Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Forgotten directions - Sebastian & Lacey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lacey Evans
avatarFilmművészet
Életkor : 21
Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Forgotten directions - Sebastian & Lacey   Szomb. Jún. 28 2014, 17:48

Miután sikeresen beköltöztem a koleszba és anyáék is elbúcsúztak tőlem, hirtelen minden üres lett köröttem.
Egyrészt örültem, hogy végre itt lehetek álmaim városában, alig pár hónapnyira attól, hogy megkezdjem a tanulmányokat álmaim iskolájában. Ugyanakkor rettentően tartottam is a dologtól. Senkit nem ismertem, a szobatársnőim pedig egy-egy gyors heló és némi udvarias beszélgetés után le is léptek valamerre a városban. Mindketten magabiztosak, csinosak, tudják, hogy mit akarnak... Szürke kis egérnek, penészvirágnak éreztem magamat mellettük, ahogy egyedül a szobában görnyedve egy könyv felett visszajátszottam magamnak a bemutatkozásokat.
Ezek a lányok annyira... városiak!
Késő délután lett, mire eluntam magam és mondván, hogy márpedig én nem leszek holmi szobatöltelék, nyakamba vettem a várost. - Egyszerű szandált, térdnadrágot és könnyed, fehér virágos-pántos felsőt vettem fel, hajamat pedig lófarokba kötve jártam be a környéket, felfedezve a bevásárlási lehetőségeket és egyéb helyeket - az egyik kávézóból friss kávé illata csábított, s mivel igencsak esteledett már, úgy véltem, mielőtt visszatérnék a kollégium falai közé, egy kis pihenés igazán jár számomra is.

Borzasztó büszkén foglaltam helyet kávémmal és süteményemmel az egyik asztalnál. Az első városi kávém, melyet egymagam vettem és fogyasztok el! Ez olyan... valóságos. Menő. Tényleg itt vagyok Los Angelesben és tényleg filmes design-t fogok tanulni szeptembertől! - Most, ahogy helyet foglaltam, vált az egész valósággá.
Senki sem vette észre nyilván a büszkeséget rajtam, de még ajkaimon játszó, elvarázsolt mosolyomat sem. Sokkal inkább bosszankodtak a betérők azon, hogy nincs egyetlen szabad asztal sem, mindenütt ül valaki.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Forgotten directions - Sebastian & Lacey   Szomb. Jún. 28 2014, 18:36

Holnap jön át Josh és Henry és közben tegnap rájöttem hogy olyan szórakozott voltam mostanság hogy nem fordítottam le a napi kvótám. Szóval tegnap, azaz ma hajnali háromig pötyögtem, aztán dőltem be az ágyba. És még van, a mai napi, szóval úgy voltam vele kávéval pusztítom magam. De hát én nem tartok otthon, mert teázós vagyok, szóval lemondóan konstatáltam hogy vagy valami extra erős feketét csinálok vagy sétálok egyet. Természetesen utóbbinál maradtam, addig sem pislog rám követelően a kurzor hogy "dolgod van Sebastian". A téma amúgy is olyan száraz, hivatalos, jobb is hogy szellőztetem a gondolataim kicsit.
A lakáshoz lévő egyik közeli, de kellemes kisebb kávézó mellett döntök, szokás szerint sokan vannak, de valahogy örülök a nyüzsgésnek, rám fér. Főleg a kávé, kérek is egy lattét, igaz az nem lesz valami erős de nekem elég lesz.
De amint kikértem megnyugvással eltelve, hogy van már kávém, konstatálom, hogy szabad asztal, na az nincs. Mondjuk nem igen zavar, főleg hogy látok egy csinos lány mellett szabad széket, nem is gondolkodom ott termek az asztalánál.
-Szervusz, ne haragudj hogy megzavarlak, csatlakozhatok? Nincs szabad asztal.... - Mondom bocsánatkérő mosollyal, remélve nem utasít el és ha hagyja, le is dobom magam a vele szemben lévő székre.
Egy világoskék farmert és egy mélyebb kék inget vettem ma fel, tornacipővel. Igazából nem terveztem sokáig maradni, de érdeklődve mosolygok a lányra, vajon zavarnám-e ha fecserészni kezdenék vele, nagyon jókedvűnek tűnik. Közben belekóstolok a kávéba, le is hunyom a szemem, ez de kellett... Komolyan.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Lacey Evans
avatarFilmművészet
Életkor : 21
Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Forgotten directions - Sebastian & Lacey   Csüt. Aug. 14 2014, 15:25

Elbambultam. Nem kissé... nagyon. Egy idegen férfi (?) hang zökkent ki azon tevékenységemből, hogy töretlenül bámuljak kifelé az ablakon az estében hömpölygő, siető tömegre, mely magával ragad a gondolatok szárnyán engemet is.
- Ööö... - Nyögök ki mindössze ennyit elsőre és fel se fogom mit művelek: látványosan végigmérem a srácot. Még kissé fel is emelem a fejemet hozzá, hogy arcát jobban lássam.
- Nincs asztal. Persze... gyere csak! - húzom összébb a cuccaimat, a táskámat például átveszem a székről az ölembe és máris akad hely Sebastiannek is.
Arcomon rózsás pírral követem figyelemmel a hely-elfoglalási procedúrát, torkomban dobog a szívem és egy kis hang visít hátul az agyamban, hogy hogyan lehettem ennyire buta! Elfelejtettem, hogy ez egy nagyváros, itt az emberek a közhiedelemmel ellentétben gyerekkori barátnőm szerint rendkívül közvetlenek. Néha talán már túlontúl is.
Jajj, baszkuri... Lehet, akkor pont egy darabolós gyilkost engedtem magam mellé? Á, nem tűnik olyannak. Persze, a bárányok meg hallgatnak, akárcsak a bundájukat felöltött farkas is magáról... - A pillanat tört része alatt sikerül roppant bizonytalannak és elveszettnek éreznem magam. Pedig olyan jól indult az egész. Jó ötletnek tűnt.
Különben is most mit kellene neki mondani? Azt mégse ejthetem ki a számon, amit odahaza a kocsmában elsütünk, hogy "Heló idegen, mi szél hozott errefelé?"
- Bocs. Az előbbiekért tudod... Én nem akartam bunkónak tűnni vagy semmi ilyesmi, egyszerűen csak nem vagyok hozzászokva, hogy vadidegen pasasok csak úgy... tudod mit? Mindegy! - Legyintek, látva a tekintetében megcsillanó játékos fényt. Talán őrültnek gondol, vagy szimplán jót mulat.
- Egészségünkre! - Szusszanok megadóan és inkább a kávémba temetkezem, tekintetemet a helyiség azon felén legeltetve, ahol nem Sebastian van a látóteremben.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Forgotten directions - Sebastian & Lacey   Csüt. Aug. 14 2014, 16:39

Csak mosolygok a tartalmas első reakcióra, bár elvigyorodom hogy így végigmér. Remélem tetszik amit lát és enged leülni.
-Köszönöm, kedves tőled! - Főleg mert felszabadít nekem egy helyet és le tudom dobni magam. Közben felnézek rá, de elpirult? Mitől? Lehet csak melege van...
(Komolyan, te vagy a harmadik ha nem a negyedik aki darabolós gyilkosnak néz xDDDDDDDDDDD Titulust váltok XD)
Mosolygok rá, eléggé megszeppentnek tűnik szegény leány. Főleg mikor megszólal, figyelmesen hallgatom, csak a habot törlöm le a számról, mert elveszteném minden komolyságom ha úgy beszélgetnék.
Aztán csak nevetek halkan, míg mosolygok, miket beszél?
-Rettentő bunkó voltál, hagytál leülni... otthon nem mondták még hogy az udvarias megszólalás a "húzz el te bájgúnár"? - Nevetek fel, de csak heccelem. - Nem voltál az, nem tudom honnan veszed. - Mosolygok rá, már komolyabb a hangom. Vicces lány, meg kell hagyni.
-Egészségünkre! - Vigyorgok, de nem hagyom szusszanni sokáig, már érdekel.
-Amúgy vadidegen pasasok csak úgy mit csinálnak, hmm? Érdekelne mivel hoztalak ennyire zavarba! De tudod mit? Máris nem leszek vadidegen! - Azzal adom a kezem neki. - Sebastian vagyok! - Közlöm vidáman és ha adná a kezét, mert meri, akkor kap egy kézcsókot mert én nővel nem fogok kezet.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Forgotten directions - Sebastian & Lacey   

Vissza az elejére Go down
 

Forgotten directions - Sebastian & Lacey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-