Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 ördögöd van angyalom ~ Sebastian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: ördögöd van angyalom ~ Sebastian   Szomb. Május 31 2014, 16:52Elnyíló ajkak. A figyelmének fókusza hirtelen kivilágosodik, sóhajt egy nagyot, már csak ez hiányzik, egy kis reggeli erekció, megkésve a felkelés utáni nedves pillanatokhoz képest. Szépnek találja ezt a döbbenetet az arcon, a szemeit nem nagyon akarja elengedi, a dolgoknak csak akkor van igazán szuggesztív értékük, ha a szemkontaktus is megmarad, és a lélek mondja a léleknek. Legalábbis állítólag. Varázshumbug.
- Ne aggódj, én nem tartozom a labilisok közé, az meg igazából nem érdekel, hogy mások hogyan reagálnak rád. Akkor sem, ha elfogynak. Csak neked mondom, mert hátha téged igen - távol áll tőle a bűntudatosság, mindenesetre ideje könnyebb témák felé kanyarodni. Még a végén jót fog tenni, és elgondolkodtatja a kölyköt, és esetleg változtat magán és TÉNYLEG megment valakit. Nem, azt nem bírná ki a lelkiismerete, hogy közvetett úton, de véletlenül jót tett egy másik emberi lénnyel, aki pedig szerinte nem érdemli meg.
- Kiérdemeltem - lebbenti a hiúságát minden gondra és borúra egy könnyed mozdulattal félmosollyal.
//mindenről kéne "rám" is gondolnod Very Happy //
- Igazán nincs mit, bár fogadni mertem volna arra, hogy ez természetes - piszkálja éppen csak egy kicsit.
- Ez is igaz.
Mi az, hogy mosogatás? Csak nem gondolja komolyan, hogy azért van a csap, hogy mosogasson benne? Nem, az kifejezetten arra van, hogy vizet nyerjenek belőle, esetleg drogokat eresszenek le, mert mosogatásra az ilyen civilizált emberek már mosogatógépet használnak. Vagy házvezetőnőt. Vagy a kettő kombinációját, mint Phoenix, aki most bepakol a mosogatógépbe, aztán majd ha a fiú elment, beindítja a programot, aztán ő is elmegy, és telefonon jelez a házvezetőnek, hogy jöhet takarítani, és kiszedni a holmikat a gépből. Ha valamit nem mosogatott el rendesen a mechanika, azt majd a becses hölgy pótolja a megfizetett kezeivel.
- Kifejezetten nem tűntél fogékonynak a franciás, léhulós utalásokra, sőt, magad is kimondtad, hiányzik belőled az a kis plusz, amitől ők olyan ennivalóan franciák - elvigyorodik.
- Megint sarkítasz kedves Sebastian. Nem azt mondtam, hogy minden nő ilyen, de elhiheted nekem, a társadalom az egyenlőség ellenére megoszlik bizonyos kasztokra, még ha van is átjárás közöttük. Aki pedig belép az én köreimbe nő, az általában ilyenné válik. Minél intelligensebb, annál veszélyesebbé - derül, megfürdik a küldőjének, humorának méltatásában, mint egy tejes fürdőben.
- A cölibátus tényleg embertelen. Az ember természeténél fogva társas lény, ugyanakkor a társait képes a leghevesebb gyűlölettel és rosszindulattal pusztítani. Ne aggódj, nem vagyok társaság nélkül. Csak ott tévedsz, hogy nem szorulok rá arra, hogy "egy" társam legyen, aki potenciálisan elárulhat. Miért érném be egy emberrel? - dorombolja egy kicsit azért gonoszan._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: ördögöd van angyalom ~ Sebastian   Szomb. Május 31 2014, 17:34

Egyáltalán nem fogom fel, hogy vonzónak találná a kínom, a döbbenetem, az ajkam, a mondandója és a szuggesztív, számomra nyílt és őszinte tekintete bekúszik a bőröm alá, a véráramomba és taszajt egyet a lelkiismeretemen.
-Engem érdekel. - Mondom csöndesen, ha nem mondom ki is látszik rajtam, hogy felkavart a mondandója. Vagy annak ereje. De elterelem a figyelmem, majd otthon átgondolom hogy milyen ember is vagyok. Milyen testvér és fivér. Talán jobban megértem azt a láthatatlan falat, ami köztem és Henry közt van.
-Hah, igen, annyit amennyit kaptál is. Többet nem. - Jegyzem meg már könnyedebben, hogy túlestem egy lelki holt-ponton.
//Oh, hát azért még tenned kell, hogy csak te járj a fejemben xD//
-Lehet hogy kényszeres gyilkolási vágyad van. Akkor nem éppen a természetes lesz a természetes. - Mosolygok. Nem gondolom sorozatgyilkosnak, nem tűnik őrültnek.
A mosogatógép nem lep meg, nekem is van otthon, de ettől függetlenül nem mindenki a híve. De úgy fest, Phoenix sincs oda a sikálásért, ahogy én sem.
Elvigyorodom, lassan félrepillantok, majd vissza rá, de van valami kisördög jellegű a mosolyomban, ahogy visszanézek.
-Szeretem a franciás dolgokat, nem csak a francia nyelvet. Francia ágy, francia csók... - Vigyorgok szemérmetlenül. Viccesnek találom hogy angol mentalitásom miatt nem nézik ki belőlem a szenvedélyes élvezetet a szexben. - 'Már hiányzik és nem a szexuális igényeimre érettem, hanem a magatartásukra, arra a felelőtlen, könnyed léhaságra, hogy a szexualitás legyen a központ, azzal akarjak mindent elsimítani, bárkivel, bármikor. Ez egy életvitel, az enyémbe nem fér bele. Nem megy. - Régebben elég könnyeden vettem a dolgokat, de kiábrándultam a felelőtlen életvitelből, semmi előnyöm nem volt belőle, csak pár jó szexpartner.
-Úgy fest szeretek sarkítani. - Mondom némileg bocsánatkérően. - A női bosszúnál nincs rosszabb, elismerem. - Mond valamit, de ettől még elkeserítő. - Lehet csak olyanok mint a fehérarany. Elsőre sima ezüstnek hiszed, de ha jobban megvizsgálod, rájössz milyen ritka és értékes. Jobban kéne keresned. - Mosolygok, miért ne? Csak nem 'mindegyik nő ilyen.
De örülök hogy kissé enyhítem a meglátásommal, szeretnék könnyeden beszélgetni vele, mély komolyság nélkül már, félek oda jutnék általa, mint előbb, félelmeimhez.
Aztán felnevetek, jó ezt meg tudom érteni.
-Persze, ki kell élvezni a változatosság nyújtotta örömöket. De azért ha családod lesz, ott már jobb ha nem hat fele fizeted a gyerektartást. - Kuncogom, kihívóan és viccelődve emelve meg a szemöldököm, nem érzem gonosz dolognak amit mond, csupán reálisnak.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: ördögöd van angyalom ~ Sebastian   Vas. Jún. 01 2014, 14:29Félrebillenti a fejét egy bólintással. Igen, erre számított, hogy a fiút érdekelni fogja. És igazából ezt már tegnap megpróbálta elmagyarázni neki, hogy miért rossz az, amit csinál, illetve ahogy csinálja, csak éppen nem volt a helyzet magaslatán. Lám, mit tesz a letisztultabb másnap.
Tényleg kész szerencse, hogy nem annyira labilis, mint amennyire lehetne, illetve van elég sznob ahhoz, hogy ne érdekelje akárkinek a szidalma. Ha mondjuk Griffin beszélt volna úgy vele, mint Sebastian tegnap, valószínűleg már nem élne. Ebbe egy kicsit ijesztő belegondolni, valahogy nem illik a napos reggelhez, és mégis, pontosan idevaló.
- Ez teljességgel tévedés. Nagyon kevéske volt.
//*tevés folyamatban* nem vagyok nagyképű, nem "csak" nekem kell ottjárnom, de nekem is : D //
- Lehet, de nem túl valószínű. Aránylag kevés ember kényszeres gyilkolós. Legalábbis azt hiszem - gyilkosos témában nincs olyan nagy gyakorlata, mint másban, de majd szerez.
Phoenix a kényelemért van oda. De azért nagyon.
- Franciaablak - pillant oldalra sokatmondóan, de ő komoly marad. - És tedd hozzá, hogy egy csomó olyan utalást elengedsz a füled mellett, amit amúgy még egy nem francia is értene. Éppen ezért nem feltételeztem rólad, hogy egyáltalán tudod mi az a szex. Persze ez durva sarkítás, de a lényeget érted - egy leheletnyi szünet.
- Igen, most jön az a rész, hogy elgondolkodsz, miről is beszélgettél velem, hol voltak utalások, amik... de nem fogsz rájönni - rajta a széles vigyor sora.
- Miért kéne keresnem? - ingatja meg a fejét elnéző rosszallással. - Elhiheted, azért nekem nem ott merül ki az élet végcélom, hogy legyen egy családom. Az ilyesmi egyáltalán nem érdekel, sőt, szerintem jobban tennék a kortársaim közül sokan, ha átgondolnák a családalapítási terveiket, mert nem véletlenül lesz a legtöbb mai fiatal őrült, érzelmi nyomorék, főleg a mi magasságunkba. A szülők alkalmatlansága miatt, és mivel én is alkalmatlan volnék emberré nevelni egy gyereket, inkább lemondok a felesleges kínlódásról, és hasznosan töltöm azt a másfél évtizedet, amiben volna esélyem nevelni - egyáltalán nem bántódik meg a gyerektartós utaláson, igazából tényleg reális veszély, de az említett okok miatt, ő nagyon figyel. És hát amúgy is ritkán akad az igényeinek megfelelő potenciálisan teherbe ejthető női partner._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: ördögöd van angyalom ~ Sebastian   Vas. Jún. 01 2014, 17:20

//Oh, bocs, az egész más XDDDD//
-Háát, akkor nálam jobban meg kell dolgoznod érte Phoenix, ez a tanulság. - Somolygok rá.
-Ebben én is reménykedem. De ha sokan lennének nem lenne ennyi ember. Főleg a plázákban meg parkokban. - Mosolygom meg, néha olyan zsúfoltak a terek.
Elismerően bólintok, hogy igen, igen, franciaabalak. Aztán látszik kiül az arcomra a meglepetés, szexuális utalgatásokat tett? Mikor?
-Szerintem én csak a nők részéről hallom meg... - Vonok vállat elegánsan, a férfiak szájából nem igazán izgat. Egy nő utalgatásai, nah, az egész más. - De tudom mi a szex, nem kell méhecskékről és virágokról beszélned. - Viccelődöm el.
-Nem valóban nem. De miért is kéne? - Kérdezem, csak hogy visszaszúrjak neki a kis szívatásáért.
-Nem tudom. Ha nem nézem, hogy majdnem megöltél, szerintem jó apa lennél. Értelmes apa lennél. - Mondom komolyan, összehasonlítva a saját apámmal. De anyámnak sem kellett volna gyerek, nem is értem miért akartak annyira. Komolyan. - Ne becsüld le magad. De ráérsz, a te köreidben az sem ritka ha már rég ötven vagy és akkor szedsz össze egy lányod-lehetne korú csajt és ejted teherbe. - Vonok vállat.
-Nah, viszont lassan tényleg mennék. Ha már gyerekvállalás, meg felelősség a téma, nekem is vannak kötelességeim, eleget kell tegyek nekik. - Mondom mosolyogva, tényleg ideje lenne mennem, bármennyire jó volt a reggeli és a társaság, amit nem hittem volna. Meg azért ott van bennem a tüske amit nem rég ejtett, jobb lenne távozni, angolosan. Nem kell a hosszú búcsú.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: ördögöd van angyalom ~ Sebastian   Vas. Jún. 01 2014, 20:12Nagy szemeket mereszt, de nem kommentálja le, hogyha ő megdolgozik érte, akkor ott egészen pontosan mi is fog történni, bár ez a somolygás!
Lehet valaki ennyire tudattalanul kihívó és felbujtó? Aligha, szinte lehetetlenség, hiszen az ártatlanság kora már rég leáldozott, mégis, igazából látja, hogy semmi tudatos nem történik. Döbbenet. Boncasztal kéne a fiú alá. Vagyis az agya alá.
- A nők részéről sem. Biztos vagyok benne, hogy nem csupa önzetlen jóindulatú anyai szeretet vett körül az anyósaid részéről, csak vak voltál a dologra - vigyorint teljes és tökéletes magabiztossággal. - És egyébként sem lehet válogatni, hogy mit hall meg az ember, aki nem hall, az nem hall. Mindenesetre örülök. Mindig is kevertem a bibéket és a porzókat - ez a része azért már komolytalanabb, soha nem keverte össze őket, és biológiából se bukott meg soha.
Sőt. Semmiből sem.
- Mert aki nem tud rájönni, az felkészületlen. Aki lemarad, kimarad - hunyorít egyet pajkosan a próbálkozásra, de ahhoz alaposabban fel kell készülni, hogy a saját játékában tényleg legyőzzék.
- Rövid ideig, pár óráig nekem nem túl megerőltető értelmesen viselkedni, de elhiheted, hogy nem akarnám, hogy állandóan okosnak kelljen lennem néhány szerencsétlen miatt, akik tőlem fogantak- a vigyora egyáltalán nem kényszeredett, komolyan gondolja.
Már lehet ezzel is felelősségteljesebb, mint a legtöbb szülő.
- Ha már ötven vagyok minek? Hogy 15-20 év múlva szinte még gyerekfejjel miattam sírjon? - fintorog a lehetséges jövőképen.
- Ó, a te kötelezettségeid - kajánkodik kissé, mintha nem tudná elképzelni, hogy egy ilyen huszonévesnek mi gondja lehet a világon, de aztán megadón sóhajt.
- Rendben van. Remélem tartod magad a megállapodáshoz, nagyon kedvetlen leszek, ha nem - a gardróbhoz lépked a kijárat felé, onnan húzza elé a fehér mágneskártya ikertestvérét, felberrenti az ajtót, csak úgy, alsóban és pólóban és a kihalt folyosón tényleg nincs ott a kidobott. Hanyagul nekitámaszkodik az ajtónak.
- Lekísérjelek? - kérdezi édes hangon._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: ördögöd van angyalom ~ Sebastian   Vas. Jún. 01 2014, 21:06

Semmi perverz nem volt a szavaim mögött, már szerintem, csak közöltem, legyen jó fiú és akkor nem fogom lehordani, hanem meg találom dicsérni. A tekintetét annak tudom be, hogy kikéri magának, hogy ő önmagában nem elé jó ehhez, elvégre hiúnak tűnik, szóval csak somolygok tovább, tudatlan, mit ki nem váltok a másikból.
-Hát... - Igazítom a fülem mögé a hajam, gondolja? - Lehet... de ennyire nem vagyok pofátlan, hogy egyszerre szexeljek a lánnyal meg az anyjával. - Forgatok szemet, lehet ezért ignoráltam ha volt is.
-Mindegy, akkor lehet tényleg nem érzem ki. Csak a nyilvánvalót vagy a testbeszédet. Nekem ez a kettő elég, tulajdonképpen. - Tárom szét a karom, lehet igaza van, majd próbálok figyelni erre. - Akkor jó, bár az már hármas ha a méhecskét is veszed. - Vigyorodom el, de csak viccelek.
-És fájnia kéne hogy kimaradok a szexuális utalásaidból? - Kérdezem csibészes mosollyal, nem érzem akkora űrnek, hogy ne tudjak együtt élni a nem emlékezés eme súlyával.
-Nem, hidd el. Aki felelőtlen, az kis időre sem tud teljesen felelősségteljes lenni... neked menne. És nem okosság kérdése, egyszerű figyelem kell hozzá. - Nézek félre kicsit. Én örültem volna ha hasonló apa mentalitása, mint Phoenixé. Ebben a férfiban van valami, ami megkedvelhetővé teszi, hiába láttad hogy mennyire felelőtlen, mégis meg tudnál bízni benne megint ha kell. De lehet csak én érzem ezt és nem is ilyen. Fogalmam sincs, de kicsit sok az emlék, hogy tisztán lássak, azt hiszem.
-Simán megélsz te többet is. Hetvenet, nyolcvanat. Meg jobb mintha nagyon fiatalok a szülők, szerintem. - Mondom teljesen semlegesen, hogy nekem mindegy mit csinál, csak szerintem nyugodtan belevághat, ha mégis akarná.
-Bizony, akadnak. Lehet hogy még harmincon ide vagyok te meg túl, de ettől még nekem is lehet fontos dolgom. - Kuncogok.
-Tartom. Ha megígérek valamit, tartom. Az adott szavam becsületén kívül egyéb becsületem már úgy sincs, úgy hiszem. - Mondom fáradt mosollyal.
Követem, majd a kérdésre elvigyorodom.
-Nem, hazatalálok egyedül is. - Aztán kicsit elmerengek, hol is vagyok, és igaz e amit mondok. - Úgy nyolcvan százalékig biztos. - Ritkán buszozom, mert kocsival járok, szóval remélem nem tévedek majd el. Bólogatok mellé, csak nem veszek el.
Igaz, hosszú út lesz, nem két percre lakunk egymástól.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: ördögöd van angyalom ~ Sebastian   Hétf. Jún. 02 2014, 14:12- Ez nem pofátlanság, hanem néha alapkövetelmény - derül - Bár nem egyszerre, az gyakran szül irigységet és féltékenységet - atyai jó tanács d'Abótól Sebastiannak.
A testbeszéd láttán csak mosolyogva megcsóválja a fejét. Annyira nincs benne az áramlatban a kölyök, hogy az hihetetlen. Szinte megrontásnak számít ilyesmiről beszélgetni vele, azt pedig büntetnék, ha, de szerencsére nem ha, nem túl fiatal hozzá, őt már senki nem védi meg tőle.
Micsoda patetikus elgondolás.
- Micsoda szenvics, vajon melyik van középen, a méhecske? - évődik, aztán felhörren.
- Nyilvánvalóan igen, kimaradni valamiből mindig fájdalmas és hátrány. Tudod, az információ hatalom, biztos mondták már neked - biggyeszti le a száját komolyan.
- Ebben nem fogunk egyetérteni, amíg számtalan ellepéldáját látom annak, miként hazudják az amúgy gyönge emberek az erényeket - fanyar emberutálat, aztán egy kicsit elmosolyodik.
- Nincs kedvem figyelni. Olyan gyereket nevelnék, akinek van öntudata, egészsége egoizmusa, úgyhogy nagy az esély arra, hogy csalódást okozna nekem. Ha pedig csalódott vagyok, bosszúálló leszek, ez pedig nem megengedhető viselkedés - számtalan remek kifogása van. Csak úgy kikelnek benne, mint a tojások.
- Az én életvitelemmel talán az ötvenet se, de nem is igazán vágyom az ősz haj, ráncos szemek vonzerejére - sőt, igazából már most feláll a szőr rajta a puszta gondolattól, de a lábán ez annyira nem látszik.
- Mi teszi a fontosat fontossá? - könnyű kis irónia, de igazából nem kötözködik, rábólint. Bár nem hisz a becsületszóban, sőt, nevetségesnek tartja, az, hogy Sebastian szóba hozta a fiú naivan bájos létezésének olyan újabb bizonyítéka, aminek inkább hisz.
- 80% nem túl sok. Gondolom fáj is az oldalad. Hívok neked egy taxit, és akkor nem tévedsz el - rögtön cselekszik is, visszamegy a lakásba az ajtóból, egy fekete melegítőnadrágot ránt magára, csak úgy mezítláb a cipőt, aztán a telefonját előszedve kitereli a fiút a folyosóra, miközben tárcsáz, és a lifthez irányítja. Röviden és pontosan adja meg a koordinátákat. Tárcát is hoz, előre fizetni szándékozik.
- Addig menjünk le, déli csúcs van, percekbe is beletelhet._________________
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: ördögöd van angyalom ~ Sebastian   Hétf. Jún. 02 2014, 18:17

-Ó igazán? Ki kell elégíteni a női vágyakat mindenek felett? - Szalad össze a szemöldököm, de mosolygok.  -Oh, hát na jó, pedig ha lúd legyen kövér, de no nem bánom. - Vigyorgok. Nem, azért ez nem menne, se együtt se külön, se sehogy.
-Nem tudom. - Kuncogok, amúgy is baromság, csak a hangulat oldása végett mondtam. Legalábbis a saját hangulatom oldására, lehet Phoenixet csak idegesítem, de így járt.
-Mondták, de néha jobb a tudatlanság, kevésbé veszélyes és fájdalmas. - Mosolygok rá. Jó, azért érdekelne miket mondott amiket és nem értettem szerinte, de be nem vallanám.
-Hmmm. - Jó, hát ha nem hát nem. Azért remélem néha tud önfeledten is nevetni, szerintem nem.
-Nem, az valóban nem. Főleg nem egy gyereknek - Bólogatok, ha így gondolna, ilyen lenne, tényleg jobb nem erőltetni. De talán majd egyszer megváltozik, szerintem a család fontos dolog.
-Ugyan! A férfiak minél idősebbek, annál nagyobb a tekintélyük! Főleg az üzleti életben, szerintem elviselnél néhány ráncat és egy kis hajfestést a dologért. - Vigyorgok rá.
Rámosolygok, persze, világos, mindenkinek más a fontos. De örülök hogy jobban nem köt belém, kivételesen.
-Hátöhm... kösz. - Mondom az ajtóban maradva, kedves gesztus, hamarabb hazaérek, valóban. - Kifizetem,van annyim... - Látom a tárcáját, nem vagyok anyagias természetű, bár tény hogy nekem eszembe nem jutott a taxi hirtelen, tényleg szétszórt vagyok. A gondolatim olyanok mint az üveggolyók, néha egymásnak ütköznek, de kaotikus az egész tábla.
-Húha... percek kérdése. Ha még órák kérdése lenne! - Kuncogok, de kedves gesztusnak találom, hogy lejön velem és vár is.
Lenn aztán inkább elköszönök rendesen, míg jön a taxi.
-Kössz. És remélem jobban vagy, meg ezentúl jobban vigyázol magadra! Meg másokra... - Nézek rá sandább mosollyal, de látszik már nem haragszom. Kezet is nyújtok neki, és ha hagyja, határozottan megszorítom.
Aztán ha jön a taxi, biccentek neki újfent, hogyha tényleg kifizeti, majd beülök, mondom a címem és hazamegyek. Azért jó lesz otthon lenni, otthon pihenni. Nem éppen könnyed kaland volt a tegnapi.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 41
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: ördögöd van angyalom ~ Sebastian   Hétf. Jún. 02 2014, 21:13- Csak ha élni akarsz. Ha jól akarsz élni. Ha biztonságban akarsz élni. Ha kevés ellenséget akarsz. Vagy ha sok ellenséged van, akkor szükséged van békítőkre. Ha munkát akarsz. Ha nem akarsz. Meg még számtalan egyéb ok miatt is jó, ha kielégült nők gondolnak rád - töprengő arckifejezés, mintha legalábbis halálosan komolyan beszélne. Még az is lehet, hogy tényleg halálosan komolyan beszél. Kivéve, a méhekről. Meg a ludakról. Szegény lúd. Úgy enne egy kis libamájat. Jót tenne a másnaposságának egy kis sült. Már tudja is, hogy hol fogja megszerezni, és noha csak nemrég reggelizett, összefut a nyál a szájában. Tegnap valahogy nem sikerül eleget ennie.
- A tudatlanság áldás, azoknak, akiknek lehetőségük nyílik kihasználni azt. Persze, a tudatlanság kényelmes is, sokan ezt tévesztik össze a veszélytelenséggel és a fájdalommentességgel - mosolyog a fiúra, némi sokat megélt, de nem túl kérkedő fölénnyel. Nem akarja forszírozni ezt a dolgot, de természetéből fakadólag ebben nem engedhet.
- Ez csak egy általánosság. Elméletileg minél idősebb, annál nagyobb, de valójában nem igaz - és ez nem csak az üzleti életre vonatkozik, el is vigyorodik. - A tekintély sem ér meg mindent. Nem igazán tenne boldoggá, ha csak a tekintélyem lenne nagy, de rajta minden más használhatatlan - próbát tesz a vulgárisabb utalásokkal is, bár ez nem olyan magasröptű, de szereti fitogtatni a sokoldalúságát.
- Ugyan, add meg a lehetőséget, hogy jótékonykodjak, még ha nem is szorulsz rá. Legalább olyan lesz, mintha lefizetnélek, a lelkem boldog megelégedésbe süpped - ami mondjuk nem igaz, mert a lelke nem olyan süppedő fajta, és egy taxi lefizetésnek édeskevés, de azért mégiscsak valami.
- Minden perc számít, ha siet az ember, és innen általában sietünk - mosolyog, a liftben kulturált ember módjára viselkedik, pedig nagyon alkalmas lenne egy kis igazi búcsúzásra. Micsoda kihagyott lehetőségek.
- Ha még egyszer feltételezed, akkor itt leszek rosszul a nyílt utcán. Vigyázzanak magukra mások, nekem magamra is nehéz - vigyorint kölykösen, kiáll a napfényre töltődni, mielőtt perzselően forró lesz a hőség ez pont kellemes. A kézfogása magabiztos, helyénvaló mértékig erőteljes.
Hosszan néz a taxi után, töprengve és elgondolkodva, új, gyanús kis tervek ébrednek a lelkében, tárcsáz és a füléhez emeli a telefont, mert az információ hatalom.


ah, köszönöm a játékot *játék utáni depresszióba zuhan*

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: ördögöd van angyalom ~ Sebastian   

Vissza az elejére Go down
 

ördögöd van angyalom ~ Sebastian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

 Similar topics

-
» Nem láttál semmit! ~ Christian és Sebastian
» Ma éjjel bízd rám magad!- Lia és Sebastian
» Daniel & Sebastian & Marcus Treadaway
» Ragyogás (Sebastian és Joshua)
» hiszem, hogy két paralell történet a végtelenben összeérhet ~ Sebastian

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-