Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Is it a date or something else? - Greg&Cornelia at the bar of Benton's

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Cornelia Pearson
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : divattervező és - ikon
Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Is it a date or something else? - Greg&Cornelia at the bar of Benton's    Szomb. Szept. 21 2013, 01:42

Nem mondom, hogy különösebben aggódtam volna a ma esti programom miatt vagy túlságosan túllihegtem volna, de hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem készültem rá egyáltalán. Az egyszerű, mégis elegáns, combközépig érő hosszúságú ruha és a hozzá illő cipő, valamint kiegészítők mind-mind gondos válogatás eredményei. Azért fodrászhoz és manikűröshöz nem rohantam - így is tökéletesnek mondható hullámokban omlottak alá szőke tincseim és úgy egészében is messze álltam a slampostól, pláne az ápolatlantól. Brrr... merényletek az emberiség ellen az elhanyagolt külsejű nők, komolyan mondom! A hímnemű egyének ellen pedig duplán.
Ha tehetném, lemennék idő előtt a bárba, de szeretném meghagyni Gregnek az elsőként érkezés illúzióját. Elkésni azért nem fogok, lévén a hatodikról leliftezni nem művészet...
Kiszúrom a pultnál a drogériában megismert üstököt, így határozott léptekkel felé haladok és kedves mosoly kerül arcomra, ahogy könnyed mozdulatokkal helyet foglalok mellette.
- Csak nem vár valakire? - sandítok felé és a mosoly gyermeki, bájos vigyorba fordul egy pillanat erejéig.
- Szia. - Fordulok félig-meddig felé immáron, hiszen vele vagyok, hozzá beszélek. Ezt pedig a teremben tartózkodó, kósza pillantásokkal élő nőnemű társaimban is tudatosítani kell valahogy. Mondjuk ilyen nonverbális módon.
Vissza az elejére Go down
Gregory Phillips
avatarVároslakó
Életkor : 37
Foglalkozás : biztonságtechnikus
Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Is it a date or something else? - Greg&Cornelia at the bar of Benton's    Szomb. Szept. 21 2013, 17:07

Hosszú és fárasztó volt a mai nap. Ha tudtam volna, hogy ennyi dolog szakad a nyakamba ma, akkor nem alkudtam volna meg egy randiban. Mert ugyebár ez annak számít. De lemondani sem szeretném, elvégre az olyan rosszul venné ki magát, és egy ilyen lehetőséget nem hagyhat elúszni az ember.
Nem megyek haza, útközben a szálloda felé, eszem egy szendvicset, és a szálloda mosdójában hozom magam rendbe: megmosom az arcom, hogy egy kicsit felfrissüljek, és átfésülöm a hajam az ujjaimmal. Ennyinek elégnek kell lennie. Nem lenne jó, ha Cornelia azt gondolná kicsíptem magam a kedvéért. Az egyébként sem az én stílusom. Még megigazítom a nyakkendőmet - milyen szerencse, hogy ma egy hivatalos megbeszélésem volt, így öltöny van rajtam - aztán a bár felé veszem az utam, és rendelek magamnak egy rövidet, így várom a hölgyet. Még van pár percem, ő meg nyilván szándékosan késik majd. Haza meg majd taxival megyek, esetleg hívok egy sofőrt...
Épp csak belekortyolok az italomba, mikor felcsendül mellettem egy hang, egy bájos kérdéssel. Valahogy rögtön felismertem a hangot is, így egy mosollyal fordulok az irányba, úgy szólalok meg.
- Ami azt illeti... - meg kell állnom, mert bár a drogériában is jól nézett ki, a mai ruháján, és ahogy az kiemeli, amit ki kell, nem lehet elsiklani - már nem - fejezem be ismét felpillantva, és egyáltalán nem titkolom, hogy mennyire tetszik a látvány. Az elismerés ott csillog a szemeimben, valószínűleg a hanghordozásomból - és abból, ahogy megakadtam - is rájött erre.
- Szervusz. Mit iszol? - köszönök, és kérdezek, bár úgy volt, hogy majd ő fizet... nem ezen fog múlni. Mellesleg, nem is tudom, mióta tegeződünk, de így sokkal jobb - Minden italhoz, így kiöltözöl?
Kérdezem, s ha közben megkapja az italát, akkor koccintásra emelem a saját poharam. Kíváncsi vagyok, mi is lesz ennek az estének a vége.
Vissza az elejére Go down
Cornelia Pearson
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : divattervező és - ikon
Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Is it a date or something else? - Greg&Cornelia at the bar of Benton's    Pént. Okt. 04 2013, 12:41

Akárhonnét nézem, nőből vagyok és éppel ezért tetszik a reakció, amit látok. Jele a dolog annak, hogy igenis megérte egy kis gondot fordítani magamra, a ruhára. Az adottságokon változtatni meg nem igen tudnék, hát miért ne hangsúlyoznám ki amiket isten - és anyám - adott? A formás lábakat, a homokóra alakot, s a szőke tincseket az angyalian kék tekintettel.
Elmosolyodva foglalok helyet mellette/vele szemközt, mikor közli, már nem vár senkire. A kérdésére elpillantok a pult felé.
- Hüm, nem is tudom... te mit iszol? - Koktélban gondolkozom, de azok inkább egy-egy csajos estére valóak. Hogy úgy mondjam, komolytalanok egy ilyen férfi társaságához. Éppen ezért azt hiszem, maradok a Martininél - olajbogyóstól mindenestől - és ezt közlöm is a rendelést felvevő pincérsráccal, mikor kérdőn mellénk ér.
Az ital hamarosan elém is érkezik, Greg kérdésével szinte egyszerre. Hát hoppá...
- Kérdezi ezt az, aki ingben és nyakkendőben vásárol Dorás tusfürdőt egy drogériában. - Jegyzem meg játékosan, bujkáló mosollyal, hogy a poharamat koccintásra emeljem, s tekintetét állva koccanjanak is csilingelően azok a pohárszélek. Aztán az italba kortyolok és egy rendes válasszal sem maradok adósa:
- Melyik lenne a kedvedre valóbb? Az, hogy a te kedvedért öltöztem ki vagy pedig a csúf igazság? - Szép mentésnek tűnik ez...
Vissza az elejére Go down
Gregory Phillips
avatarVároslakó
Életkor : 37
Foglalkozás : biztonságtechnikus
Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Is it a date or something else? - Greg&Cornelia at the bar of Benton's    Szer. Okt. 09 2013, 11:23

Lehet mégis ki kellett volna öltöznöm, egy ilyen szépség mellé? Költői kérdés, öltönynél jobban kiöltözni nem tudnék. De azért áldom az eszem, hogy tettem egy kitérőt a férfimosdóba, mielőtt leültem inni, így legalább kinézek valahogy. Cornelia pedig egyenesen lenyűgöző, és ezzel minden bizonnyal ő is tisztában van. Figyelem, ahogy leül, hogy mennyire nőies, és elegáns. Határozottan van benne valami különleges.
- Cognac-ot - válaszolom, mert én azt iszom, de hogy ő mit kér, az még nem világos. Végül azonban Martinit rendel, s ha megkapja, akkor megemelem a poharam, de közben megkérdezhetem, mire fel ez a ruha. Mert igen, még mindig nem tudom eldönteni, hogy mit szeretne.
- Így nem bukok le, hogy titokban óriási Dora rajongó vagyok - Válaszolom magabiztosan, és remélem ez egy elfogadható válasz. Ami egyébként teljesen komolytalan. De sokkal érdekesebb mint azt mondani, hogy akkor végeztem a munkával. Aztán koccintunk, és én bele is kortyolok az italomban, majd végül kapok valami válasz félét a kérdésemre is.
- Ha a csúf igazság az első lehetőség lenne - válaszolom ezzel visszadobva a labdát. Melyik férfi várna más választ? Persze értékelném ha őszinte lenne, mert azt gondolom az az egyik legfontosabb. Ugyanakkor az is biztos, hoy nagyon imponálna, ha miattam lenne ilyen csinos.
Vissza az elejére Go down
Cornelia Pearson
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : divattervező és - ikon
Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Is it a date or something else? - Greg&Cornelia at the bar of Benton's    Hétf. Okt. 21 2013, 14:17

- Mindenkinek kell valami gyermeteg hobbi, nem igaz? - Kuncogom, miközben koccannak a pohárszélek és finom mozdulattal kortyolok a Martinibe, hogy aztán szavain kissé megütközve húzzam ki magamat ültemben.
- Oké, megfogtál. - Nevetek fel, apró sóhajjak söpörve hátra vállaimról szőke tincseimet egy rutinos mozdulat keretében.
- Tényleg direkt az italozásra választottam a ruhát. De nem szeretném, ha ezt... kényszernek vagy nyomulásnak éreznéd. Egyszerűen csak szeretem megadni a módját a dolgoknak. - Nem biztos, hogy ez a legjobb megfogalmazása a dolgoknak, de vissza már nem szívhatom a szavakat, nem igaz?
Tekintetét figyelem, a reakcióit, hogy mit szól az egészhez, mennyire hiszi el a felvezetés után egyáltalán a dolgot. Végül egészen egyszerűen jobbnak látom továbblendítve ejteni a témát:
- Na meg, aki a divatszakmában szeretne befutni, nem öltözhet akárhogyan. Te mivel foglalkozol?

// Elnézést, hogy csak ilyen kis rövid nyomiság. :/ //
Vissza az elejére Go down
Gregory Phillips
avatarVároslakó
Életkor : 37
Foglalkozás : biztonságtechnikus
Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Is it a date or something else? - Greg&Cornelia at the bar of Benton's    Csüt. Okt. 31 2013, 09:03

- A tied mi? - kérdezem, miután bólintottam a szavaira. Ha már kell egy gyermeteg hobbi, nyilván tud mondani valamit, magáról is. Ez még érdekel is. A cognacomat iszogatom, közben persze el-elkalandoznak a szemeim rajta. Egyszerűen vonzza az ember tekintetét ez a megjelenés, és persze ez is szóba kerül. Édes, ahogy nevet. Van benne egy kis gyermeki felhang, de a mozdulatai, a külseje, tökéletesen ellensúlyozzák ezt. Ízig-vérig nő, efelől semmi kétségem. Elégedett vagyok, hogy olyan választ tudtam adni, amire hirtelen nem tud mit mondani. Ez az elégedettség pedig meg is látszik rajtam. A mosolyomon, a tekintetemen, ahogy a szemeibe nézek, miközben ismét kortyolok a poharamból.
- Rendben. Értem - nem teljesen, de nem kell mindent tudnia. Nem veszem nyomulásnak, egyetlen ruhát egyébként sem vennék annak, bár az is igaz, hogy egyáltalán nem zavarna, ha ilyen hölgyek "nyomulnának" rám. A következő szavaival azonban tényleg több értelmet nyer minden. Hisz ezek szerint, divattal foglalkozik.
- A divathoz nem értek, de az öltözködésed kifogástalan - férfi szemmel. Divat szemszögéből lehet vannak benne hibák. Egyébként nem szeretném, hogy félreértsen, vagy bármit is tovább gondoljon, így gyorsan folytatom a kérdésére válaszolva.
- Biztonság technikával - mondhattam volna frappánsabban is, de az szerintem már túlzás lett volna - biztonsági rendszerek fejlesztésével, kivitelezésével. Nem túl érdekes. Na és te? Divaton belül, mire kell gondolni?
Lehet modell, tervező - férfi-női, ruha-cipő-kiegészítő -, de még akár üzletvezető is... Engem pedig érdekel.
Vissza az elejére Go down
Cornelia Pearson
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : divattervező és - ikon
Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Is it a date or something else? - Greg&Cornelia at the bar of Benton's    Vas. Nov. 10 2013, 11:06

- Dorás cuccokért rajongó férfiakat leszólítani egy drogériában. - Közlöm roppantmód komolytalanul, mikor rákérdez, mi az én gyermeteg hobbim. Annyi a valóságalapja, mint annak, hogy ő Dorás cuccokat gyűjt. Azért kissé közelebb hajolva, halkan súgva hozzáfűzöm a tutit:
- De azért a Pókemberes cuccok is bejönnek. - Nevetve hajolok el, remélhetőleg osztozva a dologban Greggel, majd az italomba kortyolok könnyedén.
- Köszönöm. - Terül szét elégedett kis mosoly ajkaimon bókjára. Ha tetszik neki, amit lát, máris elérte célját a ruhaválogatás és megérte a rá fordított időt. Szavai mellett tekintete is beszédes a másiknak, szóval olyan nagy probléma nem lehet, hogy csak udvariasságból mondja, vagy hasonlók.
- Ugyan... biztos vannak érdekes pontjai. Minden szakmának vannak! Mi volt például a legidiótább vagy a legviccesebb megrendelésed? - Firtatom, kezeimmel finoman gesztikulálva is mellé, odafigyelve arra, hogy ne verjem le a poharat mellőlem a pultról.
- Jelenleg főleg női ruhákat tervezek kifutóra, bár szívesen foglalkoznék haute couture darabokkal is, ami azt illeti. Ömh... azok az egyedi kivitelezésűek, amikből nincs több. - Pontosítok gyorsan, bocsánatkérő pillantással. A munka átka, csoda, hogy többel nem tűzdeltem tele ezt az egy-másfél mondatot.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Is it a date or something else? - Greg&Cornelia at the bar of Benton's    

Vissza az elejére Go down
 

Is it a date or something else? - Greg&Cornelia at the bar of Benton's

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» S.O.S! Beteg a hercegnőm! - Amelia && Greg
» The date Suzy-Quentin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-