Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   Vas. Feb. 10 2013, 19:19

Nem tudom merről jöttem és hogyan tévedtem ide, térképpel a kezemben botladozom errefelé, azt hiszem valamelyik mellékajtó volt a ludas. A térképet kihajtva tartom magam előtt, nem igazán tudok kiigazodni rajta, fogalmam sincs hogy most például hol vagyok. Hát ezt megcsináltam! Nem sietek sehová, épp csak éhes vagyok, ami jó, nagyon jó. Általában nem vagyok éhes, pedig rám férne néhány kiló, most meg, hogy mégis, itt ragadtam valahol egy sötét, egyirányú folyosón. Lehet, hogy ez nincs is jelölve a térképen? Körülnézek, remélem van errefelé mosdó, ha kezet kellene mosnom, bár egyelőre még egy lócát sem látok, ha besötétedik pedig világíthatok a mobilommal. Ez az előnye nagyobb készülékeknek az android mellett, több fényt adnak. Legalább egy almát hozhattam volna!
Hm... lehet, hogy imádkoznom kéne. Istenem, ha kijutok innen veszek a szobatársamnak pitét! Nem, nem, az kompromittáló, Amerikában vagyunk. Akkor fánkokat, vagy tortát, ráíratom, hogy sok szeretettel az elkövetkezendő négy év nagy örömére. Rárajzoltatok egy orkot is. A fiúk szeretik az orkokat, bár én inkább elf párti vagyok. A fülük valahogy... Na mindegy. Azt hiszem ideje elővenni a mobiltelefonomat. Furcsa, hogy nincs itt világítás, vajon nem lehet, hogy egy párhuzamos dimenzióba csöppentem és valójában csak képzelem, hogy ez a folyosó nincs kivilágítva? Mondjuk álmodom... és azért van ilyen furcsa szag, mert valójában a szobatársam lábszagát érzem...
Teszek néhány bizonytalan lépést előre és kész, vége, ennyi, hasra vágódom. Ez igazából nem is meglepő, sötét van és én a térképpel művészkedtem, sőt még béna is vagyok. Hát ez fájt, de még jobban fáj, hogy a térkép egyrészt kirepül a kezemből ki tudja hová, másrészt piszkos lesz a kezem, a nadrágom, lehet, hogy még az arcom is? Istenem, ha ez csak egy álom, kérlek most rögtön ébredjek fel! Összeszedem magam és próbálok felülni, ráestem a telefonomra. Remélem nincs semmi baja... hm, beragadt. Még világít, de nem mozdul, egyszerűen beragadt, vagyis még segítséget se tudok hívni. Szaporábban kezdem el venni a levegőt, kezdek megijedni. Megfogadtam, hogy nem fogok hinni az ufokban! Sötétben, egyedül se, soha!

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   Hétf. Feb. 11 2013, 18:23

Nem. Ez ma nem az én napom... Helyesbítek, ez se. Mindegy, most már muszáj lesz visszajutnom a szobába. Akármennyire kirúgtak, nekem kötelező visszamennem. Már csak azért is mert kezd sötétedni. Nekem meg kezd lemerülni a telefonom, és kizárt dolog, hogy az épp felújított folyosón rekedjek. Egyszerűen nem hagyhatom, nem akarom itt tölteni az éjszakát. A lányok amúgy is aggódnának. Befordulok jobbra, mikor meglátok valami fényt magam előtt. A falhoz simulok, és egész addig nem moccanok, amíg a fény el nem tűnik, egy hatalmas pukkanás közben. A szám elé kapom a kezem, és egy aprót sikkantok. Lehet, hogy egy ijesztő nagydarab felsőbb éves, de akkor is nagyot esett. Megigazítva a táskám gyorsan odarohanok, és abban a pici fényben amiben még látok leguggolok mellé.
- Jól vagy? Nem fáj sehol? Segítsek felállni? - Közben persze igyekszem nem hozzáérni a földhöz, az kéne még csak, frászt is kapnék, most mostam, két napig nem kell.
Akár akarja, akár nem, belekarolok, és felállítom, és leporolom a kezét. Olyan kis gyámoltalannak látszik, mindig is anyáskodni akartam, hátha felette tudok. Mondjuk nevetséges lesz, de nem baj. Egy Pöttöm is lehet jó pótnővérke, nem?
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   Hétf. Feb. 11 2013, 20:19

Na igen, szerintem el fognak rabolni. Egyszer biztosan, ha nem most akkor egyszer este. Remélem ma otthon alszik a szobatársam. Léptek zaját hallom, gyorsan felkapom a fejem, összetapasztom a szám, hogy ne kiáltsak fel és félig behunyom a szemem. Lehet, hogy valami nagy, erős és szőrös fog most nekem jönni? Kicsit összegubózom, reflexből, de akkor ismerős lány hangot hallok meg. Gyorsan kinyitom a szemem és So Ra az, legalább is azt hiszem. Vagy valaki aki csak hasonlít rá? Térdre emelkedem, aztán lassan lábra, hogy jobban megnézzem magamnak.
- Te nem So Ra vagy véletlenül? Vagy csak So Ra hasonmása, aki valójában élien és most készül eladni a szerveim?
Nem, tényleg, legalábbis félig meddig komolyan gondolom. Hogy hangosan ki is mondom ezt az biztos a sokkos állapotnak köszönhető.
- Felülni már nem kell segíteni, de mindenhol fáj... emlékszel rám?
Kérdezem óvatosabban.
- Kilian Scatt
Teszem hozzá halkabban.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   Vas. Feb. 17 2013, 16:21

Oké, talán ijesztően kicsi vagyok, de azért azt sose hittem, hogy tényleg félni fognak tőlem. Mármint...de egyszer reménykedtem benne, de az nagyon régen volt. Mindenesetre segítek felállni és leporolom. Meglep, nagy szemekkel nézek rá, bólintok és felkuncogok. Vajon honnan tudja a nevem? Hmm. Mondjuk inkább a nevem tudja, mint hogy éliennek nézzen.
- De én vagyok. Tudtommal nincs élien hasonmásom. - Mondom halkan, nem akarok hangosan beszélni, még elriasztom itt szegényt. Valami fényesebb helyre kéne menni... Ahogy kimondja a nevét, beugrik, hogy kicsoda. Valószínű, ha nem lenne vaksötét, akkor már megismertem volna, de sötétbe nem jó az arcmemóriám. Sajnos. Elmosolyodom, és bólintok. Bár ezt úgysem látja.
- Persze, hogy emlékszem rád. Telefonod hogy van? Az enyém lemerült. - Mutatom fel a sötét képernyőjű készület, ami megerősítésként csiripel is egyet. Majd ha visszaértem a szobába kap enni. Kilianbe karolok, és körbenézek.
- Nézd, arra van valami fény, szerintem jussunk el odáig. - Igen, az lenne a legésszerűbb. Húzni kezdem, hátha a sokk miatt nem tud rendesen jönni, és nem engedem el. De a fény miért megy egyre távolabb?
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   Pént. Feb. 22 2013, 12:14

Gyakran esem hanyatt, de most sötét van és először So Rát sem ismerem meg. Leporolgat és valamiért beugrik, már tudom, hogy nem fog bántani. Kicsit vidámabb is leszek most, hogy már nem vagyok egyedül. Elég halkan beszél, nem esik le, hogy miattam, lassan bólintok neki. Örülök, hogy ő jött, ő ismer egy kicsikét.
- Jó, hogy itt vagy és nagyon remélem.
Suttogom vissza, lehet hogy neki jó oka van halkan beszélni. A telefonomról kérdez, összeszorul a torkom, lehet, hogy összetört. Lehajolok érte, tapogatni kezdem a földet, egyszer csak az ujjaim közé akad. Van rajta egy mély karcolás. rengeteg amatőr orkfelvétel volt benne, rengeteg!
- Összetört...
Lehelem elcsukló hangom. El fogom temetni! Belekarolok, összeszorítom a számat, ekkora csapás már rég nem ért engem! Az egyik jelenetből a zoknival filmet akartam csinálni és most minden elveszett! Teszek a lánnyal néhány lépést, a szívem a torkomban dobog, meglátom a fényt és elindulunk arra. Tudom, hogy nagyon ciki lenne sírni egy telefon miatt. Nyeldekelni kezdek, hátha elmúlik a rossz érzés, közben a fény menekül előlünk, pedig ki kell jutnunk rá. Ez nagyon gyanús, nem értem, kicsit jobban megmarkolom So Ra karját.
- Meg fogunk halni...
Nyöszörgöm, mert miért megy el a fény? Vagy lehet, hogy ez csak egy éjjeli őr lámpájának a fénye?

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   Szer. Feb. 27 2013, 21:59

Remélem nincs semmi baja. Nem örülnék ki. Tartanom kell magam, nem lenne szerencsés, ha mind a ketten pánikolnánk. Félek, persze, de ez természetes. A telefonját keresi, és igazán örülnék, ha semmi baja nem lenne. De sajnos nem így van. Átkarolom, és megsimogatom hátát.
- Ne aggódj, biztos meg tudják javítani. - Suttogom, és rámosolygok. De most már tényleg ki kéne jutni innen. Húzom magammal, de a fény egyre csak távolodik. Nem lehetett a biztonsági őr. Riadtan nézek Kilianre, de nem engedem el.
- Ne beszélj butaságot, nem fogunk meghalni.- Próbálom nyugtatgatni, de szerintem is meg fogunk halni. Viszont...nekem van egy világító tollam! Ledobom a táskám a földre, mellé kuporodok, és kutakodni kezdek. Meg kell találnom! Szempillaspirál, tükör, naptár, toll. Megvan!
- Nézd, találtam valami világítót. - Nyomom meg rajta a kis gombot, aminek következményében kicsi fény jelenik meg a falon.
- Nem túl jó, de jobb mint a semmi. - Mosolyodom el, és felvéve a táskám, újra elindulok. Valamivel el kéne terelni a figyelmét.
- Milyen a koli? Van szobatársad? Ki az? Kedves? Mesélj róla. - Próbálom szóval tartani, hogy ne a sötétre figyeljen. Meg én se.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   Hétf. Márc. 04 2013, 11:22

Már nem is emlékeztem rá, hogy So Ra ilyen aranyos lány. De ez a telefonom nem menti meg... Kicsit összepréselem az ajkam és fojtott hangon motyogom magam elé:
- Volt benne egy nagyon értékes felvétel egy zoknival...
Hátha igaza van, hátha meg tudják csinálni. Most inkább az eltűnő világítás miatt kellene aggódnunk, haloványan viszonozom a mosolyát és hagyom, hogy oda húzzon, ahová akar. Szerintem meg fogunk halni, láttam ilyet a filmekben... Ő optimistább, de azért lehet, hogy meg van ijedve.
- Nekem itt bűzlik valami
Suttogom, a lány pedig le is guggol, azt hiszem keres valamit. Akkor én most türelmesen reszketek egy helyben és becsukom a szemem, hogy ne lássam, ha a fénynek csápjai nőnének. Mikor So Ra megszólal, akkor nyitom csak ki.
- Keresünk kellene egy másik kijáratot, jó messze a fénytől.
Suttogom és közben belekapaszkodom a kezébe. Szerintem most össze kellene fogódznunk és nem elengedni egymást. Túlságosan félek és lehet, hogy ő is, de azt hiszem rajtam mégiscsak jobban látszik. Ez biztosan teljességgel normálatlan egy fiútól, de én hiszek a lebegő fényekben! A lebegő fények elrabolhatnak, kiolvaszthatják az agyad, elporlasztgatnak és átváltoztathatnak valami gusztustalanná, ráadásul semmi garancia sincs arra, hogy nem okoznak fertőzéseket... Rengeteg okom van a pánikra. So Ra biztos megérzi ezt, a lányok jók az ilyesmiben, mert kicsit sikerül elterelnie a figyelmem. Még mindig hagyom, hogy ő vezessen.
- Nem olyan rossz, van egy magas azt hiszem kínai szobatársam, viszont nagyon utál... Zinnek hívják.
Suttogom, ettől mindig elkedvetlenedek, Zinnel nagyon sok rossz dolgot éltem át, szerintem sosem fog kedvelni... So Rára lesek, hogy akkor szerinte most merre kellene elindulni.


_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   Vas. Márc. 17 2013, 14:19

Oké. Kilian idegessége kezd átragadni rám, és ez határozottan nem jó. Mert ha egyszer én elkezdek pánikolni annak nem lesz jó vége, megtörténik az apokalipszik....inkább megkeresem a világító tollam. Megtalálom, világítok, juj de jó, mehetünk a másik irányba. Közben azért nyelek egyet, és legszívesebben beragasztanám Kilian száját, mert őszintén szólva nincs segítségemre, de nem teszem, mert én kedves vagyok.
- Igen, épp azt keresünk. - Suttogon én is, és kitartóan húzom. Szerencsére jön magától is, úgyhogy hátat fordítva a fénynek elindulok, erősen imádkozva hogy a tollamból ne most merüljön ki az elem. Ráadásul Zint se tudom felhívni, hogy hozzon egy zseblámpát.
Inkább kérdezek, hátha akkor elterelődik a figyelme, es nem fog itt sipítozni, de olyat mond, amitől görcsbe ránduk a gyomrom. Szinte már dühösen nézek rá, miközben begyorsítok, hogy minél hamarabb kiérjünk.
- Koreai. Pont olyan, amilyen én is vagyok. Ne kínaizd le. Ha a szobatársad, ennyivel megtisztelheted, hogy tudd, hol született.- Lehet nem kéne ennyire hevesen védenem, hiszen ha ezt Zin hallaná, biztos azt mondaná, hogy meg tudja ő is védeni magát. És teljesem igaza lenne. De sajnos nincs itt.
Világosság lesz a fejünk fölött megtorpanok, és Kilian felé fordulok.
- Na most már nem félsz?
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   Szomb. Márc. 23 2013, 15:48

Sopánkodom a telefonom miatt, voltak benne ork videók is, azokat nézegettem a szünetben. Azt hiszem nagyon szomorú vagyok... Hamarosan ki kell íratnom egy újabb adag antidepresszánst, az orkjaim nélkül nem érzem magam biztonságban.
- Akkor jó...
Kicsit butának érzem magam, de mindegy. Hagyom, hogy húzzon, aztán észreveszem, hogy olyan mintha dühös lenne rám. Nem értem mit csináltam. Aztán folytatja és rájövök. Biztosan azt hiszi rasszista vagyok.
- Nem, nem úgy gondoltam! Ne haragudj...én csak elfelejtettem, hogy kóreai...azaz kóreaiak vagytok
Teszem hozzá bűnbánóan, vagyis remélem látja rajtam, hogy nem akartam megbántani. Akkor már értem miért néz rám olyan csúnyán! Legközelebb ha visszamegyek a szobámba majd megmondom neki, hogy tudom, hogy kóreai.
- Én tisztelem Zint, csak elfelejtettem... de majd bocsánatot kérek. Szerinted rendezzünk neki partyt? Mondjuk veszek dekor cuccokat, feldíszítem a szobát és veszek tortát. Ráíratok valamit...jöhetnél te is. Jó lenne és...remélem nem haragszol. Kóreai buli lenne! Szerzek olyan kaját és filmeket!
Szörnyű, hogy mindent elszúrok! Kicsit félrenézek, nem is értem hogy történhetett, hisz nekem teljesen mindegy milyen színű valaki. Kicsit rosszabb a memóriám és nos... ha japán lenne, akkor is lehet lekínaiztam volna. A világosságot alig veszem észre, mégis megkönnyebbülök, kicsit sóhajtok is. Érzem, hogy a vérnyomásom lassan visszaáll.
- Már jól vagyok.
Csak a telefonom lenne jobban...

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   Kedd Márc. 26 2013, 16:00

Tudom, hogy kicsit igazságtalanul reagáltam, de, csak mert tudom, hogy Zint mennyire zavarja, ha kínainak nézik. Pedig nem is hasonlít rájuk. Kicsit rosszul is érzem magam, pont elég kínja van szegény Kiliannak.
- Ne haragudj, nem akartalak lerohanni. - Mosolyodom el, és inkább megyek tovább. De ő csak nem bír csöndbe maradni. Már értem, miért zavar embereket, ha sokat beszélek. Majd ezután figyelek rá. Viszont felfogom, mit mond. Bulit? Zinnek?
- Figyelj csak, nem hiszem, hogy jó ötlet lenne… - De persze meg se hallja, amit mondok, csak mondja tovább. Jézusom, ennek nem lesz jó vége. Szerencsére kiérünk a fényre, úgyhogy most már nem kell félnie. Szembe fordulok vele, és megkérdezek. Válaszol, jól van, él, nem fog meghalni. Huh, remek.
- Rendben, akkor most még egyszer, milyen bulit akarsz te szervezni? Kérlek, nagyon kérlek, ezt ne említsd Zinnek, kitér a hitéből, és vallást vált. Csak… csak felejtsd el jó, nem haragszom se én, se ő. De hogy bulit a tudta nélkül, ráadásul úgy, hogy torta meg minden… nem kéne, tényleg, ne kísértsd a sorsot, jó? – Kicsit kétségbeesettnek hangozhatok, de ez tényleg egy borzalmas ötlet, egyszerűen csak szörnyű, és biztos, hogy Zin kikészülne. Azt pedig nagyon nem akarom. Nem!
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   Csüt. Márc. 28 2013, 13:22

Azt hiszem most már So Ra is haragszik rám, úgyhogy előállok egy ötlettel, ami nagyon jó szerintem, teljesen lelkes leszek, ahhoz képest, hogy talán tönkrement a telefonom.
- Semmi baj
Nem lehet ennyire könnyen megbántani, biztos nem látszik rajtam, de elég erős vagyok, megedzett a középiskola. Nagyon sok csúnya dolgot mondtak már rólam, So Rának nehéz lenne lerohannia, vagy ilyesmi...
- Miért?
Nem értem, pedig ez szerintem nagyon jó ötlet. Nézek rá, elképedve, hogy ennyire tiltakozik, kicsit megint elszomorodom. Biggyedezik a szám., de azért nem adom fel és nem is értem miért olyan borzalmas ötlet.
- Koreai bulit, nektek. Vagy ha van még más koreai itt a suliba, vagy a koleszban elhívhatnánk őket is. De...szerintem jó ötlet. Miért, most mi a vallása? A vallásba nem mennék bele, csak hoznék koreai kaját, filmeket, koreai zenét, zenekarok, tudod...és tortát és feldíszíteném a szobát. Szerintem Zin örülne, hogy végre megtanultam micsoda.
Kicsit vigyorgok, nekem ez tetszik, álmomban sokszor rendeztem bulit. De még sosem volt senki, akinek rendezhettem volna. Egy-két távoli lány barát, de ők fiúztak az ilyen bulikon, úgyhogy nem mentem rájuk el. Csak a tvben láttam, filmekben, de ez sokkal lajtosabb lenne. Vinnék Zinnek csajt is, So Rát, lehet, hogy ismerik egymást, de lehet, hogy nem Úgy.
- Ti együtt jártok?
Azért gyorsan megkérdezem.
- Sorsot? Ezt nem értem, szerintem Zin örülne!
Egy bulinak mindenki örülne!

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   Szomb. Jún. 22 2013, 15:19

Koreai buli, te jó gatyamadzag. Mármint, hízelgő meg minden, de nem hiszem, hogy tudná, ez pontosan mivel is jár. Na meg azért azt se felejtsük el, hogy Zin biztos nem örülne neki, ha beállítanék, hogy hé, jöttem, mert bulizunk. Azon nyomban rámcsapná az ajtót, akkor meg aztán végképp semmi értelme.
Újra belekarolok, és húzni kezdem a koli felé.
- Figyelj. Nem tudom, Zin biztos elfoglaltm meg minden, nem szereti ha zavarják, nem vagyok biztos benne, hogy jól érezné magát. És mivel ez lenne a cél, ezért így eléggé veszett ügy lenne, nem? Majd talán később, ha Zin is még jobban megkedvelt, meg már nem lesz ilyen sok dolga, rendben? - Próbálom úgy magyarázni, hogy megértse, és belássa magától, hogy rossz ötlet. Annyira nem rossz ötlet, én örülnék, ha Zinnel bulizhatnék, még ha nem is lenne buli, de azért a biztonság kedvéért le kell beszélni róla.
Kérdőn pillantok rá, és olyan hirtelen állok meg, hogy majdnem orra bukok, de sikerül függőlegesbe maradnom. Hát ezt meg mégis honnan szedte?
- Dehogy is, miből gondolod?- Pislogok, és egy pillanatra megfordul a fejemben, hogy mi lenne, ha. De nem, Zin utál, vagy ha nem is utál, nem szívlel különösebb képpen. Tovább indulok, minél harabb koli, annál jobb. Semmi bajom Kiliannal, nagyon kedvelem, de fáradt vagyok, és nyűgös.
Bár...nem lenne rossz, ha a barátnője lehetnék. Elkalandozom, és nem is hallom amit Kilian mond, csak bólogatok, miérg is ne. Mondjuk, most pont meghazudtoltam magam, de végül is miért ne.
- Oké, rendezhetsz bulit, de csak akkor ha segíthetek benne, és a kaját rám bízod!- Közlöm vele, és kedvesen rámosolygok. Lehet mégsem lesz olyan rossz.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   Hétf. Júl. 01 2013, 11:27

Zin biztos nagyon örülne egy bulinak csak a saját faja részére. Majd én is bebarnítom a bőröm alapozóval, vagy valami! Nagyon furdal a lelkiismeret, hogy nem koreaiaknak gondoltam őket. Kicsit lelomboz, hogy So Rának nem tetszik az ötlet és nem is értem igazából, hogy miért. Húzni kezd a koli felé és én hagyom magam neki.
- De...annyira nagyon sajnálom, hogy megbántottam az érzéseit és szeretném jóvá tenni és ez a buli csak nektek lenne. Mindenki szereti a bulikat, nem?
A normális emberek biztos, hogy szeretik, csak én nem voltam még bulizni soha, de Zin biztos, hogy volt már és elég népszerű. Majd összehozom So Rával, lehet, hogy azért olyan mogorva mert nem szexel rendesen.
- De...szerintem Zin már eléggé kedvel engem és ettől csak még jobban szeretne.
Rázogatom a fejem, nem lehet lebeszélni. Mégsem jár Zin meg So Ra pedig lehet jót tenne nekik és a fajuk se halna ki, ha szaporodnának.
Megérkezünk a koli elé és nem tudom mi történik a lánnyal, de benne lesz a buliban! Rámosolygom, majdnem megölelem, de akkor rájövök, hogy ő lány meg minden és hogy ilyet nem szabad.
- Nagyon jó, akkor én megcsinálom a meghívókat és a dekorációt, veszek egy telefont és majd egyeztetünk! A bulin találkozunk! Szia So Ra!
Mivel megérkeztünk és sürgősen néznem kell a neten koreai díszeket és hozzá illő orkokat elbúcsúzom So Rától és majd szerintem együtt fogunk bulizni!


// köszi szépen Smile //

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz   

Vissza az elejére Go down
 

Kim So Ra and Kilian elhanyagolt folyosószakasz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-