Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Anne & David - Édeskettes rajzolás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Pént. Nov. 09 2012, 21:51

A mai estén nincs semmi dolgom, így a rajzszakkörön kapott feladatomon tudok egy kicsit dolgozni. Muszáj, hogy elkészüljön, hiszen ezért járok oda. Mivel elég családias hangulat szokott lenni a szakkörökön, így mindenkit ismerek névről és még egy kicsit többet is, mert majdnem mindig párban dolgozunk. Épp azt a feladatot is párban kaptuk meg, amit most meg kell csinálni. Annet kaptam, így egy üzenetet küldtem neki, remélve, hogy megtalálja és lejön hozzám a terembe. Mivel jobb ötletem nem volt arra, hogy hol találkozzunk és hol készüljön el a rajz, így a terem maradt. Nem romantikus, de elvégre nem is ezért futunk össze. A terembe lépve, felkapcsolom a villanyt, hogy lássak valamit. Nem tudom, hogy miért pont ilyenkor találtam ki, hogy megcsináljam a feladatot, de jobb túl esni rajta. Ilyenkor jobb is az árnyék ábrázolás. Amíg várok, addig előkészítek mindent. Nem tudom, hogy pontosan le fog-e jönni, de azért bízok benne. A ceruza és a papír is az asztalon van. Több is, mivel amíg várok, addig rajzolgatni kezdek. Leülve az előttem lévő tantermet kezdem el a papírra rajzolni. Jobb dolgom nincs, így még dúdolgatok is magamban, hogy ne érezzem magam egyedül.


A hozzászólást David White összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 10 2012, 21:17-kor.
Vissza az elejére Go down
Anne Wilkinson
avatar
Életkor : 25
Foglalkozás : szabadidejében rajzolgat, fest
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Pént. Nov. 09 2012, 22:26


David & Anne;


A rajz tagozatos gimnáziumi éveim hatalmas hatással voltak rám. Már nem tudnám abbahagyni, az életem részévé vált. Amikor csak van egy kis időm a színészet tanulása mellett, mindig csak rajzolok. Néha csak absztrakt dolgokat, de az is megnyugtat. A különféle vonalak én színek találkozása és összhatása néha teljesen magával ragad, mintha a kép beszélni tudna. Ezért járok a rajzszakkörre is, hogy tovább fejlesszem magam, és az én képeim is „beszélni” tudjanak. Most épp portrékat rajzolunk. Legtöbbször párba osztanak minket, és úgy kapunk egy házi feladat rajzot. Davidet még alig ismerem, nem tudok róla semmit, csak azt, hogy Műsorgyártás - Műsorvezető és szerkesztő tagozaton van és egy évvel fiatalabb, mint én. A rajzunkat is meg kéne csinálnunk mielőbb, talán közben megismerhetem a srácot. Pont kimondom magamban a gondolatot, és érkezik egy üzenet a sráctól, hogy teremben vár. Nagyszerű! Mintha csak gondolatolvasó lenne. Összeszedem a rajzhoz szükséges cuccaimat, majd elindulok a terembe. A sötét folyósóra fény szűrődik ki a nyitott ajtón, tehát David már a teremben van. Halkan mellé sétálok. Épp a termet rajzolja. Nem is rossz!
- Hali! – köszönök hatalmas mosollyal. – Nagyon szép lesz.. – utalok a rajzra, amit épp készít.
- Mi még nem igazán ismerjük egymást, Anne vagyok. Anne Wilkinson – hangsúlyozom ki a nevemet. Igen, büszke vagyok a nevemre, hiszen olyan szép. Tudom, ez kicsit egoistán hangzik, de nem izgat..


_________________

Anne WilkinsonA hozzászólást Anne Wilkinson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 10 2012, 23:50-kor.
Vissza az elejére Go down
http://titok-patak.webnode.hu/
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Szomb. Nov. 10 2012, 21:16

Amíg várok Annere, muszáj valamivel elfoglalnom magam, így neki állok az előkészületeknek. Mivel ezzel is megvagyok, így kifújom a levegőt a tüdőmből, majd leülve a termet kezdem el papírra vetni. Nem jutok sokáig, két padot tudok lerajzolni árnyékolással együtt, mikor meghallom a lépteket a folyosóról. Nem hagyom abba, még lerajzolom az utolsó vonalakat. Ekkor lép be a terembe Anne is, akit várok.
- Szia. - Köszönök neki oda, de nem nézek rá, mert félek ha egy kicsit is elmozdulok, akkor már nem abból a szemszögből látom a termet. Azért egy halvány mosolyt megengedek, amit láthat is rajtam. Mikor befejezem a harmadik asztalt, lerakom magam elé a papírt, majd felállok.
- Köszi, de nem hiszem, hogy be fogom fejezni. Csak azért kezdtem el, hogy addig is csináljak valamit, amíg nem jössz. Reméltem, hogy megkapod az üzenetemet, és nem hiába jöttem le. - Megint kiül az arcomra a halvány mosoly, ahogy a szemeibe nézek. Beledugom a kezeimet a zsebeimbe és egyik szemöldökömet kérdőn felvonom, mikor bemutatkozik.
- Öhm, tudom. Azért már dolgoztunk együtt. Egyszer vagy kétszer. De az tény, hogy nem igazán ismerjük egymást. Viszont én szívesen megismerlek. - Villantom rá ezer wattos vigyoromat, tekintetemből jól kiveheti, hogy mire is gondolok. Szeretek flörtölni, hogyha van rá mód és remélem, hogy ezzel nem is fogom megbántani, mert kénytelenek leszünk megcsinálni a feladatot. Én legalábbis nem szeretnék kikerülni a szakkörből, azért mert Anne nem értékeli a bókjaimat.
- David White. De azt hittem, hogy a nevemet már megjegyezted. - Jegyzem meg, majd odalépek az asztalhoz, ahova kikészítettem a kellékeket.
- Nos, itt van minden, amire szükségünk lehet. - Nézek fel az asztalról a lányra és várom, hogy valamit kezdjen magával. Újból végig nézek az asztalon lévő eszközökre, hogy minden itt van-e valójában. Mikor erről meggyőződök, két kezemmel az asztalra támaszkodva hajolok előre, hogy közelebb legyek hozzá.
- Mit is mondott a tanár? Hogy kell lerajzolni egymást? - Ráncolom össze a homlokomat, ahogy felteszem a kérdést, mivel már nem emlékszem, hogy portrét kell vagy egész alakosat.
Vissza az elejére Go down
Anne Wilkinson
avatar
Életkor : 25
Foglalkozás : szabadidejében rajzolgat, fest
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Szomb. Nov. 10 2012, 23:49


David & Anne;


Na, jó, ennyire nem tudok emlékezni az emberekre? Komolyan kellett már közösen dolgoznom Daviddel és nem jöttem rá? Azt hiszem, hogy kezdek magamba szállni. Nem voltam én ilyen feledékeny, de biztos csak nem figyelek már nagyon másokra. Ez az egyik legnagyobb hibám. Néha komolyan nem értem, hogy hogyan lettem ilyen.. Na, de inkább hagyjuk, nem nagyon izgat, már ilyen a személyiségem, vagy elfogadják mások, vagy nem. Az a kisfiús mosoly nagyon aranyos Daviden, mint valami cuki kiskutya. Egyre jobb, komolyan.. Már megint egy srác, aki akar tőlem valamit. A múltkor is eléggé megszívtam, nem akarom, hogy az megismétlődjön, David hatalmas mosolyán viszont én is elkezdek mosolyogni. Sokszor van az, hogy mások kedve csak úgy rám ragad, olyan könnyen át tudom venni, néha fel sem tűnik az egész.
- Jaj, tényleg! Már emlékszem.. Bocs, nem jutott eszembe, hogy már volt közös feladatunk.. – kamuzom neki még mindig mosolyogva, ugyanis nem jutott eszembe, hogy már dolgoztunk együtt, de ha ő mondja, akkor biztos.. Na, még egy cink.. Azt tudtam tényleg, hogy David, de a vezetéknevét nem. Elég gáz szitu, de nem tehetek róla, már késő van..
- Én is hoztam a rajzcuccaimat – mondom megint nevetve majd kirakom őket a táskámból. El sem hiszem, hogy ennyi minden belefért, pedig azt hittem, hogy még egy A4-es füzet sem férne bele. Megfogok két széket, egymással szembe rakom őket, majd intek Davidnek, hogy üljön le az egyikre.
- Tanci azt mondta, hogy üljünk egymással szembe, és rajzoljunk portrét egymásról. Próbáljunk minél több karakterjegyet belevinni meg ilyesmik. Aztán szép legyek ám a rajzon! – mondom mosolyogva, majd beülök Daviddel szembe, és elkezdem a rajzot.
- Milyen szép szemed van.. – gondolkodok hangosan rajz közben. Lehet, hogy ez kicsit túl hangos volt, na mindegy, maximum elkönyveli ezt egy jó pontnak.. Kit izgat? Én csak megmondtam neki a véleményem..


_________________

Anne Wilkinson

Vissza az elejére Go down
http://titok-patak.webnode.hu/
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Vas. Nov. 11 2012, 10:58

Azért kicsit meglep, hogy nem emlékszik rám, általában a lányok megszoktak jegyezni az arcom alapján, de nem veszem ezt most magamra. Megmutatom neki a díjnyertes mosolyomat, hogy egy kicsit oldjam a feszültséget. Ahogy nézem az arcát egyből rá ragad a jó kedvem és a mosolyom. Csak nézem az arcát, majd türelmesen meghallgatom azt, amit mond. Úgy döntök, hogy nem mondok erre semmit, csak egy halvány mosoly kíséretében megrántom a vállaimat, ezzel jelezve, hogy felejtsük el. Végül az asztalhoz sétálok, hogy megmutassam neki itt van minden, ami a rajzhoz kell, már csak el kell kezdeni.
- Az jó, legalább ha kitörik a ceruzám, akkor lesz még egy. Elfelejtettem lehozni a hegyezőt. - Húzom el a számat, mert arra nem is gondoltam, hogy esetleg kitörhet a ceruzám hegye. Megvárom, hogy mit is csinál, majd az egyik székre leülök, hogy szemben legyünk egymással. Egyelőre nálam nincs semmi, hogy le tudjon rajzolni és ne mozogjak közben.
- Élőben is szép vagy, majd megpróbálom a lapon is kihangsúlyozni. Nekem viszont nagy csillogó szemeket rajzolj. - Szélesen elvigyorodok, nem veszem nagyon komolyan a feladatot. A széken próbálok nyugton maradni, hogy sikerüljön neki minél élethűbben lerajzolnia. Nem telik el túl sok idő, ahogy neki áll a rajzolásnak és egy olyan mondatot hallok tőle, amit mindig is szeretek hallani.
- Köszi. Tetszik? - Halvány mosoly jelenik meg az arcomon, a szemeim pedig egyből csillogni kezdenek az önelégültségtől. Tudom, hogy nagyon sok lány nem tud ellenállni nekem, ami nekem csak jó.
- Vacsoráztál már? - Kérdezek rá egyenesen és megpróbálok mozdulatlanul továbbra is ülni. Az úgy elég unalmas lenne, hogyha nem is beszélgetnénk, de reménykedek benne, hogy ez nem okoz nehézséget a rajznál.
Vissza az elejére Go down
Anne Wilkinson
avatar
Életkor : 25
Foglalkozás : szabadidejében rajzolgat, fest
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Vas. Nov. 11 2012, 15:34


David & Anne;


- Én szénnel fogok rajzolni.. A tanár úgy sem kötötte ki, hogy mivel kell, én meg imádok szénnek rajzolni. De van hegyezőm is meg minden, ha kell majd – mondom mosolyogva, majd kacsintok egyet. Ahogy leülök fölvázolni a rajzot, remélem, hogy nem néma csöndben fogunk ülni egymással szemben. Jó lenne megismerni a srácot.
- Én szép? Hát, köszi szépen.. – mosolyodok el. Néha tényleg nem hiszek másoknak, hogy szép lennék, akkor biztos könnyen beilleszkedek majd a filmes szakmába. Tudom, hogy néha ronda színészek is kellenek, de a legtöbben nem azok, és mivel rám mindig azt mondják, hogy szép vagyok, biztos könnyen felfigyelnek majd rám.
- Olyan szemeket, mint Kandúrnak van a Shrekben, igaz? – mosolyodok el ismét, majd megemlítem, hogy tényleg szép szemei vannak. Az arckifejezése alapján, ő ennek nagyon is örül, és lehet, hogy ki akarja majd használni ezt a bókomat, de hé! Én nem vagyok túl könnyű eset!
- Öm.. Hát, ja.. Mondom olyan szép, titokzatos kék szemek.. – mondom úgy, mintha én olyan nagy szakértő lennék a szemek elemzésében. Már jön is az a bizonyos ’Vacsoráztál már?’ kérdés. Valahogy sejtettem, hogy ide is kilyukad valamikor, és most így végiggondolva, az utóbbi három hétben egyre kevesebbet eszek. Egyszer mondta valaki, hogy kövér vagyok, az pedig eléggé megviselt. Egy ilyen kijelentés után, képes lettem lemondani szinte minden evésről, hogy fogyhassak, és ez eddig bejött. Bár, mikor pár napja apukám meglátott, közölte velem, hogy túl vékony vagyok és ez nem egészséges, de akkor most mi a jó? Azt sem tudom, hogy Davidnek mit válaszoljak, ugyanis már elég régóta nem vacsoráztam.
- Még nem, mert már lassan egy hónapja nincs időm normálisan enni.. – válaszolom viccelődve, majd ismét folytatom a rajzot. Szerintem ez így még hihetően is hangzik, nem szeretek arról beszélni, hogy épp fogyózom, hadd higgye mindenki azt, hogy velem minden oké. Nem akarom, hogy mások beleszóljanak az életembe..


_________________

Anne Wilkinson

Vissza az elejére Go down
http://titok-patak.webnode.hu/
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Hétf. Nov. 12 2012, 17:02

Meglepődök azon, hogy nem ceruzával szeretne rajzolni, hanem más eszközzel. Nekem annyira a szén nem jött be, így maradok a szokásosnál. Egy halvány mosolyt azért küldök neki egy biccentés társaságában, ahogy a hegyezőt említi. Most kicsit megnyugodtam, mert ha nem lenne nála sem, akkor mehetnék haza, ami nem két perc lenne.
- Oké, reméljük, hogy nem lesz rá szükség, bár múltkor leejtettem és szerintem, amilyen peches vagyok, tuti, hogy a hegy eltört benne. - Elhúzom a számat egy vállrándítás következtében. Szeretek vigyázni a dolgaimra, de most nem tehettem arról, hogy legurult az asztalomról és a reflexem nem volt a legmegfelelőbb. Hogy ezt elfelejtsem, mielőtt ideges lennék, bókolok neki. Bólintok egyet, hogy megerősítsem a kérdését, tudtam, hogy nem fogja elhinni, mert a lányok ilyenek.
- Miért olyan meglepő? Eddig minden lánytól ilyen reakciót kaptam. Nektek nincs önbizalmatok? - Vonom fel kérdőn a szemöldökömet, hogy ennyire nem hisznek másoknak. Tisztában vagyok vele, hogy a fiúk mind ugyanazt mondják, de legalább kiejtik a szájukon, ami már fél siker. Tetszik a mosolya, valahogy aranyosabbá teszi az arcát, így továbbra is nézem.
- Pontosan. Úgy is olyan szemem van. - Szélesen elvigyorodok, tudom ez elég magabiztos volt, de legalább van önbizalmam és ezt nem is rejtem véka alá. Elég sokan mondták már nekem, hogy a szemem szép, amit el is hiszek nekik, így Annenek is. Nem tagadom és nem is rejtem el, hogy mennyire tetszik ez a kijelentése. Az egomat már is növelte.
- Most már titokzatos is? Mondjuk van benne valami. Másom nem tetszik? - Döntöm oldalra a fejem, mikor rájövök, hogy nem szokványosan beszélgetünk, így egyből észhez térve felveszem ugyanazt a pozíciót, amiben eddig voltam. Azért titokzatos mosolyomat megmutatom neki az utolsó kérdésem alkalmából. Szeretném tudni, hogy én tetszek-e neki, nem csak a szemem. Ezért egy fajta randira is elhívom, amiben reménykedek, hogy belemegy.
- Nincs időd enni? Pedig azt muszáj. Akkor viszont muszáj is lesz velem vacsoráznod. - Mosolygok rád, persze nem mondom komolyan a "muszáj-t". Természetesen elfogom fogadni, hogyha nem akar velem enni, bár kicsit rosszul fog esni az tény.
- Elmehetünk oda, ahova szeretnél. Mit ennél szívesen? - Még ezt gyorsan az előzőhöz fűzöm, mielőtt elutasítana, tudja, hogy bárhova elviszem enni. Továbbra is mozdulatlanul ülök, közben nézem az arcát, ahogy engem rajzol.
Vissza az elejére Go down
Anne Wilkinson
avatar
Életkor : 25
Foglalkozás : szabadidejében rajzolgat, fest
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Kedd Nov. 13 2012, 23:52


David & Anne;


Lehet, hogy Davidnek igaza van. Sosem tudok hinni annak, ha azt mondják, hogy szép vagyok. Tényleg önbizalomhiányom lenne? Inkább legyen az, minthogy egy egoista ribanc legyek, aki mindenkit lenéz.. Az olyanok nagyon fel tudnak idegesíteni. Azt hiszik, hogy övék a világ, pedig hahó! Hercegnő! Hasadra süt a nap! Mássz ki az álomvilágodból, és illeszkedj be inkább a való életbe..
- Most, hogy mondod, nem tudom.. Jó kérdés. Én mondjuk sosem voltam az az egoista típus, inkább szerényebb voltam mindig is. De ahogy te mondtad, az szörnyen hangzott.. Önbizalomhiány.. Nekem van önbizalmam, csak tudod.. Inkább figyelmen kívül hagyom, mert nincs rá szükségem.. – mondom halvány mosollyal, miközben folytatom a rajzot. Közben Davidnek véletlen elmondom, hogy milyen szép szeme van, ő pedig rögtön azt hiszi, hogy akarok tőle valamit. Pedig ez nem így van, én elvárom, hogy a srác „küzdjön” meg egy lányért. Kiskorom óta túl sok romantikus filmet nézek, és nem tudnám elképzelni, hogy a lány bókoljon a srácnak. Az ellent mond az összes filmnek. Nem is tudom, hogy miért mondtam ki. Kell nekem jártatni folyton a hatalmas számat.. Miért érdeklődik az iránt, hogy tetszik-e nekem? Elismerem jó pasi, de még nem ismerem, ezért próbálok kibújni a kérdése alól..
- Ezt most komolyan kérdezed? Mekkora egód van, már nem azért.. – mondom viccelődve. A srác mosolyán látszik, hogy tényleg nincs hiánya az önbizalomból, sőt, mióta kimondtam, hogy szép a szeme, szerintem elkezdtem érdekelni. Bármit, csak még egy pasit ne! Az után, ahogy pár hónapja leráztak, nem igazán vágyom ara, hogy barátom legyen.. A randikba még oké, belemegyek, de még nem tudnék szinte semmit elképzelni..
- Esetleg elmehetnénk egy kínaiba, ha gondolod.. Ugye nincs bajod a kínai kajával? – kérdezem, miközben már a rajz felével elkészülök. Én imádom a kínai kaját, főleg azt az ananászos csirkemellet rizzsel. Most esik csak le, hogy a közelben van az egyik legjobb kínai étterem, én pedig még nem is voltam ott.. Alig hiszem el, pedig imádom az összes ételüket.. Már elkezdtem tanulgatni őket szabadidőmben, remélem, hogy ha túlesek ezen a kövér vagyok szindrómámon, mielőbb megtanulhatok sok ilyen receptet..


_________________

Anne Wilkinson

Vissza az elejére Go down
http://titok-patak.webnode.hu/
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Vas. Nov. 18 2012, 09:03

Azért csak nézem az arcát, hogy mindent le tudjak olvasni róla, de valahogy semmit sem találok rajta. Kicsit elszomorít, mert azt hittem, hogy tudok majd egy kicsit hatni rá és olyan reakciókat váltok ki belőle, amiket még nőn nem láttam. Azért a szemeibe nézek, mert tudom, hogy a tekintetem, milyen hatással van a másik nemre. Végig hallgatom az érveit, mire a végén mosolyognom kell. Elég jól kimagyarázta magát, hogy miért nincs önbizalma.
- Nem is mondtam, hogy egoista típus legyél. De egy kicsit nem árt. Nem kell túlzásba vinni, mert ismerek pár olyat, akik már nagyon durván beképzeltek. De jól megmagyaráztad... Nincs szükséged rá. És mégis miért nincs? - Halvány mosoly ül ki az arcomra, amint megismétlem a mondatát. De érdekel is a válasza, ezért feszülten figyelek rá. A rajzot már rég elkezdte rólam, azért kíváncsi vagyok arra, hogy minek fog megrajzolni. Szeretném már látni, hogy milyen hibákat emelt ki rólam. És ha már ott tartunk, hogy tetszenek neki a szemeim, akkor bátorkodok rákérdezni arra, hogy esetleg én személy szerint is tetszek-e neki. Mivel a konkrét választ elég nehéz belőle kihúzni, ezért sóhajtok egyet.
- Azért van nagy egóm, mert megkérdeztem, hogy tetszek-e neked? Mondjuk egy igen is megfelelt volna, hogy bejövök neked.- Vigyorgok a végére, valóban van önbizalmam és nem is félek elrejteni. Szemeim csillognak, de azt nem tudnám megmondani, hogy miért, talán azért, mert jó kedvem van. El is hívom randizni, hogy az előbbit megerősítsem.
- Persze mehetünk. Nincs semmi bajom a kajával, szeretem is. Már rég ettem. Tudsz egy jó helyet? - Felvonom kérdőn az egyik szemöldökömet, amíg várom a választ. Kicsit nehezemre esik a szemkontaktus, hogy nem néz rám folyamatosan a rajz végett, de majd evés közben úgy is kénytelen lesz arra, hogy a szemeimbe nézzen és ezzel levegyem a lábairól.
Vissza az elejére Go down
Anne Wilkinson
avatar
Életkor : 25
Foglalkozás : szabadidejében rajzolgat, fest
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Szomb. Május 11 2013, 12:07


David & Anne


Megmagyarázni a dolgokat igazán jól megy. Ezt most is bizonyítottam. De a kérdés, hogy miért nincs rá szükségem, na az megfogott. Erre még én sem tudom a választ. Reméltem, hogy elfogadja, amit mondok, de úgy tűnik, Davidet érdekli a véleményem. A vicces az, hogy nem tudom mit kéne mondanom, ezért gyorsan reagálok valamit, és remélem, a fiú nem firtatja tovább a témát.
- Hmm… Azért, mert egyszerűen nincs rá szükségem… Elégedj meg ezzel a válasszal – utolsó mondatomnál elmosolyodok, hiszen én is megelégszem ezzel a válasszal. Úgyhogy legyen ez megfelelő Davidnek is.
Miért is van nekem ilyen nagy szám? És miért szeretek rajzolás közben néha hangosan kimondani a gondolataimat? Így csúszott ki a számon az is, hogy milyen szép szemei vannak Davidnek. Ugye, hogy mennyit tudok fecsegni? Még azt is közlöm vele, hogy szerintem túl sok egója van. Ugye, hogy mennyit tudok fecsegni? Be kéne fognom a számat, mert utálok magyarázkodni.
- Azért van egód, mert tisztában vagy az előnyeiddel és ezeket eléggé hangsúlyozod is… - na még jobb magyarázat! Mát én unom az idétlen magyarázkodásomat. Miért kell tőlem ilyeneket kérdezni? Egyszer volt egy barátom, akivel másfél évig együtt voltunk, és csak úgy egyik percről a másikra eltűnt az életemből. Se kép, se hang. Nem válaszolt az üzeneteimre és a hívásaimra. Azóta nem igazán szeretek randizni, mert úgy gondolom, hogy a pasik csak kihasználják a lányokat. Inkább barátokat akarok szerezni, sokkal nagyobb az értékük, és tovább velem maradnak. Remélhetőleg.
David még randizni is elhív. Mit tehetnék? Nem utasítom vissza, hogy „bocs, de én nem randizok”. Inkább felajánlom, hogy menjünk kínai étterembe, ha már én választhatok. A rajz is készül lassacskán. A fele már kész van. Már csak a ruha és a haj árnyékolása van vissza. Miközben a képet készítem, figyelek Davidre is. Remek! Ő is szereti a kínai kaját. Most ezzel belopta magát a szívembe. Na, jó, nem úgy… Nem gyakran találkozok olyan emberekkel, akik szeretik a kínait, és ha egy olyannal találkozok, aki mégis, akkor az nagy „kincset” jelent a számomra.
- Igazából tudok egy jó helyet. Azt mondják, a város legjobb kínaija pár utcányira van innen, és nem zsúfolt hely, mert nem sokan tudnak róla. Úgyhogy helyünk szerintem biztos lenne – mondom mosolyogva Davidre pillantva. A rajz rendkívül hasonlít a srácra. Büszke vagyok magamra. Ráadásul nem sokára kész is lesz.
_________________

Anne Wilkinson

Vissza az elejére Go down
http://titok-patak.webnode.hu/
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Kedd Május 14 2013, 00:57

A válasza nem nagyon győzött meg, fel is vonom az egyik szemöldökömet, és kérdőn tekintek rá. Tudom, hogy azt akarja, hogy ne kérdezősködjek és legyen ennyi elég, de nagyon is kíváncsi típus vagyok és érdekel, hogy miért gondolja így. Ezúttal beleharapok a nyelvemben, de biztos, hogy kipuhatolózom. Lehet, hogy nem ma, de a következő találkozásunkkor. Bele is törődök, hogy normális válasz nélkül maradok, majd már egy újabb kérdést teszek fel, amire szintén megint más válaszra számítottam. Nem értem mire jó a körítés, hiszen az egyenes válasszal sok félreértést el lehet kerülni.
- Én nem mondanám ezt. De sokaknak feltűnik, mint neked. Pedig nem csinálok semmit, csak egészségesen vagyok teli önbizalommal. Gondolom az senkinek sem lenne jó, ha eljátszanám a világfájdalmat. – Rántom meg a vállaimat és azt hiszem, hogy csak az evésnél fogok jobban rákattanni erre a témára, mikor kénytelen lesz újból válaszolni. Végre legalább eljön velem randizni, tehát meg van a kombinációm.
- Tehát eljössz velem randizni, akkor tetszek neked. – Önelégülten mosolygok, mert én erre a következtetésre jutottam, és hogyha nem így van, akkor kénytelen lesz megcáfolni, ha meg ezt nem teszi, akkor igazam van. Kíváncsian várom, hogy mi lesz a képből, azért még mindig egy helyben üldögélek, bár már kezd fárasztó lenni.
- Miért ódzkodsz ennyire a srácoktól? – Felteszem azt a kérdést, amire kíváncsi vagyok, hiszen feltűnt, hogy mennyire próbál velem távolságtartó lenni. Bár beleegyezett a randiba, mégis úgy érzem, hogy nem egészen őszinte, csak azért mondta, hogy ne bántson meg és ez sérti az önbecsülésem.
- Remek, akkor ha kész vagy, mehetünk is. – Mosolygok, és remélem, hogy hamarosan kész lesz, mert már kényelmetlen és kezdek éhes is lenni. Nem tudom, hogy hol tart, mert még mindig lázasan dolgozik rajta, így csak gondolni tudom, hogy még nincs egészen kész. Csak tudnám egy ilyen meddig tart.
Vissza az elejére Go down
Anne Wilkinson
avatar
Életkor : 25
Foglalkozás : szabadidejében rajzolgat, fest
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Kedd Május 21 2013, 21:37


David & Anne


Szerencsére nem firtatja tovább az önbizalmas témát. Ezzel szerzett egy plusz pontot nálam. Azzal, hogy tiszteletben tartja a kérésemet, hogy ne kérdezze tovább. Ő bezzeg rögtön elismeri, hogy mennyi önbizalma van. Komolyan irigylem érte, talán nekem is adhatna belőle.
Látom, örül neki, hogy belementem az előbb a randiba. Csodálatos! Csak az a baj, hogy én egy ideje már nem keresek semmi ilyesmi kapcsolatot. Azok után, ami velem történt, úgy éreztem, jobb lesz, ha csak barátokat szerzek. A barátok ugyanis nem lépnek le egyik napról a másikra. Ennyire feltűnő lett volna, hogy ódzkodom a srácoktól (csak, hogy David szavaival éljek)? Pedig azt hittem, hogy jól leplezem. Eddig senki sem kérdezte tőlem. Nem is tudom, hogy most mit kéne mondanom.. Mondjam el neki z igazat? Talán akkor nekem is könnyebb lesz….
- Gondolom, az igazat akarod hallani, úgyhogy elmondom. Két és fél évvel ezelőtt megismerkedtem egy sráccal, a neve lényegtelen. Énekes volt, még most is az. Másfél évig jártunk, aztán nem tudom, hogy mi történt, de csak úgy eltűnt az életemből. Egyik pillanatról a másikra. Se kép, se hang. Nem válaszolt az üzeneteimre, nem fogadta a hívásaimat. Teljesen összeomlottam, mert magamat hibáztattam. Az önbizalmam is akkor tűnt el. Fél év kellett, hogy visszazökkenjek a régi kerékvágásba. Azért ódzkodom a srácoktól, mert nem akarom még egyszer átélni ugyanezt – nem hiszem el, hogy beszéltem erről valakinek. Ráadásul egy olyan srácnak, aki az előbb hívott el randizni. Ez így nem túl komplikált? A rajz már tényleg csak pillanatok kérdése és kész is lesz. Meg is beszéljük közben, hogy hova menjünk kajálni. Végre van időm a legjobb kínai étterembe is elmenni.
David időzítése tökéletes hiszen a rajzot már csak alá kell írnom, és lefújni hajlakkal, mert ugyebár szénnel készült. Meg is mutatom a srácnak.
- Igen, kész van, mehetünk. De még előtte… Na, milyen lett? – mutatom a képet Davidnek. Remélem neki is tetszk, mert akkor a tanár is meg lesz elégedve vele.

_________________

Anne Wilkinson

Vissza az elejére Go down
http://titok-patak.webnode.hu/
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Szer. Május 22 2013, 00:48

Azzal, hogy beleegyezett a randiba, mindjárt jobban érzem magam. Már csak pár pillanat és talán meg is fektethetem, de a tervembe úgy sem fogom beavatni. Egyszerűen izgat, hogy milyen az ágyban és teljesen megőrülök, ha egy jól kinéző lány a közelembe kerül. Most már elmondható rólam, hogy szexmániás vagyok, de akikkel körül vagyok véve… Nos, miért ne használhatnám ki azt, hogy a lányoknak tetszem? Nem érzem magam szemétnek, mindössze szeretem, hogyha a figyelem középpontjában vagyok, viszont egy valamit nem értek, amit muszáj megkérdeznem Anne-től. Végig hallgatom, hogy miért nem szereti a srácok közeledését, mire megdöbbentő történetet kapok. Talán mégsem lenne jó ötlet most ágyba vinni, de nem bírok magammal.
- Az a srác egy jó nagy hülye. Ez miatt nem kéne lemondanod a párkapcsolatról. Elvégre mindig lesznek akadályok az életben. De merni kell, hogy boldog legyél. – Rántom meg a vállaimat és halványan el is mosolyodok. Szerintem egész jó volt a biztatásom, de ezt persze nem én fogom eldönteni. Mindenesetre próbálom valahogy rávenni arra, hogy nem rossz dolog, ha van egy srác az életében és nem kéne a régi dolgok miatt rágnia magát, mert akkor nem fog előre jutni. Kicsit kezdek nyűgös lenni, nem hittem volna, hogy ilyen sokáig tart egy arckép rajz. Azért türelmetlen leszek, hogyha most nem megyünk enni és nem tölti velem az éjszakát. Ki tudja, még az is lehet, hogy jól fog elsülni. Megkérdezem, hogy hol tart, mire felém fordítja a rajzot és egy kicsit elámulok.
- Hűű… Olyan, mintha tükörbe néznék. – Halványan mosolygok, majd átveszem a rajzot. Tényleg tetszik, nem csak azért mondom, mert menni akarok és az éjszakába belevágni. Leteszem a padra és felülről kezdem el vizsgálgatni. Ezt a részletességet, azért én nem tudnám megcsinálni, főleg nem szénnel, így minden elismerésem.
- Én nem tudok ennyire jól rajzolni. Ez az apró részletesség, lenyűgöző. – Szinte még mindig a hatása alatt vagyok, és azt nézem, hogy mennyire jól sikerült. Elmondható, hogy jól rajzolok, hiszen azért járok rajzszakkörre, de azért ennyire még én sem tudom részletesen megrajzolni a dolgokat.
- Ennek örömére, akkor megyünk enni? – Fordulok felé mosolyogva, hátha a mosolyom leveszi a lábáról, mint minden lányt. Eddig azt hiszem, hogy Anne immunis erre, de majd megtalálom a módját, hogy ne bírja rólam levenni a szemeit. Erről jut eszembe, a szemeimet mondta, hogy tetszik neki, talán még azt ki is tudnám használni.
Vissza az elejére Go down
Anne Wilkinson
avatar
Életkor : 25
Foglalkozás : szabadidejében rajzolgat, fest
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Szer. Május 22 2013, 22:09


David & Anne


David reakciója pont olyan, amire számítottam. Tudni lehetett, hogy olyasmit fog mondani, hogy ez miatt nem kell lemondanom arról, hogy legyen barátom vagy valami hasonlót. Én viszont nem tudom úgy felfogni, mint ahogyan ő szeretné. Az a kapcsolat sokat jelentett nekem, és mondhatni vége sem ért, tehát meg lenne az okom arra, hogy megkeressem az említett személyt. Bár szerintem, ha a koncertjén első sorban lennék, akkor még az sem érdekelné… Ki tudja? Jobb is nem rá gondolni, hiszen ettől csak szomorú leszek…
Az, hogy David szerint is jól sikerült a rajz, igazán sokat jelent. Megérte már gyerekkoromban elkezdenem ezt az egészet. A sok gyakorlásnak köszönhetem az ilyen minőségű képeket. Ráadásul szeretek a tökéletesre törekedni, főleg a rajzoknál. Addig nem adom ki a kezemből a képet, míg nem találom élethűnek és tökéletesnek. David már említi is, hogy menjünk kajálni. Az igazat megvallva már én is éhes vagyok, a rajz is kész van, úgyhogy mehetünk.
- Persze, mehetünk – mondom mosolyogva, majd elindulok kifelé a teremből, majd az iskolából, míg végül ki nem érek az utcára. Már sötét van, és hideg. Én félek a sötétben egy, kettő nagyon fázom. Kellett volna hoznom egy pulcsit. Na, de mindegy, így jártam. Majd David végig a vacogásomat hallgatja az étteremig, vicces lesz…

_________________

Anne Wilkinson

Vissza az elejére Go down
http://titok-patak.webnode.hu/
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   Vas. Május 26 2013, 12:56

Valahogy úgy érzem, hogy nem egészen sikerült meggyőznöm a pasizásról és a kapcsolatokról, de ezt nem én fogom eldönteni, én csak egy kis önbizalmat próbáltam adni neki, de sikertelenül. Már nem foglalkozok vele, a szemeiben látok egy apró felcsillanást, amiből kikövetkeztetem, hogy ez eléggé kényes téma a számára. Azért értékelem, hogy nekem elmesélte ezt a történetet, még akkor is ha már mindenki tud róla. Ezek után már csak annyi a dolgunk, hogy a rajzot megnézzem, hogyan is sikerült, amitől teljesen le vagyok nyűgözve. Tényleg nagyon tetszik és ha tudnám, hogy nem kéne beadni, elkérném tőle. Amint kicsodáltam magam, már előtte is állok, hogy indulhassunk. Megyek utána, de előtte leoltom a lámpát, mikor kilépek a teremből. Nem tudom, hogy merre megyünk, csak követem Anne-t. Oldalra nézek és bár sötét van, de látom a libabőrt a karján, mikor egy-egy utcai lámpa alatt elmegyünk. Leveszem a pulcsimat és a hátára terítem.
- Eléggé hűvös van, szóval ha nincs ellenedre, akkor egy kicsit siethetnénk is. – Mondom halvány mosollyal, bár nekem még nincs ilyen érzetem, de azzal, hogy nincs rajtam a pulcsim, hamarosan fázhatok. Remélem, hogy megesik rajtam a szíve és gyorsabb léptekkel fogunk haladni, de addig is a beszélgetést választom figyelem terelésnek.
- Miért vagy ilyen csendben? – Azért érdekel, hogy miért nem szólal meg, vagy miért nem mondja el a véleményét. Nem hiszem, hogy rossz társaság vagyok, bár lehet, hogy ez külső szemszögből máshogy van. De pont ezért kérdeztem meg tőle, hogy minek köszönhetem ezt a nagy csendet.
- Nagyon messze van az étterem? – Kérdezek még többet, hogy beszélgessünk, ha már randizni vagy hasonlófélére megyünk. Szeretném megismerni, ha már egy helyre járunk rajzszakkörre. Érzem, ahogy a szőr elkezd ágaskodni a karjaimon, most már én is kezdek fázni, de azért nem mutatom ki. Férfi vagyok, elviselem a hideget, legalább Anne láthatja, hogy nem vagyok olyan tapló, mint amilyen némelyik lány beállít.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Anne & David - Édeskettes rajzolás   

Vissza az elejére Go down
 

Anne & David - Édeskettes rajzolás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» David Gandy
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-