Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Elyse Green

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Elyse Green
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Elyse Green    Csüt. Aug. 14 2014, 20:26


Elyse Green


nő; 20; Marketing Kommunikáció; Reklámkészítés és szervezés; 1. évfolyamMiss Időjárás

Life isn't about waiting for the storm to pass... it is about learning to dance in the rain.


This is me

Sosem voltam csöndes jó kislány, s mindig csak saját hibáimból voltam hajlandó tanulni, melyek közül egynéhány talán még mindig urbánus legendaként kering Little Rock lakosai között. Nagy számra is csak ott, és akkor tettem lakatot, ahol éppen nekem tetszett. Nos… Ilyen alkalom anyám újraházasodását követően szökő évente néhányszor fordult csak elő. Természetesen tűzről pattantságom, valamint szókimondóságom nem nyűgözte le mostohaapámat, aki volt olyan aranyvirágszál, és bevezette anyámat a felső tízezer gyémánttól, pezsgőtől bódult univerzumába. Így 15 évesen apám halála után, most a másik szülőmtől is búcsút vettem. Annyi különbséggel, hogy őt nem agydaganat, hanem a pénz romlott világa ragadta el mellőlem. Következő néhány évemet félig leborotvált frizura, kétes emberek, valamint bulik szotyimilliója jellemezte. Ám itt kell leszögeznem, hogy soha semmit nem bántam meg. Hogy is bánhatnám azt, ami egyszer túlélésemet jelentette…?
Vad, viharos tinédzser éveim egyedüli biztos pontját fél-testvérem, Emily jelentette. A szőke angyalka egyetlen mosolyával képes volt elfeledtetni velem az összes mocskot. Persze a közöttünk kialakult kötődést sem tűrte sokáig mostohám, így az utolsó néhány hónapban, mit még vele töltöttem, csak lopott perceink voltak. Azonban ennyi is elégnek bizonyult ahhoz, hogy visszavezessen a velejéig romlott társadalmunk által helyesnek titulált útra, ellenben arra nem volt elég, hogy kibírjam az otthoni légkört. Így érettségi utáni első évemet önkéntesként töltöttem el, majd az ott szerzett kapcsolataim révén a következő ében egy luxus óceánjáró hajóra kerültem, mint pincérnő. Miközben én a világot jártam, anyámék otthon a hajukat tépték, elvégre én szó nélkül léptem le, és csak néhanapján küldtem haza egy-egy képeslapot a világ különböző részeiről – a húgomnak címezve.
Végül utazásimnak az vettet véget, hogy rájöttem mihez is szeretnék kezdeni az életemmel. Felismerésem után már csak az REKLÁMKÉSZÍTÉS neonnal kivilágított betűi villogtak a szemeim előtt. Támogatásra persze nem számíthattam az amúgy kőgazdag „családomtól”, így nem maradt más lehetőség számomra csak az ösztöndíj. Szerencsére nem kellett sokáig keresgélnem, míg ráakadtam a tökéletes ajánlata, melyet a Frances University of Communication and Film Production tett lehetővé. Ezután már csak annyi volt a dolgom, hogy fölvegyem a „Vigyázz világ, mert jövök!” feliratú pólómat, és nekivágjak Hollywood széles utcáinak.Shine on me

Hirtelen, spontán, és igen, néha az őrült jelző is pontosan rá illik. Első látásra egy közvetlen, nagy szájú nő benyomását kelti, kinek szeszélyessége nem ismer határokat - vagy ha mégis, neki van útlevele. Hangulatától függően hol ironikus sziporkáival, hol pedig nyers őszinteségével támadja le azokat a szerencsétleneket, akik hallótávolságba érnek.
Az utazással töltött évek azonban igazi harcossá varázsolták őt belülről, minek hatására az olyan szavak, mint például a "lehetetlen" kikerültek szótárából.
Ő az a személy, akinek ha számítasz valamit is, akkor amint úgy érzed a padlón vagy, megmutatja Neked, hogy még közel sem értél el odáig. Kegyetlen módon köntörfalazás nélkül az arcodba fogja mondani - jobban mondva ordibálni - az igazságot, valamint a véleményét, csak azért, hogy még egy kis kínnal átitatott lelkifurdalással borzalmassabbá tegye a szenvedésedet. Azonban... Közvetlen ezután két pofon kíséretében közli veled, hogy "Mosolyogj, mert a holnap úgyis rosszabb lesz a mánál!". Ezt követően mindent megtesz azért, hogy fölrángasson a mélyről, miközben egyszerűen nem engedi, hogy újból elhagyd önmagadat. Hiába, Elyse már csak ilyen ellentmondásokkal teli nőszemély.Show a little more

Magas sarkúimat a kezemben lóbálva haladok a jövőm felé. Holnap végre valahára tényleg indulok. Szinte el sem hiszem. Nem kell több időt az elitnek gúnyolt csőcselék aranyketrecében töltenem. Izgalommal fűszerezett öröm árad szét testemben, fejem búbjától a lábujjaimig. Eufórikus hangulatom, valamint ajkaimon terpeszkedő káprázatos mosolyom csak tovább fokozódik, mikor az előttem nem sokkal játszó utcai gitáros egyik kedvenc számomra zendít rá. Gondolkodás nélkül hajítom padja mellé cipellőimet, és már mellette is vagyok az ülőalkalmatosságon. Mosolyogva, már-már kacagva fogadja lelkesedésemet, amin felbuzdulva teljesen átadom magam a zenének. A csípőm önálló életbe kezd, amit hamarosan követ a többi testrészem is. A fiú mély baritonjához épp kellő kontrasztot teremt az én dúdolásom, ugyanis a tánc mellett tőlem többre nem futja. Hirtelen előadásunkat aprók csilingelése egészíti ki, hála az időközben összegyújt nézőközönségünknek. A szám végén ki tapssal, ki fütyüléssel díjazza munkánkat. Én vigyorogva pukedlizek egyet, azután egy ugrással ismételten a földre kerülök, ahol még néhány puszit dobok.
- Jó vagy, kislány. Szólal meg a férfi, miután szemügyre vette a megsokszorozódott pénz mennyiségét a tokban.
- Én inkább a lenyűgözőt használnám. Kacsintok újdonsült társamra, majd egy mozdulattal fölnyalábolom a cipőmet.
- Egy élmény volt. Kiáltok vissza vállam fölött, mit egy légi csók koronáz meg. Lépteimet ugrálással keveredett futásra cserélem, mit csak akkor váltok vissza, mikor elérem kedvenc hidamat. Egy mozdulattal földobom magam a korlátra, lábfejeimet a víztükör fölé lógatom, mely most gyémántokkal teletűzdelt fekete selyemnek hat a közel tíz méteres magasságból. Mozgástól kipirult arcomat kellemesen hűsíti a nyári szellő. Lassan csillapodni látszik szívem vad ritmusa is, mosolyomat pedig mélázó arckifejezés váltja föl. Elvégre holnapi naptól kezdve új életet kezdek, amiért nagy árat fizetek. A húgomat.
- Elnézést hölgyem, én ezt nem tartom helyes döntésnek. Rángat vissza gondolataim közül egy hang, melynek gazdája egy éppen járőröző rendőr. A valamivel fiatalabbnak kinéző társa aggódó pillantással méreget.
- Mit? Kérdezek vissza reflexből, ellenben amint kimondom, elmém egy rejtett zuga már elő is áll a válasszal.
- Az ugrást. Szólal meg most a másik, kinek tekintetéből immáron könnyedén kiolvasható, hogy mentális épségemben igencsak kételkedik. Ejnyehát. Olyannak nézek ki, mint aki öngyilkosságra készül?
- Nézzék uraim. Nyomom az idősebbik kezébe a cipőmet. Azt beismerem, hogy őrült vagyok. Soha nem is tagadtam. Veszem le a vállamon átvetett táskát, és rajtam lévő ékszereket. Azonban, ez a lehetőség eddig nem jutott eszembe. A hangsúly az EDDIG-en van, igen. Adom oda a fiatalabbiknak a megmaradt csecsebecséimet. Ezekre még szükségem lesz, tehát legyenek olyan jók, és vigyázzanak rájuk.  Ezzel otthagyom a meglepődéstől szájtátva maradt zsarukat. Kisvártatva - egy tökéletes fejest követően - az arckifejezésüket látva, kacagva a integetek vissza nekik a vízből.Show a little less

- Hé, Te! Igen, Te ott! Gyere ide. Most hajolj közelebb. Még egy kicsit. Nem szeretném, ha bárki más meghallanná, amit most fogok súgni. Szóval, a nevem... *Hangja fokozatosan halkul, végül egyenletes mormolássá alakul át.*TEMPLATE BY BEE at CAUTION 2.0


A hozzászólást Elyse Green összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 24 2014, 22:32-kor.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: Elyse Green    Vas. Aug. 24 2014, 20:38

Elfogadva

Miss Időjárás!

Nem tudok jobb megnevezést, pontosan ilyen a jellemed, viselkedésed is, ez pedig remekül átjön az előtörténetedből! Különösen tetszik az, ahogyan fogalmazol, hogy minden túlzó trágárság nélkül is átjön a vadóc, őrültséget súroló jellem a sorokat olvasva. A családi háttered, a múltad ötletes, az általad teremtett, karakterhez megálmodott miliő szépen végigvonul az ET-d elejétől a szerepjátékos példád végéig. Egyedül azt bánom csak talán, hogy kevéssé lett "hangos" a csattanó számomra a rendőrökkel a példa végén.
Na de minek is szaporítom itt a szót... irány játszani, miután a lenti linkeknél a megfelelő helyekre beírtad magad!Nyilvántartás és avatarfoglaló
Karaktertabló
Kollégiumi házirend és beosztás
Felelős tisztségek_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
 

Elyse Green

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Meseszereplők karakterlapjai-