Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Emberi játszmák ~ Eros és Olivia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Olivia McKay
avatarJegelt karakter
Életkor : 38
Foglalkozás : Divatdiktátor
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Kedd Jún. 10 2014, 21:52

Hmmm, Los Angeles.... Az "angyalok" városa, hát hogyne. Itt az ördög aztán végképp soha nem alszik, amire önmagában elég bizonyító tényező hogy az én kedvenc Erosom itt praktizál. Ó, hány éve is volt? Ki nézi, az idő amúgy is csak egy fogalom, teljesen lényegtelen. Ellenben ezzel az intelligens, jóvágású férfivel együtt vacsorázni akkor is megéri ha lenne túlvilág és elkárhoznék. Hagyományos postai levélben invitáltam meg még egy hónapja, hogy a mai estéje, pontban nyolckor legyen szabad ebben az előkelő étteremben, amit lefoglaltam. Ellenvetést nem tűrök, ahhoz túlzottan akarom a társaságát. Ahogy mindent tudó és sokat sejtő pillantásával ecseti mennyire romlott a világ... Annyi idióta vesz körül, mellette kivirulok. Persze ezzel ő is tisztában van - ő ne lenne?
Már negyed órával hamarabb itt voltam, várok és rendeltem magamnak némi telt vörösbort, hogy elüssem az időt. Méricskélem a körülöttem levőket, olyan szánalmasan műek. Mindenki megjátssza magát, senki nem elég gerinces hogy körítés nélkül széttegye a lábát. Mennyivel gyorsabb lenne... de talán unalmasabb is...
Vissza az elejére Go down
Dr. Eros Skouris
avatarVároslakó
Életkor : 39
Foglalkozás : Pszichiáter
Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Kedd Jún. 10 2014, 23:30

Végre kimozdulok az irodámból és a laborból, agyamra mentek az agyak. Ma még aludtam is néhány órát, kipihentnek érzem magam. Estére nem írtam be senkit, bár volt egy zaklatott telefonom, hamar lezavartam: Nem, nem a fotelekre izgulsz Felicia, hidd el nem azért akarsz beleülni. Jó, akkor tudod mit csináld azon.
Kinyomom, majd egy könnyed mozdulattal lenémítom és a zakóm zsebébe rejtem, nem mindig van hozzájuk türelmem...
A zakó alá sötétkék inget vettem, hanyag eleganciával szétgombolva a nyak részénél, fekete nadrággal és hagyományos cipővel, ma egy kifinomult nővel leszek együtt.
Perverz módon roppantul vonzódom a megátalkodottakhoz, Olivia ráadásul találékony típus, levelet írt. Röhögtem. Természetesen eljövök, biztosra veszem, hogy kellemes kikapcsolódás lesz. A nő nyitott könyv, neki nem kell az elméje és frissítő olyan emberrel beszélgetnem, aki nem vonz szakmailag. Ma tényleg kipihenem magam.
Megállok az asztala mögött, képes vagyok nagyon halkan járni. Lefogadom, hogy kritikusan és fejben épp a környezetét degradálja, alig várom, hogy ebben is partnere legyek.
Egy szál vörös rózsát nyújtok be a látóterébe, elhúzom az orra előtt mint a mézes madzagot.
- Chloe
Simítom végig a rózsa virágszirmait az orrán, végig az ajkai mentén.
- Tetszett a leveled, követelőző és arrogáns volt mint mindig
Nézek rá merően, földöntúli szemeimmel, legalábbis annak nevezik az ádáz viharkék tekintetet, ami sokakat földbe döngöl, egyeseket csak irritál, vagy rossz érzésekkel tölt el, hiszen vakító, állhatatlan és intenzív, mint az én régi, jó ismerősöm és partnerem örökké kedvenc szabadidős tevékenységemben.

_________________
Vissza az elejére Go down
Olivia McKay
avatarJegelt karakter
Életkor : 38
Foglalkozás : Divatdiktátor
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Kedd Jún. 10 2014, 23:46

Ah, unalmas a sok sikkesnek képzelt férfi és a nő között ücsörögni de senki meg nem mondaná kedves mosolyból, hogy lenézem őket és várom a kedvenc überszexuális partneremet. Igen, Eros minden szempontból olyan, akit akár hosszú távon is el tudnék képzelni magam mellett. Főleg az ágyban...
Oooh, egy rózsa, kellemes emlékek sejlenek fel bennem, főleg mikor zöld szemeim Erosra emelem. Tőle az sem lep meg hogy régi nevemen szólít, az ő szájából amúgy sem valami elesett, törött emlék jut eszembe, hanem hogy selyembe takarva leszek este.
-Téged nem lehet nem követelni, drága Eros, aki nem így tesz ostoba... és erre a leszbikusság sem mentség. - Kétlem hogy van olyan nő, aki ellenállna neki. Férfi sem.
A tekintetét állom, színében fürdök és lubickolok mint a legtisztább lagúnában. Imádom.
-Remélem azért gondolod hogy terhedre leszek, a jó társaságot mindig meghálálom... doktor úr. - Incselkedem vele, végigmérem, elfojtottan belekóstolok saját ajkamba. Aztán inkább a borral nedvesítem meg, hogy izgatóbb legyen.
-Arra gondoltam ebbe városba is kivetem a hálómat, alapítottam itt egy leányvállalatot. Ha nincs ellenedre gyakrabban összefuthatnánk majd, mint a régi szép időkben. - Búgom csipetnyi erotikával a hangomban, de egyben éreztetem, igen, igényt tartok a társaságára minden szempontból a sok degradált között. Megint lehetne az én üdülő szigetem, ahol nyaralhatok. Meg persze ez kölcsönös, panaszkodhat, beszélhet amiről jól esik, imádom hallgatni. Ő a kevesek egyike, ha nem egyetlene.
Vissza az elejére Go down
Dr. Eros Skouris
avatarVároslakó
Életkor : 39
Foglalkozás : Pszichiáter
Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Szer. Jún. 11 2014, 11:41

Jól esik az egoizmusomnak, ha ilyen kéjesen simítják végig. Ettől lesz erős, jól táplált, megingathatatlan, somolygás zizeg ajkaimon, a rózsát a kezébe helyezem. Egészen egyszerű, vad fajta, nem bajlódtam a becicomázásával, hiába dolgozik ő a cicomák világában, szerintem a dolgok természetességükben szépek.
- Ezzel egyet kell értenem, de az ostoba emberek sosem vonzottak.
A másik nem leszbikusai azonban ritka ígéretesek, tudom, hogy Chloe is valahogy így van ezzel.
- Nekik is tudnék újat mutatni
Ülök le vele szembe ügyesen, alig nyikordul a székem. Így azért máris kellemesebb, hogy nem felette állok, leglábbis egy étteremben és ebben a helyzetben.
- Azon kevesek egyike vagy, aki sosincs a terhemre, talán pont ezért.
Villantok rá egy követelőzőbb mosolyt, ujjam hegyével, ha hagyja végigsimítom bor lepte ajkait, majd lassan végignyalom, hogy így ízleljem meg milyen nedűt rendelt. Nem rossz, ebből kérni fogunk még.
- Remek, hódíts, akár az egész világot
Üdítő végre egy sikeres ember társaságában kéjelegni, ezért szeretem a nagy kutyákat, sokkal jobbak a korcsoknál.
- Ezek szerint lakást is vettél? Megmutathatnád
Az most jobban izgat mint a sajátom, újdonság.
- Egyedülálló vagy a saját nemedben Chloe, számíthatsz a társaságomra. Rendeltél már?
Emelem kezem a magasba és remélem azonnal itt termem egy pincér, de hogy nyomatékot adjak a dolognak csettintek is, szolgáljanak ki. Egy megadó tekintetű, vékony kislány azonnal az asztalunkhoz hoppanál, látszik rajta, hogy elcsodálkozik két ennyire gusztusos ember láttán.

_________________
Vissza az elejére Go down
Olivia McKay
avatarJegelt karakter
Életkor : 38
Foglalkozás : Divatdiktátor
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Szer. Jún. 11 2014, 15:29

A rózsát elfogadom, mondhatni nyers mozdulattal szippantok belőle egy mélyet, nem vagyok oda az olyan dolgok felgiccselésért, mint a virágok és lakások. Azokból a letisztult, puritán dolgokat kedvelem. Persze egy nő vagy egy férfi adjon magára, ez nem kérdés.
-Aki kicsit is értelmes nem talál élvezetet bennük, csupán eszközök. Egy nyáj, amit terelni kell vagy vágóhídra küldeni. Bár egy estére elfogadhatóak, ha legalább külsőségekben érdemlegesek. - Szimatolok még egyet a virágból és leteszem magam mellé, hogy a borral szórakoztassam magam tovább.
-Ó, tudom én, az elbizonytalanítás a legjobb hobbi. - Tudja rólam, hogy a meleg férfiakkal imádok játszani. Igazi egonövelő, ha élvezik a szexet velem, még akkor is ha bele van piszkálva a folyamatba általam. A reggeli ébredés mindig kéjesen nevetséges.
Elégedetten pillantok felé mély tekintettel, az ajkamat ért simítást elegánsan hagyom, de nem csókolom meg az ujját, nem adom meg neki a kéjt. Azt majd később.
-Hmm, remek terv, de én beérem egy nagyobb szeletével is. Nem lenne kit eltiporni ha minden az enyém. - Mondom ravasz félmosollyal, nekem kell a kihívás, meg megalomán sem vagyok. Aki túl sokat akar, könnyen belebukik, én pedig nem bukom el, soha.
-Vettem, még nem tökéletes, de átmenetileg megteszi. Amúgy is áthívtalak volna, adok a véleményedre. - Főleg az ágy terén, ki kell próbálni mennyire bírja a terhelést.
-Hmm, ez kölcsönös. - Imádom hallani mikor dicsér, az ő szájából olyan mintha tejben fürdenék. Csak nem a bőrömnek tesz jót, hanem az egómnak. - Nem, megvártalak. Amúgy sem képesek úgy alakítani a felszolgálást hogy egyszerre kapjuk meg, így látok rá némi esélyt. - Mondom negédesen, majd magam elé veszem az étlapot. Tüzetesen átnézem, azt hiszem tudom mit rendelek. Bár nem csigáz fel eléggé a kínálat.
Iderendel egy pincért, bár ahogy ránézek nem értem mit keres itt. Kis nyeszlett, örülök ha nem borítja majd rám a tálcát... Kérek előételnek egy eggplant rollatinit, meg egy cordon bleu-t, az egyszerű, de kellemes ízvilágok, megteszik majd. Aztán ha elment a picér folytatom a beszélgetést.
-És te hogy érzed magad itt? Még mindig nem képes senki értelmes megkeresni pár elfogadható problémával? - Érdeklődöm, sajnálom hogy kevés olyan betege van, aki valóban érdemleges a kezelésére.
Vissza az elejére Go down
Dr. Eros Skouris
avatarVároslakó
Életkor : 39
Foglalkozás : Pszichiáter
Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Szer. Jún. 11 2014, 22:31

Egészen izgató a rózsa mély letüdőzése, szám szeglete nyomatékot ad ennek egy mosollyal.Olivia nyers, határozott véleménye a világról első felvonásban, milyen kiábrándító lenne, ha a közvélemény tudná, hogy vele értek egyet.
- Egy idő után már az sem elég motiváló erő. Talán, ha van pénzük az dob az értékükön.
Külső és pénz, ezek megmenthetik a személyiséget a teljes értéktelenségtől, talán.
Bizalmasabban végigmérem, majd az egészet enyhe mosollyal fűszerezem.
- Voltak mostanában érdekes próbálkozásaid?
Mindig lázba hoz, ha az esetlen modelljeiről beszél, valahogy a helyzet annyira abszurd. Azért engednek mert félnek tőle, mert hízelegni akarnak neki, vagy tényleg kívánják? Véleményem szerint és a tudomány is ezt hivatott alátámasztani, mindenkiben ott a hajlam.
- Értem, ez így bölcsebb is, ha hatalmaskodni szeretnél. Még mindig él benned a kiolthatatlan vágy, hogy legyenek rabszolgáid?
A választ tudom, de azért rákérdezek, mert mesélhet bővebben erről. Borzasztó, de elő-előbukkan belőlem az agyturkász még ebben a kellemes szabadidős semmittevésben is.
A lakását mindenképp megnézném, érdekel.
- Jól teszed.
Van ízlésem azt mondják. Én nem látok rá esélyt, de nem akarom elkedvetleníteni, így egy ínyenc mosoly a válaszom. Az ízlését is szeretem, ételek terén is egyezünk. Rendelek egy Acquacottét és Amaretto parfét epertetővel, nem eszem sokat. Kinőttem az orális örömszerzés szakaszából, ha szerzem is másféleképp, vagyis nem vagyok nagy evő. Fürdök a megvetésben, amit Chloén látok a pincérlányka láttán.
- Remekül.
Egyre sikeresebb vagyok, ha olvas újságot.
- Egyre kevesebb a téveszmés, bár ma volt egy érdekes hívásom,egy lány azt hiszi, hogy a fotelekhez vonzódik. Viszont vannak érdekes eseteim mostanság. Összekuszálója voltam egy szerelmi háromszögnek és a páciensemnek vallhatja magát
Szegem meg azonnal az orvosi titoktartást, de a helyzet kedvéért közelebb hajolok
- A híres modell d'Abo
Úgy érzem irigyelni fognak...

_________________
Vissza az elejére Go down
Olivia McKay
avatarJegelt karakter
Életkor : 38
Foglalkozás : Divatdiktátor
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Szer. Jún. 11 2014, 23:52

-Igen, az általában dob. De csak míg kihasználhatóak és nem herdálják el. - Sóhajtom, azokat utálom a legjobban, olyan szánalmasak.
-Még Chicagoban. Ahh, tökéletes választás volt, mert androgün is volt, meleg, de addig manipuláltam míg azt hitte kíván. Én meg mikor ezt konstatáltam, lecsaptam, ritka szórakoztató volt! Itt is akarok magamnak valami finom kis fiatal fiút kiszemelni, aki echte meleg. Legalábbis azt hiszi, mert szerintem olyan nincs. Ahogy echte hetero se. - Forgatok szemet, de Eros szerintem ebben egyet ért velem.
-Hmmm, persze. De igazából minden alkalmazott a rabszolgám, a divat szakma kemény, mindent be kell vállalni hogy vidd valamire. Ezt ők is tudják. - Somolygok, ahh, olyan naivak.
Elégedett mosoly terül el az arcomon, alig várom hogy véleményt mondjon.
-Ezt örömmel hallom. - És ez igaz, az ő sikere érdekel, van tudás, hatalom, pénz és küllem mögötte.
-Fotelok? Hmm... Legalább masszázsfotelek amik rezegnek? Az egy fokkal izgalmasabb. - Istenem, annyi hülye van az utcákon, miért nem tisztogat valaki? Pénzelni kéne valami sorozatgyilkost. Bár akkor kedves barátomnak nem lenne elég páciense és sztorija. Mára megúszták az ostobák, fellélegezhetnek.
Aztán felcsillan a szemem. Szeretem ha a szerelembe szól bele, illik hozzá és a hiú ábrándok hívei, a szerelmesek meg is érdemlik. Aztán csettintek egy a nyelvemmel, hmmm, finom falat, ismerem.
-Eros... csak megéri fogadni bárkit, végre valami igazán izgalmasat fogtál! Kikezdtél már vele? - Ahh, remélem meggyötörte, modelleket kínozni mindig öröm. Bár d'Abo az én korosztályom, tehát már nem aktív de akkor is.
Vissza az elejére Go down
Dr. Eros Skouris
avatarVároslakó
Életkor : 39
Foglalkozás : Pszichiáter
Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Csüt. Jún. 12 2014, 20:21

Hm, elgondolkodom Phoenix melyik kategóriába tartozik.
- Mit értesz pontosan herdáláson? Én azt mondom, mindenki azt kapja végül, amit megérdemel, kár streszelni, ha van valakinek pénze és herdálja előbb utóbb elfogy, addig miért ne élhetne.
Amíg hozzá nincs közöm. Nem akarom a világot megváltani a szegénységtől, attól érdekes, hogy romlott, amíg nincsenek az utamban herdáljanak, éljenek fel mindent a kis gyíkok, akinek el kell pusztulnia, előbb vagy utóbb úgyis megdöglik, ilyenkor nem kell mást tenni mint élvezettel hátradőlni és figyelni a műsort. Aztán az illető haldoklása közben fölállni és a képébe röhögni: erről is te tehetsz. Tehetetlen bűntudat mint utolsó gondolat, igazán inspiráló.
Hallgatom a kis történetét, tetszik, meg is jutalmazom Chloet egy elismerő pillantással.
- Van egy páciensem, aki azt hiszi echte meleg és eddig minden jel arra mutat, hogy valóban irtózik a nőktől, ritka helyes példány és buta, viheted, ha akarod
Zilálom össze Kilian életét, jólfizető vendég és éppen gyógyulóban, kell az életébe egy kis dráma.
- Egyetértek
Biccentek az elméletre, miszerint mindenki biszexuális. Chloe hatalmaskodó még mindig, cinkosan összemosolygom vele, tipikus törtető cafka, imádom. Tudom, hogy ez okoz számára abszolút kielégülést, a szexuális szükségletein kívül.
- Azokban szokott maszturbálni, csak azokban tud és kitalálta, hogy fotelszexuális, a rezgőben nem tud koncentrálni
Magyarázom
- Egyébként szerintem csak kitalálja, hogy járhasson hozzám. Ez még nem is annyira meghökkentő. Egy férfi múlt héten kitalálta, hogy fél a kakaótól, ezen a héten az instant édespor már meg akarta ölni, ezért nekiesett a boltban a készleteknek. Tegnap kellett elszállíttatni.
Kinevetjük majd, rossz szokásom megosztani az ilyet Choléval, ő az egyetlen, tudom, hogy szívbéli rosszindulatból teszi. Akiben ébredne szánalom annak sosem mesélnék.
- Rögtön tudtam, amikor belépett, kell.
Ennyi kész, d' Abo a jutalomfalatom annyi idióta után, ki kell használni.
- Tudsz valamit a bátyjáról Griffinről?
Kérdezem, hátha, ő tájékozottabb a bulvárban, míg nekem nem kell szemetet olvasnom, Phoenix miatt így is ráfanyalodtam valamelyest.

_________________
Vissza az elejére Go down
Olivia McKay
avatarJegelt karakter
Életkor : 38
Foglalkozás : Divatdiktátor
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Csüt. Jún. 12 2014, 22:37

-Úgy értem, hogy ideje korán elfogy neki. Élhetne hedonista mód belőle sokáig ha nem élete végéig, mégis elfogy neki és koldusbotra jut. Ezt értem elherdáláson. Természetesen minden gazdag ember szórja a pénzt, ha már megteheti. - Mosolygok cinkosan, én is szeretem szórni, ami azt illeti. De csakis magamra és csakis olyanban, ami kell nekem. Felesleges dolgokat nem veszek például.
-Óh, Eros... - Dorombolom a nevét, micsoda ínycsiklandozó falattal kínál! - Boldoggá tenné vele. - Ó de még mennyire, imádom az ilyen kis naiv fiúcskákat!
-Hmm. Élénk fantáziára utal. Szerintem csak nem volt egy odaadó pasi sem aki rendesen kinyalta volna... - Sóhajtom, sajnálni nem tudom a nőt. - Ez már sokkal logikusabb érv, akkor valóban kreatív, értékelhetnéd, hogy nem valami sablonnal jön. - Mondom huncutul mosolyogva. Aztán csak némi fintorral felszalad a szemöldököm. - Az ilyen elmeháborodottakat nem tudom sajnálni. Nem mindenki méltó az életre. A spártai módszer legalább kiszűrte a gyengéket. - Ízlelem meg a bort újfent. Nem szeretem a gyenge embereket. Kényszeresen eltipornám őket.
-Ahaha, nem csodálom, jó vágású, gazdag, elit család... hmmm, finom. - Búgom, hát azt a pasit még én is kihasználnám egy éjszakára.
-Hmm, egy keveset. Sokkal talpraesettebb, jobb hírben áll. Az egész céget ő örökli tudtommal, mivel az ifjabb örökös túl hedonista, egyem a szivit kiskanállal tovább tartson. - Kuncogok epésen. - Szóval mondhatni a báty a tökély, az igazi minta örökös, eszes és jóképű. Azt hiszem családja van, már elkelt. - Mondom, de tudom hogy nem akadály egyikünknek sem egy ilyen apróság, de jót lehet mosolyogni az elkötelezettségen.
-Csak nem kisebbségi komplexusa van a drága Griffin mellett? Megérteném, sokak szerint a nyomába sem érhet. Főleg mennyi botrány van körülötte. Ellenben modellnek én azt mondom tökéletes alany volt, jók a külső adottságai, a képei szuggesztívek. - Na igen, aki szuggesztív, aki követeli a kamera fókuszát az megmarad az én emlékezetemben is.
Vissza az elejére Go down
Dr. Eros Skouris
avatarVároslakó
Életkor : 39
Foglalkozás : Pszichiáter
Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Kedd Jún. 17 2014, 12:42

Biccentek, én is így értettem, bár inkább szórakoztat, mintsem bosszant, mint az emberi nyomorúság kilencven százaléka.
- Értem. Az elmés emberek befektetik, mint te, logikus, hogy magadhoz viszonyítasz
Hízelgek neki leheletfinoman, ajkam mosolyra húzom, ahogy dorombolva kimondja a nevem, tarkót borzongató érzés.
- Igazán nincs mit, megadom az adatait, hogy hol tudsz vele összefutni.
Olyan érzés, mintha a banyapókhoz küldeném a homoszexuális Frodót, egyszer még hálás lesz, hogy megismerheti Olivia bájait. Felnevetek, amikor hangot ad véleményének a fotelszexuális lányt illetően.
- Magam is így vélem, nos nem tudom ez mennyire kreatív, vagy inkább a szakmám megcsúfolása, inkább nyalok ki olyat, aki tényleg beteg, mint aki betegnek adja ki magát csak hogy megtegyem. Persze a legjobb, ha viszonylag normális a partnerem, de kérdem én, ha valaki ilyesmit hazudik az épelméjű-e. Nyilván nem... Ráadásul vannak korhatáraim, újabban. Mit szólsz ehhez? Tizenhat alatt és ötvenöt fölött már nem szívesen, öregszem
Biggyesztek ajkat fitymálóan egy kissé.
- Spártában igazán hatékony rendszer uralkodott
Bólintok, nem is kell sajnálni, én sem teszem, még az ápolónők is ritkán, a bolondokkal a középkor óta megvetően bánnak. Mosolyogva hallgatom a Griffinről szóló pletykákat, igen ezeket én is tudtam/sejtettem. Család, ugyan, lefeküdt az öccsével.
- Phoenixben több a fantázia, éppen ezért szerezhetnénk meg a bátyát valamiféleképp. Ha esetleg lefeküdnél vele és tönkretennéd a házasságát, mit szólsz? Elég nagy érvágás lenne nekik
Ötletelek könnyeden.
- Talán rejtetten, de nem erre koncentrálnék. Phoenix nagyon szép férfi
Értek megint egyet, közben meghozzák a rendelésünket.
- Jó étvágyat Chloe és igyunk is az újbóli találkozásra
Hiszen bort is hoznak, ez esetben töltök mindkettőnknek.

_________________
Vissza az elejére Go down
Olivia McKay
avatarJegelt karakter
Életkor : 38
Foglalkozás : Divatdiktátor
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Kedd Jún. 17 2014, 18:48

-Hát igen, élni tudni tudni kell, de jól élni már művészet. - Vetek rá egy erotikusabb pillantást enyhén csücsörítve ajkaimmal, imádom mikor bókol. Főleg mert sosem viszi túlzásba, marad értéke.
-Köszönöm, nagylelkű vagy velem! - Dorombolom tovább, megvan a következő pár hétre mivel fogok szórakozni.
Hallgatom ahogy nevet, elégedetten elmosolyodom. Szeretem hallani a nevetését, van valami borzongatóan szexi benne. Talán mert keveset teszi, nem tudom.
-Valószínű nem, de ennyi őrültség belefér, ha engem kérdezel. Bár ki tudja mit reagálna ha végre nem csak maszturbál, hanem értő kezekbe kerül a teste... - Somolygok, ó, hát úszni fog minden a nedvekben.
Aztán csak mosolygok, viszonylag kedvesen, mert hát olyan abszurd tőle az öregedni szó.
-Szerintem teljesen normális, egy idő után annyira fárasztó ha tapasztalatlan a partner, vagy nem elég energikus. Márpedig, amilyen határt megszabtál, pont ezeket a kellemetlen tényezőket hivatott kiszűrni. Bár én tizenhat és ötven között válogatok. - Kuncogok alig hallhatóan.
-Igen, szerintem vissza kéne vezetni. Kevesebb nyomorék zavarná a közlekedést... - Sóhajtom. Belém empátia nem sok szorult, de Eros tudom nem viszolyog ettől. Ezért is imádom őt ennyire.
-Óh, nem is lenne rossz... - Harapok az ajkamba, egy kis botrány, bár elég ha családon belül marad, úgy elfojtott marad a harag. Griffin nem is lenne rossz parti, ha csak dísznek is.
-De te is könnyen tönkreteheted őket, ha az egyik gyerek véletlenül bekattan, esetleg a feleségét elszereted, Griffin úgy sem érhet a nyomodba, túl jó fiú. Vagy mindkettő... - Kuncogok.
-Az tény, igazán kívánatos, a kor nem vált hátrányára, kapott némi charme-ot. - Mondom elegáns féloldalas mosollyal, majd biccentek, ha töltött koccintásra emelem a poharam és míg beleiszok a telt nedűbe a pohár felől felnézve szemezek vele hosszabban. Tökéletes este, nem bánom hogy Los Angelesbe jöttem. Már nem.
Eszegetek is, de azért társalgok.
-És hogy haladsz a kísérleteiddel? Jutottál valami szórakoztató eredményre? - Kérdezem erotikusabban bekapva egy falatot a villáról.

//Ha semmilyen kísérletedről nem tudok, akkor az uccsó mondatot ne nézd XD Nem emlékszem mennyit tudok XD//

_________________


Minden ifjú ember irigységet kelt bennem, mindaddig, míg felfedezem az ifjúsága mögött megbúvó szánalmas lényt, akivé majd lesz...
Vissza az elejére Go down
Dr. Eros Skouris
avatarVároslakó
Életkor : 39
Foglalkozás : Pszichiáter
Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Csüt. Jún. 19 2014, 23:19

Chloe ennek jó művelője, perzselőn pillantok rá boros poharam mögül, szeretem az emberek vágy palást-szegélyét perzselgetni, ropogósra sütni, aztán lávaként elégetni mindent.
- Nekem is meg fogja érni
Biztosítom imádatomról, ugyanakkor a hideg tényről: nos általában mindent számításból teszek, főleg ha mások szerelmi életéről van szó, az nem nagyon szokott érdekelni. Uram bocsá, történetesen a Choléé sem, hiszen akkor állandóan a telefonon kellene csüngnöm mit, kit, hogyan és miért, valamint az én szexuális életem is követhetetlen.
- Vagy traumaként éli át, mert máshogy idealizálta az első alkalmat, vagy nos igen...árvizet csinál. Szeretnéd őt is?
Kérdem ravaszkásan, de hanyag eleganciával, valahogy természetes, hogy mentálisan sérült emberek lelki világával dobálózunk. Kedves...
Mosolygom a kuncogásán, enyhén tapogatózva nevetésének felületén, figyelve ajka szép ívét.
- Igen, bizonyos tapasztalat fölött már vannak igényei az embernek, neked hány éves volt a legfiatalabb áldozatod?
Érdeklődöm, közben ujjaimmal lágyan pöckölöm poharam szárát, aláfestő zene, igaz nagyon lágy, halk, szinte észrevehetetlen, de a ritmus megvan, nem tudom honnan, de ösztönösen mindig érzem a zenét és produkálom a dallamot.
Ezen felnevetek, Chloe őszintesége azok kevesek egyike, mikor a rohadékság egészen festői magaslatokba szökik. A nyomorékok.
- Ez idézetbe illő megszólalás volt, ha szabad megjegyzem és elsütöm jobb társaságokban. Nagyon zavaróak a nyomorékok, tényleg
Kuncogok ezen egy darabig, kezemmel kell elrejtenem mosolyom, ez annyira kegyetlen kijelentés, hogy teljesen felizgat. Gondolkodóba esem, nos én nem ismerem Griffint, csak következtetni tudok.
- Ha elszeretem a feleségét Griffin bánatában esetleg Phoenixhez rohanhat vigaszért, ne adj isten rájön, hogy mivel csalódott feleségében csak egy vele azonos nemű és ennyire közeli kapcsolatban lévő mellett találhat megnyugvást. Az bosszantó lenne, talán túl kockázatos... Annyira nem lehet jófiú, ha lefeküdt az öccsével, de nem tudom. Vajon mennyi idősek a gyermekek? Talán őket kellene megrontani... Vagy csábítsunk két oldalról, az kockázatos, de pont ezért lehetne főnyeremény. Te ráhajtasz Griffinre, én magamba bolondítom a nejét, viszont ez is eredményezhet pozitív végkifejletet, márpedig én bántani akarom Phoenixet
Milyen gáz, ha ennyire nehéz tönkretenni valakit, épp ezért imádom, igazi kihívás.
- Túlgondolom?
A férfi szépségére csak biccentek, most a nőét figyelem, ahogy eszik egészen beleborzongok.
// drogkísérletről tud, de az agyasat titkolja//
- Ó, remekül, ismét kifejlesztettem egy új típusú hallucinogént, de neked is készül meglepetés. Fogyasztószer a modelljeidnek.
Húzom el Choe előtt a mézes madzagot finoman, majd nyelvemmel elegánsan szétdolgozom a nedves bort ajkaimon.

_________________
Vissza az elejére Go down
Olivia McKay
avatarJegelt karakter
Életkor : 38
Foglalkozás : Divatdiktátor
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Csüt. Jún. 19 2014, 23:54

-Teszek érte, ne aggódj, elbizonytalanítom neked, hogy visszatérő vendéged legyen! - Kacagok halkan, tudom hogy semmi sincs ingyen, de ez a fajta adok-kapok nekem szinte már olyan jellegű. Elvégre aztán Eros elmesélheti a szerencsétlen srác lelki kirohanásait velem kapcsolatban, ritka szórakoztató.
-Oh, nem, nekem az kis meleg fiúcska elég lesz, erre szeretek időt szánni. - Vigyorgok, a nőket amúgy is csak cégen belül molesztálom. Nem olyan izgalmasak szerintem, mindig kéretik magukat... borzalom. - De szerintem ha máshogy is képzeli veled az a nő az elsőt, csak jobbat kaphat, összeteheti a két kezét és szét a lábait. - Mosolygok kajánabbul, még hogy trauma lenne Erosszal a szex... Szerintem ha durva az is izgató, hmm.
-Hmmm... - Elmerengek, vajon mennyi lehetett a kis cafka? Mert lány volt, tudom. - Azt hiszem tizenhárom. Hamar felvilágosodott a kis csitri. A szülei erőltették rá a modellkedést, gondoltam jobban is tönkre lehetne tenni. Főleg mert annyit nyavalygott, az agyamra ment. - Forgatok szemet, megérdemelte. Érdekelne mi lett vele, szerintem vagy alkoholba fetreng valahol vagy szexel utat tört magának a csúcsra... Utóbbi esetben még tartanám is valamire.
Elmosolyodom amolyan " de nincs igazam? " fejjel, hát szerintem a vakoknak szóló idióta kattogó lámpák is feleslegesek, az egészségeseket idegesíti és a vakoknál is kevesebb az esély hogy végre elüti őket valami autó. Hah.
-Egész nyugodtan, én a képükbe is belemondanám. Olyan visszataszítóak, nem is értem miért tiltott az eutanázia. - Szerintem az az egyik leghumánosabb dolog a világon. Az emberek ostobák.
-Lefeküdtek? - Csillan fel a szemem, ó a szaftos mocskos részletek. Még a végén érdekesnek lehetne mondani Griffint is. - Hát igen, jól meg kell tervezni, oda lenne a kéjes élvezet, ha véletlen Phoenix és Griffin számára kellemesen alakulna a helyzet. - Fintorodom el, így egész más a helyzet.
-Hmmm, akkor szerintem viszont az lenne az ideális, ha te csábítanád el Griffint, Phoenixet akár mindketten és Griffin azt látná, hogy az öccsének egy nő kell, Phoenix pedig arra döbbenne rá, hogy ő el lett utasítva, ellenben te nem... Ez talán összeugrasztaná őket. Főleg ha Griffin megtudja, hogy Phoenix esetleg téged választ, mert lehet engem elutasít. Szerintem nagyobb döfés mindkettőnek, hogy nem is olyan szoros az a kapcsolat köztük... - Somolygok ördögien.
-De a gyerekeket is meg kéne rontani, had roppanjon bele az asszony is. - közlöm könnyedén, elvégre lehet benne van olyan hogy anyai ösztön. Éljünk a bugyuta feltételezéssel.
-Nem gondolod túl, ezek fontos részletek. - Harapok az ajkamba, az ilyen tervek kiagyalása az egyik kedvenc hobbim.
//OKés, kösz//
Megemelem érdeklődően a szemöldököm, nocsak. A kis kövér disznócskáimnak sosem árt némi fogyasztó szer.
-Nocsak, milyen serényen dolgozik valaki... - Mosolygok rá kéjesebben, ahogy látom az ajka mozgását, a nyelvét. - Sosem árt egy egy új szer, ezek a mostani új lányok mindent összeennének komolyan, mintha terhesek lennének. Nem egyet vágtam mostanában pofon, hogy nem tudta felvenni a ruhát a fotózásra. Hah... - Fintorgok, silány idióta mind. Nem tudják mit jelent az állandó súly fogalma és a kiszámolt kalória. De mit várok, buta liba az összes.

_________________


Minden ifjú ember irigységet kelt bennem, mindaddig, míg felfedezem az ifjúsága mögött megbúvó szánalmas lényt, akivé majd lesz...
Vissza az elejére Go down
Dr. Eros Skouris
avatarVároslakó
Életkor : 39
Foglalkozás : Pszichiáter
Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Pént. Jún. 20 2014, 10:47

Nevetős szikrákat vet tekintetem, biztosra veszem, hogy ő visszatérő vendégem marad és szórakoztató lesz hallgatni a traumát, amit én okoztam neki.
- Mindketten jól járunk. Rendben, a lány amúgy sem annyira bájos, mint a fiú.
Kilian elbűvölő Chloe oda lesz érte, ráadásul modell alkat, ő értékeli a szépet. Elpirulni nem tudok, de roppant úriasan hajtom meg fejem a bókra.
- Ó milyen hízelgő. Te bármikor szét teheted nekem még ötven éves korodig.
Húzom könnyeden, a végére szárazon el is nevetem magam. Ritkán hancúrkodom kacagásokkal, de tény, hogy ez a nő azon kevesek egyike, akiknek élvezem a társaságát és a humorát.
Még az én szemeim is elkerekednek a 13-mas év hallatán.
- Szólhattál volna, annyira megnéztem volna az aktust
Pillantok rá csálé-rosszallón, majd könnyeden kisimítom összeráncolt homlokom. Sejtettem, hogy Chloe az arcukba mondaná, szórakoztat az ilyetén megnyilatkozása.
- Erre is befizetnék, dokumentumfilmet lehetne csinálni belőle hogy teszed tönkre az embereket
Dicsérem.
- Így legalább nekem is van munkám, az általad okozott traumák után az emberek tudnak hozzám rohanni. Szerencsétlen földi haladók...
Csóválok fejet mosollyal ingerkedve szám szegletében. A nő könyvet írhatna, besseller lenne: A rohadékok királynője, vagy efféle hangzatos címmel. Griffin és Phoenix afférjára bólintok.
- Persze.
A nők csavaros észjárásához semmi sem fogható.
- Phoenixen már dolgozom, igen ez jó, rajtam összeugranának, de az is bekavarna, ha Griffin meglátná veled. Ez jó, ezt megpróbálhatjuk, gratulálok Chloe, sz*r keverésben verhetetlen vagy. Ezért ma alaposan kezelésbe veszlek
Vonom föl kihívón egyik szemöldököm. A gyereken is eltűnődöm, majd bólintok. Imádom ezt a nőt.
- A gyereket neked adom, mi lenne ha csinálnánk felvételt és tönkretennénk az egész családot? Pornó a kis d'Aboról, persze ez esetben nem kell, hogy te add az arcod hozzá, biztos ismersz valakit, vagy szerzek én.
Hosszú eufórikus kacsintás a válasz a részletekre, igaz...meg kell rendesen tervezni, elvégre ez nagy vállalkozás.
Kiiszom a boromat, aztán nyúlok csak a villám után.
- Ez tetszeni fog. Olyan reakciót képez az agyban, ami rövid idő után elhiteti a testtel, hogy jól lakott. Elég egy kicsit ennie és azt hiszi megtelt. Nem halálos, mert valamennyi táplálék így is jut a szervezetbe, de nem annyi, mintha egy egész fogást megennének. Persze nem árt nem túlzásba vinni
Chloe hajlamos, figyelmeztetem, bár jól állna neki a gyilkosság karrierje megszenvedné a modell halálokat.

_________________
Vissza az elejére Go down
Olivia McKay
avatarJegelt karakter
Életkor : 38
Foglalkozás : Divatdiktátor
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Szomb. Jún. 21 2014, 00:04

Csak somolygok, bájos lenne a fiú? Örömhír, valami kis színt visz a szürke mindennapokba.
-Szét is fogom, emiatt ne aggódj... - Felelem buján, már ma este is kihasználom a lehetőséget. Ha ötven leszek akkor úgy is csak a húsz éves fiúkat fogom megtűrni a lábaim között, na meg Eros is lesz annyi mint én. Teljesen természetes amit mond, egyetértek.
-Elnézést... - Kivételesen komolyan is gondolom, nem hittem hogy érdekelné. - Szórakoztató volt elvenni mindennemű szüzességét, de a legjobb az volt, mikor kényszerítettem másnap hogy foglaljon helyet és tűrjön, ha nem akar egy kis repetát azonnal... Hah, adtam okot a nyavalygására csak engedélyt nem. Lehet meg kéne ismételni valami kis libán, akkor feltétlen elhívlak, legyen megalázóbb neki, hogy egy férfi végignézi, de hozzá nem nyúl. Vagy ahogy jól esik majd neked. - Vigyorgok ördögien, ha gondolja szívesen megszervezem egy könnyed délutáni programnak a dolgot.
-Oh, nincs annyi pénz és jó operatőr. Ezeket a törékeny és selymes pillanatokat nehéz lenne hűen megörökíteni, anélkül meg fikarcnyit sem ér az egész. - Húzom a szám, de mosolygok hogy dícsér.
-Te felveszed a betegeid panaszkodását? - Kérdezem ragadozó mosollyal, az már szórakoztatóbb!
-Mondd már, szívességet teszek nekik. Kellemes órákat tölthetnek veled, ez kiváltság, legyenek hálásak. - Komolyan gondolom, legalább rádöbbennek hogy mennyire nyomorultak, talán ezután viszik valamire.
-Óh, ezért már megérte az eszmecsere! - Búgom, de kellemesen bizsergek odalenn a kettős kéjre: Eros az ágyban és Phoenix tönkretétele.
-Azt hiszem olyan tizenhárom körül van az egyik kölyök pont. - Húzódik sokat sejtető utalású mosolyra a szám, milyen édes lenne. - Hmmm, szerintem szaftos lenne, belebizsereg a testem. - Játszom finoman a vállaimmal, kecsesen, kissé ajakcsücsörítéses mosolyommal.
Aztán nekilátunk a vacsora elköltésének, de szokás szerint lebilincsel a mondandója, egyetlen felesleges perc sincs vele, imádom.
-Hmm. Nagyon érdekes. Sajnos a kis csitrik gyengék, nem én adagolom túl őket, egyszerűen avétosak és silányak... hah. - Sóhajtok bosszúsan. - De majd odafigyelek, na nem mintha kár lenne értük, olyan gyorsan pótolhatóak mint a használt evőeszköz. - Mutatok a villámra, nem tartom többre a modelljeim. De látszik az arcomon is a kiábrándult megvetés irántuk.
-De azért nagyon érdekes dolgokat fedezel fel. Véletlen vagy tudatos eredmény ez a mostani? - Érdeklődöm meg őszinte kíváncsisággal, mindkettő tökéletes válasz, nem veszt a dolog az értékéből, tudja hogy nem azért kérdezem.

_________________


Minden ifjú ember irigységet kelt bennem, mindaddig, míg felfedezem az ifjúsága mögött megbúvó szánalmas lényt, akivé majd lesz...
Vissza az elejére Go down
Dr. Eros Skouris
avatarVároslakó
Életkor : 39
Foglalkozás : Pszichiáter
Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Hétf. Jún. 23 2014, 19:28

Buja pillantását hasonlóképp perzselő szemmozgatással viszonozom, a magabiztosságért kétszer állt sorba, amikor osztották, ezt biztosra veszem.
Érdeklődve hallgatom a szűz lány megrontását, a középkori sárkány ő lenne, ha még pályáznának a címre. Megnézném, ahogy kiéli magát a szenvedőkön, a pórul, illetve jól jártakon, elvégre nézőpont kérdése mennyire szerencsések is ezek a lányok.
- Bájos történet, biztosan teljesen összeomlott pszichikailag

Állapítom meg derűsen. Az ilyen esetek mindig elgondolkodtatnak, vajon hogyan hatnak az elmére.
- Talán kezelnem kéne egy olyan beteget, akit te készítesz ki, elszórakoztatna. Majd a fiút.
Jut eszembe gyorsan, hisz rajta keresztül még a két Ayrest is elérem. Magam sem tudom hozzányúlnék-e a lányhoz, lehet nem bírnám ki, de egy ideig hagynám szenvedni.
- Legközelebb küldj meghívót
Villantok rá egy buja kacsintást, szám szegletét mosolyra húzom, szélesre, őrjítőre, nohát a nők mindig ezekkel az árnyalatokkal vannak, még ő is. Akármilyen maszkulin gondolkodása is van, mégis nő, mindig bizonyítja, mindig kicsit elámulok tőle, nekem csak a haszon és élvezet anyagi összefonódása jár az eszemben.
- Azért hidd el, van, ami egész sokat ér. Felvenni, elgondolkodom, végül lazán vállat rántok.
- Volt már rá példa, de csak extrém esetekben, az őrjöngőket, inkább. A bolondok mindig kelendőek voltak, mutogatni kell a devianciát, ha már nagy az isten állatkertje
Suttogom ártatlanul, s ahogy jeges susmutolással szólok még kegyetlenebbnek hat a dolog, de ezt nem én találtam ki, a középkortól kezdve bevett szokás volt. Biccentek, valóban, néha irigylem a pácienseimet, például Phoenixet és majd a jövőben Griffint, szexelhetnek velem és Chloéval is. Iszom is a gonosz tervre, elegánsan, csábítón emelve a poharat, rakva le csörrenve, hörpintve izgatót.
- Tizenhárom...éppen jó, elég meredek ahhoz, hogy felháborodást keltsen, de biológiailag már érett. Lány vagy fiú?
Tulajdonképpen mindegy, de ha már szóba került fogjuk rá érdekel és addig nem is tudom elképzelni magát a kölyköt, márpedig a vizualizáció fontos. Talán Chloé mégsem szeretné kinyíratni a modelljeit, bár ebbe kimondottan még senki sem halt bele és jó üzlet az anorexiásoknak.
- Ahogy gondolod
A hatás kedvéért lepillantok az evőeszközökre, aztán hosszú mosollyal pillantok fel. Selymesen szólalok meg mint trópusi szellő.
- Semmit sem csinálok véletlenül, mindig biztosra megyek.
Bűvölöm a tekintetemmel egy ideig, majd megigazítom magam a széken, nagyon jó a csevej, de alig várom, hogy egy meghittebb helyen kössünk ki.

_________________
Vissza az elejére Go down
Olivia McKay
avatarJegelt karakter
Életkor : 38
Foglalkozás : Divatdiktátor
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Hétf. Jún. 23 2014, 23:06

-Nem, nem teljesen. Csak szembesítettem a valósággal és mi vár rá, ha maradni akar. Ha összeomlott az ő baja, ennyi törődést még életében nem kapott szerintem. - Mondom közönyösen, hol érdekel bírta-e? Sosem lehet elég korán felnőni.
-Ó, örömmel, akkor alaposan meggyötröm a kedvedért, átgondolja az életét. Van valami kívánságod, hogy egyéb sérülést is okozzak rajta? - Értem a lelkének csúfolt valamire, Erosnak örömmel járok a kedvében.
-Meglesz, erre mérget vehetsz. - Szeretem ezt a mondást. Főleg Eros bujaságát, sosem tudom megunni. Olyan mint valami ritka ital vagy titkos recept. Utánozhatatlan és csak apránként kiélvezve adja vissza az igazi zamatot.
-Meglehet. - Bármit el lehet adni, csak találni kell vevőt. Ami persze nem olyan nehéz mint hiszik egyesek.
Ahh érzékien suttog, kegyetlen szavai csak szexibbé teszik az egészet.

-Ez teljesen igaz, főleg hogy senki sem normális, de ilyenkor belül a leghülyébbek is megnyugodnak, hogy nem őrültek. - Húzom kegyetlen mosolyra a szám, elvégre más kára mindig megnyugtató, mert nem a sajátunk.
Megfogan egy terv, ezt szívesen kihordom, nem úgy mint egy húsvér kölköt. Ebbe van értelme energiát és vesződést szánni, hálás is a dolog ha lesz egy két jó szex is benne, na meg a csattanó, ha beleroppannak a dologba az érintettek. Csodás.

-Azt nem tudom, de mit számít? - Kacagok fel röviden. - A lényeg hogy valóban ideális. - Kacsintok rá. Ennyire nem folytam bele a dologba, már kicsit bánom. Majd utána érdeklődöm.
Ó, hova is gondoltam, szélesen elmosolyodom és szemezek vele. Imádom hogy ennyire határozott és magabiztos. Számomra a férfi szó itt kezdődik.

-Igaz. - Állom a szemezést buján, a villán lévő falatot előbb nyelvemmel érintve, majd bekapva, igen, nekem is az ágyon jár az eszem. Vagy a bejárati ajtó mögötti szőnyegen, lehet nem jutunk el a hálóig. Ráér majd a második menetnél.
-Amúgy mivel űzöd el itt a szabad óráid? Tudsz valami jó helyet, amit érdemes látogatni? - Érdeklődöm meg, ő régebb óta lakik itt és kedvemre való az ízlése, bármit is mond.

_________________


Minden ifjú ember irigységet kelt bennem, mindaddig, míg felfedezem az ifjúsága mögött megbúvó szánalmas lényt, akivé majd lesz...
Vissza az elejére Go down
Dr. Eros Skouris
avatarVároslakó
Életkor : 39
Foglalkozás : Pszichiáter
Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Pént. Jún. 27 2014, 11:51

Kedvtelve emésztgetem Chloe ádáz szavait, ízlelgetem stílusának kegyetlen voltát, akár egy fortyogó kellemes mérget birzsergő utóhatással. Gyorsan emelek a szemöldökömön és emelek poharat a meggyőződéseire, nagyon karakánok, nagyon izgatók.
Eltűnődöm, mit nem kapott még az a gyerek.
- Azt hiszem a legtöbb gyarlóságon már keresztül ment, most próbáljuk elérni, hogy boldogtalan legyen, bizonytalanítsd el.
Ha lenne lelkiismeretem biztosan éreznem kellene valamit, akár egy gondolatot, mely felmerül bennem: én mint orvos titoktartást szegek, igaz csak ezzel a nővel lehet, de mégis, ráadásul amint fegyvereket adok a betegeim kezébe, melyekkel szembeszállhatnak az életnek nevezett förgeteg ellen, valahogy mégis sokszor úgy alakul, hogy újra tönkreteszem őket. Nem, ez csak isteni kinyilatkoztatás, ha az ember kiáll egy próbát, jöhet a következő, elvégre a tökéletesedés a cél, nem pedig a stagnálás.
Megingatom a fejem egyetértően, hogy bizony senki sem normális ez számomra a legnagyobb üzlet, de mi tagadás Chloé is jól jár vele.
- Én a legtöbb betegemmel közlöm, hogy nem normális, aki nem bírja, ne jöjjön hozzám.
Vonom össze tengermély szemeim, s kalandozok vele Chloe bájain.
- Tulajdonképpen semmit, csak próbáltam elképzelni a jelenetet. Egy kamasszal könnyű dolgunk lesz, törékenyek
Villantok rá perverz-kegyetlen mosolyt, egyre inkább vetkőztetem a pillantásommal, ahogy kihívóbban eszik. Persze csak lassan egy igazán erotikus pillanatot nem lehet elkapkodni.
- Nincs sok szabadidőm szerencsére, de van egy hely, elég vad, egy éjszakai bár, VIP és törzsvendég vagyok. Kemény, de jó hely, érdekel?
Nézek a szemébe hipnotikusan.

_________________
Vissza az elejére Go down
Olivia McKay
avatarJegelt karakter
Életkor : 38
Foglalkozás : Divatdiktátor
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Pént. Jún. 27 2014, 19:11

-Óh, azt nem lesz nehéz. Rá fogom döbbenteni hogy ugyan olyan hetero mint bárki más, még ha ez nem is igaz. - Kuncogok alattomosan. Ez volt az alap eddig is, nem lesz gond vele. - Van fiúja? A legjobb lenne ha szétmennének. - Ó, de szép lenne, akkor biztos boldogtalan lenne.
-Alap. De ha normális lenne miért menne? Máshol is fel lehet téged szedni ha csak szexet akar. Bár tény, kiváltság hogy igent mondj, de ez megint más lapra tartozik. - Vigyorgok, én roppant mód élvezem hogy kiváltságos vagyok. Nem is titkolom, de ez kölcsönös, én is válogatok.
Fürdök a pillantásában, belebizsereg a tarkóm.
-Túlzottan is... eltipornám az összeset. Hah főleg a saját porontyom, próbálnia kéne kezdeni magával valamit de annyira életképtelen. Szörnyű... - Sóhajtom fáradtan, ha nem kellett volna a gyerektartás már rég kiraktam volna az utcára éhen halni.
-Ugyan, mutass nálam keményebb nőt, vagy akár egy férfit aki nem te vagy... - Nézek kihívóan vissza rá, ahogy közelebb hajolok. - Érdekel, mesélj róla! - Búgom neki mint egy vadászó macska, ami lopakodik a magas fűben.

_________________


Minden ifjú ember irigységet kelt bennem, mindaddig, míg felfedezem az ifjúsága mögött megbúvó szánalmas lényt, akivé majd lesz...
Vissza az elejére Go down
Dr. Eros Skouris
avatarVároslakó
Életkor : 39
Foglalkozás : Pszichiáter
Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Kedd Júl. 01 2014, 19:09

Gyarló mosoly búvik meg szám szegletében, Kilian olyan távol áll a heteroszexualitástól mint égen a csillag, de megingathatónak tűnik, annak ellenére, hogy élőlényt faragtam belőle. Az emberek sebezhetőek, nekem csak kihívás, ha nem.
- Kedves tőled
Bókolok neki
- Szerelmes egybe, ő is ritka értékes példány és éppen hozzám jár, de már szétmentek 'd Abo miatt, hiszen mondtam Ayresnek, hogy valójában ő az, akit akar.
Persze nem könyvelném el magaménak az érdemet, véleményem szerint ők előbb utóbb ígyis úgyis összefeküdtek volna, épp csak jól jött ki a lépés, a lehető legjobban.
- Ugyan, senki se normális
Somolygok aztán a bókon, sejtelmesen biccentek felé, az én titkom marad, hogy a vágyam annyira csillapíthatatlan magaslatokra tör, hogy kevesebbet válogatok mint hinné, egyetlen ami gátol azok a kísérleteim, azokra több időt fordítok, persze egy gyors menetet bárhol és akár fénysebességgel is le lehet zavarni, a minőségi partnerekkel húzom csupán tovább.
- Nos ez nem meglepő, melletted csak is életképtelen lehetett
Kacsintok rá, szépen tönkretette a kölykét, talán nem is tudja, de nekem is van.
- Nálad keményebbet? Lehetetlen
Hajolok hozzá szemérmetlenül közel. Magamról nem beszélek keménység és keménység közt is van különbség, magamat teljesen egyedi esetnek gondolom.
- Nagyon megválogatják a vendégeket, különféle szobák vannak, szereket lehet forgalomba hozni, sok a fiatal, a selejt, vagy csúnya emberek eleve ki vannak zárva, nagyon sok lehetőséget ad a legkülönfélébb élvezetekre
Sóhajtom az ajkaira, precízen simítok végig az álla mentén, ha hagyja.

_________________
Vissza az elejére Go down
Olivia McKay
avatarJegelt karakter
Életkor : 38
Foglalkozás : Divatdiktátor
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Kedd Júl. 01 2014, 21:54

-Én nagyon kedves valaki vagyok. - Mondom pengeéles mosollyal, minden vagyok csak kedves nem. De aki kedves az hülye, legalábbis a nagy többség.
-Igazán? Óh, micsoda szappanopera megy nálad... - Kaján mosoly játszik az ajkaimon. - És ez az Ayres meg is kapta? - Őket is szét lehetne szedni... Ez az Ayres teljesen belerokkanhatna, kellemes lenne.
Kuncogok, nah igen... a mai világban... vagy igazból bármikor valaha is.
-Ah, kapott esély, ott a nagyanyja. Bár ő rosszabb mint én. - Vonok vállat kecsesen, semmire nem tartom anyám, nem is szoktam beszélni róla. - Én is felnőttem mellette, nem voltam olyan szerencsétlen kis senki az ő korában... szánalmas.
Széles mosolyra húzódik a szám, nah ez bók volt a javából és még a lehelete is csiklandozza az arcom. A kettő együtt erősen beindít. Természetesen hagyom a cirógató mozdulatot, belesimulok a mozdulatba.
-Hmmm, tetszik. Elmehetnénk majd... Kéne már valami kis kaland. - Nyílnak el az ajkaim épphogy, pilláim leeresztem és úgy szemezek vele. Ah... nehéz ellenállni ennek a férfinak, de azért tartom magam, hiába másznék fel az asztalra és esnék neki, hogy beleüljek az ölébe és... ah. De még nem, inkább huncut mosollyal hátradőlök és befejezem a vacsorát. Mindennek el jön a maga ideje, a mi időnk is lassan eljön.

_________________


Minden ifjú ember irigységet kelt bennem, mindaddig, míg felfedezem az ifjúsága mögött megbúvó szánalmas lényt, akivé majd lesz...
Vissza az elejére Go down
Dr. Eros Skouris
avatarVároslakó
Életkor : 39
Foglalkozás : Pszichiáter
Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Pént. Júl. 04 2014, 13:14

Mosolyt kap jutalmul //nem lenyúlom,ez jutott eszembe :p najó, kicsit lenyúlom// a kedvességéért, embertelenebbet, sunyibbat, amely nedvesít rajta odalenn minden bizonnyal.
- Ne is mond
Dőlök hátra, valahogy mindig éppen úgy jön ki a lépés, hogy ezek az emberek éppen az én kezembe lökik szánalmas kis létezésük csomóit. Eszemben sincs elsimítani semmit, hát nem jobb az izgalom az unalmas megnyugvásnál?
- Természetesen, így tört el a vidám kis szeretője, de újrakovácsoltam. Kár, hogy azt hiszem már nem folytatják.
Ayres rég volt nálam, a fialtabbik, ha jönne azzal kezdeném, Phoenix az, aki neki kell. Hiszen így van, ez egészen bizonyos, csak elnyomja.
A gyermekével Chloé is igen nagyvonalú, igazi Hamupipőke történet az övék, csak épp az édesanyja a mostoha.
- Bizonyára, elnyomod, de egyszer talán kitör, ha öreg leszel ellened fordulhat, csak okosan
Kacsintok rá a lány helyében mindenhol belérúgnék, amint megöregszik. Persze a gonosz embereket kevésbé fenyegeti az öregedés és nem hiszem, hogy Chloé tartana bármitől.
- Ezt megbeszéltük
Viszem a helyre, ő bírni fogja, rajtam kívül talán az egyetlen esélyes darab. Sóhajom után békénhagyom, csak ujjaim simítom végig az asztalterítőn, mintha a teste lenne, aztán befejezem a vacsorát. A folytatás a lakásán játszódik majd.

_________________
Vissza az elejére Go down
Olivia McKay
avatarJegelt karakter
Életkor : 38
Foglalkozás : Divatdiktátor
Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Pént. Júl. 04 2014, 21:43

//Nyúljad xD Nem zavar XD//
-Nem baj, legalább jobban megtörheted őket, több hatalom van a kezedben. - Mosolygok alattomosan, én nem sajnálom tőle.
-Igen, sajnálatos, megint összetörhetne, érdekelne másodjára okosabb lenne-e a megcsalt, vagy ugyan olyan ostoba. - Kucogok.
-Ahhoz sokkal hamarabb el kellett volna kezdenie áskálódni ellenem. Esélye sincs, elnyomom mint egy leégett csikket. - Fintorgok, lenne valami benne amit értékelhetnék legalább, de nincs. Kis nyomorult fattyú.
Játszadozunk, szeretnék a terítő lenni, hacsak egy percre is. Na majd otthon.
Én is befejezem lassan az étkezést iszok még egy kis bort.
-Mi lenne ha a desszertet otthon élveznénk ki? - Gondolok a szexre, egymás nedveire és csókjaira, nekem az elég csábító, talán ő is eléggé megkívánt már. Ha beleegyezik hagyom hogy rendezze a számlát, majd szólok a sofőrömnek hogy menjünk haza.
A kocsiban csak épphogy felsimítok a lábán, majd incselkedve kinézek az ablakon. Hamar hazaérünk, majd mutatom az utat a lakásba. Most költözöm, sok minden még dobozban van, például a könyvek, ruhák, tányérok. De egy elég tágas, fehérben pompázó lakás ez, minden új és modernebb, virág nincs, csak mű. Olyan mint egy lakásmagazin egy oldala. De javarészt az irodában vagyok vagy estélyeken, aludni használom java részt. A falakon geometrikus festmények vannak, alapszínekkel, azok visznek főleg színt a lakásba a növényeken kívül.
-Hogy érzed, megteszi? - Kérdezem ahogy beléptünk, kulcsom nincs, kártya és ujjlenyomat olvasó van. Ahogy belibbenek és kecsesen sétálok beljebb, mint egy macska, leejtem magamról a földre az estélyimet, úgy nézek vissza rá.

_________________


Minden ifjú ember irigységet kelt bennem, mindaddig, míg felfedezem az ifjúsága mögött megbúvó szánalmas lényt, akivé majd lesz...
Vissza az elejére Go down
Dr. Eros Skouris
avatarVároslakó
Életkor : 39
Foglalkozás : Pszichiáter
Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   Szomb. Júl. 05 2014, 17:42

Igen, általában van hatalom a kezemben, sors, vagy szerencsés véletlen. Biccentek. Én tudom, hogy ugyan olyan ostoba lenne, ha Edwardról van szó. Könnyeden mosolyodom el.
- Ki tudja.
Lesz még alkalmam kideríteni, de a válaszban biztos vagyok, ahogy Edward sem lenne rest visszaszaladni d' Abohoz.
- Ellened nehéz, talán csak a megfelelő alkalomra vár, de legyen igazad és taposd el a szemetet, ahogy eddig
Biccentek felé elismerően, mivel én Chloe kegyetlenkedésére másképp reagálok inkább azt nézném végig másokra hogyan hat a viselkedése. Akárkire, akár egy random szerencsétlenre, vagy a lányára. A lánya is érdekelni kezd.
Pillantásom égő akarnoksága magáért beszél.
- Folytassuk nálad, egy pillanat.
Rendezem a számlát, nagy vonalúan még borravalót is adok, a pénz mostanában nem számít, igaz nem vagyok ostobán adakozó sem. Lassan felállok, kikísérem, az autóban ülve a pillantásommal vetkőztetem meztelenre. Finoman a nyakára csókolok, ujjaim a combján kalimpálnak, de csak a lakásba érve fogom ténylegesen megtámadni. Itt minden nű és minden kissé Chloés.
- Illik hozzád. Már csak fel kellene avatnunk
Vetek rá egy 18 éven aluliak számára nem ajánlott pillantást és már a ruháit is leveszi. Szinte azonnal rávetem magam és ami eztán következik, azt garantáltan nem fogja megbánni.

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Emberi játszmák ~ Eros és Olivia   

Vissza az elejére Go down
 

Emberi játszmák ~ Eros és Olivia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-