Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Lucian de Prince

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Lucian de Prince   Szomb. Aug. 02 2014, 13:56


Lucien de Prince


férfi; 18; Műsorgyártás; (riporter); első"Deviant"

"Egyedül az elviselhetetlen, hogy semmi sem elviselhetetlen."


This is me

"Azt mondták a fényt keresték az életükben, ezért lettem Lucien (jelentése: fény) Én azt mondom bizonyos értelemben megtalálták, talán nem abban a formában és úgy, ahogy várták volna, de mindent elkövettek, hogy fény legyek."

- Kihalófélben a nemesi vér a franciáknál, úgyhogy a szüleim mindent elkövettek annak érdekében, hogy megőrizzék hagyományaikat.  Soha életükben nem dolgoztak, ám annál többet olvastak, írtak, egy olyan korban, amellyel nem tudtak előrehaladni. Mindketten francia nemesek voltak, atyám Louis de Prince, anyám Lucinda néven merült a feledés homályába. Az apám apja, nagyapám ingatlanokat vásárolt, kastélyokat Írországban, Walesben, Párizsban, Skóciában, ezeket renoválta, majd eladta. Építész apám folytatta ezt a vállalkozást, így tetemes vagyonra, műkincsre, elismerésre tett szert.  Festmények, bútorok, antikvitás, nemesség, illem, kellem, arisztokratizmus...megszállottság!
Anyám másképp volt vele, mivel munkanélküli eltartott asszonyként unatkozott apám mellett. Ő világot látott volna, az amerikai álom vonzotta, ugyanakkor félt feladni a biztonságot, belevágni az újba.
Valamikor télen esett teherbe, karácsony után. Elnevezett "fényhozónak" és a változást látta az én világrajövetelemben. Meghoztam. Amint megszülettem szeptemberben, összecsomagolt és elment. Soha többé nem láttuk, még a nevét is megváltoztatta. Biztos vagyok benne, hogy apám meg tudta volna találni, ha nem érzi magát elárulva és keresi.
Sosem hiányzott az anyám, de néha azért eszembe szokott jutni. Főleg azzal kapcsolatban mi lett volna, ha marad. Három éves koromig dajkáim voltak, aztán magántanáraim, apám előre kiszabott terv szerint nevelt. Előrelátó volt, pontos, minden lépésem meg akarta határozni. Senki nem mondta neki, hogy ódivatú, vagy elavult lenne bármi, amit csinált, mert senki soha nem tudott neki ellentmondani. Nem olyan ember volt. Anyám ugyanabba szeretett bele, mint a klasszikus kislányok. Sosem kérdeztem, de tudom. A nők az ellenállhatatlan, titokzatos, hatalmas, félelmetes karaktertípusokhoz vonzódnak, apám olyan volt, mintha egy középkori vámpírtörténetből húzták volna elő. Sötét hajú, sápadt, élettelen. Nem láttam mosolyogni, suttogva beszélt, jegesen, mint egy rossz szörny. Ha olvastam ilyenről mindig apámnak képzeltem, bármelyik főgonosz személyiségével könnyen azonosítani tudtam. Nem tudom élt-e valaha, de amikor én gyerek voltam már meghalt. Anyám szőke haját és kék szemeit örököltem, sosem láttam még magaménál lágyabb vonásokat. Egyedül apám bőre az, amiből megállapítható a vele való rokonság.
Bizonyos értelemben mindig rab voltam. Hároméves koromtól kezdve" kiképzésben" részesítettek. Egy nagyon ódivatú, régi nevelésben, amely ma már nem létezik. Kastélyokba jártam, rendes házakat csak a kocsiból láttam, régi típusú fekete limókból kifelé nézve. Televízióval nem találkoztam egész gyermekkoromban és azt sem tudtam, hogy létezik számítógép. Apám mindig azt mondta a valóság egy fertő és nem hagyja, hogy beszennyezzen. "Meg kell őrizni a fényt" Többet olvastam, mint egy átlagos gyerek, jól értettem az építészethez, természetesen apám helyébe kell lépnem, így a renoválásban, festészetben, művészetekben is remekelhettem. Értettem a számokhoz, de nem mélyültem el bennük, a zene sem annyira érdekelt, épp csak megtanultam zongorázni, fuvolázni és hegedülni. Minden napom ugyan úgy nézett ki. Reggel felkeltem, tanultam, ettem és megint tanultam, kötelezően megtanultam három hangszeren, latinul, angolul és németül, voltak festészet és szobrászat óráim, klasszikus keleti harcművészek foglalkoztak testi frissességemmel a szellemieken túl.
Volt szabadidőm, hogyne, néhány óra minden nap. Sokat elvett, hogy kénytelen voltam ezekben is tanulni. Aztán ha loptam mégis néhány percet, akkor írtam. Hamar rájöttem, hogy ez az egyetlen, ami érdekel. Ebben találtam meg a szabadságot. Először...
17 voltam, amikor apám öngyilkos lett. Nem tudom miért, nem én találtam meg, csak a végrendeletét téptem szét. Azt írta továbbra is maradjak magántanuló, folytassam a vállalkozását, 21 évesen nősüljek meg, végig se olvastam. Biztosan betáblázott volna egész a halálomig.
Ő meghalt, én elkezdtem élni. Kegyetlenül hangozhat, de tudja, amikor meghalt rájöttem, hogy az egésznek semmi értelme, ha az ember nem él és tapasztal meg mindent. Minden akartam lenni és egyszerre mindent érezni, én aki el voltam zárva a megtapasztalásoktól. Olyan voltam mint egy újjászületett Szidhhárta, de én nem Buddhává váltam.
Először is jelentkeztem Egyetemre. Arra gondoltam riporterként láthatok mindent. Anyám álma Amerika volt, miért ne lehetne ez az enyém is? Másodszor, örököltem apám ingatlan vállalatát, kastélyokat, amiket el kell adnom. Mivel erre most még nincs időm felvettem önt, de tudnia kell, hogy magán kívül számtalan emberem van erre, arra.Shine on me


" Ha a következő pillanatban meghalnék bánnám, ha most nem csókolnálak meg"

Művészlélek. Néha egészen másképp látja a világot, külön odafigyel a hangokra, ízekre, illatokra, fényekre, árnyalatokkal játszik. Tapasztalatlan, meghatározza, hogy beszűkült világban élt, mely bizonyos szempontból gazdaggá tette, ugyanakkor mohóvá. Szeretne pótolni, ezért mindenbe belevág, így befolyásolható, bármire rá lehet venni. Mégis megőrizte "saját kis világát" vannak hagyományai, amikről nem mond le. Ilyenek a képtelenségek. Az egész személyiségébe vegyül egy csepp szürrealitás, mely néha előbukik és különccé teszi. Van, hogy ez érdekes (Kipróbálja milyen érzés, ha macska nyalogatja a kezét, nyalogattatja), szórakoztató (Óriásbuborékfújóval szórakoztat), ijesztő ( sóhajtozik az ember fülébe a metrón) Szeret meghökkenteni, főleg, akiről azt a megállapítást teszi, hogy korlátolt. Szemtelen és nem érdekli mások véleménye, úgy él, mintha bármelyik pillanatban meghalhatna. Úgy érzi számára nincs lehetetlen. Néha kritikus és gúnyos, rendkívül művelt, ezért intelligens, de nagyon élces, bántó, szégyentelen humora van. Meggyőződése, hogy semmitől sem kell félnie, így a véleményét bármikor elmondja. Lenézi a butaságot és a bunkóságot, miközben képtelen levetkőzni előkelőségét, megveti az arisztokratizmust. Szeret kötekedni és megengedni magának mindent. Mindezek ellenére olykor üdítő, szórakoztató társaság. Nem kötődik, úgy él, mintha a következő percben bármi történhetne, ezért mindent a pillanatra tesz fel.

Amikor jó formában van:                                Amikor rossz formában van:

Produktív                                                       Mások érdekeit figyelmen kívül hagyó
Idealista                                                        Mániákus-megszállott
Őszinte                                                          Túlságosan komoly
Fegyelmezett                                                 Fegyelmezetlen
Bátor                                                              Kontrollálásra hajlamos
Megbízható                                                    Naturalisztikus
Okos                                                               Kritikus
Tisztességes                                                  Ítélkező
Rendszerető                                                  Dogmatikus

Hátrányok: A bőre elég érzékeny, ezért nappal vagy esernyővel közlekedik, vagy sehogy. Inkább éjjel éli ki magát. Fizikai ereje nem sok van, mivel rettenetesen vékony, néhány halálos ütést és mozdulatot ismer, olyanokat, amikkel le tudja bénítani ellenfelét. Ez túl nagy önbizalmat ad neki, sokkal erősebbnek gondolja magát, mint amilyen. Úgy csinál, mintha sosem félne. Asztmás.
Retteg az injekciós tűktől és a szellemektől, utálja az öregeket.Show a little more


Mindent gyorsan elhagyunk, nincs vad zakatolás. Csupán háttérzaj, ahogy a vonat kerekei a síneken csikorognak és vasak csapnak össze egy megnyerhetetlen háborúban, amit a mozdonyvezető kontrollál. Egyenesben tartja a szerelvényt, suhantatja, alig van hangja, csak olykor egy-egy zötykődés, ahogy kerekek meg-megbicsaklanak. Monoton, kellemes. Szembe velem egy idős ember ül, próbálom kitalálni honnan jött, hogy nézett ki mielőtt az idő összefirkálta volna az arcát. Bűzlik. Kora illatát olcsó szappannal fedi, ruháiból árad a lejártság, dohos molybűz. Csukva van a szeme, egyenletesen lélegzik a meghajlott szőrbozóton át, ami az orrából lóg ki.  Megmozdulok, alattam tompán nyikordul a műbőr ülés. Végigcsúsztatom rajta fekete öltönynadrágomba bújt hátsómat, sikamlós, ha nem tartanám a lábammal a testem a vénség ölében kötnék ki. Életre szóló trauma lenne, de nem csak neki. Közel hajolok hozzá, érzem a szuszogását az arcomon, szinte sérti a bőröm. Az elhasznált szervek között áramlik kifelé, romlottan. Egy gyors mozdulattal befogom az öreg orrát, mire neki felpattannak ráncos szemei és automatikusan eltátja a száját. Gonosz gnómnak néz ki. Levegőt vesz én odacsattanok neki az állammal, mintha be akarnám kapni, aztán gyorsan felpattanok, mielőtt még kettőt tudna nyikkanni. Visszanevetek rá, míg ő próbál magához térni és ott sem vagyok, mikor eljut odáig, hogy méltatlankodjon. Csak járom a szűk vonatfolyosókat, ellentétes irányban az egyenessel, visszafelé megyek, egész a mozdonyig. Megváltozik a vonatzötyörgés, beérünk a városba, tolatunk az állomás felé, de még elég messze vagyunk ahhoz, hogy az utasok ne kezdjenek el szedelőzködni. Az állomások lepukkant előtere végtelenül látványos, sínek futnak egymásba, ha nagyon nézem olyan, mintha összeolvadnának. Kinyitom az ajtót, hogy betóduljon a menetszél, összezilálja hajam, arcomba vágjon és érintése legyen. Érezni akarom Hollywood levegőjét, előbűzét, a sínek rozsdaszagát. Kezem kirakom, átfúj rajta a szél, egyre kijjebb nyúlok, meg akarom fogni és hirtelen rántást érzek az inggalléromon.
- Megvagy fiacskám!
Recsegi a kalauz, miután hátrahúz.
Annak ellenére, hogy fuldoklom, határtalan a mosolyom, úgy pislogok rá mint egy angyal a pokolból.Show a little less

A user, aki a kari mögött rejlik. ...TEMPLATE BY BEE at CAUTION 2.0

_________________


A hozzászólást Lucien de Prince összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 02 2014, 21:57-kor.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Lucian de Prince   Szomb. Aug. 02 2014, 21:43

Elfogadva

Te jóóó ég, mit vétettem, hogy ide kerültél nekem???
Egyébként nagyon ötletes, érdekes karakter vagy, abszolút sok lehetőséget látok benned, nagyon kíváncsi leszek, miképpen alakul az életed. Mivel a pillanatnak élsz, nem kívánok hosszasan fecsegni, nehogy lemaradj valamiről. A lényeget, azt hiszem, tudom.
Szaladj foglalni, aztán játszani! Jó szórakozást!Nyilvántartás és avatarfoglaló
Karaktertabló
Kollégiumi házirend és beosztás
Felelős tisztségek


_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
 

Lucian de Prince

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Meseszereplők karakterlapjai-