Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Kedd Nov. 11 2014, 18:36

Josh látogatása jót tett, és noha nem jöttem teljesen rendbe, de azért határozottabban jobban vagyok. Teszem azt, nem vámpírkodtam tovább otthon és magamtól úgy döntöttem, felköszöntöm Phoneixet, amúgy sem láttam már vagy három hete lassan. Kicsit sűrű napjaim voltak, Henry vallomása meg teljesen kikészített. Pedig még Párizsban megvettem Phoenixnek az ajándékát, szóval azt sem mondhatni, hogy hirtelen ötlet volt hogy meg akarom látogatni. Mondjuk jó pár nappal előtte vagyok a drága jó 17.-ének, de gondolom aznapra már van partija, társasága. Szóval csak remélni tudom hogy az elkövetkezendő esték valamelyikén itthon lesz, addig is próbálkozom. Emlékszem még merre lakik, taxival jöttem, mert hát hoztam némi szeszt is, nem óhajtok vezetni.
Külsőre rendbe szedtem magam teljesen hogy rám lehessen nézni nyugodt szívvel, majd magamra kaptam egy kék inget és a fekete farmerem.
Egy ajándéktasakba van a konyak és a kis meglepetésem még külön becsomagolva. Mondjuk nem tudom mennyire fog tetszeni neki, de nehéz valami jót venni annak aki bármit megvehet...nem de?
Szóval lenn becsöngetek, és ha beleszól megörülök.
-Ön rendelt királylányt estére? - Vigyorgok, főleg mert kimondva kicsit khm, de jelenleg nem érdekel. Phoenix jelenléte valahogy mindig megnyugtat, nem tudom hogy csinálja. Csak remélni tudom hogy nem zavarom és épp nőzik vagy... fiúzik.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Szer. Nov. 12 2014, 13:39Passzív hetek ezek. Mint egy évenként ismétlődő betegség, harminc felett már úgy éli az életet, hogy számára 11 hónap egy év. Egy hónapot tölt le a szülinapja környékén azzal, hogy kiheverje a puszta tényt, elutasítson minden közeledést, rekedtre kiabálja magát azokkal, akik véletlenül azt merészelik mondani neki, hogy boldog...
Határozottan nem boldog. Bár ennek köze lehet ahhoz is, hogy nincs kedve igazán csinálni a munkáját. Már vagy egy hete nem volt kielégítő fiúja, vagy nője, egyáltalán. Olyan ragyogóan fiatalok, olyan könnyű nekik... olyan nagyon irigy. Rekordmennyiségnyi időt tölt a gép előtt, csak az edzést nem hanyagolja el, még mézszín borostát is növesztett, persze jól áll, de mégiscsak egy olyasmi, ami annyira nem jellemző rá, idegesíti is, ahogy a saját ujjai között sercegteti egy kávé mellé.
És csengetnek. Mi a fene. Barátságtalanul néz a kaputelefonra, megfontolja, hogy fel se vegye, de hát... sóhajtva feltápászkodik a konyhapulttól.
- Ki az? - nem a legbarátságosabban csendül meleg hangszínű hangja, inkább olyasvalakiként szól bele, akinek semmi humora sincs, de a látszat csalóka... elmosolyodik a kölyök hangja hallatán, és a felidézett viccre, elvégre ő játszott pizzafutárt valamikor régebben, ez pedig a továbbfejlesztése. Kifejezetten kedvére van.
- Tüllös fátyol és konzervlovag kísérő nélkül kértem - pontosítja a rendelést aggályossá mélyített hangon, miközben nyomja a gombot, hogy búgva engedje be a fiút a kapu. A portás csak megnézi, aztán az újságját olvassa tovább, ellenben Phoenix a nyitott ajtóban várja, és teljesen szürke. Mármint az öltözéke. Puha melegítőnadrág, nyitott ing, mezítlábas egyszerűség.
- A legtöbb ember örül, ha nem forgatom fel az életét, nemhogy maga jöjjön a sárkány barlangjába... te hoztál valamit? - gyanakvón ráncolja a szemöldökét._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Szer. Nov. 12 2014, 18:20

Fel se veszem először hogy szól bele a kaputelefonba, elvégre abban sem voltam biztos hogy itthon van. De a válaszát hallva szívom a fogam vigyorogva.
-Hmm, fél perc és intézkedem... Jean, elmehet... - Mondom a végét fojtott hangon, de aztán csak nevetek, főleg hogy dorombol az ajtó, hogy nyissam ki és menjek be. Nem is habozok, rögtön Phoenix ajtaja felé veszem az irányt.
A portásnak köszönök, bár nagyon észre sem vesz.
-Látom te is kényelmesen tolod itthon. - Vigyorgok rá, mert most aztán tényleg lezser a másik.
-Én már csak ilyen botor vagyok és hiányzott hogy kioktass, izé, bölcselkedj drága sárkányom, szóval. - Vigyorgok rá, majd bólogatok ^^ fejjel. - Aham. Hoztam társaságot, hármasban jobb a buli. Már ha kedveled Napóleont, persze... - De úgy vettem észre kedvére van a konyak, ez meg ugye jobb fajta, szerintem finom is.
Ha beenged akkor leveszem a cipőm és a kezébe nyomom az emlegetett barátunk. Persze hoztam mást is, de az még ráér.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Csüt. Nov. 13 2014, 00:24- Jean! Micsoda sztereotípia - mosolyog bele a hallgatóba kevés meggyőződéssel, de azért a jókedv halvány lenyomatával a hangjában. Lassan éled benne a remény, hogy ez a nap másra is jó lesz, mint kesergésre és arra, hogy alvóra igya magát, hogy aztán amikor felkelt, az egészet elölről kezdhesse.
- A kényelmest én a szakadt szóval helyettesíteném, és máris minden stimmel. Szervusz - biccenti félre a fejét egy kissé, már-már kölykösen, noha hosszú nyakán kifeszülnek az ínszalagok ettől, mint minden rendes korabeli, leépítő életmódot folytató dívának, de szerencsére nem látja, így fel sem tudja bosszantani magát rajta.
- Ha ez minden vágyad, akkor négynaponta meg tudlak dobni egy e-maillel, nem valószínű, hogy sokat változnál egyik pillanatról a másikra, simán felrovom neked ugyanazokat a dolgokat, és mindig bűnös leszel benne - a megnyerőbbik mosolyával gonoszkodik, de aztán őszinte érdeklődéssel csillan fel a szeme, miközben beengedi a fiút és becsukja utána az ajtót.
- Napóleonnak mindig van helye az asztalomnál, vagy pultomnál, vagy akár az ágyamban is. Mit ünneplünk? - ha már bulit emlegetnek, akkor az ünnep is lehet akár, de nem szerencsés őt megnevezni az alanyának.
- Ááh, gyönyörű. Kispohárral vagy nagypohárral kérsz? - a bárpulthoz sétál, igazi konyakospoharakat választ kettőt, szakértő mennyiséggel tölti fel az egészségükre._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Csüt. Nov. 13 2014, 15:07

Már nem hallom mit mormol a telefonba mert szaladok fel hozzá.
-Ejj, nem vagy te szakadt. Akkor lennél az haaaaa mondjuk tiszta lyuk lenne a ruhád, vagy nagyobb lenne rád, kinyúlva lógna rajtad. De ettől messze vagy! - Vigyorgok rá, dehogy szakadt. - Szia. - Köszönök én is, ennyi jól neveltség még belém is szorult, bár megmosolygom a nézést amivel illet mellé.
-Hmm, megfontolom. És miért pont négynaponta? - Pislogok rá míg örömködöm egy sort magamban hogy nem jöttem potyára. Ez a négyes valami bűvös szám lehet.
Felnevetek, hogy Napóleon oly kiváltságos, hogy a sárkány ágyában is helyet kap.
-Hogy hogy mit? Magunkat! Baj? - Most én döntöm félre a fejem. Szülinapozni jó, igazából másra sem jó csak inni és ajándékot kapni. Bár én nem szoktam keseregni azon hogy lassan harminc leszek, durva is lenne.
-Elég a kicsi, kössz. - Tekintve, mostanában ugyan úgy nem eszem sokat, ez is hamar megárt majd ha nem tartok mértéket. Pedig kell, mert valahogy haza is kell jutnom és hasonlók. Ki tudja mi dolga holnap kedvenc címlapsztárunknak.
-Amúgy mi ez a dizájnváltás? A stylist-od ezt javasolta? - Simogatom meg az állam és az arcom, jelezve lett némi erős borostája. Nekem is ilyen volt mikor Josh meglátogatott, de nem gondolom, hogy Phoenix is hasonló tünetekben szenved mint én szenvedtem. Legalábbis nagyon remélem. Meg hát borotváltan fiatalosabb, de ezt nem merem neki felhozni, még a végén kitér a hitéből.
Közben ha nem zavarja, ledobom magam a kényelmes kanapéjára, szinte már hiányzott.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Pént. Nov. 14 2014, 16:46- Erősen gondolkodom, hogy az arcodra csukjam-e az ajtót, amikor nekiállsz velem éppen te arról vitatkozni, hogy szakadt vagyok-e. Ruhaügyben te egyáltalán nem vagy mérvadó - zordonásodik meg egy kicsit, ahogy Sebastian egy laza cáfolással indít, azt soha nem szerette. Igenis szakadt. Már önmagához képest, még csak vissza se mosolyog, majd ha Sebastian jól viselkedik.
De annyira azért még nem rossz, hogy ne engedje be.
- Mert akkor belefér egy héten két levél, ami nem sok, és nem is túl kevés, hanem éppen optimális - számmisztika az egész varázslat.
- Nem tudom mi ünnepelnivaló van rajtunk, de nem baj, inni lehet - úgy dönt, hogy ez még nem számít konkrét születésnap támadásnak, így szemet huny felette.
- Milyen mértékletes, biztos vagy benne? - nem mintha a kis poharat nem lehetne többször újratölteni, mindazonáltal szervíroz, térül-fordul, az italból egy értékes cseppet sem csöpögtet el.
- Momentán nincs stylistom, az évnek ebben a szakában mindig lecserélem az aktuálisat. Szabadságon van a borotvám, Sir Remington - jó kifogás mindig van, a kanapéra helyezkedik ő is, miután Sebastian kezébe adja a poharat, elnyújtózik egészen, hátrahajtja a támlára a fejét.
- No és mi újság veled? A magánnyomozó is szabadságon van, kitört az őszölés.


_________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Pént. Nov. 14 2014, 17:40

-Hééhéhéj! - Nevetek, úgy is meredek rá döbbenten. - Te kérdeztél én válaszoltam! Már dicsérni sem szabad? Haaa? Szerintem ez is jól áll. - Mondom nyugodtan, mert látom hogy ez itthoni ruha, semmi baj vele.
-Óhm, értem, értem, hát én válaszolni fogok, biztos lehetsz benne! - Mosolygok, látom némileg morcos lett, bár nem kéne neki. Olyan kis sértődős, már-már szórakoztató.
-Mi nincs? - Vigyorgok, ilyenkor minden ünnepelve van a személyeken nem?
-Igen, kösz. - Mondom már szelídebben, nem azért jöttem hogy leigyam magam, hanem hogy lássam Phoenixet és odaadhassam az ajándékát.
-Hmm, szóval tényleg van? - Mosolyintom el magam, én csak vicceltem, de ezek szerint ő költ ilyenre is. - Jól van, bár szerintem hamarosan rendeld vissza dolgozni. - Mosolygok, nem bántás vagy hasonló beszél belőlem, de borotváltan valahogy... Phoenix-esebb a másik.
Megköszönöm a poharat, amit nyújt, el is veszem és megvárom míg mellém telepszik.
-Egészségünkre! - Emelem a poharam, majd megkóstolom mit is hoztam.
-Ó na mi fene. Gondolom frusztrál, hogy hagyományos módon kell beszerezned a mindennapi infót. - Cukkolom kicsit, de elcsendesedem fél pillanatra. Örülök hogy nem tudja, igazából. - Nincs sok, sokat dolgozom. De kell a lazítás nem? De... úgy alakult, hogy egy hétvége elutaztam végül egy kedves nőismerősömmel Párizsba és... gondoltam hozok neked valamit, mert mikor megláttam te jutottál eszembe... de ha mást nem születésnapod miatt fogadd el, ilyen kis semmiség... - Szabadkozom, mert hát nem tudom mit szól hozzá, leteszem a poharat és előveszem a szatyorból a gondosan csomagolt nehezebb, téglalap alakú tárgyat. Át is nyújtom, nem bírtam sokáig, érdekel tetszik-e neki vagy sem.
A csomagban egy francia nyelvű és idei kiadású könyv van, amiben egy gyűjtemény van az elmúlt tíz esztendőben feltűnt francia festőkről, szobrászokról, költőkről és írókról. Közli a műveiket is, írók és költők esetén ha nem az egészet akkor egy részletet legalább. Vannak ismertebbek, (még) kevésbé ismertebbek. Azt mondta szereti a kortárs művészetet, remélem kedvére lesz.
-Remélem tetszik, legalább egy kicsit. - Mosolygok rá, nem igen akarok magamról beszélni, az az igazság, de Párizs jó téma volt most, na meg a könyv is. Némileg harapdálom a szám, hogy mit szól. Tudom hogy azt vesz meg amit akar, netről is bármi megrendelhető, de... hátha tetszik neki.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Pént. Nov. 14 2014, 18:40- Nem kérdeztelek. Nem vagyok részeg, hogy kikérjem a véleményed az öltözékemről - hökken meg egy kicsit. Ez a felállás őszintén szólva őt is meglepné. - Azt dicsérd, ami dicséretre méltó. Majd szólok, hogy mikor - kemény és arrogáns, ma nem a simulékony és dorombolós alsója van rajta az egészen biztos, de az ajtó arcba csukás elmarad.
- Erre a kérdésre a lelki békénk érdekében nem is válaszolok - tölti aztán fel a poharakat finom mozdulattal.
- Egy gyerekpohár és egy felnőtt-pohár rendel. Egészségedre - kortyol, lehelyezkedik, és csak azután válaszol, hogy az első nyelet megmelegítette a száját.
- A stylist olyan, mint egy státusszimbólum. Van, de a leggyakrabban nem használom, úgyhogy morcosak rám, ami viszont vicces és elszórakoztat - a káröröm, az édes, még most is elmosolyodik, ha mások bosszantásáról van szó.
- Nem frusztrál, nagyon egyszerű módszerem van ellene: nem szerzek be mindennapi infot - a szemöldökét enyhén megemelve rázza le a cukkolást meccslabdával, a levegőben sunyiságot szagol, az arcát kicsit megemeli.
- Nocsak-nocsak, nőismerős Párizsban, fogadjunk, hogy lelépett egy francia fiúval, azért vagy most itt velem, és nem valami érdemesebbel egy estén. És emlegeted a születésnapomat, amiről nem is kellene tudnod. Átszerkesztettem a wikipedia oldalt, nem találhattad meg - tűnődik el, miközben félreteszi a poharát, és a csomagot veszi az ölébe.
Gondosan bontja ki, hosszú ujjai ügyesek, a vonásain tiszta érdeklődés, ahogy kiszabadítja a gyűjteményt. Egy kissé elmosolyodik.
- Jé... munkát kaptam. Mármint olyan munkát, amit már elvégeztek, de én is megcsinálhattam volna! - lapoz a kötetbe, még szerencse, hogy szereti a munkáját, de attól még egy gonosz kobold._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Pént. Nov. 14 2014, 20:18

-Majd leszeeeel! - Nevetek, ú az de durva, tényleg beb.szás lenne ha az én véleményemre szorulna. De én csak megjegyeztem jól van így, ő fújja fel. Csakazértis!
-Ajh, szigorú mint mindig. - Vigyorgok, de azt nem teszem hozzá hogy ez a korral csak durvulni fog. Leharapná a fejem.
-Jah tudom rajtam nincs mit dicsérni, kérlek alássan, azért legalább most ne bánts! - Vigyorgok és csóválom a fejem.
-Ahh. - A gyerek megnevezés a szájából visszatetsző a múltkori óta, de azért sem veszem fel.
-Érdekes dolgok szórakoztatnak. Bár te is szórakoztató vagy ha morogsz, tudtad? - Mondom szemtelen hangon, mert amúgy is morgós most valahogy.
-Óh, elnézést, el is felejtettem hogy téged nem lehet megfogni! - Vigyorgok, sejtem hogy van jobb dolga is, mint folyton ilyeneket hallgatni.
-Idevalósi a lány és nem lépett le egy francia fiúval sem. De nem járunk, ő a barátom. És nem sikerült jól a randija, sajnos. - Tájékoztatom, bár szerintem annyira nem érdekelte, de mindegy. Így járt.
-Pfff, elég felületes lettem volna ha csak a wikipédiát olvasom el rólad. Megcsináltam a házimat, ott pedig benn van a november 17. is. - Mosolygok, elvégre volt újság ami leközölte, onnan ő már át nem szerkeszti.
-Azt hittem a munkád a hobbid is és a hobbid a munkád. Valamint te inkább az amerikai tehetségeket gyűjtöd és ismered elsősorban, nem? De ha nem tetszik mond meg, nem fogok megsértődni. - Mosolygok, bár kicsit lejjebb görbül a szám, tényleg nem mennek nekem ezek a dolgok. Nem munkát akartam neki adni, de ezek szerint valami mást kellett volna adnom. Szomorú.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Szomb. Nov. 15 2014, 14:41- Nocsak-nocsak, még a végén azt kell hinnem, hogy a szemérmem elleni támadást tervezel egy durva lerészegedéssel - egészen beledorombol a gondolatba, nem volna kedve ellen való, de aligha erről van szó, csak ő játszik el a gondolattal.
- A szigor viszi előre a világot. Ne legyél kishitű, az, hogy nem dicsérem meg, ami rajtad dicséretre méltó nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs mit, csak azt, hogy nem érdemled meg az érdemeid elismerését - simán elmehetett volna jogásznak. És kifejezetten szeretné bántani Sebastiant, de ezt nem fűzi hozzá. Főleg a gyerekpohár viszonylatban nem. Ő is elvigyorodik, ahogy a másik is felidézi a pedofil élvezeteket, de kivételesen megjegyzés nélkül hagyja a dolgot.
- Tudom. De ugye te is tudod, hogy aki rajtam szórakozik, azt élve eltemetem? - csak ilyen aranyosan és bájosan jobb tisztázni a helyzeteket. Forró betont ugyan nem öntene rá, de a civilizáció módszerei eleve mások.
- Ha elfelejtetted komoly kivizsgálásra szorulsz. Mint az a lány. Csak a barátod és nem lép le egy francia fiúval... akkor minek voltatok Párizsban? Pláne kettesben? Micsoda időpazarlás - fanyar mosoly, aztán ajándékot bont, simít és nyitja is ki, nem pergeti át sietősen a lapokat, csak lassan, lágy mozdulattal lapoz bele találomra.
- Ha tényleg olvastál újságot, és tényleg olvastál, ha tudod, hogy átkozott napok jönnek, akkor tudhatod, hogy ami nekem tetszik, az léha, romlott, és meglehetőségen erkölcstelen. Egyébiránt szép ajándék, csak arra emlékeztet, hogy akinek a munkája a hobbija, annak elég egysíkú az élete. No és a francia művészek mindig annyival tehetségesebbnek tűnnek, és valaki más foglalkozik velük, nem pedig én... egyébiránt köszönöm - gondosan válogatja hangsúlytalanná a hangsúlyait, bár ahogy felnéz tényleg költöztet a szemébe pozitív gondolatokat, még a szája szélét is puha kis mosolyra húzza.
- Nagyon figyelmes tőled, hogy egyáltalán úgy gondolod, hogy ajándékozásra érdemes ünnep ez._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Vas. Nov. 16 2014, 01:49

-Még az is megeshet. - Sejtelmeskedem, de nem, nem leitatni jöttem. Valamint amilyen állapotban vagyok, ebben is ő nyerne, bár a járulékos veszteség - a részeg mivoltom - kétlem hogy valóban győzelemmé avanzsálná a sikerét.
Szinte csak pislogok rá, micsoda okfejtést nyom le nekem, hogy igazából nem vagyok ám szerencsétlen, csak épp méltó sem vagyok ennek elismerésére. Oho. Hát elvigyorodom, ezért (is) imádom az én Phoenix barátom, ilyen őszinte szövegeket csak ő tol a képembe merő lazaságból.
-Értem, hát akkor próbálok felnőni a feladathoz. - Mondom némileg ironikusan a felnőnit, de jobb a kedvem egyelőre annál, hogy bármi bántson. Meg valóban fura lenne ha "random" megdicsérne valamiért, ez tény.
-Azt hittem elevenen megeszed. - Csattogtatom a fogaim kicsit és vigyorgok, amilyen kis bosszúállónak tűnik, én sem viszem túlzásba a piszkálását. Bár... nem igen tudom piszkálni akármivel is szóval mondhatni nem vagyok veszélyben. Édes tudatlanság, ugye, ugye.
-Mert még nem járt ott én meg régen voltam ott. És rég szórakoztam olyan jól, mint vele, egy cseppet sem bántam hogy vele mentem. Na meg mi nem sima barátok vagyunk... vagy hogy mondjam. Kiélhettem udvarlói hajlamaim is. - Mosolygok, mert bár szeretkezni nem szeretkeztünk, de annyit öleltem és csókoltam amennyit nem szégyelltem és nálam ez fontos szempont.
Kicsit zavarba jövök aztán a kis monológjától, miszerint keserű szájízt hagy benne hogy ilyen formán nézegeti Párizs művészeit, akiket nem dotálhat onnan, abban a környezetben, bűntudatom is lesz, hogy valóban mellé nyúltam. De tényleg ő jutott eszembe, szóval így is-úgy is megvettem volna neki. Mert eleve nem gondoltam át, mint oly sok mindent amit teszek. Le is sütöm a szemem, mert noha kiérzem, hogy nem utálja a könyvet, de azt is hogy vegyesek vele az érzései - jogosan.
Csak akkor emelem fel a tekintetem rá, mikor újra megszólal.
-Persze hogy érdemes rá. De csak azért mert Te érdemes vagy rá. - Mondom őszinte mosollyal, mert én tényleg kedvelem őt, de kezdem érezni hogy megint magával ránt az a sűrű mocsaras része a lelkemnek, ami ha egyszer elnyel és összecsapnak a mocskos hullámok a fejem felett, megint kiállhatatlan leszek. Egyelőre a legegyszerűbb gondelűzéshez nyúlok: iszom. Nem feltűnő hogy bajom van, az sem hogy nagyobb kortyokat iszom, elvégre a pohár kicsi, a konyak finom...

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Vas. Nov. 16 2014, 14:02- Kifejezetten jól hangzik - hiába, az ilyen ötletekre mindig felcsillan a szeme, még ha, fájdalom Sebastian nem is gondolja komolyan, amit mond. Már-már megvádolhatná azzal, hogy egy tisztes úriember vágyaival játszadozik, de mivel tisztes úriemberek nincsenek a közelben, az egész némiképpen hiteltelen lenne.
- Figyelemre méltó és derék próbálkozás - akármilyenek az előző szavai, simán képes arra, hogy utána őszinte elismeréssel doromboljon, bár az ő hangfekvését direkt erre találták ki, meg buja éjszakákhoz, meg egyszerűen csak arra, hogy meggyőzzön embereket a saját igazáról, még ha ennek sokan ellen is állnak. Mindazonáltal nem piszkálja az iróniát, valószínűleg Sebastian helyében ő se fogadná el a saját ítéletét.
- Minden mocskot én se veszek a számba, akármennyire is kinézik belőlem - mosolyodik el finoman, már-már elegánsan, csak hogy minél kevésbé idomuljon a témához a gesztikulációjával.
- Nem sima barát, de nem is szerető, udvarol neki, mi az? - ráncolja a homlokát, mintha egy találós kérdés lenne, aztán megvilágosodik, de nem escortozza le a fiút, mégiscsak sértő volna, még ha szerinte a képességei jobban idomulnak így megnézve, mint a fordítói munkához. Simán lehetne host, ha már annyi távol keleti kifejezést és szokást ellopnak, a nők kifejezetten nagy kedvüket lelnék benne.
Amúgy sem ildomos semmit mondania, amikor az északi féltekén talán ő fogadja legrosszabbul a jó szívvel adott ajándékot, és rögtön beleköt. Látja ő is, hogy ez nem való, de hamarosan harmincnyolc lesz, képtelen türtőztetni magát a jó modorra, ez pedig sokat elárul róla. Milyen kicsinyes.
Behajtja a könyvet, az ujját benne hagyja, ott, ahol tartott, egy érdemleges arcnál és alaknál, szürkés szemeit felemeli a fiú arcára.
- Túlzol, mint rendesen... na mi ez a hév? Még a végén a kanapémon alszol megint, és a drága lánykád hiába vár egy kis andalgó romantikára - mosolyogja meg Sebastian ivási intenzitását, ő is elnyúl a poharáért.
- Igyunk rád is, te már túl vagy rajta._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Vas. Nov. 16 2014, 15:14

Nevetek hogy jól hangzik a leitatás, gondolom szereti a finom italokat de egyedül nem olyan inni. Megértem.
A következő szavai ismét dorombolnak, csóválom a fejem. Legalább a próbálkozást elismeri, az is valami, szóval bólogatok, hogy "kössz".
-Ilyen kritikát csak az irigyeid írnak, hagyd. - Legyintek, olvastam mindenfélét én magam is, egy pár fel is piszkált bennem valamit hogy nem is ismerik Phoenixet minden bizonnyal, akkor meg miért ír ilyeneket? Na mindegy. Igaz, én sem ismerem teljesen Phoenixet, de sok jó tulajdonságát igen, amit mások nem biztos. Főleg nem az ilyen látatlan kritikusok.
Nevetek a találó kérdés szerű megfogalmazáson, hogy igen, igen, a megoldás Seby lesz, ahogy Elee hív. De hát mi már csak ilyen fura páros vagyunk. De nem bánom, nagyon kedvelem Eleet, jól érzem magam vele, a szex annyira nem működött, de minden más meg kellemes. Jó így.
Bár a következő szavai a lelkembe vájnak, de nem az ő hibája. Amúgy is törékeny ez a boldogság és vidámság, amivel idetévedtem, nincsenek jó napok mögöttem. De nem akarom hogy lássa, hogy megint azzal jöjjön megint bajom van, állandóan bajom van. Én csak fel akarom köszönteni, ennyi. Hah... Iszom is de a szavaim kiparodizálja, mint szokta.
-Nem túlzok. - Aztán csak szemet forgatok, de mosolygok, megy az, begyakorlott mimika és mozdulatsor. - Egy lánykámmal sem találkozom mostanság, romantikus sem vagyok, szóval nem kell féltened, nem terveztem semmi különöset. Amúgy sajnálod a jó kis kanapéd tőlem? Szinte sír értem, hallom a puha ropogásából, hogy hiányoztam neki! - Vigyorgok, persze csak ugratom.
-Jah, túl bizony. El is felejtettem... Ha Josh nem jön, eszembe sem jut. - Vonok vállat mosolyogva.
-Na és veled mi történt mostanság? Mesélj valamit! - Hátőőő, szerintem esélytelen, sosem mesél magáról, de hátha ma kivételt tesz. Közben biccentek és iszok, igyunk rám, miért ne. Már ha a korom által kiérdemlem, persze. Nem, nem akarok gondolkodni, egészségtelen.
-Amúgy ti meg szoktátok ünnepelni a szülinapokat? Vagy már elég egy vállveregetés. - Most a családjára értem, meg a barátaira, nem tudom hogy szokta, szokták. Aztán leteszem az üres poharat, örülök hogy töményet hoztam...

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Kedd Nov. 18 2014, 18:35- Attól, hogy irigyek, még nem jelenti azt, hogy mindenben tévednek - még a végén felül kell bírálnia magát, de voltaképpen mindenfélét a szájába vesz. Jaj, már megint hova tartanak ezek a gondolatok a pedofil élvezetekkel keröltve, belemosolyog az italába, sárga szesz, sárgás mosoly, mint az irigység.
Bár igazából nem irigyli a fiú jóhiszeműségét. Szörnyű lehet időnként rádöbbenni a világ valóságosságára. Mert a legtöbb kritikus nem látatlanban ítélkezik Phoenixről, a java részüknek személyes rossz tapasztalata, fekélyes utálata van, méghozzá indokolt, hozzá kapcsolható, hogy Sebastian úgy véli, mindez csak távoli köpködés az a gyakorlatlanságát bizonyítja.
- Micsoda vád! - kap a szívéhez szinte feljajdulva, szemrehányó pillantást vet a fiúra, mivel az egyik kezében a pohár, azzal nem nyúlhatatott a mellkasához, így a másikat volt kénytelen kikapni a könyvből, és az becsukódott.
- Soha nem mondok én olyat neked, hogy ne élj bátran a kanapém adta lehetőségekkel. Akarod, hogy kettesben hagyjalak vele, vagy megtűrtök magatok között? - kétségtelenül frivollá válik a mosolya, ha lehetőség adott rá, inkább ilyesmikre gondol, nyűgös, rossz dolgok helyett.
- Neked lehet elfelejteni a születésnapodat, de én nem haldokolhatok csendben, örömtelenül? Ez nem fer - nyafog, az ajándékát az asztalra helyezi, optimális helyre, hogyha fel is borulna a pohár, nem konyakozná össze. Vigyáz rá, a polcra fogja rakni, alaposan átlapozza majd, talán ha ihletet kap, valamelyik művészt meg is próbálja majd az angyalok városába csábítani. Ki tudja. Tőle kitelik.
- Elkezdődött a hallgatói önkormányzati kampány az egyetemen, jellemzően jelentkeztem támogatónak valami olyasmihez, amihez semmi közöm - emeli meg a vállát könnyedén, kortyol, aztán sóhajt.
- Mindenki ünnepli a születésnapját, sajnos a mi égövünkön ezt így szokás. Évről-évre elutasítok minden lelkesedést, de az istennek se törődnek bele. Ajándékot is szoktam kapni. Meg partit, amiről lelépek. Tortát, harmincsok gyertyával - hajtja hátr a fejét keserűn, ezen a konyak sem édesíthet._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Kedd Nov. 18 2014, 19:27

-Ahh... az azt is jelentené nem vagy válogatós. Pedig annak tűnsz. - Mondom szkeptikusan, úgy is nézek rá, mert hát nekem ne mesélje be hogy igazuk van a firkászoknak mindenben.
Na jó, azon nevetnem kell, hogy hirtelen a mellkasára fekteti a kezét, hogy mikkel nem vádolom, szórakoztat.
-Hmm... - Pillantok félre valami pajkosabb vigyorral. - Áh, hármasban jobb, élvezkedjünk együtt! - Nevetek, szegény kanapé, nincs beleszólása. De nem is vagyok egy kanapé-molesztáló, szóval semmi beteges dolog nem fog következni. Legalábbis a részemről, ilyen formán.
-Engem is jöttek felköszönteni, ezt magyarázom. Meg ahogy elnézem te nem felejtetted el hogy van. - Vigyorgok rá. - Amúgy is messze vagy te még a haldoklástól, tele vagy élettel, úgy sem látszik hogy eltelt egy év, csak akkor fog ha leállsz keresni a nem létező ráncaid. Miért örömtelenkedsz? - Mosolygok rá, tényleg érzékeny a korára, már-már... aranyos. Nem, nem találtam jobb szót hirtelen, beismerem.
-De ez jó dolog, segíted a őket, de hát nem is áll tőled messze a dolog. Meg jó is vagy benne, szerencsések! - Vigyorgok, lelkesedem kicsit, ami látszik is rajtam. Egyrészt azért mert valóban válaszolt a kérdésre, másrészt mert tényleg jó dolog. De én tudom hogy Phoenix törődő és segítőkész, szóval számomra ez nem meglepő.
Hallgatom, a kezem a vállára teszem és rászorítok, minimálisat rázok rajta közben, hogy ébresztő. De nincs sok erő a kezemben, mostanában nincs.
-Héj, az jó dolog, a torta meg finom! Bár én nem vagyok édesszájú, de a tortát én is megeszem. Amúgy azért nem törődnek vele mert kedvelnek. Ha meg jössz azzal hogy bosszantani akarnak akkor a legjobb módszer, hogy ne add meg nekik az örömöt, hogy csakazértis jól érzed magam hmm? Meg én még itt vagyok, hátha megtörik a jég! Bár tortát nem hoztam... de gondoltam a konyaknak jobban örülsz! - Vigyorgok rá. - Ugyan, majd akkor keseregj ha 78 leszel. Addig minek? - Mosolygok rá, majd visszaveszem a kezem és az ölembe ejtem, majd iszok.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Szer. Nov. 19 2014, 14:06- Tudod és még a válogatósságot is válogatósan csinálom, néha kiválasztom a válogatós zakóm, néha meg tökmindegy, hogy mi jön - hunyorít bele a szkeptikus arcba. Azt egy szóval se mondta, hogy mindenben igazuk van, de elég sok mindenben nem tévednek, vagy csak úgy, mint ahogy a legendáknak is megvan a maga valóságbeli gyökere, úgy van a firkászokkal is.
- Vigyázz, mint kívánsz királylány - minden pajkosságot lehet még tovább srófolni, ha lehetséges egy férfihangnál ez, úgy olybá fest, mintha határozottan kacérrá mélyülnek dallamos baritonja, persze erősen kétséges, hogy a kanapét, vagy Sebastian csábítja-e ezzel.
- Pont ezért hagyhattad volna kegyeletből, hogy a sebeim nyalogassan szépen csendben. Ne nyomd már ezt a reklámszöveget, van rajtad kikapcsoló gomb? - sóhajtja rosszallón. - Ne dőlj be a látszatnak, öregszem, ráadásul én tudom, hogy egy látszat, hogy ez nem látszik mások számára, mint te, így állandóan ezzel jössz, hogy meg se látszik... képzeld, tudom. Sokat dolgozom az ügyön, hogy ne látszódjon - hajszál híján nem vág sértődött képet.
- Persze, hogy jó dolog, de tényleg nincs hozzá semmi közöm. Ez főiskolai politika, mondhatni, játék - mosolyodik el egy fél vonásnyi engedékenységgel, de az ő játszmái közül ez tényleg csak egy vonásnyi apróság, Sebastian lelkesedésén nem osztozhat, de a jelek szerint jól választott megosztani való hírt az életéből. Megnyugtató, hogy erre még képes.
- Ez komoly? - sandít le a rázogatott vállára egy kissé kiesve a komor szerepéből, de hamar visszarázódik.
- Tortát bármikor lehet enni. Főleg nekem. Ez a csakazért is jól érzem magam marhaság. Nem érzem jól magam. De általában azt csinálom, amit mondasz, szóval elérkeztünk oda, ha Sebastian Drayton képmutatóságra buzdít - gonosz félmosoly. - A konyaknak tényleg jobban örülök. Azt pedig nem érem meg. Ne viccelj, az én életmódommal?_________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Szer. Nov. 19 2014, 14:37

-Hm, szóval hangulatember vagy, ki hitte volna. - Somolygok, végül is, a válogatásba is bele lehet unni, elhiszem hogy elég öntörvényű a másik és ez a hangulatain is látszik.
-Vigyázok sárkányom, vigyázok! - Nevetek, de látszik kicsit meglepett, hogy milyen kéjenc él vegyült a másik hangjába. Rendben, tisztában vagyok már vele, hogy nem veti meg a férfiakat sem, de hát rólam van szó, tudom hogy engem nem vesz férfiszámba. De talán ezért is gondolom hogy csak szórakozik ahogy én, hát nevetek. Szórakoztat ez a doromboló Phoenix, mert merőben más.
Nevetek megint hogy keresi a kikapcs gombot.
-Egy de öööh... Önnek azt nem ajánlom! - Nevetek, hat az alkohol. Eszembe jut Allegra, aki csókkal fogta be a számat amikor már nem bírta. Hatott, egy darabig nem fecsegtem. - Phoenix... Messze vagy az igazi öregedéstől és a korral csak charme-osabb leszel, hidd el. Jól nézel ki, jól is fogsz. Én nem látlak minden nap, szóval nekem feltűnne, ha látszana, és tudod mit? Szólni is fogok. Megfelel? - Mosolygok rá kedvesen, dehogy öregszik, hagyjon már.
-Nem baj. A lényeg hogy szerintem passzol hozzád és talán még örömöd is leled majd benne. - Mosolygok, szerintem szeret a fiatalokkal foglalkozni, jól esik neki, kedvét leli a terelgetésükben. És még jól is csinálja, szóval teljesen jó.
Vigyorgok, hogy komoly, bár lehet neki nem ez az üzenet lesz ebből dekódolva.
-De az hangulatkaja. Azt akkor eszik az ember ha van valami! Ááááh, nem azt mondtam legyél képmutató, csak hogy érezd jól magad! - Nevetek, hogy mikre nem buzdítom szerinte. Bár ha ez kell hogy jobban elfogadja ezeket a napokat, hát felőlem. A lényeg hogy ne legyen maga alatt. - Már hogyne élnéd! Csak ne lődd túl magad. Meg ne idd el a májad. Bár neked ennyi pénzzel... az orvostudomány gyorsan fejlődik, lehet megoldják utóbbit seperc neked. Csak ne menj egy fába ha vezetsz meg ilyenek... Simán megéled, már ha az egod el bírja viselni, persze. - Mosolygok szomorúbban. Az emberi önérzet milyen pusztító tud lenni, szörnyű.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Csüt. Nov. 20 2014, 14:27- Tényleg, ki hitte volna? - forgatja meg a szemét némi iróniával. Ha akarná sem tudná tagadni, főleg nem ilyen fegyelmezetlen pillanataiban, mint amilyen ez most.
- Nem látszik - megtartja kéjenc hangsúlyt, mert kifejezetten kedvére való, és jól is áll neki, és sebastian amúgy is magától sétált a sárkány odújába, viselje a verbális következményeit. Bár amíg csak szavakkal cirógat, addig senkinek nem lesz baja.
- Nocsak-nocsak, avass be a gombjaid titkába, ez kérem a születésnapomra - kegyetlen fény csillan egyre kékülő szemében, ez alól bújj ki, ha tudsz.
- Ez is reklámszöveg, és mint olyan, nem igaz. Tudod a koros férfiak csak azért növelik a "charme"-jukat, mert erős a marketing rajta, és dolgoznak az ügyön. Csak a közember hiszi azt, hogy csak úgy spontán... van. Szerintem neked az sem tűnik fel, ami kiszúrja a szemed, szóval ha nem veszed a lelkedre, ezzel a lehetőséggel inkább nem élnék. Bár ha a lelkedre veszed, akkor sem - hunyorít kissé, kortyol, a fejét kényelmesen pihenteti a támlán, hosszan kinyújtózva nyitott inge ugyan lecsúszik a hasfalát szétbarmoló, már rég kifehéredett, ezeréves hegről, de nem különösebben zavarja.
- Hm-hm, sajnos egyiknek se tenne jót, ha kompromittálnám. Jut eszembe, tudtad, hogy Lionel nekem dolgozik? - hányavetin kérdezi csak, mintha nem is volna fontos.
- Valami mindig van, amire rá lehet fogni, hogy tortahangulat. De hát ha nem érzem jól magam, nem képmutatóságra buzdító, ha mégis úgy teszek, hm? Főleg nálam, mert simán megcsinálom, hogy tényleg úgy tűnik - a rutin, a rutin, egy emos drámakirálynő megirigyelhetné a letargiáját.
- Eliszom és túllövöm, mielőtt az egom öl meg, az egy sokkal csúnyább halál volna, mint mondjuk egy fulladási roham. Amúgy ha eddig nem lettem HIV-es, nem egy transzplantált szervvel akarom elkezdeni - forgatja a szemeit.
- Már megint milyen marhaságokról beszélsz, a hideg kirázna tőled egy normális embert._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Csüt. Nov. 20 2014, 15:29

-Ugye? Tiszta meglepő, mikre rá nem jövünk. - Vigyorgok rá, nem bírtam kihagyni hogy húzzam még kicsit az agyát.
-Nem-e? Túl kacér a királylányod, ó minő borzalom, a kanapéd tehet róla! - Mondom pislogva és a mellkasomhoz kapva, mint valami fülön csípett kamaszlány. De persze nevetek, csak elfojtom, próbálom.
-Telhetetlen vagy. - Vigyorgok. - Maradjunk annyiban ezzel a lányok szoktak élni, jó? - Forgatok szemet, milyen kis akarnok lett, inkább iszok pár kortyot.
-Apám elmúlt ötven és ő is letagadhat legalább tízet. Egyszerűen karban tartja magát, van tekintélye, nem kell ide mindenféle marketing izé amiről te beszélsz. Azzal anyám él. Szóval nem veszem a lelkemre, de neked meg telebeszélték a fejed. Egyszerűen beléd lett verve hogy költsd a pénzt minden fölös dologra, hidd el. - Mondom türelmesen, megint csak erősen eltér a véleményünk, de nem zavar.
Látom hogy helyezkedik, de egyelőre nem figyelek a teste részleteire, más köt le.
-Tényleg? Nem, nem tudtam. Na és mégis mit? Kidobó, ó, testőr! - Mosolygok, vajon mit dolgozik Phoenixnek? Persze kétlem hogy ezeket, kíváncsian nézek rá, hogy ugyan milyen posztba vette fel.
-Nem, akkor nem, ha valóban jól érzed magad. Fejben dől el. Igaz... elég nehéz, de nem lehetetlen. Csajozz vagy... fiúzz. Érezd jól magad. Ennyi a lényeg, a többi nem számít. - Vonok vállat, hát csináljon olyat ami eltereli a figyelmét és képes valóban jól érezni magát. Nekem például a pia segített mikor Josh átjött.
-Én a májadról beszéltem, nem másról... Az AIDS-et máshogy kaphatnád el. Én a mesterségesen előállított szervekről beszélek. Amúgy sem kaphatnál fertőzött májat, hát hova gondolsz. - Nézek rá csúnyábban, azért ez már tényleg túl pesszimista hozzáállás. Bár jó tudni hogy a fiúzásai ellenére semmi baja. Elvégre náluk ez komoly gond tudtommal.
Aztán felnevetek.
-Ki mondta hogy én normális vagyok? Igazából te is tudod milyen elcseszett vagyok, puszta sajnálatból tűrsz meg haaaa? - Nevetek, de csóválom a fejem.
-Akkor inkább azt mondd meg, hogy meddig akarsz még azon keseregni hogy 38 lettél? Utána elmehetnénk valahova. Ha szereted a színházat meg az operát, akkor lesz remek előadás, az Anyegin eredeti oroszban, orosz énekesekkel, de a háttértáncosok között lesznek balettosok is. Ez ilyen új feldolgozás. Már ha szereted ezeket, mehetünk kiállításra is vagy csak simán egy pubba. Voltál már hétköznapi pubba? - Vigyorgok rá, nem olyan biztos az! Elvégre aki nem evett pizzát se...

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Hétf. Nov. 24 2014, 21:12Az agya most valahogy nem nyúlik annyira, megforgatja a szemét és annyiban hagyja a könnyed témát. Erősen gondolkodik azon, hogy valamivel be kéne fogni a fiú száját, hogy csak szelektíven adja ki a szavait. Mint ez utóbbi mondatot, elmosolyodik.
- Már megmondtam, hogy nem állok közétek, élj csak vele - biztat a kanapéhasználatra, a következő mondaton pedig megütközik. - Nem jó! Sőt! Kifejezetten ne maradjunk annyiban, ha már szóba hoztad, valljál - mert miért ne kényszeríthetné kínos és zavaró helyzetbe, ha már a fiú érte idáig merészkedett.
- Azt hiszem a magad nyikhaj 28 évével egyszerűen csak nem rezonálsz a problémámra - hajtja féle a fejét, átható szürke szemeiben higgadt kedvetlenség. Nem fogadja el Sebastian érvelését, mert nincs létjogosultsága.
- Titkár - vigyorog szűkszavúan. Bizony-bizony, komoly és felelősségteljes munka, bár még nem lehet azt mondani, hogy tökéletesen végzi, de vitathatatlanul igyekszik.
- Ezeket bármikor megtehetem. Akkor jól érzem magam, de egy születésnapon nincs rá kedvem. Fejben dől el.. na persze, ez az egyetemes hibáztató szöveg - húzza fel az orrát és kortyint.
- Vérátömlesztéssel is el lehet halni, te kis tájékozatlan, és egy ilyen nagy műtétnél nagy a fertőzésveszély, hovatovább, mesterséges vér még nincs. - tudálékos válasz, bár még nem gondolkodott rajta alaposan.
- Már megint. Papagáj - iszik újra, a kiürült poharát maga mellé támasztja.
- Úgy szilveszterig terveztem. Addigra kiheverem, mert az új évben még legalább 11 hónapom van az új katasztrófáig. A kedvenc ünnepem. Anyegin? Még öngyidepi hangulatom is legyen? Miért akarsz megmoccanni? - nyávog lustán. - Minden italmérő helyen voltam már._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Hétf. Nov. 24 2014, 23:13

-Óh, milyen kegyes vagy! - Vigyorgok, nevetek, bár tény, kényelmes ez a kanapé... legalább annyira mint az ágyam, tök durva. Aztán csak vigyorogva szemet fogatok. Nekem nem kínos ilyenről beszélni, csak valahogy... némileg fura jelen esetben.
-Hát tudod, az egyik modell lány nem túl beszédes és eléggé idegesítőnek vélte a fecsegésem így váratlanul lekapott. Pár percig valóban befogtam, szóval ez is egy megoldás, de hát a lányok tudják, könnyű lefoglalni a számat hogy ne beszéljek. Imádok csókolózni, szóval könnyű dolguk van velem. Főleg hogy nincs panasz, csönd van, kellemesség, nekem is jó... - Vigyorgok, semmi nagyon pajzánra nem gondoltam, csupán erre. Vállat is vonok, hogy semmi extra, ha kínos sztorikat akar hallgatni akkor előbb iszom még kicsit.
-Hmm, csak tízzel vagy beljebb. Olyan sokat számítana? Mondd Phoenix, szerinted a 38 komolyan olyan vészesen sok? Komolyan azt hiszed, ha megkérdezel egy vadidegent mennyinek tűnsz, nem azt fogja mondani hogy annyi vagy mint én? Már hogy huszonsok, mert hát rólam nem feltételezik, de ez más kérdés. - Legyintek, de komolyan kérdezem. Nem hittem volna hogy ennyire nyűgös miatta.
-Pfffffffff.... - Eltakarom a szám és komolyságot erőltetek. - Ehm... szóval titkár... Értem... - Igazából nem, nagyon nem, de jól van. - De nem amolyan... titkárnői állása van, nem? Mármint... a sztereotip titkárnő... Lionell eléggé harap a dologért, hogy hogy belement? - Vigyorgok, valahogy annyira nem passzol az általam gyorsban megismert Lionellhez a dolog, bár ki tudja.
-De komolyan, mit számít hogy az a buli témát kapott, itt épp a szülinapod? Mi a különbség? Annyi hogy ajándékot is kapsz, ugyan mááár! - Legyintek a lábára, hogy nah, ne drámakirálynősködjön, megpróbálhatná.
-De én a májadról beszéltem! - Nevetek fel, nem vérben gondolkodom, mert az valóban nincs. - És az nagyobb veszély, hogy kilöki a szervezeted a szervet, minthogy elfertőződj. - Tudálékosabb hang, ha már ilyen kis formális.
-A végén a válladon fogok ülni és tömhetsz keksszel. - Vigyorgok rá, nem, nem szándékozom papagáj lenni.
A válasza azonban sóhajt csal ki belőlem.
-Kicsit hosszú idő, nem gondolod? És nem leszel öngyidepi tőle, menj már! De jó, akkor lehet vígjáték is, mondjuk a Sok hűhó semmiért? Olyan találó a címe, hmmm, Phoenix? - Somolygok rá, majd szemet forgatok. - "Ó, Sebastian, komolyan miét nem mozdulsz ki? Besavanyodsz a lakásba!" khm... na jó, nem pont így mondtad de ez volt a lényege, haaa? De akkor is, itthon inni más, mint elmenni valahova! Ezt te sem tagadhatod! Amúgy kétlem hogy mindenütt ittál volna! De akkor menjünk máshova, nekem mindegy. Nah? Ugyan, valamihez csak lenne kedved, nem? - Noszogatom, ő is noszogatott, csak ő sokkal ügyesebb nálam, én nem vagyok egy profi vigasztaló ami azt illeti. Én csak... én vagyok.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Kedd Nov. 25 2014, 16:08Kegyes és nagyvonalú, az ilyen kanapé egy hozzá hasonló kényúr lakhelyének kifejezetten alaptartozéka a boldogító kényelem.
- A kis francia vér. Milyen szemérmetlen kislány, pedig mostanában állandóan azon cikkeznek az újságok, hogy milyen kínos a nőknek, hogy nekik kell kezdeményezniük, mert a férfiak nem teszik, és lám, esélyt sem adott neked. De... a módszert észben tartom - de meg nem valósítja, legalábbis nem most, lehet, hogy gomb-címszó alatt ő valami másra gondolt, de hát nem egy vérből valók.
- Ha a 16 és a 26 éves közötti szexuális kapcsolatot pedofíliának minősítjük, akkor a 28 és 38 közötti gyakorlati tapasztalatokat is igen jelentősnek tekinthetjük. Igen. Rohadtul sok ahhoz képest - de hogy mihez képest azt nem folytatja. Meglehet ahhoz képest, ahogy érzi. Vagy amennyi neki jutott. Vagy csak úgy általánosságban egyáltalán. Nem a vadidegenek véleménye a mérvadó, egy futó szomorúság szürke szemében ezt sugallja. Nem is alázza meg magát a szóbeli válasszal, Lionel kérdése legalább mosolyt csal a szája szélére.
- Titkár, mint egy macska pórázzal. Nem, az asztalra nem fektettem fel, bár én a titkárnőimmel se csinálom, és a miniszoknya is rosszul állna neki. Rendes titkár, jól bánok vele, ne aggódj érte - nevet karcosan. - Acsarog, mint rendesen, de nemigen van más választása - és ezt simán el lehet hinni neki.
- A buli témája fontos, meghatározza az egész lefolyását. Az én szülinapomra szervezett összejövetelnek az én korom lesz a középpontjában, nem a személyiségem más, esetlen általam is értékelt vonása. Nem kell ajándék - durcás gyerek, a rálegyintésre majdnem összerezzen.
- De ha kicserélik a májam közben fröcsög a vérem meg ilyesmi. Tényleg! Kilököm. Biztos. Ez elhatározás kérdése - ingatja a fejét.
- Pont keksszel? - valahogy a tömés és a keksz nem jönnek egy kalap alá, el is vigyorodik egy kicsit.
- Anyegin olyan mint én csak haldokló verzióban. Ne célozgass, mert kikapcsollak. És különben is. Én veled ellentétben nem nagyipari szinten űzöm a besavanyodást, egyszeri eset, és pont itt kaptál el és... - nagyra nyitja a szemeit szent borzalommal - még nyüstölsz és bántasz is, ahelyett, hogy szórakoztatnál! Na jó, nem mindenütt, de mindenféle típusú helyen, ahol inni lehet. Nyem. Nincs - duzzogó arca szinte hiteles._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Kedd Nov. 25 2014, 17:13

-Hát őt nem kell félteni, szerintem kedvelnéd! Szép is és okos is, amolyan megszerezhetetlen típus. - Vigyorgok, szerintem Phoenixnek is tetszene Allegra. Egyikük sem keres komoly kapcsolatot csak könnyed esti szórakozást, szóval... De nem kerítősködöm, elég béna vagyok benne.
-Figyelj, szerintem ez nem kor függő ki mennyit tapasztal, főleg szex terén. Ez életvitel kérdése. Szóval az érvelésed nem fogadom el kivételesen, érvelj máshogy. De igazából felesleges, cseppet sem vagy öreg, nem is nézel ki úgy, hagyjuk is, jól van? - De tényleg, nem értem miért hiszi hogy az lenne.
Aztán jön szóba Lionell, szegény, ha tudná hogy így megmosolyogjuk...
-Akkor jó! - Nevetek, elképzeltem miniszoknyában és nagyon nevetek. - Hát igen, gondolom nem ilyen állása vágyott, de a munka az munka. - Mosolygok, szerintem simán belejön a másik.
-Jaj de durcás valaki, kérlek alássan! "Nem kell ajándék!" - Utánozom a hanghordozását, de rámosolygok. - Ugyan már Phoenix, senki sem a korral foglalkozik egy szülinapon!
Aztán kissé meglegyintem, de azt hiszem nincs hozzászokva hogy random hozzáérek, pedig ha iszom kevésbé fogom vissza magam, fel sem tűnik jelenleg.
-Hülye vagy! - Ilyet sem mondtam még rá, megéltük. - Egyrészt nem fröcsög a véred, nem vesztesz annyit a csendes csordogálástól és nem feltétlen lököd ki, főleg nem te döntöd el, hah! - Bosszankodom én kicsit kivételesen. Hol van a túlélő ösztön, hmm?
-Hát ha kegyes vagy mást adsz, mert nem vagyok kekszes. - Nevetek.
Elkerekedik a szemem, ez a kikapcsollak elég öööö. Komolyan lekapna? Kétlem, nem is tetszem neki, meg amúgy is. Tudja hogy hetero vagyok, nem csinál ilyet.
-Anyegin nem olyan mint te, mert nem túl pozitív karakter, ellenben veled, szóval.... már nem is célozgatok, hanem telibe találok kedves barátom! - Számító vigyor, meg kell néznünk a remek shakespeare-i darabot, amúgy is az egyik kedvencem! - Óóóó, nem nagyipari csak előre eltervezed, hogy majd' két hónapig itt vágysz aszalódni luxus körülmények között! - Hüledezem de vigyorgok, főleg hogy kiakad.
-Hát tudod, remek mesterem volt, igazán kedvelem az illetőt és noha nem érek a nyomába, próbálkozom! - Gonosz vigyor, igen-igen, rád gondolok Phoenix, bizony. - Ugyan ugyan, naaaa, egy jó kis ritka cseh sör? Elvihetlek az egyik kedvenc helyemre! Vagy akkor a színház, legyen Will darabja, ha már nem kívánod az orosz romantikát, hmm? - Vigyorgok, mert jól szórakozom és a pia is rátesz. De nem mondhatja hogy nem vagyok engedékeny!

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Szer. Nov. 26 2014, 16:11- Kizárt dolog, senkit nem vagyok hajlandó kedvelni. A megszerezhetetlen típusból meg akkor is sok volt, amikor én még fiatal voltam. Szűzkurvának becéztük őket - kifejezetten a rosszindulatú alsónadrágja van rajta!
- Én se mondtam, hogy korfüggő - elsötétedik a tekintete, ahogy a fiú szánt szándékkal félremagyarázza a szavait, megint, pedig hányszor mondta neki, hogy ne csinálja. Lehet, hogy egyszerűen csak ki kéne tennie az ajtó mellé, mint egy rakoncátlan kölyökmacskát. De hát azzal csúnyán áthágná a vendégjogot, úgyhogy csak sértetten hallgat.
- Jól fizet, és biztonságos, és ha egyszer hajlandó lesz gondolkodni, akkor meg sem fogja erőltetni magát - adja még a Lionel témához az apró részletet könnyedén, de szinte mellékesen.
- Furcsa helyről jöttél, mert a születés nap a születés előtag miatt már a nevében is azzal foglalkozik - szarkasztikus rosszkedv feszül a hangjába.
Szívesen hozzászokik ő a másik érintgetéséhez, arra nem lenne panasz.
- Akkor marad a keksz. Pedig azt hittem, hogy a kekszet mindenki szereti - könnyedebb hang, de azért a fenyegetés benne van. Simán lekapná. Attól, hogy valaki hetero, még nem lesz szögesdrót a száján.
- Én is csak a te verziódban vagyok pozitív karakter. Ma nem vagy a barátom - biggyeszti le a száját kényesen.- Vágyok, de nem fogok, dolgoznia is kell valakinek. Kérsz még egy gyerek-adagot? - hajol előre az üvegért és tölt.
- Eltanulod a hülyeségeket, rossz vagy. Nem vonzódom a sörökhöz. Nem elég édesek, sok bennük a szénsav. Will? Ilyen bizalmas a kapcsolatod az angol drámásszal? - halogatja a választást, lusta macska._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   Szer. Nov. 26 2014, 17:32

-Hááát, nem szűz, de nem is kurva, inkább csak válogatós. A szűzkurvákat ki kedveli? Minek ajánlanék úgymond olyan csajt? Elfelejted hogy kedvellek... - Nevetek kicsit. - Amúgy akkor engem sem kedvelsz? Sok fajta kedvelés van. - Mosolygok, mert most nem úgy értem testileg kedvelne-e hanem úgy általánosságban. Bár úgy sem amilyen morcos megkapom, hogy haza is mehetnék.
-De utaltál rá! Amúgy csak hogy tudd, te is pontosan ezt csinálod. A ki nem mondott dolgokat domborítod ki, szóval csak ne duzzogj, hiába áll jól. - Somolygok, mert a vicces az hogy valahogy jól áll a másiknak. Puffogósárkány uraság... ahaha. De asszem ma én sem kímélem szegényt, de legalább elterelem a gondolatait.
-Gondolkodik ő, csak nem mondja. - Mosolygok, mert én így tapasztaltam röpke menekülésünk alatt.
-Az lehet, de tudod sok olyan szó van, ami magában foglal valamilyen szót és köze sincs a fogalomhoz. A legegyszerűbb példa a lódarázs, benne van az a szó, de nem beszélünk lovakról a kapcsán, hmm? Ott a buli a lényeg, a szórakozás, az összejövetel maga. - Elnézem a rossz kedvét, mivel ő is elnézte anno nekem. De amúgy is elnézném, elvégre kedvelem.
-Az hinné az ember a kenyeret, meg a zsemlét is mindenki szereti, én már csak ilyen fura fiú vagyok. - Vigyorgok, bár megjegyeztem, hogy teletömne keksszel, noha nem szeretem. Olyan leszek mint Jago Jaffar oldalán.
Igazából komolyan vehetném a fenyegetését miszerint lekap, mert bizonyos dolgok attól hogy "nem megengedettek" még átszeghetők, vezetésnél is az útra festett jelzés és tiltás nem kerítés, simán megszeghető. De nem gondolok ilyesmivel.
-Ugyan, szerintem sokaknál, már készül a könyv, ne félj, ha eddig csak én tudtam, megtudja más is! - Veregetem meg a vállát, bár a szájából a barát szó kellemesen cseng, akkor is ha csak szófordulat és ráadásul tagadva is van. De ott van!
-Kérek. - Mosolygok, gyerek adag... Igazából nekem ez most felnőtt adag, tekintve érzem hogy kezd megártani. - Mintha nem tudnál mellette dolgozni, tuti megoldanád...
-Hmmm, rossz fiú vagyok mégis csak, hajjaj! - Nevetek fel. - Hmmm, nem ittál még barna sört. Ó vagy német feketét! Vannak kimondottan a te édes szádnak is megfelelőek, ott még kapni is ahova vinnélek! - Aztán felnevetek. - Hát mondhatni, több Shakespeare szemináriumom is volt, kutatást is írtam belőle, sőőőt, a szakdolgozatom belőle és Molière-ből írtam. Szóval igen, jóban vagyunk Willel, anno esténként ő volt az esti mesém is. - Vigyorgok, tényleg szeretem az írót, de sosem tagadtam.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian   

Vissza az elejére Go down
 

Boldogságost! ~ Phoenix és Sebastian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Nem láttál semmit! ~ Christian és Sebastian
» Ma éjjel bízd rám magad!- Lia és Sebastian
» Daniel & Sebastian & Marcus Treadaway
» Ragyogás (Sebastian és Joshua)
» hiszem, hogy két paralell történet a végtelenben összeérhet ~ Sebastian

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-