Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 14:19 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

  Forró rágógumi- Damian&Kilian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Forró rágógumi- Damian&Kilian   Szer. Feb. 05 2014, 18:55

S az Isten feltalálta a melegbárokat. Nem, az nagyon eretnek dolog lett volna tőle. Nem tudom ki találta fel őket és mikor, de én egynek pont az ajtaja előtt állok. A lehető legdurvább lelki állapotban, amit csak el tudok képzelni. Most az orkok gondolata sem tud megnyugtatni, akkor sem, ha videókat nézek róluk, a helyi járaton ide felé jövet megpróbáltam, de nem ment, nem tudtam koncentrálni és mindegyik valamiért annyira emlékeztetett Edre...
Nem csak ez. Az oszlopok, a hirdetőtáblák, minden kirakat, az emberek egy-egy tekintete, a férfiak nadrágja, vagy a kabátjuk szegélye, jelentéktelen dolgok. És nem sírtam azóta sem, midig arra gondolok minden mozdulatom mennyire szánalmas, elesett, demotiváló és Kilis lehet.
Valahogyan átjutok az őrökön, pedig senki nem nézné ki belőlem még a tizennyolcat sem, emlékszem Ed is azt hitte...
Tragikus sóhajom talán nem is hallatszik, hisz szól a zene, csak a bár eldugottabb szegleteiben vannak csendesebb szekciók. Futó pillantást vetek magam köré, azt hiszem kicsit feltűnőbb vagyok egy átlagos járókelőnél a még mindig szőke hajammal, amit hamarosan átfestek, valami menőbbre. Gondolkodom a kéken is, csak félek, hogy mivel hirtelenszőke hupis lenne egy kicsit és törpének csúfolnának. Többé nem akarom, hogy csúfoljanak. Persze Zin nem szokott és Caleb sem, az Egyetemen sem jellemző, Ed...
Minden második, vagy egyegészötödik gondolatom Ed, és én mit is keresek itt? Megcibálom a kötésem végét, könyékig be vagyok fáslizva mint egy ninja és kissé esetlenül lépdelek oldalra. Azt hittem visszaadhatom neki, ha eljövök ide és... majd ribanc leszek én is. Csak egy éjszakára. Vagy kicsit elfelejtek mindent. Nem bírom ezt elviselni, kell valami, ami kikapcsol. Egyszerűen vagy elkezdem a sírást, de akkor soha nem hagyom abba és akkor soha nem leszek olyan, mint amilyet Ő szeretne és még csak fiús se, kicsit se, vagy elnyomom. Ijedten pillantok körbe, azt hiszem lesből kiszúrja mindenki hogy én is közéjük tartozom. Vannak nagyon csípőriszálósak is. Ők biztos kurvák. Vajon az Ed kurvája is ennyire riszálta neki? Kicsit kapkodva veszem a levegőt a leghelyesebb fiúhoz rohanok a pultnál, rögtön kiszúrom, mert ő is feltűnő. Ha Edre és a partnerére gondolok megfulladok, muszáj, kell valami más! A fiú nagyon menőn néz ki, mint Noel csak szebb, nagyon szép igazából, a fülem mögé túrom a hajam, Ed nekem is azt mondta, hogy én is... Gyorsan megszólalok mielőtt még egy gondolatot elpazarolok megint Edre.
- Szia! Teccel. Nem úgy, csak én csak...most vagyok itt először. De tudom, hogy meleg vagyok. Már egy jó ideje, pasim is volt.
Nagy levegő, tudom, hogy elsőre mindig sokk hatást váltok ki az emberekből. Főleg, ha megismernek, vagy nem játszom meg magam. Persze érzem, hogy most is meg kéne, mert nagyon gáz, amilyen vagyok. És félénk hangon beszélek, nagyon, hiába hadarok.
- De azért félek, azt hiszem nem szeretném, hogy felszedjenek. Arra gondoltam én is megcsalom őt, mint ő engem, de aztán... Nem mindig szoktam ennyit beszélni, bocsánat. Bocsánatot kérni sokszor szoktam. Mondják, hogy nem szép szokás, bocsánat. Kilian Scatt vagyok, elnézést.
Pislogok rá, közelebb húzódom, mert úgy érzem itt mindenki vetkőztet minden pillantásával. Kicsit meztelennek és szerencsétlennek érzem magam, mint amilyennek Ed megismert egy bárban, hiába lettem azóta bátrabb az most megint elszáll.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Damian Sylvestris
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : apuka jelölt
Hozzászólások száma : 128

TémanyitásTárgy: Re: Forró rágógumi- Damian&Kilian   Csüt. Márc. 06 2014, 14:29


Van úgy, hogy úgy érzed, minden csak szimplán el van cseszve. A nap, a suli, még a reggeli kávé sem olyan, mint amilyennek lennie kellett volna. Jah, hogy nem is szeretem a kávét? Valószínűleg ezért köptem bele az egészet Frank képébe, mikor az orrom elé tolta a kedvenc hatalmas bögrémet. Még az orromig sem láttam, és képes volt így kihasználni a helyzetet, de majd vissza kapja, ó nagyon is édes lesz a bosszú. De most nem otthon vagyok, még csak nem is suliban, és már a nap is régen lement. Egy bárban rontom a levegőt, és már a második korsó sörömet kérem a pultostól. Fogalmam sincs, hogy miért ide jöttem, miért nem egy rendes klubba, miért pont egy meleg bárban kellett kikötnöm, ha Juliet megtudja leszedi a fejemet a hejéről, ha apu megtudja akkor talán felvágja a hasamat és hagyja, hogy a tartalma a lábam elé zuhanjon. Undorító kép, rendelek is a csapostól egy vodkát, hátha akkor már nem fognak ilyen gondolatok az eszembe jutni, bár a következő forgatókönyvembe ez a jelenet alighanem tökéletes lenne. Kellőképpen drámai és véres és…. meg kell írnom. A tanáraim meg majd dilidokihoz akarnak majd küldeni, de hát tudom, hogy ott a helyem, hisz talán egy normális kapcsolatom sincs, és mindig csak arra a két személyre gondolok akikkel együtt vagyok. Elvileg. Mert, hogy az egyik nem lehet az enyém, pedig én halálosan belé vagyok zúgva a másik pedig… na hogy az mi azt sem tudom. Juliet, miért kellett itt felbukkannia és megnehezítenie az életemet?
Néha leteszi magát mellém valaki, megpróbál szóba elegyedni, jönnek a szokásos „pasizós” dumákkal, de egyik sem kelti fel a figyelmemet.
Nem tudom mit keresek itt. Nem hinném, hogy partnert keresnék mára, hisz kettő is van, akik leszívják minden energiámat, hiszen baromi nehéz fent tartani a látszatát annak, hogy csak egy valakit szeretek, és ne tudja meg azt, hogy a másik személy is létezik.
Egy újabb személy teszi le magát mellém, felé nézek, és meglepődök, Ő nem olyan, mint a többiek. Igaz, én is kilógok a sorból eléggé a szakadt pólómmal, és nadrágommal, na meg az összefirkált bőrömmel. Végig hallgatom, és elmosolyodok, intek a pultosnak, hogy a srác elé is tegyen le egy korsó sört. Kezdésnek jó lesz neki, ha ezt megitta, akkor jöhetnek a tömények, vagy a még ütősebb anyagok. Oh igen… drága drogos kábulat.
- Szia, te is tetszel nekem. - Kezdek bele a válaszadásba. - Nem akarod, hogy téged felszedjenek, ezért inkább te szedsz fel engem? - vonom föl egyik szemöldökömet, mivel ez a rész annyira nem tiszta, kicsit túl sok információt zúdított rám egyszerre.
- Inkább kérj többször bocsánatot mint egyszer sem, bár most egyáltalán nincs miért elnézést kérni, nem csináltál semmi rosszat sem. Áruld el, hogy mit szeretnél ma este. Felejteni, vagy csak tömegben lenni? Esetleg jól érezni magad? Damian vagyok. - Mutatkozok be végül, bár én vele ellentétben nem a teljes nevemet mondtam, ez nem egy olyan hely, ahol az ember fűnek fának elmondja, hogy kicsoda is Ő valójában.

_________________
Save me from the darkest places
 Save me from myself
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Forró rágógumi- Damian&Kilian   Kedd Ápr. 15 2014, 15:00

Azt hiszem nagyon ciki vagyok, már azzal, hogy beléptem ide. Rám van ragadva ez a dolog és hiába fürdök olyan sokat nem tudom lemosni. Sok itt a buzi. Ezekre még én is azt mondom, pedig nem szokásom megszólni senkit, főleg nem a fajtámat, de a rózsaszín feszülős pólók nagyon ijesztőek. Sok olyan van, aki lánynak akar kinézni, azt hiszem azoktól jobban fogok félni mint az idegenektől. Csak az egyik fiú tetszik, amelyiknek szép arca van és hasonlít Noelre. Olyan mint Noel melegen, vad és menő. Most csinálok ilyet először, hogy hozzászólok valakihez, akit egyáltalán nem ismerek, sőt olyanokat mondok neki, amiket egyáltalán nem kéne, ha azt akarom, hogy egyelőre normálisnak nézzen. Lelövöm a poénom, amit csinálok minden csak nem ésszerű. A tetszel még hagyján, melegbárban vagyunk. Ed az oka mindennek, teljesen felborította bennem a dolgokat és most azért vagyok itt mert nem tudom. Mert szeretném azt hinni, hogy ez neki fájna. A fiú nem küld el a sárgaságba. Bizonytalanul elmosolyodom, tudom, hogy szép vagyok. Kicsit megijedek, én most felszedem őt? Hátrébb lépek, mert lehet nem tetszene neki a dolog. Leszegem a pillantásom a földre, megnézem a cipőjét. Nyelek. Bátornak kell lennem!
- Igen, inkább én akarok választani. Harminc alatt, olyat, aki nem kopasz.
Azt hiszem a kopaszok nagyon szeretnének megnyalni intim helyeken...
- És te nagyon vagány vagy
Felemelem a fejem és végigpillantok végig a tetkóin, nekem is kéne. Azt hiszem nem sírnék. Most már nem, túléltem egy öngyilkosságot is. Vagy félig öngyilkosságot. Megint elszúrtam a bocsánat kérést, azt hiszem nem tudom mikor illik használni.
- Zavarban vagyok, még...sosem szedtem fel senkit.
Mondom halkabban. A kérdése pírt varázsol az arcomra. Nem kellett volna rögtön Eddel kezdeni.
- Elfelejteni valamit...meg nem akarok többé önmagam lenni.
Most eléggé kiakadt vagyok ahhoz, hogy őszinte legyek.
- Át akarok változni mint...
Keresek egy jó hasonlatot, de csak a Gyűrűk Ura jut eszembe.
- Aragorn, amikor megfürdött. Szerintem egész más lett.
Damian. Biccentek. Nem tudom ő ezen hogy segíthetne. Talán, ha megcsókolnám és valaki elmondaná Ednek... Vagy meglátnám milyen az, ha nem Eddel csinálom.
- Szóval felejteni és jól érezni magam és a tömeget nem szeretem.
Vallom be.
- Te egyedül vagy?
Lehet, hogy valami kopasz férfi szeretője, vagy nem kopaszé, de valami nagyé és veszélyesé, aki bántana, vagy úgy meghágna, hogy egy hétig nem tudnék talpra állni. Rossz lenne mert nincs nálam síkosító. Kapok egy sört. Biztos drága, de már kezdem megszokni, hogy fizetnek nekem.

- Köszönöm a következőt majd én állom.
Jó lenne rendesen berúgni...
- Ittál már abszintot? Nagyon finom, teljesen olyan mint a mosogatószer, még íze sincs
Mesélem lelkesen, de ránézésre...ő sokkal többet próbált már mint azt én el tudnám képzelni

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Forró rágógumi- Damian&Kilian   

Vissza az elejére Go down
 

Forró rágógumi- Damian&Kilian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-