Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Kili´s new face ~Caleb, Zin, Kilian ~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Kili´s new face ~Caleb, Zin, Kilian ~   Szer. Feb. 05 2014, 17:57

// vigyázat, Ednek spoiler veszély, de az illetékesek olvassanak tovább//

Estefelé járhat az idő és én kissé girbegurbán vonszolom végig magam a koli folyosóján. Olyanokra gondolok, hogy "jujj" meg "jajj" mert egy kicsit ittam és szereztem drogot is. De azt még nem vettem be, majd az alkoholra akarom, ha megmutattam a szobatársaimnak mennyire menő tudok lenni, ha beállok! Mennyire más! Mennyire MOTIVÁLÓ! Csak ez a hülye szó visszhangzik a fejemben, amióta Edet megismertem folyton ezen kattog a buta, lassú és jelentéktelen szőke agyam. Kilian neked motiválnod kell a világ legjobb pasiját, Kilian neked elégnek kell lenned Edwardhoz, mert Kilian egyébként nagyon pocsék vagy mindenki máshoz. Még a barátaidhoz is. Mert Caleb és Zin a barátaim, legalábbis én nagyon úgy gondolom. És félek, ahogy lenyomom a kilincset, hogy ők is megcsalnak engem. Mert mi van, ha meggondolják és nem akarnak többé velem lakni? Mi van ha unnak, ha ők jobban összebarátkoztak, ha Zinnek már...nem számítok? És ha Caleb megtudja mennyire buzi vagyok? Nem fog megijedni? Nem fogja azt hinni, hogy le akarom fektetni? Ha nem lenne annyira hetero...ha egyik se lenne. Megrázom a fejem, lenyomom a kilincset. Nem gondolhatok butaságokra, nem igaz? Amikor buli vaaan!
Az első furcsaság, ami feltűnhet rajtam az egy vodkás üveg. Még tele van, ezt nekik hoztam, én már megittam a magamét. A második, hogy a kezem, amiben hozom könyékig be van fáslizva és itt-ott egy-egy vérfolt éktelenkedik rajta. A történet hosszú, egy kicsit izgalmas, kellett a pia, hogy ne fájjon és a drog, hogy a lelkem se fájjon, de ez is hosszú történet, most csak bulizni akarok velük. A kötések stabilak, a kórházban kötötték be, de gondolom nem kellene erőltetnem a kezemet és mondták is, hogy cserélgetni kellene, én pedig azóta nem voltam itthon. De Zin biztos azt gondolta Ednél vagyok, mert úgy volt, mondtam nekik, hogy a szeretőmnél leszek és egy ideig nem jövök haza. Ed azt akarta hozzá költözzem...
Mielőtt átélném a fájdalmat végre ténylegesen benyitok azon a hülye ajtón, jól becsapom magam mögött és leejtem a földre a szatyrot is, ami szintén a kezemben van. Hajfestékeket tartalmaz. Feketét és kéket. Vettem. Én! Juhúúúú!
- Szasztok fiúk! Na mi van nekem? Na ki fog velem ma berúgni?! Mint egy kurva! Vagy ezt nem így szokták mondani? Hogy szokták? Kurvára? Igen, ez az!
Lendítem feléjük az üveget, ha látom, hogy dobhatom, odadobom nekik az ágyra. Azt várom, hogy most Engem ünnepeljenek! És ez nagyon nem Kilianes. Nem akarok többé Kilian lenni.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Caleb Mikaelson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Kili´s new face ~Caleb, Zin, Kilian ~   Csüt. Feb. 06 2014, 17:31

A mai napot a pihenésnek szántam és a heverészésnek. Amint vége lett az óráimnak, elmentem a kávézóba megittam egy csészeforró cappuccino-t és betoltam egy kekszes sütit is. Indulás előtt kértem elvitelre még, vagy kettőt. Mert nagyon szeretem a kekszes sütit, de nem sokszor tudok enni, mert hizlal, és árt az alakomnak. A napom hátra levő részében csak heverésztem a campus udvarán, és olvastam, na, meg néztem a mellettem elhaladó lányokat, és néha rákacsintottam egyre. Bár, mostanság nem igazán hiányzik egy lány sem az én, tökéletes kis életemből, sosem lehet tudni mikor, bukkan fel az a bizonyos nagy ő. Amikor elkezdet sötétedni, vissza mentem a koleszba. A cuccaimat az ágyra dobtam és elmentem a fürdeni, levetkőztem majd beálltam a zuhany alá és magamra engedtem a jó meleg vizet. Körülbelül, úgy egy órát töltöttem a zuhanyban, majd, miután elzártam és kimásztam alóla megtörülköztem és magam köré csavartam a törülközőt. Visszamentem a szobába természetesen Zin is a szobában tartózkodott, de ügyet sem vetettem rá a szekrényemből előhalásztam egy alsógatyát, egy szürke mackónadrágot és egy valaha fehérnek mondott trikót aztán visszamentem felöltözi. Miután elkészültem visszamentem a szobába, vagyis a konyhába és töltöttem egy pohár vizet magamnak. Aztán az ágyon lévő ruháimat bedobtam a szekrényem aljába és lefeküdtem ez ágyra. Felvettem a könyvemet és folytattam tovább az olvasást. Ami nagyon izgalmas van benne minden, ami egy igazi jó kis krimibe kell. Tehát, elkezdtem olvasni, de nem jutottam messzire a könyvben, mert kinyílik a bejárati ajtó és Kilian lép be rajta egyik kezében egy vodkás üveg. Az igazat megvallva Kilian lett volna az utolsó ember, akiről el tudtam volna képzelni, hogy szereti, a vodkát vagy legalábbis issza. Nem szólok semmit, csak leteszem a könyvet és felülök az ágyon. Ekkor nézem meg jobban, és látom a bekötött kezét. Mi a jó istent csinált ez a srác magával? Talán valakivel összeverekedett, vagyis inkább valaki megverte, mert azért Kilian nem éppen úgy néz ki, mint aki megver egy másik embert. De nem maradt több időm a találgatást, mert Kilian megszólalt.
- Helló Kilian. Jól vagy? – kérdezem tőle, mert nem igazán láttam még így kikelve magából. Persze az is igaz, hogy nem olyan rég vagyok a szobatársa ahogyan Zinnek sem.
- Berúgni? Haver, szerintem te már totál részeg vagy. – közlöm vele és elnevetem magam. Csak nevetni tudok, ahogyan beszélget magával és Zinre nézek.
- Gyakran szokott ilyet csinálni? – kérdezem meg Zint, hiszen ő régebb óta ismeri Kiliant, mint én.

_________________

Nice guys can go WILD
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Kili´s new face ~Caleb, Zin, Kilian ~   Hétf. Márc. 10 2014, 08:05

Ha minden igaz, akkor ma kicsit nyugodtabban tudok tanulni, Kilian azt mondta Ednél alszik, Calebbel meg olyan jó viszonyt ápolunk, hogy ha nem létfontosságú dologról van szó, akkor nem is beszélünk. Szóval nyugodt estére számítok, és jó egyetemista révén az íróasztalom felett görnyedek, előttem a MacBook, meg egy könyv, plusz a jegyzetfüzetem. Szorgalmasan körmölök, és egy jó darabig élvezem, hogy enyém a szoba. Sötétedéskor valamennyit változik a helyzet, de épp csak morgok valami köszönés félét Calebnek, és máris visszafordulok a jegyzeteimhez. A halk zajokat, amiket a "kedvenc" szobatársam okoz figyelmen kívül hagyom. Szerencse, hogy már egészen megtanulta mi a rend, és egy szó nélkül viszonylag csendben ténykedik, így tulajdonképpen egyáltalán nem zavar. Ő nem. Az ahogy kicsapódik, majd be az ajtó, annál inkább. Megfordulok a székemen, és kicsit hátradőlök, hogy rálássak az ajtóra, és máris rossz kedvem lesz. Nem, nem Kilian miatt. Hanem ahogy kinéz, attól. Lerí róla, hogy részeg, és be van kötve a keze. Én pedig biztos vagyok benne, hogy amikor utoljára láttam - mielőtt elment, semmi baja nem volt. Rögtön fel is állok, de Caleb így is beelőz. A kérdései, amit mond.. életemben először talán egyet értek vele.
- Nem... - mondom halkan, és megrázom a fejem. Nem gyakran csinál ilyet. Oda is lépek Kilianhez, és elveszem az üveget a kezéből, majd lerakom őket az asztalra. - Mi történt a kezeddel? - kérdezem aggódva, és nem foglalkozva mással, szemügyre veszem. - Kötést kéne cserélni Kilian, gyere szépen, ezt elintézzük, aztán bulizunk...
Nem, nem szeretnék bulizni, de abban bízom, így hajlandó lesz szót fogadni. Nem túl gyakran láttam részegen, de semmi kedvem megint végignézni, ahogy hány, vagy bármi ehhez hasonló. Szóval Calebhez fordulok, és remélem hajlandó segíteni.
- Csinálj valami kaját, kaja nélkül nincs buli - a mögöttes tartalom pedig, hogy kell valami, ami kicsit kijózanítja Kiliant. Nem, eszem ágában sincs, berúgni, és remélem Caleb is levágja, hogy mi a helyzet.

//Bocsi a késésért >

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Kili´s new face ~Caleb, Zin, Kilian ~   Pént. Márc. 21 2014, 16:04

Egy kicsit többet látok belőlük mint kéne, azt hiszem. Zinből négyet is, de Zinből nekem még négy sem elég! Calebből elég lenne egy is, ha belenyúlhatnék a nadrágjába, hoppá! Nem szabad nagyon beleélnem magam...
A menő, szép, gyönyörű, férfias szobatársaim mind heteroszexuálisak. Nekem is példát kellene vennem róluk. Lehet Zinnek vannak önsegítő könyvei. HOgyan NE legyünk Buzik! Zinre nagyon sóvárogva nézek, annyira cikiii, tudom, hogy mennyire gáz, de meg akarom kérdezni.
- Zin, ugye segítesz?! Segítened kéne! Kéne nekem egy agymosó program, vagy egy könyv. Talán film még jobb lenne. Hogyan Ne legyünk buzik!
Szép tagoltan magyarázom neki és valamiért azt hiszem Caleb nem hallja. Aztán leülök a földre. Úgy nézek Calebra kissé tanácstalanul. Szomorúan is, de nem sírva. Erre még mindig nagyon büszke vagyok, hogy nem sírtam egy megcsalás és öngyilkossági kísérlet után, amikor megszúrtak, meg bántottak és vége az életemnek. Erre nagyon büszke vagyok, komolyan! Majdnem olyan vagyok mint egy ember! Majdnem, de tényleg!
- Nem, nem vagyok jól
Mondom Calebnek őszintén, de azt hiszem ez neki úgyis teljesen mindegy.
- De te nem akarsz? Absztinens vagy? Tudod olyan, aki nem bírja a piát. Caleb ne csináld, minden menő pasi iszik, te is az vagy, igyál már velem!
Nem értem ezeket én láttam a filmekben hogy kell viselkedni, én tudom! Akkor most mi a baj?
Már a földön ülök asszem, amikor Zin odajön hozzám és tök aggódva beszél velem. Kicsit eltátom a számat.
- Zin, te azért szeretsz? Nem úgy mint a buzik, csak úgy barátként...
Vetek egy pillantást a kezemre, nem érzem, hogy fájna, talán megszoktam.
- Nekem jött egy tükör. Azt mondod? Már nem félek a haláltól, nyugodtan maradhat így is.
Közlöm mosolyogva, de azért megfogom a kezét. Szeretném, ha bulizna velem. Tudom, hogy ő is szokott, csak eddig ciki voltam és azért nem. Megyek vele, bárhová is vezessen

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Mesélő
avatarMesélő
Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: Kili´s new face ~Caleb, Zin, Kilian ~   Vas. Május 25 2014, 22:33

A játék inaktivitás miatt
FAGYASZTVA!

( Ha folytatni szeretnétek, PM-ben jelezhetitek!)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kili´s new face ~Caleb, Zin, Kilian ~   

Vissza az elejére Go down
 

Kili´s new face ~Caleb, Zin, Kilian ~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-