Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 a sunny day at Santa Monica ~ Giselle and Darius

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: a sunny day at Santa Monica ~ Giselle and Darius   Csüt. Jún. 19 2014, 17:39

Végre vége a vizsgaidőszaknak és számomra is beköszöntött a felhőtlen nyár. Épp ideje volt, mert már kezdem  nagyon unni, hogy egy csomóan már túl vannak minden kötelezettségen, én pedig még ezerrel ültem a könyvek fölött, de végre ennek is vége, itt van 3 hónap lazulás. Tökéletes.
Első programként nem is volt kérdés, hogy lemegyek egy kicsit a tengerpartra, hiszen már elég régen jártam arra és nem mondhatnám magam kimondottan barnának sem, így hát igazán rám fér egy kis napsütés. Miután megittam a reggeli kávémat, gyorsan összedobom a strandolós cuccom, amiből nem maradhat ki egy hatalmas törölköző, naptej, napszemüveg, könyv, váltó fürdőruha és egy nagy üveg víz, majd felkapom a kedvenc és egyenlőre még hordatlan új bikinim és egy kényelmes rucit, hiszen mégsem vonulhatok végig egy szál fürdőruhában az egész városon. Az előszobába kiérve előtúrom a kedven szandálomat, majd még egy pillantást vetek a végeredményre és már indulhatok is. Időközben megérkezett a taxim is, így bepattanok és egyenesen a part felé irányítom. Nagyjából 10 óra körül lehet, így már nem lenne ajánlatos a napon tartózkodni, főleg ilyen fehér bőrrel, de nem zavar, most csak arra vágyok, hogy végre a parton lehessek.
A taxiból kiszállva egyenesen a homokos rész felé veszem az irányt és keresek egy kellemes helyet, nem messze a víztől, de mégis biztonságban az esetleges gyerektámadásoktól, majd leterítem a törölközőm és leveszem a ruhámat, amit bele is süllyesztek a táskámba, mielőtt sikeresen elhagynám. Neki is állok bekenni magam mielőbb naptejjel, hiszen nem hiányzik, hogy este ne tudjak a hátamra feküdni, bár azt még nem terveztem meg, hogy ott hogy fogom bekenni, így a karommal kezdem, majd a hasammal folytatom, addig van időm kitalálni, miként jusson naptej az egész hátamra.
Vissza az elejére Go down
Darius Allyn
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : 'zug'terapeuta
Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: a sunny day at Santa Monica ~ Giselle and Darius   Vas. Jún. 22 2014, 13:55

- Ide figyel öcsi, ez a sör olyan meleg, mintha most hugyoztad volna tele nekem a dobozt. Menjél vissza és hozzál egy rendeset, mert így csak az üres gyógyszeres levelet kapod meg este! - Morranok a sört lelkesen felém nyújtogató vézna kis elsősnek, aki jövőre ugyan már másodikos lesz, de nekem örökké a "kis gólyám" marad, mint a többi gyíkarc is, aki képtelen volt kitörni ebből a szerepkörből egyetlen év alatt. Az ilyeneknek nem sok jövője van a médiában, legfeljebb másodhegedűsök, színpad mögötti emberkék lehetnek éhbérért melózva. Ki akar ilyen ismerősöket, ha a legjavából válogathat a suli falai között a leendő média- és közembereknek? Na ugye!
Elhessentem, s mikor elhúz, végre rendesen megszemlélhetem a partot. Az előbb érkeztünk le pár sráccal, ők már a vízben, én meg köszönöm, egyenlőre inkább csak felmérném a terepet a sötét napszemüveg mögül. Van is mit nézni bőven így a vizsgaidőszak, a tanév végeztével!
Az egész szerelésem kimerül egy fekete-narancssárga fürdő-shortban, karomon vízálló drága óra, a többi cucc meg a kocsiban maradt, mert a meleggel együtt az enyves kezűek is elszaporodnak a partokon általában. Nem hoztam se papírt, se pénzt, se telefont magammal, nem véletlenül küldtem mást sörért sem.
A nagy szemlélődésben ismerős alakot vélek felfedezni - teniszre jártunk a csajjal közösen - s mivel a mai jócselekedet még nem tudtam le, így a szenvedését látva - nem éri el a hátát rendesen - közelebb lépdelek, hogy lerójam a jófejség adagomat az égieknek.
- Heló Giselle! Csak így egyedül? - Az árnyékomat lehet kiszúrja, de a hangom biztos előbb éri el, mint az elégedett vigyor a képemen, ugyanis háta mögül érkezem.

_________________
Keep my glass full
until morning light,

'cause I'm just holding on for tonight

Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: a sunny day at Santa Monica ~ Giselle and Darius   Hétf. Jún. 23 2014, 16:08

Tökéletes strandidő van, amit itt LA-ben nem is túl ritka. Ezért imádom ezt a várost, pont nekem való időjárás. Nem is gondolkoztam sokat a mai programon, irány a tengerpart, mindig is szerettem itt lógni. Már csak szörfözni kéne megtanulnom és teljes lenne az összkép, de az még várat magára, nem vagyok elég bátor, hogy belekezdjek. Úgyhogy egyelőre marad az édes semmittevés a parton, illetve a vízben. Neki is állok bekenni magam naptejjel, mert mire végzek, úgyis megfog a nap, nem úszom meg. Békésen kenegetem a hasam, amikor egy labda repül felém. Elkapom, majd keresni kezdem, mégis merről érkezhetett, de már szalad is egy kislány érte, így mosolyogva visszaadom. Nem sokkal ezután ismerős hang üti meg a fülem, így arra is fordulok, és nagy hunyorgások közepette Dariust fedezem fel.
-Darius! Igen, lazulós napot tartok és gondoltam itt úgy is ezren lesznek, csak találok valami társaságot magamnak. -válaszolok mosolyogva, miközben kényelmesebben elhelyezkedem, mert ha tovább így maradok, a derekam bánja. Fájós derékkal pedig nehéz teniszezni.
-És te merre hagytad a többieket? -érdeklődök, hiszen szinte lehetetlennek látom, hogy Darius egyedül érkezzen bárhová. Nem mintha annyira nagyon ismerném, de na véletlenül összefutunk itt-ott, mindig van körülötte néhány ember. Miközben válaszát hallgatom, tovább kenegetem magam, hiszen nincs vesztegetni való időm, a nap hamar megégeti, nem éppen barnaságáról híres bőrömet.
Vissza az elejére Go down
Darius Allyn
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : 'zug'terapeuta
Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: a sunny day at Santa Monica ~ Giselle and Darius   Szer. Júl. 02 2014, 18:34

Amikor elhangzik a nevem, kedvem volna színpadiasan széttárt karokkal kissé meghajolni a lány felé. Teljes életnagyságban én volnék az, kérem szépen! – Persze, nem teszem, csak elvigyorodom, mint az a macska az Alice Csodaországban-ból.
- Szóval lényegében… ismerősvadászaton vagy? – Firtatom nevetősen, az „ismerős” szót kissé megnyomva, hiszen nem vagyok hülye, sejtem, hogy nem a löttyedt hasú vénembereken legeltetné a tekintetét. Hacsak nincs valami perverziója az idősebb, kopaszodó pasikra... De nem tűnik olyannak. Vagy a picsa tudja! Manapság én már nem lepődök meg semmin, mikor divat lett a perverzió.
Kérdésére a tengeren befelé kanyargó szörfösök felé bökök, el is mutatva kinyújtott karral egy kisebb hármas felé.
- Josh-ék már barátkoznak a hullámokkal, én azt hiszem, kihagyom mára. – A múltkor meghúztam a lábamat, épp csak, hogy kihevertem és élvezem, hogy nem sántítok, szóval… kösz, nem!
- Segítsek bekenni a hátadat? Az előbb nagyon küzdöttél vele, ahogy láttam. - Vigyorodom el csapnivaló mosollyal.

_________________
Keep my glass full
until morning light,

'cause I'm just holding on for tonight

Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: a sunny day at Santa Monica ~ Giselle and Darius   Hétf. Júl. 07 2014, 15:22

Nem tudom eldönteni, örülök-e, hogy Darius megjelent. Igazából nincs vele semmi bajom, meg teniszen is egész jól elvagyunk, de úgy a pályán kívül még nem igazán beszélgettünk.. vagy csak nem rémlik. Na de itt az ideje haverkodni.
-Igen, valami olyasmi, azt hiszem. -mosolyodom el, bár ha jobban meggondolom igaza lehet. Lényegében csak kijöttem egy kicsit lazulni a partra, de tényleg nem bánnám, ha rám találna valami ismerős, mert különben egyedül leszek kénytelen unatkozni, amihez pillanatnyilag nem sok kedvem van.
-Kihagyod? Hogyhogy? A szörfözés tök jó, legalábbis gondolom. Nekem még nem volt bátorságom kipróbálni. -nevetek fel, hiszen tényleg, már mióta LA-be költöztem, azt tervezem, hogy megtanulom, de valahogy mindig megtorpanok az utolsó pillanatban. Talán idén nyáron tényleg beiratkozom valami szörfsuliba, hogy ne legyen lehetőségem visszatáncolni.
-Hát, azt hiszem túl rövid a karom ilyen mutatványokhoz. Szóval megköszönném, ha segítenél. -mosolyodom el ismét, majd Darius felé nyújtom a naptejes flakonomat és csak reménykedek, hogy nem lesz nagyon hideg.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: a sunny day at Santa Monica ~ Giselle and Darius   

Vissza az elejére Go down
 

a sunny day at Santa Monica ~ Giselle and Darius

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» Hök - Giselle&Zin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-