Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Szer. Aug. 07 2013, 20:30+ 18

A szemem sarkából figyelem, hogy követ. Zavarban vagyok, de igyekszem tartani magam és az az előbbi csók meg minden elég erőt ad ahhoz, hogy elé tudjak állni. Megmondtam neki, hogy tetszik! Úgyogy...most gondolkodhatott rajta és...meg kell köszönnöm, mert... velem nem szoktak ilyet csinálni. Nem vagyok hozzászokva a csókokhoz, sem a testi érintkezéshez, lehet ezért okoz akkora extázist. Egyébként a bacilusoktól is félek, de Edward...és most ittunk tisztítószert, vagyis azt a zöld... Ha rá nézek kiesnek a szavak a fejemből! Nézem, ahogy felveszi az antibakteriális törlőkendőmet, én nem vettem volna fel mert egyszer már leesett és piszkos, de most érte nyúlok és elteszem. Felvonja a szemöldökét, nem tudom ez mit jelent, de biztos...gyűlöl. Én nem szeretek meleg lenni, nem örülök neki, szívesen megváltoztatnám, amikor nem tetszett senki sokkal jobb jobb volt! De ezt már nem tudom megmondani neki, főleg nem sírás nélkül. Biztos ezt is utálja, be kellett volna vennem a gyógyszerem. Csak ez olyan felkavaró, nekem tényleg tetszik és most talán mindent elrontottam
- ÁÁÁ!
Kiáltok fel, valami becsapódik a fejem mellett. Automatikusan az arcom elé kapom a kezem, jajj ne, most, hogy már tudja, hogy meleg vagyok ki fog nyírni! Reszketve meredek rá, még a könnyek is megfagynak a kimeresztett szememben és nagyon örülök neki, hogy már pisiltem. Hirtelen megragadja az állam, biztos a fejem akarja letépni, becsukom a szemem és összeszorítom a szám. Kár, hogy az orrommal semmit nem tudok csinálni, de azt már elég olcsón műtik. A szívem a torkomban dobog. Óvatosan kinyitom az egyik szemem, bámul. Pislogni kezdek, iszonyat félelmetesen mered rám, hangosan zihálok és döbbeneten bele nézek az övébe. Ed tekintete vad, elszánt, mint a csók, de az enyémben csak rettegés csillog. Eltol, szeretnék tiltakozni, ám képtelen vagyok, csak a fejem forgatom el, hogy ne szorítsa olyan erősen az állam.
- Ahh
Nyögöm, amikor nekinyom a kagylónak, olyan közel lesz és a szerszámát is az enyémnek tolja. A fejem magától hátrahanyatlik, a kezem a vállának támasztom, hogy elnyomjam, de nem bírom, így belemarkolok. Magas fokú izgalomérzet nyilall belém és amikor nekem támad válaszolni is alig tudok. Minden szóért hangosan kell levegőt vennem és a hangok alig jönnek ki belőlem.
- Nem...
Nyögöm elfúló hangom. A vágy és a félelem belekeveredik a hangomba.
- Nem szoktam...én nem tudtam, hogy Az vagyok, szednék rá gyógyszert, de... Én nem szoktam megmondani, szűznek lenni ciki, csak Zin tudja és a pszichológusom! Nem is tudom hol van a buzibár, csak a tvben láttam...
Alighogy befejezem hátradönti a nyakam, el fogja vágni! Az arcomon oldalt folynak a könnyeim, lehet Ed lesz életem utolsó látványa, hát legalább jól néz ki.
- Mmmmp
Nyögök megint borzongva, ahogy a nyakamba csókol. Éledni kezd odalenn a dolog, öntudatlanul is nekifeszítem Edéének. Immár hangosan zihálok és csak nyelésre van lehetőségem. Ha elenged csodálkozva nézek rá, ha nem nyöszörgöm mert elfárad a nyakam. Engem ő kíván?
- Tényleg? Biztos van rá gyógyszer. Én is akarlak.
Lehet, hogy ez ugyan az mint a teccel csak férfiasabban? Azt mondta rám férfi, ennek nagyon örülök, a sírást is abba kéne hagyni. Gyorsan megtörlöm az arcom, ha elenged és abba hagyom. Haza akar vinni ezt nem értem. Most akkor akar vagy nem? Ha megyünk őt nézem. Szeretném megfogni a kezét, úgy átölelni, ahogy az előbb. Ha hagyja és lemehetek a kagylóról, megtapogatom a fenekem. Vizes lett. Az előbb ott mostam kezet, rácsepegett. A hímvesszőm is fáj, mert megint merev, de azért megpróbálok normálisan kimenni.
- Később megint megcsókolhatlak?
Ezt akkor kérdezem, ha kiértünk a tömegből, tudom, hogy itt nem szabad. Vajon gyalog megyünk? Akkor majd út közben behúzom egy bokorba.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Szer. Aug. 07 2013, 23:35

Megrémítem, újra és újra. Azt remélem, hozzászokik, de ehhez nem lehet. Dühös vagyok az újabb és újabb kudarctól de ezt nem szabad rá vetítenem. A dühöm és a kezelése, az emberek és a velük való kommunikáció még tartogathat nehézségeket.
Minek rémisztgetem, minek, minek?! De a félelme mintha táplálna. El is undoríthatna, de sokkal inkább... izgat.
Ez beteg, ez beteg.
Érzem gyér ellenállását, amint el akar tolni, de ehhez nagyon, nagyon gyenge velem szemben, és talán nem is akarja igazán. Nem, érzem az ujjait a vállamba markolni.
Annyira gyönyörű így kifeszítve.
- Gyógyszert... - szusszanok dorgálón, aztán elmosolyodom. Mélyről jövően nevetek, csendesen, de érzékelhetően. Hát persze, hogy nem tudja, hol van melegbár. Persze, hogy nem. Olyan ártatlan, mint a ma született bárány... Szomjas szörnyként iszom magamba a nyöszörgését. Lazítok a fogásomon, és ettől bizonyára ő is kevésbé érzi magát kényelmetlenül, beszélni is tud megint. A kezemre azonban nedvesség ér, rájövök, megint csorognak a könnyei.
- Ez sose múlik el? - kérdezem, ezúttal engedékenyebb hangon, és a kézfejemmel letörlöm egyik, majd másik oldalt, a derekát magamhoz fogva, lehúzva a csapról. Ölelnivaló, karcsú királyfi.
- Tudom, mondtad - emlékeztetem, megvallotta már, hogy "tetszem" neki. - Csak nyugodj meg, jó? Nagyon demotiváló a sírás. De tudom. Nem sírsz - pillantok rá.
Most már nem visszakozhatom, és ő se. Nincs más hátra, mint kivezetnem a mosdóból. A derekát meg-megérintve terelgetem magam előtt. Megnézem, megvan-e mindene, volt egy táskája, nekem egy pénztárcám, mobilom és kulcsom, minden megvan, remek.
Nagyon hamar vigasztalódik legalább. Illetve, remélem, nem zendít rá újra!
A dübörgő zenén túl vagyunk, a kijárat előtt meghallom a kérdését.
- Nem, csak ha jó leszel - válaszolok. - És nem sírsz és nem borulsz ki.
Csak következetesen... a kiskutyákat is így kell nevelni, nem igaz? Egy helyes viselkedés elsajátítása, egy jutalom.
Kiérve az utcára nagyon céltudatosan ballagok ki az úttestre, a kereszteződésbe, és intek le egy taxit. Szórakozónegyedben vagyunk, hamar előkerül egy. Beültetem Kiliant hátra, majd a kocsit megkerülve beülök mellé. Bemondom a taxisnak a címet, külváros, villanegyed. Aztán Kilianra pillantok, átkarolom a vállát, magamhoz húzom a fejét.
- Remélem, nem fogsz hányni, amíg odaérünk.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Csüt. Aug. 08 2013, 14:54

+ 18

Amikor visszakérdez összerezzenek, hátha megint nekimegy valaminek, hátha az én arcomnak. Kinyitom a szemem és nem érzek fájdalmat, azt látom, hogy nevet. Csodálkozva bámulok rá, aztán elmosolyodom egy kicsit. Biztos azért nevet, mert tudja, hogy nem lehet rá gyógyszert kapni. Pedig én akartam...
Letörli a könnyeim, megilletődötten szipogok egyet, hozzásimulok, amikor levesz a csapról. Beszívom az illatát, kicsit náthásan, de mégis. Aztán muszáj elvennem róla a kezem, mert ki kell fújni az orromat.
- Bocsánat, azt hittem nagyon haragszol
Meg voltam ijedve, olyankor rám jön a bőgés és mert nagyon kellett és mert azt hittem elzavar, vagy megöl, mert már megvertek emiatt, de most nincs itt Zin, senki sem védene meg. Azt hiszem nem fog bántani, azt hiszem ő is azt akarja, hogy... más se verjen meg.
- Nemrég megvertek emiatt és...
Beszívom a levegőt. Nem szoktam én mindig sírni! És most sem csak... Megrázom a fejem, hogy nem sírok. A demotiváló biztos azt jelenti nem szexi. Megjegyzem ezt a szót, hogy ne sírjak többet előtte. Kisétálunk a wcből én mindig megborzongok, amikor megérinti a derekam. Szeretném megfogni a kezét, de nem merem, emlékszem rá, hogy sokan ismerik. Aztán, amikor kiérünk megkérdezem a csókról. Ha jó leszek? Gondolom úgy érti, ha nem fogok megint sírni. Nem fogok, de nem is válaszolok, némán tudomásul veszem. Megyek vele a kereszteződéshez. Itt szoktak démonokat idézni. Az nem jön, csak egy taxi. Csendben ülök hátul, amíg beszáll ő is, mellém. Elindulunk, én nem is mondtam hova kell menni, hol van a koli. De a fejem magához húzza és el is felejtem, a mellkasára hajtom. Az illatát szipózom, közben becsukom a szemem. Egész közel húzódom hozzá, átkarolom a derekát, mintha félig megölelném. Egy kicsit helyezgetem a fejem, simulok hozzá, amikor kérdez felnézek rá, úgy beszélek, hogy nem veszem el a fejem a nyakától és kicsit feljebb tolom magam, így mintha simogatnám a számmal. Megcsókolni nem merem, mert itt a taxis Ed meg hátha kiakad. És nem tudom hogy legyek jó.
- Nem, csak szédülök. Te nem szédülsz?
Kérdezem, aztán visszatérek az illatához. Azt kívánom, hogy ez a pillanat örökké tartson, soha ne érjünk oda.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Csüt. Aug. 08 2013, 16:21

Legalább kezdi abbahagyni a sírást és megnyugszik, ettől én is nyugszom. Extrém módon, induktívan vannak hatással egymásra a hangulataink. Ő megrémül, mert azt hiszi, felbaszott, ez engem felbasz és ettől még jobban megrémül... Szép esténk lesz. Feljegyzés: legközelebb vagy többet kell inni, vagy kevesebbet.
- Nem haragszom, nem csináltál semmi rosszat - tisztázom a helyzetet, tulajdonképp a hangom is szinte kedves. Megsimítom az arcát. Szóval kifejezetten emiatt verték meg... Hát, nem csodálom, hogy fél. Igaz, megmondtam neki, hogy ma este vigyázni fogok rá, ebből gondolhatná, hogy bántani nem fogom, de tudjuk, hogy a félelem irracionális dolog.
Csendesen követ, mint egy jó cica. Meg se kérdezem, hol lakik, hová vihetném, nem érdekel, úgyis magamhoz fogom elvinni, vitetni magunkat. A taxist nemigen érdekli, kit szállít, láttak itt már szerintem mindent, ez itt Hollywood. Nem bántam volna mondjuk, ha olyan sötétített üveges kocsi jár épp erre, amelyiknek az utasrészét el lehet választani a vezetőüléstől, de nem mindegy? Ezt a sofőrt soha többé nem fogom látni. Ezért is merem tenni azt, amit teszek: hogy odahúzom Kiliant magamhoz. Be kellene csatolnunk a biztonsági övet, de akkor nem tudnék félig felé fordulni, magamhoz ölelni a fejét, és összebújni vele. Valószínűleg akkor nem is mászna ide hozzám így, mint egy meleget kereső kismacska. Meleget és védelmet. A haját cirógatom, a feje tetejét a számmal, és azon gondolkodom, hogy vajon az, hogy teljesen helyénvalónak érzem ezt, mit is jelent. Nem vagyok már kamasz, hogy bizonytalan legyen a szexualitásom. De azt mindig is tudtam, hogy valami nincs egészen rendben. A terapeuta szerint persze a rossz gyerekkor az oka, de ezt mindig baromságnak tartottam.
Lenézek rá, ahogy mocorog a feje, remélem, nem akar elhúzódni. Vissatarthatnám, de talán éppen most akarja meggondolni magát. Azonban másról beszél és a kezét is körém fonja, helyes. Vékony kis karok, de akkor is fogást keresnek, fognak, kapaszkodnak rajtam, belém. Szeretem ezt az érzést.
- De, egy kicsit, ha behunyom a szemem - válaszolok legjobb tudásom szerint. - A piától van. Ha hazaértünk, innom kell még. De te nem fogsz. Csak ha el akarsz menekülni, akkor muszáj leszek itatni még, hogy megnyugodj - teszem hozzá, simítok egyet a haján. Lehunyom a szemem, hátra döntöm a fejem és sóhajtok vele a mellkasomon. Nem súly, de melengető, kedves érzés.
- Erre a szülinapra emlékezni fogsz - mormogom még mindig hunyt szemmel. - Szoktál emlékezni, mit csináltál részegen? Várnak haza? - érzem szükségesnek érdeklődni minderről. Mintha csak egy gyereket vinnék éppen el, cukorkával a tenyeremben, hazáig, azzal az ígérettel, hogy otthon van belőle több is.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Csüt. Aug. 08 2013, 22:05

Nagyon merészen azt gondolom, ha nem haragszik és viszonozta, akkor talán élvezte és ki tudok csikarni belőle többet. Csikarni? Megőrültem, én nem ilyen vagyok! Engem csak az orkok érdekelnek, esetleg a földönkívüli harmadik típusú találkozások, Darius elrontott valamit bennem. Vagy a zöld ital...mert Ed most nagyon érdekel.
- Akkor jó...
Mondom kicsit nyugodtabban.
- Élveztem, irtó...izgató volt.
Suttogom halkan, az is lehet még ő sem hallja meg. Hideg van, amikor kiérünk, kicsit fázom, de aztán a kocsiban megint meleg lesz. Várom, hogy Ed megkérdezze merre kell menni a kolihoz, de egyre inkább az a gyanúm nem haza megyünk. Nem hozzám. Erőtlen vagyok, ilyen közel hozzá a kocsiban, belekapaszkodom a derekába. De úgy tűnik nem akarja meggondolni magát, én pedig belefúrhatom az orrom a pólójába. Szerencsére már kifújtam. Olyan jó az illata, ez nem is a parfüm, vagy tusfürdő szaga, hanem az Edé, sajátja. Minden embernek van, nem tudom az enyém milyen, azt hiszem édes, az Edé izgató. Megpuszilom az állát, amikor azt mondja szédül, ha behunyja a szemét. Én is, ilyenkor azt hiszem ez álom, kiakadnék ha most elvenné tőlem valaki.
- Semmi baj, majd elmúlik.
Nekem nagy tapasztalatom van, én már egyszer voltam részeg, akkor is pörgött minden. Tudom, hogy a piától van, nem akarom, hogy hülyének nézzen. Annak néz?
- Mit szeretsz inni?
Azt mondta az Absintot nem.
- Én már nem, akkor hányok.
Bólogatok, aztán kicsit furán nézek rá, de akkor már biztos, hogy nem haza megyünk. Vagyis...hozzá.
- De meg fogsz védeni, ugye? Vagy ez már...nem érvényes?
Azt hiszem szexelni akar, igen, ennyire én sem vagyok szőke. Nem akarok elhúzódni, mert ez a legszebb pillanat az életemben, mégis hevesen kezd verni a szívem. Imádom, hogy megsimogat, kicsit kucorodom tőle.
- Igen, erre fogok örökre.
Szerintem nagyon szép szülinapom van, imádok 20 éves lenni!
- Hát...egyszer voltam részeg és nem nagyon, csak, hogy Zin fogta a fejem, amikor hánytam. A szobatársam, nagyon rendes. Nem, anyukám megengedte, hogy a koliban maradjak nyárra és Zint nem nagyon érdekli.
Mondom őszintén. Legalábbis még soha nem kérdezte meg hol voltam és mit csináltam. Most már elég régóta utazunk, lassú félelem kúszik belém, de nem engedem el Edet.
- Te egyedül élsz?
Kérdezem, nem akarok tudomást venni a fékező kocsi csikorgásáról.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   

Vissza az elejére Go down
 

A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-