Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Elaine&David - első randi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Elaine&David - első randi   Csüt. Dec. 27 2012, 18:34

Tényleg fogalmam sincs, hogy mi a terve velem, de már nagyon izgatott vagyok, bár a sok visszautasítása, nagyon is rosszul esett. Megpróbálom ezt figyelmen kívül hagyni, de valahogy nem akar ezen segíteni. Hiába nem értem, nem is akarja, hogy megértsem őt. Még nem volt egy ilyen bonyolult nő az életemben. A nővérem hozzá képest piskóta.
- De én egyáltalán nem értelek. - Elhúzom a számat, pedig én meg akarom őt érteni, mert akarok vele többet is, bár szerintem erre már rég rájött. Szívem a mellkasomban egyre jobban dobog, ahogy a szexről kezdünk el beszélni. Már attól kész vagyok, hogy ez a téma. Tudom, hogy Elaine csak direkt játszadozik velem, bár akkor is meghódítom, ha nem most, akkor majd részegen. Magabiztos vagyok, ahogy haladunk a folyosón és a kocsihoz érünk. Nagyon is tetszik, nem tagadom, majd miután megcsodáltam őt is és titkon a vezetőt is, beülök. Érdeklődök tovább, hogy merre is megyünk és hogyan tovább, mert nem hiszem, hogy egy árokban akar majd aludni, ahol a lesi fotósok simán lekaphatják. Csak akkor kapok választ, mikor már kitolatott. Persze nem akarom zavarni a vezetésben, de elaludni sem szeretnék, így valahogy muszáj ébren tartanom magam. Ez a meleg, ami itt van, csak elbágyít.
- Ez most úgy hangzott, mintha a sárga földig akarnád leinni magad. Mondjuk engem nem zavar, úgy is a karjaim közt fogsz kikötni. - Vigyorgok, ahogy magabiztosságtól csöpög a mondanivalóm. Akkor is elérem, hogy velem legyen. Csak bámulok ki az ablakon, hogy merre is megyünk. Ez a forgalom csak jobban elálmosít, pedig nincs is előttünk senki, szerencsére a dugót már elkerültük. Azért kíváncsi vagyok, hogy hova megyünk, így éber maradok, amennyire csak tudok.
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Csüt. Dec. 27 2012, 19:08

- Majd fogsz.
Ennyi. Ezen most nem akarok agyalni. ehhez nekem is késő van. Mellesleg, régen rossz lenne, ha rögtön az elején tökéletesen kiigazódna rajtam. Elvesztené a dolog a titokzatosságát. Fele annyira sem lenne érdekes. Szerintem. Bár ő lehet nem is vágyik semmi izgalomra. De akkor meg elérem, hogy vágyjon rá.
Kiérünk, a kocsim is meg van. Bepakolok hátra, aztán beszállunk, és szerencsére David sem tiltakozik. Persze tudtam, hogy nem fog, csak na. Egyébként nem szeretek vezeti. Csak ezt az autót szeretem. Apám szerint tipikus női vezető vagyok. Ami nála a rosszal egyenlő. Én úgy vagyok vele, hogy nem vagyok gáz. Nem okoztam még soha balesetet. Kocsit is csak egyszer törtem - apámét, de azt is csak azért, mert a tehén a semmiből bukkant fel - amikor egy hetes volt a jogsim. Az meg már 10 éve volt. Azóta sokat javultam. Bár még mindig nagyon kell figyelnem, ha nem koncentrálok hajlamos vagyok elfeljeteni, hogy teszem azt sebességet kéne váltani. David előtt meg nem akarok beégni, szóval csak akkor válaszolok, amikor már a sebesség váltáson túl vagyok. Ha már megyünk, akkor nem lesz gond. De igazából az sem bánom, ha elalszik... Sőt.
- Nem, annyit nem szándékozom inni, csak úgy hangoztál, mintha aggódnál. hogy nem foglak tudni visszahozni...
Mert jah. De amúgy mindegy. A másik megjegyzése, hogy hol fogok kikötni... Nos, ezt inkább elengedem a fülem mögött. Mert én is valami hasonlót szeretnéd, de nem kell mindent rögtön az orrára kötni.
Viszont el kell intéznem egy telefont, így benyomom a telómon az egyik gombot, majd várom, hogy kicsöngjön és felvegyék.
- Eeelaaainnnnnnne!
Mosolyra húzom a számat, a legjobb barátnőm. Mindig számíthatok rá, és nem faggat sosem. Nem is húzom az időt.
- Ugye tele a bárszekrény?
- Neked is szia, amúgy igen - megforgatom a szemem, felesleges körök, mint a köszönés... de azért mondok én is egy sziát - Viszont holnap délben jönnek a takarítók.
- Jó, addig biztos nem maradok. Szia.
És már ki is nyomom. Ami miatt tuti meg fog sértődni, de sebaj. Még jó, hogy a GPS-ben a kedvenceim között van a cím, így sötétben olyan nehéz megtalálni azt a kis utcát, ami ahhoz a házhoz vezet... De majd ez a kis cukiság szól.
Davidre pillantok, aztán vissza az útra.
- Ha gondolod aludj nyugodtan, felkeltelek, ha odaérünk... de azt is szívesen meghallgatom, hogy mik a terveid az elkövetkező - az órára pillantok - tizenkét órára.
Mosolygok. Tizenkét óra... Egészen korán van. Persze csak akkor, ha az én órámat vesszük alapnak, mert akkor csak délre kell visszaérni, ami 11-et jelent, ami azt jelenti hogy tízkor le kell lépnünk. De az még tizenkét óra. Csodás. Legalábbis remélem, hogy így gondolja.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Csüt. Dec. 27 2012, 19:31

A szemeibe nézek, majd inkább rá hagyom. Már valóban nem bírok kiigazodni rajta, pedig eddig azt hittem, hogy nagyjából tudom, hogy mik lesznek a lépései. Sóhajtok egyet, majd kint a kocsinál beszállok és várom, hogy beszélgessen velem, bár eléggé feszültnek látszik és ritkábban válaszol. Felvonom a szemöldökömet, bár nincs jogsim, de tudtommal semmi rossz nincs abban, ha valaki közben beszélget. Lehet, hogy ő nem olyan, így inkább az utat figyelem. Azért remélem, hogy tud vezetni és nem most kapta meg a jogsiját, mert akkor életveszélyben fogom magam érezni.
- Ja nem. Én veled bárhol elalszok, csak azt hittem, hogy valami kocsmafélébe megyünk, ott meg aligha vannak szobák az emeleten. - Rántom meg a vállaimat kimondva a véleményemet, hogy miért is gondolom ezt így. Csodálom, hogy nem válaszolt arra, hogy a karjaim közt lesz, pedig ott fog kikötni, én azt garantálom. Megvárom, míg telefonál egyet, bár ahogy hallom előbb fogok megsüketülni, mint leimádkozni Elaineről a bugyit. Kezdem nem érteni, hogy hova megyünk. Azt hittem, hogy egy kocsmában kötünk ki, jól berúgunk, a wc-ben vagy itt a kocsiban egymásnak esünk, alszunk egyet és holnap minden olyan lesz, mint ezelőtt. Amint lerakja a telefont, felé fordítom a fejemet.
- Tulajdonképpen hova megyünk? - Érdeklődök, mert nagyon is érdekel, hogy hova visz, bár ez a terület már kezd kiesni a fejemben lévő térképről. Erre még nem jártam, így csak még jobban kezdek forgolódni és figyelni, hogy merre megyünk.
- Tizenkét órára? - Fordulok felé, kicsit nyitva is marad a szám a meglepődéstől. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig velem akar maradni. Egészen eddig azt hittem, hogy egy ital és utána megyünk Isten hírével, de kezd megdőlni ez az elméletem.
- Ami azt illeti lenne ötletem... - Titokzatosság cseng a hangomban, bár szerintem tudja, hogy mire gondolok. Ha meg ennyi időnk van, akkor akár több menet is lehet egymás után. Kezemet a combjára helyezem, megpróbálkozok még egyszer ezzel, fejemet az ablaknak döntöm és úgy nézem őt, néha az útra is figyelek.
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Szer. Jan. 02 2013, 20:07

Vezetni jó... Csak én nem rajongok érte, de ebben az országban muszáj, akkorák a távolságok máshogy egyszerűen nem is lehet eljutni A-ból B-be. Szóval erre kicsit jobban oda kell figyelnem, mint az átlagnak, de ha már felérünk az autópáyára akkor nem lesz gond. Sajnálom, ha emiatt most kicsi rosszul érzi magát, de majd kárpótlom, és elfelejti az egészet.
- Ezért nem megyünk kocsmába.
Bár eredetileg azt terveztem, de meggondoltam magam, és egy gyors telefon után már azt is tudom, hogy semmi akadálya az elképzeléseimnek. Imádom a helyet ahova megyünk, és Davidnek sem lehet majd semmi kifogása. Még ha a stílus esetleg nem is tetszik neki, az a luxus, ami vár ránk... Imádom. Szóval telefon, és beszélgethetünk tovább. Nem csodálom, hogy kíváncsi én is az lennék.
- Egy hétvégi házba, a város szélén. Az egyik batárnőmé, ki szokta adni, de ha éppen nincs ott senki, akkor használhatom.
Magyarázok kedvesen, és remélem nem fog ellenkezni. Ennél nagyobb célzást nem is kaphatna arra vonakozólag, hogy milyen céllal megyünk. Vagyis de. Adok neki még egy kis löketet, és megkérdezem, van-e valami jó program ötlete, tizenkét óra hosszra. Mondjuk pár órát nem ártana aludni, de nekem elég 5-6 óra is, szóval a fennálló időt akár kellemesen is eltölthetnénk.
- Igen, ha csak nem sietsz nagyon máshova... Mert még nem mondtad, holnap mikorra kell visszaérned.
Nos igen. Ez még rövidíthet rajta, de optimista vagyok. Miattam ki ne lógná el az óráját? Én a sajátomat is ellógnám, csakhogy jó példát akarok mutatni. Legalább ebben. Ha másban nem is... Szóval ha csak nem mondd mást, akkor tizenkettő marad, és nem engedek belőle. Végre veszi a lapot, és a hangjában sejtelmesség csendül, ahogy válaszol. A kezét a combomra teszi, amit most nem teszek alrébb, itt senki sem lát, és amíg nem csinál hülyeséget, ami korlátozna a vezetésben, addig engem sem zavar.
- Hallgatlak...
Fordulok felé mosolyogva, és remélem, hogy hajlandó mesélni, legalább nagy vonalakban. Érdekel mennyi fantázia szorult belé...
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Csüt. Jan. 03 2013, 22:27

Szeretem figyelni Elainet, főleg most, hogy el van foglalva a vezetéssel, így kedvemre legeltethetem rajta a szemeimet. Egyből a melleit veszem szemügyre, majd megyek egyre lejjebb, has, comb, már amennyire látom és fantáziálok. Tudni akarom, hogy milyen az ágyban és el fogom érni nála ezt a célomat. Azzal, hogy kijelenti nem megyünk kocsmába, csak egy szálloda vagy panzió jut az eszembe és kezdek egyre jobban izgulni, főleg azért, mert tudom, hogy oda miért mennek a párok. Szívem gyorsabban kezd el zakatolni, főleg hogy hallom még jobb helyre megyünk. Annyira várom, hogy ott legyünk, mert már nagyon is benne akarok lenni. Nem is egyszer fogom ágynak dönteni és nem csak ott lesz az enyém. Amint ezeken gondolkozok, a telefon beszélgetést is elintézi, ami következtében muszáj rákérdeznem, hogy pontosan hova is megyünk.
- És mit akarsz ott velem csinálni? - Titokzatosan ránézek, egy sejtelmes mosolyt az ajkaimra varázsolok. Már eljutottam odáig képzeletben, hogy mit tudunk kettesben egy eldugott helyen csinálni. Az biztos, hogy nem korrepetálni fog.
- Nem számít. Akár egész nap is el vagyok veled, de ha 12-re visszaakarsz érni, akkor jövök veled. - Rántom meg a vállaimat, mert nekem teljesen mindegy, én legszívesebben egy teljes hétvégére elbújnék vele, hogy csak kényeztessük egymást. Azért már elképzeltem, hogy miket tudnánk csinálni. Kezemet a combjára is helyezem, de nem csinálok semmit, mert azért balesetet nem akarok okozni. Hüvelykujjammal kezdem el simogatni, amíg nézem a combját. Már máshova kívánom a saját kezemet, ahogy az övét is. A kuplung helyett foghatna mást, de tudom, hogy ezzel még egy kicsit várnom kell.
- Kibilincsellek az ágyhoz... Utána leülök tv-t nézni. - Egész végig a combját nézem, ahogy az ujjam simogatja azt. Észre se veszem, hogy engem néz, már rég máshol van a fantáziám. Titokzatosan ejtem ki a szavakat a számon, majd egy kis hatás szünet, hogy felizguljon, direkt elviccelem és elnevetem magam.
- Vicceltem, de azért kikötözlek az ágyhoz és valami olyat csinálok veled, amit te is akarni fogsz. - Titokzatoskodok tovább, bár a hangom nagyon is komoly. Reménykedek benne, hogy van bilincs elrejtve a ház valamelyik fiókjában, hogyha Elaine ide szokott járni. De ha nem azzal sincs gond, mert talpra esett fiú vagyok, feltalálom magam.
- Miért te mit tervezel velem? - Kérdezek vissza, hogy neki mi is a terve, hátha valamennyit elárul belőle.
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Szomb. Jan. 26 2013, 12:57

Kedvem lenne nevetni, annyira édes, ahogy izgatott lesz. Persze nem túl látványos, de az egész teste árulkodik erről. Ezt a fajtát már nagyon ismerem. Tetszik is. De most az útra koncentrálok, meg arra, hogy biztonságosan odaérjünk.
Az autópályát hamar elérjük, innentől könnyebb a dolgom. Nincsenek sokan, nyugodtan haladhatok egyenesen. Beszélgethetünk is. Bár nem erről akartam... De ha már így alakult...
- Hm... Aludni akartál...
Válaszolok hozzá hasonlóan sejtelmesen. Most komolyan! Nem várhatja, hogy mindent az orrára kötök. Elvesztené a dolog a varázsát. Persze ehhez ő még túl fiatal, nem biztos, hogy megértené.
A következő kérdésre már tetszik a válasza. De azért igyekszem jó tanár lenni, és kicsit dorgálóan pillantok rá.
- Remélem ezt azért mondod, mert nincsenek holnap óráid, és nem azért, mert lógni akarsz...
De persze nem tudok én olyan szigorú lenni. Főleg akkor nem, ha a kezét a combomra teszi, és simogat. Na nem baj. ez tulajdonképpen kellemes, és tetszik is, hogy végre mer kezdeményezni. Eddig úgy tűnt tőlem várna mindent, pedig én elég sok jelzést küldtem már neki. Lehet felébredt a gondolattól, hogy elraboltam egy éjszakára? Mondjuk, ettől én is magamhoz térnék az egész biztos. Jól esik, amit csinál. Épp ezért is faggatom, hogy mik a további tervei. Érdekel, mennyire rugalmas, vad stb.
A válasz jól indul. A bilincseknek meg van a maga varázsa. Bár első alakommal még hanyagolnám. Azt csak akkor vagyok hajlandó, ha már bizonyított. De nem szoktam elzárkózni az ilyesmitől. A mondat vége... Nos, azon felnevetek.
- Akkor inkább hazaviszlek, a tv-zéshez nem kellek.
Mondom végül megjátszott sértettséggel. De ha rám pillant, akkor kacsintok egyet, hogy tudja, ezt most egyáltalán nem gondolom komolyan. Már döntöttem, és ma éjjel őrülten fogunk szexelni. Legalábbis, ha benne van. De miért ne lenne benne? Egész mostanáig ezt akarta... Csak még egy kicsit kéretem majd magam. Mert nekem szabad.
- Mi van, ha nem akarom, hogy kikötözz?
Kérdezek vissza, mert ezt most tényleg nem vállalnám be vele. De amúgy nyitott vagyok minden további ötletére. Csak sajnos, pont azt a részét nem fejti ki, amelyik érdekelne. Visszadobja a labdát. Cseles. Én pedig mosolyra húzom a számat.
- Gondoltam rá, hogy leitatlak, de már nem látom értelmét...
Nyilván ő is mást akart hallani, de ha ő sem, akkor én sem. Szóval most csak ennyit mondok. És közbe a gps-re pillantok, mert azt mondja, 40 mérföld a kijárat. Meg is van. lehajtok az autópályáról, és szépen lassítok. Hamar beérünk az erdőbe, én meg figyelem a kis kütyümet, hol kell befordulni. Ezek az erdei utak annyira egyformák, sötétedés után egyszerűen lehetetlen megkülönböztetni őket. Alig tíz perccel később pedig, már parkolok is. Kiszállok a kocsiból. Kiveszem a táskámat, aztán Daviddel együtt a bejárathoz sétálok. A kulcs most is a virágcserépben van. Egy pillanat alatt kinyitom az ajtót. Végre, végre, végre, itt vagyunk!


//amúgy a sebváltót fogják, a kuplungot tapossák Wink és bocsi, hogy csak most :/ //
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Szomb. Jan. 26 2013, 18:29

Nem arra a válaszra számítottam, amit hallok, ezért egy kicsit el is szomorodok a kezdeti meglepődöttségem után. Nem mondok semmit, bár ha vele tehetem, akkor megelégszek az alvással is, viszont akkor biztos lehet benne, hogy elfogom azt érni, hogy lefeküdjünk. Már csak az a gondolat is lázba hoz, hogy a tanárommal lehetek együtt, aki mellesleg nagyon is jól néz ki. Épp ezért nézek végig rajta ismét, egyszerűen nem bírom levenni róla a tekintetemet. A dorgáló pillantására, csak egy titokzatos mosoly jelenik meg az arcomon.
- Neeeem, én soha sem lógnék… - Húzom el a mézes-madzagot, azért volt már olyan, hogy lógtam, de csak azért, mert unalmas volt az óra. Viszont milyen jó lenne, hogyha együtt mennénk órára, mert úgy kezdődne másnap, de tudom, hogy nem így van, mert én egy nagyon unalmassal fogom kezdeni, amit már most kihagynék. Tudom amúgy is, hogy nem tud szigorúan nézni, mert egyszerűen nem ilyen a természete, így abban is biztos vagyok, hogy nem fog sarokba állítani. A fejemben megannyi terv van, így már most tudom, hogy egy nagyon jó éjszakának nézünk elébe, persze, hogyha Elaine is akarja. Akarom, hogy benne legyen, mert akkor biztos, hogy azt a 12 órát szexel fogjuk tölteni, legalábbis nagyon remélem. Ahogy elkezdem mondani a tervem, látom, szinte felcsillannak a szemei, örülök, hogy benne lenne ilyenbe, de aztán valami mást mondok, amire nincs felkészülve, szimplán kíváncsi vagyok a reakciójára. A nevetésére, széles vigyor jelenik meg az arcomon.
- Pedig megnézhetnénk együtt a gumimacit. Olyan ijesztőek, hogy szívesen hozzád bújnék közben. – Viccelek továbbra is, majd egy picit oldalra döntöm a fejemet, ahogy az arcát nézem. Egyszerűen annyira gyönyörű, hogy már most neki esnék, hogy a dolgok közepébe vágjunk, de nem akarok karambolozni, így türtőztetem magam. Újból elkezdem a mondandómat, amit az előbb olyan szépen elpoénkodtam. Összeráncolom a homlokomat, mert azt hittem, hogy tetszene neki az effajta kicsit durvább, vadabb együttlét.
- Miért ne akarnád? – Érdeklődök, mert kíváncsi vagyok, mert eddig úgy láttam, hogy bejönne neki. Persze elsőnek, csak simán magamévá tenném, a harmadik, negyedik együttlétnél, ami még a mai nap meg fog történni, tuti, hogy kikötözöm. Nem tudok meg többet, hogy mit csinálna velem, pedig én elárultam egy keveset.
- Leitatni? Miért kéne leitatni? Józanon jobb vagyok az ágyban. – Döntöm hátra az ablaknak a fejemet, ahogy őt nézem. Kíváncsi vagyok arra, hogy miért akarna leitatni, akkor rendszerint használhatatlan állapotban vagyok. Viszont nekem már most vannak elképzeléseim, hogy hol és milyen pózban is csinálhatnánk. Elfordítom a fejemet, hogy előre kinézzek és lássam, hogy merre megyünk, de nem igazán sikerül, mert nincs közvilágítás. És tényleg behozott az erdőbe… Kiszállok vele együtt a kocsiból, mikor megérkezünk, majd körbe nézek, de még mindig nem látok az orromnál tovább sem. Úgy döntök, hogy követem be a házba, így mikor ő belép, én is azt teszem. Neki dőlök odabent a falnak és csak addig fonom össze a karjaimat, amíg el nem tudom kapni. A csípőjét megfogva szorosan magamhoz húzom, még le se vetkőztem, de most pillanatnyilag ez nem érdekel. Egész közel hajolok az ajkaihoz, csak pár milliméter választ el tőle.
- Mit is akarsz csinálni? – Teszem fel a kérdésem, de nem fogom megcsókolni, kíváncsi vagyok rá, hogy ő mennyire akarja.
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Szomb. Jan. 26 2013, 21:38

Nem tudok mindig a kedvében járni, de őszintén szólva eléggé elveszi az én kedvemet is az állandó hangulatingadozása. Viccelődöm, nem igaz, hogy nem érti. De nem is görcsölök ezen, figyelem inkább az utat, és remélem, hogy a továbbiakban kellemesebben alakul köztünk ez a beszélgetés.
A lógásokat illetően mosolyognom kell. Édes, ahogy válaszol. Bólintok is neki. Így minden rendben lesz. Ha jól viselkedik, akkor én is figyelni fogok, hogy ne késsen el.
- Szóval neked hánytól van órád?
Kérdezem, meg biztos, ami biztos. Még most mondja, akkor úgy tervezünk. Nem akarok tényleg problémát később. S bár a szigorú nézés nem ment, most remélem a komolyat, komolyan veszi. Mert a komoly az megy. Nagyon is. Hiába a szakmába ez kell. Persze nem bírom sokáig. Már csak azért sem, mert témát váltunk, a keze meg a combomat kényezteti. Így max egy vérbeli színésznő lenne képes fapofával ülni, az meg azért nem vagyok.
Amiről beszélünk az alapvetően izgató. Sok dolgot elindít, beindít. Eszembe is jut jó sok minden, de azért nem vagyok teljesen telhetetlen, és azt is tudom, hogy a fiúnak is véges a kapacitása, és kell egy pár óra alvás is... De azért ki fogjuk használni az időt, mintha ez lenne az első és az utolsó alkalom is. Sosem lehet tudni, lehet tényleg így lesz. A jövő útjai kiszámíthatatlanok. Én viszont a mának, a mostnak élek, nem foglalkozom ilyesmivel. Inkább csak figyelek, és válaszolgatok.
- Ha kibilincselsz, nem tudlak megvédeni...
Vonom meg egyszerűen a vállam. Nem, a gumimaciktól való félelem, az most egyáltalán nem számít. Persze ott bujkál a mosoly az arcomon.
Eljátszom a gondolattal. Igazán érdekes lenne. De én erre ma, még biztosan nem leszek képes. Egyszerűen ehhez kell egyfajta bizalom, ami nincs meg bennem vele szemben. Miért? Hát mert nem ismerem. Anyám kiakadna, hogy akár a baltás gyilkos is ülhetne a kocsimban. De azt azért tudom, hogy ez a veszély nem fenyeget.
A kérdését illetően elgondolkozom. Kicsit be is harapom a számat, aztán oldalra pillantok, úgy válaszolok neki.
- Az nem első randis dolog.
Részemről ennyivel letudva, értse ahogy akarja. Mindenesetre figyelem tovább az utat. Érzem magamon közben az ő tekintetét is, de ezzel nem igazán foglalkozom. Hozzá vagyok szokva, hogy néznek, ez a műsorvezetés alapja. Egyáltalán nem hoz zavarba. Nem mintha ilyen célja lenne. Vagy igen? Ha van is, ez nem fog összejönni neki.
- Csakhogy ne érezd rosszul magad, amiért kihagytuk a kocsmát.
Ezt sem komolyan mondom. De szerintem mostanra megtanulta, hogy nem kaphat minden kérdésére választ. Az elején nem tudtam, hogy mennyire lesz kapható a terveimhez. Azóta tudom, hogy sokkal többet is bevállalna. És... még meg is változtattam az eredeti elképzeléseimet. Szóval panaszra nem lehet majd oka.
Az utolsó kis szakaszon nem beszélgetünk. Azt hiszem ő is érzi, hogy ebben a sötétségben, amikor egyedül az autó fényszóróira lehet hagyatkozni, nem túl szerencsés, ha nem figyelek teljesen.
Hamar odaérünk, és szerencsére a kulcsokat, és a zárat is gyorsan megtalálom. Az ajtó pillanatok alatt nyílik, és pár másodperccel később már bent is vagyunk. Felkapcsolom a villanyt, és már mennék, hogy letegyem a blézerem, amikor elkapja a derekamat. Végre! Közel hajol, és ha akarnám, már megnyalhatnám az ajkait. Na jó. igazából akarom, de még nem teszem. Inkább csak érzékien válaszolok neki.
- Kezdetnek mondjuk.... nem ártana levetkőzni...
Persze én csak a melegebb rétegekre gondolok. Ezt senki sem venné be, ugye? Főleg azért nem, mert beharapom a számat, és úgy várom a reakciót, miközben a kezeimet a nyaka köré fonom. Igen. Nem ártana vetkőzni, de most már jó lenne, ha kezdeményezően megcsókolna...
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Szomb. Jan. 26 2013, 22:42

Tudom, hogy nem veszi komolyan azt, amit produkálok, legalábbis nagyon remélem, hogy valóban így van. A komoly kérdésére, csak halvány mosoly jelenik meg az arcomon, ahogy őt nézem még mindig. Egyszerűen nem bírok elszakadni tőle, mert már a gondolataimban egészen máshol tartunk, és van hogy belebambulok a nézésébe.
- Csak késő délután lesz egy. Egy unalmas... - Rántom meg a vállaimat és sóhajtok egyet. Az biztos, hogy befogok rajta aludni, de ha hazaérek, akkor tuti, hogy lefekszek pihenni egy kicsit, mielőtt bemennék az egyetemre. Azért örülnék, hogyha Elaine beteget jelentene és egész nap együtt lennénk, de tudom, hogy ezt nem fogja megtenni értem. Direkt húzom az idegeit, hogy simogatom a combját. Egyszerűen tökéletes és már alig várom, hogy lássam ruha nélkül, remélem, hogy senki sem fog minket megzavarni, mert akkor bosszús leszek. Azért látom veszi a lapot, bár megint nem azt a választ kapom, amire vártam, de nem baj. Továbbra is mosolygok, azért van elég piszkos a fantáziám, hogy tudjak mit kezdeni vele, még akkor is ha ki van kötve.
- De hozzád bújhatok. - Döntöm oldalra a fejemet és bevetem a kisfiús mosolyomat, bár tudom, hogy egy pillanatra sem fog oldalra nézni, pedig szuggerálom. Azért kár, hogy nem megy bele, mert nagyon is elszórakoztam volna vele így. Egy pillanatra az utat kezdem el figyelni, ahogy belegondolok mindabba, hogy mi fog köztünk este történni. Ahogy készülök rá nagyon is kezdek izgulni, főleg, hogy hamarosan már biztos odaérünk. Még a GPS-re is ránézek, hogy merre is lehetünk. Elég hosszúnak tűnik az a kis idő, amit mondott.
- Miért, lesz több is? - Vonom fel kérdőn a szemöldökömet, mintha megilletődnék, hogy ő többet is akar. Persze nekem nincs ellenemre, sőt szeretném, hogyha egyszer a barátnőmnek nevezhetném, bár tudom, hogy ez soha sem fog idáig elfajulni, amit már most bánok. Pár éjszaka és több nem lesz köztünk, mire megint csak elhúzom a számat, de most már nem rá nézek, hanem ugyanúgy ki az ablakon. Már most elkap a féltékenység, hogy mással lesz együtt, pedig nem kéne, hogy ilyen bajom legyen.
- Azért egy-két pohár belefér a szünetekben. - Titokzatosan mosolygok, majd hagyom, hogy nyugodtan tovább vezessen az erdőben, hogy ne történjen semmi, tudom, hogy kell a koncentráció. Amint megjöttünk, kiszállok és egészen a házig megyek. Bent elkapom a derekát és közel húzom magamhoz, hogy közel hajolhassak hozzá. Érzem a leheletét az ajkaimon és nagyon is csábító, hogy megharapjam.
- Pillanatok alatt meztelenre vetkőztetlek, azon ne múljon. - Ahogy beszélek továbbra is ügyelek arra, hogy még véletlenül se érjen össze az ajkaink. Kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja, meddig húzhatom az agyát. Orrommal végig simítok az orrán, hogy a másik oldalra döntsem a fejemet, de továbbra is tartom azt a pár millimétert, ami köztünk van.
- Miért nem csókolsz meg? - Mosolygok, ahogy megkérdezem, tudom, hogy rám vár, de azért kíváncsi vagyok, hogy ő miért nem teszi meg ezt a lépést. Közben a kezeim lejjebb csúsznak a fenekéhez és belemarkolva még közelebb vonom magamhoz, de a csókot még mindig nem kapja meg, ha csak ő nem kezdeményez.
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Vas. Jan. 27 2013, 10:03

- Úgy könnyű...
Irigy lennék? Nem. Az nekem nem szokásom. Én előbb kezdek előbb végzek. Mellesleg a saját óráim még csak nem is unalmasak. Szerintem. Hmm... Vajon David az én óráimat is unalmasnak tartja?
Persze ezt nem most fogom megkérdezni, mert ha igent mond, akkor szomorú leszek, ha nemet, akkor sem biztos, hogy az az igazság. Kár lenne ezen rágódni. Sokkal jobb továbbra is csak a pillanatnak élni és élvezni az érintését, meg a beszélgetést, ami épp zajlik. Még ha a bilincsbe nem is vagyok hajlandó belemenni.
- Azt igen...
Ráhagyom. Nekem más képek ugranak be, ha arra gondolok mi mindent csinálhatnánk egymással kikötözve. De ha neki csak a bújásra van igénye. Az sokkal kellemesebb, ha nincs kikötve a másik, igaz ez is az egyéni véleményem, és megint csak teljesen lényegtelen. Nagyon ki lehetek, hogy ilyesmiken jár az agyam. Foglalkozom inkább az úttal. Még akkor is, ha valójában Daviddel szeretnék. Mert Davidre ott az egész éjszaka, meg a délelőtt, de csak akkor ha odaérünk a kedvenc kis házamhoz. A véleményem azért még megosztom vele, már csak azért is mert olyan kis kíváncsi, és persze, hogy csak még kíváncsibb lesz. Vajon tudja, hogy van egy határ, amikor jobb ha csöndben marad? Nem. Valószínűleg nem. Na jó, akkor marad az őszinteség.
- Nem tudom. Ez sok mindentől függ. És mielőtt megkérdezed mi az a sok minden, gondolkodj!
Szerintem ki tudja találni, hogy ha nem vesz le a lábamról ma éjjel, akkor nem akarok majd vele többet találkozni. Ehhez nem kell lángésznek lenni. Szóval remélem most megúszom az újabb kérdések hadát. Egyelőre inkább csalódott vagyok. Túl sokat kérdez, és keveset gondolkozik. Nem tudom miért csinálja. El akarja hitetni hogy tapasztalt, de közben nem úgy viselkedik. Ez egy darabig édes, de nem is tudom. Az az érzésem, hamar megunnám. Majd kiderül.
- Rendben.
Fordulok felé, mosolyogva. aztán az utat fürkészem tovább. Ami azt illeti egy pillanatra el kell gondolkodnom, hogy büntethető leszek-e ha őt itatom, de azt hiszem nem. A törvény szerint nagykorú felügyelete mellett ihat... Én pedig a tanára vagyok, szóval majd odafigyelek. Vagy, ha valaki ellenőrizni akar, akkor ezt hazudom, hogy én figyeltem rá. Közben persze nem... Mással leszek elfoglalva. Remélhetőleg vele együtt.
Szerintem egész hamar ideértünk. És most hogy itt vagyok, és kiszállhatok az autóból, egészen megkönnyebbülök. Mintha madár lennék... Biztos meglátszik azon is, ahogy lépkedek. Frissnek és üdének érzem magam, hamar be is jutunk, csak a villanyt kapcsolom fel, és már vetkőznék is, de nem hagynak.
Tetszik ez a játék. Ez végre olyasmi, amit vártam tőle. Ha ilyet is tud, akkor elnézek neki minden kis apróságot, mert ez jó.
Húzni próbál? Valószínűbb, hogy csak magát hergeli. Engem nem zavar. Van ebben az egészben valami irtó szexis. És nem az, ahogy a lehelete csiklandozza a bőrömet. Felpillantok a szemeibe, aztán még egy kicsit, egy hajszálnyit közelebb bújok, miközben válaszolok.
- Kapkodni azért nem kell... Miénk az egész éjszaka.
Ami persze nem jelenit, hogy nem élvezném. Ez nálam hangulat függő. Most speciel pont menne, ez a vetkőzzünk, és essünk egymásnak. De érdekesebb ha nem kötöm az orrára, nem igaz?
Eszkimó puszi. Édes. Ha ennyire szeretné, már igazán megcsókolhatott volna. De nem... még mindig kérdez.
- Azt reméled, hogyha sokat fecsegsz, megunom, és majd csókkal hallgattatlak el?
Kérdezek vissza egy szemtelen mosollyal. Mert ez most megint kezd az a túlzásba esős kategória lenni. De mivel a fenekembe markol, és tulajdonképpen én is szeretném, ha lenn már valami, ezért a füléhez hajolok, és ott suttogom az igazi választ.
- Pont azért, amiért te sem engem...
Mert azt várom, hogy ő tegye meg. Én személy szerint tettem eleget, hogy összejöjjön a ma este. Leszólítottam, elhívtam, idehoztam. Ez a tömör verzió. Igazán nem nagy kérés, hogy ez az apróságot ő tegye meg. Viszont, ha már itt vagyok a fülénél, akkor elkapom a fülcimpáját egy pillanatra. Aztán visszahúzódom, épp csak annyira, hogy a szemébe nézhessek. És amíg várom, hogy megcsókol-e végre, addig elengedem a nyakát, és elkezdek kibújni a blézeremből. Nekem ugyanis melegem van.


//nem a legjobb, bocsi...//
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Vas. Jan. 27 2013, 21:29

Halvány mosoly jelenik meg az arcomon, igaz, hogy könnyű, de teljesen lefogok fáradni agyilag, mire eljutok odáig, hogy suliba kell mennem. Szívesen belelátnék a fejébe, de sajnos nincs szuper képességem, pedig mennyivel jobb lenne. Egyből megtudnám cáfolni azt, amire gondol. Csak fürkészem a gyönyörű arcát, ahogy kijelentem, hogy hozzá tudok bújni. Örülök, hogy nem tiltakozik, hanem beleegyezik. Alig várom, hogy eljussunk arra a pontig, hogy hozzábújhassak. Már nagyon vágyok rá és lehet, hogy ez az izgatottság ki is ül az arcomra. Azt akarom, hogy nyomja egy kicsit jobban a gázpedált, hogy minél előbb odaérjünk, de tudom, hogy azzal nem lennénk előbb ott, és még az is lehet, hogy megbüntetnek jobb esetben. A rosszabb esetet már fel se vázolom magamban.
- Azért remélem, majd még lesz... - Én elmondom őszintén, hogy szeretnék még pár ilyet, ha csak este is, de akkor is jó lenne. El tudnám azt is képzelni, még ha titokban is, de járnánk. Az lenne a legjobb az életemben. Pedig még nem is érzem azt, hogy belezúgtam volna, de annyira rajongok érte, hogy lehet nem is kell olyan sok ahhoz. Nem éreztem még ilyet senki iránt, így fogalmam sincs, hogy milyen lehet szerelmesnek lenni. Eléggé jól elkalandozok és szinte nem is hallom azt, hogy beleegyezik az ivászatba. Csak elmosolyodok, mert azt láttam, hogy mozog a szája. Annyira kívánatosak, hogy már most letámadnám és vadul csókolnám. Kezdem úgy érezni, hogy nagyon is szenvedek mellette, remélem, hogy ez annyira azért nem látszik rajtam. Az utat kezdem el figyelni, pont ezért, hogy ne tűnjön fel neki semmi, bár itt bent amúgy is sötét van, talán nem bírja leolvasni az arcomról mindazt, amit gondolok. Már csak pár perc és ott vagyunk, aztán azt csinálhatunk amit akarunk. Már kezdek nagyon is izgatott lenni, így mikor megérkezünk, már ki is szállok és egy gyors körbe nézés a sötétben, már is bent termünk a házban. Egyből magamhoz ölelem, érezni akarom az egész testét, és az illatát is.
- Még szerencse. Van időnk mindenhol kipróbálni... Végig járjuk az egész házat... Kezdhetnénk itt. - Vigyorgok, ahogy suttogok, hiszen miért kéne kiabálnom, mikor itt áll előttem, nagyon is közel. Már kezdem úgy érezni, hogy nagyon is izgalmi állapotba jövök már csak azért, mert itt vagyok vele. De azért még több kell nekem, hogy eljussak odáig. A kérdésére elgondolkozok, elég jó megközelítés, de nem erről van szó.
- Erre még nem is gondoltam, de most, hogy mondod... - Elhúzom egy kicsit, de tudom, hogy nem fog megcsókolni. A fülembe súgott valódi válaszra elmosolyodok, majd mielőtt elkezdene levetkőzni, ajkaimat az ajkaira tapasztom. Vadul csókolni kezdem, mire megint belemarkolok a fenekébe, hogy közelebb húzzam magamhoz, bár már egy papírlap sem fér be közénk.
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Vas. Jan. 27 2013, 21:50

Kicsit csöndesebb lesz. De nem bánom. Kezdett sok lenni a beszéd, és kevés a cselekedet. Az az érzésem leállt bámulni, mert a keze már nem simogat, csak pihen a combomon. Persze nem baj, tetszik a belőle áradó hő, és felizgat a tény, hogy ez a meleg kéz hamarosan nem csak a combom fogja érinteni, hanem az egész testem bebarangolja majd. Legalábbis remélem. Máshogy nem lenne az igazi. De szerintem ennyit már ő is tud. Elvégre ha csak kicsi Casanova is, akkor is kellett már találkoznia pár lánnyal, hogy felvilágosítsák, mire vágyik egy nő. Egy magát nőnek képzelő... Ah. Ez a gondolatmenet egész szórakoztató. Kedvem lenne dúdolni, csak azért nem teszem, mert úgy hallom ő is végiggondolta, amit mondtam. Végre nem kérdez, hanem valamiféle megállapítás szerűséget tesz. Nos...
- Majd meglátjuk.
Nem szabad nagyon egyértelmű választ adnom, mert akkor túlbuzgóvá válik, és én azt nem szeretném. Jobb ha marad kicsit bizonytalanságban és küzd, hogy "megtarthasson" magának. Ha meg nem, akkor így jártam, vannak még halacskák.
Az út többi része is csendesen telik. De már nem vagyunk messze. A kocsit közvetlen a ház előtt parkolom le, alig kell két métert megtenni, hogy bejussunk az ajtó másik oldalára. Itt pedig végre David is szárnyakat kap. Vagyis, én így hívom, amikor egy fiú megmutatja mi is rejlik benne valójában.
Tetszik, ahogy magához húz. Van benne valamiféle határozottság, és erő. Talán egy kis dominancia is, ami már egészen férfias.
- Ahhoz azt hiszem kicsit sok a 3 emelet, de próbálkozni lehet.
Nevetek, s közben hátrahajtom a fejem. David átölel, így nem kell attól tartanom, hogy elesnék. Nevetni pedig így a legjobb.
Akármennyire is fiatal és akármennyire is kamasz még, annyi menetet ő sem bírhat egy éjszaka alatt. Több mint 10 helyiség van ebben a házban. Az még nekem is sok. De azért tetszik az ötlet. A kandalló előtt a szőnyeget, kifejezetten imádom. Bár a konyhapult sem rossz... Elsőre mégis csak az ágyra szavazok.
S bár azt mondtam határozott, mégis ott egy kis bizonytalanság, erre utal a kérdése is, még tart az előbbi jó hangulatom, ezért viccelődöm, de aztán a közelsége, az illata, a fenekembe markoló ujjai, megteszik a hatásukat. Közelebb hajolok, a fülébe suttogok, s ahogy visszahúzódom, hogy a szemeibe nézzek, végre megcsókol.
Vadul teszi, és kicsit talán kapkodósan de nem zavar. Hasonló szenvedéllyel csókolom vissza, a jobb kezemmel pedig a hajába túrok. Harapom az ajkait, és lassan húzni kezdem befelé a házban. Ha az ágyig nem is, valami fekvésre alkalmas helyik el kéne jutnunk.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Vas. Jan. 27 2013, 22:07

Kezdek elfáradni ebben az utazásban, nagyon is elálmosít ez a sok fény az autópályán, aztán meg a válaszok és a kérdések is rövidülnek, így már nincs semmi, ami miatt ébren kell maradnom. Sóhajtok egyet, és észre se veszem, hogy a kezem is leállt. El is veszem a combjáról, kicsit behunyom a szemeimet, hátha gyorsabban telik az idő. Csak az agykerekeim forognak, így biztos, hogy nem fogok elaludni, de már kezdtek égni a szemeim. Örülök, hogy legalább nem zárkózik el attól, hogy talán legyen még pár randi. Ha ügyesen csinálom, akkor még össze is jön velem, de azt nem garantálom, hogyha valaki flörtöl, akkor nem leszek féltékeny. Tudom, hogy neki csak egy diák vagyok, de a mai estén elakarom érni azt, hogy kelljek neki. Épp ezért jó, hogy most a fejemben átgondolok mindent. Érzem már, hogy rátérünk az erdei útra, így kinyitom a szemeimet, hogy lássak, de a fényszórók által bevilágított útszakaszon kívül semmi. Az oldalsó ablakon is kipillantok, de a fákon kívül úgy szintén semmi. Végül csak megállunk és bejutunk a házba, ami nekem nagyon is tetszik. Magamhoz húzva kicsit játszadozok vele, de csak nem bírom elérni azt, hogy annyira kívánjon, hogy megcsókoljon.
- Csak a legfontosabb helyszíneket! - Jelentem ki maga biztosan, majd hagyom, hogy hátradőljön, így legalább tökéletes rálátásom van a dekoltázsára, amit hamarosan ruha nélkül is láthatok, remélem. Behajolok és amennyire tudom, elkezdem puszilgatni a nyakát, majd lefelé menve a dekoltázsát, amennyi kilátszik. Majd visszahajolok, hogy a szemeibe nézhessek. Megbabonáz az illata, már most imádom, így nem bírom, csak megcsókolom. Vadul, hogy érezze, már nagyon is akarom őt, de persze nem fogom elkapkodni, de már akarom látni és végig felfedezni a testét. Nagyon is izgató, ahogy az ajkamba harap, bele is mosolygok a csókba, nem tudtam, hogy ennyire vad is tud lenni. Hagyom, hogy húzzon magával, odamegyek ahova szeretné, közben azért a cipőimet is leveszem a lábaim segítségével, így egy kicsit lassabban tudunk menni az elején, majd mezítláb már megyek is. Egy helyiségbe jutunk, éreztem, ahogy az ajtófélfán végig csúszott a vállam. Tovább megyünk, amint Elainenel neki ütközünk a kanapé háttámlájának.
- Kezdhetjük is a kanapén. - Vigyorgok, majd újból csókolni kezdem, miközben már a blézerét leveszem, hogy a földön landoljon. Nagyon is szorosan simulok hozzá, már akarom őt.
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Vas. Jan. 27 2013, 22:43

Nekem nem tűnt vészesnek az utazás és a kocsiból kiszállva, újra töltődöm. Vagy inkább attól, ahogy David reagál bent a lakásban? Már nem igazán tudom megmondani. De hirtelen sokkal tetszetősebb lesz. Megnevettet, és ahogy hátradőlök, rögtön csókolgatni kezd. Kinek lenne kedve ezután felegyenesedni? Nekem. De csak mert muszáj, mert nem akarom, hogy abbahagyja, de mégis megteszi, szóval találnom kell egy módot, hogy rávegyem folytassa. Nem tudom, hogy a füle érzékeny-e vagy más miatt, de élvezem, hogy végre nem vár rám, hogy kezdeményez, hogy férfi. Hagyom magam, aztán visszacsókolok, és hasonlóan vadul teszem, mint ahogy ő is tette. Felizgat ez a vadság. Persze a nyugodt szexel sincs semmi bajom, de most jól esik ez. És ha lehet még tovább korbácsolom a dolgot. Harapdálom, persze csak úgy, hogy ne okozzak fájdalmat, de ez az egész őrült jó legyen.
Belemosolyog a csókba, és ettől az én szám is mosolyra húzódik, aztán a hajába túrok és húzni kezdem befelé. Menet közben rugdosom le a cipőimet én is. Ilyenkor áldom az eszem, hogy lapos talpú cipőben vagyok, és nem magassarkúban. Azzal csak a baj van.
Lehet, hogy sokszor voltam itt? Szinte zsigerből tudom, hogy merre kell menni, bár azt hiszem az ajtót a nappaliba kicsit elszámoltam, de nem baj. Egy kis dörzsi belefér, nem csattantunk nagyot.
A kanapénak ütközöm, és ezzel tulajdonképpen elérem, amit akartam. Persze az is lehet, hogy David vezetett ide. Viszont ez teljesen lényegtelen jelen körülmények között.
A szavai hallatán mosolyra húzom a számat, és megforgatom a szemeimet.
- Ne dumálj már annyit...
Eddig bírtam, most már muszáj volt megjegyeznem. Magamhoz rántom, és tovább csókolom. De nem tudok nem szórakozni azon, ahogy kinézett. A rúzsom már rendesen nyomot hagyott a száján. Kissé vicces, ugyanakkor tetszik is. Lerí róla, hogy az "enyém". Mert most az. Ha csak egy menetre is, de az enyém.
Segítek neki, ahogy a blézeremtől próbál megszabadítani, és én is lehúzom róla a legfelső réteget. Csók közben aztán a kezem a ruhája alá vándorol, érezni akarom a bőrét, egyszerűen kell, és ha rajtam múlik, akkor póló és pulóver együtt repül le róla.
Egy pillanatra elszakadok tőle. Megfogom a kezét, és áthúzom a kanapé másik oldalára. Ott lenyomom, hogy üljön, majd rámászok, lovagló ülésbe, és én is ledobom a felsőmet. Csak ezt követően kezdem el újra csókolni, de nem csak a száját, tovább megyek a nyakára és a mellkasára is. Fel akarom izgatni, azt akarom, hogy akarjon, hogy sokkal többet adjon vissza. Miért? Talán mert önző vagyok. Vagy mert elvette az eszem az illata és az izmos felsőteste.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Hétf. Jan. 28 2013, 23:09

Elkezdem puszilni ott, ahol érem, ha már hátradőlt. Mindenhol ott akarom hagyni a puszimat, de sajnos túl sok a ruha, bár ezen könnyen segíthetünk. De előtte muszáj a csókját is megízlelnem. Egyszerűen bevadulok tőle, még attól is, hogy a tanáromat tehetem magamévá perceken belül és ez a folyamat még párszor megfog ismétlődni. Kérdeznék tőle még pár dolgot, de nem hagy. Azzal, hogy beletúr a hajamba és elkezdi harapdálni az ajkaimat, már most letudnám tépni róla a ruháit. De türtőztetem magam és hagyom, hogy a nappaliba vezessen, ahol neki ütközünk a kanapénak. Kicsit meglep, ahogy leszól, bár mire bármit is mondanék, magához ránt és újból megcsókol, amit viszonozok is. Kezeim lecsúsznak a fenekéhez és belemarkolva magamhoz közel vonom, egyszerűen megvadulok érte. Leszedem róla a blézert egy kis segítséggel, majd hagyom, hogy a kabátomat lesegítse, közben a nyakát puszilgatom és finoman meg is harapom. Most az enyém, és senkinek se adom. Amikor a keze a bőrömet éri, hirtelen egyenesedek fel.
- Ahh, de hideg a kezed... - Suttogom, de egyből el is kapom a csuklóit, hogy ne mozduljon. Pillanatok alatt libabőrös leszek, de ezt nem láthatja, mert még rajtam van a pulcsi is. Pár másodperc után el is engedem a kezét, kezeimmel visszatérek a derekához, ajkaimmal pedig a nyakához. Érzem, ahogy végig húzza a kezét rajtam, hogy a felső öltözékem lekerüljön rólam. Libabőrös leszek, mert nekem még hideg van. Ahogy elválnak az ajkaink, követem egészen a kanapé másik oldalára, amikor gyors puszit sikerül elkapnom, mikor letol a kanapéra. Még folytattam volna, de már az izgató, ahogy rám ül és leveszi a felsőjét. A melltartójától is teljesen megvadulok, meg attól, amit művel velem. Azt hiszem a nadrágom kezd szűkös kalitka lenni. Kezeimmel végig simítok a hátán, fel és le, majd a melltartóhoz érve gyakorlott mozdulattal kikapcsolom. Közelebb húzom magamhoz és ha minden igaz, akkor térdelnie kell, amivel sokkal magasabb lesz nálam, bár ez a célom. Így könnyedén hozzáférek a melléhez, amit az ajkaimmal kényeztetni is kezdek. Egyiket puszilgatom, majd finoman megharapom, nyelvemmel játszadozok rajta, majd addig megyek lejjebb amennyire tudok az ajkaimmal, bár az nem sok, mert nem vagyok nyúlékony. Visszafele úton, ahogy bebarangolom a testét a másik mellét is ugyanígy kényeztetni kezdem, majd feljebb térek a nyakára, kezeimmel, már elengedem, hogy visszaülhet a combomra. Nem bírok magammal, de tudom, hogy nem siethetem el, mert lehet, hogy Elaine azt nem díjazná. Egyik kezemmel előre térek és megfogva az egyik mellét masszírozni kezdem, míg másikkal a nadrágjába nyúlok hátul. Ajkaimmal újból rátalálok az ajkaira, ha akarja, vadul és szenvedélyesen csókolva.
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Szer. Jan. 30 2013, 09:46

16+

Nem is tudom, hogy mi az, amivel ennyire megvadított egy pillanat alatt. Talán az a pár puszi a nyakamra, és a dekoltázsomra. Vagy talán azok, amiket az autóban mondott? Nem tudom, és nem is számít. Most kell, nagyon is, és ennek megfelelően csókolom, és húzom, és harapom, és túrom a haját.
Könnyedén jutunk el a nappaliba, egészen a kanapéig. Ott persze megakadunk, ami nem meglepő, mert rossz oldalon vagyunk, bár csók közben még ez is teljesen mindegy.
Nem akarom, hogy beszéljen, eddig is tök sokat beszélt, pedig most az lenne a legfontosabb, hogy érezzünk, és élvezzünk, azt pedig fecsegés közben nem lehet. Szerintem, és az ő véleménye, ebben, kivételesen nem érdekel.
Talán veszi a lapot, mert szó nélkül kezd el vetkőztetni, és ha rólam már lekerült a blézer, akkor az ő kabátjának is mennie kell. Igaz, ezt elintézhettük volna az előszobában is, de ezen már kár lenne rágódni. Egyébként sem elég ennyi, túl vagyunk öltözve, túlságosan is, nem csoda hát, ha kissé türelmetlenül nyúlok a pólója alá, hogy végre a bőrét tapinthassam. De nem igazán hagyja.
- Nyafogós.
Nézek a szemeibe pajkos mosollyal, de azért várok, amíg megszokja, a hideg kezeimet. Egyébként rettentően szórakoztat, hogy libabőrös lesz. A ház be van fűtve, nincs hideg, tehát ezt tényleg én váltom ki belőle.
Amint engedi, megmozdítom a kezeimet, és csak egy halk jóleső sóhaj hagyja el a számat, ahogy a nyakam kezdi csókolgatni.
Megszabadítom a pulcsitól, és a pólótól is, majd áthúzom a kanapé másik oldalára, hogy végre kényelembe helyezhessük magunkat. Egy "utolsó" puszi után ülőhelyzetbe tolom, majd rámászom és, csakhogy ne érezze magát rosszul én is leveszem a felsőm, és apró puszikkal kezdem kényeztetni. Tudom, hogy tetszik neki, érzem, és erre utal az is, ahogy sóhajtgat.
A keze a hátam simogatja, s amikor kikapcsolja a melltartómat, szinte kérnie sem kell, bújok én magamtól is. Persze közben még elhajítom a feleslegessé vált fehérneműt, de aztán már semmi sem áll az útjában, hogy ő kényeztessen engem. A hajába túrok, a nyakát cirógatom. Jól esik, amit csinál, és ügyes is. Persze van hova fejlődni, szerintem időzhetne tovább is de nem vagyok telhetetlen.
Egy halk nyögés is kicsúszik, amikor megharapja a mellem - na igen, ezt nagyon tudom élvezni... továbbhalad, majd a másik kis halmocska is részesül némi figyelemben, én pedig újra nyögök.
Visszaülök a combjára, és vadul csókolom, miközben az ő kezei bebarangolják a testem. Tökre felizgat ez a fajta ismerkedés, meg hogy nem annyira profi, mint egy korombeli. Kicsit megemelkedek, ahogy a nadrágomba csúszik a keze. Egyrészt, hogy több helye legyen, másrészt, mert csók közben az én jobb kezem is lejjebb vándorol és a nadrágján keresztül, kezdem el masszírozni a már keményedő férfiasságát.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Csüt. Jan. 31 2013, 04:55

16


Imádom, hogyha beletúrnak a hajamba és ezt kifejezem azzal, hogy egy kicsit lelassítok és a csók is szenvedélyesebb lesz, mint vad. A nappaliban már azon vagyok, hogy minél előbb az enyém legyen és ahogy érzem Elaine sem gondolkozik másképp. Nem értem, hogy mi a baja a kis beszélgetéssel, de ha így akarja, akkor most az egyszer szót fogadok neki, bár így is kicsúszik még egy mondat, mikor megérzem a hideg kezét a felhevült bőrömön. Meg is fogom a kezét, mire megkapom, hogy nyafogós vagyok.
- Nem vagyok nyafogós! - Jelentem ki határozottan, mert az nekem egyáltalán nem jó, hogy a jéghideg kezét végig húzza rajtam. Azért, hogy bizonyítsak a kijelentésem miatt, elengedem a kezét és hagyom, hogy levegye rólam a felső ruházatot. Libabőrös is leszek egyből, ahogy ez a művelet tart, hiába van meleg itt, én ettől a húzástól fázok. Hozzá is bújok, de csak úgy, hogy ne legyen feltűnő, hogy épp melegszek vele. Továbbra is csókolom, addig amíg engedi, majd a nyakát puszilgatom és bele is mosolygok, amint meghallom a sóhaját. Azt hiszem megtaláltam a gyenge pontját. Követem a másik oldalig, ahol engedelmesen leülök és amint az ölembe kerül, már annyira megbolondított, hogy nem bírok magammal. Élvezem, ahogy kényeztet a puszijaival, bár megvallom őszintén lejjebb is mehetne az ajkaival, de még nem tartunk ott, így megpróbálok türelmes lenni, ami jelen helyzetben elég nehezen megy. Amint sikerül kikapcsolnom a melltartóját már el is kezdem kényeztetni, észre se véve, hogy bújik magától nem kell nekem ehhez segítség. Azért amint a melleit kezdem egyesével kényeztetni, kezeim végig simítanak a gerincvonalán. A nyögésből következtetek arra, hogy megtaláltam a második gyenge pontját. Elszakadok a domborulatoktól, ami nehezen megy, majd hagyom, hogy visszaüljön és szinte már alig kapok levegőt, egyből vadul csókolni kezd, amit viszonozok. Szívem megállás nélkül úgy ver, hogy az már fáj, levegőt pedig már nagyon nehezen veszek. Kezem belecsúszik hátul a nadrágjába, meglepődök, hogy feljebb emelkedik, de nekem így jó. Sokkal jobb fogni így a fenekét, bele is markolok, amikor meg megérzem a kezét a férfiasságomon, jól esően nyögök egyet halkan. Szinte megfagy bennem a vér is, úgy állok le és élvezem, ahogy masszírozza a nemesebbik felem. Alig bírok magammal mit kezdeni, de végül erőt veszek magamon, így kihúzom a kezemet és előre vándorolva kikapcsolom a nadrágját. Majd mindkét kezemet végig húzom elől a testén és megfogom a melleit, amiket masszírozni kezdek. Elszakadok az ajkaitól, és puszilgatni kezdem a nyakát sóhajok közt.
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Pént. Feb. 01 2013, 15:29

17? Very Happy

Műsorvezető vagyok, rengeteget kell beszélnem, egyeztetnem, folyton jár a szám. Vannak pillanatok, amikor egyszerűen nem vágyom semmi ilyesmire. A most is pont ilyen. Nem érzem úgy, hogy egy jó szexhez beszélgetnünk kéne. Márpedig, erről van szó, nem? Ő engem akar, én őt. Ezt szavak nélkül is tudjuk, és egyébként is használhatná másra a száját.
- Csak egy egész picit...
Kacsintok egyet. Most is nyafog. De nem baj, mert végre rájön, hogy mit is várok tőle. Tetszik, ahogy csókol, ahogy a nyakamra, majd a melleimre vándorol az ajkaival, és nem csak azért, mert nem beszél, hanem mert jól csinálja. Élvezem, és ennek pár apró nyögéssel is hangot adok. Tudom, hogy ebből rájön, érzékeny ez a felület, de nem bánom. Elvégre ez csak nekem jó, ha tudja, akkor kényeztet majd, nem? De. Szóval nem aggódom akkor sem, amikor kicsit eltávolodik, csak megcsókolom újra, még mindig vadul és vágytól fűtve.
Teljesen bezsongtam. Ráadásul az ő kezei melegek, és kellemes borzongás jár át, valahányszor végig simít rajtam. Nem bánom, hogy a nadrágomba csúsztatja őket. Sőt, még segítek is kicsit, és megemelkedem, hogy jobban hozzáférjen a fenekemhez. Cserébe én is kényeztetni kezdem a nadrágján keresztül, már igencsak domborodó férfiasságát.
Belemosolygok a csókba, ahogy felnyög. Sejtettem, hogy ez tetszeni fog neki... teljes hosszában végigsimítok rajta, még a golyóihoz is hozzáérek a farmer anyagán keresztül, aztán ahogy elszakad a számtól és a melleimet kezdi újra masszírozni és a nyakamat csókolni, megszánom, és én is elkezdem őt megszabadítani, a farmerja szorításától. Gyors vagyok és rutinos, s szinte rögtön mozgatni kezdem a kezem, a boxerján keresztül. Miért azon át? Hát mert kínozni akarom egy kicsit. Mert azt akarom, hogy nagyon, de nagyon beinduljon... Mert most valami őrületesre vágyom... Aztán ha az meg volt, a második menet már lehet nyugisabb.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Szomb. Feb. 02 2013, 15:03

18

Nem vagyok nyafogós, de tudom, hogy nem fogom tudni meggyőzni. Viszont tudom, hogy tetszik neki ez a kis hiszti, mert ha nem, már rég itt hagyott volna, állítom. A kacsintására mélyen a szemeibe nézek, bár nem sokáig, mert csókolózunk elég vadul, már szinte alig kapok levegőt. Ajkaimmal ezért el is szakadok tőle és kényeztetni kezdem a melleit, egyesével. Mindkettőt ugyanannyi „figyelembe” részesítem, de egyelőre csak ennyit nyújtok. Szeretném, ha teljesen bevadulna, nem kaphat meg mindent egyszerre, ezt tőle tanultam most el. Nagyon is akarom, hogy annyira kívánjon, hogy szinte letépje rólam a ruhát és könyörögjön, hogy belé hatolva eljuttassam az egekig. A nyögéseiből arra következtetek, hogy nagyon is élvezi azt, amit vele művelek és ez nekem csak jó. Bele is mosolygok a puszikba, amiket adok. A vad csókokat már alig bírom viszonozni, úgy érzem kezd elfogyni a levegőm és megfulladok. Már annyira egymásnak estünk, hogy ebbe fogok meghalni. Szívem egyre vadabbul ver, levegőt meg alig kapok. Lehet, hogy én leszek az első aki nagyon is lefogja támadni a másikat, de most egy cseppet sem érdekel, mert azon kell agyalnom, hogy kapjak elegendő oxigént. A fenekéhez becsúsznak a kezeim és kezdem el markolászni, miközben a nyakába temetem az arcom, hogy levegőhöz jussak, mielőtt elájulok. Szaporán veszem a levegőt a nyakába, miközben élvezem, ahogy egyre jobban kínoz. Már nem bírom, így a melleit kezdem el markolászni és egyszerűen megőrülök. Hamarosan már nem élvezni fogom, hanem fájni fog, ha nem lépünk most azonnal tovább. Főleg azzal, hogy megint csak a boxeremen keresztül izgat. Kész ennyi volt, meguntam. Megfogom a derekát és lecsúszok vele a szőnyegre, magam alá temetem, befeküdve a lábai közé. Ajkaimmal a nyakától kezdve megyek egyre lejjebb megállva a mellénél. Finoman kezdem el harapdálni, majd szívogatni és nyalogatni. Tudom, hogy ettől megvadul, hiszen a kanapén is ezt vettem észre. Itt elidőzök egy kicsit, de most nem térek át a másikra, hanem megyek egyre lejjebb. Jó lassan, kiélvezve az útvonalat, hogy ezzel is egyre jobban feltudom tüzelni, legalábbis remélem. A köldökénél megállok, belenyalok, majd a fogaimat is végig húzom rajta, végül amennyire hozzáférek beleharapok. Itt is elszórakozok egy kicsit, amíg kezeimmel arra késztetem, hogy emelje meg a csípőjét, hogy letudjam húzni az utolsó ruhadarabokat, amik zavarnak engem. Amint lehúztam róla, a belsőcombjára kezdek el puszit adni és úgy megyek feljebb, oda ahol a leginkább izgatható egy nő, de, hogy lássa kivel van dolga, megállok a belsőcombjának a legfelsőbb pontjánál, majd elkezdek lefelé menni. Most én élvezem ki azt, hogy kínzom, ha már az előbb ugyanezt tette velem. Bár tudom, hogy ezt úgy is visszafogja adni. A másik combjának a belső felén is végig megyek apró puszikkal, majd már én sem bírom tovább, így nyelvem is odatéved a csiklójához. Végig nyalok rajta és élvezem a nedvességet és a forróságot, amit a nyelvemen keresztül érzek. Szinte már éget, de ez izgat engem a legjobban, hogy hamarosan megkapom teljes egészében. Nyelvemmel elszórakozok, hol gyorsabban, hol lassabban nyalogatom. Direkt elviszem ahhoz a ponthoz, hogy elélvez, de nem hagyom neki, ezért lassítok is. Egy puszit nyomok rá, majd elindulok felfelé az ajkaimmal, majd visszafele a másik mellénél játszom el ugyanazt, amit lefelé menet. Ujjaim veszik át odalent a helyet, ahol eddig a nyelvemmel ténykedtem. Bedugom őket, majd ki-be kezdem húzogatni, bár már most kifárasztott ez az egész előjáték, de attól függetlenül még folytatom. Mindent most akarok először és kínozni akarom, ha már ezt akarja. Bár ez nekem sem túl jó, mert őrülten vágyok rá és már benne akarok lenni. Kihúzom az ujjaimat, miközben az ajkaimmal megérkezek a nyakához és nekem pihenő fázisban a nyakát kezdem puszilgatni. Innentől átadom neki a terepet, hogy azt csináljon velem, amit csak akar.
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Szomb. Feb. 23 2013, 02:51

18


Valóban nem érdekel, hogy nyafog-e vagy sem. Sokkal fontosabb, minden más, amire a száját használni tudja. Már pedig... Tudja használni, ez bizonyos. Én pedig élvezem, most éppen hangosan, mert így tartja kedvem.
Vadulunk, én legalábbis mindenképpen. Nem mindig vagyok ilyen, de a legtöbb első éjszakám erről szól, tüzes, szenvedélyes, vad szexről. Ha ez nem tetszik neki, akkor az is biztos, hogy nincs második alkalom. Ha jól passzolunk ebben, akkor a folytatásban bármi lehet.
Kicsit talán szélsőséges a felfogásom, de nem érdekel. Világ életemben ilyen voltam a szexet illetően, nem most fogok megváltozni, és főleg nem egy kisfiú kedvéért. Mert az én szememben ő még az. Egy kedves, de nyafogós és türelmetlen kis srác.
Vad csókok, és időnként kissé esetlen tapogatózások közben, eljutok én is oda, hogy többet akarok.
A férfiasságát kezdem masszírozni, ami láthatóan, tapinthatóan tetszik neki. Mégis - vagy talán épp ezért? - megemel, és a szőnyegre száműz minket. Nekem más elképzeléseim voltak, szívesen lovagoltam volna a kanapén, de nem akarom elrontani a dolgot, csendben maradok, és inkább elnyúlok a puha szőnyegen, és élvezem, ahogy a testem csókolgatja végig.
Szeretem, amit a mellemmel csinál, és ezt újra és újra tudomására is hozom, ahogy egy-egy jóleső nyögés, sóhaj szakad fel a tüdőmből. A köldököm már nem hoz ennyire lázba. Inkább nevetni kezdek, amikor belenyal, de azért ívbe feszül a hátam egy pillanatra, a borzongástól, amit kivált belőlem.
Az ujjaim a hajába túrnak, gyengéden húzom fel, egy az eddigieknél kicsit lassabb csókra, mielőtt megemelném a csípőm, hogy lehúzhassa rólam az utolsó ruhadarabokat. A csók után viszont készségesen segítek neki, és ismét a hajába túrva, koncentrálok azokra az intenzív érzésekre, amiket a belső combomra adott apró, kínzó puszik váltanak ki belőlem.
Egy örökkévalóság után ér el végre oda, ahol talán mindig is lennie kellett volna. Elakad a lélegzetem, ahogy a csiklóm kezdi ingerelni, és automatikusan nyitom széjjelebb a lábaimat, hogy jobban odaférjen, ehhez az ingen érzékeny területhez. A melleimhez képest itt sokkal érzékenyebb vagyok. Elég az is, ha épp csak hozzáér, ezt próbálom közölni is, azzal, ahogy a fejét simogatom, a haját birizgálom. Ha valami már a túl sok kategóriába tartozik, gyengéden hátrahúzom a fejét, megszólalni most képtelen lennék. Kapkodom a levegőt, és pillanatokon belül jutok el a csúcsra.
Nekem legalábbis annak tűnik, a valóságban ez persze jóval több idő.
Kapok még egy puszit, aztán felfelé indul. Ismét elidőzik a melleimnél - most éppen a másiknál - és eközben kicsit sikerül lenyugodnom, igaz csak egy pillanatra, hiszen az ujjaival is kényeztetni kezd, és ezzel hamar újrakorbácsolja bennem a vágyat.
A nyakamhoz érve, mintha kicsit visszafogottabbá válna. Úgy hiszem fárad, ami talán érthető... alapból sem volt túl fitt. Igazán kár... eljátszadoztam volna még vele. De így...
Hirtelen ötlettől vezérelve kezdeményezek egy fordulást, és gyűröm őt magam alá - már ha hagyja. Ráülök, és most én kezdem a nyakától kezdve lefelé csókolgatni őt. Meg-megnyalom a mellbimbóit, kicsit meg is szívom, de épp csak, hogy kemények legyenek, aztán tovább haladok. Hogy viszonozzam az előbbieket, a köldökébe én is belenyalok, de nem szórakozom sokáig, tovább haladok, és amikor a boxerje anyagába ütközöm, felegyenesedem. A szemeibe nézek, rámosolygok, és határozottan beleakasztom az ujjaimat a ruháiba, jelezve, most neki kell segíteni, úgy mint nekem az előbb. Ha ez meg van, gyorsan, könnyed mozdulatokkal húzom le róla a nadrágot és az alsót, majd a kezembe veszem az irányítást.
Igen a kezembe. Fontos szabály, első alkalommal senkit sem veszünk a szánkba. De hát nem is baj ez. Nem bírná a drága, ebben biztos vagyok. Márpedig... igazán kár lenne, ha előbb sülne el, mint kéne.
Megcsókolom, ahogy a kezemmel egyenletes tempót diktálva ingerlem. A hüvelykujjammal szétkenem az előváladékot rajta, és amikor már kellően síkos, nem szórakozom tovább. A nadrágom zsebébe nyúlok, előveszek egy gumit - mert ugye sosem tudhatja az ember... - gyorsan és könnyedén bontom ki, és könnyedén húzom rá, hacsak nem tiltakozik. De ha tiltakozik, akkor itt a vége, szerintem ő is tudja.
Átvetem a lábam felette, elválok az ajkaitól, és a számat beharapva, a szemeibe nézve ülök rá.
Amikor teljesen bennem van, megállok egy pillanatra, a feje mellett megtámaszkodom, adok még egy puszit, majd mozogni kezdek először lassan, talán neki kínzóan lassan, de aztán gyorsítani kezdek. Felegyenesedem, és a fejemet hátrahajtva hajszolom magunkat a beteljesülés felé.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Csüt. Feb. 28 2013, 15:52

18


Mivel már nem bírom ezt az egészet, szeretnék már benne lenni, hogy az enyém legyen, ezért csúszok le vele a szőnyegre, mert ott nekem kényelmes a kényeztetése. Örülök, hogy nem szól ebbe bele, legalább ennyi irányítást had kapjak, ha már eddig rajtam volt. Először is megint a mellét veszem "kezelésbe", mert ahogy hallottam a kanapén, nagyon is szereti, ha kényeztetik. Rajtam ne múljon, imádom a domborulatokat, így ott is elidőzök egy kicsit. A hangjából ítélve, nagyon is tetszik neki, de azért muszáj tovább mennem, hogy legalább valameddig eljussunk. A köldökébe is belenyalok, ahogy elkezd nevetni, abba hagyom, talán csikis, de nem csinálom tovább, épp mennék tovább, mikor felhúz magához. Kicsit lenyugszom ezzel a lassú csókkal, és próbálok nem elaludni. Ezután, már végre csinálhatom a dolgomat, így lehúzom róla az alsó darabokat, hogy nyelvemmel is odaférjek, ahol szeretek lenni. Azért teszek arról, hogy minél jobban akarjon, de mégsem hagyom neki, hogy elélvezzen. Ezt mással szeretném elérni, hogy a csúcsra jusson. Szívesen maradtam volna még ott, de már érzem, hogyha nem nyitom ki a szemeimet, elalszok és az nagyon ciki lenne. Ezért elindulok felfelé is, a nyelvemet az ujjaim helyettesítik lent, amíg újból kényeztetni kezdem a mellét. Még feljebb haladva elérem a nyakát is, de már érzem, hogy fáradok, így nem vagyok annyira a toppon. Ilyenkor utálom magam, hogy nem bírok átesni a holtponton, hogy tovább játszadozzunk egymással. Hagyom magam, hogy átfordítson, így elfekszek a szőnyegen, bár lehet, hogy ez rossz ötlet. Csukott szemmel élvezem, ahogy az ajkai végig járják a testemet. Még az sem zavar, hogy a melleimnél áll le, pedig aztán az enyémen nincs mit élvezni, de most úgy döntök, hogy rá bízom magam. Egyre lejjebb haladva, már alig várom, hogy a szájával is tevékenykedjen lent, ne csak máshol. Lepillantok, ahogy megáll, nem igazán értem ezt, de felemelem a csípőm, hogy letudja rólam szedni a ruhát. Az tény, hogy már eléggé izgalmi állapotban vagyok. De azért csak nem a szájával kezd neki, hanem a kezével. Egyet nyögök, végre érzem a kezét is minden akadály nélkül. Egyik kezemmel a szőnyegbe markolok, és észre se veszem, hogy már megint felettem van. Azért koncentrálok a csókra is, amit viszonozok. Homlokomon gyönygyöződnek az izzadtságcseppek, elég meleg lett hirtelen. Szívem és a légzésem is jóval gyorsabb. Amíg Elaine az óvszert bontja ki, kinyitom a szemeimet, hogy lássam őt. Eléggé sajnálom, hogy rám húzza, de egyáltalán nem ellenkezek, mert a beszélgetések során az eset le, hogy az egy éjszakás kalandokat jobban szereti gumival. Nyögök még egyet, ahogy érzem, hogy már benne vagyok. Nagyon is jól esik, ahogy meleg veszi körbe a férfiasságom. Kezeim automatikusan a derekára csúsznak és élvezem, ahogy mozogni kezd rajtam. Most valahogy jó ez a tempó is. Amint felegyenesedik, végig simítok a testén, majd az oldalához is kiérek. Fel-le simítom, majd végül a melleihez is elérek. Együtt mozgok vele, legalábbis megpróbálom tartani a tempót, miközben a kezeimmel masszírozom a melleit.
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Kedd Márc. 26 2013, 23:24

18


Nem hiszem, hogy lehetséges szex közben elaludni. Az élvezettől felébred az ember, nem? Ha elaludna, nem is élvezi. Nekem nincs problémám az ébrenléttel, és az sem tűnik fel, hogy Davidnek lenne. Tetszik, amit csinál a mellemmel, ezért is sóhajtozom, nyögdécselek egyre hangosabban. De mielőtt levenné rólam az utolsó darabokat is, még kell egy csók. Miért? Mert romantikus vagyok! Na jó nem igazán, de ennyi még abszolút belefér. Ha tudnám, mennyire fáradt, akkor lehet nem várnék ilyesmit, inkább kávéval itatnám. De az előbb még olyan lelkes volt, a ház minden pontján akarta csinálni, és még csak a nappaliban vagyunk, szóval hol van még a vége? Fel kell ébrednie.
Én biztosan felébredek attól, amit a lábam között művel. Ha nem is profi még, azt érzem, hogy ezt sokat gyakorolta már, és kifejezetten jó a technikája.
A hátam is ívbe feszül tőle, főleg, amikor ráérez a nekem kellő ritmusra. Persze abbahagyja, de nem bánom az ujjait sem, és azt sem, ha újra a melleimet kényezteti. Megelégelem a dolgot, nekem ennél már több kell, hát fordítok magunkon, és most én hintem tele puszikkal. Feltűnik, hogy ő nem az a fajta, akinek érzékeny a mellbimbója, de meg kellett próbálni. Lejjebb haladok, de nem tervezem, hogy a számba vegyem. Ez tényleg szabály, és ma már annyit megszegtem, hogy az valami hihetetlen. Ezt nem fogom.
Lehúzom róla a nadrágot, és a kezemmel kezdem kényeztetni. Láthatóan ez ellen sincs kifogása, rögtön a szőnyegbe markol, a légzése is gyorsabb lesz, és a nyögése is elég árulkodó. Nem kínzom sokáig, sem őt, sem magamat. Megcsókolom még egyszer, aztán előtúrom a gumit, hogy ráhúzhassam.
Fél perc az egész. Igaz, kicsit ront az élvezeten, de egy csúnya betegség, vagy egy nem kívánatos terhesség, sokkal többet rontana. Ennyit igazán nem ér, az a kis plusz. Szerintem. Azt nem tudom, egy pasi mit érez, és nem is igazán érdekel.
Ráülök, aztán egy gyors puszi után, a szemeit keresve mozogni kezdek. Eleinte lassan, és fokozatosan gyorsulok. Tetszik, ahogy simogat közbe, és persze, az a legjobb, amikor rátalál a melleimre. Tényleg nagyon érzékenyek. Talán mert, az ég kisebb ciciket adott, ezzel kárpótol, hogy extrán érzékenyek. Nem mintha számítana, én élvezem és szeretem őket. Mások sem panaszkodtak rá. Aki meg igen... Nos azokkal nem foglalkozom.
David velem együtt mozog, vagy legalábbis próbálkozik, bár ilyen tempónál, ez már majdhogynem lehetetlen. Mégis, mégis élvezem, és a hátam mögött az ő combjain sikerül megtámaszkodnom, ahogy közeledek a csúcs felé. Hogy ő hogy áll, azt nem tudom, jelenleg ez sem érdekel, csak az számít, hogy ne menjen előbb, mint én. Mert kizárt, hogy én most megálljak.
Hangosan nyögve érek a csúcsra, van hogy sikítok, az a csúcsok csúcsa, attól most azért messze voltam, de így is nagyon jó. Lenézek rá, vajon ő hogy van? Összerándult ő is, ahogy a hüvelyem összehúzódott körülötte, vagy neki kell még? Őszintén szólva, magammal voltam elfoglalva... De ha neki még kell, akkor mehet, csak valami másik pózban...


//bocsi, most ennyire telik :/ //
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Szomb. Márc. 30 2013, 13:49

18


Azért kicsit csalódott vagyok, hogy nem a szájával kényeztet, de talán majd eljön annak az ideje is. Nekem tökéletes most a keze is, bár sokkal jobban örülnék, ha már benne lennék. Az óvszer nekem most felesleges fél percnek tűnik, amit mással is eltölthettünk volna. Na, nem baj, nem szólok bele, mert még mindig azon vagyok, hogy mielőbb egybe forrjon a testünk. Ami késik, nem múlik. Ezt az érzést soha sem fogom megunni. Egyszerűen egyre jobban lázba jövök tőle, ahogy melegség öleli át a férfiasságom. Ahogy mozog rajtam és nyögdécsel a mennyország. Eddig még nem igazán voltam ennyire tapasztalt nővel, talán ez az oka annak, hogy ennyire élvezem. Érzem, hogy hamarosan el fogok menni, homlokomon apró izzadtság cseppek jelennek meg, egy-egy lefolyik az arcomon. A hajam végei is benedvesedtek, szemeimet pedig lecsukom, egyrészt az élvezettől, másrészt az izzadtság már csípi őket. Apró nyögés hagyja el a számat, ahogy elélvezek. Egy nagyon kicsivel előbb, mint Elaine, de még belefér. Szívem irtózatosan dobog, szinte már kiakar ugrani a helyéről. Eszméletlen volt ez a menet, végig simítok a combján, azért remélem, hogy a következőig lesz egy 5 perc pihenő, amit nem bánnék, hogyha összebújva töltenénk. Beletúrok a vizes hajamba, amitől egy kicsit összekócolom, és úgy marad. Most az sem zavar, ha kicsit úgy nézek ki, mint aki belenyúlt a 220-ba.
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Szomb. Ápr. 13 2013, 00:16

Lepillantok rá, ahogy túl vagyok a gyönyörön, és megnyugszom. Ő is túl van rajta, már érzem, ahogy megy össze. Ez annyira vicces érzés, elmondani nem tudom. Egész biztos, csak engem szórakoztat az ilyesmi. Lényegtelen.
A combomon simít végig, ami nagyon kedves gesztus, aztán a haját túrja össze. Sokkal édesebb így kócosan. Közelebb is hajolok, hogy nyomjak a szájára egy puszit, aztán a könyökömön támaszkodom meg, nem messze az arcától. Nem mászom még le róla. Szeretem sokáig érezni, hogy bennem van valaki, még akkor is, ha már összement teljesen. Lehet ez furcsa, nekem mégis sokkal természetesebb, mint rögtön lepattanni, és zuhanyozni menni vagy bármi hasonló.
A másik kezemmel én is hajába túrok, ami az izzadtságtól kissé nedves, és úgy szólalok meg, egészen halkan, de még nem suttogva.
- Mától megtiltom, hogy a fésűvel randizz! Sokkal szexibb vagy így kócosan - nézek rá mosolyogva, és remélem nem veszi rossz néven tőlem, ezt a kis butaságot. Tényleg tetszik. A kisfiús pofijához ad valami pluszt, amitől kívánatosabb. Ami azért érdekes, mert épp most szeretkeztünk, de ha így szanaszét áll a haja, lehet könnyen rá tud venni még egy körre.
- Mit szeretnél előbb? Zuhanyozni, vagy inni? - elvégre arról volt szó, hogy leisszuk magunkat valahol. Na jó, nem pont így, de tervbe volt, hogy elfogyasztunk némi alkoholt, és igazából ezzel kellett volna kezdenünk. No, nem baj. Meghallgatom mit szeretne, és az lesz. A zuhany alatt meg csinálhatunk még csupa izgis dolgot. Nekem vannak ötleteim, és azt hiszem, őt sem kell félteni.
Lehet még bármi, hiszen miénk az egész éjszaka.


//szeretnéd folytatni, vagy képzeljük el a folytatást, és zárjunk? mi legyen?//
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   Vas. Május 05 2013, 09:17

Kicsit furának tartom, hogy még mindig rajtam van, de azt hiszem, hogy ez nekem is jó. Férfiasságomat körül öleli a meleg, még mindig lüktet az előző aktus miatt. Valahogy megnyugszom, és úgy érzem, hogy „jó” helyen van. Megvakarom a tarkómat, majd hagyom, hogy azt tegyen velem, amit akar. Viszonozom a puszit, majd kifújom a levegőt. Ennél jobb még nem volt a szex, de nagyon is kifáradtam és lehet, hogy a következő menetnél csalódást okoznék neki azzal, ha elaludnék. Inkább próbálok átesni a holtponton, utána bármi jöhet még. Hagyom, hogy a hajamba túrjon, egyszerűen ez fel tud tüzelni. Az ajkai után kapok és egy puszit nyomok rájuk, de mielőtt elhajolnék tőle, az alsó ajkába finoman beleharapok és úgy húzom el az ajkát, majd elengedem. Bevadulok attól, ha valaki a hajamba túr, pláne egy ilyen csinos nő esetében.
- Akkor csak nekem nem fogok fésülködni. Ha együtt töltünk pár éjszakát, elő sem fog kerülni a fésű. – Ígérem meg neki, hogyha kettesben leszünk még, akkor biztos, hogy nem fogok fésűhöz nyúlni, hiszen ez a célom, hogy tetszek neki. Ha ennyit dob, hogy kócos vagyok, akkor így maradok, bár jobban szeretem, ha fel van zselézve. Nem jó, ha a szemembe lóg.
- Megismételni az előzőt… De azt hiszem zuhanyozás közben is lehet inni. – Döntöm oldalra a fejemet és úgy nézek a szemeibe. Próbálok nem elveszni bennük, de ez nagyon nehéz. Csillognak a szemeim, ahogy ránézek és ezután, csak még jobban vágyni fogok arra, hogy az enyém legyen. Ha beleegyezik abba, amit az előbb mondtam és leszáll rólam, akkor egy puszi után várom, hogy vezessen a fürdőbe, mert még életemben nem jártam itt, nem tudom, hogy merre kell menni. Ha ez megtörtént, akkor abban biztos lehet, hogy nem fog unatkozni.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Elaine&David - első randi   

Vissza az elejére Go down
 

Elaine&David - első randi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Elaine&David - első randi
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» David Gandy

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-