Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Rosszkor, rossz helyen ~ Mattel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lacey Howard
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : Basszus gitáros
Hozzászólások száma : 113

TémanyitásTárgy: Rosszkor, rossz helyen ~ Mattel   Szomb. Ápr. 25 2015, 13:27

Imádja az új gördeszkáját. Gyalog most már valószínűleg nem jár sehova. Egész este, a naplementében a parton szórakozott, próbálgatta a régi trükköket, mennek-e még neki. Semmi gond nem volt vele, annyi idő nem maradt ki számára. Aztán pedig lecsüccsent, hogy egy kicsit nézze a vizet, elszívott egy cigit és elgondolkozott a történteken.
Ma sikerült alaposan felhúznia magát, mert az egyik haverját elkapták és meglopták. Az egyik helyi banda, a nagyon kemények, akik azt hiszik, bármit megtehetnek. Valószínűleg már azóta szálka a szemükben, amióta Usui mellé állt legutóbb. De ezúttal nem hívja a férfit, makacs és konok, úgy hiszi, egyedül is jó lesz. Csendben várja, hogy lemenjen a nap, csak akkor indul el.
Kapott egy fülest, merre van raktáruk, ahol a kétes eredetű cuccaikat. Hozott megfelelő felszerelést, itt van minden, ami kellhet. Először csak finoman néz körbe, próbál észrevétlen maradni, ahogy felméri a terepet. De a raktárt már elhagyták, látott is pár alakot, amikor még csak közeledett. Elrakja a deszkáját a hátizsákjába, és úgy próbál hallgatózni, belül van-e valaki. De a villanyokat lekapcsolták, az ajtó leláncolva, lakattal ellátva. Valószínűleg az lesz a legnagyobb ellensége, egy egyszerű pajszerral nem tudja majd lefeszíteni.
De amint biztos benne, hogy senki nincs a környéken, már szalad is egy konténerhez, hogy némi erőfeszítés árán az egyik magas, régi ablak alá tolja. Arra felállva látja, hogy nincs odabent senki, legalábbis az ablak környékén. Szóval szalad is, hogy fogjon egy nagyobb követ és felhúzza a kesztyűit is. Nem hagy ujjlenyomatot és nem sérül olyan könnyen a keze. Egy nagy ütéssel betöri, majd minél aprólékosabban kitöri, hogy ne vágja meg magát. Átmászik az ablakon, ott guggol benne egy ideig, kicsit bizonytalan, mert elég magasan van és nem parkour mester, hogy le tudjon ugorni.
Végül az egyik polc oldalára ugrik át. Nehezen, de megkapaszkodik, majd óvatosan ereszkedik le a talajra, leporolva kezeit. Elégedett vigyor ül ki az arcára. Lacey megérkezett a cukorkaboltba!

_________________
Just surrender,
and remember what
You've done to me

Vissza az elejére Go down
Matthew Morgan
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : Operatőr - vágó
Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Rosszkor, rossz helyen ~ Mattel   Szomb. Ápr. 25 2015, 21:02

Hónapok óta nyomon követem. Nagyon izgalmas és érdekes személynek tartom, és bizony több órányi, már lassan napokban mérhető anyagom van róla vágatlanul. Mit akarok ebből kihozni? mit akarok belőle kihozni? Miért követem és miért nyűgöz le annyira? Fogalmam sincs. Vonz. Ha máglyára kötne és elindítaná alattam a tüzet, akkor is csodálnám érte... nem, nem igazán értem miért teszem, de ma is utána iramodtam. Biztos valami nagy dologban sántikál, mert az utóbbi időben nem volt ennyire izgága. Mármint de, csak más mértékben lehetett mérni. Senki se kérdezze, hogy mifélében, mert én csak azt mondanám kisfiús nagy szemekkel, hogy: Áhc tökéletes! Nem tudnék értelmes választ adni arra, hogy mi fán terem a dió. Tessék, már most elkalandoztak a gondolataim is.
Mindig biztos távolból követem, eddig még nem nagyon tűnt fel neki, hogy filmezem. Talán jobb is, mert ha hozzám szólna valószínűleg beájulnék a cipőm sarkába. Nem, talán vagyok annyira tökös, hogy ezt elkerüljük, de példának nem rossz.
A gördeszka olyan simulékonyan csapódik a cipője talpához minden egyes ugrásnál, mintha egymásnak lennének teremtve. Lefogadom, hogy mostantól nehezebb dolgom lesz, mert én nem négy keréken közlekedem. Majd szedhetem a lábam, jó kis edzések elé nézek. Lehet kéne valaki újat találnom, akit követhetek és titokban filmezek, ahogy ezt a lányt is, de úgy gondolom betegesnek tartaná bárki is, ha erről tudomást szereznek. Pedig nincs ebben semmi ... olyan. A magánéletébe sem nyomulok bele. Bár lehet pont ez a baj. De... én csak a lehető legjobb akarok lenni és mint tudjuk, az élet szüli a legjobb helyzeteket, és ezzel a lánnyal annyi minden történik, hogy kész sci-fi az egész élete! Nem lehet csak úgy elmenni mellette, pedig biztos sokan próbálkoznak. Főleg, mert elhajtja őket, igen-igen, láttam már fura embereket, akiket nem nagyon szívlelt. Lehet engem se bírna, akkor meg minek is próbálkozzam vele? Hm. A filmesek imádják a giccset, és annál durvább, ahogy megcsillan a haján a lemenő nap, nincs is a világon. Úgyhogy még pár snitt belőle és tökéletes lesz. Na várjunk, most épp hova indul? Még belebeszélek amíg nem nyomom ki a stop gombbal a kamerát, aztán már húzom is a hátizsákom meg a nyúlcipőt, hogy tisztes távból, de még jól lekövetve tudjak a nyomában maradni. Épületek, furcsa emberek, a gépet a farmerdzseki alá rejtem. Nem nagyon takarja el, ha épp arról lenne szó, simán betámadhatnának miatta, hogy mit ólálkodom erre felé?! Valami forma utánam is pattogott, de csak jeleztem, hogy nincs itt probléma, nyugi van, meg puszi-pacsi. Neki is volt dolga én meg nem ütöttem a saját orromat az övébe. Na... nem kell a felhajtás, így is pont lemaradtam arról, hogy hova lett a csaj.
Kicsivel később hallom a fémes doboz tologatás eredményeként azt a súrló hangot. Aha, biztos, hogy ő lesz az. Be akar oda mászni? Minek? Most komolyan örülnék, ha több atlétika edzésre jártam volna le a gimiben, mint sem. Ehh... de felkészültél aranyom. Ne már!!?! Homlok ráncolva figyelem, ahogy perceken belül eltűnik a kitört ablakon, lehet most jött el a pillanat, hogy hagyom az egészet a francba?! Nem... akkor meghazudtolnám önmagam, a francba is! Megvakarom a tarkóm, mélyet szippantok a hűvösödő levegőből, aztán hangokat hallok messzebbről. Hátrapillantva látok pár srácot közeledni, és kizárásos alapon nekem címezték a "megdöglesz patkány" kiáltást. Aha, nem jó vicc... főleg, hogy azt hiszem észrevették, hogy épp kamera is van nálam, de talán addig nem látnak el, hogy lássák villog a felvétel pirosa is, és épp felkerülnek egy adathordozóra. Have fun baby! De felesleges is erről gondolkodni, mert ők egyre közelebb jönnek, én pedig nem sokáig agyalok azon, hogy mit csináljak. Eltűnök a dobozok között, innen úgy is csak egy kis ésszel lehetett rálátni arra az ablakra, ahol a csaj bemászott. Az pedig nem sok lehet ezeknek. Követem eme remek helyre, és nem is én lennék, ha landolásnál ne vágnám meg az alkarom. Jó, semmi komoly, de azért hallattam egy kis csinnadrattát magam után. Megint beizzítom a kamerát, cserélek benne egy kártyát ezt pedig úgy eldugom, hogy lehet én magam sem találom meg soha a büdös életben. Hajrá, keressük a pink hajú lányt. Vajon mi lehet a neve? Biztos valami April, vagy... Cher. Nem, a Candice jobban illik hozzá és akkor a bece neve lehetne Candy. Ez lesz a kisfilm címe, Candy. Zseniális vagyok! Hopp, ott van ő! Lepillantok a kamerára, forog, megy, hangtalanul-csendben veszem, ami történik. Benyálazom a szám, kicsit ideges vagyok, ennyire messze még nem sűrűn mentem el, de ahogy egyik tanárom mondaná, hát... feszegetni kell azokat a határokat is. Erre a gondolatra pedig Murphy sugallta tüsszentés következett...

_________________
Vissza az elejére Go down
Lacey Howard
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : Basszus gitáros
Hozzászólások száma : 113

TémanyitásTárgy: Re: Rosszkor, rossz helyen ~ Mattel   Szomb. Ápr. 25 2015, 21:25

Hallja a hangokat maga mögött az udvarról, ez pedig csak tovább sarkallja, méghozzá az ugrásra. Már ott is van a szomszédos polcon és megkapaszkodik. Itt kifújja a levegőt, leereszkedik. Elégedett vigyorral csapkodja össze tenyereit, kicsit porosak lettek, meg jól végezte a munkáját, tudja ő is. Mintha hallana valamit maga után, de nem lát jól a sötétben, szóval a hely megfelelő sarka felé sandít, bizalmatlanul, grimaszolva. Táskája mélyére nyúl, hogy elővegye a zseblámpáját, hirtelen kapcsolja fel, de nincs ott semmi.
Sóhajtva fordul el, biztos csak a paranoia, de aztán a tüsszentést már tisztán és egyértelműen hallja. Arra fordul, amerről hallotta, zseblámpájával aktívan keresi az alakot.
- Ki a f*sz van ott?! - Küldi előre hangját, de egyelőre nem kiabál, nem tudja, kivel van dolga. Amikor azonban meglátja a férfit, meg a kamerát, egyhamar elönti a vér az agyát. Nem mintha ahhoz valami annyira különleges dolog kéne. Igazából semmi komoly indok nem szükséges hozzá, most viszont jogosan akad ki.
- Mi a f*szt csinálsz, ember? - Indul meg felé határozott léptekkel és már el is kapja a dzsekije gallérját, hogy azzal együtt megrángassa kicsit. Nem tudja, ezt mégis hogy gondolta, de próbálja elvenni tőle a kamerát, minél előbb. Egyikük se menekül a haragja elől, az biztos.
- Ugye tudod, hogy épp most vetted fel, ahogy betörünk ide? EGY jó okot mondj, miért ne rendezzem át a fogsorod, itt és most! - Mondja, miközben grimaszol, de az kevésbé fenyegető, mint a tekintete. Az világít, és villámokat szór. Továbbra is fogja a gallérját és nagyon vissza kell fognia magát, hogy ne húzzon be a jómadárnak egy isteneset itt és most.

_________________
Just surrender,
and remember what
You've done to me

Vissza az elejére Go down
Matthew Morgan
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : Operatőr - vágó
Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: +16 - csúnyabeszédért.   Szomb. Ápr. 25 2015, 21:38

Szidom magam, hogy hogy lehettem ekkora balfasz! Te Murphy barma, te ostoba! Persze, egy kis por és máris tüsszög, hát mi ez már?! Valószínűleg a steril környezetben való felnövés, ha együtt rúgtam volna a port a többi szarcsimbókkal, most én se fulladnék ennyire se a portól.
-Hohó, nyugalom Candy, béke van meg peace, barát vagyok, nem ellenség! - Tartom magasan a kezem, valószínűleg akkor veszi észre, hogy kamera is van nálam. Hangom azért halk, az kéne még, hogy valaki ránk nyisson, hogy mit kiabálunk, ja és amúgy mit is keresünk itt.
-Gyerünk kiscsillag, mondjad még, hátha bejön az a négy szekrény a nagyajtón! -Próbálok ráhatni, hogy hát ne kiabáljon, nem azon vagyok, hogy megerőszakoljam, akkor meg minek a nagy hűhó!? Nők.
A kabátomat rángathatja, az aztán nem érdekel, bár azért testes egy bestiának kell lennie, ha a súlyom annyira nem is vészes, a magasságommal azért nehéz mit kezdeni. főleg, hogy a kamera még mindig a magasban, ha nem rúg bokán, amit egyelőre nem tett még meg, akkor van sansz arra, hogy egybe hazavigyem a kicsikém. Jó lenne, mert ha nem perelek! De minek? Lószart nem érek el vele.
-Egyet? Hát... én is rajta vagyok, ahogy betörök veled. -Megvonom a vállam, ennél talán nem is kell nyomósabb. Cinkos társ, tettes társ... ezek a társ dolgok nem tartják össze az idegeneket? A vad farkas falka is egybe verődik ha az oroszlánt kell leteríteni nem? Vagy ezt Candy nem tudja?
-Nyugi van, segítek! -Teszem még hozzá nem túl sietősen, de jelezve, hogy hát nem azért vagyok itt, hogy kicsesszek vele. Bár nézőpont kérdése, hogy miként fogja fel, mert lehet a segítségem se lenne sokkal több a cseszésnél. Remélem azért már nem akar legyilkolni, megmondtam, hogy hátsószándék nélkül jöttem feltörni a zárakat! De azt hiszem nem most fogok kitálalni arról, hogy egy jó ideje vele vagyok már délutánonként. Nem hiszem, hogy jó néven venné.
-Ahhoz ott kelleni fog egy bicska. Anélkül lófaszt nem rámolsz kijjebb. Vagy az ablakon dobálod majd ki a tv-t meg a kanapét is? -Már ha vannak ilyen cuccok itt, amihez ennyire mozdítani kéne a dolgokat. Lehet kisebb cucc van itt, mint egy kanapé. Mondjuk egy kis fű, vagy tabletták. Most így belegondolva, igen... ahhoz nem kell több egy betört ablaknál...

_________________
Vissza az elejére Go down
Lacey Howard
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : Basszus gitáros
Hozzászólások száma : 113

TémanyitásTárgy: Re: Rosszkor, rossz helyen ~ Mattel   Szomb. Ápr. 25 2015, 22:18

//na jó, ha káromkodunk, csináljuk rendesen Very Happy +16//

- Candy...? - Na jó, ezzel sikerült kicsit kizökkenteni. Pedig ez az ő kedvenc technikája, és most mégsem tudja hova rakni. Most akkor cukorkának hívta? A haja miatt? Ez a srác tuti nem beszámítható, legalábbis nem hiszi, hogy bárki, ép elmével ilyet mondana egy ilyen szituációban. Amúgy is hülye lenne hinni neki, barát, persze, akkor miért követi egy kamerával? Biztos benne, hogy egyik barátja sem csinál ilyet.
- Húha, most azt hiszed, kurva okos vagy, mi? - Kérdezi visszafojtott dühvel a hangjában. Akkora szemtelen állat ez a srác, hogy nagyon szívesen törné be a pofiját. Olyan helyes, biztosan jól nézne ki kicsit más szögből is. Mondjuk a betonba építve, akkor lenne a leggyönyörűbb az arca Lacey szerint.
Hiába próbálja elvenni tőle a kamerát, túl magas. Nagyon erős, harcias lányka, jól mozog, de nem nőtt valami hihetetlen nagyra és ezért gyűlöli, hogy Matt ilyen magas és simán el tudja rejteni előle. De nem ugrál utána, mint valami kisgyerek a játék után, annyira azért nem alázza meg magát.
- Eh, nem lehetsz ekkora szerencsétlen faszszopó! - Mondja továbbra is fojtott hangon, de úgy dönt, még csak annyit se ér a lúzer, hogy összevérezze vele a kezét. Szóval egy lökéssel engedi el a grabancát, és már fújja is ki a nagy levegőt. Le kell nyugtatnia magát.
- Ne mondogasd nekem, hogy nyugodjak le! - Fordul vissza, már alig bírja visszafogni a hangját, inkább beleharap a végén a saját ajkába. A legrosszabb, amit ilyenkor mondhat neki az, hogy nyugodjon meg. Hogy nem lesz semmi baj, hogy segít. A helyzet az, hogy Matt jelenleg egy bazi nagy púp a hátán, legalábbis ő annak érzi abszolút. Oké, azt átgondolta, hogyan fogja a saját bőrét menteni minden áron, de hogy kettejüket ki tudja-e hozni, ha rosszra fordulnak a dolgok... na ilyesmin még abszolút nem gondolkozott, most viszont ujjait tördeli a zseblámpán, a gyűrűivel kicsit karcolgatja.
- Szart se tudsz te... - Sóhajt egyet reménytelenül, inkább nem húzza fel magát tovább. Az agyában megváltoznak a viszonylatok, a vörös ködön áttör a cél. Amiért ide jött, az egy nagyon fontos dolog. Pontosabban három apróság, amit vissza kell szereznie.
- Válogass kedvedre. - Tárja szét karját és grimaszol még egyet, mielőtt még hátat fordítana. Világít a zseblámpájával és céltudatosan keres. Gyorsan, de nem felületesen, szeretne, ha minél előbb eltűnnének innen. Tudja, hogy nem kéne törődnie a szerencsétlen videós sorsával, mert nem lenne az ő felelőssége, mégis annak érzi. Nem tehet róla, próbálja kinevelni magából, de úgy tűnik képtelenség. Van egy dolog, ami meghaladja a makacsságát, akaraterejét... képtelen valakit magára hagyni.

_________________
Just surrender,
and remember what
You've done to me

Vissza az elejére Go down
Matthew Morgan
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : Operatőr - vágó
Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Rosszkor, rossz helyen ~ Mattel   Szomb. Ápr. 25 2015, 23:00

//hát csak úgy na. Very Happy nem illik kicsillagozni, nem holmi tinimese van, komoly rablás van kéremszépen!//

Tulajdonképp tudat alatt sikerült véghez vinnem azt, hogy kizökkentsem. Általában jó taktika, valóban, én is élek vele, de most nem tudatosan tettem, csak ránéztem és... Candy! Most mit csináljak, ha így van?!
-Nem, de jobban tennéd, ha te sem hinnéd! -Nézek rá szemöldök ráncolva. Tényleg kiabálni fog? Mert akkor lesz itt nagyobb szar is, mint, hogy én ki a fasz vagyok. De most tényleg... jobb is, hogy nem lát neki a kamera lehozatalához, mert az csak idő meg hangoskodás lenne. Felesleges majré, bár nem vagyok egy nagy betörő típus, úgyhogy nem tudom mi fán terem a fosztogatás. Ehhehehe, ezen még jót is mosolygok, valószínűleg Candy nem veszi megint csak jó néven és mindjárt elkezdi mondani, hogy "most rajtam nevetsz kicsibúza?" ajj de várom már!
-Általában bírom, ha egy csaj így húzza-vonja a dzsekim, máskor megismételheted majd még... -Igen, lehet egy kicsit tényleg pofátlan vagyok, és megerősíteném a tényt, hogy a magam módján helyes is és más szögekből is. Mondjuk fölötte... mögötte... ilyesmi. Khm.
-Nem kell így begőzölni baszki, mondtam, hogy nem ellened vonulok! -Oda is adnám a kártyát, de nem szívesen válok meg a felszerelésem apróbb részeitől sem. Ráadásul semmi garancia nincs arra, hogy visszakapom, de talán így kevésbé lennék idegen kategóriában.
-Ne légy már a halálodon, azt hiszed, hogy te vagy a talpralegény, mert idáig bejutottál? -Kijutni neccesebb, főleg, ha már tudják, hogy bent vagy. Reméljük ezek még nem neszelték meg, mert akkor győzedelmeskedik majd a gurulós menekülés. Most gondoljon csak bele, én is jöttem utána, és nekem még a kezemben volt ez a drágaság is. Borzalmas, hogy a nők csak magukra gondolnak...
Candy régebben kedvesebbnek tűnt, most már annyira nem, de azért nem vetem oda neki ezt. Csendesen mószerolok, miután megkaptam a lehetőséget rá.
-Mit keresünk? -Mintha csapatban lennénk, de hát nekem innen semmi sem kell, úgyhogy vegyük alapul, hogy több szem többet lát! Odapillantok és hát... hiába próbál megfolytani a képzeletbeli kortynyi vizében, nem fogok hanyatt vágódni egy lánytól. Bármennyire is tökös. Megfigyeltem már elégszer, hogy tudjam mi a dörgés.
-Calm down baby. -Motyogok magam elé, és a saját kis bicskámmal, ami a kulcstartómon fityeg, mert hát ezt még nem büntetik, ha van... kinyitok valami nagyobb lakatos szekrényt. Na, ha itt nem találunk semmit, akkor nincs itt, amit keresünk! Nyikorog, miközben kinyitom az egyik ajtaját, és nálam nincs lámpácska, így a gép által kiadott fények mellett nézem, hogy mit találtam.

_________________
Vissza az elejére Go down
Lacey Howard
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : Basszus gitáros
Hozzászólások száma : 113

TémanyitásTárgy: Re: Rosszkor, rossz helyen ~ Mattel   Vas. Ápr. 26 2015, 00:10

//pontosan, rosszak vagyunk, de használhatók *.*//

Nyel egy nagyot. Most, a helyzet miatt, csak amiatt kénytelen nyelni és nem visszaválaszolni. Mert ha most nem harapja az ajkát, biztos nekiáll kiabálni, vagy megpróbálja szétverni a srácot. Egyik sem tesz jót a küldetés sikerének, márpedig nem most akar elpatkolni. Lehet, hogy néha csábító opció, de nem itt és nem most. Meg amúgy sem olyan szerencsétlenek által, mint akik itt őrzik ezt az épületet.
A következő megjegyzésre szintén nyel egyet, és erősebben harapja az ajkát. Nem, nem fog visszaszólni. Nem fog üvöltözni. Fontos feladata van, nem azért vitte vásárra a bőrét, hogy ez a srác most elcsessze az egészet egy pillanat alatt. Reálisan kell gondolkoznia, kivételesen nem hagyhatja, hogy a düh és a harciassága elvigye rossz irányba. Iszonyatosan nehezen fogja vissza magát, de valahogy sikerül neki.
És amikor harmadszor szól neki vissza, akkor van tényleg elege az egészből, és nem bírja tovább türtőztetni magát. Szóval mielőtt még Matt befejezhetné a mondatát, sokkal fontosabb dolga akad biztosan. Valószínűleg, ha már ennyire szeret utalgatni, nem lesz rest viszonozni Lacey csókját. Ugyanis elkapja és magához rántotta, mert abszolút ez volt a legcsendesebb és legkevésbé őrült módja annak, hogy befogja a száját most rögtön. De nem húzza sokáig, ahogy ajkaik elválnak egymástól, tenyerét Matt szájára tapasztja. Felpillant rá, zöldeskék tekintete komoly, keményen fúrja a másikéba, hogy figyeljen rá.
- Ha még egyszer így beszélsz velem, feldugom a kamerád a seggedbe. - Mondja igazán halkan, hiszen elég közel van a suttogáshoz, hangja meglepően édes, de talán ez teszi komollyá a fenyegetést. Aztán el is ereszti őt, hogy hátat fordítson és menjen keresgélni, zseblámpa fel és nézelődik. Hátha talál valami jót, hallja, ahogy nyikorog valami és elsőre azt hiszi, a kapu az, de csak Matt nyitott fel egy szekrényt.
- Egy órát, egy szivartartót és egy pénztárcát. Ha ilyesmiket látsz valahol, szólj. - Mondja, mert egye fene, kénytelen lesz hagyni, hogy segítsen. Ugyan egyáltalán nem bízik benne, de ha már utána jött és lefilmezte, legalább legyen valami haszna is belőle. Jobban belegondolva el is kellene várnia, hogy segítsen, de most nincs ideje ilyesmire. Ahogy a fiú nézelődik, odamegy a lámpával, hogy a másiknak ne kelljen megerőltetnie a szemeit és lásson normálisan.
- Miért követtél? - Kérdezi végül, ahogy körbenéz az egyik polcon. Nem talál semmit, de nem adja fel és nem keseredik el. Elég nagy ez a raktárhelyiség, van még mit átnézniük. Itt tartanak minden lopott cuccot, szóval valószínűleg cifrább dolgokat is találnak majd, mint egy-két órát. De most már legalább hajlandó némi esélyt adni Mattnek, hogy megmagyarázza, mi a francot keres itt.

_________________
Just surrender,
and remember what
You've done to me

Vissza az elejére Go down
Matthew Morgan
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : Operatőr - vágó
Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Rosszkor, rossz helyen ~ Mattel   Kedd Ápr. 28 2015, 15:16

Nem azért csinálom, hogy hűtsem a gyomrom, nyilván lenne jobb dolgom is, mint itt a sötétben kettecskén szájkaratézni Candyvel, bár tény, hogy valamilyen szinten ennél jobbat nem is lehetne most elképzelnem. A kamera persze forog, anélkül, hogy nagyon észrevehető lenne. Nem nézek bele, ez most ilyen nagyon művészi és izgalmas lesz, hogy a néző is csak félig-meddig van tudatában annak, hogy mi történik. Bár Candy amilyen apró, legalábbis hozzám képest, valószínűleg normálisan benne van a képben.
Már épp befejeztem volna a dolgokat, meg a mondandómat, mielőtt rám vetette volna magát. Azt tudtam, hogy ennyire ellenállhatatlan vagyok, de hogy még neki is! Szemeim nagyra nyíltak a meglepettségtől és igazából nem is hallottam mit mondott mindazok után, hogy ajkaink elváltak egymástól. Lesokkolt. Ízlelgetem még a pillanatot. Agyban és szájon is, fura módját választotta a csendesítésnek, ha már itt tartunk. De lehet tényleg bejövök neki. Mint ő nekem.
Lereagálatlanul marad a fenyegetése, amúgy is csak néztem rá és pislogtam a meglepettségtől. Kutakodni kezdek mindenféle holmi után, de amíg nem tudom, hogy mit keresünk, addig nem tudok sokat segíteni.
-Csak nem téged raboltak ki? -Ezek nagyon úgy hangzanak, mintha bárki birtokolhatná a tárgyakat, akár egy nő is. Óra, pénztárca meg szivartartó, mondjuk nem tudok arról, hogy a nők szivaroznának. De ki tudja, mindenkinek lehet valami heppje.
-Hm. Máris jobb. -Mármint a fény miatt. Legalább nem kell annyi mindent végigtaperolni. Remélem ezek nem nyomszakértő ujjlenyomat-olvasó kütyüvel megáldott helyszínelők... mert akkor én szarban vagyok, Candy meg vígan hátrahagyhat anélkül, hogy belekeveredne. Pfejj, de ostoba vagyok, hát mennyi és mennyi filmben van az, hogy megtalálják az ujjlenyomatok alapján. Jó, most ezen ne kezdjek el forogni... most már mindegy.--Azt hiszem ezt egy fagyi mellett kéne elmesélnem. Valahogy, most nem jó az időzítés... -Pattintok ki egy kisebb faládikát a bicska élével. Nem, abban nem is akarom tudni, hogy pontosan mi lehet. Kisebb zacskók, kemény tartalommal, azért egy kicsit mozgatja a fantáziám, hogy mi lehet benne, picit tapogatom, olyna mintha ékszer lenne. Micsoda izgalmak! Visszarakom, bár nem zárom a dobozka tetejét le, csak tovább megyek a következő polcra. Nem sok minden van itt, ami nekünk kell.
-Mondjuk a sztorim jó, nem csoda, hogy érdekelne! -A gép jelzi, hogy betelt a kártya, ki kéne cserélni, ha további felvételeket szeretnék készíteni. Ahh nem is tudom, hogy hova tettem a kártyákat... A zsebemben tapogatózom, valahova ide tettem.
-Ahm, te a Franches-ra jársz, ugye? -Meg is van. Gyorsan kicserélem és már mehet is tovább a felvétel. Csak ezt tegyem jó helyre. A pénztárcámba süllyesztem aztán azt farzsebre vágom. Becsukom a szekrényt, aztán tovább masírozom keresni a cuccokat.

_________________
Vissza az elejére Go down
Lacey Howard
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : Basszus gitáros
Hozzászólások száma : 113

TémanyitásTárgy: Re: Rosszkor, rossz helyen ~ Mattel   Hétf. Május 11 2015, 18:46

Nagyon hatásos a csókolózós hadművelete, sikerül Mattet lesokkolni rendesen. Azt se tudja egy pillanatra, hol van, Lacey ezt látja és elégedett vigyorral konstatálja is. Na igen, a kedvenc technikája, hogy elterelje az emberek figyelmét, vagy esetleg elhallgattassa őket. Meg kicsit fedősztori is, soha, senki nem fogja megtudni, hogy ő igazából szeret csókolózni, ha gonosz terve így halad tovább. (Muhaha!)
- Nem. Egy haverom. - Egy olyan haverját, akivel senki nem szórakozhat büntetlenül. Bár ha tudná, hogy most itt van és ezt csinálja, valószínűleg szépen összevesznének. De pont ezért nem szólt róla senkinek. Majd a végeredménnyel megy, büszkén vigyorogva. Utólag már tök felesleges veszekedni rajta, nem? Bár Lacey tulajdonképpen szeret veszekedni, ezért is kötözködik folyamatosan.
Világít Mattnek, hogy könnyebben nézelődhessen a dolgok között. Ő is figyel, de semmi olyasmit nem lát, amire szükségük lenne. Nem különösebben értékes tárgyak, de a barátja számára igenis fontosak. Pont ezért volt olyan vakmerő, hogy eljöjjön érte.
- Te szórakozol velem...? - Kérdezi végül, fojtott hangon, mégis ingerült éllel a hangjában. Matt komolyan ki akarja hozni a sodrából, de már nagyon ég a keze, hogy a zseblámpájával leüsse és itt hagyja a fenébe. De helyette csak magában morog és inkább másfelé is nézelődik, amíg Matt babrál, hátha talál valami igazán jót. Gondolkozik, hátha van nála még valami fényforrás, amit rábízhatna.
- Nesze. - Adja oda neki végül a zseblámpát, ő maga pedig előveszi a telefonját. Az olyan fűdeokos, hogy még világítani is tud neki, persze, ettől egyhamar lemerül majd, de ha ketten keresnek, nagyobb területet tudnak áttúrni gyorsabban.
- Így is bizarr a viselkedésed. De honnan a picsából tudod, hogy hova járok?! - Kérdezi végül, és ismét nagyon vissza kell fognia magát. Na jó, most már tuti valami perverz, aberrált zaklatóval van dolga, ebben ő is biztos. De csak szemét forgatja, ahogy tekintetével a polcokat kutatva megy végig az egyik soron.
- Szólj, ha valami hasonlót találsz. - Ezzel a búcsúmondattal hagyja ott Mattet, hogy tovább kutassák a dolgokat. Az egyik polc melletti dobozban derékig eltűnik, úgy pakol benne, és amikor megtalálja az ismerős tárgyakat, elégedetten sóhajtva egyenesedik fel.
- Hé, megvan. - Mondja halvány mosollyal az arcán, de az öröm körülbelül eddig tartott. Ugyanis a következő pillanatban hallja a neonlámpák kattogását, ahogy felkapcsolódnak. Hunyorog a hirtelen fényességtől, úgy néz felfelé és kell neki egy pillanat, mire leesik, mi a fene is történik éppen.
- Bújj el! - Förmed rá fojtott hangon, halkan, majd ő maga az egyik polc alsó részébe bújik, egy doboz mögé, ahonnan lehetőség szerint prímán szemmel tudja majd tartani Mattet is. A drága madárkák visszatértek a fészekbe. Pont ma éjjel, pont most.

_________________
Just surrender,
and remember what
You've done to me

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Rosszkor, rossz helyen ~ Mattel   

Vissza az elejére Go down
 

Rosszkor, rossz helyen ~ Mattel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-