Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   Vas. Júl. 12 2015, 00:56

_________________________(Rád bízom)pb:
A két példa itt Harry Lloyd bátyónak, esetleg öcsémnek, valamint Samantha Boscarino húgocskának. De akit akarsz, hasonlítanunk se kell Smile (de ha legalább kicsit összejönne én örülnék xD)
életkor: 26-28 illetve 19-20 ha az jobban tetszik
kar/szak/évfolyam vagy foglalkozás: Teljesen mindegy, ha fiatal vagy légy diák, ha idősebb, akkor nekem mindegy, bár a diák izgalmas lenne szintén Smile

tudnivalók a karakterről:
- Bármilyen személyiséggel rendelkezhetsz, szabadon rád bízom. De mindenképpen hozzuk össze, hogy valami úton módon érdekeljen a család, ha megtudod hogy testvérek vagyunk nyíltan, vagy titokban, de érdeklődj afelől, ki is a bátyád/öcséd. Utálhatsz is vagy szerethetsz ha tudod vagy rájössz ki vagyok, háttértől fog függni szerintem. Ha például anyánk csak a pénzért és nem szerelemből ment vissza apádhoz, vágyhattál mindig is egy testvérre, kereshettél is. Ha meg titeket is szeretett akkor meg utálhatsz is mert öt évig nem volt veled miattam xD

kapcsolata a karakterrel:
- Féltestvérem vagy, anyám miattad hagyott el minket. Meg persze Apukád miatt. Nem tudunk egymásról, legalábbis én nem tudok rólad, de te valami úton tudomást szerezhettél rólam, ha gondolod. Anyámat én nem ismertem, kevés emlékem van vele, a fater nem beszél róla. Hogy az én apám mennyit tud, az a te veled egyeztetett háttértől is fog függni. Mivel abszolút nem ismerjük egymást, bármilyen lehetsz, lehet hogy nagyon hasonlóak leszünk de az sem kizárt hogy tűz és víz, elvégre apáinktól is örökölhettünk jellemünk oroszlán részét.
Annyi bizonyos, ha fiatalabb vagy nálam, akkor anyánk akkor hagyott el engem mikor te 2-3 hónapos voltál. Ha idősebb vagy (inkább bátyót keresek ugye) akkor pedig először titeket hagyott el, de mégis visszament. Ergo 7-9 évesen láttad újra őt és kezdett nevelni kb öt év kihagyás után ismét. Anyánk tetteinek okait vázlatosan találtam ki, így ha nincs ötleted adok, ha van, ketten összefésüljük az ET-ink. Smile

egyéb:
- Rugalmasan kezelem a karaktert, mert nincs kitalálva a fejemben. De mivel Christoph egyedül van, az apja beteg, örülnék egy plusz hozzátartozónak neki Smile
-Szeretném többet játszani a karakterem, így ne tévesszen meg, hogy nem tűnik valami aktívnak Wink
-Ötletet bármennyit adok, egy bátynak örülnék a legjobban de öcsinek és húginak is természetesen Smile (Mindig én vagyok az idősebb tesó, jó lenne egyszer kisebbnek lenni xD)
-Olyan valakit szeretnék, aki fog azért vele játszani és nem csak egy-kettőt ír vele. Emiatt is vagyok rugalmas jellem és nem tekintetében, mert szeretném ha szeretnéd a megalkotott karit és önállóan is működne Smile (ergo nőjön a szívedhez és játssz vele örömmel, sokat (és velem is ha szimpi leszek xD) *-* Very Happy )

ui: Ha valaki már meglévő karakter jelentkezne, nekem az is jó, csak valahogy passzintsuk össze az ET-ink xD


Ha látsz benne fantáziát, írj egy PM-et Sebastian Draytonnak Very HappyElkelt *-* Very Happy

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   Szomb. Jan. 16 2016, 20:16


Cameron Brightmore
pb: Itt példának Josh Hartnett és Victoria Justice szerepel. Teljesen alkuképes, még a neve is Smile
életkor: 23-29
kar/szak/évfolyam vagy foglalkozás: Lehetsz diák még vagy már dolgozó „felnőtt” rád bízom.

tudnivalók a karakterről:
- Igazából személyiségre bármilyen lehetsz. Ha a szüleink hasonlítanak, akkor törtető vagy, aki a karriernek él, de mások érzései vagy igényei másodlagos szempont lesznek. Ha inkább rám hasonlítasz a karrier helyett inkább a család és a barátok a fontosak, világot látni, megosztani a tudást és nem visszaélni vele.
- Ami biztos, hogy a szüleink anno nagyon összekaptak, így tudomást sem voltak hajlandóak venni egymásról (vagy egymás gyerekeiről). Így lehet az, hogy maximum egyszer ha találkoztunk még amikor nagyon kicsik voltunk (maximum 7 évesek), de ennyi. Hogy ez abból fakadt, hogy ti is ugyan olyan új gazdag módjára lenéztetek minket valamiért vagy épp abból, hogy kevésbé voltatok jómódúak és az én családom emiatt nem kért belőletek, rád bízom.
- Van egy testvéred, ellenkező nemű, mint te. A kikötött korosztályban mozog (23-29 jelenleg) így lehet tőled idősebb vagy fiatalabb is. Hogy nektek mi a kapcsolatotok kialakíthatod te (pl olyanok, mint a sznob szüleid míg te kilógsz vagy pont hogy nem olyan és ő lóg ki, vagy olyan mint az enyém Henryvel hogy ő a mindened)
- Liverpoolban születtél, ott is nőttél fel, de hogy az életed utána merre sodort ha elsodort onnan, rád bízom. Ebből az következik, hogy brit származású vagy, mint én, a kiejtésed is brit angol.

kapcsolata a karakterrel:
- Unokatestvérek vagyunk, bár még nem találkoztunk felnőttként. Hogy mennyit meséltek rólam a szüleid nem tudom, attól függ, miért vesztek össze a felmenőink. De valószínű mivel olyannak hisznek mint a szüleim, így hidegnek és tartózkodónak lehetek lefestve, elég sznobnak. Ha találkoztunk fiatalon akkor csak annyit láthattál, keveset beszélek, általában azt is inkább franciául. Na meg magamba forduló gyerek is voltam. Ha megvolt már Henry (én voltam akkor 6-7) akkor főleg az öcsémmel foglalatoskodtam.
- Mindenképpen szeretnélek megismerni, ha összesodor minket az élet, de hogy ez neked teher vagy örömhír, rád bízom. Egy biztos: teljesen más vagyok, mint ahogy bárki is lefestett neked, vagy ahogy emlékezhetsz rám.

egyéb:
- Mivel Sebastiannak szinte semmit sem meséltek sem rólad sem a családodról, nagyon könnyen igazodom. Az a pár info ami fix, csak azokhoz ragaszkodom, a többit kitalálhatod, de ha kell segítek szívesen SmileHát ez is gyors volt, köszi XD Very Happy

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   Pént. Jan. 22 2016, 18:05


Xy mittom én, találd ki Very Happy

pb: Én Matthew Bomerre gondolok, de alkudni lehet, annyi, hogy Loki nem lehet, mert az már foglalt, mint Felix NJK karaktere
életkor: 33-40
foglalkozás: Itt fog az állad leesni Very Happy  Elvégezte az egyházi iskolát, papként is dolgozik, de nem ez a hivatása. A részleteket lásd alább. Mielőtt tovább olvasnál, nem, ő egy istentelen, negatív karakter, de mindjárt ki is fejtem hogyhogy, s miért.

Tudnivalók Az élettörténetébe nem akarok beleszólni, annyi biztos, hogy papként azért "adja el" magát, hogy kihasználja, manipulálja a hívőit, az ostoba prolikat, hiszen a katolikus egyház kezében még mindig rengeteg hatalom összpontosul. Márpedig ott ő nagy góré, sokan félnek tőle, befolyással bír, melyet nem tiszta eszközökkel szerzett. Éppen ezért van egy másik élete is (lehet több ilyen másik élete) ahol egyáltalán nem ő xy atya, hanem valamely sötét ügyletekkel foglalkozik, amit még ki is választhatsz! Legyen az pénzmosás, szervkereskedelem, sikkasztás, emberkereskedelem, összeesküvések különféle szervezetekkel szemben, drogok - ezt én egyébként ajánlanám a saját karaktertörténetem miatt, de lehet valamilyen bűnszervezet aktivistája is, aki beépült valahogy az egyházba, hogy manipulálja a hívőket, a tömegeket, s prédikációiban esetleg rejtett jelentéstartalmak legyenek.
Fontos, hogy pap legyen, ezt a karaktert a családos háttértörténetes játékom során találtam ki, a következő pontokból ki is derülnek a részletek

Kapcsolata a karakterrel Reeven szülei hiába kvalifikáltak ( orvos, ügyvéd) a katolikus dogmáikat sosem tudták leküzdeni, ezért csatlakoztak egy gyülekezethez, amit ez a bizonyos pap vezetett. Apám befolyásos ügyvéd, máris lecsapott a családra az illető és teljesen el is ferdítette a szülők gondolkodásmódját. Éljen! Én hibapont voltam neki mindig is, gyűlöllek, mert hiába voltam kissrác, kb 10-15 éves koromig ismertelek, valamennyire átláttam rajtad, avagy nem vettem be minden szavad, nem is voltál rám hatással. Felismerted, hogy intelligens vagyok, sőt érdekelni kezdtelek, mint személyiség, de annyira gyűlöltelek, hogy sosem hagytam magam neked megismerni. Be is fűtöttél nekem, a szüleim miattad hisznek antikrisztusnak Very Happy Úgyhogy nem szeretlek... Te viszont egészen kettős érzelmeket (is) táplálhatsz irántam. Ha szeretnéd utálhatod is a karaktert, vagy szeretheted is. A lényeg, hogy láttál bennem potenciált, rá is vetted a szüleim, hogy adjanak melléd ministránsnak, de ez nem történt meg, mert drogozni kezdtem és elszöktem otthonról. Nem várom el, hogy meleg legyél és úgy gondolj a karakterre, de akár... Razz viszont nem csináltál semmit velem, tehát nem molesztáltál és nőzni, fiúzni is szerethetsz, tehát, amit akarsz. A lényeg, hogy gonosz vagy és érdekellek, vagy így, vagy úgy, hogy terveid vannak velem valahogyan. Most te is Los Angelesbe jöttél, s ha már megcsinálod a karaktert, ismét kapcsolatba kerültél a családommal, akik elmondták, hogy kitagadtak, mivel a sikeres visszatérésem után a kómából (pihentettem az oldalt, karit egy ideig) hiába tűnt úgy, hogy jó útra tértem, meleg vagyok. Ami nem igaz, mert a lányokat Is szeretem, de ez mellékes nekik ugye Very Happy
A lényeg, hogy felkeresel...és nem mondasz le rólam és ellenséges játékok (is) lesznek Very Happy Tőled is függ ugye. Légy ügyes!

Fontos
Szerintem ez egy nehéz karakter, kell, hogy legyenek kikötéseim. Egy ilyen negatív figurát egy ilyen relatíve jó világban, mint a Frances, nehéz hozni. Erre készülj fel. Viszont nagyon sok lehetőség van benne, szerintem.
* Min. 18 év - Bocs, de mivel nehéz, úgy gondolom, hogy jól akkor hoznád, ha useresen már elmúltál 18
* Min 1 éve játszol már. Csak akkor tudod jól kijátszani, ha van már egy kis tapasztalatod
* Nincsenek előítéleteid. Ez fontos, mivel Reeven egy szó szerint őrült karakter (tényleg agybeteg szegény) akinek ilyen-olyan fura dolgai vannak, pl van fiúval is, de vágyik az unokanővérére is, aki nő ugye (és nem is az unokanővére, de ezt nem tudja), de el akarja csábítani a fiúját is, szóval...kérlek ne legyél homofób és fogadj el, elvégre kötődsz hozzám.

Várlak és hát... sok sikert! Tudom, hogy ez egy nehéz karakter, de minden elismerésem annak, aki hozni tudja Smile Biztos, hogy Te, aki Ezt hozni fogod és hozni tudod, nagyon különleges leszel.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Kelly Evans
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : rezidens
Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   Szer. Márc. 09 2016, 23:39

Becses Neved

pb: Tyler Blackburn
életkor: 24
kar/szak/évfolyam vagy foglalkozás: megalkotóra bízva, csak passzoljon a karakterhez. Járhatsz egyetemre, bármilyen szakra, de lehet, hogy passzoltad a sulit és dolgozol valamit

tudnivalók a karakterről:
Amolyan igazi rosszfiú vagy . A rocksztár életérzés nagyban áthat, bár az ismertségtől messze állsz. Elképzelhető, hogy játszol is egy bandában (talán éppen a húgoméban), de az is lehet, hogy csak lelkes rajongó vagy, aki szeret ilyen koncerteken lebzselni. Nem vet fel éppen a pénz, a családi háttered sem épp kiegyensúlyozott, lehet, hogy állami gondozottként nőttél fel, lehet, hogy csonka családban, vagy valamiféle más probléma (alkoholista apa, bántalmazás, sok testvér) akad csak otthon, de semmiképp sem volt könnyű gyerekkorod. A rendőrségen is jól ismerik a neved, kisebb stiklik miatt nem egyszer kötsz ki az őrsön. Mindenesetre tény, hogy nem nézel ki rosszul, a nők bomlanak utánad és ezt ki is használod, de elvből nem horgonyozol le sokáig senki mellett. Nagyképűnek tűnhetsz elsőre, de meglehet, hogy a lelked mélyén nem is vagy te olyan gonosz és balhés és csak szeretetre, odafigyelésre vágynál, amit gyerekkorodban sosem kaptál meg.

kapcsolata a karakterrel:
Te aztán minden vagy, amit én ellenzek. A húgom egyik koncertjén találkozunk és az első pillanattól kezdve ellenszenves vagy nekem. Te először megpróbálsz befűzni, de ellenállok. Idegesít téged a bigott vallásosságom, a papolásom, valami miatt mégis mindig beléd botlok és képtelen vagyok levakarni téged magamról. Bár általában kölcsönös piszkálódás jellemzi a kapcsolatunkat, mégis mintha keresnéd a társaságom és bár sosem vallanám be, de én is örülök valahol, ha látlak. Zavarna, hogy visszautasítottalak, mivel te nem ehhez vagy szokva és a fejedbe vetted, hogy akkor is megszerzel? Esetleg idővel romantikus érzéseket is kezdenél táplálni irántam? Akárhogy is, nem különbözünk vajon túlságosan ahhoz, hogy megérthessük egymást?

egyéb:
A pb szeretném, ha maradna, de talán lehet velem egyezkedni, a nevet és minden olyasmit, amire nem tértem itt ki a jellemével, múltjával kapcsolatban, teljes mértékében a megalkotóra bízom. A karakterek kapcsolatának alakulására konkrét elképzelésem igazából nincs, szerelmi szálra, de másra is nyitott vagyok, minden csak megbeszélés kérdése. Kérdés, kérés esetén nyugodtan zaklass pm-ben

_________________

Miss Eminent

Vissza az elejére Go down
Zoé Wish
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : Defend the books
Hozzászólások száma : 3

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   Csüt. Ápr. 07 2016, 21:26

Camille Wish

pb: Marina Dalmas
életkor: 18-19
kar/szak/évfolyam vagy foglalkozás: - Gimnazista (végzős)

tudnivalók a karakterről:
- A karakter mostanság elég bezárkózott amit Zoé igyekszik megoldani, ugyan akkor akinek megnyílik az fontos rendkívül számára. Emellett kedves és jó szívű, makacs mint Zoé.
- többit a megalkotóra bízom.

kapcsolata a karakterrel:
- Régebben rendkívül jó volt a viszonyuk, szinte mintha ikrek lettek volna, többek voltak mint testvérek, legjobb barátok is voltak. De a szüleik elvesztése után Camille bezárkózott és megromlott a kapcsolatuk. Zoé és Camille testvérek. Értelemszerűen Camille a fiatalabbik.

egyéb:
- pb alkuképes, ha nagyon nem jön be beszélhetünk róla, hogy más valaki legyen.
Vissza az elejére Go down
Jackson Walker
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : zenész
Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   Szomb. Ápr. 09 2016, 17:05

Ashley Walker

pb: Teljes mértékben rád bízva:)
életkor: 18 év
kar/szak/évfolyam vagy foglalkozás: idén kezdte az egyetemet, de ezt leszámítva minden a megalkotóra bízva

tudnivalók a karakterről:
Testvérek vagyunk, de már hosszú évek óta nem láttuk egymást, miután engem elzavartak otthonról. Azóta befutott zenész lettem, hogy te figyelemmel követted-e az életemet vagy a szüleinkre hallgatva teljes mértékben elfelejtettél-e, azt nem tudom. Én nem tudok rólad semmit és nem is mertelek keresni az elmúlt években. Idén kezdted el az egyetemet, azt szintén rád bíznám, hogy miattam jöttél-e pont ide vagy más motivált-e erre.
Mikor utoljára találkoztunk, még egy visszahúzódó, kissé gátlásos lány voltál, hogy azóta milyen irányba indultál el, arról fogalmam sincs.

kapcsolata a karakterrel:
Mint azt már említettem, testvérek vagyunk, te vagy az egyetlen kishúgom. Gyerekkorunkban jó kapcsolatot ápoltunk, felnéztél rám, mint bármelyik kislány a bátyjára. Hogy most mit gondolsz rólam, azt döntsd el te, ezt nyilván nagyban befolyásolja az is, hogy a szüleinktől mit hallottál otthon és mennyire adsz a véleményükre. De most, hogy a városba érkeztél, elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb találkozzunk.

egyéb:
A karakter tényleg teljes mértékben szabadon alakítható, de én örülnék neki, ha nem lenne egy lázadó, bevállalós csaj, inkább egy félénkebb, visszafogottabb lánynak örülnék, amilyenre a szüleink is vágytak. De persze minél különlegesebb a karakter, annál jobb:). Örülnék, ha a jövőben jó kapcsolatot alakíthatnánk ki egymással, de nyilván ez nem megy tíz perc alatt, ehhez idő kell majd.
Playby részemről teljesen mindegy, akit te szeretnél, én is azt szeretném:D. Ugyanez vonatkozik az egyetemi szakra és hasonlókra is.
Esetleg keresztnév változtatása is szóba jöhet, elvégre csak néhány helyen említettem a karaktert.
Minden egyéb fontos infót megtalálsz a karakterlapomban:).
Nagyon várlak, írj, ha megérkeztél^^!

_________________

Vissza az elejére Go down
Brooke Brightmore
avatarVároslakó
Foglalkozás : Zongorista, rádiós
Hozzászólások száma : 21

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   Pént. Ápr. 22 2016, 21:19

... Brightmore

PB, név, nem: abszolút rád bízom. Very Happy
Életkor: 23 év
Mivel foglalatoskodsz?
Jelenleg tanulhatsz, de emellett a kezedben van egy jól menő cég irányítása. Üzletasszony/üzletember vagy, az, hogy milyen területen, teljes mértékben rád bízom. Lehetsz médiamágnás, gyárthatsz hipster kiegészítőket, lehetsz egy jól menő étteremlánc tulajdonosa, utazhatsz modellekben, művészetben, high-tech cuccokban, amiben csak szimpatikus. Very Happy

Kapcsolatunk, tudnivalók
Én mindig is nagyon szerettelek - te sosem bírtál elviselni engem. Egész gyerekkorod kénytelen voltál az én árnyékomban leélni. Hiszen én voltam a szép, a tehetséges, a jól nevelt, mindenki büszkesége. A kislány, akit kiraktak a kirakatba, elsőre sikerült a tökéletes gyermek, te pedig úgy érzed, tulajdonképpen mindig is B terv voltál, ha véletlen mégsem feleltem volna meg az elvárásoknak. De peched van, megfeleltem, mindig is és ezért nagyon sajnáltalak. Próbáltam mindig az oldaladon állni, jó testvéred, barátod lenni. Érthető módon nem kértél ebből, ezt meg is értettem, de amikor kamaszodni kezdtél, végleg elharapózott a kapcsolatunk és nem bírtam tovább végtelen jóindulattal fordulni feléd.
Mindig is ellenezted a kapcsolatom George Whisaw-val, főleg, miután megtudtad, hogy halálos beteg. Talán életedben először ott féltettél engem, de mivel még kisgyerek voltál akkoriban, tizenpár éves, ezt is ellenséges viselkedéssel fejezted ki. Ott sem voltál az esküvőmön, egyáltalán nem támogattad a kapcsolatom.
Azt hiszem, a férjem temetésén álltál mellém először. Nem tudom, hogy csak megsajnáltál, vagy kötelességtudatod volt, de azóta csak javult a kapcsolatunk. Az után meg főleg, hogy a férjemtől örökölt, los angelesi céget a te gondjaidra bíztam. Nem nekem való, sosem lennék üzletember, én művész vagyok, de rád bármikor rád merném bízni. Jobban csinálod, mint én, fényévekkel.
Nem tudom, hogy csak azért enyhültél meg, mert csodás karriert raktam alád, vagy csak mert tényleg szerettél volna segíteni. Nem tudom, akarod-e tartani velem a kapcsolatot, most, hogy én is Los Angelesbe költöztem.
De egy dolog biztos. Hamarosan nagy szükségem lesz rád.
Készen állsz?

Egyéb kérdéssel, ilyesmivel lehet nyugodtan zaklatni. A kapcsolatunk aspektusain túl nem sok dolgot szabtam meg, engedjétek szabadra a fantáziátokat!
Várlak nagyon, ne félj, nem tűnök el, főleg, ha leszel *.*

_________________
Válaszfalat húzok magamban hit és tények közé,
dühvel szigetelem mosolyom réseit.
A sok csalódás rendben tart, mindig hófehérre meszel.
Ez a ház rajtam így lett kész. Csak egy dologban hibáztam.

Nem építettem vészkijáratot az imáknak.
Vissza az elejére Go down
Quentin Collins
avatar
Életkor : 30
Foglalkozás : Rendező, forgatókönyvíró
Hozzászólások száma : 246

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   Hétf. Május 23 2016, 11:20

Keresem - most már csak a hugicánk!


Stanely Collins
pb: Heath Ledger
életkor: 33
Informatikus egy menő vállalatnál, vagy tudós, kutató, neves orvos, aki agyműtéteket csinál, csillagász – választani lehet, az alkotóra bízom, a lényeg, hogy egy reál tudományterülethez kapcsolódjon.

tudnivalók a karakterről: Az agymenő. Sten volt mindig is a nagy hűha Quentin életében, a báty, akire felnézett. A jellemét alapvetően az alkotóra bíznám, de csipetnyi zsenis sznobságot javasolnék a jellemébe, lásd: lejjebb
kapcsolata a karakterrel:
-  A legidősebb Collins gyerek, a család büszkesége!  Hat éves volt, mikor megszületett Quen, ő tanította focizni, biciklizni, fűzni a csajokat, nagyon sokat foglalkozott vele. Tehetsége a reál tudományok iránt hamar kibontakozott, ezért szülei bentlakásos iskolába küldték. Mindig sokkal többet költöttek Sten oktatására, mint Quentinére, hiszen sokkal okosabbnak gondolták. Sten volt a „bezzeg” gyerek, főleg, mikor kiderült, hogy Quen diszkalkuliás, valamiféleképpen mindig összehasonlították őket, még ha a szülők ezt nem is akarták éreztetni. Kapcsolatuk a nagyon mély és szorosból, akkor változott meg, amikor Sten elment egy magán középiskolába. A zseniképzőben saját érdeklődési körű embereket talált, s ha szünetekben haza is látogatott, vagy hozta a haverkáit is magával, vagy nem is haza jött, hanem a kis barátainál töltötte a szünetet. Először ezt Quentin nagyon rosszul viselte, ám ahogy teltek múltak az évek, ő pedig összebarátkozott Leopolddal, sokkal inkább gúnyolódtak rajta családi összejöveteleken, ha megjelent, ha nem. Hogy ezt Sten hogyan viseli, fogadja, azt az alkotóra bízom. Bizonyos dacos versenyszellem kialakult Sten miatt Quentinben és tudat alatt a bátya miatt ilyen karrierista. Annyira nem akart a nyomdokaiba lépni, hogy végül pontosan ott találta magát.

Sammy  ( középső neve: Tobias) Collins

[b]pb:Mitch Hewer[/b]
életkor: 22
kar/szak/évfolyam vagy foglalkozás: bölcsész, költőpalánta
tudnivalók a karakterről:
[strike]-  Toby finom lelkületű egyén, nem kell végletesen életképtelennek lennie, de sebezhetőbbnek képzelem el. Költői, szelídebb személyiség, inkább szorul gyámolításra.

kapcsolata a karakterrel:
- Quentin 5 éves volt, mikor Toby megszületett, az öccse tulajdonképpen elvette tőle az addig neki járt figyelmet. Sten annyit nem foglalkozott vele soha, mint Quentinnel, de a szülők a szárnyai alá vették és Quenre kevesebb figyelem jutott. Ez őt először nagyon bosszantotta, később, mikor már Leopolddal is összebarátkozott, kevésbé. Toby nagyon felnéz a bátyára, gyerekként is folyton utánozni akarta, vele akart lenni, de Leo és Quen a „menő nagyok” lerázták a francba. Ez csak akkor változott, amikor Quentin Egyetemre ment, akkor már sokkal többet foglalkozott Tobyval, közelebbi kapcsolatba kerültek és azóta is nagyon jól megvannak. Toby imádja a bátyát, fenéz rá és sokkal inkább, mint Stenre. Ha tehetné folyton a nyomában loholna.


[/strike]
Christina Collins


pb: Gillian Zinser
életkor:21
kar/szak/évfolyam vagy foglalkozás: az alkotóra bízom
tudnivalók a karakterről:
- Chris, avagy Tina hippis, lázadóbb személyiség, inkább fiús, mint nőies. Mindig sokkal jobban érezte magát fiútársaságban és sokan inkább „haver”ként, mintsem nőként gondolnak rá, hiszen minden őrültségben benne volt, nagyon vagány lány. Igazából, belül mélyen persze nagyon vágyja a szerelmet, igazi romantikus lélek, de nagy elvárásokkal. Egyáltalán nem olyan laza, mint mutatja, hiszen mélyen belül azt szeretné, ha igazán szeretné valaki és elfogadná, nem a nyitott kapcsolatok híve és nem is adja magát könnyen, vagy bocsátkozik szertelen flörtökbe. Nagyon jó fej, nyílt és humoros
kapcsolata a karakterrel:
-  Quen kishuga, hat évvel fiatalabb. Őt pont azért féltették a szülei jobban, mert nagyon belevaló kislány volt, mindig rosszaságokon törte a fejét. Pont ezért nem vitték magukkal Leo és Quentin hosszabb kiruccanásokra, mert nehéz volt vigyázni rá. Akkoriban Tina sokat hisztizett, hisz Tobyval nem sok mindent tudott kezdeni. Mindig Quen és Leo volt számára a példakép, Leoba sokáig szerelmes is volt, hogy ez elmúlt-e már, azt az alkotóra bízom. Quentint nagyon szereti és ez kölcsönös, jó a kapcsolatuk, Q mindkét kistestvérére vigyáz, többet foglalkozik velük, neki ők jelentik a családot. Tina és Toby sokszor meg is látogatják, vagy benéznek a forgatásokra. Tina nagyon nem tud főzni, Toby pedig elálmodozza az ilyesmit, ezért sokszor Quen főz rájuk, oldja meg a gondjaikat. Menőnek gondolják és gyakrabban fordulnak hozzá, mint a szüleikhez. Stennel viszont sem Tina, sem Toby nincsenek annyira jóban, mint Quentinnel.

egyéb:
-  Mivel Sammy és Stan már játékos karakterek, ha megcsinálod a hugit, kötődni fogsz hozzám, Leohoz, Sammyhez és Stanhez is!!! Ennek fényében várjuk a legkisebb Collinst! Mindenképp egyeztess velem, mielőtt megcsinálod a karaktert, hamarosan talán Chloe is elkészül, akihez szintén kötődnie kell!Köszi Collinsok! Very Happy

_________________
A hozzászólást Quentin Collins összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 23 2016, 20:02-kor.
Vissza az elejére Go down
Leopold K. Lindhardt
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Kritikus, szerkesztő
Hozzászólások száma : 263

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   Hétf. Május 23 2016, 15:18

Chloe Lindhardtpb: Emily Kinney
életkor: 19
kar/szak/évfolyam vagy foglalkozás: Diák, rád bízom milyen szak, de filmművészet szakirányt javasolnám, azon belül bármit ami nem a színésznősség (forgatókönyvírás, rendezés, stb.) vagy a klasszikus kommunikáció fotós szakirányt.

tudnivalók a karakterről:
- Chloe a Lindhardt család egyetlen és első édes gyermeke. Teljesen véletlenül fogant meg, miután hosszú évekig nem adatott meg a szülőknek a gyermekáldás. Tehát Chloe az ő kis csodájuk, szemük fénye. Koraszülött, törékeny kislány, aki szülei szemében mindig az is marad. Chloe csendes, mosolygós, kissé ügyetlen néha, naiv, de lelkes és bohókás. Valamelyest művész lelkület, de nem kell teljesen művész irányba elvinni, ha nem akarod Smile Nagy természetbarát, imád táncolni és titkon sokáig szerelmes volt Toby Collinsba, Quentin Collins művészlélek öccsébe (Rád bízom, ma hogyan érez iránta). Persze senkinek sem mondta, csak mindig Leopoldot kérdezgette nem túl feltűnően, hogy mi újság a Collins tesókkal.

kapcsolata a karakterrel:
- Mostohatestvére vagy Leopoldnak, aki miután megszülettél jócskán háttérbe szorult a családban. Szüleid szerették Leopoldot, de Te, mint Édes gyermek mindig is kitüntetett figyelmet kaptál, mondhatni elkényeztettek. Leopold sokáig hűvös maradt, de te mindig is testvéredként tekintettél rá, elvégre egy család vagytok. Ha bármi problémád volt, akár egy veszekedés, egy fiú vagy hogy tönkrement a kedvenc plüssöd, akármi csip-csup dolog, Leopoldhoz mentél először, aki ha úgy is tettette, kelletlen vigasztal, tudtad, hogy szeret téged, vigyáz rád. Szeretnéd valahogy elhitetni Leopolddal, igenis van családja. Ha hagyná, akkor lenne. Te az vagy.
Mióta elköltözött ritkábban találkoztok, de szeretnél tenni a dolog ellen, ha mást nem, Quentin "tanár bá'-n" keresztül, aki Leopold legjobb barátja.
A karakternek Leopoldon kívül lesz köze Quentin Collinshoz (és meghirdetett testvéreihez is) valamint Kensigton L. Lockwoodhoz, ha egyszer kiderül, Ő Leo igazi testvére, nem Te.

egyéb:
- A Pb alkudható, de mindenképpen valaki szőke kell legyen xD
- Olyan ember vállalja, aki nem valami vagány csajszit szeretne, mert Chloe a törékeny, jó kislány fajta, az álmodozó típus, szeretném, ha megmaradna ilyen jelleműnek.

_________________

Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik...
Vissza az elejére Go down
Kouji Oohara
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetmista
Hozzászólások száma : 20

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   Csüt. Jún. 09 2016, 15:57

Rina __________

pb: Ishihara Satomi (alkudható, de mindenképp ázsiai legyen)
életkor: 22
kar/szak/évfolyam vagy foglalkozás: filmművészeti kar / filmszínész szak / modell

tudnivalók a karakterről:
- Egy gyönyörű, céltudatos, egyre ismertebb modell, akinek minden vágya, hogy elismert színésznő legyen. Mindemellett szereti a fényűzést, a szép, drága holmikat, de a különféle élvezeteket, a bulikat, a szórakozást és a jóképű férfiakat sem veti meg. Öntudatos, tisztában van az értékeivel, de nem átall latba vetni mindent, akár a női csáberejét is azért, hogy megszerezze, amit akar és jaj annak, aki keresztbetesz neki, vagy az útjába akar állni, mert igencsak gonosz és bosszúálló is tud lenni, ha akar, legyen egyébként bármilyen megnyerő és bájos. Az egyetem miatt egyedül költözött az Államokba Tokióból. Az édesanyám öccsének egyetlen lánya, az édesanyja amerikai volt, de még kislánykorában öngyilkos lett (legalábbis ez a fedő sztori, de könnyen megeshet, hogy a nagyszüleink keze volt a dologban, akik sosem nézték jó szemmel azt a házasságot, erre azonban nincs bizonyíték), az apja pedig újra házasodott. A mostohaanyjával és az apjával is inkább semleges a kapcsolata, utalnak neki elég pénzt, a többi igazából nem az ő gondja. Sok irigye és csodálója is akad, mivel gyönyörű és megnyerő tud lenni, ha akar, de tény, hogy nem átall átgázolni senkin, ha úgy diktálják az érdekei. Okos és fifikás nő, ezért is jövök ki vele jól. Hozzám hasonlóan a szerelmet, a barátságot és egyéb emberi kapcsolatokat ő sem értékeli túl, inkább eszközként tekint másokra és előszeretettel játszik mások érzelmeivel csakúgy szórakozásból is, valamint neki is sokat számít a társadalmi helyzet, rangon aluliakkal nem tölti feleslegesen az idejét. Viszont az biztos, hogy egymás társaságát módfelett kedveljük.

kapcsolata a karakterrel:
- Az unokatestvérem, akivel azt hiszem lényegesen szorosabb a kapcsolatom, mint ami unokatestvérek között „illő” lenne. Nem vagyunk egymásba szerelmesek, távolról sem, a kapcsolatunk kizárólag a testiségre korlátozódik, de hát mindketten vonzóak és fiatalok vagyunk, miért ne tennénk? Mindamellett, mivel sok mindenben azonos az életszemléletünk,  jól meg is értjük egymást. Olykor versengünk is, fogadunk egymással, hogy meg tud-e a másik szerezni egy adott csajt / pasit. Amolyan barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk, amit azonban természetesen nem verünk nagy dobra, mivel mindketten tudjuk, hogy unokatestvérek lévén, ez sokaknál kiverné a biztosítékot, a családunkkal kezdve a sort.

egyéb:
- A leírtakon túl mást nem kötnék meg, szerintem kellően részletesen kifejtettem mindent így is. Ha érdekel a karakter és bármilyen kérdésed akadna, pm-ben megtalálsz.

_________________

I don’t care what you think
as long as it’s about meVissza az elejére Go down
Lana Evens
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   Kedd Jún. 28 2016, 23:36

Fontos lenne!
Rád van bízva

pb: Nick Jonas
életkor: 25
foglalkozás: befutott énekes

tudnivalók a karakterről:
- Törzsgyökeres londoni
- Természetimádó, sport mániás
- Nagyon jó emberismerő
- Képtelen hazudni a szeretteinek
- Kiváló hangja van, amit menedzsere fedezet fel és ezért költözik most LA-be
kapcsolata a karakterrel:
- Legjobb barátja
- Ő húzta ki Lanát a gödörből
egyéb: Nagyon fontos lenne Lana számára, és szeretném ha viszonylag aktív lenne.

XY Evens


pb: Mark Ruffalo, de lehet más is
életkor: 51
foglalkozás: színész menedzser

tudnivalók a karakterről:
- Kedves, határozott személyiség
- Megcsalás miatt vált el első és utolsó feleségétől (ő csalta meg)
- Lelki ismeretes apa
- Hirtelen felkapja a vizet
kapcsolata a karakterrel:
- Lana apja


A hozzászólást Lana Evens összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 29 2016, 15:29-kor.
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   Kedd Jún. 28 2016, 23:58

Alkotóra bízva (valami japán)
pb: Tetszőleges, de ázsiainak kell lennie a származása miatt. (Lehet lány vagy fiú is)
életkor: 18-25
kar/szak/évfolyam vagy foglalkozás: Tetszőleges, jöhet a karakter a Francesre tanulni, mert neves iskola, de vonzhatja Los Angeles és vállalhat alkalmi munkákat is, a lényeg, hogy valami kösse a városhoz. Ha diák vagy, ösztöndíjjal jössz, ha nem tanulsz, valamit dolgozol, hogy fenntartsd a lakást amit bérelsz.

tudnivalók a karakterről:
- Usui rokona vagy anyai ágról, nem túl gazdag de tisztességes családból. Szórakozottságod ellenére jók voltak mindig is a jegyeid. Imádod az amerikaiakat és Amerikát, mindig is ott akartál élni. Természetesen szereted Japánt, ahol nevelkedtél, tiszteled a hagyományokat, a kulturád szerint élsz, de a nagy álom világa mégis beszippantott. Hogy pontosan mit imádsz benne, Rád bízom. Lelkesedésed odáig fajult, hogy konok mód a fejedbe vetted, Te bizony kiköltözöl egy időre. Hogy tanulmányi út lesz vagy munkát keresel és szerencsét próbálsz, Tőled függ. Mivel nem akart a családod teljesen egyedül kiengedni egy ismeretlen kontinensre, így erősen javasolták keresd fel ott élő rokonod, Usuit. A családod csak annyit tud, Usui szülei és testvére balesetben elhunytak, így Usui egyedül él, mint családtagot segíteni fog Téged. Erről értesítést is küldtek Neki, de mivel a régi címet tudták, sajnos az üzenet nem fog eljutni Usuihoz. Első feladatod tehát az lesz, hogy betoppanj valami úton módon az életébe.

-Személyiségre élénk vagy, buzgó, harsány, kissé szórakozott, könnyelmű és szeretsz poént csinálni mindenből. Minden kiül az arcodra, így hazudni satnyán tudsz, de néha azért bepróbálkozol. Nem egy otthon ülő típus vagy, de rajtad áll, hogy bulizással vagy végeérhetetlen városnéző-felfedező túrákkal tombolod ki magad.
-Nem kötelező, de a karakter viccesebbé tételéért törheted az angolt valamennyire, pl: "Én mindig is akar jönni várost nézni, ez az egyik nagy álom." Ennél törheted jobban vagy kevésbé, Usuival japánul tudsz folyékonyan beszélni, valamint lehet cél, hogy tökéletesen megtanuld a nyelvet és a kiejtést, ne legyen olyan japános ("nájszü" és hasonlók)

kapcsolata a karakterrel:
- Sosem találkoztatok, de még csak a családod sem látta soha Usuit, mert sosem járt Japánban. Usui anyját ismerhették, de ennyi. Jellemedből adódóan azonban szívesen ismerkedsz, Usui a rokonod, így alapvető szimpátiával fordulsz felé. Hogy később ez megmarad-e majd kiderül Smile

egyéb:
- Mindegy a neme a karakternek, a háttere is, a jelleme módosítható, de ne túlságosan. Szeretnék egy olyan karaktert Usuinak, aki a barátja is lesz, nem csak a családja egy szelete. Ha mégis teljesen más jellemet akarsz, megbeszéljük, alkuképes vagyok azért Smile
- Olyan személyt szeretnék, aki valóban megtartaná a karaktert és szívesen játszana vele rendszeresen (elég ha havonta ír, csak folyamatosan, ne évente xD). Usui mellől ugyanis eltűnnek a neki fontos személyek (értsd, inaktívak lettek a karakterek/userek) így szeretnék valaki fixet mellé, hogy tudjon kihez kötődni a karakter.
- Olyan személynek ajánlom, aki szereti a japán kulturát, mert ott nevelkedett a karakter, tehát erősen kihat a viselkedésére, gondolkodásmódjára, de persze nem előfeltétel, csak úgy talán szórakoztatóbb egy ilyen karakter.
- Mivel ez a karakter amolyan ellentéte lenne Usuinak, sok helyzetkomikumot és csipkelődést ki lehetne játszani velük

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Cressida Reinhart
avatarMűsorgyártás
Életkor : 20
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   Szomb. Júl. 16 2016, 21:34

CARLOS
 

pb: Colin Farrell vagy Jake Gyllenhaal (vagy hasonló kaliberű pasas, PM-ben egyeztethető.)
életkor: 32-38
foglalkozás: limuzin sofőr (hivatalosan, amúgy meg apám által fizetett testőröm vagy).

tudnivalók a karakterről:
- Nincsenek nagy elvárásaim, még a Carlosnak sem kell az igazi nevednek lennie, az tuti, hogy a családunk ezen a néven ismer már. VISZONT! Nem csak papírod van az erkölcsösségedről, valóban nem kavarsz a mostohaanyámmal, de még a mostoha nővéremmel sem. Néha már túl rendes vagy, ami azt illeti, részemről leginkább katona vagy rendőr múltat tudnék elképzelni neked, aztán döntsd el te, miféle okból álltál testőrnek végül nyugalmazás előtt jóval.

kapcsolata a karakterrel:
- Mikor gimnáziumba mentem, kerültél a családhoz (tehát olyan 4-5 éve ismerjük egymást) és már akkor is titkon az én biztonságom volt a fő feladatod. Remekül leplezed ezt a mai napig, ellébecolva a jófej sofőr szerepében, aki kéretlenül osztja véleményét és tanácsait felém az élet különféle dolgaiban. Az más kérdés, mennyire fogadom meg őket vagy sem.
- Jelenleg fordulóponthoz ért életem és aligha lehetnék boldogabb a ténytől, hogy végre nem otthon kell dekkoljak a mostoha-felével családomnak. Kolis leszek! Hurrá! Vagy mégsem? Az bizony rád vár, hogy megoldjad, miként maradsz eztán is a nyomomban feltűnés (és lebukás) mentesen, hisz küldetésed továbbra is védelmem biztosítása...

egyéb:
- Nem vagyok az előzetesen egyeztetett kapcsolatalakulások híve, így a kiindulópont legyen annyi, hogy Cressie bizalmasának tekinti a sofőrt, az évek során közeli kapcsolat alakult ki közöttük, olyasmiket is megoszthat a férfivel, amit mással talán sosem, ő pedig nem élt  vissza mindezzel sosem Reinhart papa (sem más) felé. Hogy mindezeken túl ő hogyan és mit érez a kiscsaj iránt, a megalkotóra van bízva.
- Nem vagyok heti szinten sokat reagolós, de örülnék, ha elkelne a kari. :$Young teacher, the subject of schoolgirl's fantasy...

név: szabadon választott
pb: Ian Harding (közös képek végett) vagy Nathaniel Buzolic
életkor: 27-30
kar/szak/évfolyam vagy foglalkozás: oktató /műsorgyártás szak/

tudnivalók a karakterről:
- Igen, tudom, ez a plot tökéletes 'Ezria-copy'-nak tűnhet a PLL nézők számára, de üljetek vissza a hátsótokra, nem annak szánom! Főleg azért nem, mert ez a tanárbácsi messze nem jófiú, legfeljebb csak külsőre tűnik annak. Persze, semmi baj a hátterével, tehetős, tisztes állampolgár és ráadásul pofátlanul jó abban, amit csinál. A diákok imádják a stílust, amit tol, a tanárok java meg falra mászik tőle, de (sajnos) szaktudására nem lehet panasz.
- Tudja magáról, hogy jól néz ki és remek szociális skillekkel van megáldva, mindezt pedig nem fél bevetni, ha el akar érni valamit. Érvel, meggyőz, rávezet. Vagy épp orrnál fogva, helyzete válogatja.
- Összességében egy életvidám, egocentrikus playboy Hollywood legális oldaláról. Mert igen, így is lehet valaki vagyonos és menő egyszerre kérem! Az más kérdés, hogy a tinilányokkal csak játszik és összetört szívek borítják irodájának padlóját.

kapcsolata a karakterrel:
- Szép dolog is belezúgni a fiatal tanárbácsiba, titokban...

egyéb:
- Ahogy fentebb írtam, nem szeretek előre egyeztetni. Alakul, ahogy alakul, ha hozod nekem ezt a karaktert, Cressie amúgy is rettentően változékony korban van, ki tudja, merre és hogyan alakul a sorsa még az egyetemnek hála.
- Nem vagyok roham reagoló, de örülnék neked! Smile
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik   

Vissza az elejére Go down
 

Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik
» Thomas & Leslie - I missed you

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Láss bennem mást :: Karakteralkotás-