Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 "Alive" Leo-Christin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Christina Collins
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: "Alive" Leo-Christin   Kedd Dec. 27 2016, 12:56

Bőröndökkel felcihelődve rontok egy taxisra, őrültnek néz és pont leszarom.
Türelmetlenül siettetem, egy, kettő, pakolja be a bőröndjeim a csomagtartóba, de kapkodja a csülkeit! Nagyon ideges vagyok és ilyenkor ismeretlen, totojázó embereket eszek reggelire. Van egy hatalmas, vörös kofferem, két kisebb sárga és egy vállra akaszthatós utazótáska. Nehézkesen, de elbajlódok velük, bár az egyik sárgának letört a kereke, mert megrugdostam. De most csak Leo számít! Mikor Chloe felhívott, már tudtam, hogy a repülőtérről nem haza fogok menni, hanem hozzá, úgyhogy nem is kértem meg senkit, hogy jöjjön ki elém. Még mindig dühös vagyok a húgára és Quenre meg Sammyre is, amiért nem értesítettek azonnal! És ha meghal? Megfagy ereimben a vér, nem, nem gondolhatok ilyesmire, ez már rajtam így is a második réteg festék, az elsőt szétbőgtem. Mert nagyon sok minden lejátszódott a fejemben, mikor értesültem Leopold balesetéről. Először is, hogy sosem mondtam el neki, mennyire szeretem, aztán persze afelett méltatlankodtam, hogy még mindig szeretem, hogy anélkül hal meg, hogy elköszöntem volna tőle és azt nem bírnám ki! Ilyenkor mindig arra  végkövetkezésre jutok, hogy kezeltetnem kéne magam, vagy egy olyan csávót összeszedni, aki valamilyen szinten tényleg az igazi, mert ez már beteges...hogy ennyi év után nem bírok róla leszakadni! Nagy levegőt veszek, agresszívan rászólok a sofőrre, hogy hajtson már az istenért! A fasza ki van velem, de nem érdekel, kibírhatatlan boszorkány vagyok megint. Pedig úgy hiányzott Chloe és Sammy, Quen is, annyira vártam, hogy a nyakukba ugorjak, Q-val valami nagyon csokis, hizlaló finomat készítettem volna, valamit, ami nem hal és csiga, Sammyt pedig ölelgettem volna, mint egy édes plüss Teddyt, miközben Chloenak ecseteltem volna a francia pasik nyelvtechnikáját. Leot meg se akartam látogatni, max. futólag ütköztünk volna valahol. Aztán tessék, egyenesen hozzá rohanok. Hogy a büdös életbe fogom így valaha is elfelejteni? Szóval csak odaérek és mind a három húzós bőröndömmel megállok az ajtaja előtt. Nagyon dolgozok rajta, hogy ne sírjak, amikor ajtót nyit, de máris bekönnyezik a szemem, mikor megnyomom a csengőt. Tudom, hogy él, már jól van, de akkor is basszus, leszúrták! És ha kinyitja, megszegve az összes eddigi szigorúan felállított szabályomat, hogy nem érek hozzá, a nyakába vetem magam.
- Teee rohadék állat, hogy merészeltél ekkora bajba keveredni nélkülem?
Ezzel fogadom, ha egyszer kinyitja azt a nyomorult ajtót, félig zokogva, félig nevetve a megkönnyebbüléstől, hogy életben van.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Kedd Dec. 27 2016, 14:16

Már egészen kezdi elfelejteni, hogy megsérült és csak Kenre koncentrál. Ettől némileg szétszórt és szórakozott, de eszébe nem jut, hogy Tinát Franciaországból haza kellene rángatni, különben sincs semmi baja, majd ha hazajön összetalálkoznak, pár szóban lerendezi és inkább Európáról faggatja a lányt. Ez a terv. Ma is otthon van el, épp a hálóban lévő akváriumot takarította, most fejezte be, de még ő maga vizes, a ruhája is kissé, meg a karjai. Épp törölközik, mikor csengetnek. Nem vár senkit, szóval kelletlen megy az ajtóhoz a fekete melegítőjében és a szakadtabb sötétzöld pólójában (takarításhoz nem öltözik ki, ugye). Meglepődik, hogy a nyakában talál egy lányt, megkésve öleli át, pár lépést vissza is tántorodik, mert ki a fene számít ilyenre?!
-Hát kérlek alássan bebaszni egyedül is megy, elég suttyó vagyok hozzá...
Nevet, mert meglepte a lány ezzel a kis akcióval. Mikor lekászálódnak a nyakából veszi észre, hogy könnyes a szeme.
-Te sírsz? Mi a fenét mondtak neked az Isten szerelmére?! BĐszod, ha a halálomon lennék szerinted ajtót nyitok és elkaplak?! No meg ha ennyire szarul lennék necces lett volna a nyakamba vágódni, vágod! Mi a fene... ideköltözöl? Baj van? Gyere be!
Nyílik el a szeme a sok pakkra, hát hirtelen átgondolja hogy a baleset miatt jött-e a csajszi, vagy otthoni gondjai akadtak. De Quen kussolt erről akkor, szóval... kicsit összezavarodott, de segít a csomagokkal, ha óvatosabban is nyúl értük mint szokott.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Christina Collins
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Kedd Dec. 27 2016, 15:03

Nem kellene...mert máris belebódulok az illatába, hogy felmegy a vérnyomásom már attól, hogy érinthetem és az ölelés ráadásul olyan intim és mély. Állandóan zsizseg bennem a késztetés, hogy a karjaimban tartsam. Csak még egy másodperc, egyetlen egy...Él! Mélyen beszívom a levegőt, aztán ellépek, összevonom a szemöldököm és durcásra fintorítom a szám.
- Az vagy! De csak az ökör iszik magába.
Jut eszembe egy közmondás, éppen kapóra jön. Elvörösödöm, gyorsan a szememhez kapok, erről teljesen elfeledkeztem. Tehetetlenül, paprikavörösen dörgölöm a szemem, nem gyakran lát így, az öcsém ebből a szempontból teljesen eltereli az emberek figyelmét arról, hogy nekem is vannak érzéseim. Fenébe és Sammy még mindig a bátyám, nem az öcsém.
- Nem... - nyögöm - Hogy leszúrtak bazdmeg! Te mindenre képes vagy. Bocs, hogy nem szartam le, hogy majdnem kinyírattad magad. Már itt sem vagyok seggfej
Fordulnék ki, mikor megint elvörösödöm. Ideköltözni! Ó...ha létezne tökéletes karácsonyi ajándék! Nagyot nyelek, még mindig vörösen gyorsan megrázom a fejem.
- A repülőtérről jöttem, még nem voltam otthon.
Ki kellene találnom valami bajt!
- Dobtak - hazudom. Engem soha nem dob senki, maximum közös megegyezés alapján mondunk istenhozzádot egymásnak, mint pl Enzoval. Megrázom a fejem, hogy ez nem vet túl jó fényt rám, bár úgyis mindegy. Leo szempontjából teljesen mindegy. Bekászálódom valahogy, berángatom a bőröndöket is, gyorsan megigazítom a hajam, kissé zilált. Leo pedig szakadt és tovább tudnám szaggatni róla a ruháit. Rajtam harisnya és egy franciaruha van, azon kabát, a ruha is meleg, télies anyagból, bokáig érő, barna, meleg bakancs, van egy kis sarka is, de ez utóbbit már veszem is lefelé.
- Ellenőrizni akartam jól vagy-e, nem értem miért nem szóltak hamarabb, nagyon dühös vagyok mindenkire!
Nézek villogó szemekkel rá, mert rá is vonatkozik!

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Kedd Dec. 27 2016, 15:30

Nem gondolná, hogy most olyan jó illata van, kissé akvárium szaga van, de ha azt vesszük, az teljesen Leopold illat.
-Volt társaságom, csak hazafelé nem. De mindegy is.
Mosolyog, vállat von, hol van az már! A másik könnyes arca viszont nagyon is friss, meglepi ez a fejlemény.
-Ahh... ne parádézz már tündérkirálylány...
Akasztja be az ujját a másik nyakánál a kabátba, hogy úgy húzza vissza mikor meglátja a sok csomagot és elképed rajta.
-Nem?
Nagy baj lehet... pislog is nagy szemekkel, majd 'megvilágosodik'.
-Jah... hát... szívás. Figyi az egy barom volt, francia volt mi? Azoknak nincs ízlésük, szard le! Sokkal jobb pasit szerzel idehaza, valami délceg amerikait, ha? Szétnézünk neked a focicsapatban, mit szólsz? Azok talán ki is húzzák, ha megvered őket..
Borzol bele kicsit a másik amúgy sem túl szalonképes frizurájába. Csinos lány Tina nagyon is, ha nem is mondja, mert sosincs eszében hangosan is megállapítani.
-Én mondtam nekik, hogy ne szóljanak. Európában voltál, tanultál, kutya bajom már, csak egy kis heg maradt utána és ennyi. Hamarosan újra versenyre is mehetek. Így legalább nem aggodalmaskodtál. No meg ismered a bátyád, átment ápoló-terminátorba... nála laktam, bĐszod, mintha a Jóbarátokból Monicához költöztem volna... kib.szottul kellett vigyázni mindenre, nem volt stresszes, á dehogy. Emiatt is hittem, baj van is idejönnél, nála azért kihívás lakni hallod! De imádom Őt, komolyan, hála Neki hamar rendbe jöttem, hisz látod! Kérsz valamit? Enni, inni? Dobd le magad!
Otthon van nála a lány, legalább is Ő így gondolja.
-De mesélj a hapsiról, anélkül nem tudom ízesen fikázni, mert tuti, hogy egy suttyó paraszt, látatlanban mondom, ha dobott.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Christina Collins
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Csüt. Jan. 05 2017, 20:10

Az agyam pörgettyűzik, hogy nahát ki, csak nem valami ribanc? Próbálok nem agresszív fejet vágni, hogy magyaráznám, megtépem, mert? Úristen, de szép a mosolya. Jól van Tina, koncentrálj, él. Él, úgyhogy nyugodtan lezárhatod ezt a pasit, húsz éve szerelmes vagy cseszd meg, már babakorodban is bőgtél, ha nem jött haza Quennel.
Amúgy mekkora egy pöcsfej tud lenni! Majd megdicsérem, nem? Felvonom a szemöldököm, tündérkirálynő. Kár, hogy ellenállhatatlan, már kiheréltem volna.
- Na ez elég gáz volt, de jó fej leszek és úgy teszek, mintha nem hallottam volna.
Villantok rá tündérkirálylányos mosolyt. Elég mű. Jaj mit csinál? Zavarba jövök, amikor húz, döbbenten pislogok rá.
Összepréselem ajkaim és megrázom a fejem, kinyökögök valami ümm-ümmöt és nézem. Nem tudom nem nézni.
- Nem, amerikai. A franciák amúgy kúrnak össze-vissza.
Ez félig igaz, a kitalált fazonról persze nem, de valahogy kicsúszott ez a csókos legényekről.Döbbenten pislogok rá, aztán kurva csúnyán nézek.
- Ez egy rohadt rossz vicc Leopold, focista, komolyan? Most nagyon nem vidítasz fel.
Ez kizökkent, ennyire tartana. Mindenki tudja, hogy azok ostobák! És igen, ezt a hajborzolást mindig megkapom, -.- fejjel igazítom aztán.
- Ez aztán nyerő ötlet volt! Megérdemelted, de...legalább jó kezekben voltál, ha ő vigyázott rád az...jó. Ugyan, ha leszarod, egy idő után úgyis összetakarítja utánad, a morgását meg el kell viselni, ez a titka. Azt tudom. Nem, kösz, megvagyok.
Gáz, hogy néha azt kívánom, bár Q testében lennék? Őt legalább imádja...és nem lenne ciki lesmárolni a képében. Lezuttyanok a fotelébe, aztán meredek magam elé.
- Semmi extra, össze se jöttünk rendesen, egyszerűen nem vette észre, hogy bejön, nem kellettem neki, hülyegyerekként kezelt.
Hát jobb sztori nem jut eszembe? Nem!

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Csüt. Jan. 05 2017, 20:49

-A tündérkirálylányt? Pedig pont olyan vagy, kis édi-bédi leányka!
Csíp az arcába vigyorogva, majd nevet is, mert legalább marad a másik.
-Mert az amcsik nem?
Néz rá értetlen fejjel, hogy itthon talán tisztességesebbek a srácok? De bólint, hogy nem csigaevő.
-Ismerem a tagot?
Húzza össze a szemét, mert akkor van esély beszívatni, hozná Revet is.
-Majd foglak, de jól áll, ha dühös vagy, olyan vagy mint egy pezsgőtabletta, ha nézlek is érzem energikusabb leszek! És mi bajod a amerikai focival? Az az komoly sport, logikára épül, stratégiára, ne is tagadd!
Néha ő is nézi, nem rajongó kimondottan. Hajat borzol és beinvitálja a lányt.
-Quen? Választásom sem volt, de... igen, jól jártam Quennel. Áh, nem bírom elviselni ha morog... meg nem a cselédem, ne nyúljon a cuccaimhoz, márpedig ha mindent ráhagynék ez lenne!
Nevet, nem, nem akar Quennel együtt lakni sokáig, így tökéletes neki a barátja, szabad térrel közöttük.
-Biztos? Piát vagy akármi mást?
Ki tudja mire vágyik Tina a repülő út után.
-Kajak? Hogy nem lehet Téged észrevenni, Tina, ne viccelj már! Vak volt? Vagy valami művészlélek? Nem lány... ugye?
Sammyből kiindulva, nos...
-De hidd el, aki nem hajlandó megismerni az bekaphatja. Jó csajszi vagy Tina, fogsz találni egy rendes tagot, valami... nem is tudom mi az eseted, de olyat! Nézd a jó oldalát! Újra ismerkedhetsz és kereshetsz, flörtölhetsz, flörtölni jó!
Nem, nem ért a vigasztaláshoz, de próbálkozik erősen. Magának hozott minden esetre egy pohár üdítőt, most azt iszogatja.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Christina Collins
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Hétf. Jan. 09 2017, 15:09

Fintorgok, nézek rá kiakadt fejjel ne cukizzon, hiába...Még mindig az vagyok neki, a rózsaszín tütü szoknyában. Nem, jobb, ha erre nem mondok semmit, ha örülök és megfogadom, elfelejtem. Talán nekem is édi-bédi hercegecskének kellene néznem, akkor garantált lenne a hányinger. Megrántom a vállam az amcsikra.
- Minden férfi egyforma, ész helyett farok
Ismered te köcsög.
- Ismered, de nem köpöm be.
Szembeköpné magát? Nem hiszem... A pezsgőtablettán meglepőbb arcot vágok, bár a hajam totál kivégzi, így esélyem sincs, hogy jól nézzek ki.
- Egy rakás agyatlan barom kergeti egymást? Nem is tudom...azt hittem többre tartasz vagy valami. Én se mondom, hogy szilikonpicsákat dugj meg.
Bár az nem lenne rossz, lenne mit durrantani. Mert tuti kiszúrnám a melleiket! Vállat vonva tipegek utána, kicsit hevesen rogyok a fotelébe. El sem hiszem, hogy itt vagyok... Már megint, jézus, totál bekattanok, ha róla van szó!
- Aha...pedig elég sokat morog. Néha nem értem hogy lehettek legjobb barátok. Biztos vagyok benne, hogy ABC sorrendbe rendezné a halételeid...
Én kihasználom, de rá van hagyva, örülök, hogy Leo nem olyan pedáns. Vagy fenét! Mi a ráknak örüljek? Nem a pasim! A pián elgondolkodom.
- A stressz ellen valami jó erőset. Oké, itass le te bűnös lélek. Quentin majd hazavisz.
Legyintek, biztos ráér, ha én mondom. Ilyeneket mond? Elkerekedik a szemem, kicsit fintorgok, szoktam.
- Szerintem ízlésficama van. Nem olyan, mint Sammy, de a művészlélekségnek sok felfogása létezik. Lány?
Kajánul nézek rá, ez tetszik. Fogalma sincs, hogy róla beszélek!
- Egész jól nézne ki lánynak, ki kellett volna sminkelnem! De faszinak tartja magát.
Vonok vállat gonosz vigyorral.
- Jah, bekaphatja! Elfelejtem ne aggódj, és találok valakit, nem félek, igazából bárkit megkaphatnék. Elég pocsék ízlésem van, nem mondod?
Gúnyolódok, fogalma sincs...
- Mutathatnál valamit. Neked mi a felszedős szöveged? Vagy egy lány ne kezdeményezzen? Mert én szeretek.
Szedtem már fel faszikat, de az igaz, hogy egyiket se vettem komolyan._________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Kedd Jan. 10 2017, 13:33

-Hát... ti meg mindent túlkomplikáltok és csak a hiszti! Bár... Sammy szerintem nem tartozik a farok kategóriába... de ssh!
Vág egy kínos ooupsz fejet, mert nem bírja elképzelni, hogy a farkával gondolkodjon inkább. Aztán meg ki tudja persze. De csak vigyorog, nem szokta zavarni Tina éles stílusa.
-Miért nem? Hát ha egy hülye fĐsz?
Néz rosszallóan miért védi a csávó seggét, de fogalma sincs, hogy önmagát kéne megreguláznia.
-Nem szeretem a mű mellett, nincs meg az igazi érzet. És volt szép, de ostoba barátnőm, idegesítőek... de az amerikai foci, amúgy, jó sport. De oké, akkor... hm, inkább valami könyvkukac? Enyhén idióta frizura, vastag szemüveg, tökéletesen nadrágba betűrt ing, ú! Igazi okostojás! Látod, tudok Neked zseniket is szánni!
Nevet, de felhúzza az egyik lábát védekezni a kanapéra, nehogy itt pofán vágják. Quenen már csak mosolyog.
-Egyszerűen. Én kicsit kizökkentem Őt a melós burkából, Ő meg megreguláz engem, ne legyek olyan mizantróp. És igen, rettentő sokat morog... Pf, rendezhetné, nincs annyira sok és a fele a mélyhűtőben van. Én jobban félnék, hogy a ruháim valami lehetetlen anyag vagy minta szerinti káoszos rendbe militarizálná. És megszámolná, hány zoknim van... úristen!
Nevet, mert az lenne a halála, mind fekete vagy fehér, esetleg szürke, szóval nem kell ahhoz rend, hogy kivegyen egyet a fiókból.
-Jah, vagy ha nagyon taccs leszel, itt maradsz, ki is tekerné a nyakam, ha úgy látna meg! Szóval ésszel kislány, de hozok valami férfiasat!
Kacsint egyet vigyorogva és kikeresi a whiskyt a polcról. De mivel van söre is, visz azt is, lehet csak szórakozott Tina és simán sörözne egyet. Mikor visszaér ad amit kér a lány és faggatja a bunkóról, aki dobta. Bólogat az ízlésficamra és a művészlélekség végtelen verziójára, majd a lány miatt ártatlan képet vág.
-Csak egy kérdés volt...
Nem tudja a vigyorból eldönteni, hogy most szedik le a fejét vagy csak jól szórakoznak rajta. De utóbbi, így most ő vág egy fintort.
-Csajszi, ha jól nézne ki lánynak, nem férfias, keress egy jobbat... kis p@csöknél jobbat érdemelsz.
Ő ebből valami kamaszos képű 21-esre asszociál, aki azzal vág fel, hogy bemehet a szórakozóhelyekre.
-Így van, fő az önbizalom kislány! De nem, nem szörnyű az ízlésed, csak túl kegyes vagy a hülyékhez, hogy adnál nekik egy esélyt...
Nem, fogalma sincs, hogy magáról beszél, ez süt róla, de édes a tudatlanság, legalább Tina szórakozik egy jót.
-A felszedős szövegem? Minden lány másmilyen kislány, igazodni kell a csajhoz. Én bírom, ha veszik a lapot, próbáltak már felszedni is, nincs abban semmi. Legalább elsőre is látszik, hogy tudod mit akarsz, töketlen palid ne legyen, mert lesz egy papucsod. Sokszor nekem ez a bajom, a legtöbb lány olyan... természetesnek veszi, hogy kezdeményezzek és csináljak mindent, a másik véglet meg csak egy éjszakát akar és derogál neki beszélgetni is. Nehéz normálisat találni Christi, ez a nagy büdös helyzet, de próbálkozni kell! Lehet olyan pasi lesz a megfelelő, akiről álmodban nem gondolnád!
Vigyorog, neki most Kelly ilyen, hogy nem tudja hogyan működnének együtt, de ha nem próbálja meg sosem tudja meg. Lehet nagyon is jól, szóval próbálkozik.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Christina Collins
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Kedd Jan. 17 2017, 18:59

- Ezért csípem jobban a férfiakat, egyszerűbbek és befolyásolhatóbbak vagytok, hidd el, még az öcsém is
Nevetek, mert felhozta, csúcs! Imádom! Akarom mondani köhm...a köcsög!
- Sammy hermafrodita, ezt mindenki tudja.
Előtte nem mondok ilyesmit, mert nem éri meg a hiszti, másoknak se hagyom szidni, de Leoval mindketten szeretjük, az más, mi mondhatunk rá...akármit. Néha Q is megteszi a háta mögött, ilyen ez a testvéri szeretet.
- Mert én kedvelem, ennek ellenére.
Úgyse jön rá soha, hogy róla beszélek, mert egy hülye fĐsz. Kicsit kipirulok, mert...elképzelem ahogy az én melleim érinti, nos nem kéne átjönnöm hozzá nagyjából.. SOHA TÖBBÉ! Miért ilyen vicces? Akaratlanul is kacagok rajta, mármint...olyan kevés fiúnak van normális humorérzéke!
- Úgy érted saját magad ajánlod? Hát nem tudom...akkor inkább a focista!
Szívózok, pedig de jót tett az európai tanulmányút, negyed annyit se gondoltam rá, erre tessék, besétálok a kecójába. De csak mert azt hittem komoly baja van, máskülönben itt se lennék. Be van szarva, hát csapok felé, de nem célzottan, csak mert ilyen pózt vágott be.
- Hahá! Elismered, hogy mizantróp vagy! Az már majdnem kocka! Igen, elég sokat, ha nem a helyén vannak a dolgok. Úúúú, azt megnézném! Én cikiségi sorrendbe állítanám, először a disneys bokszereid, utána mindent, ami kínosabb. De tudod...tetszik az ötlet, ha találkozunk megemlítem, hogy borzasztó kupi van a ruhatáradban és át kellene rendeznie.
Vigyorgok rá gonoszan. Mivel is kenyerezhetne le, hogy ne tegyem? Kiszárad a szám, itt maradni? Jóég! Érzem is, hogy a szívem ütlegelni kezdi a mellkasomat, de elvihorászom. Nem kellene innom, másrészt jól le kéne innom magam!
- Hozzál, én jól birom a piát, bár Quentintől érdemes félni, tényleg megszámolná a zoknijaid!
Ez nagyon tetszik. Végülis poén úgy beszélgetni vele, hogy fogalma sincs, róla van szó.
- Mostanában férfiasodott...de egyértelmű, kis pöcs, úgyhogy azon vagyok
Nem bírom elnyomni hangomból a sértődöttséget.
- Az biztos, és ő címeres barom!
Jó lenne ezt a tényt leöblíteni egy whiskyvel, de ébernek kell lennem! Folyton kislányoz, az agyamra megy! Minden lány másmilyen... megforgatom a szemem, dugd fel akkor őket magadnak, köcsög.
- Volt már, aki plekniből elutasított? Mennyire estél pofára? Nem, nem eseteim a papucsok, bár azok lennének! Könnyebb velük! Az előbbi kategória azt akarja, légy férfi, az utóbbi kurva. Akkor legyünk szinglik, aztán negyven évesen majd összeházasodunk!
Ó yeah, pedig még nem is ittam! Nevetek viszont, nem nyúlok a piához, nem nyúlok a piához, inkább be kellene jelentenem, hogy késő van, úgyhogy viszlát!
- Megfelelő...szerintem nincs megfelelő.
Túl sokat próbálkoztam, nem is tudja mekkora ribanc tudok lenni. De jól mondja, vagy csak dugni akarnak, vagy gyávák voltak egyéniségek lenni. Ugyan az a bajunk Leo, miért nem veszed észre?

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Kedd Jan. 17 2017, 20:56

-Meglehet. Egy kis szex, kaja és egósimogatás és máris jó nekünk, mi?
Röhög, mert persze sztereotípiákkal dobálóznak, de nem baj az. Végtére is Leopold nem valami befolyásolható, egyszerűnek sem mondaná magát.
-Az öcséd különösen, nem de bár?
Értetlen fejet vág, de nevet, mert Sam... nem egy karakán valaki. Az Quen és Stan.
-Hmm, ez is sok mindent megmagyarázna!
Vigyorog gonoszan, mindketten szeretik Samet, de gonosznak is szeretnek lenni és utóbbi erősebb.
-Meg sem érdemli, mondom, hogy túl jó fej vagy. Én simán leszarnám magasról, folyékonyan.
Leopold sosem volt valami szociális, de ha még nem is érdekli a másikat mit görcsöljön? Persze ha tudná, hogy saját maga ellen beszél már nem lenne ekkora a szája.
-Ember, látássérült vagy?! Hol vagyok én betűrt ingű kölyvmoly?! Na meg a szemem is mint a sasá baszod! A hajam meg most lett vágatva, szavad nem lehet, már lassan mentem át hippibe belátom, de már teljesen vállalható!
Túr bele élvezettel a rövid fürtökbe, nevet, mert ki kellett kérnie magának.
-Mindent összegezve, én jó pasi vagyok, épp csak nem dagadok az izomtól és nem vagyok szőke! Amúgy minden tökéletes bennem!
Szakad a plafon, de a vigyora kárpótolja hiányosságait, meg is igazítja magán a szakadt pólót.
Mikor csap összehúzódik, de érzi nem kap komolyat így vigyorog.

-Mié' ne ismerném el, sosem tagadtam, hogy hagyjon békén az emberiség... Kocka meg a fejed, én menő különcarc vagyok, vágod bébi?
Rázza menően a kezét a válla felett, hogy bitch plíz, meg persze vigyorog tovább.
-Disneys... hercegnőm, a saját ruhatáradból indulsz ki, nem kéne erőltetned, megárt a piciny agyadnak! Ha meg szólsz neki, közölni fogom vele, hogy valami fĐszkalap megfenyegetett és éjjel-nappal a nyomodban lesz hogy eljátssza a jó bátyót és megvédjen. Odamegy minden hím közelébe, hogy ácsi-bácsi, nem úgy van az, hogy stírölöd a húgom! Azaz... Ő ezt nem mondaná, hanem hogy ráemeled tekinteted!
Röhög fel, mert bírja Quen emelkedett stílusát, hiába nem tartja néha emberinek (ki beszél így ugye? Közösülés... xD).

-Jah...
Prüszköli Quenre és hoz töményet is. Rég ivott Tinával, de masszív csajnak gondolja, nem félti.
-Akkor várd meg míg férfi lesz, komolyan, ne valami taknyossal kezdj, értelmesebb kéne melléd. Szerintem tedd féltékennyé! Kérd meg az egyik haverod, akit nem ismer és szerinted jól néz ki, hogy játssza el, a pasid hátha észreveszi magát. Az emberek olyan féltékenyek tudnak lenni, lehet bekattanna az agya, hogy értelmes legyen.
Van akinél működne, Quen például szerinte ilyen fajta ember.
-Persze. Elég kölyök képem van még most is néha, ha teljesen megborotválkozom és túl sok a tini körülöttem... régebben meg pláne. Ha volt lehetőségem beszélgetni kiderült nem vagyok fiatal, de ha nem, akkor mehettem kiverni magamnak a budira.
Poénkodja el, vállat von.
-Nem igen érdekelt, nem volt még nagyon lány, aki úgy igazán bejött volna. Magányos farkas természet vagyok úgy fest. Nem, a papucsokkal sokkal nehezed bĐszod, mindig meg kell mondani mit csináljanak, azt is mikor aludjon, mikor keljen, mit vegyen fel, baszki... idegesítő. A halaim önállóbbak! Legyek férfi?! Az nem abban nyilvánul meg, hogy azt is én döntsem el, mikor vegye a baszott levegőt! Pff, mint a JAG-ben a pasi meg a csaj?
Nevet, mert ott is hasonló megállapodás volt. Bár azok összejöttek, előre lehetett tudni.
-De, tuti van... aki csak annyira megy az agyadra, hogy még elviselhető legyen, szerintem van olyan. Quen is most eléggé odavan az új csajától, mesélt róla? Az egyik kollégája.
Kérdezgeti, mivel látja nagyon fixírozza a csaj a piát, hát tölt maguknak egy-egy öblösebb kortyot és odaadja.
-Csírz!
Koccintja oda és lehúzza, ezen ne múljon, úgy fest nem akarnak inni egyedül még egy pohárral sem.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Christina Collins
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Pént. Jan. 20 2017, 15:33

Felkacagok, hát igen, tökfejek.
- Valahogy úgy. Sammy jól be lett tanítva.
Úgy teszek, mintha viccelnék, a gonosz összenézés egészen megbizseregtet.
- Csinálnék vizsgálatot, de hm...nem az, nyitottam már rá.
Hessegetem el a képet fintorogva. Mármint jó faszi az öcsém, de nyilván nem tudok rá teljes értékű férfiként nézni. Elgondolkodva mustrálom, aztán sóhajtok.
- Jól mondod, le fogom fosni.
Ó bár tudnám merre induljak! Hiszen olyan sokféleképp próbáltam túltenni magam rajta. A könyvmolyon gonoszan mosolygok.
- Miért kell egy könyvmolynak szükségszerűen szemüvegesnek lennie? Azt hittem nem szeretsz sztereotipizálni. Látom. Nekem a hosszúval se volt bajom, de te tudod.
Vállat vonok, mintha nem érdekelne, de nem kapok rendesen levegőt, ha arra gondolok, milyen érzés lenne beletúrni a hajába. Ohh my god! Igen, férfiasodott, előnyére, de nekem a lágy vonású Lepold is bejött, törékeny volt és vagány. Nyelek, nézem a térdem, próbálom elnyomni a beteg késztetéseim.
- Igaz, egy könyvmoly nem olyan szerény, mint te. Nem csak a szőke, kigyúrt pasik lehetnek istenek komplexusoskám.
Nézek rá fitymálóan, mert úgy állítja be, mintha a hajszíntől több lenne az ember. Tudom, hogy van benne ilyesmi, mert örökbe fogadták, de ettől csak még édesebb. Ahh istenem...elvesztem. Menő különcarc. Najó, megadom magam, nevetek.
- Vágom bazzeg, vágom te menő különcarc. Nem tudlak istenesen leoltani, úgyhogy légy büszke a különcségedre.
Leon...sose találok fogást. Lehet, ezért szeretem.
- Kiindul a franc, mindig összekeversz Chloeval, te rasszista szőkegyűlölő pöcs! Az agyam meg köszöni szépen, éppen elég tágas. Az poén lenne. Én nem bánom. Mondjuk, ha beverik a képét te fogod ápolni.
Vonok vállat, mert én ebben nem vagyok jó, különben is Q a bátyám, nem szexi. Még Sammykét elnyünyürgetném, de Quen olyan...férfias a maga nemében, olyan...nagyobb, ő gondoskodjon csak szépen rólam. De az ötlet maga nem rossz, én röhögnék a legjobban. A kifejezésmódon persze nevetek, én is nagy rajongója vagyok a beszédüknek. Tegyem...féltékennyé? Ki az istenre lehetne féltékeny Leo? Valami szőkére? Nézek rá döbbenten, aztán becsukom a nyitva felejtett szám és vállat vonok.
- Ha egyáltalán még foglalkozom vele, talán...
De ahhoz valami iszonyat jó pasi kéne. A sztoriért kinevetem, megfeledkezve magamról odalépek és finoman belecsípek az arcocskájába.
- Óóóó te mamakedvence tini kisfiú! Nem segítenek a lányok? Edelek meg, játszol a kis kukiddal te drága
Affranc, túlságosan önmagam vagyok, zavartan elengedem és hátravetődöm a fotelébe. Kimondtam, hogy a...kukiddal??? Ami nem lenne baj, bármikor szívesen használom a fasz szót, bármire, de ez...LEo bazzeg!
- Hahah...igen, az vagy. Igen, nekem is ez a problémám, egyik faszi sem elég önálló. Akit kinéztem az lenne, de talán túl önálló, magányos farkas. Nem ismerem azt a filmet.
Quen a filmbuzi, nem én. Elbújok a poharam mögött, miután koccintunk és beleiszok, mielőtt válaszolnék.
- Ki tudja? Ja, a tanárnéni? Hallottam valamit. Arról is, hogy Sammy buzi lett. Mondjuk nem értem ki az, aki ezen meglepődött! Egy időben, tudod, amikor nem mert rádnézni, te is tetszettél neki. Mennyi minden történt, amíg nem voltam itt! Te még hetero vagy, ugye? Nem kattantál még rá a bátyámra?
Gonosz vigyor, a pia megoldja a nyelvem. Sammy nem fog örülni, de ha már buzi, miért ne mesélhetnék arról a korszakról. Azt tudom, hogy ő úgysem fog köpni rólam soha, kitépném a nyelvecskéjét.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Pént. Jan. 20 2017, 16:26

-Hogy mondhatsz ilyet!
Vág meglepett-botránkozó fejet, de kezével suttyomban feltartja a hüvelykujját, hogy jól csinálta a másik, így tovább! Persze nem gondolná, hogy betörte teljesen a kis csávót, de nem is olyan hülye, hogy ne érezzen ki belőle legalább valamennyi igazságot.
-Én is láttam már vizelni a klotyón az egyik pubban, szóval nincs minden veszve!
Nevet, főleg milyen fejet vág Tina. Bólint arra, szarja le, helyesnek véli így cselekedni. Azt persze kikéri magának, hogy nyominger lenne.
-Nem tom'. De annak ellenére hogy imádok olvasni nem érzem magam annak, nem csak a könyvek a barátaim. Ááh, a hosszúval körbe lettem röhögve, hogy buzi vagyok.
Legyint, jelezve neki sem volt vele baja, de férfias szeretne lenni, akkor meg inkább levágja. De így inkább van frizura jellege, belátja.
-Ugye? A szerénység fontos. Hah, lehet, de a disney hercegnős lánykák mindig azzal jönnek, nem a magamfajta nyurga feketével!
Nevet, nincs ilyen komplexusa, de a szőkeség nála valami odatartozást is jelentene, mert körülötte mindenki szőke... mindenki. Kenny nem, fura is.
-Mert egy menő különcarcot nem lehet beoltani! Ettől menő.
Röhög fel, de beleboxol felfelé a levegőbe, hogy nyert egy kört.
-Nem gyűlölöm a szőkéket, szeretem őket, miről beszélsz? Ó, a lelked mélyén hercegkisasszonynak képzeled magad a szemed elárul!
Szívja a vérét, mert kell, egyszerűen muszáj.
-Nyáh, akkor baszna rá igazán ha én ápolnám!
Röhög fel végül, mert elképzeli, hogy gondterhesen és csorba büszkeséggel ecseteli megmérettetéseit Quen ő meg elbénázza az ápolást.
-Persze, csak akkor, mert máshogy nem éri meg a fáradtságot...
Mondja a féltékenységre, ha az élete múlna rajta se jönne rá maga alatt vágja a fát. Tinával van olyan jóban hogy minden gond nélkül oltsa saját magát is, de ez az anyáskodás nem tetszik neki, beficcen a fintor.
-Játszom, hetente többször, meghálálja a kis huncut.
Mondja némileg negédesen és enyhén csücsörítve, kezével jelezve bekaphatja a másik.
-Hm, hát ez szívás. Az nem film, hanem sorozat, de nem fontos.
Legyint, hogy a lényeget érti a másik a többi nem számít, nem akar belemenni a sorozatba.
-Tanárnéni! BĐszod, így fogom hívni, milyen perverz kicsengése van már!
Röhög megint, ez nagyon tetszik neki, még jó hogy lehúzta a piát nem tudta félrenyelni. Ami duplán jó, mert Sammy miatt bizonyosan megtette volna. Kikerekedett szemmel nézi a lányt.
-Te szívatsz engem. Minden esetre kinőtte, a múltkor nálam aludt, nem éreztem hogy fogdosna... bĐszod... Menj a p@csába Tina, tudod, hogy hetero vagyok. Mondjuk Quen kiakadt Sammyn, én annyira nem. Persze bejátszik, hogy megláttam smárolni valami logarléc pasival még mielőtt elmondta. De miből veszed, hogy tetszettem Neki? Nekem azt mondta, csak most jött rá! Akkor észre kellett volna vegyem nem? Vagy Quennek, hát Quen...
Ez most kicsit sokkolta, tölt még egy kört, erre innia kell.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Christina Collins
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Pént. Jan. 27 2017, 16:52

Felröhögök. Csinálhatnám nőiesebben, mondjuk szám elé kapott kézzel: hhihih, de nem, ez öblös röhögés lányhangon.
Vajon Sammy látta már vizelni? Bár láthatnám egyszer én is!
- Ha állva csinálta, már jó jel! Amúgy titeket pasikat mennyire izgat az, kinek mekkora? Quennel sosem méricskéltétek?
Ajkamba harapok, sunyin nézek, mintha kötekednék. Mekkora lehet neki? Hogy sérti az egóját a nyomizás! Jól van, bólogatok. Nem állom meg körberöhögni.
- Van egyfajta mosolyod, amit ha férfire vetettél azzal a hajjal ja...még a heterokat is bebuzíthattad.
Persze én nem tudok arról a véletlen csókról, gyűlölném Quentint.
- Nem tudom engem minek nézel, de nekem például nem jönnek be a szőke férfiak.
Oldalra nézek, kicsit sértődötten. Kurvára semmi disneys nincs bennem bazdmeg! Jó, azt el kell ismerni, hogy menő, erre visszasandítok mosolyogva. Bekaphatja, tényleg az. Most nagyon gonoszan nézek rá.
- Nem ismersz eléggé Lepold
Hangon egyszerre gúnyos és kihívó.
- Az biztos! Nem vagy valami ápoló típus és ő lenne a legrosszabb beteg. Morogna, ha nem geometrikai alakzatban pofoznád fel neki a párnát! Íh, ne akard, hogy Quentin valaha is beteg legyen.
Nem szokott, Sammy szokott, de én imádom ápolgatni. Fürdettem is már és bizony, kukaca van a kicsikémnek. Megérné, de esélytelen...
- Nagy a korkülönbség. Mert ő már trottyos vén ember, veled egykorú.
Amilyen hülye, úgysem jön rá soha, de vállat rántok, hogy nem tudom. Meg kéne szabadulnom ettől a Leó-betegségemtől! A nagymamás dolgot elbaszom, vörösödve huppanok vissza. Valamivel semmissé kellene tenni.... Megcsókolni? Jézusom, ég a szám... és arról beszél, hogy kiveri. De megnézném!
- Az egészséges, mármint ha nincs senki, kell... Sammy is szokta, rányitottam egyszer. Aztán hosszasan el kellett vele beszélgetnem, hogy ez nem baj, mert észrevettem, hogy egy ideig utána nem csinálta és feszült volt.
Sammyről könnyebb beszélni, eltereli a figyelmem... Nem hiszem, hogy elvenne, nem, esélytelen. Keresnem kell egy normális faszit.
A perverz kicsengésre felmutatom a hüvelykujjam, vigyorgok.
- Nem, de nem volt beléd zúgva, csak bejöttél neki...
Csúfondárosan nézek rá, aztán biccentek.
- Oké. Magas a csávó? Én még nem láttam. Remélem bemutatja. Zavarba jött tőled, lopva nézett, de nem ismerte el és nem fogta fel. Én észrevettem, mert minden észreveszek, meg jól ismerem. Aztán szívattam veled és kiborult, hogy ő nem buzi! Úgy reagált, hogy levágós volt, rátapintottam. De csak most ismerte el. Nem tudom mit kell ezen kiakadni, tök egyértelmű volt. Egyik hetero férfi se sír annyit. Ti hetero férfiak vakok vagytok, semmit se vesztek észre
Mondom sértődötten és megiszom az italom. Quentin is elég béna szívügyekben, az az előző csaj is hogy kihasználta. Meglátjuk, milyen lesz a tanárnéni. Iszok.
- Úh baszki! Ha minden igaz, tanítani fog a csaj! A tanárnéni!
Kacarászok. Most esett le, hogy talán pont viz. komon oktat.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Pént. Jan. 27 2017, 18:41

-Kamaszként mikor rápörögsz az egész szex témára minden érdekel... Te is méregetted a melled más csajokéval összevetve, tök normális. De már kinőttünk ebből, mi érett férfiak tudjuk a technika lényegesebb a méretnél! Úgy se nézi centire a csaj, ha mégis... akkor az meredek bĐszod!
Nevet, de nem menne ebbe bele. Nem azért, mert úgy érezné az övé nem elég nagy vagy ilyesmi, hanem mert attól hogy nem kirívó még lehet vele jól teljesíteni és ezen a lényeg, hogy a csajok nem panaszkodnak rá. A többi le van tojva. Abba meg végképp nem menne bele Quené mekkora, erre Tina sem kíváncsi úgy véli.
-Szóval köcsögös a mosolyom! Na húzhatsz vissza csigát zabálni baszki, nem vagyok buznyerák! Bár tény, az egyik buzi haverom közölte jól nézek ki... nem volt ijesztő, á dehogy!
Röhög kínosabban, kéne kezdenie magával valamit, de ennél férfiasabb hogy legyen? Növesszen szakállat és legyen ápolatlanabb? Nem egy igénytelen fajta.
-Van amelyikben barna a herceg, nah, nah!
Vigyorog, mert hogy duzzog már a kis csaj! Ezzel a hercegesdivel lehet még húzza kicsit.
-Próbálkozz, gyerünk, ne kímélj, osszál ki!
Veri a mellét, hogy oda kéri a beoltást, de vigyorog, szereti Tinával a savdobálást.
-Viccelsz? Van már csaja, majd az kimegy hozzá... ha sima nátha arra kiváló a szex, majd mondom nekik, megoldom, hogy ne kelljen átmenni!
Nevet, de amúgy átmenne ha őt szeretné Quen valamiért, nem csak minimum jogos elvárás, hanem amúgy is megtenné. Persze szigorúan annyit, hogy kotyvaszt, takarít meg beszélget, egyéb extra szolgáltatás nincs.
-Kabbe, de tövig, mióta vagyok én öreg! A bátyád egy évvel idősebb nálam a másik meg már Yoda korú akkor bĐszod! És mióta nagy az a korkülönbség? Baszki, mennyi van köztünk? Öt év? Annyi kell is... azt hittem valami taknyosról beszél akinek pelyhedzik az álla még!
Ez most összezavarta, valami 19-20 éves kölyköt képzelt el, lányos arccal, erre meg...
-Szerencsétlen... reméljük most majd hirtelen felvilágosodik és önbizalma is lesz...
Hamár bepasizott ugye a kedves Sammy. De látszik Leopoldon sajnálja valahol, hogy ennyire feszült a kis csávó.
-Ah... egy fokkal jobb, tetszeni nem vészes. Nem akarok trauma lenni neki, vágod, kicsit sem vagyok meleg, nehogy azt higgye haragszom vagy ilyesmi f.szság.
Valamelyest megkönnyebbül, de azért még mindig sokkolja valahol. Észre sem vette.
-Hát nem olyan nagyon magas, nem zsiráf. Hosszabb haja van, nyurga... épp jógáztak vagy mi a tököm, szóval melegítőben voltak, nem tudom megítélni amúgy mennyire van rendben a csávó.
Von vállat Ericre, Sam barátjára.
-Hát baszod, mittom én! Attól hogy buzi nem előfeltétel, hogy sokat sírjon, Ő amúgy is költő bazdmeg, azoknak mindig gyenge az idegrendszere, nem figyelted még meg? Meg lehetett volna egyéb baja is heteroként, eszembe nem jutott azt nézni, vajon stíröli-e a seggem!
Kikéri magának, hogy nem volt teljesen egyértelmű, csak sejthető volt az évek múlásával. Inkább tölt és iszik, Tina követi a példáját.
-Komoly? Figyelj, ki kell használni, minden tárgyát vedd föl baszod! Muszáj jó jegyet adnia, hát milyen lenne már, ha nem adná meg? Még most vedd fel mindet és utána ártatlanul mondd, hogy jaaa, Ő az? Mindenki jókat mondott, azért vetted fel az óráit, ó! Micsoda véletlen! Azt f.szt, de én nem köplek be, lesz pár potya jegyed!
Nevet vele, emeli erre a poharát, mert tölt még egy kört, jól esik neki. Persze nem akar lerészegedni, de most pár pohár... ha már dobták Tinát és buzi Sammy, nem?
-Na és mit szólsz ahhoz, hogy a hülye nagyobbik bátyád újra családtag akar lenni? Quen mesélte, hogy ebédeket szervez vagy mi.
Nyílt titok, hogy utálja Stant, érezni is mennyire röhejesnek tartja, hogy ennyi év múlva áll le jó pofizni a férfi a családjával. Akkor is ha szívességet tesz neki a DNS elemzéssel, de erről Tina természetesen nem tud.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Christina Collins
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Csüt. Feb. 02 2017, 13:36

Gunyorosan nézek rá, de közben beharapom az ajkam. Óóóv milyen édes lehetett!
- Ja, ti érett férfiak már technikáztok
Jobb, ha most elkussolok a témát illetően, mert még lángba borulok a fotelében. Gyorsan le is oltom, nehogy leessen neki, hogy kíváncsi vagyok a technikájára, vagy a farokméretére. Tapsolva röhögni kezdek, a csigás megjegyzést fel sem veszem, csak akkor állok meg levegőt venni, mikor a buzi barátját említi.
- Van buzi haverod? Ne már! És fel akart szedni?
Kiröhögöm a gecibe.
- Bazd már meg a hercegnőidet
Legyintek, aztán megint elröhögöm magam a mellveregetésére. Basszuskulcs, nem véletlenül imádom én ezt a pasit!
- Mit vered a melled, mi? Buzikkal haverkodó kis...horgász gyerek!
Próbálom oltani, láthatja, összeszedem minden varázserőmet. Ennyire futja, horgász gyerek.
- Aha, a tanárnénik gondoskodóak.
Ennél már csak az óvónénik rosszabbak, ala anyám. Kapjam be tövig? Megint vihogok, bakker megint vihogok! Az istenért nem tudnám abbahagyni. Fejbe kólintott a tömény, Lepold, levegőt veszek, kipirulok és incselkedőn, de poénosnak szánva és halál komolyan gondolva finoman megnyalom alsó ajkam.
- Meglepődnél, hogy lecumiználak!
Neem hihihi, ezt nem gondoltam át.
- Szerinted nem az?
Óóó csak egyszer dugnál meg! Csak egyszer! Nem, nem szabad, így is betegesen rá vagyok kattanva. Nagy levegőt veszek.
- Csak mert mindig úgy viselkedtetek, mintha generációkkal lennénk fiatalabbak nálatok és képzeld Leo se a szőkékre, se a taknyosokra nem bukom, a legtöbb pasim idősebb volt. Jönne valami tapasztalatlan kis szarcsimbók, mihez kezdenék vele? Elsülne, ha ránézek.
Túl sokat ittam, ez már biztos. Sammyn bólogatok. Ó Leo nem tudod, hogy én más sokkal rosszabb stádiumban vagyok...
- Ne félj, most már van pasija. De rendes lettél! Pedig régebben hogy oltottad. Azért sokszor sajnáltam, alaposan megjárta velünk, nem véletlen, hogy ilyen lett.
Húzom el a szám, "upsz" pofával.
- Na majd lecsekkoljuk. Csak elhozza bemutatni! Én tök kíváncsi vagyok.
És lelkes, látszik nem bánom, hogy talált valakit.
- Ja, éppen ezért nem voltam benne biztos. A költők furák. Akkor is vakok vagytok, mint a muglik
Nyújtok rá nyelvet, kapja be, Harry Potter hasonlattal élek, ha már annyira imádja.
- Aha, persze, franc fog többet tanulni a minimumnál, melózni is fogok, ember! Nem hiszem, hogy ha Quentin csajt választ az olyan, hogy simán megadná a jobb jegyet, csak mert a húga vagyok. Tuti valami szigorú picsa. Aztán nem akarok az elején kiesni. De úgyis lesz vele órám, hát viz. komos.
Nem, nem kell túlzásba vinni. Nem kéne az ivást se, de össze van törve a szívem.
- Szerintem kurva jó. Gondolj bele micsoda partik lesznek, főleg, ha te is eljössz. Imádom, mikor oltjátok egymást és Quentin arca minden pénzt megér. De tudod mit várok a legjobban? Hogy Sammy is elhozza a barátját. Stan annyira karótnyelt, hogy megakad majd a torkán a kaja
Nevetek előre, kárörvendően.
- Te sem hagyhatod ki.
Kacsintok rá, bár magam alatt vágom a fát. Sebaj, addigra összehozok minimum egy alibipasit.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Csüt. Feb. 02 2017, 19:40

-Naná! Még szép!
Vigyorog vele mert jah, ez így elég gáz kijelentés volt, de úgy tesz mintha ez nem is lenne az.
-Ja. Igazából a csajokat is szereti, de pasija van szóval buzi.
Ezen nem gondolkodik, számára ez így tény, a biszexuális és hasonló baromságok nem érdeklik.
-Nem, nem akart, komoly kapcsolata van a palijával, csak hülyültünk és benyögte.
Revet normálisnak tartja, nem fél, hogy rámászna vagy valami.
-Megbasznám én őket, de tudod, nem jönnek ide egy menetét, ahhoz meg lusta vagyok, hogy elutazzak faszom tudja milyen csodaországba, hogy végre dughassanak egy jót.
Legyint ő is utánozva Tinát, de kaján a vigyora.
-Ne máááár, komoly? Horgászgyerek? Ennyi? Christina Collins, mi ez? Szégyenbe hozol! Amúgy az vagyok, kibaszott jó sporthorgász, és jah, már kerek két buzi barátom van, figyeled? Quennek nagyon mondom maradjon a punciknál, mert különben túlsúlyba kerülnek a homobarátok.
Nevet, majd a gondoskodó tanárnénin is, szerencsére ő nem asszociál a lány anyjára. Aztán beszól neki, de csak les arra mit kap vissza.
-Jah, vágom, leharapnád a farkam és még csak panaszkodni sem mehetnék a bátyádhoz mert nekem esne, mit keresett a farkam a húga szájában, jogosan verne még pluszban a nyomoromban, kösz kihagyom!
Rázza tagadólag a kézfejét, hogy a-a és kínos mosolya lesz, hogy farok nélkül mászkálna. Bár Quen kiherélné, akkor meg már tiszta eunuch!
-Nem, miért lenne az sok? Volt már fiatalabb csajom is anno. Idősebb is, hol érdekel az engem? De amúgy is 10 év körül mondják, hogy sok, nem az ötre bĐszod!
Néz értetlen, hát öt év az semmi.
-Mert mostanra már nem számít az az öt-hat év, de 17 évesen? Vagy alatta? BĐszod, az fényéveknek számít! Gondolj bele, épp csak lesz valami fogalmad a világról végre mi meg már javában csajozunk meg bulizunk, hát mekkora szintkülönbség már ember!
Aztán meg felröhög arra, hogy egy fiatalabb srác elsülne már csak a nézésétől is, lehetséges.
-Most is oltom, mi köze a kettőnek egymáshoz?
Néz nem értelek fejjel, ő mindenkit olt, de ettől még nem jelenti, hogy ne érdekelné a másik.
-Jaj ne fogd ránk ezt, hát el lett kényeztetve, pont hogy mi kicsit felráztuk a tutujgatásból. Chloé is azért talpraesettebb, mert én hagytam hagy csinálja, nem toltam a segge alá!
Mondja hagyjuk már fejjel. Sammyvel csak ennyi van, nincs annak a srácnak komoly baja, csak fosik az élettől.
-Gondolod hazaviszi? Inkább kérdezd meg nem-e mentek el mondjuk moziba és akkor ajánld fel hogy hozza a csávót. Szerintem úgy hamarabb látod, mintsem hazavinné.
De most komolyan, Leopold nem hiszi, hogy friss buziként hazavinné csak úgy a srácot. Azaz férfit.
-Magnixnak nézel öcsisajt? Bűbetlen! Azt hallottam egyszer, mennyire állat már! Vágod, bűbetlen... kész vagyok. De nem, nem vagyok vak, csak egyszerűen sosem nyúlt úgy hozzám, sosem adta jelét, hát akkor meg?
Hessegeti el ezt, nem vak ő. Nem gondolná. (xD)
-Hát de pont erről beszélek, akkor potya jegy! Ah, jah, mondjuk igaz, kétlem, hogy ne valami szabálymániás csajt válasszon, hát Quen meg a szabályai...
Jó, belátja, van benne valami.
-Én? Mi a faszért mennék? Mi dolgom ott? Stan szervezi.... Az atyaúristen Stan, a pórnépet nem hívja meg a fenséges királyunk, csak az udvari háztartást...
Mondja lekicsinylő gúnnyal, de utálja azt a hapsit...
-Uh, sajnálnám Sam pasiját, szerintem el is hagyná Sammyt, mikor kiosztják... jobb ha nem viszi, Stan katasztrófa, jönne valami szakszöveggel, mintha lexikont olvasna, mert Ő aztán jobban tudja! Jobb ha nem megyek, lásd be, de szerintem Quen sem fog. De ha Quen nem megy, gondolom Ti sem. Vagy azért adsz egy esélyt eleinte neki? Úgy sem tartana sokáig, munkamániás.
Mármint Stan, de Quen is, tudja jól, halálra van ítélve az egész.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Christina Collins
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Kedd Feb. 07 2017, 21:07

Felkacagok, ez igazi visongás lesz, mikor bevallja, fel akarta szedni.
- Hogy csinálta? Elvörösödött és kisfiúsan közölte, el akar veled tölteni egy szenvedélyes éjszakát? Ja, nem? Buzi hát.
Azért vigyorgok, mert megnéztem volna Leo fejét. Nem rakja össze...én hercegnő vagyok és idejöttem neki. Persze röhögök vele, mintha én is hercegnőket akarnék dugni.
- Ne mond, hogy nem néznéd meg a Csodaországot? Végig be lennél LSDzve
Nekem elég lenne egy lakatlan sziget vele, vagy valami elmemódosító, amitől elfelejt ostoba kislányként kezelni. Képes vagyok valamennyire elpirulni.
- Nem akartalak nagyon leoltani, miután majdnem kikezdett veled egy csaknem buzi. Hát öregem, ez nem véletlen.
Aztán megőrülök, nem is értem hogy mondhattam ezt. Egy perce ő is kizökken, aztán persze túllendül rajta.
- Abba amúgy belehalnál, tudtad? Nem jutnánk Quentinig. Nem is tudom kire haragudna jobban. Rám, vagy a hulládra. De amúgy...gondolod bánná? Tegyük fel buzi lennél és mondjuk összejönnél Sammel?
Nem, nem Sammyre gondolok, de nyíltan nem merem egy kontextusba helyezni magunkat. Ezért nem...néz rám úgy? Quentin miatt? Nem lehet...
Megtépkedem a hajam végeit.
- Ja jó... Nekem is volt idősebb faszim. Akkor jó, szerintem is.
Iszok inkább, addig se dumálok.
- Jól van bazdmeg, csak belénk meg belénk ivódott, ti vagytok a klassz öregek. De már tökre nem számít, mert utolértük titeket és már mi is nagykorúak vagyunk Chloéval.
Köhögök a piába, kezdek tőle egyre inkább szédülni.
- Pff. pöcsfej vagy még mindig, de már hozzád szokott. Jól van nagyokos, ott a pont. Csak gúnyolódtam, anyáék szarták el, meg Sammy személyisége. Chloe lány, tök más.
Lánynak lenni más, senki nem várja el, hogy férfias legyél, én is magamtól vagyok az.
- Idővel csak hazahozza, de igaz, csináljunk dupla randit. Francba, fel kell kell szednem egy pasit.
Látványosan elgondolkodom.
- Vagy eljöhetnél te, nem vagy rá kíváncsi?
Tötörötötötö.
- Öcsisajt? Még mindig lány vagyok, lúzergyökér
Fintorgok, jézusom megint ez a Potter mánia!
- Mi a faszom az a bűbetlen? Jesszus... Háh! Megnézném, hogy próbál hozzád érni
Ütöm össze röhögve a két tenyerem. Persze a piát leteszem. Kicsit vörös vagyok már tőle.
- Nem lenne potya és így is le leszek terhelve
Sóhajtom, meggyőzöm viszont, úgy tűnik. Ilyen sincs minden nap. Hogy lássalak te barom, azért.
- Mert utálod és megnézhetnéd, milyen képet vág, hogy a rokona meleg. Engem se fog csípni, ha megismer, olyan vagyok, mint te
Elbújok a poharam mögé... Azért enyhén elmosolyodom mögötte, mikor a bátyám szidja.
- Hogyne mennék, én látni akarom és ingyen kaja. Kollégiumba fogok lakni, szenvedés lesz.
Azért anya jól főz, apa is hoz haza kaját, otthon mindig van egy rakás étel.
- Jajj Leo, mondj valami okosat. Miért ilyen kegyetlen az élet?
Sóhaj, túl sokat ittam.
- Nem akarsz táncolni?
Túl sokat.


_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Kedd Feb. 07 2017, 21:51

-Áh, mert volna ilyen nyálas szöveget letolni! Egyszerűen közölte jól nézek ki, nekem ennyi is sok volt, hát vágod, meleg, buznyerákok ne mondják nekem, hogy helyes vagyok bĐszod!
Nevet, de azon is hogy vinnyog a másik a nevetéstől.
-Áh, durva lenne... pipázó hernyók meg fosatós vigyorú macskák, teázásra kényszerítő idegbeteg nyulak... kell a faszomnak!
Röhög, nem, sok lenne neki, inni amúgy is jobb. Részeges disneyföld meg nincs, szegényes a kínálat.
-Áh, Te szeretetszolgálat! Persze, hogy nem véletlen, már a srácok sem bírják visszafogni magukat olyan elementárisan jóképű adonisz vagyok! De hát Ők csak álmodozhatnak, nőnek kell születni, hogy hozzám lehessen úgy érni!
Vigyorog, szemet forgat a kifogásra, nem fogadja el a szent dumát.
-Hát tuti elvéreznék. De akkor az eunuchok hogy a francba élték túl? Durva. Áh, Rád nem haragudna, csak rám. Kössz... már a feltételezés is szemrángató, de ok. Tegyük fel, farokra áll a farkam és Sammy tetszene meg. Kedvelem Sammyt de faszomnak kéne hogy olyan kis nyünyüke... ahh... de jó'van, vegyük a lehetetlent. Szerintem eleinte totál kilenne. Végtére is buzi öccs, buzi haver, a buzi haver dugja a buzi öccsét, mert hát én lennék a fiú, ebből nem engedek, áh, totál armageddon lenne. Nekem is furcsa lenne, ha összejönne mondjuk Chloéval, mert a kiscsaj végül mégis egy érett pasi mellett tenné le a voksát, de mondjuk én örülnék. Jó kezekben lenne a húgom. De ez necces téma, Quen tudod milyen.
Tudja le ennyivel, mindenféle szempontból, mert Quen nagyon aggódó és oroszlán típus ha a kicsikről van szó. De abban biztos, hogy nekiesne, ha egy ujjal is Tinához érne, végtére is a húga.
-Akkor meg?
Ha Tina szerint is ok a nagyobb korkülönbség akkor mit izél most? Zavaros csajlogika.
-Öregek, na kapd be. Ez az, bár mindig kicsik maradtok, a pici lánykák!
Hajol közelebb vigyorogva, mutatva a hat éves lányok magasságát, hogy picikék.
-Jah, Chloé más. Neki csak én voltam mint tesó, ott volt elbaszva. De kedvelhető pöcsfej vagyok, valld be, ne is tagadd! Mindig a szülők cseszik el.
Von vállat, náluk is. Nála is, mert kidobták. Persze Ken szerint muszáj volt, de attól még fáj neki.
-Hát szedj, de valami olyat, ami nem homofób, mert besül a dupla randi és Sammyt megviselné.
Hívja fel kivételesen komolyan a figyelmét erre, hogy cinkes a dolog.
-Hogy én? Én láttam, de mondjuk jah, nem ismerem. Jó lenne tudni ki szédíti az öcsköst. De minket vinni randira bĐszod, felér egy harakirivel!
Kezd bele ingatva a fejét, majd a végére felröhög, hát ketten Tinával állatok!
-Jah, néha elfelejtem, tudod a kisugárzásod...
Vigyorogja a másik képébe, mert dehogy felejti el hogy lány, ezt nem lehet, de nála örök klasszis oltás az öcsisajt.
-Nah, kezded megtalálni magad! Lúzergyökér, hajrá Tina, hozom a pompom lányokat!
Közben úgy tesz mintha az ő kezében is lenne egy-egy pom-pom és hajrázik cukkolódva.
-Hát mugli agyatlankám! Bűbájtalan! Bűbetlen! Mint a mugli, csak viccesebb!
Vág egy 'aaaaah' fejet, hogy ezt sem tudja a másik.
-Hát... azt én is bĐszod... még menne is neki, mert nem hinném el, hogy tényleg!
Röhög fel, mert Sammy ebből a szempontból jó esélyekkel indulna.
-A potya jegy az potya jegy, majd meglásd. Ezeket ki kell használni! Kár hogy Quennél nem vehetsz fel órát... gondolom nem engednék. Me'? Mivel terheled le magad kisanyám?
Ezt érdeklődve kérdezi, nem kételkedve, Tina mindig kitalál magának valamit.
-Ah, szerintem ülni fapofával, olyan mint egy robot. Dehogy vagy olyan, Te sokkal okosabb és vagányabb vagy, na meg a testvére, nem a szomszéd kuncsorgó árva kölök. Festő vagy, szakmát tanulsz, szerintem ez a pasi azt hiszi nincs is munkám, mert ami van az nem az. Arra viszont számíts, hogy nyomatni fogja a rég kihalt szavakat, csak hogy okosnak tűnjön, de utálom benne... bár qva jó visszaszívatni, mikor értem és normális mai szóval visszamondom ugyan azt. Hah!
Ver egyet a mellkasán, hogy ide neki a faszságokat, lefordítja, mert bölcsész! (xD)
-Jah, de Quen főz rád amikor akarod, tudod milyen, beviszi az egyetemre, hát meddig tart neki. Többet főz otthon és csá. Pfff, mazochista tyúk vagy.
Rázza a fejét arra, hogy megy majd a Stanes "bulikra".
-Mert az Élet is kárörvendő, mi másért?
Válaszol ő, megmondja a tutit, csak kérni kell. Táncolni is, de arra már mondjuk néz egyet, ő jobban bírja a piát, de nem olyan rég evett is.
-Táncolni? Most? Nincs is zene... mi jár a fejedben?
Vigyorog, arra érti milyen zene ragadt meg benne, de adja a kezét, csapjanak bele.
-Na gyere béjb, nyomass valami erkölcstelent!
Röhög, felhúzza, buzdítja Tinát énekeljen, adja a ritmust, mert neki anélkül még annyira sem megy a tánc, mintha hallaná. De inkább bohóckodik, ezt érezni, pörgeti nyomatja a kezet kicsit mozgató-bólogató figurát, de elröhögi még azt is.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Christina Collins
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Csüt. Feb. 23 2017, 18:17

Nevetve rázom a fejem, el tudom képzelni a jelenetet, megnéztem volna, ahogy sokkolja.
- Nem? Pedig azt hittem bevállalós gyerek vagy. Úgy tűnik öregszel
Húzom az agyát kihívósabb-pimaszabbra sikerült félmosollyal.
- Kellett neked az a buzi bazdmeg, nem volt elég önbizalmad. Mert bármelyik nőnek megengeded?
Közelítek felé a mutatóujjammal, közben úgy vigyorgok, hogy az remélem eltereli a figyelmét arról, hogy remeg. Mondjuk, ha hozzáérek nem tudom azonnal robbanok-e. Nagy levegő, nyugalom, ez csak Leo...
Elvörösödök.
- Rááám? Sammyről volt szó...
Beharapom ajkam a nyünyükére, hogy elfojtsak egy feltörni vágyó kacagást. Szóval...rám gondolt először? Igaz, hogy az összes tesóm fiú, de akkor is rám gondolt először!
- Talán ez túl elborult feltételezés, nem is tudom min akadna ki jobban, ha te lennél buzi, vagy Sammy, aki buzi...Maradjunk inkább nálam.
Nagyon-nagyon berúgtam.
- Ne gondold ennyire vaskalaposnak, látod, te örülnél! Mellesleg én is örülnék, Chloe jól járna Quennel. Visszatérve, ha nőről lenne szó, talán fordított esetben is így gondolná, nem egy narkós geci mellett kötnék ki.
Ajkamba harapok, ezzel most kell leállnom! Mély levegőt veszek, istenem...forró a levegő, mindjárt elájulok. Nagy levegő, ránézek bizonyos (-.-) fejjel, mikor a kislánykákat demonstrálja.
- Oké, ez már hivatalos. Kedvelhető pöcsfej vagy
Esküszöm majdnem hozzáérek, mert ehhez dukálna egy fejsimi *-*
- Oké, megkímélném, de csak az öcsém miatt, mert amúgy mekkora szívatás lenne már buzis randira vinni egy homofóbot! Húúú lehet egyszer ráveszem Sammyt, ha nagyon fogok utálni valakit.
Kuncogok gonoszan. Játszi könnyedséggel kihasználok bárkit. Aha, kicsit lelomboz, harakiri. Sóhajtok, inkább iszom, persze úgy teszek, mintha ez is csak szórakoztatna.
- Bazd meg magad Lindhardt
Emelem meg állam kislányosan, az előbb még hercegnő voltam. Bakker nem tudom mi szeretnék lenni, a hat éves kislány, akinek tart, vagy a lány, akit fiúnak néz.
- Hozzad is, tudok még ilyet, egérfejű
Imádom az egereket! Megint kocka, beszarok...
- A mugli sokkal jobb a bűbetlen erőltetett. Kritikus létedre nem látod? Akkor lehetne már varázstalan, mágiátlan, mágitlan, vartalanka, jajj már.
Nem győzött meg. Sammyn rázom a fejem, szerintem nálam se tűnne neki fel, ez a szomorú igazság.
- Én nem fogok kunyizni, nem leszek rászorulva.
Húzom ki magad.
- Hát airsoft edzőnek kellene lennem és sminkesnek a Diamondba, meg ott lesz a suli és akkor a magánélet még nem is játszik. A suli mellett meló eleve le fog terhelni...
- Tény, hogy okosabb és vagányabb mondjuk
Legyezgetem a büszkeségem és az arcom, ami ég.
- Akkor Sammy se ér majd szart se a szemében, neki tényleg nincs munkája. Még a Mekiből is kirúgták.
Vágok egy fejet. Onnan nem rúgnak ki, de ő, ő megcsinálta!
- Én meg majd mondom neki csúnyán, attól biztos kiakad. Mert mondjuk karácsonykor csak átjössz, annak ellenére, hogy ott van ő is. De ha szívat, majd megvédelek, egyet se félj. Persze először sütkérezek egy sort a kínodban, de aztán
Rákacsintok.
- Tudom, annyit nem is eszek, amennyit ezek képesek főzni.
Legyintek, nekem már meg se kellett tanulnom. Nyelvet nyújtok, amikor lemazochistázik.
A kuuurva anyja, mert az élet is kárörvendő. Rondán nézek rá, jól kibaszott velem, hogy nem bírok lekattanni erről az imádnivaló idiótáról. Zene kell neki, hogy kapja be. Előkapom a telefonom és nyomatok is, a lejátszási listámon ez az elsőszám Zavaromba nem válogatok, de ezt szeretem is.
Elakad a lélegzetem, megérintem a kezét, de már részeg vagyok, őrült és elvesztem. Kész, végem, felpattanok.
- Azt szeretnél?
Megfordulok, a fenekemmel jól tolom, nos megrázom, s cseppet sem játékosan, az egész baromi erotikus, szedtem már fel így pár idiótát. Aztán hátralesek rá, csábítón rákacsintok, majd ujjam ajkamhoz emelem, úgy nézek rá vissza, mintha a péniszére gondolnék közben és isten a tanúm...éppen az jár a fejemben. Aztán ringó csípővel indulok felé, kezeim nyakába akasztom, tündérszép mosoly villan csábító ajkaimon, ahogy lassan ringni kezdek vele.
- Elég erkölcstelen vagyok, vagy lendüljek bele úgy igazán?
Lehelem a fülébe.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Csüt. Feb. 23 2017, 19:08

-Elég gáz dolgot éltem át nem rég, erősen kétlem, hogy el akarnám homályosítani megint magam, szar mikor majdnem elájulsz bĐszod.
Mondja mosolyogva, hogy nem kell véresen komolyan venni ezt, de van abban igazság, hogy tartana attól, hogy az agya újrajátszaná a késelős jelenetet a sikátorban vagy hol voltak.
-Elég önbizalmam?! Nekem? Kihez beszélsz Te?
Röhög, nincs különösebb baj az önértékelésével, de hiányban épp ezért nem is szenved, nevetve mutat magára, hogy miről beszél? Aztán közelít az ujjaival, gonosz lesz a vigyora, ahogy ő is közel hajol, megragadja a lány csuklóját, de csak határozottan, nem erősen.
-Nem akárkinek... csak a szép lányoknak!
Húzza a másik kezét, de ha nem rántja el, akkor csak hátrahúzza a fenekére és rámarkoltatja, a seggét meg lehet fogni, azért Quen se szólhat be, el is röhögi bár próbálja mondani, hogy végre jó segget foghat Tina is, ilyen Franciaországban nincs!
-Rólad, hát Sammy mikor harapná le a farkam? Hamarabb kinézem belőle összecsókolja, ha bajom van... ú, ez perverz volt, még nekem is.
Mert hát az egész abból indult ki, hogy Tina ha bekapná, leharapná és Quen Leot verné meg, hogy a húga szája hol volt, nem lényeges, hogy Leo elvérzik. Persze ez csak túlzás, ahogy az is képtelenség, hogy Sammy meg Leo...
-Hát Téged fogadna el legkönnyebben, ez tény, de Te legalább lány vagy bĐszod!
Röhög, mert látszik Tina is belezavarodott a dologba.
-Háááát... szerintem nem egy magamfajtát szán bármelyikőtöknek. Jah, az igaz, olvasós geci mellett kötnél ki!
Röhög fel, mert Leo is rohadék, mit tagadja. De az igaz, hogy Quen talán elfogadná, de látva milyen törekvő minden tekintetben, hogy mindenből a legjobbat adja a kicsiknek, egyáltalán nem gondolja, hogy ő maga annyira parti lenne, hogy megüsse Quen mércéjét. De ilyeneken sosem gondolkodott és most sem tervezi.
-Na ugye, mondom én!
Nevet a kedvelhető pöcsfejem, amivel magát jellemezte.
-Vidd a bátyád bĐszod, mekkora lenne... családi piknik a parkban, Quen hülyét kapna. Szerintem hülyét is fog... szerinted elmegy valaha is bármire, amire a csávója is megy Sammynek?
Viccen kívül érdekli, mert ez necces.
-Áh, Sammy nem menne bele. De Rev haverom simán, szerintem kikezdene a csávóval is ha kéred, a pasija kurva ráadásul, na annak a csávónak meg végképp nem probléma! Figyi, szólsz és összehozzuk!
Vigyorog kajánul, minden bosszú hadjáratban benne van.
-Szoktam maszturbálni, de a baszd meg magad nehezen értelmezhető... nem akarok semmit feldugni a seggembe. Ezt csak a buzik szeretik!
Kezd el magyarázni valami hülyeséget, de inkább iszik. Lindhardt... mostanában furán érzi magát, ha így szólítják. Sosem volt az, sosem lesz, de Lockwoodnak sem érzi magát, de az lehetett volna... zavaros.
-Egérfejűűűűű nagy a fogam? Sosem mondtad! Na várj!
Bebandzsít és csücsörítve ráharap az alsó ajkára, hogy kilátszódjanak a metszőfogai, mint valami debil egér vagy nyúl, de elröhögi.
-De a bűbetlen olyan vicces! Vartalanka!!! NEE!
Kész, kidől a kanapén és fogja a hasát, röhög és vinnyog, nem férfias éppenséggel, de nem érdekli, Tina ismeri mint a rossz pénzt, csak akkor rögök így ja KO ütés éri. A vartalanka betett.
-Ez nem kunyizás, ez... csak elejted félmondatba mennyire szereted a főztjét és olyan kár, hogy már nem eheted minden nap...
Mondja ártatlan hangom, mikor végre megint megtalálja. Hát Quen tuti venné a lapot és vinne neki kaját.
-Hát... ez tény kisanyám, kösd fel a miniszoknyád! De megoldod, szervezés kérdése, Ti Collinsok munkamániásak vagytok mind, megoldjátok!
Igen, még Sammy is, aki képtelen a költői világából kilépni, Ő benne él...
-Pf, na látod!
Vigyorog, Tinát sosem féltette, ha önbizalomról van szó.
-Azt nem csodálom mondjuk, oda Ő nagyon lassú... De ahogy mondod, Sammyt is lenézi majd, Quent talán csak azért nem, mert Ő tényleg egyfolytában dolgozik.
Mondja Stanra, de kiérezni utálja.
-Nem kell megvédi, nem akarom látni a fontoskodó pofáját. A karácsony még messze van.
Inkább nem mond semmit, de valószínű Kennyvel lenne, mégiscsak a bátyja... De Tinára hagyja Stant, vesződjön vele, ha akar, Leo már unja vele az utálkozást.
Tina aztán táncot kér, hát megadja neki, betesz egy számot, nem kell félteni. Ismeri hallotta már a kocsiban a rádióban, elég felkapott, de azért felszalad a szemöldöke, hogy aha, jól van. De csak hogy tegyen rá egy lapáttal a refrént énekli mozgatja a csípőjét, felhúzza és ejti a vállait ütemre, nem egy nagy táncos, de elmegy. Aztán beszól csináljon valami erkölcstelent, de csak szórakozott, de elkerekedik a szeme, hogy azannyajóisten, a száját is eltátja, mennyire riszálja a másik.

-Aztakva kislány...
Erre még meg is fordul és úgy néz Leopoldra, hogy rá kell döbbennie, valóban nem kicsi már a másik. Nem bizonytalanodik el, kezdett már ki vele csaj, de tudja ezt nem gondolja komolyan Tina, csak játszik.
-Hát... csak azt ne akard én is belelendüljek béjb, mert nem vagy még 21!
Igen, meg kell törni a túlfűtött levegőt, bár nem tudja mennyire sikerül, különösképp, mert keze automatikusan Tina csípőjén pihen, ahogy táncnál illik. Illik? Nem is tudja, kezd belezavarodni, a teste reagál, legalább is kezd, szexi amit lát, nincs mese.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Christina Collins
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Csüt. Márc. 09 2017, 19:03

- Az tényleg nem a legpazarabb öröm
Mosolygom rá, ficánkolnak a halacskák a gyomromban.
- Igaz, próbálom rád vetíteni ezt a szegény áldozat kisgyerek szerepet, de nem megy...
Tragikus sóhaj, pedig kéne valami, amitől sürgősen kiábrándulnék. Nagy levegőt veszek, de a szívverésem esküszöm leáll, amikor megfogja a kezem, már akkor, amikor hozzám ér, ahogy kimondja ezt és néz. Elvörösödöm, milyen égő, jézusom milyen égő a kezem... Nyelek. Nem hiszem el... Fel sem fogom mit kaffog csak markolászom a fenekét tátott szájjal. Úh...úristen, bárcsak ne érne véget ez a pillanat!
Nagy levegőt veszek, aztán udvariasan heherészem. Egy sor hehe, két sor haha, fél egységnyi, kibuggyanó hihi.
- Igen, ő biztos nagyon vigyázna rá, én nem kímélném
Nézek rá kihívóan, bár szemeim égnek, arcom lángol és forróságot áraszt.
- Micsoda pozitívum
Legyezgetem magam a csodás tényre, hogy lány vagyok. Hát észrevette! Úristen...mi lenne ha?
- Mert hercegeket akar nekem azt hiszed? Nagyon jól tudja, hogy bárdolatlan vagyok és alpári, csak Sammynek szán gyenge nőcskét.
Bár szerintem Quen gondolni sem mer arra, engem kivel hozhat össze a balsors.
- Kocka geci mellett, ezt kevésbé bánná, hidd el.
Ha beszámolnék milyen faszijaim voltak...
- Ohóóó és rózsaszínban lennének! Biztos cuki dolgokról dumálnának, meg ott csókolgatnák egymást, hm...imádnám. Csinálnék Quen képeket a fejéről és posztolnám neked, mert jó fej kocka geci vagy
Kedveskedek, nem túl nyilvánvaló, hogy szeretem? Megigazítgatom a ruhám. Remélem nem.
- Kikkel barátkozol mostanában? A helyi transzi közösségnek nem vagy véletlenül tagja?
Muszáj szívatni egy kicsit, de a kurván megütközöm. Ismer valakit, aki kurvával kavar...és buzi, ez valahogy új Leoval kapcsolatban.
- Ahh, jó hallani, mert tudod, ha a haverod pasija kurva, szerintem még kesztyűt se húzna
Röhögök, és igen lelki szemeim előtt éppen maszturbál. El kellene terelnem a gondolataim... Miért nem hozom szóba pl a mikulást?
- Nem, hanem olyan kis rágcsáló fejed van, áhhh pont ilyen
Röhögök, amikor eljátssza. Tetszik, hogy így odavan a beszólásomtól és vinnyogva röhög. Istenem de édes...Sóhajtok, aztán nevetek vele, bár inkább azon, ahogy ő szórakozik.
- Ó, persze, Q könnyen manipulálható, ezek szerint te is észrevetted.
Mosolygok rá. Vajon a tanárnéni rájött már?
- Mi? Én aztán nem! Nekem van életem Lindhardt! Pont ezért tépelődöm
Vonom fel azt a fitos orrom sértődötten, hogy egy kalap alá vesz a fiútesóimmal.
- Leszarom
Vonok vállat Stanre, engem nem hat meg, százszor inkább Leonál akarok bevágódni. A karácsonyt úgy tűnik buktam, nade van még egy (utolsó) táncom. De édesen mozog! Hozzá...kell simulni! Az alkohol is szédít és ma tudatosodott bennem a halandósága...talán ha csak egy leheletnyit elcsábítom, kihasználom a férfi voltát... Csábosan kacsintok rá, amikor megjegyzi aztakuva Ó bizony, lennék a szajhája, csak egyetlen napra...
- Bele tudnál vajon? Hónapok kérdése...
Ahh...nem hiszem el, hogy a keze a csípőmön van! Hátravetem a hajam, elmosolyodom, igaz kissé reszketegen, lágyan keverek a zene ritmusára. Ujjaim felkúsznak a vállára, de remeg kicsit a kezem, hiszen...ez az Ő válla.
Kicsit közelebb lépek, majd ráfogom az alkoholra, a kitalált exemre, csak hagy maradjak még a közelében! Elnyílnak ajkaim, szempilláim csábosan csukódnak, miközben nekisimulok és egyre bátrabban kezdek el keverni, neki-nekibiccenve a csípőjének. Leoval táncolok! Száguld a vérem, Leoval táncolok! Ohh istenem, levegőt se kapok, nedves lesz az alsóneműm, érzem, Leoval táncolok! Csak egy kicsit még, egy egészen röpke pillanatra, belesimítok a hajába, belemosolygom a nyakába, nem kellene a hátát simogatnom és újra rámarkolnom a fenekére, igaz? Hoppácska.


_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Csüt. Márc. 09 2017, 20:12

-Attól még sajnálhatnál, naa!
Röhögi el, de tényleg nem egy önsajnáltató valaki. Aztán nyúlkál a másik heccből, de a végén csak hogy ne Leopold tűnjön gyávának a fenekére teszi a lány kezét, aki látványosan meglepődik ezen, így Leopold jobban röhög, mert félreérti a reakciót, azt hiszi meglepte 'bevállalósságával' a másikat.
-Ne mondom én, pedig szeretgetni kell a kicsi Leot, hát kérlek...
Röhög, mikor a farkáról beszél. Tina olyan vörös, hogy ez önmagában vicces.
-Nem tudom kit akar Neked, nem beszélgettünk erről. Sammynek jah... valami ártatlan lelket szán... bizonyára pátyolgatni akarja azt is. Na majd a pasiját pátyolgathatja! De megnézném! De szerintem melléd valami nehézfiút gondol, beszélni sem mer róla!
Nevet, de csak viccelődik, nem tudja. De ő sem tudna valami papucsot elképzelni, csak valaki karakánt, akinek határozott világnézete és véleménye van.
-Áh, hm, ki tudja, Sammy után szerintem neked vagy szabad pálya lesz, mert leköti Sammy majd, vagy úgy bekeményít nálad, hogy csuhajja!
Vigyorog gonoszan, hogy lehet utóbbi.
-Sammy nem hord rózsaszínt, de vehetnénk nekik legalább pólót vagy inget, úúú... Quen meghalna. Tudtam hogy szeretsz!
Vigyorog, hogy küldene fotót Tina a piknikről, el is várná, csetelne vele végig, hogy meséljen már.
-Transzi? Nem, csak buzikkal, azaz egyel, Sammyről ugye nem tudtam. A transzik durvábbak, még a végén kikezdene velem, mert azt hinné magáról nő... uhm. A buzik legalább fiúnak néznek ki.
Igazából lehet a pia teszi, de rezzenéstelen arccal elfecsegi, hogy Rev fiúja kurva, látszik nem zavarja.
-Kesztyűt? Minek a kesztyű? Arcon csapni? Ú, mint a régi filmeken, az mekkora lenne, egy buziból még ki is nézném!
Aztán eljátssza a rágcsálót, meg kidől a vartalankán. Mikor összeszedi magát gonoszan vigyorog Quenen, hogy jah, könnyen rászedhető a barátja, észrevette. De ezért szeretik, mértékkel használják ki, na.
-Pfff, jah látom, nyomatod mint a bátyáid meg az öcséd, nem versz át Miss Collins! Ne tépelődj, vágj bele, menni fog.
A vezetéknevét elengedi a füle mellett, nem akar megint ezen agyalni, legalább most nem.
-Én is, Stant csak leszarni lehet...
Vigyorodik el, lehet fizikailag fájna valami kedveset mondania arról az emberről. Inkább belemegy a táncba, végtére is mi történhet? Arra nem gondol, hogy Tina huncut leány, meg is lepi. Aztán némileg zavartan nevet, hogy jah igen, hónapok kérdése és 21 lesz a másik... keze a csípőjén, ring ritmusra vele, komolyan vissza kell fognia magát, hát mégis Tinával táncol az istenit! De nehéz koncentrálnia, mert Tina jól táncol, ráadásul amúgy sem zavarja, ha közel van hozzá, mióta ismeri, de most kicsit elkapta a zene is meg a ritmus, mint valami gépszíj. Aztán mikor felocsúdik akkor már a haját túrják, ő maga is lazán ingatja a csípőjét és egyik keze Tina hátán pihen. Érzi a lány leheletét a nyakán, övé a másik fülénél hallatszik halkan, majd elkuncogja magát, hogy belemarkolnak a fenekébe.
-Tetszik mi? Meghiszem azt, fognád a bicepszem!
Nevet, hátrébb lép és megpörgeti párszor a lányt, majd magához vonja, el ne szédüljön, de érezni meg va zavarodva, mert ki-kizökken, nevet, de magabiztosan táncol, hiába szégyellősebb a mosolya. Tudja, hogy ez csak játék, de mégsem bír teljesen elvonatkoztatni és kizárni. Emiatt is könnyebbül meg, hogy vége a számnak, ki is fújja a levegőt látványosan.
-Huh, nem vagyok valami parkettördög... nem vagy éhes? Én rohadtul megéheztem... Hemendex? Szereted, jól emlékszem, ugye?
Már lépeget is hátrálva a konyha fele, mutatva, hogy az kell nekik a bulihoz, de csak nem akarja elismerni még magának sem, menekül a felismeréstől, nem tudja eldönteni mennyire poénkodott a másik és mennyire vette komolyan ő maga a dolgot.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Christina Collins
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Kedd Márc. 14 2017, 22:38

- Azt szeretnéd? Azt hittem menő akarsz lenni. Vagy a menő rosszfiú szerepet hozod, akit valójában sajnálnak?
Kötekszem vigyorogva. A nőknek semmi sem jó. Azaz életem legszebb és legkínosabb pillanata, hogy markolászhatom a fenekét, de sajnos túl hamar vége szakad.
- Kicsi? Én legalább 18 cm-nek képzeltem. Annyi nincs?
Haha, elment az eszem! Igen, a pia, másra nem bírom fogni. Persze ég a fejem, megrázom, amikor az kerül szóba, Quen kit akar nekem.
- Néha azt hiszem Quen unja a bátyó szerepet, sok vagyunk neki
Nem úgy jelentem ki, mintha bánnám, vállat vonok. A nehézfiún felröhögök, pirulva teszem hozzá.
- Mert hozzám nem való akárki
Ki is húzom magam, ahogy akaratlanul rá pillantok. Persze holnap elfelejtem, vagy telebőgök egy zsebkendőt miatta, de ma még... Megfogtam a fenkét! Húsz év kellett hozzá, de sikerült!
- Szerinted engem érdekel Quentin véleménye akár egy másodpercig is?
Nézek rá most komolyan fejjel. Ebbe nincs beleszólása, ahogy én sem téptem meg az előző csaját. Nem is értem miért.
Ráncolom az orrom.
- De tényleg kéne! A csomagolásra ráírnánk, most hogy meleg lettél öcsi...
Gonosz vigyor, aztán a szeretésre félre nézek. Levegőt veszek, vágok valami mosoly félét, de közben lüktet a szívem.
- Jah, azok meredekek és bizarrak.
Ami Leot megijeszti? Komolyan megkérdezi? Megforgatom a szemem, nincs otthon a buzi témában. Hála istennek!
- Hogy felnyúljon a seggedbe Mr ész. Ha csak erre vágysz én bármikor...de a segg kotrásra gondoltam, az a melegek hobbija.
Jegyzem meg kajánul, hagy kapjon hülyét. Kicsit meglegyintem a karját és figyelmeztetően nézek.
- Nem vagyok munkamániás, ha ezt gondolod, nem ismersz. Nekem hobbim a lustálkodás. Majd meglátom.
Tényleg átgondolom, vállalok-e felelősséget még az airsoft csapatért is.
Stant kihagyom, sokkal jobban lefoglal ez a tánc... Lélegezni is elfelejtek. Persze szédülök, keveset ettem, izgultam miatta a gépen. Most meg, elragad a hév, nem is tudom mit képzelek, hiszen túl akarok rajta lendülni, különben is nevetséges vagyok ezzel a kislányos rajongásommal. Fel akarok nőni. Igen, holnaptól az lesz, de most még megfogdosom a seggét. Uh, ha tudná, mennyire közel vagyok hozzá, hogy leteperjem.
- Nincs is bicepszed, de a feneked jó, néztem íjászkodás közben is.
Ajkamra harapok, lepcses lettem. Húzódnék közelebb, túlságosan elragad a hév, de mire rendesen rákapcsolnék vége a számnak, ő meg úgy viselkedik, mintha ciki dolgot csináltam volna. Lenézek a padlóra, érzem, hogy vörös a fejem. Elhúzódott. Bénán tapogatózni kezdek a táskám után.
- Nem. Most hazamegyek
Jelentem ki a földnek. El is indulok kifelé abban a hiszemben, hogy ha végig a földet nézem, baj nélkül eljutok az ajtóig. A szoba közepén halkan elkáromkodom magam. Visszatrappolok a bőröndjeimért. Így még kínosabb lesz vonszolva, ezeket ráncigálva távozni. Majd csak néhány méter után hívok taxit, majd ha kisírtam magam. A terv megvan. Egy hétig még utálkozok, aztán lefekszem valakivel. Mit valakivel? Hallra kefélem magam. Egészen addig, amíg ez a jelenet el nem tűnik az agyam gondosan elrejtett szegletében és majd felnövök, nagylány leszek. Lemondok a szerelemről. Nem nekem való.

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Vas. Márc. 19 2017, 20:01

-Igazából minden csaj arra bukik, a hideg rossz fiúra, aki belül szenved és sajnálni kell és az, na az kap meg minden csajt, vágod.
Vigyorog, mert sok filmben el van ez játszva, de sosem értette, ebben mi a szexi.
-Pf, mi van, fantáziáltál róla?
Néz rá meglepett vidoran, de inkább nem válaszol, mert lehet nem kicsi a farka, de a centi nem lényeg. Nem akarja, hogy lényeg legyen.
-Pf, dehogy unja, ez élteti ne viccelj.
Legyint, hogy butaság, Quen imád báty lenni.
-Ne is alább kislány!
Vigyorog, hogy ne is legyen jó Tinának akárki! Bár nem is sejti hogy okkal pillantottak rá.
-Hát... egy másodpercig szerintem igen.
Mondja komolykodó fejjel, mint aki most valami jelentőségteljeset mondott. Aztán vigyorog, tudja hogy Tina túl független, nem úgy mint Sammy.
-Uhh... szerintem elhinné, és buzisan öltözködne... inkább ne.
Szörnyed el, mert Sammyből kinézi, hogy jelnek veszi és átmegy rózsaszínkébe.
-Uhm... szerintem... ezt most fejezzük be.
Vág egy bizarr fejet, hogy undorító, ő is belegondolt mire lehet jó a kesztyű és nincs az ínyére. Édes tudatlanság, viszlát...
-Ha Te mondod Miss Munkamániás...
Vigyorog rá provokatívan, de aztán már normálisan bólogat, hogy rendben van.
A tánc már más tészta, ott valami félresiklik, úgy sejti Tina többet ivott mint kéne és most a bánat, hogy dobták és egyedül van vette el a józan eszét, azért fogdossa, végtére is, Leopold most kéznél van. De kell némi idő, hogy ezt ő is felfogja.

-Mikor volt az már, hogy eljöttél, azóta izmosodtam!
Kéri ki magának, mert tudta szerint van már öt éve is hogy eljött Tina megnézni őt. Vége a számnak és Leopold mámorgőzös ködének is, rögtön észbe kap hogy mit csinál, jobbnak látja enni, hogy kimenjen az alkohol.
-Így? Na az szép lenne, Quen is kinyírna, esélyed sincs kislány. Max akkor, ha ettél! Ettél ma egyáltalán valamit?
Közben kimegy az ajtóhoz, míg Tina visszamegy a bőröndökért és bezárja az ajtót, zsebre vágja a kulcsot.
-Feleslegesen emelgeted a bőröndöd, mondtam, előbb eszünk. Azt hiszem becsíptünk...
Mondja nevetve és megy is a konyhába, hogy összeüssön valamit. Leopoldról köztudott, hogy makacs.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Christina Collins
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : sminkes a Diamondnál
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   Vas. Márc. 19 2017, 20:49

- Húúúú az biztos. Szenvedj kicsit belülről és tiéd a világ!
Röhögöm ki nyíltan a mai csajok ízlését. Én azért szeretem Leot, aki. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy belül lúzerkedne.
Szédülten rázom meg részeg fejemet.
- Háh, szeretnéd, mi?
Quenen egy egész másodpercig elgondolkodom.
- Igazad van, élvezi. Tudod a takarításnál is elgondolkodom néha, de aztán győz a józan ész. Quentin nem normális. Rázom a fejem, nem adom. Hahhh...nagyon jónak kell lennie annak a kitalált pasinak.
- Kivéve, ha a pasija leszoktatná. De megvernék, meg ilyenek, igazad van. Nem akarom, hogy Dán lány legyen
Bólogatok, Sammy mindenre képes. Istenem milyen beteg család vagyunk. Gonoszan felnevetek, Leo arckifejezése díjnyertes.
- Ha fotós lennék most biztos csinálnék rólad egy portrét. Kiállítanám "Amikor a segg kotrásról beszéltünk" címmel
Vigyorgok gonoszan.
A munkamániás valami szivattyú lesz, próbál visszavágni. Legyintek, túllépve a dolgon, hogy Leo nem beszámítható és kész.
- Igazán?
Harapom be ajkam és arcomra akaratlanul is kiül, hogy bizony lecsekkolnám. Mert berúgtam, féltem, hogy meghal, szerelmes vagyok, túl kell lépnem, csak egy perc boldogság adattasson meg. Nem érzem annyinak.
- Mindent azért csinálsz, hogy Quennek megfeleljen?
Csattanok fel hirtelen. Dühösen. Visszautasított századszorra, most, amikor totál beletiport minden önérzetembe! És így részegen százszor jobban fáj az egész.
- Semmi közöd hozzá! Azt mondtam elmegyek!
Nézek rá villogó szemmel, ki ő, hogy megakadályozza? Lekoptat, aztán még cicázik? Visszamegyek a bőröndökért, felkiáltok, amikor észreveszem mit csinál és a szemeim is könnybe lábadnak, bármennyire is gyűlölöm magam érte. Nekem most le kell innen lépnem!
- Mit csinálsz? Azonnal engedj el! Azt hiszed? Faszfej! Add ide a kulcsot, különben kitöröm a rohadt ablakod és kimászok!
Üvöltözök vele. Közben elerednek a könnyeim, nekem végképp ki kell jutnom innen! Annyira...leszerepeltem. Hogyan...hogyan lehettem ennyire hülye?

_________________
My dream...

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: "Alive" Leo-Christin   

Vissza az elejére Go down
 

"Alive" Leo-Christin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-