Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Lao Hsien-yung

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lao Hsien-yung
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : családi vállakozásban mindenes
Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Lao Hsien-yung   Kedd Május 05 2015, 19:38


Lao Hsien-yung


férfi; 24; civil
"A legnagyobb ellenség önmagad vagy. Harcolj vele. Tanulj tőle. Dolgozz rajta. Fordítsd át a negatív energiákat pozitívvá. Külső ellenséggel harcolni könnyű. A legfontosabb a belsődben rejtőző ellenség." (Jet Li)


This is me


Még Kínában születtem. Apám ekkor próbált áttelepülni Amerikába, ami nem volt egy egyszerű menet, egy itteni rokonunkhoz jutott ki, akinek boltja volt, ott lett árurakodó. Anyám röviddel a megszületésem után egy hajón lett varrónő, azaz amíg a hajó az árut elszállította Kínából Amerikába, addig ő a raktérben varrta a ruhákat. Berakodták a bálákat, és mire a hajó megérkezett addigra a kész ruha került elő. Engem a nagyanyám nevelt hét éves koromig, amikor a szüleim végre megvetették a lábukat Amerikában. Ekkor magukhoz vettek. Egy szót nem tudtam angolul, és egy igazi ördögfióka voltam, mivel a nagyanyám nem tudott elég szigorúan fogni. A családnak nem volt pénze arra, hogy valami jobb iskolába járjak, az államiban próbáltam beilleszkedni. Akinek nem tetszettem, vagy aki nekem nem tetszett, annak elég hamar behúztam egyet, szóval problémás gyerek voltam, de életrevaló.
Közben persze a szüleim már követték a régi kínai családmodellt, és sorban érkeztek a testvéreim is, szám szerint négy, két fiú, két lány. Az anyagi helyzetünk összességében még egy jó ideig nem javult ezért. Apám immáron eladó volt a boltban és helyettes, anyám továbbra is varrt, amikor nem gyereket nevelt. A minőségi ugrás akkor következett be, amikor beszippantott minket Hollywood. Nem, senkiből nem lett színész (még), de apámnak volt némi cirkuszos múltja, és kapott ilyen mutatványos statiszta szerepeket, majd egyre többször hívták akkor, ha állatokkal kellett bánni, mert ehhez is értett, és mi több, vele született érzéke volt hozzá. Anyámat meg beszervezte jelmezeket varrni.
Én közben cseperedtem, és továbbra sem a tanulás volt a fő életcélom, bár sok minden érdekelt, és jó eszem volt, de valahogy sosem akkor jött vissza a tudás, amikor jegyek szempontjából szükség lett volna rá.
Bandáztam is, már tíz éves koromtól. Mondhatni beverekedtem magam a többiek közé fokozatosan. Apám egy idő után elunta ezt, és az iskola után maga mellé vett a munkába, és úgy lefoglalt, hogy még pislogni sem volt időm. De itt értek az első sikerélmények, mert az állatok nekem is éppen úgy engedelmeskedtek, mint neki, és megszerettem ezt a munkát. De itt is volt pár afférom, ami miatt apám roppant mód szégyenkezett, pedig alapvetően jól sült el. A filmszakma fenegyerekei figyeltek fel rám, a kaszkadőrök. Elég őrült voltam, hogy bevegyenek, tanítgassanak, és lassan ilyen munkákat is kaptam.
Úgy terveztem, hogy váltok, és otthagyom az állatidomítást, amikor apám hirtelen megbetegedett. Most aztán minden eddig elvállalt megrendelés, lekötött szerződés az én vállamat nyomja.Shine on me

Lobbanékony természetem van, ez talán a legjellemzőbb rám, de azért ezt valamivel elő kell hozni. Ha senki nem piszkál, akkor általában jókedvű vagyok és barátságos, tele energiával és optimizmussal. A mozgásom mindig dinamikus, ruganyos, könnyed. Az öltözetemen látszik, hogy nem vet fel a pénz, és a beszédem sem mutat művelt jellemet. Ismereteim mennyisége aztán persze meghaladja az első benyomás után elvárt szintet, ami okozhat meglepetéseket annak, aki egy műveletlen bunkónak könyvel el első látásra. Persze ha az ellenérzéseit valamilyen módon a tudtomra juttatja, akkor a mélyebb ismerkedésig eleve el sem jutunk, és könnyen fordulhat a találkozás tettlegességbe.Show a little more


- Lao, tíz perc múlva kezdünk.
- Nem jó, mondtam, hogy csak evés után húsz perccel adhatom be neki a nyugtatót, szóval még csak öt perce kapta meg. Nem ereszteném még rá a statisztákat tíz perc múlva.
- Akkor mikor?
- Legyen húsz. Addigra már nem fogja érdekelni, bárki mászkálhat körötte, csak ne menjenek a mancsa közelébe!
- Rendben.
A rendezőasszisztens távozik, hogy közölje a főnökével a csúszást, én meg visszafordulok Kimbashához, az oroszlánhoz.
- Öregem, nemsokára jelenésed lesz. De nem kell csinálnod semmit, itt heversz szép kényelmesen, és ennyi. Egy kicsit talán ülhetnél méltóságteljesebben ... nagyon előreomlik a pocakod. Tudom, hogy tele van, de ezt nem kéne a nézőknek is látni ...
Még várok tíz percet, és akkor kicsit eligazgatom őkelmét, amit már igen sztoikusan tűr. De amikor Kate, a világosító asszisztense a közelébe jön fényt mérni, akkor azért arrafelé fordítja a fejét, és némi érdeklődés csillan a szemében.
- Jaj, ne már, pajti, hát nem látod, milyen vézna a csaj? Nincs rajta sok hús, kár a fáradtságért!
- Vézna az öreganyád, Lao!
- Akkor mondjam neki inkább azt, hogy finom husi, eheted?
- Nem mindegy? Úgysem érti.
- Ebben igazad van. - vigyorodok el, és Kate egy rosszalló pillantást vet felém, amiért így beismerem, hogy csak őt akartam piszkálni, aztán otthagy.

Négy órával később, amikor a jelenetet már vagy tizenötször felvettük, mire végre jó lett, és Kimbasha felébredt annyira, hogy visszasétáljon a ketrecébe, végre szabad vagyok. A kaszkadőröket keresem, akik a következő napi jelenetre próbálnak. Nem tudok beállni közéjük, mivel én leszek az, aki rájuk engedem holnap a "vadállatokat". A főnök odajön hozzám, egyeztetjük a részleteket, vállon vereget, aztán visszamegy dolgozni, én meg lógó orral hazaindulok.
A kapunál Kate vár az új kocsijában.
- Gyere, te széltoló, hazaviszlek!
- Ottmaradsz vacsorára? Akkor legalább felszedsz magadra egy kis súlyt, a következő oroszlán már több érdeklődést fog mutatni az irányodban.
- Én nem az oroszlánok érdeklődését akarom felkelteni.
- Az enyémet már felkeltetted.
- Ezt eddig még semmilyen formában nem közölted velem.
- Hogyhogy nem? Most hívtalak meg vacsorára!


Show a little less

Multi (Chris)TEMPLATE BY BEE at CAUTION 2.0
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Lao Hsien-yung   Kedd Május 05 2015, 20:19

Elfogadva

Jééé egy kínai! Ismerek egy másikat, ha kell bemutatlak neki. Amúgy isten hozott. Vagy inkább hajó? Mindegy. A rosszaság is meghozza a gyümölcsét, ahogy nézem. Te például egészen szépen megértél. Már ami az ET-t, jellemet, példát illeti. Belekötni nem tudok, a panda amúgy is elvonja minden másról a figyelmem. Az oroszlánnak üzenem, hogy nem vagyok finom, viszont annál rágósabb. A csajózós szöveged meg ellopom, ha nagy leszek.
Egy szó, mint száz, foglalj! Aztán mehetsz játszani.Nyilvántartás és avatarfoglaló
Karaktertabló
Kollégiumi házirend és beosztás / Albérlet, saját lakás
Felelős tisztségek


_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
 

Lao Hsien-yung

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Meseszereplők karakterlapjai-