Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 There and back again - Kilian & Edward

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: There and back again - Kilian & Edward   Vas. Júl. 06 2014, 20:53

Tékozló fiú... Lehet, hogy Ed rájött mit akar csinálni? Azt hittem eddig is tudta.
- És mit akarsz kezdeni magaddal?
Természetesen jön, hogy megkérdezzem, mert ez új nekem is. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer Ed fog figyelmeztetni valamivel kapcsolatban, ami nem egészséges. Pislogok, hát ezt tudtam, de azért az instabil lelki állapotomra elhúzom a számat. Kár lenne tagadni. Megköszörülöm a torkom, de először nem tudok mondani semmit. Aztán mégis kinyögöm, hogy "tudom."
A rossz igeidőt tagadja, ráncolom a szemöldököm.
- Nem?
Kérdezek vissza. Ezzel azt akarja mondani, hogy szeret? Vagy hogy kapjak szélülést? Eléggé elkezdek szédülni mert nem merem elhinni. Mi van ha azt mondja ezzel? Mi van ha elhiszem neki?
- Mármint szeretsz, egyes szám első személy tárgyas ragozás?
Ed szeret Kili, vagy Én szeretlek téged. Összezavarva nézek a semmibe magam előtt, pedig az eget jobb volt bámulni, miközben cigifüst borította. Kinőtt belőle? Nekem ő sosem tűnt kölykösnek...
- Azért nem teljesen... Tudtam, hogy buta vagyok, nézd, egyéb kapcsolataim sem működtek. Hülyének nézett mindig mindenki.
Tudtam, hogy változnom kell, persze elsősorban neki akartam megfelelni és az fájt a legjobban, ha ő nézett annak, de hallgatok. Erről épp most mesélt, hogy neki tetszett az a régi énem és nem tudom hogy áll a mostanival, sőt én mit szóljak a felnőtthöz? Nekem ő mindig azabb volt, felnőttebb. Fura torokhangot adok ki, amikor az értékelésemről beszél és meglátom a kezét is. Óvatosan ránézek, aztán belehelyezem az enyém.
- Azt mindig kaphatsz. Az entek kialakulásáról még biztos nem meséltem.
Mosolyodom egy kicsit el. Aztán úgy csinál, mintha megkérné a kezem. Persze azt csak lányokkal szokták csinálni, de azért picit elvigyorodom. Nagyon is komolynak kéne lennem és megkeresnem a pillantását végre rendesen.
- Nyáron úgysincs hol laknom, anyámnál nem akarok, folyton ott lóg Pierr...
Phoenixet fel fogom keresni! Vagyis...valamennyire utána fogok járni.
- Hát...
Pillantok fel.
- Az attól függ most hogy csókolsz, mert ha romlottál benne még megfontolom.
Pislantok a szemeiből az ajkaira, a szívem hevesen kalimpál én magam pedig közelebb húzódom hozzá. Az ajkam nem változott, még telt, Kilis és a csókban is csak jobb lettem, az önbizalom csodákat művel az emberrel... Aztán már nem is a székben ülök, hanem hajolok felé félig guggolva, mert ha itt a szék, akkor nem tudok eléggé.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: There and back again - Kilian & Edward   Vas. Júl. 06 2014, 23:53

- Ez egy hosszú kifejtést igénylő kérdés - halasztom el a válaszadást a "mit is akarsz kezdeni magaddal" kérdésére. Szívesen megosztom vele, de... előbb mást szeretnék tisztázni.
Nem igazán hisz nekem, azt hiszem, ezzel a szeretlek-dologgal kapcsolatban, de nem is hibáztatom érte. Én se hinnék magamnak, sőt, még az asztalt is ráborítanám arra az önző idiótára, aki ilyenekkel jön nekem kb két hónap kussolás után. De azért megerősítem:
- Igen, szeretlek.
A ragozásba inkább nem megyek bele, nem vagyok valami jó nyelvtanból, de örülök, hogy megfogja a kezem. Az ujjai picik, finomak, karcsúak és ügyesek, mint voltak.
- Most másként viselkednek veled az emberek? - érdeklődöm, hiszen valami oka kell, hogy legyen annak, hogy szőkéből drasztikus feketére váltott, és így is maradt, úgy értem, mehetett volna tovább vörösbe vagy kékbe is esetleg, de a mostani külseje ha megfelel, akkor elérte a célját. Különben, kezdek megbarátkozni az új külsejével.
Egy kicsit nevetek, főleg annak örülve, hogy végre elmosolyodik, és a mosolya a régi.
- Nem, az entekről még nem. - De állok elébe, hogy meghallgassam. Annyira hiányzott, és hiányzik még most is, hogy itt van előttem, hogy szinte mindegy lenne, miről beszél.
Jól hallom, amit hallok? Belement? Ide fog költözni? A pillantásom megtelik örömmel és reménykedéssel. És igazából kérnie sem kell, mert amint kimondja azt a szót, hogy csók, amint ilyen pillarebegtetősen pislog fel rám, tudom, hogy nem várok tovább azzal a csókkal, amit már az első pillanatban meg akartam ejteni. Úgy pattanok fel, hogy a szék hátradől mögöttem egy hangos csattanással, drámai hangszínt adva máris annak, ahogy a tarkójára fogok és az asztal fölött áthajolva máris a szájára kap a szám. Miközben ajkaink felrobbannak szinte attól, hogy mennyire régen is vártam már erre, arra gondolok, hogy mennyit változott a csókja is, de talán az enyém is. De annyira jólesik, mint szomjazónak a sivatagban egy pohár víz. Egy percig az se zavar, hogy köztünk van az asztal, de aztán kifejezetten bosszantóvá válik ez a nyomorult testhelyzet, úgyhogy elszakadva Kiliantől megkerülöm a bútort és mellé lépve, felállítva a székből magamhoz vonom, és folytatom az iménti igen kellemes tevékenységet, vagyis azt, hogy csókolom őt, már ha nincs ellenvetése, de remélem, nincs.
- Remélem ez elég meggyőző volt - vigyorgok, képtelen vagyok nem ezt tenni. Annyira örülök, hogy még a földről is elemelem egy kissé, és teszek vele egy fél fordulatot, mielőtt a nyakába hajolnék és szorosan magamhoz ölelném. Mélyen beszívom az illatát. Annyira más...
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: There and back again - Kilian & Edward   Kedd Júl. 08 2014, 18:11

- Aha. Ha nincs kedved ne mond
Felelem morcosabban, pedig elvileg beszélgetünk és az legjobb tudomásom szerint azt jelenti kommunikáció. Lehajtom a fejem és megbámulom a földet, de igazából nem fogom fel, hogy bármit is bámulnék. Ed azt mondja szeret, de attól még...képes volt magamra hagyni
- És hónapok kellettek, hogy erre rágyere?
Valószínűleg igen. Érzem, hogy kihűl a kezem az övében, de nem rántom el, hidegen is megfogom. Most úgyis nyár van, nem gáz. Az ujjaim néha görcsbe rándulnak, például most, hogy megkérdezi másképp viselkednek-e velem. Vállat rántok, aztán mégis azt mondom, hogy igen.
- Már nem úgy mint egy idiótával, vagy mint valamivel, amire ha rálehelnek szétszakad.
Utalok arra mennyire törékeny voltam, már attól bőgtem, ha megfújt a szél - kis túlzással persze. De még mindig nem vagyok benne biztos, hogy Ednek tetszik ez, meg hogy motiválóbb-e. Ez a nyomorult szó még mindig itt visszhangzik a fejemben. Kicsit oldódom, amikor a járkáló fák kerülnek szóba, megnyugtat, hogy létezik még a világon Gyűrűk ura és ellazulnak ujjaim is az övében.
- Hát...tudtad, hogy azok fák? Beszélni is tudnak csak nagyon lassan. Elég idegesítő lenne, ha a valóságban is mozognának meg pofáznának, nem? De azért kár, hogy orkok nincsenek...
Nézek fel az égre.
- Él még az a dög?
Jut eszembe az állat. Szándékosan kérdezem durván, ha megdöglött volna nagyon fájna, de így távolítom magamtól a dolgot. Ahogy zuhan az a szék összerezzenek, de Ed ajkai mindent elfeledtetnek velem, szó szerint mindent. Kapaszkodom beléjük miközben a gyomromban régi bizsergés éled újjá és vonul át minden testrészembe. Először bajosan megy mert furán kerülget meg minden és arra gondolok, hogy reménytelen és javíthatatlan vagyok, de amikor a karjaiban találom magam már jó... mert hevesebben vetem rá éhes ajkaim mint eddig bármikor és a haját is vadul túrom közben elfeledkezve levegővételről, arról, hogy lábammal mohón átkarolom a feneke alatt félig rámászva, hogy mozdulataim követelőzően fájdalmasak lehetnek ahogy harapom az ajkait, hogy nyelvem egyre izgatóbban forgatom benne. És ölelem aztán zihálva, belekapaszkodom a hajába és lenyelek egy nyögést. A szemöldökeim furcsa szögben állnak, szemeim elöntik a könnyek én meg nem mozdulok, mert eszem veszteném, ha Ed meglátná. Annyira hiányzott, hogy...egyszerűen nem bírom ki, túlcsordul bennem. Sebaj, ha így maradok ez el fog múlni, de így a kérdésre sem válaszolok egyelőre. Csak Ed annyira...fontos nekem és ez a pillanat leírhatatlan, jobb mint a Gyűrűk Ura legvége, pedig ott Frodó nagyon helyes volt.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: There and back again - Kilian & Edward   Csüt. Júl. 10 2014, 14:12

FIGYELEM! A posztban szép férfiak kezdenek szexelni (egymással).


Megvonom a vállam kissé, hiszen nem arról van szó, hogy nincs kedvem a terveimről beszélni Kiliannek, mert van, sőt szeretném, ha egyetértene, és majd felvenné azt a szerepet, ami szerintem elég jól állna neki: a támogató los angelesi feleség szerepét, mert szükségem lesz rá. Persze lehet, hogy talál magának valami sokkal jobb és szebb szerepet magának az életemben.
Feltekintek, és ha rám néz, állom a tekintetét. Hónapok kellettek, hogy rájöjjek, szeretem? Nem, ez nem az a fajta elutazás volt, ami azért jött létre, mert nem voltam biztos az érzéseimben, mint valami tengerparti ponyva, ahová a tulajdonságmentes hősnő ellátogat, és a végén sok erotikus kaland után visszatalál az igaz szerelméhez. Ez egészen más út volt.
- Nem, ezt végig tudtam. Csak azt nem tudtam, hogy ez mindkettőnknek jó-e.
Megmelengetem hideg kezének ujjait, mert most viszont ugyan még mindig nem tudom, hogy neki jó lesz-e, azt tudom, hogy nekem az lesz, és vagyok elég önző ahhoz, hogy ez elég legyen egyelőre. Ő pedig mondhat nemet. Mindig mondhatott nemet.
Én is úgy kezeltem őt, mint valamit, amire ha rálehelnek, szétszakad. De hát ilyen is volt! Mindig sírt, mindig kiborult. Szüksége volt a hősies védelmezésre, én meg voltam olyan fasz, hogy azt képzeljem, én vagyok a hercege, és ettől jó volt nekem. a jelek szerint ez meg fog változni, jó, legyen!
Kicsit nevetek.
- Tudtam. Azóta elolvastam a könyvet, magammal vittem. Hm, gondolom, Ork él még. Lepasszoltam a húgomnak, még nem kérdeztem rá, de jó kezekben van szerintem.
Persze, a kis szerelemhörcsögünk most nem is olyan fontos hirtelen. Csak az érdekel, hogy igent mond, vagyis nem mond nemet, és ez nekem már elég. Amint végre leküzdöm azt az aprócska akadályt, hogy köztünk van egy asztal, úgy tapadunk egymáshoz, mint két mágnes, amik ellentétes pólusai túl régóta voltak távol egymástól. Hozzám feszül a teste és az enyém az övéhez. Ő feltúrja a hajam, és én is az övét, akármilyen színű is legyen, nem érdekel. Kicsit elmosolyodom a hevességén, az erőszakosságán, a vadságán, ilyen követelőző még sohasem volt, azt hiszem, tényleg hiányolt, mindenféle kamu odaszólogatástól függetlenül. Megfogom a fenekét, ha már rám mászik, legalább tegye mindkét lábával. Tartom egy darabig, míg szusszanunk egyet, míg a nyakához bújok, ő meg könnyezik. Érzem a nyakamon, érzem a visszafojtott lélegzetéből, és abból, ahogy mozdulatlanná dermed, de nem bánom. A könnyek most nem demotiválóak, hiszen én is örülök, rohanni, üvölteni tudnék, felkapni őt és megpörgetni, de annál is jobban akarom szorítani, mindegy, mit, csak ne kelljen elengednem. Újra akarom csókolni, szám megkeresi a száját, végigpuszilgatva az útvonalat. A kezem becsúszik a pólója alá a hátán, de keresnem kell egy felületet, ahová letehetem, mert így nincs szabad kezem, márpedig vétek nem azonnal levenni a pólóját és végigcsókolni a mellkasát. Ezt meg is teszem, miután beviszem és leteszem, félig-meddig dobom a kanapéra és ajkaim újra mohón lecsapnak rá.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: There and back again - Kilian & Edward   Csüt. Júl. 10 2014, 18:59

FIGYELEM! A posztban szép férfiak kezdenek szexelni (egymással).
//Mai napom fénypontja volt Edward//


Ednek ezt a válaszát nem tudom hova tenni... Neki nem lenne jó? Ráncolódó szemöldökkel meredek a kezemre a kezében.
- És arra jutottál, hogy igen?
Mert itt van, mert elhívott, ez lehet a végkövetkeztetés, nem? Nem kellett volna beadnom a derekam, anyámnál kellett volna maradnunk és megfognom Pierr fenekét. Vagy kijött volna a félmeztelen adonisz-masszőr, akinek nem tetszik a humora. Deh...nem bírok Ednek ellenállni, képtelenség, nem tudtunk volna beszélni, se egyebeket... A merev ujjaim lassan kiengednek a kézfogásában. Csak nevet azon, hogy úgy bántak velem az emberek és nem tudom, hogy ez mit akar jelenteni. Kicsit vállatvonok, mintha nekem mindegy lenne. Akkor kapom fel a fejem és meredek rá, mikor közli, hogy elolvasta a Gyűrűk urát.
- Nahát...
Mondom rekedten. Aztán szóba kerül a hörcsög, szóval lepasszolta, nyilván megdöglött volna, ha magára hagyja. Sosem beszélt a húgáról... Ezek mind egy kicsit szomorúsággal töltenek el.
- Nem is tudok rólad olyan sok mindent
Motyogom magam elé, lehet, hogy én szúrtam el az egész kapcsolatot mert nem érdeklődtem eléggé? Hát a kezdődő depresszióm hamar feledteti velem a közelsége. Átkarolom a nyakát, nem jutok lélegzethez, ilyen közel hozzá lángra lobban mindenem. A tarkójára simítok, egész közel bújok hozzá, az orrom nekiütközik az övének és hamarosan már nem bírom az ajkai hiányát sem, tulajdonképpen hevesen követelem a jussom. Vadul harapok az ajkaiba, de aztán elsimítom egy lágyabb csókkal, aztán megint nem bírom és teljes szenvedéllyel lekapom. Úgy forgatom nyelvem az övén, mintha legfinomabb cukorka lenne, vagy éltető lélegzet. Beleborzongok, hogy megfogja a fenekem, lábaim szorosan a derekára kulcsolom. Egy percre rámjön az a katarzis, hogy milyen fantasztikus ez, a legrosszabbkor. Meredek magam elé összepréselt ajkakkal, el fog múlni, amikor Ed szája az enyémet keresi már arra figyelek. Ed aztán ledob a kanapéra és benyúl a pólóm alá, remélem a testem puhasága nem változott meg. Szerintem az arcom alapjában véve nem sokat változott, annyi hogy a fekete haj jobban kiemeli a vonásaimat, de éppen ezért mondják, hogy jól áll nekem, mert azokkal minden rendben. Belenyúlok Edward nadrágjába hátul, hogy megsimogassam a feneke nyílását, közben vadul és telhetetlenül csókolom, szívom az ajkait, veszem a fogam közé az övét harapdálva.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: There and back again - Kilian & Edward   

Vissza az elejére Go down
 

There and back again - Kilian & Edward

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-