Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Három dolog van, amit mindig összekeverek...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Juliet Gilmore
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 20

TémanyitásTárgy: Három dolog van, amit mindig összekeverek...   Szomb. Jan. 03 2015, 21:00

...és ezek közül az egyik a jobb és a bal kezem.
Néha komolyan annyira szerencsétlennek érzem magam... Itt vannak a vizsgák, én meg még az órákra se tudtam bejárni, mert akkorára gömbölyödtem, mint egy ház, hiába döntöttem el minden nap, hogy nem fogok nassolni, ez a kis éhenkórász a hasamban mindenféleképpen csak enni akar. A múltkor nyers répát rágcsáltam, azt mártogattam a mogyorókrémbe és ettem hozzá füstölt heringet. Isteni volt, viszont ma már rá se bírok nézni egyikre se, ami igazán nagy kár, mivel mindet imádom.
Damot is imádom. Ő szerezte a heringet. Fogalmam sincs, hová ment érte az éjszaka közepén, de megszerezte. Most viszont nincs itt, én pedig úgy érzem, csinálnom kell valamit, mert egyszerűen megőrülök. Egyetlen szót sem tudok többé megjegyezni a tananyagból. Szerintem baba bekapcs, agy kikapcs.
Biztos ezért állok nyakig festékesen és egy csöpögő szőrmókhengerrel a kezemben Dam egykori dolgozószobájának az ajtajában. Kifestettem... félig. Mármint, azokat a részeket, amiket elértem. Kislányt szeretnénk, szóval rózsaszínűre. Mikor végeztem (úgy-ahogy), akkor jutott eszembe, hogy valamit szörnyen elszúrtam.
Nem azt, hogy nem szedtem le a függönyöket (mert nem értem el!), és csupa festékpöttyösek lettek. Nem is azt, hogy nem terítettem le újságpapírt a parkettára.
Hanem azt, hogy egész biztos vagyok benne, hogy nem ezt a szobát választottuk ki gyerekszobának. Kicsit gyanús volt a dolog, mikor megláttam, hogy nincs kipakolva, mérgelődtem is miatta rendesen, elvégre mégis hogy rendezzek be egy olyan szobát ami már be van rendezve? De tökéletesen meg voltam győződve hogy a jobb oldali szobát választottuk, mert olyan ragyogóan sütött be a nap... De most kezd rémleni, hogy mintha pont a másik mellett döntöttütnk volna... Nem tudom.
Hallom, hogy csukódik az ajtó, Dam hazaért. Megrémülve dugom el gyorsan a festékes vödröt a fürdőszobába és zárom be az egykori dolgozó szoba ajtaját. Még pont időben fordulok meg amikor Dam felbukkan.
- Szia! - köszöntöm egy ossz pólóba és melegítő naciba öltözve, festékesen, még a hajam is össze van tapadva a gyönyörű gránátalma színtől. Idegesen vigyorgok és inkább megpróbálom elterelni a figyelmét. - Találtál kagylólevest?
Meg fog ölni. Egészen biztosan.
Még jó, hogy a gépét kikapcsoltam és átvittem a hálószobába.
Bár... mintha azt mondta volna hogy semmiképp se kapcsoljam ki...
Vissza az elejére Go down
Damian Sylvestris
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : apuka jelölt
Hozzászólások száma : 128

TémanyitásTárgy: Re: Három dolog van, amit mindig összekeverek...   Szomb. Jan. 03 2015, 22:22

Kagylóleves. Kagylóleves??? Mégis hogy lehet azokat a tengeri vacakokat megenni? Csoda, hogy még nem kapott kiütést attól a sok vízi élőlénytől amit megeszik, vagy nem kapott egy enyhébb gyomor rontást, bár akkor egész biztosan bepereltem volna a boltot ahonnan beszereztem az adott hozzávalót.
A legtöbb étteremből és kifőzdéből elkergettek, hogy ők bizony nem tartanak kagylólevest és nem is tudnak nekem olyat szerezni úgy negyed órával előbbre, mert hogy nekem már tényleg haza kéne mennem és folytatni a melót, mert a sorozat forgatókönyve nem fogja megírni magát helyettem. Van egy új pályázat, amire az első évad forgatókönyvét kérik storyboarddal együtt. Aha... persze megrajzolni huszonhárom ötven perces epizód fontosabb elemeit nem egy egyszerű feladat, mégis megpróbálom, mert tudom, hogy nyerhetek, és elkészíthetik a sorozatomat. Csak egy baj van... aminek igazából senki sem fog örülni, hogy hogyan is akarom kiküszöbölni a hibát. A sorozatot az utazgatásaim alapján készítettem el és hát vannak olyan részek amikre... különböző szerek miatt nem emlékszem. Nos, a tervem az, hogy vissza megyek és mindent újra csinálok, hátha akkor beugrik, hogy eredetileg mi is volt. Juliet nem engedne el, sőt talán egyesével törné el az ujjaimat ha szóba hoznám, hogy itthagyom őt egy pár napra gyerekkel a hasában. Apu... fogalmam sincs, hogy mit szólna, talán észre sem venné azt, hogy elmentem.
A századik étterembe megyek be, ahol végre árulnak kagyló levest. csomagoltatok két adaggal, majd kérek hozzá még kettőt ( ki tudja mennyire éhes Juliet) és már viszem is haza.
Ahogy belépek az ajtón megcsapja az orromat a falfesték össze nem téveszthető szaga, de nincs időm szétnézni, Juliet egyből előttem terem.
- Szia- Mosolyodom el, majd felé nyújtom a zacskót amibe a leveseket hoztam, ha elveszi akkor utána magamhoz húzom nem éppen karcsú testét, hogy megcsókolhassam.
- Persze, hogy kaptam, mondtam, hogy elintézem neked. Miért nem vártál meg a festéssel?- törlök le az arcáról egy kis rózsaszínű festéket. Elengedem és a gyerekszobának kijelölt szobához megyek, benyitok, de semmi, minden ugyan olyan, mint amilyen korábban volt... akkor miért van ez az átható festék szag a lakásban? Benyitok a dolgozó szobámnak kijelölt helységbe, és földbe gyökereznek a lábaim. Rózsaszín. Az egész szoba rózsaszín, legalább is a fele, mert, hogy a felső rész kimaradt. A cuccaimat nézem, hogy mennyire lettek festékesek, első sorban a laptop az ami foglalkoztat, de azt nem találom. Mérgesen fordulok Juliet felé. - Hol van a gépem, és mit csináltál vele? - futott rajta egy program ami a storyboardokat digitalizálta, de ha kikapcsolta... talán oda az egész.

_________________
Save me from the darkest places
 Save me from myself
Vissza az elejére Go down
Juliet Gilmore
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 20

TémanyitásTárgy: Re: Három dolog van, amit mindig összekeverek...   Szomb. Jan. 03 2015, 23:10

Felcsillan a szemem, amint megérzem a kagylóleves csodás illatát. Máris ujjongani kezd a kis bajkeverő is odabent, érzem.
- Köszönöm, imádlak! - veszem el a lötyögő dobozokkal teli szatyrot, és belenéznék, ha nem ragadna rögtön magához. Nem tudok hozzásimulni, mint régen, és ezt utálom, de azért odabillentem magam egy csókra.
- Öhm... Nem is tudom. Ne-ne, ne arra menj! - szisszenek fel, amint belép az üres szobába a jó oldalán a lakásnak. Legszívesebben elsüllyednék, szeretném, ha megnyílna alattam a föld és elnyelne, de nem történik ilyesmi életmentő tragédia... Egyszerűen csak állok ott a zacskóval a kezemben és várom, hogy rájöjjön, hogy honnan is jön a festékszag.
Amúgy a többi cuccra vigyáztam, csak a fal mellett van néhány pötty a földön... Egyszerű lesz felmosni, mármint remélem.
Összerezzenek és hátralépek, mikor felém fordul és rám ripakodik. Nagyon dühös! Mindjárt elsírom magam!
- Ne haragudj! Én csak, nem is tudom mi ütött belém, hirtelen ötlet volt, gyorsan kipakoltam a szobából ami elég könnyű volt hogy mozgathassam, és... Sajnálom! Összekevertem a szobákat!
Mit is kérdezett? A gép... ja igen, a gép.
- A géped hálóban van az ágyon... Semmi baja, ne aggódj!
A kütyü tényleg ott van, kikapcsolt állapotban, de ezt nem teszem hozzá, majd rájön.
- Dolgoztál valamin...? - kérdezem félénken és utána megyek a szobába, a levest félretéve egyelőre.
Vissza az elejére Go down
Damian Sylvestris
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : apuka jelölt
Hozzászólások száma : 128

TémanyitásTárgy: Re: Három dolog van, amit mindig összekeverek...   Szomb. Jan. 03 2015, 23:48

Nagyon remélem, hogy a gyerekem lábakkal és nem uszonnyal meg kopoltyúval fog a világra jönni. Oda adom Julietnek a levest, szemlátomást örül neki és így már el is száll minden negatív gondolatom. Ha Ő örül akkor minden rendben, akkor már nem lesz baj, a világ kerek és a többi.
Csodás is lehetne ez a délután, de ekkor megyek a nagyra nőtt orrom után és megtalálom a tönkretett szobámat. Ami az enyém... nem a gyereké. Direkt a másikat választottuk, az van közvetlenül a mi szobánk mellett így ha a baba majd éjjel üvöltözni fog, akkor Juliet nyugodt szívvel rughat majd ki az ágyból, hogy menjek nézem meg mi baja a babának. Legalább nem kell messzire menni. Na persze ezt nem így beszéltük meg, de úgy is az lesz. Ő fáradt lesz nekem meg nem lesz kedvem veszekedni vele inkább megteszek minden tőlem telhetőt azért, hogy boldog legyen.
Nyomban elkezd magyarázkodni, csak arra nem válaszol ami engem érdekel. Hogy hol a gép. Már az sem érdekel ha kikapcsolta, csak legyen meg! Mikor végre kiböki, hogy hol is a gép nyomban megyek és megnézem, megfogom a kezemben, megforgatom, de nem, nem lett festékes, látszólag nincsen semmi baja sem. Hatalmas kő esik le a szívemről és már van hely a fejemben fontos dolgokon is gondolkozni.
- Igen, dolgoztam, de nem lényeg. - Legyintek és odamegyek hozzá, majd kissé lehajolok, hogy felemelhessem és elviszem az ágyig, ahova leteszem és jól betakargatom.
- Azt viszont igazán megmondhatnád, hogy mégis mi a fenéért kezdesz neki festegetni állapotosan? Azt akarod, hogy beszívjon a baba a hasadban a festékszagtól? Vagy ki akarod rázni magadból azért ugráltál annyit? - Kicsit sem vagyok ideges, áh dehogy, hozzám képest egy faltörő kos szelíd házi állat.

_________________
Save me from the darkest places
 Save me from myself
Vissza az elejére Go down
Juliet Gilmore
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 20

TémanyitásTárgy: Re: Három dolog van, amit mindig összekeverek...   Vas. Jan. 04 2015, 00:00

Csend van... ilyenkor mindig csend van. Ez a vihar előtti csend, nagyon jól ismerem már. Mégis mi a fenéért nem ordítja le egyszerűen a hajamat, és esünk túl az egészen öt perc alatt? De nem, ő a gépéért rohangál, én meg állok itt, szerencsétlenül, megint...
Megnyugszom egy kicsit, hiszen ha "nem lényeg", akkor az úgy is van, vagy ha nem, akkor a szavai felhasználhatóak ellene a rögtönítélő bíróságon. Ha nem lényeges akkor veszekedni se veszekedhet miatta, ugyanis.
Megrémülök ahogy felkap.
- Hé, tegyél le! - kapálózok egy kicsit. Nem tudom, hogy képes felkapni és cipelni, hiszen legalább száz kiló vagyok. Igaz, hogy ötven voltam, mikor teherbe estem, de az hónapokkal ezelőtt volt. Viszont eszembe jut, hogy ha kapálózom, akkor a végén még el is ejthet, úgyhogy gyorsan abba is hagyom.
Miután letesz, végre megindul a lavina. Nem hagyom magam betakargatni, nyomban felülök és megtámasztom magam.
- Már mégis hogy szívna be a baba a festékszagtól? Ez nem szipu vagy joint, az ég szerelmére! És kifesteni egy szobát nem olyan nagy művelet, bár láthatod, csak félig ment, mert nem tudtam lehajolni és a létrát se találtam meg, mert biztos megint elraktad valahová! - integetek a szoba meg a létra lehetséges lelőhelye, a gardrób felé, vagyis hát ott nem volt, talán kint van valahol. Mászkál rajta a télapó vagy én nem tudom.
- Nem várhatod el, hogy egész nap csak heverésszek itt Nyuszi! Unatkozom! Tudom, hogy tanulnom kéne, de egyszerűen nem megy - mutatok nekikeseredve a jegyzetkupac felé. Több a papírokon a babaholmi amiket sorkiemelővel rajzoltam mint a tényleges jegyzet vagy értékelhető tanulási melléktermék. - Kezd az egész túl sok lenni nekem. Kérem a levesemet...! - pillantok fel panaszosan.
Igyekszem minél előbb elterelni a témát a rózsaszínre mázolt dolgozószobájáról, hátha elfelejti.
Vissza az elejére Go down
Damian Sylvestris
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : apuka jelölt
Hozzászólások száma : 128

TémanyitásTárgy: Re: Három dolog van, amit mindig összekeverek...   Pént. Feb. 06 2015, 18:36

Nem fogad szót nekem. Egyszerűen képtelen azt csinálni, amit mondok neki, pedig ez lenne a dolga, főleg most, hallgatnia kellene rám, hiszen a hormonok miatt, amik tombolnak a szervezetében nem tudja, hogy mi az ami jó neki és mi az ami nem. Most is feküdnie kéne és mondjuk aludnia, vagy nézhetné a buta csajos sorozatait, bár azokat inkább ne, mert a végén elkezd rajtuk sírni és akkor nekem kell megvigasztalni és bár sok mindenhez értek, a nők megvigasztalása egyszerűen nem tartozik a szakterületeim közé.
Lefektetem, betakarnám, de Ő rögtön felül, legalább nem áll fel, mondjuk ezzel a testhelyzettel is kibékülnék, ha így maradna és ha nem lennénk egy vita kellős közepén.
- Még szép, hogy elraktam a létrát! Azt akarod, hogy mikor fölmászol rá akkor elveszítsd az egyensúlyodat és leesel? Mikor nem vagyok itt és nem tudok vigyázni rád? Ha nekiállok megcsinálni azt a részt amit kihagytál akkor csúnya csíkos lesz szóval kezdhetem elölről az egészet és rohangálhatok festékért, és az az én szobám volt!! Már ki volt festve. - Nem mondom neki, hogy akár egy székre is ugyan úgy felállhatott volna, nem vagyok a magam ellensége, hogy még külön ötleteket is adjak neki arra, hogy hogyan sodorja veszélybe a saját és a babám testi épségét.
Nyuszinak szólít, ettől valamiképpen megnyugszom, mikor pedig a levesét említi, mintha a fejemben átkapcsoltak volna valamit és megyek hozom a levesét meg egy kanalat hozzá, meg egy partedlit, amit a nyakába köthet, nehogy én legyek azért is a hibás amiért leeszi a kedvenc pólóját.
- Akkor sem csinálhatsz semmit sem amíg nem vagyok itt. Megtiltom! Ha nem tudsz nyugton maradni akkor oda kötözlek a kanapéhoz. - Jelentem ki mert jobb ötletem már tényleg nincs. - Ha unatkozol nézelődj az interneten, rendelj baba ruhákat, meg ilyen vacakokat. Mondjuk játékot, még nem vettél egy játékot sem pedig nagy szüksége lesz rájuk, de plüsst ne vegyél, azt én veszek. - jelentem ki neki.

_________________
Save me from the darkest places
 Save me from myself
Vissza az elejére Go down
Juliet Gilmore
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 20

TémanyitásTárgy: Re: Három dolog van, amit mindig összekeverek...   Hétf. Márc. 02 2015, 13:04

Áh, szóval ezért rakta el a létrát... Hát ez tulajdonképp eléggé kedves tőle, mégis duzzogó kislány fejet vágok, mert épp leszid. Karba fonom a kezem és felhúzom a vállaimat, és aztán elszégyellem magam, amiért ilyen sok gondot okozok neki, hogy újra kell majd festenie a szobát, és hogy ez mekkora pocséklás.
- Tudom... Ne haragudj - mondom szomorúan. - Összekevertem a jobb és a bal kezemet, tudod, hogy sose tudom, melyik melyik - magyarázkodom, és közben teljesen hülyén érzem magam, hisz ez mekkora butaság már! A rémes kifogások listáján az első helyen áll, hogy egy felnőtt nő képtelen megkülönböztetni a jobb és bal irányt.
A partedlit nem kérem de a levest boldogan veszem az ölembe és kezdem kanalazni.
- Ha kikötözöl akkor majd ötpercenként el kell oldoznod, mert a lányod örökké a veséimmel focizik - figyelmeztetem, és ezt már békülékenyen teszem hozzá: - De azért kedves tőled. Nem kell kikötnöd, jó leszek. De azért remélem tudod, hogy mindig borzalmasan unatkozom, mikor nem vagy itt. Mostantól házhoz rendeljük a kaját mert egyetlen percre se szeretnélek nélkülözni. Kérsz kagylólevest? - kérdezem meg hirtelen és felé kínálom a kajámat, szívesen osztom meg vele.
- Nem akarok felesleges játékokra költeni. Miért nem megyünk el inkább egy áruházba és nézünk körül, hogy mik vannak? Beszélhetnénk az eladókkal is, hogy mit ajánlanak. Szerintem plüss állatokat nem szabad adni nekik. Mert lenyelik a szőröket és meghalnak. Vagy mintha ezt olvastam volna valahol.
Boldogan kanalazom a levest, egészen addig, míg el nem fogy, de én még mindig éhes vagyok. Ez borzalmas.
- Mit hoztál még? - nézek körül kíváncsian.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Három dolog van, amit mindig összekeverek...   

Vissza az elejére Go down
 

Három dolog van, amit mindig összekeverek...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Giselle és David ~ mindig összefutunk

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-