt elkapja, a többi a többiek dolga lesz. Ha mást nem, megkerüli majd a házat, ha másik ablakon másznának ki és futni kell utánuk, kétség nélkül Usui a legedzettebb közölük, ő is szokott rabló-pandúr kergetőzőset játszani. (Elvégre sok rendőr tudja magáról nem éri utol az utcán edzett futóbajnokokat, így a tolvajok meg is szoktak lepődni, hogy Usui bizony gondolkodás nélkül rohan utánuk, sőt, sokszor utol is éri őket.)

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Kensington L. Lockwood
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Tolvaj k@pecér
Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Vas. Május 29 2016, 15:04

Nagyszerű...ez pont az én a napom. Hallom is a bunkó rendőrordítást, de nem tudok fellebegni, hogy gúnyosan nyazsgemet kívánjak nekik, sajnos se repülni, se lebegni nem tudok, ha feljönnek, az egyetlen lehetőségem a lefelé lesz.
Várom a megfelelő pillanatot, akkor indulok, mikor meghallom, az egyik megindul felfelé. Óvatosan, lapulva, még lassan mászni kezek lefelé, közel lapulok a falhoz, macskaügyességgel mozgok, bár ha nagyon fülelnek, ha pont rossz szögben vannak, talán meg is hallhatnak. Gyorsra csak akkor gyújtok, ha gebasz van. Nem ugrom, ha nem muszáj, viszont, ha észlelem, hogy észrevettek, akkor gyorsan elrugaszkodom és talpra érkezem. Nem maradok sokáig fedezék nélkül, ha nem vár senki, aki elöl konkrétan megléphetnék, bevetődöm a bokrok mögé.

_________________
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Vas. Jún. 05 2016, 14:08

Igazából szerencséje van, hogy vannak emberek akik állatot tartanak. Na meg hogy a kollégái nem vették komolyan hogy itt bármi is lenne, emiatt nem is voltak túl óvatosak. Ahogy haladnak fel kiöntik az ürgét a lyukból, már kezd is mászni lefele. Usui mozdulatlan vár, majd ahogy vetődik a tolvaj a bokrokba, ő egyenesen őt célozza meg. Nem finomkodik, mint egy ragadozó tigris veti zsákmányára magát, gyorsan keresve rajta a fogást, vagy épp a nyakára próbálva nehezedni, fixen tartva magát a talajon. A meglepetés ereje, szereti ezt kihasználni.
-Letartóztatlak betörést alapos gyanújával, add fel! - Mondja, de mivel a másik valószínű nem hagyja magát, így közben birkózik vele kissé. A lényeg, hogy innentől mint árnyék lesz a nyomában, telepszik rá, nem akarja hagyni meglógni. Nem is fogja.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Kensington L. Lockwood
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Tolvaj k@pecér
Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Hétf. Jún. 06 2016, 21:54

Beugrok a bokorba, nem gondolkodom. Nem számítok rá, hogy az egyik a szemfülesség jegyeit fogja mutatni, általában kiszámíthatóak.
Szóval annyit érzékelek, hogy valaki rám veti magát, reflexből próbálom egy jól irányzott mozdulattal földhöz csapni, de valahogy az a másik elég képzett. Megfordul a fejemben, ez mennyire furcsa, ki ez/mi ez? Az adrenalinszintem is megugrik. A nyakamnál nyomást érzek, belekapok a szemébe, ha tudok, hogy engedjen el. Franc essen az ügyes pofájába, még a végén megint ki kell nyírnom egyet.
Kiköpök, ha elenged, ha nem, addig birkózom vele, míg legalább a nyakamról le nem rántom, próbálok a gyomrába térdepelni. Kár, hogy nem hoztam az a gyertyatartót baszki, ha most kupán vágom, le van a gond.
- Micsoda filmes szöveg, gyakoroltad a tükör előtt, mi? Jézusom, hogy ti zsaruk semmi eredetibbel nem tudok előrukkolni!
Sóhajtom fáradtan, bár a mozdulataim nem olyan lomhák, mint a hangom. Villámgyorsan előkapom a fegyverem és úgy orrba vágom vele, hogy betörjön neki. Ha csak ki nem tér, mert jó a fickó, de a pofáját valahol csak eltalálom, hogy engedjen el, ez a mi a faszom? Ninja? Csak egy ninja maradhat talpon-e vidéken!

_________________
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Hétf. Jún. 06 2016, 22:43

Annyi bizonyos, hogy jók a reflexei a másiknak, tudja mire kell menni először, ha védekezik, például szemre. Usui torokra ment, jó páros. Szabad kezével tolja is el a szemét nyomorgatni kívánó ujjakat, emiatt nem is tudja úgy a torkánál lefogni a másikat mint szeretné. A gyomrát védi, inkább forog vele a fűben, ha zajt csapnak sem gond, legalább idejönnek a társai. Közben persze mondania kell a szokott szöveget is.
-Ezt 'kell mondani. De ti bűnözők sem tudtok semmi eredetibbel előállni! - Veti oda foghegyről, míg próbálja kibillenteni az egyensúlyából a másikat és behúzni neki egy jobb horgot. De megelőzik, orrbe vágják, attól kissé megtántorodik, de egy gyors mozdulattal nyúl a fegyverért, rámarkol, eltolja oldal fele a másik kezét és a szabaddal magához rántja, hogy elvegye a fegyvert és elkapja a másikat ahogy maga felé rántja. Nem kíván újabb lőtt sebet magára, elég lesz az orra, ami talán el is tört. Ha nem bírja magához rántani a másikat, de legalább a fegyverét megpróbálja elvenni vagy kilökni a kezéből, most ez az elsődleges.

//Ahogy csávó itt elveszi a fegyvert, csak nem nekifutásból ugye, de ezen az elven XD Tudom, nem az igazi, de hirtelen ezt tudtam kikeresni xD//

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Kensington L. Lockwood
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Tolvaj k@pecér
Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Hétf. Jún. 13 2016, 15:57

Fasza. Forog velem, ilyenkor egy hempergő kisgyereknek érzem magam mindig. Nem egyszerű járőr, már rég ki kellett volna feküdnie. Fracba, hogy pont egy ilyet szoptam ki! Nyögve (nem túl hangosan) hemperedek vele, próbálom lerázni, rúgni, ahol érem, de gondolom nem lesz hülye hagyni.
Én is gondot fordítok a védekezésre, a tököm, a gyomrom védem, térddel, kézzel, amivel tudom éppen.
- Mi van? Mit vársz egy tolvajtól? Nem cukrot osztogatok Mikulásruhában, bár volt már, hogy azért törtem be valahova, hogy adjak valamit, kurva jó fej vagyok, nem?
Nyögöm, sikerül betörni az orrát, de lelőni nem tudom, mert valamiért nem úgy reagál erre, ahogy én hiszem, hogy reagálni fog. Mire észbekapok, a fegyver már nincs nálam, kilökte a kezemből. Franc, és ismét franc! Akkor muszáj lesz kézzel elcsitítani, hogy hozzáférjek a cuccomhoz!
Egy tornádóval indítok, vagyis megpróbálom állon rúgni, aztán hasba, majd a kezemmel ütni a mellkasára, mindezt elég gyorsan, meglátjuk mennyi talál be ebből:
A videó eleje, első 3 perc
https://www.youtube.com/watch?v=9lb45iLV5Uw

//jó volt az, bár én nem vagyok aranyos szőke kislány Very Happy//

_________________
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Szomb. Jún. 25 2016, 12:01

//Nem? Pedig annak tűntél Razz//

Egymásra találtak, már ami az elszántságot és a tudást illeti. A felesleges szövegelés csak pár pillanat szusszanást biztosít mindkettejüknek.
-Nem. - Na igen, Usui a Roobin Hood történetért sem rajong igazából.
Kap egy orrba vágást, csak reméli nem tört el, de a fegyver látványa hamar észhez téríti. Ki is veri a másik kezéből, ez az első és legfontosabb szempont, mivel a kézitusát jobban preferálja. Nincs kedve lőtt sebbel feküdni a kórházban megint.
De legalább megint állnak, jobb mint a földön lenni. Az állon rúgást kézzel hárítja, alkarja megfeszítésével löki el a másik lábát, majd oldalra fordul, hogy a gyomra védve legyen, a mellkasát ért ütésekből bemegy, de cserébe az egyik ütésnél megragadja a másik kezét és erőből tolja le egyenesen szabad alkarjával, hogy lenyomhassa a földre és rátérdelhessen a karjára. Elvégre neki csak a lefegyverzés a célja, nem az hogy összeverje a másikat. Ha ez nem jön össze, akkor is hamarosan lesz segítsége, mert az erkélyről közben az egyik kollégája kiszúrta őket és kiabál is, hogy Kazuki kertben verekszik vele.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Kensington L. Lockwood
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Tolvaj k@pecér
Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Vas. Júl. 10 2016, 13:45

// kemény, tetkós fazon vagyok, jó? XD//

Nem. Eeeeh, nem is ismer, elméletileg lehetnék kurva jó fej. Persze nem vagyok és nem most, ebben a pillanatban találom ki miért és hogy mi az élet értelme. A többi zsarutól eltérően, tud a rohadék.
Kiveri a kezemből a pisztolyt a nyavalyás, pedig bele tudtam volna ereszteni egy tárat, aztán jól van, veszélyes, ha valaki túl jó valamiben. Én is kockáztatok nap, mint nap.
Kivédi a dolgokat, sőt nem vagyok elég gyors, el is kap és pár perc múlva a földön találom magam. Kurvaistenit! Hallom, jön az erősítés, nem lesz ez így jó. Kell, hogy legyen nálam...kés is, fenébe! A másik kezem próbálom használni, ha felérek a mellkasáig, akkor benyomom a szegycsontját, az nagyon érzékeny, ha megéri, hogy azt akarom összeroppantani, elenged, hacsak, nem akarja, hogy bevérezzen a nyelőcsöve, a fulladásos halál ronda. Próbálkozom, ha nem enged el, gebasz lesz, a cégem nem szereti, ha valaki bekerül a nyilvántartásba, miközben "nekik" dolgozik.

_________________
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Csüt. Júl. 28 2016, 19:35

A harc pergős, külső szemlélőnek csupán pár másodperc az egész, szinte felfoghatatlanul gyors, nekik azonban olyan, mint egy futóhomokban lassan süllyedni, minden mozdulat lassú, megfontolt, de mégis reflexszerű. Így juthatnak el oda, hogy Usui orra vérzik, a tolvaj férfi pedig a földön fekszik. Mivel lefeszíti a karját, így nem tud a mellkasáig felnyúlni - kivéve ha vállalja a törést, de ezt kétli. De persze eléggé ficánkol, nem egyszerű lefogva tartani, teljes erejéből tartania kell, valamint a másik kezét is le kell fognia, ha nem akarja hogy hirtelen találjon valami alkalmi fegyvert, akár egy követ vagy ágat. Már majdnem kicsúszik a kezéből a másik, de megérkezik a többi rendőr, akik besegítenek és rögtön megbilincselik a férfit és a hónaljánál rángatják fel.
-Jól ellátta a bajod Kazuki... Meg kéne tartanod, hogy szinten tartson! - Vigyorog az egyik hasonlóan fiatalabb rendőr, míg Usui az orráról törli a vért alig remegő kézzel. Utálja a vér látványát, törli is magát zsebkendővel.
-Ha gondolod segítek az együtt érzésben és betöröm az orrod... - Vet rá egy pillantást nem túl barátságosan. -Vigyük be az Őrsre. Megnéztétek a helyszínt? Hívjátok a tulajt. Van dolog elég. - Ez persze nem tetszik neki, hogy utasítgatva van, de Usuinak igaza van, ennyivel nem ért véget a történet, mogorván elvonul. Usui meg is ragadja az őrizetbe vett férfit és a kocsi felé húzza.
-Jobban jársz ha nem tanúsítasz ellenállást. Lehet puhányok a társaim, de fegyverrel jól céloznak. - Vetíti előre, ami sejteti, nincs túl jó véleménnyel a kollégáiról, de attól még nem érdemes lebecsülni őket.
-Neved? - Persze hívhatja Pitinek is mint piti bűnöző, sértve ezzel a másikat, elvégre érzi, hogy nem kezdő harcos a másik.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Kensington L. Lockwood
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Tolvaj k@pecér
Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Pént. Júl. 29 2016, 20:43

Franc, franc, büdös nagy franc van, ez a nyomorult lefog, semmit nem érek el tőle, faszon lőni sem tudom! Nyom, szorít a földhöz, sziszegve próbálok szabadulni, egyre durvábban hányom-vetem magam, kell lennie a szorításán valamiféle hézagnak! Addig küszködök, míg meg nem hallom valamelyik nehézfejű társa süket dumáját. Nem lesz ez így jó, sokkal nagyobb bulikból is távoztam már angolosan, innen is ideje lépnem! Túlerőben vannak, nem tudok mozdulni normálisan. Rendben, semmi pánik, az nem lehet hogy pár ilyen nyomorult seggdugasz vágjon sittre. Pedig már intézkednek, hogy basznák meg. Érzem a fémkarikák csörömpülését a csuklómon.
Ránt a kocsihoz ez a nyomorult, elég bajosan megy neki, mert megvetem a lábam, noha a bilincsektől nem tudok jobbat, csak a mellkasommal manipulálok, nehezítem a dolgát és az istennek nem mennék a kocsihoz. Jön a nagy tanács, feldughatja!
- Valamiért csak megkapták a francos jelvényüket, nem?
Hú de beszartam, tudni célozni, még jó hogy! Különben hogy a tökömbe lehetnének zsernyákok? De a hangsúly a puhányon van, valóban. Ha gyomron lőnek az gáz, de lőtt végtaggal meg tudnék lőni, viszont a bilincsek akadályoznak, hogy bármi meggondolatlant tegyek.
- Gem Nyazs, háromszor.
Ha kimondja hadarva, vagy utána gondol, talán neki is összeáll. Nem hagyom magam betuszkolni a kocsiba, megvetem a lábam az ajtóban, aztán kigáncsolom, ha sikerül...futok! Ez a hülye úgyis elküldte a többit telefonálgatni

_________________
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Szomb. Júl. 30 2016, 23:33

Sikeresen elkapta a tolvajt, bár a társai felesleges okoskodása nem hiányzik neki. Habár nem ő a fönök, de azért utasítást tud adni, főleg mert a kocsihoz akarja kísérni a férfit, hogy beültesse és megmaradjon a seggén, mert jelenleg nagyon ficánkol.
-Az ellenállás hasztalan. - Jegyzi meg neki, mert túlerőben vannak és Usui maga is el bírja vinni az autóig, ha akarja a másik, ha nem. Az lesz amit Usui akar, nem vitás.
-Valamiért biztosan. - Hagyja rá, aztán kér egy nevet, de nem azt kap, nem meglepő módon.
-Még mindig nem vagy kreatív. -  Aztán még kigáncsolni is próbálják, az nem megy, helyette erővel nekinyomja a másik fejét a kocsinak, hogy koppanjon akár.
-Ettől sem lettél, csak szánalmas. Vége a játszmának, törődj bele, hogy új lakhelyed lesz a többi pitiáner tolvaj és betörő között. Pitiánerek, mert lecsukattam őket is. - Sziszegi a másik fülébe, mire kijön az egyik társa.
-Kazuki! Nem találtunk mást, de nézz körül te is. Johansonnal berakjuk a kocsiba és bevisszük, jobb ha te várod meg a helyszinelőket. - Magyarázza, azzal ketten oda is lépnek Kennyhez és lefogják, próbálják betenni a kocsiba. Usui kelletlen de otthagyja őket, gondolván ennyit már meg bírnak csinálna nélküle is, így indul sétálva a házhoz.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Kensington L. Lockwood
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Tolvaj k@pecér
Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Csüt. Aug. 04 2016, 21:13

Hányszor hallottam már ezt a baromságot! Nem, akkor majd hagyom magam ráncigálni, tehetetlen hal módjára, pislogva élem végig saját lecsukatásomat.
- Naiv vagy
Nézek rá csúfos mosollyal, mint minden rendőr, erősebben rántom meg magam.
Se humorérzék se semmi, béna zombik. Nekibassza a fejem a kocsinak, fogcsikorgatva elmormolok egy káromkodást, ez fájt, ráadásul a kreativitásom is kétségbe vonták, nem is tudom melyik esik rosszabbul.
- Akkor üsd még a fejem a kocsiba, hátha kipattan belőle valami jobb
Gúnyolódom, örömtelen, csúfos, gurgulázó nevetéssel.
- Nem mondod? Belegázoltál a lelkivilágomba baszod, ekkora ócska, szar dumát, vége a játszmának, ember, te vagy a klisé organikus megtestesítője! Jaj de nagy ász valaki! Hát idess, te karótnyelt barom, lesz egy kivételed
Sziszegek, ez a pancser hallgat a többi idiótára, akik ránézésre szarabbak nála, nekem sem kell több, megvetem a lábam, mikor hallom Usuj, vagy ki a faszom távolodó lépteit, aztán abban a pillanatban hirtelen megfordulok, megbilincselt kezem rászorítom az egyik velem szenvedő nyakára, egész addig, lehúzom magammal, míg gyomron tudom térdelni. Ha görnyed, egy jól irányzott mozdulattal gyomron rúgom a másikat is, ha ez sikerül, meg sem állok a fegyverig, azt kapom fel először és ha bemozdulnának ugyanazzal a mozdulattal rájuk is fogom.
- Mindenki lehasal a földre, gyorsabban lövök, minthogy elővennétek a sajátotokat.
Hangom kemény, határozott, biztosra vehetik, nem szarozok a béna fajtájukkal.

_________________
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Vas. Aug. 07 2016, 15:17

-Magadból indultál ki? - Mert Usui maga nem naiv, maximum bizakodó, de azt is kevés esetben.
Inkább úgy dönt nem finomkodik vele, végtére is betörte az orrát, tud valamit a srác.
-Maximum a fogad a szádból, bár az eléggé mulattatna. - Mert ész... kétli, hogy az előbukkanna attól, hogy veri.
-Nálam nincsenek kivételek. Remélem valami nagyfiú mellé kerülsz és rendre nevelnek. Mivel bántalmaztál egy hatósági személyt, szigorúbb büntetést kérek neked és hogy óvadékot ne tehessen le érted senki. Boldog pillanat lesz a szenvedő arcod látni, mikor meglátogatlak a sitten. - Úgy érzi elkél a másiknak egy kis nevelés fegyelemből és tiszteletből, de mivel jönnek a kollégái, elhajol és átadja kelletlen. Már lépne be a házba, mikor valami zajt hall, ekkor látja meg, hogy ezek az idióták egy megbilincselt rabbal sem bírnak. Kikkel van ez körülvéve, komolyan... Mivel az egyikük már eleve a földön van a nyakát és a gyorát felváltva szorongatva, a másik fáziskéséssel ugyan, de lassan a földre ereszkedik. Usui is előkapta a fegyverét, a másikra szegezi.
-Ha futottál volna, lett volna esélyed. A félelemtől már gondolkodni sem tudsz? Tedd le a fegyvert és kezeket a kocsira!
- Usui szintén nem fél használni a fegyvert, azért van, ki is biztosítja, úgy céloz. Ha kell lelövi a másikat, bár a lábára célozna vagy a vállára, nem akarja megölni. Persze azzal is tisztában van, hogy a tolvaja a fejére fog célozni, ha ügyes, vagy a szívére, ha biztosra akar menni. Persze nincsenek közel egymáshoz, lesz egy pillant kitérni ha úgy adódik, de ad egy esélyt a srácnak, hogy jobb belátásra jusson.  

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Kensington L. Lockwood
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Tolvaj k@pecér
Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Vas. Aug. 07 2016, 17:23

Ciccentek, nem válaszolok, az energia a kurvagyorsan ki kell találnom valamit terv-szövögetésre megy, nem arra, hogy beszóljak ennek a gyökérnek.
Bebassza a fejem alaposan, próbálok kitörni, egyelőre sikertelenül.
- Lenne egy jó napod, büszke lehetnél magadra
Sziszegem, istenem, de tökön szúrnám, nagyfiú mellé!
- Álmodozz csak pancser, kevés vagy hozzá, hogy bedugj a nagyfiúid mellé, aztán arra verd, hogy mit is mondtál, szenvedő? Nem ismersz te engem hülyegyerek!
Franc fog szenvedni látványosan, pont ezelőtt a szarfaszú előtt. Ha már egyszer lecsukna...de nem élem bele magam a gondolatba, nem fog összejönni, különben is, hogy intézné el, hogy ne tegyenek le értem óvadékot, ki az úristen ő?
Itt hagy velük, a két gyengébbel és ezt kihasználom, pár perc alatt leszerelem a nyomorultakat és igen, felszedem a fegyvert, mert az a seggarcú barom képes hátbabaszni és jól is teszem, rám fogja a fegyvert.
- Milyen esélyről beszélsz? Kilőtted volna a lábam alól a talajt, így rendes párbaj lesz, tudod, mint a régi Westernekben. Ja, kurvára be vagyok szarva, éppen tőled, emlékeztetnélek, hogy rohadt naiv vagy és nem, nem magamból indultam ki. Utasítgasd anyádat!
Kiabálok vissza, kibiztosítom a fegyvert, bemérem a fejét,innentől már szabadnak érzem magam, csak szét kell loccsantanom az agyát. Levegőt sem veszek, mögöttem egy bokor van, most vagy soha....Francba! meghúzom a ravaszt, de elrántom, így lehet //biztos, nem akarlak megölni XD// nem találom el, de beugrok a bokorba, onnan már rohanni fogok, csessze meg magát! Bár ha szerencsém van, nem jön utánam...
//mehetett teljesen mellé is, ahogy szeretnéd XD//

_________________
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   Vas. Aug. 07 2016, 17:41

-Az lennék. - Jegyzi meg gúnytól csöpögő hangon, öröm ilyen alakokat sittre vágni.
-Nem, de nem is akarlak. De egy alapos verésre megértél. - Mert Usui nem arra gondolt, asszonyt csinálnak belőle, hanem hogy egyszer alaposan elverik és kevésbé lesz nagy a szája. Abba még senki sem halt bele vagy tört meg.
De nem kell sok, hiba volt rábíznia a többiekre ezt a srácot, hamar ki is verekedi magát. Emiatt nem tudja lenézni, ő is így tett volna ami azt illeti... de csak remélte, a társai nem ennyire figyelmetlenek. Tévedett...
-Előlem nem tudsz elfutni, lábon sem kell lőjelek, lassú vagy. - Magabiztosnak magabiztos, de ami azt illeti, régen érezte ennyire, hogy élne, mióta elment Amelia. Nincs egyszerű dolga, de ha egyszer megtalálja akit keres akkor sem lesz, így jól jönnek neki ezek az edzések. Igaz, ennyire éles edzésre nem számított, látja a szándékot, hogy lelövik, így időben lebukik, de emiatt ő is mellé lő, ahogy céloz, takar a bokor. El is dobja a fegyvert és már szalad is a másik után. Gyors a másik, de ő maga is az, ruganyos lépteivel kezdi beérni. Arra persze nem számít, hogy kifut a másik a forgalomba. Nem is lenne gond, de egy hülye sofőr majdnem elüti mert mobilozik és egy nagyobb teherautó is az útját állja pont, Kenny még előtte el tud iszkolni, aztán elnyeli a sötétség.
-Megtalállak! - Üvölti dühösen, de ezt veheti ígéretnek is a másik, keresni fogja és lecsukatja. Felkerült Usui listájára, onnan senki sem került le róla, csak ha bevonult a börtönbe.

//Köszi//

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui   

Vissza az elejére Go down
 

Az érem egyik és másik oldala ~ Kenny&Usui

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Kerülőúton - Usui, Reev

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-