Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Vendég

TémanyitásTárgy: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Kedd Júl. 16 2013, 21:50

Istenem! Ez a mai nap már nem lehet ennél nyomorultabb. Vagy inkább én nem lehetek ennél nyomorultabbul. Sötét van idebent és hideg, és ezt nem akarom érezni. Ilyenkor keresek magamnak egy helyet, egy társaságot, vagy bármit, bármit, ami eltereli a figyelmemet. De azt hiszem, a sötét kamra vörös fénye nem lett volna elég, hogy helyrebillenjek. Sóhajtok, de van, hogy a sóhaj nem könnyít a lelkeken.
Kiszállok a taxiból, kifizetem, átvágok az utcán.
Ennek a szórakozóhelynek a tulajdonosa jó ismerősöm. Gyakran járok ide, már amennyire gyakran én clubozni járok, de ilyen magányos éjszakákra kitűnő. Magányűző éjszakákra... inkább.
Beállok a sorba, tekintetem a sorbanálló embereket vizslatja. Szőke, hosszúlábú szépségek, erősen sminkelt fekete hajúak, egy vörös, egy dús szájú fekete lány... Megszokásból nézem meg őket, tulajdonképp nem érdekelnek. Arcok, emberek... szándékosan nem hoztam magammal fényképezőgépet. Nem bújhatok örökké mögé.
Zsebre tett kézzel lépek előre és előre a sorban, és tekintetem lassan a férfiakat is végigméri. Férfiakat és fiúkat és fiúcskákat... épp, mint őt. Ahogy a szemem rátalál a szőke tincsekre, a finom arcvonásokra és a karcsú alkatra, nem halad tovább. Előttem áll a sorban és éppen most kerül a biztonsági fickó elé, van köztünk pár ember. Vonzza a szemem, és érzem, valami történni fog. Vannak pillanatok, mikor a lábad alatt meglódul a talaj, és zúgni kezd a fejed, és látod előre a következő pillanat utáni időt, egy messzi vagy egy közeli percet, mikor minden teljesen más, mint abban a jelenben, melyet éppen megélsz.
Ez egy ilyen pillanat.
Tompán hallom, hogy közlik vele, az ID-je hamis, és hogy nem engedhetik be. A lábam visz előre. Megérintem az előttem sorban állók hátát, karját, oldalát, helyet kérve. A két őr közül az egyik, aki épp szabad, fel akar tartóztatni, de a másik megismer.
- Hello - köszönök nekik, és fel is teszem az üdvözlő "hogy vagytok" kérdést. - Bocs, hogy késtem - fordulok a fiúhoz, teljesen úgy téve, mintha ismerném. - Velem van - tekintek vissza a szekus férfire. Tudja, hogy ismerem a tulajt, tudja, hogy gyakran járok ide, de azt is tudja, hogy a fiú, akit épp be akarok csempészni, valószínűleg még kiskorú. Látom, megfontolja, hogy megéri-e a kockázatot.
- Ugye nem gond? - kérdem, és bizalomgerjesztően rámosolygok. Végül beenged, bár azt hiszem, a markába csúsztatott százas sokat segített. Ez így szokott menni. Vittünk már be lányokat korábban is, nagyobb társasággal is. A tarifa mindig ennyi.
Átfogom a fiú vállát, mintha országos cimborák volnánk, és miután az ajtót kitárják előttünk és a zene kitódul rajta az arcunkba, belépek vele.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Kedd Júl. 16 2013, 22:29

Nagyon furcsa ez, mert én nem vagyok nagyon bulizós fazon, csak amióta Darius elhívott és megismertem a lányokat is. Tudom, hogy ez a normális, ezzel magyarázom magamnak, hogy ez a normális, a fiatalok eljárnak bulizni, főleg ha éppen 20 évesek lesznek. Azt hiszem ma nagyon boldog vagyok, de kicsit félek, Darius nélkül nem merek, és nem tudom itt lesz-e, Zin nem jött, de egy hamis igazolványt azt kaptam és biztattak is, hogy a születésnapomon muszáj buliznom, ami biztos azt jelenti kötelező. Tudom, hogy a pszichológusom is javasolná, de most Darius a pszichológusom. Ma nem vettem be a gyógyszerem sem, bár nem akarok berúgni, ha mégis lecsúszna valami...Nyelek. Attól is félek, hogy megint részeg leszek, és hogy ki tudja van-e más olyan steril pia mint az absinte. A sört már egészen megszoktam, de csak akkor szeretem, ha meleg, nyár van, ilyenkor nem tudok sálban járni, ha megfázik a torkom. Lehet, hogy amúgy mindig ciki sálban járni? Majd meg kell kérdeznem Zint.
Szóval itt vagyok, de félek, a telefonom után matatok az orkos válltáskámban. Szép, zöld ork van rajta, az egész fejét rátetoválták, nagyon kancsalok a fogai és rohadnak. Arra gondolok felhívom Darylt. Hihetetlen, hogy ennyi barátom lett, talán a volt pszichológusom is fel kéne keresni és elmesélni neki. Nem találom meg, biztos valamelyik füzet közé csúszott és mire oda érek, csúnya emberek támadnak nekem és észreveszik, hogy hamis az igazolványom. Már majdnem azt mondom, hogy Zintől kaptam, csaknem elkezdek hiperventilálni, de jön egy fiú, aki nagyon jól néz ki és úgy beszél hozzám, mintha ismerne. Biztos összekever valakivel.
- Nem baj, szia.
Nyögöm, lehet azért csinálja, hogy beengedjenek? De miért tenne meg értem bárki is ilyesmit? Főleg, hogy... elkerekednek a szemeim, pénzt ad a kidobóembernek. Biztos, hogy összekever valakivel! Megpróbálom megjegyezni az összeget és összerezzenek mert hozzámér és közben hirtelen be is engednek. Annyira jó, hogy valaki csak úgy hozzámér, de meg kell mondanom neki.
- Öm...én Kilian Scatt vagyok, nem az, akinek gondolsz.
Fordulok hozzá, de elég halkan beszélek, úgyhogy közel kell hajolnom, nagyon vörös lehetek és lehet még így se hallja rendesen.
- De...szeretném megköszönni én épp ma vagyok 20 éves és nem is tudtam, hogy nem szabad bejönni 20 évesen a bárokba, de a szobatársam tudta és adott egy izét és izé!
Kapkodom a levegőt, azt hiszem ez így hülyén hangzik, de olyan közel kell hajolnom hozzá mert hangos a zene és ha elenged, akkor is visszaesem, nekiütődöm, mert ilyenkor nehéz két lábon állni és még azt is el kell magyaráznom, hogy:
- A pénzt én visszaadom az helyett, akivel összekevertél


_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Szer. Júl. 17 2013, 16:28


Különösen néz ki az a táska, lehet, hogy fiatalabb, mint gondoltam? Mennyi lehet? Tizenöt, tizenhat? Mit kereshet egy ilyen helyen? Akárhogy is, vonz valami különös delej hozzá, az ilyet felismerem, az ilyennek engedelmeskednem kell. Mindenesetre gyorsan kapcsol, akármilyen esetlenül is matasson abban a játékbolti válltáskában. Megeresztekf elé egy magabiztos vigyort, remélem, ez eltereli a figyelmét az ellenvetésekről.
Hogy összerezzen! Remélem, nem az undortól. Szükségem van az érintésre. Azért is szükségem van rá, hogy hihetőbb legyen az ismeretségünk, de főleg inkább azért, mert több mint 48 órája senki nem érintett meg, és ezt képtelen vagyok elviselni. Szükségem van az emberek közelségére, és a kutyaterápia csak ideig-óráig elég. Bár, legalább megnyugtat, enyhíti a tüneteket úgymond...
Bent előre vezetem. A falak indigókékre és lilára vannak festve, egy keskeny folyosó vezet egy galériára, a tánctérre innen látni le, elöl-középen DJ-pult, idefent oldalt nem messze bárpult húzódik, és épp azon tűnődöm, hog vajon várja-e őt valaki idebent, valaki, aki már korábban belógott. Remélem, hogy nem, mindenesetre kutatón nézek végig pár arcot, főleg olyanokat, akik felénk tartanak, de végül mind kikerülnek.
Először meg se hallom, hogy hozzám beszél, csak a ficergésén veszem észre, hogy odafordult hozzám. Lenézek rá, és az arca baromi közel van. Dübörög a zene, és nem hallom egy szavát sem, csak azt látom, hogy mozog a szája és a tekintetem rátapad, ahogy tartom a vállát.
Lefagyok. Nem tudom, mi történik, de a világ beszűkül. Mondják, van ilyen, mikor az adrenalin túlpörgeti az ember testét, kialakul a csőlátás, de én még nem éltem át ilyet soha. Olyan, mint a villámcsapás, főleg, amint rájövök, hogy ha én így látom őt, ő is ugyanígy lát engem:ilyen közelről, ilyen nyíltan és őszintén megbámulva őt és gyönyörködve benne és saját döbbenetemben. Ostoba fejet vághatok, ő pedig csak közelebb és közelebb hajol és azon kezdek gondolkodni, hogy mivel alkoholszagot nem érzek rajta, talán bedrogozták, de a szemei normál méretűek, a pupillái mármint.
Megborzongok, és ez életre kelt, mint sóbálványt a simítás. Válláról a hátára siklik a karom, és most másféleképpen döbbenek meg.
- Te húszéves vagy?! - szalad ki a számon furcsállva. Én meg azt hittem, hogy tizenöt! Na persze! Kutatni kezdek rajta egy húszéves külseje után, de csak a szörnyes táskát találom nála. Nos...
Elvigyorodom a pénz emlegetését hallva, és fennhangon, hogy túlkiabáljam a zenét, felelek:
- Azt kötve hiszem! - intek nemet elutasítón, nem kell, nem érdekel a pénzt, egyáltalán nem számít. - Senkivel nem kevertelek össze. Láttam, hogy be akarsz jönni, hát behoztalak. És most gyere! Megünnepeljük a születésnapodat - invitálom, vagyis inkább utasítom a pulthoz, rákényszerítve a társaságomat, inkább ezt várom el hálából, mint azt a százast.
Leveszem róla a kezem, elvégre... ez már sok a jóból, két lány bármikor egymásba kapaszkodhat, de két férfi nem ölelkezik perceken át.
Általában.
- És hol a szobatársad? - kérdem körbenézve jelentőségteljesen. Remélem jó messze. Hogy hagyhat el valaki egy ilyen gyámoltalan kismacskát?
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Csüt. Júl. 18 2013, 19:23

Zavart vagyok és ijedt, a srác, aki összekevert valakivel nagyon férfias...Nem merem sokáig bámulni, sokkhatás alatt vagyok, hogy megfogott. Szeretem a lilát, csak nagyon hangos a zene, azt hiszem holnap is patikába megyek és veszek fülcseppeket. Meg kell neki mondanom, bármilyen helyes is, érzem, hogy egyre melegebb vagyok, hogy...hogy nem én vagyok, akit keres. Furcsa, Daryl szerint például nagyon egyedi a kinézetem az albínóhajam miatt, furcsa, hogy összetévesztett valakivel. Remélem nem lánnyal. Annyira elment az önbizalmam azóta...azt hiszem nem is volt soha önbizalmam, vagy igen? Közelebb kell hajolnom a fiúhoz, ha azt akarom, hogy hallja, amit mondok. Szeretnék kicsit hangosabban beszélni, de egyszerűen nem megy, főleg ezek után. Szinte érzem a szuszogását az arcomon és olyan aranyosan néz. Én is elvesztem a fonalat, belenézek a szemébe, rögtön el kell kezdenem pislogni, ha nem akarom, hogy magával ragadjon. Édes Istenem, már biztos, hogy elkárhozom! Minden olyasmire ellenállhatatlan késztetést érzek, ami tiltott egész Amerikában, vagy ha itt nem is, de a Mennyországban egészen biztos. Felnyögök, amikor végigsimít a hátamon, egyszerűen kiszalad egy egészen kicsi, apró nyögés, mégis észrevehető, mert a szemem is becsukom közben. Megsimogatott. Érzem, hogy elvörösödöm és remegni kezdek, amióta megvertek, félek, rettegek, hogy megint meg fog történni. Esetlenül a fülem mögé simítom a hajam, aztán meglepődöm, hogy ő meglepődik.
- Kevesebbnek látszom, ugye?
Kicsit mosolygom, bár ez nem jó, lehet pedofil és azért hozott be. A pénz sem kell neki, aztán meg azt mondja nem kevert össze senkivel.
- De ugye nem fogsz megerőszakolni? Mármint, ha én nem akarom...
Megint kimondok olyan dolgokat, amit normális ember nem tenne, vörösből hirtelen hullafehérré válok. Nagyon ügyetlenül, botladozva vonaglok utána, szinte mindenki belém döfi a vállát. Jajjj...ugye nem fogja azt hinni, hogy? Mi van, ha rájön mint Anderson... Már csak gondolni is nagyon fáj erre a névre, gyorsan leülök egy bárszékre és megpróbálok nem elszédülni.
- Otthon van, képzeld ő az elnök.
Megint hátrasimítom a hajam, mert azt hiszem ez is ciki volt.
- Én...szeretnélek meghívni, mit innál?
Behozott és nem tudom miért, de valahogy olyan kedves és megérintett és nem nagyon bánnám, ha megerőszakolna. Nagy, remegő levegőt veszek, erről beszélnem kell a pszichológusommal!

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Pént. Júl. 19 2013, 16:33


Annyira, annyira közel jön, hogy az már szinte zavaró. Hatalmas szemei szinte átfúrnak, mégha olyan álmatagon is néz velük, más szögből azonban olyan, mint egy rémült kisállat.
Elképesztően sok gondolatot és reakciót váltott ki belőlem ez alatt a négy és fél perc alatt, mióta megláttam, olyan, mint egy örvény, melynek nem akarok a végére érni, csak minden kanyart kiélvezni, remélve, hogy újabb vár. Emlékeztetnem kell magam azonban arra, hogy az emberek többsége nem képes elviselni az ilyen és ehhez hasonló gondolataimat. Összezavarodnak tőle, ingerültek és türelmetlenek lesznek, és oda az egész. Ő meg pláne feszültnek tűnik.
A nyögés, mely elhagyja az ajkát, ökölbe préseli a zsigereimet. Miért reagál így? Biztos vagyok benne, hogy nem okoztam neki fájdalmat. Nem, ez másfajta nyögés volt. Jobb, ha elengedem. Jobb, ha kurva sürgősen elengedem és eltávolodom tőle.
Megfogalmazódik bennem a gyanú, hogy mi van, ha igazából lány, de az ösztöneim nem csalódhatnak ekkorát. Bár nem tudom, miért jelentene ez hirtelen olyan feloldozást, mely vonzó és kellemes gondolatot nyújt és megpihentet. Őszintének kell lennem magamhoz, ha mármindenki mást úgy oltok, mint a bozóttüzet.
- Sokkal kevesebbnek. Tizenötnek tippeltelek, bár mivel idejöttél, feltételeztem, hogy nem vagy a--
Elakad a szavam, és megütközve fordulok felé. Jól hallottam? Te szent ég! Ezen nevetnem kell. Megerőszakolni. Én. Bárkit.
Bár, annyira talán nem is elképzelhetetlen, amennyire erősen tudok vágyakozni...
Megnedvesítem az ajkam, mielőtt felelnék.
- Még majd eldöntöm. De ha akarnád, már nem lenne erőszak.
Viccelek! Persze, hogy viccelek! De olyan komoly hangon adom elő, mintha én is így gondolnám. Pedig nem gondolok arra, hogy meg akarnék fektetni egy fiút.
Ugye nem?
Észreveszem, milyen nehezen boldogul a tömeggel, úgyhogy csuklón ragadom, és eddig ugyan előre engedtem (mint egy nővel tenném), de így viszonylag talán sérülésmentesebben jut el a pultig. Nem segítem fel a bárszékre, de azért ott maradok mellette. Állva támaszkodom a bárpultra, és a pultoslány után nézek, meg fél szememmel rá. Hiszen még ebben a különös fényben is látom, hogy teljesen elsápadt. BIZTOS, hogy beszedett valamit.
- Miféle elnök? - kérdezek vissza. Félrebeszél. Szédeleg. Fehéredik és remeg és légszomja van.
Fogom a széket és magam felé fordítom, úgy, ahogy ott ül fent. Még akkor is, ha a lábai közé kap, az se zavar. A csípője mellett markolom a széket és nem is engedem el, ha esetleg le akarna szédülni, el tudjam kapni.
- Felejtsd el az italt. Nézz rám, és mondd meg, hogy mit szedtél be - követelem elszigorodva. - Halálsápadt vagy, reszketsz és az imént majdnem elájultál - célzok arra, mikor lehunyt szemmel bújt hozzám a simításom alatt. A tekintetét keresem. Alattomos drog lehet, vagy valami erőszakolós, mert a szembogara még innen nézve is rendben van...
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Kedd Júl. 23 2013, 14:58

Lehet, hogy normális, ha nyúlkálják az embert, de anyukám azt mondta, akik hozzámérnek azok csak megfojtani, vagy eladni akarnak, esetleg megerőszakolni, nagyon sok mindent mondott, amit megjegyeztem. Tévedtem Daryllel kapcsolatban, de a barátjával kapcsolatban is, aki bántott, főleg mióta, hogy azt hiszem én tényleg...És ez olyan nehéz! Nagyon sokat sírtam, amiatt, hogy azt hiszem meleg vagyok és még senkinek sem mertem elmondani, főleg, hogy már meg is vertek miatta. Azt hiszem ettől csak még jobban fognak utálni és például most is, hozzámér ez a fiú, inkább férfi, én felnyögök tőle. Lehet ő nem akar semmit, csak megölni, én mégis felnyögök. Van a táskámban paprikaspré, azt hiszem meg tudnám védeni magam, ha megtámadna, de lehet, hogy nem is akarnám, bár a haláltól még mindig nagyon félek, most egészen másfajta a melegséggel kapcsolatos dolgok jutnak eszembe. Nem merem végiggondolni őket, azt hiszem Lio miatt. Beszélnem kell róla, el kell mondanom Dariusnak Daryl barátját.
A fiú azt mondja, hogy nem nézek ki 20 évesnek, ez biztos nagyon nem normális, nem is érzem magam annyinak, nem is volt életem.
- Igazából...én még semmit sem próbáltam, kevesebbet mint egy 17 éves, lehet, hogy csak annyit mint egy 15
Szeretném elmagyarázni mi a helyzet velem, de ez sem olyan egyszerű, Zin azt hiszem már érti és Daryl is, mert nekik rögtön említettem anyámat, a fantasyt és a pszichológust, de nem hinném, hogy normális lenne egy idegennek rögtön kitárulkozni. Talán meg akar erőszakolni. Ha Lio észrevette, talán látszik rajtam, hogy meleg vagyok. Nagyon elvörösödöm.
- Én...én még szűz vagyok és...
Ettől kicsit megszédülök, mert egészen biztosan nem normális dolog és a tömegben is elesnék, ha nem fogná meg a csuklóm. Megint hozzám ér! Valami furcsa euforikus állapotban egy székhez érek és még semmit nem is ittam. Az ölembe fektetem a táskámat, rá akarok nézni, de nem merek. Mi van, ha azt fogom gondolni, hogy öleljen meg? Úgy rendesen... A kérdése magamhoz térít egy kicsit.
- A Francesnak van egy olyan...szervezete és ő annak az elnöke, nem is tudtam, amikor beköltöztünk. Tudod én oda járok. Te suliba jársz még?
Megpróbálok beszélgetni, bár nehéz koncentrálnom. Azt hiszem folytatnám, de ekkor hirtelen dolgot tesz, megfogja a széket és maga felé fordítja. Megijedek, főleg, hogy közel kerül a keze, oda...oda a derekam és a...közelébe. Ránézek, de nem értem mit akar, a gyógyszerem nevét? Észrevette, biztos észrevette, hogy kommunikációs nehézségeim vannak. De jól haladok, már barátaim is vannak, igaz, hogy azóta bántottak is és kicsit visszaestem.
- Én csak Venlafaxint. De nem attól van, csak olyan hirtelen behoztál és engem nem szoktak kedvelni, megijedtem és anyukám azt mondta, ha nem leszek férfiasabb meg fognak erőszakolni, meg amúgyis muszáj, remélem az vagyok... Persze nem annyira, mint te.
Ezt nem kellett volna hangosan kimondanom, főleg, hogy nem vagyok férfias, Lio is megmondta. Ez a fiú annyira kedves volt, fizetett értem, lehet, hogy most haragszik rám?
- Ha veszek magunknak Absintot sokkal jobb fej leszek, ígérem!
Noellel is így volt, azt mondta jó fej vagyok. Másnap nagyon megbántam, hogy ittam, de Zin segített hányni, talán most is segít majd._________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Kedd Júl. 23 2013, 16:53

- Sose késő elkezdeni - villantok rá egy mosolyt. Vannak későn érő emberek, és ha már húszéves és ilyen nemcsak a külseje, hanem a viselkedése és a beszéde is, akkor talán ő tényleg abba a kategóriába tartozik. Én korán értem, és semmire nem mentem vele, semmi jóra, semmi élvezetesre. talán most akarom visszakapni azokat az élvezeteket, melyeket akkor elmulasztottam azzal, hogy túlságosan befelé fordultam. Ez a fiú mindenesetre elég nyitottnak tűnik.
Mi van, ha beteg? Mármint. Fogyatékkal élő, vagy mi a politically correct megfogalmazási formája ennek a jelenségnek...
Hogy elpirul! Ennél a fénynél nagyszerűen látszik. Elvigyorodom ezt látva, ami kissé aljas tőlem, de nem tehetek róla. Fölényben érzem magam ilyenkor.
- Annál jobb - adok hangot vélekedésemnek. Pedig nem gondolom komolyan, azt hiszem. Inkább csak belelovalltam magam egy újabb ábrándba, egy újabb vágyba, mely elsodort és most már önálló életre kelt. Én csak loholok magam és a nagy szavaim után. Komoly fellépésem csupán álca, de olyan remek álca, mint a legtöbb, mellyel rendelkezem.
Úgy teszek, mintha tudnám, mit csinálok. Ez a legzseniálisabb blöfföm és eddig mindig bejött.
- Á, iskolai dolog - jövök rá, el is vesztem az érdeklődésem. Talán mégsem beszél félre. Talán mégsem fogyatékos! Ettől megkönnyebbülök. Egy szellemileg hátrányos helyzetűt meg... hívni egy italra nem feltétlenül volna etikus. Hát, megdugni sem.
Ed, Ed, Ed! Ez egy fiú!
Nehéz összeszednem, mire is kéne válaszolnom, pedig muszáj, nagyon várakozó kifejezést öltött pocokpofija.
- Ööö... aha - felelem. Mi volt a kérdés amúgy?
Talán inkább magamnak kellene feltennem a kérdéseimet arról, hogy mit szívtam, ehelyett őt faggatom. De egyszerűen tudnom kell. Hiszen ha rosszul van, lehet, azonnal vihetem egy mentőállomásra, vagy a detoxba.
- Mit? - szalad fel a szemöldököm. Nem, nem úgy hangzik, mint valami drog. Azokat egyszerű nevekkel látják el. De ha már előhozakodott vele, kifaggatom. - Mi az, valami gyógyszer? Mire kell? Biztos nem ihatsz rá alkoholt.
Megfogom az állát egyik kezemmel, és felemelem. Az ujjaim vastagok, a kezem munkáskéz, már így örökletesség szempontjából, valójában ritkán dolgozom fizikai munkát. A markom erős, most mégsem fájdalmat akarok neki okozni. Csak elfordítom a fejét jobbra, majd balra, figyelve, követ-e a tekintetével azokból a macskaszemekből. Aztán elengedem. Ráncolom a homlokom. Elég szigorúan festek ilyenkor, megjegyezték már, hogy olykor úgy tudok nézni, mint egy láncos kutya. A szavai sem lágyítanak meg, pedig összességében legalább annyira bájos, mint egy marék hörcsög. Főleg ez a kis vallomása. Tisztában vagyok vele, hogy férfias a külsőm, de azzal is, hogy ez nagyrészt a fellépésen múlik. Az övé sem kifejezetten nőies, csak a viselkedésével együtt.
- Kölyök, itt nem szokás csak úgy megerőszakolni az embereket - közlöm aztán. - És nem szokás csak úgy hagyni se magad, de ha absintheozni akarsz, akkor nagyon hamar ki fogsz készülni, ahogy elnézem. Akkor aztán bárki beakaszthat neked bármit. Vigyázz jobban a szűz kis seggedre - korholom. Mégis milyen alapon? Istenem... Csak nem kijött belőlem a védelmező láncos kutya?
De. De, azt hiszem, igen.
- De mivel ma szülinapod van, majd én vigyázok rád - fogadom el végül a sorsom én magam is. Jó, végül is, miért küzdjek ellene? Jó móka lesz.
Belekócolok a hajába, hisz látom, nagyon precízen be van lőve, de egy kis igazítással legalább szélfúttának tűnik majd, ami sokkal vagányabb külsőt kölcsönöz neki. Talán nem fogják elkapni a mosdóba menet... De lehet, jobb, ha oda se engedem el egyedül.
- Majd én kikérem azt az absinthe-ot - veszem át inkább a szerepet. Idebent is elkérhetik az ID-ját, és nem hiányzik egy újabb balhé. A pult felé fordulok, felveszem a szemkontaktust a pultos lánnyal, és az ujjammal is mutatom, V-t formálva, hogy két azaz kettő darab zöld absinthe-ot kérek, nem hígítva.
- Amúgy Ed vagyok - nyújtok kezet neki, miközben az italt töltik nekünk.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Kedd Júl. 23 2013, 19:28

// Második nekifutásra, miután az előzőt elmosta az ár, magyarán kikapcsolt a gépem, mert miért ne kapcsolna ki csak úgy magától, amikor neki jól esik Very Happy //

Azt hiszem majd írok egy listát, lehet, hogy ezt a szüzesség dolgot kellene előre venni, csak az a baj, hogy én nem akarom lányokkal csinálni. Félek, hogy nevetni fog, az Amerikai Pitéből tudom, hogy nagyon ciki szűznek lenni, ő pedig nyilván nagymenő, nem is értem miért mondtam ki hangosan. Azt hiszem az egész azért van, mert tetszik zavarba hozott és ha meg akar erőszakolni, akkor tudnia kell! Nagy levegőt veszek, nem akarok pont most hiperventilálni, inkább Aragornra gondolok, amikor nevet, ő is idősebb volt, mikor lefeküdt Arwennel mégis király lett! Rettegek attól, hogy valami csúnyát mond, ellök mint az a másik, éppen levegőt veszek, fel kell köhögnöm, amikor meghallom: annál jobb.
- Miért? Szerintem nem jó.
Mindig mindenki azt mondja, hogy nem jó. És félek, hogy nem is higienikus...sőt, hogy halálos is lehet. Én úgy tudom nagyon sok meleg halt meg és biztos, hogy mindegyik a pokolba került utána.
Az iskoláról nem akar beszélni a fiú, lehet, hogy ő is rossz tanuló mint én? Megpróbálom nem megkérdezni. A kérdésére válaszolok, mi mást lehet szedni a gyógyszereken kívül? Én sokat szoktam, allergiára, megfázás ellen, ha van székletem, hogy ne legyen, ha nincs székletem, hogy legyen, prosztatára, hogy megelőzzem és erre, mert nekem nincs az élethez humorérzékem. Tudom, hogy a legtöbb ember bolondnak néz ettől és nem is szeretem bevallani, nem is szoktam...rettenetesen elvörösödöm, úgy érzem nagyon elrontottam valamit. Bárcsak olyan laza lennék mint egyszer az abszint után! Bárcsak ő is azt hinné, hogy jó fej vagyok, bárcsak ne adnám önmagam!
- Én nem vagyok őrült, ez csak segít ellazulni! Egy kicsit feldob, nem akarok szomorú lenni és mindentől félni!
Hadarom, kicsit zaklatottan, félek, hogy elítél, kinevet és itt hagy, pedig nem is ismerem és a legtöbben már tudnak a gyógyszeremről. Zin a szobatársam tudja, Daryl tudja, mert elgurult és Darius is, aki felírta. Elengedem a fülem mellett a megjegyzést, hogy lehet-e rá inni. Az absintheo-t azért szeretem, mert tisztítószer íze van.
Megfogja az állam és forgatni kezdi a fejem, ami nagyon jól esik. Először azt hiszem az arcomat csodálja, de aztán eszembe jut, hogy ő sokkal szebb és biztos nem meleg, úgyhogy nem értem. Nem akarom, hogy abbahagyja, bármit jelent ez. A számat közben eltátom kicsit, a szemébe nézek, de túl hamar vége van mint minden jónak és valamiért haragosan is néz.
- Nem akartalak megbántani, bocsánat, csak meglepett, hogy behoztál.
Nem fogom hagyni magam! Különben se egészséges...
Motyogom, lehet, hogy most kurvának néz? Talán rájött, hogy tetszik nekem. Óvatosan bólintok egyet, de még mindig tátom a szám. Rosszul hangzik a beakasztás, mégis egész testemben megborzongok és meleg reszketés tölt el és mintha bizseregnék egy kicsit.
- Jó...megígéred? A segítségért cserébe kaphatsz kitűzőket, de csak orkosak vannak, vagy gyógyszert is kaphatsz, nem akarom, hogy beakasszanak.
Nézek rá, közben, ha hagyja óvatosan megbököm az arcát a mutatóujjammal, de nagyon izgulok, tudom, hogy puha lesz. Olyan meglepő, a legmeglepőbb ember, akivel találkoztam, hirtelen kér egy italt és kezet fog velem. Már meg akartam kérdezni a nevét.
- Ed...
Nem engedem el a kezét csak ha erőszakkal elveszi. Bármikor beakaszthat bárki, bármit.
- Szeretsz bulizni?
Tudom, hogy el kellene engednem, de nem akarom, még mindig érzem azt a furcsa bizsergést.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Kedd Júl. 23 2013, 23:07

//Szegény Ő.Ő//


- Miért nem jó? - kérdezek vissza. Előbb kíváncsi vagyok a véleményére, csak aztán osztom meg vele a sajátomat: - Egy szűzet úgy tanítasz be, ahogy akarsz. Egy szűz baromi izgalmas módon használja a fantáziáját. És elképesztően édes a gátlásosságuk.
Azt hiszem, ennyi érv épp elég lesz. Ha jól mértem fel, épp elég szégyellős ahhoz, hogy ezzel is teljesen zavarba hozzam. És élvezem. Fogalmam sem lehet, milyen gondolatok kóvályognak szőke kis fejében, bizonyára elszórakoznék, de épp elég érdekes az is, melyeket szavakká konvertál.
- Nyugtató? - tippelek a gyógyszerre. - Kedélyjavító - biccentek aztán. A "faxi" elem ismerős lehetett volna a saját gyógyszeremből, de a nyelvérzékem sosem volt túl fejlett. - Elárulok valamit. Én is szedek ilyesmit. És nem vagyok őrült - közlöm komolyan. Engem nem zavar, ha nyílt lapokkal játszunk. Sőt, inkább ezt a játékot kedvelem. Tisztább, egyszerűbb, pihentetőbb és kevesebb benne a kockázat azon túl, hogy mi van, ha terítek. De ezt inkább bevállalom, mint a trükközés szülte kockázatokat. Sok mindenben tudok ravasz lenni, de a magánéletben nem szeretek.
- Viszont tényleg nem szabad rá inni - fűzöm hozzá mellékesen, megengedőn. Legalább tudom, mit kell tennem, ha rosszul lesz, ez is valami. - De nagy fiú vagy, el tudod dönteni - zárom le a kérdést. Nem fog belehalni.
Miközben szemlélem, azt akarom látni, véres-e a szeme, vagy hogy ideges lesz-e a vizsgálódásomtól. Ha nyugtalanná válik, valamit titkol, azt pedig ki fogom szedni belőle. De nem az a fajta, akinek sok titka lenne és ez tetszik.
- Ne kérj folyton bocsánatot - mondom neki, szinte parancsszámba is megy. - Helyes. A nemi erőszak tényleg nem egészséges, viszonylag kevesen használnak hozzá gumit...
Letekintek nyitva felejtett kis szájára, és némi derű jelenik meg az arckifejezésemben, ha nagyon akarjuk, azt is mondhatjuk, elmosolyodom.
- Megígérem. Azt még kitalálom, mit kérek cserébe - közlöm a feltételeimet.
A szemem sarkából figyelem az arcomhoz közelítő ujját. Vajon mit akar? Mindenesetre nem teszek semmi hirtelen mozdulatot. Hagyom, hogy megérintsen, ez egy lassú pillanat lesz kettőnk közt, akármit is jelentsen. (Talán európai. Az európaiaknak vannak különös szokásai.) Az arcom bőre puha az arcbalzsamtól, és borotválkoztam is éppen ma, szóval még csak a borosta sem karcolja fel a kezét. Bár azt nem mondanám, hogy petyhüdt a képem, összességében szépen felfeszül a koponyámra.
- Ez mire volt jó? - kérdezem, őszinte érdeklődéssel ráhunyorogva. Tiszta E.T.
A kézfogásom határozott, erős, és rövid, legalábbis annak szántam, csakhogy megragadja a kezem. Nem hiszem, hogy nagy erőfeszítést igényelne, hogy elvegyem a kezem, ha akarnám, de ugyanúgy, ahogy az iménti bökéssel, ezzel is kíváncsivá tesz. (Fogott már kezet valaha bárki vele a dékánon kívül, aki az évnyitón minden gólyát így köszönt? Tartotta már bárki ennyire férfinak?)
Különös, ahogy kimondja a nevem, idegennek, túl egyszerűnek tűnik.
A kérdése valahogy megakaszt. Nagyon rövid habozást követően válaszolok a lehető legprózaibban:
- Nem.
Hol van már az az ital? Utánanéznék, de nem vonom félre a tekintetem, éppen úgy, ahogy nem engedem el a kezét. Ellenben felemelem, és újra megfogom.
- Kézfogáskor szorítsd meg a másik kezét. Egy kicsit. Nézz a szemébe. Aztán engedd el. A csuklód legyen laza, de határozott. És ezt... - Megfogom a másik kezemmel is a kezét, ráborítva a másik tenyerem egy árva kezére - soha ne csináld.
Elengedem őt feles kezemmel, de a jobbom még ott hagyom neki, hogy játsszon, ha akar. A lány leteszi elénk a két poharat a kanállal és a cukorral, én pedig átadom a bankjegyet, kap borravalót is, és meg is köszönöm.
Félreteszem a kanalat meg a cukros baromságot, én szertartás nélkül iszom, de kérdőn tekintek Kilianra, mert megvárom, ha ő viszont vacakolni szeretne vele.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Pént. Júl. 26 2013, 21:37Kilian belső-buzis vívódásai miatt: 15 +

Nagy szemekkel meredek rá:
- Hát mert ciki
Kicsit pislogok hozzá, azt hittem ez ilyen egyszerű, hogy én gáz vagyok és kész, nincsenek alternatívák. Ahogy a szüzekről beszél elönt a forróság, teljesen kipirulok, a levegő is nehezebben jön megint, a szemem lesütöm. Nahát...így még sosem gondoltam magamra, vagyis a szüzekre, ahogy így elmondja az olyan...élethű. Nyelnem kell és nem merek ránézni, nagyon meleg van itt! Énistenemúristenem bocsáss meg nekem, de most arra gondolok mi mindent tudnék csinálni ennek az embernek a nemi szervével, ami nyilvánvalóan nem lány punci, hanem...
Elképzelem magunkat meztelenül, még sosem látott senki úgy, csak anyukám, mert ő mosta a hátamat. De azt ott lent neki se mutogattam, viszont egy újságban olvastam hogyan kell borotválni és levegőt! A szüzekről beszélt és ezért van...Próbálok újra a beszélgetésünkre figyelni, de nagyon nehéz.
- Antidpreszáns
Segítek neki, de közel jár, aztán nagyon meglepődöm és megint eltátom a szám. Az előbb is nyitva volt, elfelejtem becsukni.
- Tényleg? Dehát te annyira...
Végignézek rajta, nem úgy néz ki, mint akinek ilyesmire lenne szüksége. Nyelek. Annyira hasonlít egy csillagközi űrhajó-harcosra, vagy egy Númeori királyra, vagyis menő.
- Akkor neked sem szabad, nem lenne jó ha bajod esne merthogy...
Félrenézek
- Te vigyázol rám.
Númeori király!!!
Aztán rámparancsol, ettől egy kicsit megijedek, de legalább már nem vagyok annyira piros.
- Bocsánat...nem fogok bocsánatot kérni, én csak, elnézést...
Nézek egyik lábamról a másikra, tudom, hogy ez a bocsánatkéregetés rossz szokásom már mások is mondták, de elhagyni olyan nehéz! Gumit? Visszatekerem, amit az előbb mondott, mert megint elvesztem út közben a fonalat, azt hiszem a nemi erőszakról volt szó.
- Gumiban tényleg annyira kellemetlen mint mondják?
Csúszik ki.
- Bocsánat! Én csak még...sok mindent nem próbáltam
Ismétlem magam, megkapaszkodom valaminek a szélében, hogy ne dőljek el. Hirtelen úgy érzem meg fogok halni, tudom, hogy minden szavam mennyire abnormális ő pedig annyira király és én... Nagy levegőt veszek, miért áll egyáltalán szóba velem? Azt mondja valami mást fog kérni...hm
- Rendben
Suttogom mert most azzal vagyok elfoglalva, hogy simogassam. Illetve megbököm az arcát, mert ő is hozzám ért és akkor talán nem öl meg érte, de lecsúszik a kezem, végigszánkázik az arcán, lefolyik az állán, gyorsan elkapom a kezem. Megsimogattam! És olyan jó volt, hogy megtenném újra.
- Csak meg akartam nézni nem vagy-e valamiféle illúzió. Tudod vannak a bulikban ezek  hallucinogén drogok.
Ezt mondom, de egy kicsit hazudok, mert igazából csak meg akartam érinteni. De ezt nem mondhatom neki! Azt mondaná buzi vagyok, ő is megverne! Hogyan lehet leszokni erről? Hogyan legyek normális? Mit csináljak? Kicsit elszomorodom, de remélem nem veszi észre. És a kezét is fogdosom! Úgy látszik zavarja, már éppen engedném el, nyitom a szám, hogy újra bocsánatot kérjek, de megmutatja hogy kell csinálni. Figyelek, aztán mutatja milyen az enyém, megpróbálom jól megszorítani a kezét.
- Ez már jobb volt?
Kicsit kifáradok benne, úgyhogy remélem, elég erős volt. Jönnek az italok és én nézem, ahogy felhajtsa, ugyan azt csinálom én is, utánozom. Nekem van okom erre az egészre! Én azért iszom, mert kőbuzeráns vagyok! Mégis...egy picit megijedek, amikor leteszem a poharat.
- Remélem nem fogunk meghalni a gyógyszer miatt...Szerinted? Amúgy én se szeretek bulizni, ha érdekel, de kíváncsi vagyok mit kell az ilyen helyen csinálni.
Darcy táncolni szokott meg inni, de Ed nem meleg. Eszembe jut Darcy, meg kell vele beszélnem ezt a dolgot azt hiszem.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Vas. Júl. 28 2013, 03:17


Felnevetek.
- Ki mondta? - kérdezek vissza. Akárki is mondta neki, sosem volt még szűzzel, vagy ha igen, nem tudta kiélvezni. Valójában nagyon is imponál nekem az, hogy teljesen érintetlen. Ártatlan, naiv. Friss és zamatos. A szemem sarkából figyelem a zavarát, és az ajkamba harapok a látványtól.
Pedig egy fiú.
Nos, ideje ezen magam túltennem végre. Minden megtapasztalás csak a javamra válik, pláne, ha ennyire felcsigáz.
- Az - bólintok rá. Bizony, így is hívják, a keményebb fajtát. Vajon hogy lehet egy ilyen fiú depressziós, mint ő? Be nem áll a szája, és bár valóban tele van gátlásokkal és még a gátlásaival kapcsolatban is gátlásos, nem tűnik mizantrópnak vagy melankólikusnak, mint én. Bár... talán tévedek. Hirtelen eszembe jut lenézni a csuklójára, sebeket, hegeket keresve, de mikor megteszem, rájövök, milyen könnyen is ítélkezem. Ez nem helyes. Visszakapom a pillantásom, de már késő. A keze az ölénél van, az öle pedig...
- Nem vettem ma be, ne izgulj - vigyorodom el. - Ej, nem vagy túl jó a parancsteljesítésben - állapítom meg, amint bocsánatot kér, amiért mindig bocsánatot kér. Na nem baj, majd lenevelem róla...
Várjunk csak, mit tervezgetek? Különben sem egy idomítandó kölyökkutya.
Bár úgy viselkedik.
- Nem, annyira nem - felelem vállat vonva, már ami a gumiban kefélést illeti. - Ne kérj bocsánatot - ismétlem el magam. Nem szokásom ez, de pedagógiai célzattal belefér.
Vajon pedagógiai célzattal belefér, hogy hagyjam, hogy simogasson, mindenki szeme láttára? (Az a szomorú helyzet, hogy társadalmi státuszomból adódóan könnyen pletyka tárgyává válhatok, ami egy megszokott dolog részemről, de neki egészen biztos, hogy nem az.) Nem mozdul az arcom, bár attól, hogy el van varázsolva az érintésnek ettől az egyszerű, cirógatós módjától, el kell mosolyodnom. Kis hülye! Vajon az anyja molesztálta, vagy az apja? Az anyját elég gyakran emlegeti. Valamelyik biztosan, ha a fiú ilyen furcsa. Viszont megint fel kell nevetnem.
- Pontosan azért kérdeztem, hogy mit szedtél be, mert az volt a gyanúm, hogy be vagy lőve. Még mindig kicsit gyanús - teszem hozzá.
A kézszorítás nagy móka. Látom, belead apait-anyait.
- Kezdetnek megteszi - bánok fukarul a dicsérettel, de csak hogy teret adjak a fejlődésnek.
- Vá-vá-várjááál! - fogom meg a csuklóját, mikor rögvest felhajtaná az abszintot. Felemelem az én poharamat is, felé fordulok, és felemelem a poharat, kissé megbillentve felé.
- Igyunk rád, és a születésnapodra. Isten éltessen! - csapom hozzá a klasszikus formulát, melyben senki nem hisz már úgysem. Ha nem tudna koccintani (de, biztos tud), akkor megmutatom neki, hogy ennek az a lényege, hogy összeérintsük a két poharat lehetőleg úgy, hogy szép hangot adjon ki. Aztán egymás szemébe kell nézni. Aztán fel kell inni az italt, az utolsó cseppig! Úgy ám.
Fú, de utálom az abszintot.
Lecsapom a poharat a pultra. Csak olyan férfiasan.
- Na. Három ilyentől a világodat nem fogod tudni, de kettőt talán megihatsz. Jöhet a következő? Utána, hidd el, nem lesz kérdés, mit kell egy ilyen helyen csinálni. De azért elmagyarázom.
Közelebb húzódom hozzá, csak hogy ne kelljen annyira kiabálnom.
- Először is, itt lehet táncolni.
A pultra könyökölök, kezem felemelem, és le is számolom a témát.
- Látod, ott az a rengeteg lány és fiú és nő és férfi, akik egymással táncolnak, bár az a pár modell lány nem, mert nekik derrogál, ja, és vannak azok is, akik nem egymással, hanem csak úgy magukban táncolnak, mint az a srác, aki annyira lazának érzi magát, hogy mindjárt felugrik a felsővezetékre, aztán itt halunk meg mind.
Valóban lézeng ott egy gibbonmozgású baseballsapkás bránermájszter, eltéveszthetetlen. Rámutatok a vállam felett.
- Aztán lehet itt piálni. Ezt csináljuk most. Neked nem lenne szabad ezt csinálnod, de mivel ma én vigyázok rád, mégis. Ezt lehet csinálni a pultnál, vagy az asztaloknál, mint ahogy ők csinálják - mutatok át a termen, bár ehhez oda kell hajolnom hozzá és a válla felett átnyúlva mutatni. Persze diszkréten, rövid ideig. Azért elhúzódni nem annyira sietek.
- Jó az illatod - jegyzem meg. - Vannak arrafelé csocsóasztalok - magyarázom tovább a lenti részre mutatva. - Meg karaoke, azt hiszem.
Aztán töprengek. Mit lehet itt még csinálni?
- A legizgalmasabb azonban mégis az, amikor leléphetsz innen a picsába és hazamehetsz, miután a sok részeg faszfej kiörömködte magát, hogy lát, vagy miután végre mindenki elunta, hogy táncolnia kell, pont akkor, mikor sikerült leráznod azokat a lányokat, és/vagy fiúkat, akik egész este a nyakadon lógtak, és miután elvertél egy csomó pénzt az aranyárban mért italokra, csak azért, hogy tudasd a jelenlevőkkel, hogy megteheted...
Felénk fordul a pultos, és elveszi a poharainkat. Ekkor fűzöm tovább a mondatot, rátekintve a névtáblájára.
- Na és szigorúan azt követően, hogy megjegyezted Kristynek, hogy milyen jól áll neki, ha mosolyog, miközben kiszolgál még egy kör itallal...
Veszi a lapot. Boldogság. Biccent és elfordul, hogy újabb abszintot varázsoljon elő nekünk a semmiből.
- ...Na, Kilian, mindezek után, végre hazamehetsz.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Hétf. Júl. 29 2013, 16:51

Lehet, hogy most szégyenkeznem kellene, de nem igazán tudok, nem tudja, hogy én az Egyetem előtt még csak nem is csókolóztam és mindenki azt mondta, hogy ez gáz
- Egy filmben láttam, az Amerikai Pitében, hogy a főiskola előtt el kell veszíteni.
Magyarázom mély meggyőződéssel. Ő viszont már biztos csinálta és nem kellene erre gondolnom, még nem is ittam, Ed az élő példa, hogy én meleg vagyok. Azt nem értem mi lehet a baja, de ellenállhatatlan késztetést érzek, hogy segítsek rajta. Pont én...Ha lenne humorérzékem most hangosan felnevetnék. Beharapom az ajkam, lesütöm a szemem és megnézem a kezeim. Nem értem miért nézett oda, lassan kezdek el pislogni.
- Ha szeretnél beszélgetni valakivel...én nem vagyok jó ebben, de...de...szeretnék segíteni.
Bököm ki nehézkesen, hosszú sóhajokkal. Felnézek rá, nagyon erős a tekintete, szép a mosolya és szeretném látni mit gondol rólam. Az az érzésem semmi pozitívat.
- Sajálom, sok mindenben nem vagyok jó
Biggyesztem le az ajkaim, én igazán szeretnék, de sokszor nem értem hogyan. Átszellemülve hallgatom, hogy nem olyan rossz gumiban csinálni, ha ő mondja, neki el tudom hinni. Biccentek, hogy értem és, hogy nem fogok bocsánatot kérni. Már majdnem kimondom, hogy bocsánat, amiért bocsánatot kértem, de aztán mégsem. Még magamhoz képest is furcsának tűnik, ahogy így megsimogatom, de ő nem tudhatja nekem ez milyen nagy dolog és hogy sok bátorság kellett hozzá, hogy megtegyem és hogy elvarázsolva érzem magam.
- Hát egy kicsit furcsa volt nekem, hogy nem bántani akarsz, de ennyi az egész.
Azt hiszem az emberek mégse annyira rosszak, mint amilyennek gondoltam őket. A kézfogásom azt hiszem jó lesz, próbálom őt utánozni, aztán lelassít, hogy várjak. Megint nagyon elpirulok, nagyon-nagyon, koccintok vele (perszehogy tudom, hogy kellXD)
- Köszönöm.
Iszunk, nekem megint nagyon tetszik ez az egész, azt érzem teljesen áttisztít. Rögtön utána elvigyorodom, nem tudom mit fog szólni hozzám, ha részeg leszek.
- Rendben, de akkor nem vállalok felelősséget a tetteimért
Kicsit mosolygom, aztán közelebb húzza a székét, figyelek rá. Kicsit hülyének érzem magam, hisz ennyire én sem vagyok sötét, hogy abszolút fogalmam sem legyen a dologról, főleg, hogy már voltam bulizni Daruissal és elénekelte az eccarvúdalt, ezt soha nem felejtem el.
Bólogatok, közelebb húzódik, én egyre jobban vigyorgok a jellemzésein.
- Nagyon ismered ezt a helyet
Az orrom kicsit hozzáér a vállához, amikor felé fordulok, miután azt mondja, hogy jó az illatom. Neki nyomom, mármint az orromat.
- Engem is le fogsz rázni?
Kérdezem, neki is jó az illata, ha még egyet megiszom rá fogok tapadni, sőt megmondom neki, hogy buzi vagyok.
Rávigyorgok erre a Krisztyre, aztán vissza Edre.
- Tiéd ez a hely?
Van egy ilyen sanda gyanúm.
Összerezzenek, megint ezt a hazamenetelt említi, neki biztos jogában áll kidobni.
- Biliárdozunk? Majd ha megittuk a másikat is.
Nézek rá, bár lehet jobb lenne tisztázni ki akar-e dobni, vagy nem. Érzem, hogy az absintetól bátrabb vagyok, megint elvigyorodom, de csak egy kicsit.
- Hacsak...nem akarsz kidobni.


_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Kedd Júl. 30 2013, 09:04

- Ó, így már világos... - vigyorodom el. - Tudod, nem kell mindent elhinni, amit a filmekben látsz - avatom be a túlélési taktikámba. Némi humorral és előzékenységgel tekintek rá, épp ahogy a nálam sokkal fiatalabb és tapasztalatlanabb, naiv lányokra szokás.
- Köszönöm, majd észben tartom - hárítom el furcsa felajánlkozását a terapeuta szerepére. Nem akarok belemenni ebbe, csak azért említettem, hogy ne érezze magát olyan csodabogárnak. De mivel olyan jóhiszemű szándék mondatja vele ezt, hozzáteszem: - Azzal, hogy beszélsz hozzám, máris sokat teszel a lelki üdvömért.
Nem kéne ilyen cinikusnak lennem.
- Vagyunk így egy páran - vonom meg a vállam, nem lehet mindenki jó sok mindenben, mit csinálnának akkor az ügyvédek, a könyvelők, az autószerelők, ha mindenki mindenben jó lenne?
- Miért? - kérdezem nevetve, de aztán rájövök, valószínűleg ha azt várja alapból, hogy üssék-verjék, akkor az annyira nem vicces. - Ne hagyd magad. Fuss el. Biztos nagyon fürge vagy ilyen testtel.
Vajon miért pirul el minden mondatom hallatán? Hogy fakul egyáltalán vissza, mikor van rá ideje? Kaméleon...
- Jól van, majd én vállalok helyetted - pillantok fel rá ígéretesen. Ha már ajánlkoztam fényes páncélzatú lovagnak, legalább érezze, hogy komolyan is gondolom.
- Ja, nagyon - bólintok. - Sokat járok ide, ez az egy hely elég régóta megvan. Mi az? - kérdezem, ahogy rám bólintja a fejét, vagyis nekem szegezi az orrát. - Rosszul vagy? - kérdem aggódva, és a vállát megfogva hátra döntöm kicsit magamtól. Megszemlélem, akar-e hányni, vagy ilyesmi, de ha nem látom ennek jelét, elengedem.
- Nem, téged nem. Majd szólok, ha meggondolom magam - válaszolom. - Dehogy! Ha enyém lenne, nem kellett volna fizetnem érted a bejáratnál - érvelek, erre ő is emlékszik. Bár kezd túl sokat vigyorogni, lehet, hogy máris nagyon jól érzi magát.
- Tudsz biliárdozni? - sandítok rá. Vajon elbírja a dákót?
Hú, mindjárt elkalandoznak a gondolataim...
- Egészségetekre... - teszi le elénk a Kristy nevű pultos lány a két italt, a kistányérral-kanállal megint. - Még valamit isztok?
- Nem, köszi - adom át neki megint a pénzt, aztán Kilian elé tolom az egyik poharat.
- Nem akarlak kidobni - szögezem le az este alapvetését. Gyanúsan sokat vigyorog. Három abszinttól szerintem be is kómálna.
A pohárba bámulok, erőt gyűjtök, majd beleiszom. Félig megy le.
- Ennek baszki olyan íze van, mint a hypónak - húzom el a szám. - Utálom - csóválom meg a fejem. A vodka bezzeg... vagy a whisky! Sóhajtok, leküldöm a végét is egy húzásra. - Fúj. Na jól van. Innentől sörözünk - határozom el, és kikérek két Heinekent, ezt gyorsan megkapjuk, mert nem kell tölteni. A két üveget a nyakánál fogom össze.
- Na gyere, dákómester, taníts meg golyókat lökdösni.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Kedd Júl. 30 2013, 22:01

16 +

Biccentek, hogy ezt már sokan mondták, mégis az Amerikai pitések nagyon meggyőzőek voltak. A többi tinivígjátékban is ez ment, de nem számít, nekem nem is számít igazán, különben is berúgtam!
Azt hiszem nem akarja, hogy segítsek neki, nem is hiszem, hogy tudnék, akkor én lennék a pszichológus és nem a beteg. Kicsit elszomorodom, nagyon nagy dolog lenne az életemben, ha valaki kiöntené nekem a lelkét. Tudom, hogy elérhetetlen álom, hogy béna vagyok, mégis... Persze igyekszem nem mutatni, halványan mosolyogni, hisz tény, hogy nem én vagyok a legjobb tanácsadó, hogy nem értek hozzá és most ismeretem meg. Nem is úgy gondoltam, hogy azonnal meg akarom érteni miért szed gyógyszereket, hanem majd... De miből képzelem egyáltalán, hogy lesz majd?
- Jó...akkor jó
Ingatom a fejem, mint az a kutya, amit a kocsikra tesznek. Nem tudom mire jó, hogy a kocsikra teszik őket! Na mindegy! Lehet, hogy tényleg nem lehet mindenben jónak lenni.
- Nekem is vannak előnyeim, például nagyon jó a fantáziám. Neked mi a legnagyobb előnyöd?
A pszichológusom mindig azt kérte koncentráljak arra, amit a legjobbnak gondolok magamban. Edet még nem ismerem, csak azt látom, hogy jól néz ki, hogy okos és jól néz ki és jól néz ki. A Testem? Elvigyorodom.
- Legutóbb nem lehetett, de igazad van, csak kár, hogy ott az asztmám.
Az orvos szerint nincs is asztmám, de szerintem van, mert ha sokáig futok rendellenesen kezdem el venni a levegőt. Megiszunk még egy adagot, nekem nagyon tetszik a tisztítószer íze miatt, mindig arról álmodtam, hogy lenyelem a domestost. Felelősséget vállal a tetteimért és jó a testem! Most már ritkábban váltok színt, megmaradok sápadt fehérben, néha egy kis pírral. A helyet ismeri és a szagom se rossz, én nekidöntöm az orrom, ő meg azt hiszi rosszul vagyok. Kábán vigyorgok rá.
- Csak megszagoltalak. Tetszett.
Lesütöm a szemem, de ez nem elég, nem elég, hogy az orrom vetem neki, mindenem akarom ez valami vágy, de nagyon erős, ő olyan mint a mágnes, mintha kényszerítene, hogy egyszerűen rátapadjak. Pedig biztos nem...nem akarná. Közben aggódom egy kicsit, hogy ki fog dobni és azt hiszem övé a hely, de megint buta vagyok.
- Nekem is van pénzem
Bizonygatom, ha elküld ne ezért tegye, hanem mert mondjuk buzi vagyok. Azt senki se szereti bennem és még senki nem is tudja csak Darius, aki felfedezett.
- Nem
Mondom arra, hogy tudok-e biliárdozni, csak tv-ben láttam. Bökdösni kell a golyókat egy hosszú bottal, nem tűnik nehéznek. Figyelem az arcát, ahogy megissza a zöld löttyöt, érzem, ahogy az alkohol kinyal belülről. Ezt jó lenne hangosan kukorékolni! Szerintem a kukit is ki lehet nyalni egy bizonyos pozitúrából...
- Hol laksz?
Jó lenne nála takarítani, hálából, meg úgy egyébként is.
Felállok és tudok állni, de legszívesebben őt fogdosnám. Jó, hogy ő hozza a söröket, én elejteném őket.
- Én vagyok a bráner majster, hehe!
Előremegyek, de megvárom, amint odaérek a hosszú botot ragadom meg. Az előbb azt mondta golyó? Igyekszem nem szeleskedni, csak lassan mozgok a nagy bottal, nem tudom mit kell vele csinálni, elkezdem simogatni. Elképzelem, hogy ez valójában Edward pénisze, azt hiszem neki is legalább ekkora lehet. Ha nem állít le valaki, be fogom kapni, be fogom kapni az izékéjét, az izékéjét, húúúúú!!! ez csak egy bot, koncentrálnom kell rá, hogy ez egy bot!

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Szer. Júl. 31 2013, 15:57


Nem tudom mire vélni ezt a halvány, reményvesztett kis mosolyt, melyet magára erőszakol, mikor többé-kevésbé közlöm vele, hogy nem tartom túl valószínűnek, hogy ki fogom neki önteni a lelkem, vagy hogy majd épp ő fog rajtam segíteni. De ha egyszer ez az igazság? Mindegy, majd túlteszi magát rajta.
Fennakad a szemem megint, amint kinyilatkoztatja, hogy jó a fantáziája. Örülök ennek, hisz a szüzekben épp ez volt az egyik, amely pompás tulajdonságot kiemeltem. Talán nem kellene ennyire komolyan vennem a kérdéseit és a rá adott válaszaimat, de azt felelem:
- Olyannak látom az embereket, amilyenek valójában.
Már nagyon vigyorog, vidámmá vált és nyitottabbá, a szája is nagyobb lett. Mindig csodáltam az alkohol emberekre való hatását. Én is kezdek kicsit kábulni, és bár olyan önbizalomhiány, mint őt, nem emészt, mégis érzem, hogy magabiztosabbá váltam.
Főleg abban, ahogy hozzá nyúlok.
- Legutóbb? Ki bántott legutóbb? - faggatom, aztán örülve annak, hogy nem fog lehányni, megpaskolom a hátát. - Jól van, akkor kölcsönösen levettük a szagmintát. Az állatok is így szokták. - Sőt, a nők is, de ezt már inkább nem teszem hozzá.
- Szuper! - felelem. Az jó, ha van pénze, miért ne örüljek neki?
Hangosan nevetek fel.
- Akkor ez izgalmas lesz - állapítom meg. Ha egyikünk se tud játszani, akkor talán kár is belemenni, de nem bánom. Játszottam már, de még sohase nyertem, a biliárd valami olyan sima és unalmas fizika számomra, amit nem is szívesen tanulmányozok.
- Miért érdekel? - kérdezek vissza szintén elvigyorodva, mikor lakhelyem földrajzi adatait firtatja. - Majd meglátod - ígérem neki. Az abszinttündér már megint előrébb jár gondolatban, mint én, látja az esténk végét, a ködlő jövőt, melyet már kezdek kapisgálni. Persze, csak amiatt vinném haza, mert nem fogja tudni megmondani, hol lakik, és nem akarom majd az utcán hagyni.
Hát persze.
Megkérdezhetném még most, hogy és ő hol lakik? Mintha mondta volna, hogy van lakótársa. De nem teszem. Nem kéne, hogy ürügyre legyen szükségem. Nem, ennél őszintébbnek kell lennem magamhoz. Valójában végig siklik cingár alakján a tekintetem, ahogy előttem oldalog. Csontos kis hát, karcsú derék, apró fenék. Meg akarom fogni a derekát, annyira vékonynak tűnik! Kölykös, mintha valóban csak kamasz volna még.
Mire felocsúdom, már fel is kapta az egyik dákót. Hogy simogatja! Jézusom. Nyelnem kell egyet.
- Jól áll a kezedben - érzem szükségét közölni vele. Nehéz levennem róla a tekintetem, és most jövök rá, hogy az abszinttól mindig megemelkedik a libidóm.Ez csak egy bot, koncentrálnom kell rá, hogy az ott a kezében csak egy bot!
Jobb, ha beleiszom a sörbe, az lehűt. Leteszem a másik üveget a biliárdasztal szélére. Lézengenek itt egy páran, de senki nem játék céljából, hát nincs más dolgom, mint belökni az érmét a megfelelő helyre, és a golyók sorban előgurulnak nagy robajjal. Lehajolok, elkezdem előpakolni őket az asztalra, addig sem őt nézem, amint a dákóm... a dákót... dédelgeti.
Felállítom a golyókat, miközben fogalmam sincs arról, hogy miféle mintába kéne őket rendeznem, csíkos, nem csíkos, nekem full mindegy, csak a fehér legyen középen. Ja nem. A fekete. A fehérrel lövünk. Kicserélem őket.
- Na lássuk, mit tudsz - lépek el az asztaltól a sörömmel. Én meg se fogom a dákót, a végén még ráizgulnék. Ellenben őt nézem folyamatosan, ahogy majd az asztalhoz lép, vagy előre hajol. Az abszinttündér hirtelen gyönyörűszépnek láttatja velem a kis szőkét, saját fajtájabelinek.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Szer. Júl. 31 2013, 21:41

Nahát! Kicsit elkerekednek a szemeim, ha olyannak látja az embereket, mint amilyenek valójában és nem küld el annak ellenére, hogy látja milyen vagyok, akkor elég különleges ember ő is. Hiszek neki, az is lehet, hogy UFO és ez a különleges képessége. Remélem attól izékéje még van. Nagy levegő, nem hihetem, hogy Ufo, biztos csak a mosószer hiteti ezt velem, amit most ittunk.
- Jó lenne ha olyannak fogadnának el, amilyen vagyok. Te is ezt akarod, ugye?
De nekem nincs ilyen képességem és azt hiszem még nem látom milyen ő valójában. Lehet, hogy túl gyors a tempó, biztos megijedt, nagyon belejöttem a barátkozásba és most gyorsan akarom. Veszek egy nagy levegőt, nem felejthetem el Liot, még az absinte miatt sem.
- Hát...ez egy elég kényes téma, nem akarom elrontani a hangulatot.
Nézek félre, amikor megkérdezi ki bántott. Azt hiszem el tudnám magam sírni megint, annak ellenére, hogy most boldog vagyok. Boldog vagyok, de félek, Lio óta félek megint. De ő nagyon bántott, tudom, hogy az különleges eset volt. Próbálok nem elszomorodni, de megint nem sikerül, azt hiszem látja, hogy erőltetett a mosolyom. Aztán azon tényleg mosolygok, hogy az állatok is így szoktak szagolkodni.
- Nem szeretem az állatokat.
Remélem neki nincsen, félnék tőle, mármint ha nála takarítanék. Igaz, hogy a halakat szeretem... Vennem kellene neki valamit ajándéka, mert ezt a sok piát is ő fizeti.
- Szereted a halakat?
Például egy bohóchalat. Etethetné is. Megjegyzem, hogy hozzám ért megint, de nem tudok hosszú ideig örülni neki, mert hamar vége van.
Örül neki, hogy van pénzem, ez jó és tetszik, ahogy nevet. Lekászálódom a székről vidáman, hogy akkor most ketten nem tudunk biliárdozni és mégis fogunk! Egyelőre nem akarja megmondani hol lakik, remélem nem hiszi, hogy kirabolnám. Majd megmondom, hogy kitakarítok neki, én tudom, hogy a fiúk nem olyan rendesek, kivéve Zint meg engem. Olyanok mint az orkok...Kicsit felsóhajtok, ez nagyon felizgat.
- Azt majd te is meglátod
Hogy fog örülni a domesztosznak! Biztos eszébe jut majd róla ez a zöld lötty! És most ezt azt hiszem szexisen mondtam!
Fogom a botot és az ő ...jának nézem, ő pedig azt mondja jól áll a kezemben. Mindenféle olyan dolog jut eszembe, ami a kurváknak szokott. Nem bírom tovább, kigombolom az első két gombot az ingemen (nem emlékszem mi volt rajta, de legyen ing XD) Megnedvesítem az alsó ajkam a nyelvem hegyével, de elakadnak bennem a szavak, amikor meg akarok szólalni. Biztos azt akarja, hogy én kezdjem? Jó...
Bepucsítok, muszáj, így láttam a tvben, megcélzom a fehér golyót és olyat lökök rajta, hogy az kirepül, valahová a tömegbe esik. Én úgy maradok pucsítva, mert nem tudom olyan gyorsan követni az eseményeket. Ebben az egy másodpercben mindennél jobban akarom, hogy mögém álljon és...
Összerezzenek. Valami erős hangú férfi ordítja le a fejem, hogy fejbeütöttem a golyóval, azt sem tudom, hogy került ide és hogy hol áll most Ed, de én nagyon megijedek, hirtelen azt hiszem Lio az, pedig nem. Majdnem összehugyozom magam, pedig nem használok ilyen szavakat. De nem, igazából csak eltátom a szám és megfogom a farkam. Mondom nem használok ilyen szavakat!!!

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Csüt. Aug. 01 2013, 01:19

- Hogy elfogadjanak? - kérdezek vissza. - Mindenki ezt szeretné - szentenciázom ismét. Nagyon bölcs vagyok ma, aztakurva. Menőbben hangzott volna, ha azt mondom, hogy engem nem érdekel, hogy elfogadnak-e, de az nem lett volna teljesen igaz. A magabiztosságom mondjuk nagyot nőne ettől a ténytől.
Látom, darázsfészekbe tenyereltem ezzel a kérdéssel, de tudni akarom. A választ mindenesetre elhalaszthatjuk egy kicsivel, de akkor is ki fogom faggatni, ezt meg is ígéri a pillantásom neki, de most... most még nincs kedvem ahhoz, hogy a vállamon zokogjon.
- Miért nem? Szeresd őket, lojális, egyszerű lelkek. A halak hülyék. Csak a sushiban szeretem őket - adok kimerítő választ a furcsa, számomra teljesen randomnak tűnő kérdéseire és felvetéseire. Basszus, micsoda káosz lehet a fejében, az alkohol meg csak felhígítja!
Hoppá, milyen kis merész lett hirtelen! Felszökken a szemöldököm és egy tetszést jelző mosoly ugrik az ajkamra. Tud ő egészen komolyan is flörtölni. Kedvem van választ adni hirtelen, hátha kapok valami egyéb reakciót, vagy tippet, vagy jóslatot arra vonatkozóan, mi fog történni a lakásomban, mintha nem lennének egészen határozott elképzeléseim arról, mi fog történni, miután a karcsú kis derekát a kezeim közé kapom, és a hasára csókolok, és...
Látom, nem bír magával, vagy csak melege van a piától, amit nem csodálok. Vajon mennyire egyértelmű, hogy rágerjedtem, mennyire látják a kívülállók, hogy méregetjük egymást? Gyorsan fogy a söröm, valamit csinálnom kell a számmal.
A játék. Koncentrálj a játékra!
Előre hajol, és hátratolja a fenekét. Erről rengeteg vulgáris dolognak kéne az eszembe jutnia, és eszembe is jut, hogy milyen szívesen végigsimítanék a fenekén, de csak annyit szólok oda neki közelről és halkan:
- Ez egyáltalán nem szűz fiúhoz méltó póz.
Elnézem, hogy végighúzza a kezén a dákót, és vagy azért, mert teljesen kész van, vagy csak eleve ügyetlen, de a golyó egyenesen kirepül az asztalról.
Baszki.
Mellette állok, közel, és ahelyett, hogy lebasznám vagy pánikba esnék, kiragadom a kezéből a dákót, amint meghallom a hőbörgést. Nem rá nézek, hanem a fickóra, aki felénk fordul a közel ácsorgók közül.
- Hé, hé - lépek a sértett felé, hogy Kiliant kitakarjam. - Bocs, minden oké, igaz?
Mielőtt még közelebb jönne, a mellkasának szegezem a dákó hegyét, hogy ezzel tartsam távol Kiliantól.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Szomb. Aug. 03 2013, 15:36

Biccentek, Edwardnak biztos igaza van, hogy mindenki ezt akarja. Ő legalább olyan okos mint Zin és Daryl, talán még tőlük is okosabb egy kicsit. Vajon nem zavarja, hogy én viszont hülye vagyok? Lehet, hogy nem vette észre, végülis Daryl azt mondta, hogy nem vagyok annyira buta.
Venni akarok neki egy halat, de nem szereti, az állatokat viszont igen. Elgondolkodom, akkor talán hörcsögöt kap. Én őket se szeretem, mert megdögölhetnek és betegek lehetnek, mert sokat kakilnak és nem higiénikusak, de még mindig ez a legjobb. Sokkal jobb mint a kutya, macska, madár, azoktól rettegek.
- Mert nem tiszták és beteg lehet tőlük az ember és bántanak, például a kutyák harapnak, a macskák karmolnak, a madarak csípnek.
Mesélem, erről nem tud meggyőzni, hiába mondja mondja milyen jó lények. A kitaláltakat viszont szeretem, ezt soha nem értette a pszichiáterem sem. De az orkok nem állatok, ők átváltozott tündék!
Ez a biliárd jó ötlet, rohanok oda, de nagyon meleg van. A helyzet is az, főleg ahogy a bottal játszom. Csak a Tv-ben láttam hogy kell, kipucsítani, behajolni meg minden, de azt hiszem Ed miatt is csinálom. Várom, hogy oda jöjjön, azt akarom, hogy hozzám érjen, hogy megfogja. Bele kell harapnom az ajkamba,hogy ne sóhajtsak olyan hangosan. Most többet merek, nagyon sokat ittam, szédülök is.
- Nem maradhatok örökké szűz
Nem tudom miért lököm meg olyan erősen azt a golyót, de talán fejbevág valakit és nekem hirtelen elszívják minden bátorságomat. Ed kiveszi a kezemből a botot és ránéz arra a monstrumra, aki elé áll. Remegni kezdek, megint az fog történni, nem szabad, nem hagyhatom én... Egy percig azt hiszem összepisilem magam és még ott is megfogom, de aztán elmúlik, mert csak majdnem. Akkor, amikor Ed megszólal. Azt hiszem el fogja kergetni azt a nagy valakit, de az csúnyán néz rám, látom, viszont Edet itt sokan ismerik. Nagyon bátor, hihetetlen, ahogy nekiszegezi a botot, mint egy filmben. Becsukom a szemem, de ha nem tűnik el mire kinyitom meg kell mondanom, hogy én voltam. Zint is bántották miattam... Szerintem el fog menni mert Ed hihetetlen, ha elment nem merek visszanézni rá rendesen.
- Nekem most ki kell mennem a mosdóba.
Hadarom, ha a férfi elmegy. Félek egyedül kimenni, de muszáj mert bepisilek és össze is kell szednem magam. A hideg víz segít ilyenkor és talán egy szőlőcukor.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Kedd Aug. 06 2013, 13:02

Elvigyorodom, amikor még tehetem, kis szerény állatfóbiáján. Nem vészes, és persze illik is hozzá, hisz mindentől reszket, épp az állatokkal lenne kibékülve? Igaz, csak akkor bántanak, ha okot ad az ember rá, ebben különböznek az emberektől, mi mindenkit bántunk, ha kell, ha nem. Őt is biztos vagyok benne, hogy rengeteget bántották, és alighanem az is bántásnak minősül majd, amit tervezek tenni vele az ágyamra szorítva gallyvékony csuklóit, és...
- Hát nem - értek vele egyet nagyon is határozott elképzelésekkel a "mindig"-et illetően. Ahogy hajlik a dereka, ahogy hátratolja a fenekét, mintha csak könyörögne, hogy lépjek oda, de nem tehetem, és az a kis baleset pedig legalább ki is veri a fejemből a dolgot egy rövid időre.
A fickó szélesebb nálam, magasabb is, bár ettől alapvetően még nem szarom össze magam.
- Mit hadonászol ezzel a bottal?! - hördül rám.
- Ugye nem akarsz balhézni csak ezért?
- Az a kis szőke hozzámbaszott egy golyót!
- És megsérültél? - érdeklődöm szinte kedvesen.
- Betörhetett volna a fejem!
- De nem tört be... Inkább öblítsd le a sérelmeidet valamivel, a vendégem vagy - biccentek a biliárdoknál levő pult mögött álló Jamie felé. Ez megnyugtatja a felháborodott fickót, azt hiszem, ez után még jó cimborák is lehetünk, legalábbis ilyenkor szoktak a piától megenyhült hangulatban a nyakamba kapaszkodni a kötekedők. A részegek baromira egyszerű lelkek, hálistennek.
- Tessék? - fordulok Kilianhez, de már csak távolodó hátát látom. Rosszul van? Ledobom a dákót az asztalra, hangosan koppan, és utána iramodom, de már csak a mosdóajtóban érem utol. Megfogom a csuklóját és magam felé fordítom. A férfimosdónál általában nincs olyan forgalom, mint a nőinél, éppenséggel senki nem löki az arcunkba a lengőajtót.
- Jól vagy? - kérdem, és észre se veszem, hogy gyengéden a falhoz tolom, védelmezőn, mintha egy pogozóna szélén volnánk és a hátam az egyetlen, amely meg tudja óvni őt a könyökök és vállak tengerében.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Kedd Aug. 06 2013, 18:44

Azt hiszem úgy viselkedem mint egy kurva. Kitolom a seggem egy férfinak, aztán ellököm a golyóját. Vagyis nem az övét, vagyis...
Éppen megijedek, úgyhogy nincs lehetőségem Ed golyóival foglalkozni, nyelni próbálok, de mintha prézlit öntöttek volna a nyelőcsövemre. A levegőt is nagyon vontatottan veszem, oda se merek nézni, különben is koncentrálnom kell, hogy ne legyen nedves a nadrágom. Összeszorítom a combomat és halkan elmondok egy miatyánkot, de úgy, hogy csak én halljam. Ez biztos istengyalázás mert ittam. És Edward olyan bátor, kilesek mögüle, azt hiszem inni megy a pasas. Na jó, én meg már nem bírom tovább, különben is zaklatott vagyok sok minden miatt. Úgy gondolom, hogy pisilek, aztán megmosom az arcom, szükségem van pár percre. Nem akarom itt hagyni, semmi ilyesmi csak... Hát nem akarom, hogy ennyire buzinak lásson! Gyávának, meg minden! Elindulok és már majdnem odaérek, amikor valaki megfogja a csuklóm. Ijedtemben felkiáltok egy kicsit, de a torkomra forr az egész, amikor szinte neki nyom a falnak. Lelassulok. Megint tátom a számat egy kicsit. Olyan érzékien. És beszívom a levegőt, ami most nagyon meleg. A száját nézem.
- Persze... Valamit mondani akartam neked
Nyelek. Ha kimondom még zaklatottabb leszek! Sokkal, sokkal zaklatottabb. De most itt a pia, dolgozik bennem, mikor, ha nem most. Ha most nem, akkor talán soha nem mondom ki hangosan. Aztán mégsem mondom. Mert olyan közel van a szája, akadályoz és nem tudok ellépni, pedig tényleg nagyon kell. Ott terem az én szám az övénél, meg akarom mondani neki, hogy meleg vagyok, úgyhogy...megverhet, elzavarhat, kicsinálhat! De a szám nem hallgat rám, mert rátapad az övére.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Kedd Aug. 06 2013, 22:44

Azt hiszem, úgy viselkedem, mint egy vén, perverz barom, aki nem látott szűzet... kamaszkora óta. A kezét is azért ragadom meg, hogy hozzáérhessek végre, bár ez nem a csupasz bőre egyelőre, mégis közel van hozzá. Könnyen fordul, a teste olyan, mint egy különösen törékeny játékszer a kezemben élő, hatalmas, eleven tekintetű szemekkel, melyek nem is fókuszálnak annyira nagyon jól, hiszen nem a szemembe néz. Jó, én se a szemét nézem, hanem elnyíló, szép száját. Vajon van bármi fogalma arról, hogy mennyire érzéki ez a félig nyitott állapot? Biztos vagyok benne, hogy nincs, és ez teszi annyival sokkal vonzóbbá. (Hiszen ő fiú!) (Fogalmam sincs, hogy találhatok ennyire izgalmasnak egy fiút.) Fogom a csuklóját a falnak támasztva, körbezárva a karjaimmal, és meredünk egymásra.
- Mondd - szólítom föl, amint előhozakodik a mondanivalójával, erővel szakítva el tekintetem az ajkairól, de azt hiszem, értelme nem sok volt az erőfeszítésemnek. Zaklatottan dobog fel a szívem, mintha áramütés ért volna, az agyam azt üvölti, ez rossz, helytelen dolog, és egy pillanatig hallgatok is rá. (Mit fognak gondolni a körülöttünk levők?!) (Mégis ki a faszt érdekel?)
Az az egy pillanat, amíg hátrahúztam a fejem és összezártam az ajkaim, elmúlik, és olyan vihart hoz magával, amilyenre nem is számítottam. Ilyen lehet az utánam a vízözön életérzés. Ugyanis visszacsókolom, pontosabban a szája után kapok mohón, mint aki hónapok óta nem csókolt senkit. Ezzel egy időben azonban belököm a mosdó ajtaját és bevonszolom magammal. Vannak biztosan idebent, látni is fognak, de kevesebben, mint kint. Valójában nem a jóhíremet féltem. Attól tartok, nem fogok tudni elszámolni magammal, ha szembesítenek a tettemmel, nem mondhatom azt, hogy részeg volt a fiú, se azt, hogy részeg voltam, mert annyira nem vagyok, másrészt részegen is tolerálnom kell magam, de nem megy, nem akarom, túlságosan izgalmas ez a... megtapasztalás ahhoz.
Azt hiszem, nem úgy csókolom, ahogy egy nőt. Sokkal nyersebben és sokkal akaratosabban, egyértelműen kifejezve a dominanciát. Nem tudom, akar-e visszakozni, vagy hogy ez már erőszaknak minősül-e, fel fog talán holnap jelenteni de a szája most édes-ánizsos és az illata kedves, kisfiús, csábítanivaló.
Hamar felmérem, hogy nincs a mosdóban senki, azonban ránk nyitnak a következő másodpercben. Felkapom a fejem.
- Takarodj kifelé! - rivallok rá, akárki is legyen, hirtelen feszültté és idegessé válva. Te jó ég, mi a frászt művelek? A srác viszont fogja magát, vállat von és kimegy. Magam is meglepődöm. A mai éjszaka valójában tele van meglepetésekkel és az egyik épp itt van sápadtan, abszintízűen előttem. Kérdőn méregetem Kiliant, mintha ő majd megadná a választ arra, hogy mégis mi a fene történik.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Szer. Aug. 07 2013, 13:05+ 18

Remeg a kezem, biztos az erőlködéstől, hogy visszatartsam és majdnem azt is elfelejtem, hogy meg vagyok ijedve. Az érintés is fontos, olyan kevés jutott nekem ebből és úgy vágytam rá, aztán ennél még többre. Alulról  felfelé nézek rá, pont a szája esik a látómezőmbe és csak nézem, amíg az erő oda nem ránt, meg nem csókolom. Érzem, ahogy a szempilláim végigsúrolják az arcát, aztán az ízét, a kezem felkúszik a tarkójára, az ujjaim bele a hajába. Annyira intenzív ilyen közel kerülni valakihez, mintha áramot vezettek volna belém, olyat ami megőrjít, rázkódom, de ez nem kellemetlen. Éppen ellenkezőleg, annyira jó, hogy fel sem tudom fogni. Gyorsan történik pillanatok alatt, egy nagyon kicsi másodpercre meglep, hogy nem taszít el magától és akkor hevesen eresztem belé a nyelvem, ízlelem az ajkát, amíg ő vadul tépi az enyém. A levegő nem érdekel csak csókoljam, bekapjam az alsó ajkát, aztán megint fölül, elszopjam mint a legfinomabb mentolos cukrot, ami jó az összes torokbajra. Nem bírok gondolkodni csak érezni a leküzdhetetlen vágyat, ahogy minden porcikám őt követeli. Belök az ajtón, azt se bánnám ha rám esne, nem tudok tőle elszakadni, ráadásul a gatyám odalent nagyon szűk lesz. Kényelmetlen, nem fér el, rettenetesen remegek, nem akarom kinyitni a szemem, el vagyok telve Eddel, minden levegővételem elcsuklik mert még annál is erősebb ez a mi ez? Vágy? Berángat a wcbe, széttett lábakkal hátrálok, mert odalenn már nagyon kemény vagyok. Hevesen csókolom, annyira felizgat, éppen akkor nyögök fel, amikor benyitnak. Elcsuklik a nyögésem, összerezzenek. Nem nagyon bírok állni, annyira remegnek a lábaim és megint nyögnöm kell.
- Hah
Nyaffanok elcsukló hangon, aztán ijedten rámeredek. Iszonyat dühös lehet! Istenem...mit csináltam? Oldalra nézek, mert érzem, hogy a szemeim könnybe lábadnak, remegve meredek a wc ajtóra, ahová be akarok menni. Be fogok pisilni a farkam meg áll! Egész testemben remegek, nekitolatok az ajtónak oldalt.
- Sajnálom...
Hagyja el a szám valami elfúló nyikkanás, nem tudok rendesen lélegezni. Nyitogatni kezdem az ajtót, de többször a kilincs mellé nyúlok annyira remeg a kezem és a könnyek is kiesnek a szememből véletlenül.
- Az én hibám mert meleg vagyok Te pedig...
Elcsuklik a hangom megint és egyre sűrűbben képződnek a szememben könnyek, itt kellene hagynia. Közben nagyon ijedt vagyok, nem csak miatta, hanem mert érzem, hogy már nem sokáig tudom vissza tartani. Megint felnyögök annyira kell, keresztbe teszem a lábam is. De legalább annyira félek attól, hogy Ed most nagyon csúnyát fog mondani nekem.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Szer. Aug. 07 2013, 15:09


Villámgyorsan rámkapaszkodik, mint valami kölyök koala, és össze-vissza nyalintja a szám, a nyelvem, és hevességünkben a fogaink is összekoccannak. Ilyen amatőr is régen voltam, de egyszerűen borzong a hátam a kezétől a tarkómon. És nemcsak a hátam. Elengedve a csuklóját meg tudom fogni a derekát, kicsi, mint látszatra saccoltam, tenyérbe illő. Tetszik a remegése, örülök a remegésének, éppen ez a végtelenül egyszerű és őszinte testi reakció az, amelyet annyira szeretek kiváltani, és amelyre csak a tapasztalatlanok képesek, mert a tapasztaltabbak már elrejtik, visszafojtják, kontroll alá vonják és ezáltal unalmassá is válnak, de ő... Ő izgalmas, friss, új és mohó, és még nyöszörög is.
Ijedt a hangja. Megrémítettem! Sokan mondják, hogy rém ijesztően tudok nézni, pedig esküszöm, nem akarok. Csak nem értem, de már nem is érdekes, nem kell mindent aggyal csinálni, nem igaz?
Fél. Hátrál. Engedem. Talán tényleg beleszámított mindez a szexuális zaklatásba. De az ég szerelmére, ő kezdte!
Igen, Ayres, de te vagy a józanabb.
Rámordulnék, hogy ne kérjen bocsánatot, de rájövök, ez végre tényleg olyasvalami, amiért én is kértem már elnézést. A váratlan csókokért. Tétovázom. Látom, halálra van rémülve tőlem és ez megbénít, mert most már nem a vágytól remeg, és nem a gyönyörtől lábad könnybe a szeme, és ezt egyszerűen nem értem, nem akarom látni se.
Teszek felé egy lépést, de annyira kapkod a kilincsért... Mi van, most be fog oda zárkózni? Vagy mit akar? Ezért jött ide, hogy kisírja magát, én meg...
Na jó. Fogalmam sincs. Viszont rájövök, abból, ahogy áll ott görnyedten és ijedten és sírva, hogy egy perc és mindjárt összepisili magát. Legalábbis, kiskoromban ugyanígy tettem keresztbe a lábamat én is.
- Én mi? - kérdezem, bár aligha hiszem, hogy meg tudná válaszolni a felmerülő kérdést. Sóhajtok, majd legorombítom magam. Szedd össze magad, Ayres! - Jól van, nyugi. Ne sírj már... Nincsen semmi baj. Nem a te hibád. Menj be, sokat ittál - lépek még közelebb és kinyitom neki az ajtót, azért vigyázva, hogy ne essen rögtön hanyatt a vécécsészére. Addig nekem is lesz időm lehiggadni, a farkam ugyan nem teljesen merev... mint ahogy látom, az övé, de azért érzem a fiú hatását. A szentségit neki.
- Aztán hazaviszlek - határozok, ez lesz a legjobb.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Szer. Aug. 07 2013, 17:02

Az ajtó és a kilincs mozog előttem azt nézem és nem őt. Biztos valami ijesztőt látnék az arcán, dühöt, vádakat. Nehéz újra megszólalni, amikor kérdez, miközben lenyomom a kilincset sírósan felnyögök. Nem tudom miért kell nekem most bőgni, biztos az alkohol csinálja, ugyan ez volt, amikor Zinnek kellett hánytatnia. Csak akkor nem csókoltam meg senkit...
- Tetszel
Fejezem be a mondatot. Nem neki mondom hanem az ajtónak, azt nézem, annyira nézem, hogy a kilincset is megtalálom rajta és gyorsan bemegyek. A kilincset nem is nekem kell nyomnom, Ed kinyissa nekem az ajtót. De én már be tudom csukni egyedül. Aztán háttal nekitámaszkodom, a fejem neki koccantom, egy kicsit megemelem. Ráncolom a szemöldököm, de így is lefolynak arcomon a könnyek. Ed biztos nem akarta és olyan mérges volt...Azt mondta ne sírjak. Nem sírok! - szippantom. Allergiás reakció, az absinthe műve. Kioldom a nadrágom és megnézem, már sokkal jobb, lejjebb ment, biztos a stressz. Gyorsan felhajtom az ülőkét és célba érek, kicsit felsóhajtok. Mikor végeztem lehúzom a wc-t, hogy hallja, hogy jövök, bár lehet, hogy azóta el is ment. Mielőtt kinyitom az ajtót még rendezem a vonásaimat, bár a könnyeket nem tudom letörölni az arcomról mert nem akarom koszos kézzel. Kimegyek és a mosdóhoz lépek, a könyökömmel megengedem a csapot. A könyökömmel is zárom el. Aztán a táskámból kikeresem az antibakteriális törlőkendőt, de kiesik a kezemből. Rábámulok, de nem veszem fel. Veszek egy nagy levegőt, összeráncolom a szemöldököm és ha még ott van Ed, odalépek elé. Nem lehetek gyáva előtte.
- Nem sírtam! Én nem is szoktam, jó? Nem is bántam meg mert nekem jó volt. Én biztos rosszul csináltam, nem vagyok lány.
Egy kicsit megremeg a szemöldököm és ettől a mondattól újra könnybe lábad a szemem, de folytatom úgy ahogy, határozottan, de elcsukló hangon és kész!
- Köszönöm. Nem kell hazavinned majd...elmegyek egy buzibárba.
Elég részeg lehetek, ha ilyeneket mondok. Átkozom magam, hogy elhittem, vagyis mit hittem? Megpróbálok elsétálni mellette és megkeresni a kijárati ajtót. Nagyon rossz vagyok kurvának, még rosszabb mint normálisnak, többet nem szabad ilyet csinálnom, vagy ilyeneket képzelődnöm.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   Szer. Aug. 07 2013, 17:54

"Tetszel."
Valami ilyesmit mondtam a lányoknak tizenhárom éves koromban én is. Azok se tudtak mit mondani rá, de én még csak rafináltan mosolyogni és kacsintani se tudok, mint a lány, akinek először ezt mondtam. De legalább el se szaladok, mint ő. Igazából esélyem sincs lereagálni, kettőt pislogok és Kilian már el is bújt a vécében.
Istenem, ne sírj már! Nem bírom elviselni, mikor egy lány sír, és Kilian elmegy egynek, beharapom az ajkam, ideges vagyok. Bejön közben valaki, a piszoárokhoz áll, én meg nem nézek felé. A hátam a vécéajtónak vetem, bár perverznek érzem magam, amiért azt hallgatom, hogyan vizelnek a közelemben ketten is. Ezért középiskolában már HÜLYE BUZI felkiáltással egymásnak estünk volna. A szó úgy pattog a fejemben, mint egy elejtett kosárlabda, villog, mint friss graffiti a strandöltöző falán.
Mekkora hülyeség! Még végiggondolni se tudom a dolgokat és legszívesebben még innék és innék, nem abszintot, hanem valami finomabbat, és valami sokkal, sokkal erősebbet.
Szárazon megdörzsölöm az arcom, figyelem, ahogy az előző gyerek kézmosás nélkül kimegy, aztán ellépek az ajtótól, hallva, hogy Kilian lehúzta a vécét. Nagyon fülelek, de azt hiszem, már nem sír, mikor meglátom, és rájövök, hogy de.
Vagy nekem kell hozzászoknom ehhez, vagy őt kell kurva sürgősen leszoktatnom a picsogásról. Követem, mint egy börtönőr, utána lépek a csaphoz, lehajolok a seggtörlőjéért, vagy mijéért, odaadom neki és aztán baromira meglepődöm, mikor végre megszólal.
Epés válaszaim vannak, mindig sündisznóba megyek át, ha valamiben nem vagyok biztos, azok a tüskék megvédenek. Bár gyakorlatilag úgy meglepődöm, hogy köpni-nyelni nem tudok. Csak a szemöldököm kúszik feljebb és feljebb.
És már megint sírni kezd! Ezt nem hiszem el! A csempének vágom az öklöm a feje mellett.
- Nem mész te sehová!
Ennek nyomatékot is adok, ha a kijárat felé indulna, megint megfogom és megállítom, aztán az álla alá nyúlva megemelem az arcát. Nem kifejezetten vagyok gyengéd. De most végre a szemébe nézek és nagyon ajánlom, hogy visszanézzen. Annyira előre hajolok, hogy neki mindenféleképpen hátra kelljen dőlnie a formatervezett mosdókagylónak támasztva magát. Tolom is, mert megtehetem, biztos nagyon hajlékony. És az ölem az övéhez nyomom, bár aligha maradt már bármi is az előbbi merevedéséből. Közben azt próbálom eldönteni, hogy vele játszom, vagy magammal most?
- Kivel akarnád felszedetni magad megint? Gyakran csinálod ezt? Hány férfinak adtad már elő a szűz vagyok dumát?
Ez a pia. Basszameg. Féltékeny vagyok olyan emberekre, akikkel Kilian még nem is találkozott... Féltékeny vagyok egy olyan fiúra, akit fél órája ismerek. De nem akarom, hogy más is bedőljön neki, úgy ahogy én, és az a másik majd tökösebb lesz, gyorsabban kapcsol és nem ríkatja meg, hanem épp ellenkezőleg, majd alaposan megdugja elöl, hátul, és nem a nyűglődéstől fog neki nyögdécselni.
Felemelem a fejét, továbbra is az állába akasztva behajlított ujjam. Hátradöntöm hosszú, fehér nyakát, és a torkára csókolok. Mi ilyen rohadtul vonzó benne?
- Soha nem kívántam még meg férfit, úgyhogy lennie kell benned valaminek. Akarlak. És hazaviszlek. Ne ellenkezz - rövidítem le a mondataimat. Nem nézek a szemébe, csak a torkára, azokon az izmokon ott úgyis látszik, milyen grimaszt vág, nyel-e vagy csikorognak-e a fogai tiltakozása jeleként.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed   

Vissza az elejére Go down
 

A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-