Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Kedd Jan. 21 2014, 22:44

Vannak szemét ajándékok, és vannak kedves-szemét ajándékok. A szemét ajándékok azok, amiken felhúzom magam, és a szemetesben landolnak. A kedves-szemét ajándékok abban különböznek, hogy valamilyen okból kifolyólag mégsem dobom ki őket. Ilyen ez a piros pendrive is. Cseresznyepiros, cseresznyeillatú... A szülinapomon találtam a HÖK-ben az íróasztalom fiókjában. Először azt hittem valaki itt felejtette, és azért rakták be hozzám, ha érte jön, megtalálja. De aztán nem hagyott nyugodni, és amikor megszagoltam, csak is egy személyre tudtam gondolni: Isabellara. Persze többször is elvettem a gondolatot, lévén nyár óta nem is beszéltünk. Azt hiszem a Breenél tett látogatás miatt is orrol rám, de ha az nem lett volna elég, hát a gólyatábori csodás szereplésem biztos kiverte nála a biztosítékot. Én sem vagyok rá büszke, megvallom őszintén, de változtatni nem tudok rajta, így szimplán tagadok mindent.
Szóval... kaptam Isabellatól egy pendrive-ot, amivel gondolom üzenni akart valamit. Csakhogy nem volt rajta semmi. Semmi. És akkor jöjjek rá mit akar. Mintha nem tudná, hogy nem vagyok gondolat olvasó és a női logika az meghaladja a képességeimet. Valószínűséggel azért, mert nem létezik olyan hogy női logika. Mi a logikus ebben? Semmi. Akkor meg? Viszont eltelt pár hét, és kaptam egy tippet, hogy talán őt kéne megkérdeznem... Ami lássuk be, nem rossz, csak éppenséggel, azt nem tudja az illető, hogy több mint fél éve nem is beszéltünk? És még csak azt sem tudom pontosan miért, mert hát én csak vicceltem... oké, rossz vicc volt... de túl tehette volna magát rajta. Nem? De. Szóval én vártam, hogy majd jön és bocsánatot kér, amiért túl reagálta. De nem jött. Ez az ajándék meg... Lehet ez a bocsánatkérése? Most komolyan! Isabella, tudhatnád, hogy nem lehet lekenyerezni.
Nagyot sóhajtok, és felállok az asztalomtól Kilianék nincsenek most itt, vizsgalázban égnek... Enyém a szoba. De ma nem kell. A kezembe veszem a pendrive-ot, nem bírom ki, megszagolom újra, aztán mintha valami rosszat tettem volna zsebre vágom. Besietek a zuhanyzónkba és megnézem, hogy jól áll-e a hajam. Megtisztítom a szemüvegem, aztán szépen bezárom az ajtót, és elsétálok a kolinak abba a felébe, ahol Izzie is lakik.
Kétszer visszafordulok, aztán megint arra indulok, és még az ajtó előtt is megyek egy kört, megtorpanok, azon agyalva, mit is kéne mondanom. Aztán mielőtt hozzám nem illő módon nekiállnék felmondani a szöveget az ajtónak, esetleg elfutnék, bekopogok és remélem, hogy nincs bent. Remélem. Mert nincs szerencsém. Léptek zaja, és ajtó nyílás.
- Khm... szia... - szuper, köhintés, a kezem a szám elé, és egy alig hallható köszönés. Ezért nem fogom magam hátba veregetni. Még szerencse, hogy a zsebemre téved a kezem, így eszembe jut a pendrive. Elő is veszem, és felmutatom.
- Kösz - ez még mindig nem az, amit akartam, de talán kezdésnek nem rossz. Mondjuk, ha becsapja az ajtót, akkor de. Kiderül.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Szer. Feb. 12 2014, 21:29

Houston, akadt egy kis problémánk - mondhatnám, hogyha bevallanám, hogy akadt egy kis problémám. Csakhogy én ezt nem akarom bevallani, mert nem hiszem, hogy változtatna a helyzeten, mármint, most komolyan, ha bevallanám, hogy nem tetszik, hogy fél éve nem beszéltem Zinnel, az miért is oldana meg bármit? Tahó volt, még a szokásosnál is tahóbb, arról nem is beszélve, hogy azóta se kereste a társaságomat, az után se, hogy Annaval aludt (a pletykák szerint talaj részegen) a gólyatáborban... hallomásból tudom, hogy Soso még mindig kikészíti, de abszolút nem beszélünk azon kívül, ami nagyon-nagyon hivatalos, és fontos. Gyakorlatilag nagyjából hetente egyszer, amikor már végképp elkerülhetetlen.
Szóval, mivel ez őt látszólag abszolút nem érdekli, így semmit nem oldana meg, ha beismerném, hogy ez probléma. Különben is, Deríliummal nem beszélhetek erről, mert hogy nézne ki egy ilyen beszélgetés? "Zin, az exem, aki totál belém volt zúgva vagy egy évig miután 3 hónap után szakítottunk, igen, Soso pasija, akit velem csalt meg, na az a Zin(!) nem beszél velem fél éve, amikor is azt mondta, hogy mi 3 hónapig leszünk csak együtt, vagy addig se, és összevesztünk..." neeeem... szóval ez tényleg nem az a kategória, amit az ember a pasijával beszél meg.
Beevel viszonylag hamar kibékültünk, de azért a három hónapunk letelte után, amennyit jósolt, telepakoltam a szobánkat post itekkel, minden látható és láthatatlan helyre tettem egy 'Megmondtam', vagy 'Nekem volt igazam!' vagy 'Háh! Én nyertem!' feliratot. Erről viszont vele sem tudok beszélni, mert bizonyára annyit mondana, hogy tegyem túl magam azon a tahón, és ennyi. És igaza is lenne, de nálam a barátságok nem így működnek... lehet, hogy kapcsolatban nem tudok 3 hónapnál tovább igazán maradni (oké, vannak kivételek) de barátságokat meg nem tudok csak így feladni. A születésnapja nem régen volt, és nem akartam vele beszélni, csak egy jelet hagyni, hogy tudja, hogy gondolok rá, és valami használhatót adni... de azt hiszem kár volt. Nagy kár volt, hiszen akkora egy s***fej volt!

-Szia!-
Köszönök az emlegetettnek, miután kinyitom a szobaajtót. Tényleg megjelenik, amikor rá gondolok, ennyi idő után? Ez fura... hol volt az elmúlt fél évben?
-Szívesen.-
Válaszolom egy bólintással, és azon gondolkozok, miért is jött. Annyira bonyolult tud lenni ez az ember, vagy inkább borzasztó nehéz eset... most is, itt van, de tudom, hogy el tudna sétálni újabb hónapokra anélkül, hogy bármi többet mondana.


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Csüt. Márc. 06 2014, 20:17

Oké. Szóval addig rendben volt a dolog, hogy ide jöttem, és bekopogtam. De igazság szerint az utolsó pillanatig bíztam benne, hogy majd valami történik, és nem ilyen zavaróan kínos helyzetben kell itt ácsorognom. Például nyithatott volna Bree ajtót és közölhette volna, hogy Izzie nincs itt. Mert ugye, a léptek zajánál a nincs bent senki lehetőség elveszett. Lehet mégis csak jobb lett volna a szobámban maradni, de már ezen is késő gondolkodni. Na meg... Most mi van. Ő áll az ajtóban, én állok vele szemben... Nem kéne beengedni-e vagy ilyesmi? Miért ilyen bonyolult ez az egész. A legrosszabb viszont, hogy tényleg nem tudom, pontosan mi baja, és miért is viselkedett olyan furán az elmúlt időszakban ahogy. Nem vagyok tökéletes - ő sem az - és ezt ő is tudja, szóval ha baja van el kellett volna mondania. Most viszont nem ezen kéne agyalnom, főleg mert tényleg kínos lenne ha három másodpercnél tovább ácsorognánk így, ezért mentésként az egyetlen dolgot, mondom, ami eszembe jut.
- Bemehetek? - aztán igazán nem is várva választ teszek egy lépést felé, remélve, hogy félre áll az ajtóból és tényleg beenged. Esetleg most vág pofon... Az legalább olyan Izzies lenne. Belegondolva tőle kaptam a legtöbb pofont az életben. Szó szerint és átvitt értelemben is, de nem fogom neki felhánytorgatni, mert nem lenne fair. Meg egyébként sem ezért jöttem, hanem mert még mindig hiszem, hogy az ajándéka egy fajta jelzés, hogy mondani akart valamit, én pedig ugye jó fej vagyok és meghallgatom. Még ha kicsit késve is. De na, mégis csak vizsgaidőszak van... Szóval nem értem rá, meg neki is biztos millió dolga van... Vagy nem tudom. De most itt vagyok. Mondhatja, csupa fül vagyok, és ez látszik is a magatartásomból. Várakozóan pillantok le rá, zsebre dugott kézzel, kicsit talán dülöngélek előre hátra - Kilian rossz hatása - és figyelek, hátha végre megtudom miért is nem beszélünk, amikor mi elvileg barátok vagyunk.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Csüt. Márc. 06 2014, 21:13

Csak nézek Zinre, ahogy áll velem szemben, és azon gondolkozok, vajon elmúlik-e valaha ez a vonzás, ami közöttünk van, de sajnos csak a gravitáció jut róla eszembe... szóval talán tényleg ideje lenne a NASA-hoz fordulnom, hogy kilőjenek az űrbe, ahol nincs tömegvonzás, tehát tuti ez a... ez sincs közöttünk.
Félreállok az ajtóból, az útjából, hogy beengedjem, elvégre be akar jönni. De miért jött, miért most? Megköszönni a pendót, oké, de... mindig akkor ad egy nagy pofont, amikor már tényleg elhiszem, hogy jól ismerem.
Besétál, és megáll velem szemben, és áll, és néz rám. A tekintete kérdő, hát visszabámulok rá én is ugyanúgy, de hamarabb feladom, úgyhogy dühösen csípőre is vágom a kezem, fáradt vagyok én most ehhez!

-Látom még mindig olyan bosszantóan... önmagad vagy, mint voltál.-
Jelentem ki, tudomására juttatva, hogy hülye. A szemeim szikrákat szórnak, annyira fel tud idegesíteni, de valahonnan sikerül erőt merítenem, úgyhogy megköszörülöm a torkomat. Ezt a játékot ketten játsszák!
-Hallgatlak.-
Mondom, miközben elsétálok mellette, kezemmel mutatva a szoba belsejére, hogy nyugodtan jöjjön be, üljön le, ha szeretne, és várom a szavait, ezt pedig nem kerülheti ki, mert ellentétben vele, én szavakba is öntöttem az elvárásom, míg ő csak nézett rám, hogy akkor beszéljek. Háh! Azért nem iszunk előre a medve bőrére, kár lenne érte... a medvéért, a bőréért, és az idegeimért is.
-Kérsz valamit?-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Csüt. Márc. 06 2014, 21:55

Nem tudom eldönteni, hogy ennyire nem ismerem, vagy csak túl rég beszéltünk, esetleg So Ra miatt gondolom, hogy Iz nem ilyen volt régen. Valahogy ha pofon vágott volna, és kiabálna egy sort az jobban tetszene, mint ez, hogy tényleg félre áll az útból beenged, és még farkasszemet is néz velem. Igaz, elég hamar feladja. És nekem ez is fura, mert tényleg nem vagyok hozzászokva, hogy ő felad valamit. Na de akkor most mi van? Tudom. A nők bonyolultak, és ő az egyik legbonyolultabb, de pont emiatt olyan vonzó... Khm... nem mintha ez számítana most.
- Legalább könnyű dolgod van, tudod mire számíts, én viszont nem tudom ugyanezt elmondani rólad - válaszolok neki, és még mindig remélem, hogy legalább ezzel kihozok belőle valami ismerőset. Bár a szemei villanása az már egészen tetszetős. Emlékeztet a nőre, akibe szerelmes voltam. Voltam, mert ugye most So Ra-t szeretem. Még akkor is, ha egyesek ebben kételkednek, én tisztában vagyok az érzéseimmel. Sőt, szerintem most már So Ra is biztos bennem. Mostanában legalábbis úgy érzem közelebb kerültünk egymáshoz.
Izzie azonban most nagyon meglep. Hallgat... Mit? Nem ő akart valamit? Én tényleg nem értem a nőket. Azt hiszem pislogok is kettőt-hármat, mire válaszolok.
- Mi? Nem neked kéne mondanod nekem valamit? - Kezdem elveszteni a fonalat, mert hát ugye, meg voltam róla győződve, hogy azért az ajándék, mert mondani akar valamit, én fogalmam sincs mit mondhatnék azon túl, hogy bármi miatt is haragszik, egész biztos nem volt szándékos, hogy megbántottam. De mégis csak normális, hogy előbb tudni szeretném miért is haragszik, nem? Mert azért ennyit már összeraktam a kirakósból. Még akkor is, ha ő egy logikátlan nő...
- Kávét - mondom szinte automatikusan és bemegyek utána a szobába. De nem igazán tudom, mit csináljak. Az ágyra nem szeretnék leülni... Jobb híján a falnak támaszkodom, és úgy állok tovább. A kezembe akad a pendrive elő is veszem és azt piszkálom, nem teljesen tudatosan.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Csüt. Márc. 06 2014, 22:22

Olyan fura ez a távolság közöttünk... mintha kilóméteres hosszú lenne. Itt áll velem szemben az exem, akivel annyi mindenen átmentem már, aki a barátom, aki... talán a legtöbbet tudja rólam, persze, Been kívül, és olyan, mintha nem ő lenne. Kedvem lenne átnyúlni ezen a Grand Canyonon, és megrázni, de kivételesen most tényleg úgy érzem, hogy nem tehetem. Most, és már most úgy érzem, szeretném, ha ez az érzés elmúlna.
-Cöhh... hiába tudom, mire számíthatok, ha az nem az, amit szeretnék.-
Mondom félig lekezelően, félig lemondóan, főként azért, hogy bosszantsam azzal, hogy így beszélek vele. Kivételesen nem érzem azt, hogy jogom van hozzá, hogy megtehetem, úgy érzem inkább, hogy vékony jégen táncolok, de mégis megteszem, mert ha már ez sem maradt nekünk, akkor nincs is értelme óvatoskodni, még ennyire se.
-Nekem? Mégis mit? Te jöttél ide!-
Kiáltok rá, mint egy őrültre, pedig félig magamat érzem annak. Most komolyan megbolondult? Idejön azért, hogy én beszéljek, amikor nem beszéltünk vagy fél éve, és nem is hívtam ide?! Fú, de felidegesít, hogy lehet valaki ennyire alattomos, hogy... így kihasználja, amilyen vagyok?! És még, hogy nekem van könnyű dolgom, még hogy ő nem tud kiigazodni rajtam! Tahó!
-Rendben, rendben, legyen, ahogy akarod... bocsánatot kell kérned azért, amiért olyan szemét voltál velem a kórházban. Megértem, hogy rosszul esett belegondolnod, hogy szerelmes voltál belém, és csak három hónapig húztuk, és reménykedtél, hogy Daryllel se bírom tovább, mert féltékeny voltál, de ez akkor is nagyon szemétség volt tőled, hogy ezt mondtad, szóval... hallgatlak!-
És van képem mindezt az ő stílusában közölnöm, a pattogó, utasítgató hangnemben, ami azt érezteti a legtöbb földi halandóval, hogy csak egy utolsó kis hangya a nagy tervben, aminek az alfája és ómegája ő maga... van képem, de még mennyire, felhasználni ellene a saját stílusát, a fegyverét, mert bizony van hozzá bátorságom, és tehetségem!

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Pént. Márc. 07 2014, 11:15

Érti valaki, hogy miről beszél? Mert én nem. Tudja milyen vagyok, és ennek ellenére is - vagy pont ezért - képes rébuszokban beszélni, hogy az agyamra menjen. Az egyetlen szerencséje, hogy mivel éppen azon fáradok, hogy ismét beszélő viszonyban legyünk, nem akadok ki rögtön. Legalábbis nagyon igyekszem.
- Miért, mit szeretnél? - kérdezem meg, nyugodtságot erőltetve a hangomba, de biztos vagyok benne, hogy ő hallja a tettetés mögött a feszültségem.
Közben persze beljebb jutok, és legalább az nyugtat, hogy nem a folyosón fog velem kiabálni, mert ugye egyértelmű, hogy most az jön. Bár azt nem tudom, miért vagyok ebben olyan biztos, de ne csalódok. Valóban kiabálni kezd, és ha nem velem lenne baja, és nem így kezelne talán még elégedett is lennék, hogy legalább ezt eltaláltam, de igazából nem vagyok. Mert ugye, azt állítja, hogy én jöttem ide ezért nekem kéne beszélnem, ami lássuk be... igaz is lehetne, csakhogy én azért jöttem, mert úgy gondoltam ő akar beszélni. Tehát... Akkor nem? De. Na és erre mondja valaki, hogy nem logikátlan.
Végre elmondja, hogy mi baja. Megjegyzem, kifejezetten röhejes, ahogy utánozni próbál, és az ok is, ami miatt éppen utál. Mert az egy vicc volt, és még csak nem is én kezdtem, hanem Bree. Vele pedig azóta is jóban vannak... Szóval nem értem. Az viszont biztos, hogy legközelebb nem hallgatok Breere, mert ha akkor Izzie után megyek, akkor nem kell fél évig azon agyalnom, mi baja, tök feleslegesen. Bár ezen már kell rágódni. Végighallgatom, és ismételten - többször is - emlékeztetem magam, hogy nem szakítom félbe, és nem idegesítem fel magam rajta. Főleg, mert nem vagyok féltékeny... miért lennék? Elvégre... még együtt vannak? Na jó ez tényleg... zavaró... és... és érthetetlen. De ez engem abszolút nem zavar, és Isabellanak is be fogom bizonyítani, hogy téved.
- Akkor kapok kávét? - kérdezem meg csak úgy mellékesen, mert bár megkérdezett azóta sem tett semmit az ügyben. És ez igazán nem szép tőle. Még akkor sem, ha csak instant kávéjuk van, amiért köztudottan nem rajongok. A semminél mégis csak jobb az is.
- Oh, és bocsánat, hogy megpróbáltam viccelni, soha többet nem teszem - a közeledben. De ezt csak magamban teszem hozzá. Az pedig, hogy a hangom enyhén lekezelő, és egyáltalán nincs bennem megbánás - most már - az teljesen más kérdés. Mert ha tényleg megbántottam volna azt mondanám oké. De könyörgöm, az egy poén volt. Lehet rossz poén. De biztos vagyok benne, hogy Breenek tetszett. Nem mintha ez most számítana. Az a kérdés, hogy Iz, mit mond most, megbocsájt, hozza a kávémat, elcseverészünk - én meg a cseverészés - semmis dolgokról majd szépen elmegyek vagy egyszerűen kirak?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Pént. Márc. 07 2014, 13:04

Feszült. Nagyon jó, legalább ennyi haszna volt annak, hogy idejött, és beengedtem, és próbáltam neki elmagyarázni valamit. Lesz ennek még több is, mert ahogy haladunk előre, egyre inkább látom, mi történt. Szóval kiabálni kezdek vele, amit valljuk be, nem nehéz elérnie az olyan kis suttyóknak, mint ő, de ez sem elég. Ne aggódj, Honey, ha te az arcomba vágod a kesztyűt, én azt felveszem!
Odasétálok az ajtóhoz, kulcsra zárom, és a kulcsot szépen a farzsebembe süllyesztem. Nagyon, ó-de-mennyire benne vagyok ebben a játékban! Visszasétálok hozzá, és megállok vele szemben, miután mindent befejezett.

-Nem hiszem el, hogy fél évig nem beszélünk, és a két éves munkám, hogy embert faragjak belőled, kárba veszik.-
Közlöm lemondóan, majd közelebb lépek hozzá, és közelebb, és még közelebb, fenyegetően, mert tudom, mi a gyengepontja, és megállok közvetlenül előtte, hogy továbbra is szikrázó szemekkel nézzek az arcába.
-Na ide figyelj! Addig azon az ajtón nem teszed ki a lábad, amíg meg nem érted, mi a bajom... mert tudom, hogy képes lettél volna megérteni, és nem tudom, mit csinált veled a barátnőd -á, á, á, nem is érdekel!- de hogy ugyanolyan érzéketlen, értetlen, mínusz 100 érzelmi intelligenciával rendelkező kis nyomorult lettél, mint mielőtt megismertelek, az tény, és én nem fogom hagyni kárba veszni évek hosszú munkáját, szóval kösd fel a gatyádat, mert ez fájni fog!-
Kínozni fogom, bezony ám, amíg csak szükségszerű. Mert nagyon téved, ha azt hiszi, hogy megúszhatja ezt ilyen egyszerűen, és ezt bebizonyítom neki, és tudom, hogy olyan távol áll tőle az összes furcsaságom, mint ide Wales, de ha ez kell ahhoz, hogy ismét emberként lehessen kezelni, aki képes érzéseket adni és befogadni, felfogni, akkor bizony előveszem a legőrültebb énemet, és kikészítem vele. Mert tudom, hogy ki tudom, és tudja, hogy ki tudom, szóval egy mindent sejtető pillantást kap is a közelgő kínzatásokból, ami rá vár, ha nem erőlködik, azután megpróbálom neki elmagyarázni. Remélem, fél már!
-Nem azzal van a baj, hogy viccelni próbálsz... lássuk be, ez nem az erősséged, de megbántottál, amiért pedig bocsánatot kell kérned, mert ott a körülményekkel volt a problémám. Azzal, hogy tudtad nagyon jól, te nézted végig élőben, mennyire összeomlottam, tudtad, hogy gyógyszereket szedek, hogy kezelésekre járok, napokig piszkáltál, hogy hogy nézek ki, és hogy nem vagyok önmagam, és ezek után, amikor egy kicsit is rám kacsint a boldogság, te mit csinálsz?! Kigúnyolsz!-
Türelmesen magyarázok neki, és csak az utolsó szót kiabálom rá. Figyelek, értette-e, mi a problémám, vagy még magyaráznom kell, hogy miért volt érzéketlen, és tapintatlan.
-És meg ne próbálj nekem azzal jönni, hogy te ilyen vagy, mert lesz*rom, mert ez nem rólad szólt, hanem RÓLAM, és mindketten tudjuk, hogy tudsz empatikus lenni, szóval nekem ne játszd meg magad, mert nem vagyok rá vevő, hanem ismerd be, hogy f**fej voltál!-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Szomb. Márc. 08 2014, 01:08

Pofon? Igen ez az. Mi az, hogy ő fáradozott azon, hogy ember legyek, és mi az, hogy kárba veszett? Heló! Emlékeztessem rá, milyen voltam szakítás után? Szerintem most klasszisokkal jobb vagyok. Meg leginkább - teljességgel önmagam. Persze az lehet, hogy neki ez nem tetszik, és lehet, sőt biztos, hogy ez volt a baj a kapcsolatunkban is, hogy meg akartam változni, hogy megfeleljek neki. Nem ismerném el soha, de volt ilyen szándékom és akárhogy is... Nézem, ahogy az ajtóhoz megy, és bezárja. Még a szemöldököm is felhúzom, ilyet sem láttam tőle már nagyon rég. Na meg, most miért?
Nagyot nyelek. Nem értem mit akar, de az biztos hogy soha többet nem támaszkodom a falnak ha nála vagyok mert így lehetetlen menekülni, már pedig vészesen közel van. Mármint, érzem az illatát, a forró leheletét, de még a bőre melegét is. Vagy csak képzelem? Fogalmam sincs, de érzem, érezni vélem, és nem akarom ezt érezni. Nem mintha tudnám befolyásolni a dolgot mert nem tudom. Még arra is kényszeríteni kell magam, hogy ne csukjam be a szemem. Mert ha azt megteszem tuti vége mindennek...
Oké, elérte, hogy ne jussak szóhoz, és még csak félbe se tudjam szakítani, pedig azt kéne. Most tényleg So Ra-t szidja? És mi az, hogy mínusz 100 az érzelmi intelligenciám? Mi fog fájni? Le vagyok maradva. De legalább kilép a személyes terem intim szférájából. Vagy nem? Lehet korai volt az "öröm" még mindig túl közel van, és magyaráz, én meg egy kezemen meg tudom számolni életemben hányszor éreztem hasonlót. Türelmes, de ahogy az utolsó szót kiáltja megrezzenek. De még nincs vége... Hozzá fűz még pár mondatot, én pedig csak nyelek. Nem tudom mit, de kezd száraz lenni a torkom, és azon kapom magam, hogy rám nem jellemző módon magyarázkodom neki.
- Jól néztél ki... azt hittem jobban vagy... Aztán Bree azt mondta hogy ne menjek utánad, és hagyjalak és... - elhallgatok. Kicsit megköszörülöm a torkom, ahogy rájövök mennyire szánalmas vagyok. Kihúzom magam rendesen, lepillantok rá, és ha nem is könnyedén, de az előbbinél őszintébben, kinyögök egy bocsánatkérést.
- Bocs... - és tudom, hogy nem tökéletes, de van nekem büszkeségem és épp most hordott le a sárgaföldig, amiért a minimum lenne hogy ő is bocsánatot kér, de ezt inkább nem teszem szóvá. - Oké ez megvolt... Továbbléphetünk?
Pillantok rá kérdőn, bízva benne, hogy eléggé magabiztosnak és tekintélyt parancsolónak látszom még mindig, nem mintha ez őt valaha is meghatotta volna, de a közérzetem jobb tőle....

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Szomb. Márc. 08 2014, 12:13

Látom, hogy figyel. Látom, hogy feszült. Látni vélem, hogy érdekli, és határozottan látom, hogy összerezzen, amikor rákiabálok. Hazudnék, ha azt mondanám, nem érzem azt, hogy ez megfelelő elégtétel volt, mert ezt érzem, és jó érzés, hogy úgy tűnik, talán kezdi felfogni, hogy igenis nagyon komoly problémám van vele, és ezt ő okozta, nem a körülmények, nem valaki más, és nem én vagyok túl érzékeny.
Magyarázkodni kezd, ami azt bizonyítja, van remény, mert ilyet rég hallottam tőle. Persze a pillanat nagyjából ahogy jön, elillan, de tudom, hogy őszinte volt, mert ilyen helyzetbe sosem hozná magát önszántából, ha nem gondolná úgy a dolgot. Még várom, hogy megtegye az utolsó lépést is, tudom, hogy képes rá, és ki is nyögi végre, sokkal őszintébben, mint az előbb, és végre arra irányulóan, amiért bocsánatot kell kérnie.
Persze nem marad sokáig távol igazi önmaga, amire csak elmosolyodom, és ahelyett, hogy bólintanék, vagy válaszolnék, hogy igen, csak odalépek megint hozzá, és nemes egyszerűséggel átölelem. Ha nem akar visszaölelni, akkor addig tartom, amíg meg nem teszi, és nem engedem el. Nem tudnám megmondani, mikor öleltem meg utoljára, de ez most jól esik, talán, mert olyan régen nem láttam. És hiányzott, nagyon, de ezt még inkább nem kötöm az orrára - talán soha.
Sóhajtok egyet, ahogy ellépek tőle, és úgy érzem, hogy legalább... nem tudom, mennyi 100 kiló, mármint, sosem éreztem annyit, de most annyival könnyebbnek érzem magam!
Odasétálok a szekrényhez, előveszek neki egy bögrét, meg az instant kávét, és bekapcsolom a vízforralót is.

-Szóval Annaval aludtál a Gólyatáborban... nem semmi! Soso tudja?-
Persze sokkal aktuálisabb témát is elővehettem volna, de mindketten tudjuk, hogy ha felhozom a múlt heti elnökségit, amikor annak az idióta Stevensnek az orrán folyt ki röhögésében a kóla -oké, vicces volt, nagyon- az nem én vagyok igazán, mert ezek a szaftos dolgok jobban érdekelnek.
Amint elkészül a kávé, oda is adnám neki, de aztán eszembe jut, hogy nem emlékszem, hogy issza.

-Mit kérsz bele?-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Hétf. Márc. 10 2014, 07:31

Fogalmam sincs, mit vár tőlem, hogy mennyire fog még mindig haragudni. Teljesen kiszámíthatatlan, és logikátlan, minden, amit tesz vagy mond. S bár hazudnék, ha azt mondanám, megértettem mindent, amit mondott, mert ez nem így van, de a rá vonatkozó részeket felfogtam. És jelenleg ezek a legfontosabbak. Meg hogy, végre hagyjuk az egészet a fenébe. Igaz, a bocsánat kérésem nem volt tökéletes, de bízom benne, hogy tudja, tőlem ez is sok, és értékeli. Várom is a választ, azonban az elmarad, helyette valami teljesen más történik.
Egy pillanatig meredten állok, és abban is biztos vagyok, hogy a szemeim is kikerekednek, de ezt szerencsére ő nem láthatja. De az egész, tényleg csak egy pillanat, mert hiába tudom, hogy ez nem helyes, az illata, a közelsége... az nem olyasmi, amit figyelmen kívül tudnék hagyni.
Köré fonom a karjaimat, és egy kicsit közelebb is húzom magamhoz. Az arcom a hajába temetem, úgy szívom újra az illatát. A szemem is lehunyom, és egy kicsit átadom magam az érzésnek, amit kivált belőlem. Olyannyira, hogy képes vagyok tökéletesen bárgyú dolgokat mondani.
- Hiányoztál - amint kimondom, meg is bánom, de nem hiszem, hogy vissza tudnám szívni. És az is kizárt, hogy ne hallotta volna, hiszen közvetlen a füle mellett szóltam el magam. Elenged, én meg vetek rá egy kutató pillantást, vajon mit szól ahhoz, amit mondtam, de remélem, hogy nem teszi szóvá.
Nem teszi. Helyette teljesen más témát hoz fel, ami megint csak meglep, de erre kivételesen könnyedén tudok válaszolni.
- Az előbb még nem érdekelt, hogy mit csinált velem... - megköszörülöm a torkom  - amúgy tudja. Nem hiszem, hogy lett volna esélyem titokban tartani. Elmondtam neki, mielőtt elkezdődött a félév.
Közlöm nemes egyszerűséggel, és megvonom a vállam. Nem olyan érdekes az az éjszaka, mint ahogy egyesek emlegetni tudják. Én egyáltalán semmire nem emlékszem, de minden ruhám a helyén volt, csak a cipőm nem, ami logikus, lévén, hogy ágyba nem fekszik az ember cipővel. Annan mondjuk nem tudom mi volt, de nem is érdekel. Ő is azt mondja, hogy nem volt semmi, és  én a kettőnk emlékeinek hiszek, nem a mondvacsinált hülyeségeket.
- Semmit. Épp elég borzasztó, hogy ezt kávénak merik nevezni, ha hozzá teszel valamit, a maradék kis íze is eltűnik... - csalódott vagyok, amiért nem emlékszik, hogy iszom a kávét, ezt azonban még magamnak sem vagyok hajlandó elismerni. Helyette az ő módszerét használom, és terelek.
- Szóval... - nem mintha ez jobb téma lenne, sőt, kifejezetten nehezemre esik feltenni a kérdést, de megteszem, és remélem, a hangom, nem árulkodik most sem, hogy valahol, tényleg zavar, hogy régebb óta van együtt a pizzás sárccal, mint amennyit velem töltött. - Megdöntötted a saját rekordodat párkapcsolatok terén?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Hétf. Márc. 10 2014, 21:54

Jól esik a széles vállakat karolni, és nem kerüli el a figyelmemet, hogy közelebb húz magához, hogy szorosan tart, és az sem, hogy a hajamba szippant. Nekem is tetszik az ő illata, olyan bizonytalanul biztonságos, és próbálok úgy is tenni, mintha ez nem is lenne több, és más, mint két barát kibékülése. Elvégre az is!
Amikor meghallom azt a szót, a bizonyosat, amit én is gondolok, és érzek, megdöbbenek. Kettőnk közül mindig én voltam az, aki képes volt ilyeneket kimondani... na jó, főként azután, hogy szakítottunk és elhitte, hogy tényleg. Hogy meglep vele, nem kifejezés, nem is tudok rá reagálni, csak tovasiklunk felette.
Gúnyolódni kezd, amit a szokásos módon egyszerűen figyelmen kívül hagyok, majd egy kétkedő pillantással, vigyorogva sétálok kávét csinálni neki.

-És mit mondott minderre?-
Kérdezem kíváncsian, mert igazából ebből a reakcióból le lehetne szűrni, hogy vajon mit szólna, ha egyszer kiderülne, hogy Zinnel szexeltünk, amikor ők már jártak... bár nem, hogy arra hogyan reagálna, azt sosem fogjuk megtudni, amíg meg nem tudja a tényt, mivel én vagyok a nő, akivel a párjának először volt szexuális kapcsolata, és akibe tovább volt szerelmes, mint amennyi időt együtt töltöttünk. Akit utál, és én sem rajongok érte, de mindegy is, várom a válaszát, elkészül a kávé, és odaadom neki tisztán.
-Te is nekem.-
Válaszolom még az iménti szavaira, de aztán nem mondok és mutatok ennél többet. Visszalépnék a hűtő felé, hogy kivegyem magamnak a narancslevet (már sokkal kevesebb gyógyszert szedek, de még mindig nem igazán keverhetem koffeinnel) amikor elhangzik a téma, ami ezt az egészet kiváltotta közöttünk.
-Ami az időtartamot illeti.-
Mondom zavartan, kissé elpirulva, ahogy kiveszem a narancslevet, és csak arra figyelek, hogy becsukjam az ajtót, a poharat elővegyem, és töltsek. A mozdulatok kiszámítottak, mintha nem is egy hétköznapi dolgot, hanem agyműtétet csinálnék, nagyjából úgy tűnhet, amekkora figyelmet fordítok rá, de valójában zavarban vagyok, mert hirtelen jó ötletnek tartom megosztani vele a hiányosságot, hogy jobban érezze magát, de ettől meg rögtön bűntudatom is van, hiszen nekem a pasimat kéne támogatnom, nem pedig... elárulnom, de ez nem is az! Csak megbeszélem a kérdést egy barátommal... aki történetesen az exem és rosszul esik neki, hogy vele nem voltam olyan sokáig. Na bumm. Igen, na bumm.
-De azért... öhm... nem... öhm... hümm... minden tekintetben olyan nagyon előrehaladott a dolog.-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Kedd Márc. 11 2014, 11:00

Jól esik az ölelése, a közelsége. Egészen megnyugtató. Igaz eddig azzal sem voltam tisztában, hogy nem vagyok nyugodt. De nem baj. Persze, amennyire megnyugtat annyira fel is kavar. Ezért is teszek meggondolatlan - de igaz - kijelentéseket, de aztán szépen hagyom is a dolgot. És Izzie sem boncolgatja a témát. Kicsit talán meglepettnek látszik. Szívesen az orra alá dörgölném, hogy na ki az érzelmi 0, de az annyira nem én lennék... Na meg ezzel cukkolna életem végégig, úgyhogy a téma terelésbe könnyedén belemegyek. Helyet foglalok az egyik széken, úgy kezdek mesélni.
- Khm... Nos... lehet az igazságnak egy szépített verzióját mondtam el neki... - kezdek bele óvatosan, de sejtem, hogy ez nem lesz elég, így miután megkapom a kávém, és elégedetten elmosolyodom Izzie szavaira, folytatom - Szóval az volt a lényeg, hogy Anna nagyon berúgott, ezért hazakísértem, majd szépen visszabuszoztam a koliba... és csak annyi ideig voltam ott, amíg besegítettem az ágyába... - belekortyolok gyorsan a kávéba, mert bár Izzie nem volt ott, azt hiszem sejti, hogy a valóságnak több köze van a pletykákhoz, és sajnos abban is biztos vagyok, hogy ő is látott részegen azon a héten... De ez mégis csak jobban hangzik, mint a, fogalmam sincs hol voltam, kivel, és mi történt... A reggelre emlékszem, hogy az ablakon keresztül lettem kidobva, hogy a cipőmet utólag dobták utánam, hogy a buszmegállóig kétszer hánytam, és a buszon is sikerült egyszer kidobni a taccsot. A koliba nem tudom hogy jutottam el, de van egy sejtésem, hogy elestem párszor a lépcsőn, mert tele voltam kék-zöld foltokkal. Szóval nem, nem mondtam el az igazat...
- Elég mérges volt... Féltékeny Annara, mióta megtudta, hogy hoz nekem kávét. Vagy mióta azt mondtam, hogy az finomabb, mint az övé? - kicsit elgondolkodom, mert ebben nem vagyok pontosan biztos, hogy melyik is, de végül is lényegtelen.
- De végül megenyhült - fejezem be a történetet, és megiszom a kávét. Aztán mivel, engem már kibeszéltünk, én kérdezek. Egyébként is kíváncsi vagyok, mit tudhat Daryl Brooke, amit én nem. Őszintén? Tudom, hogy nem kéne zavarjon, de zavar. Főleg, mióta tudom, hogy Andersonnal barátok. Azóta be sem tettem a lábam a kávézójába. So Ra-t is el akartam tiltani... de abból is csak vita lett, így végül megegyeztünk, hogyha érte megyek a kocsiban megvárom. Ennyi. De be, nem megyek.
Figyelem Isabellát és meglep, hogy zavarba jön, és egészen megnyugszom, ahogy nagy nehezen bevallja, nem is olyan tökéletes a dolog. Mert hát, mi másról lehetne szó? Ha "nem minden tekintetben"... Próbálom elfojtani az újabb elégedett mosolyt, de a szám sarka így is felfelé görbül, ahogy megkérdezem.
- Ezt hogy érted?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Hétf. Márc. 17 2014, 21:41

Amikor ő kiejti a száján, hogy szépített verzió, az én arcomon a vigyor már majdhogynem körbe ér. Gondoltam rá, hogy valami nem stimmel, So Ra nem az a lány, aki ne lenne féltékeny... és nem egyszerű lekapcsolni se a kis ugráló bolhát. Szóval felettébb élvezem, ahogy Zin színt vall, és elmondja, hogy hazudott a lánynak... ejnye!
Ahogy hallgatom a részletesebb verziót, persze, hogy elnevetem magam. Zin vitte Annat! So Ra tényleg nagyon kétségbe lehet esve, ha ilyen kamu dumát bevesz... Anna, a tündéri ártatlanság, majd pont annyira elázik, hogy őt kelljen vinni! Még kicsit meg is lep, hogy So Ra tényleg ennyire könnyen átejthető, de jobban elfoglal az, hogy kárörvendően nevessek az egészen, mint hogy ezt szóba hozzam.

-Annat... te... részegen... folytasd csak.-
Már szó szerint pukkadozok szemben vele az ágyamon ülve a narancslevemet szorongatva, majd amikor közli, mit mondott So Ranak, akkor aztán tényleg nagyon kiröhögöm. Muszáj... érzelmi nulla, ahogy mondtam.
-Nem hiszem el, hogy ezt mondtad neki! Ez pont olyan téma, mint a kövérség... remélem emlékszel még, arról mit tanítottam!-
Félelmetes, mennyire jól esika társasága, hogy milyen könnyű vele lennem, hogy milyen rég nevettem ilyen jót utoljára, és milyen jól érzem most magam. Határozottan ijesztő, de aztán leolvad a "mosoly" a képemről, amint akasztják a hóhért...
-Hogy értem?! ÚGY!-
És utóbbi szavam egy közismert egyezményes nemzetközi jelzés, mint az AZT, az IZÉL, és még sorolhatnám. A szexet takarja, na... és tudom, hogy tudja, és tudja, hogy tudom, hogy tudja, és tudom, hogy tudja, hogy tudom, hogy tudja, és mégsem elég neki ennyi. Természetesen nem, miért is hittem, hogy az lesz? De ha már nem, akkor csak lazán keresztbe vetem a lábaimat, és nyíltan ránézek, amolyan, ha akarod, megkapod módon.
-Még nem szexeltünk, mert sosem tudtunk rá rendes időpontot egyeztetni.-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Kedd Márc. 18 2014, 08:27

Jó tudni, hogy legalább valakit megnevettet a történetem. So Ra természetesen ezen a változaton sem szórakozott. Inkább azt hallgattam, hogy miért pont nekem kellett hazakísérnem azt a lányt? Hol volt a többi - egyedülálló - srác, meg ehhez hasonlók. És igen, volt belőle rengeteg konfliktusunk, de hiszem, hogy mostanra megoldódott. Izzie azonban nevet, és nekem tetszik ez a hang. Az én szám sarka is felfelé görbül, hiába igyekszem ellenkezni.
- Nincs tovább - vonom meg a vállaimat. Ezen igazán nincs mit többet magyarázni. Valószínű, hogy So Ra is sejtette, hogy az igazság valahol az én sztorim és a pletykák között van. De nem akarok ezzel foglalkozni. Sokkal fontosabb - jelenleg -, hogy Izzievel újra beszélgetünk, és én meg tudom őt nevettetni. Hiányzott ez, hiányzott ő. És igazából még ez a kis mosoly is jól esik.
Azonban a mosolyom gyorsan leolvad. Kövérség? Kövérség... Kattognak a kerekek, de egész biztos vagyok benne, hogy fogalmam sincs miről beszél. És ez rossz, mert ha tényleg beszélt erről, akkor Bree-nél nagyon elrontottam a dolgokat. Nagyokat pislogok. De nem jut eszembe semmi sem. És bár sejtem, hogy ezt bevallani nem túl helyes dolog - túl kíváncsi vagyok.
- Esetleg felfrissítenéd a tudásomat? - óvatos kérdés, és fel vagyok készülve a következményekre is. Vagy nem. De igazából mindegy. Azt gondolom a nehéz részén túl vagyunk, és végre ha ki teszem innen a lábam, nem kell attól tartanom, hogy holnap megint nem áll velem szóba...
Engem kivesézünk, és végre azt is megtudom, hogy mitől olyan nagy szám Daryl Brooke. Vagy is nem. Csak azt tudom meg, miben nem olyan nagy szám, és őszintén szólva, tényleg nehezen értem, hogyha ez igaz, hogy lehetnek még együtt. De nem tehetek róla, egyszerűen feldob ez a tény - nem mintha az én nemi életem So Ra-val olyan "előrehaladott" lenne. De én elhatároztam, hogy nem sürgetem. Izzienél viszont ez annyira hihetetlenül hangzik. A magyarázata pedig... Elröhögöm magam. Eleinte még sikerül köhögésnek álcázni, de aztán már azt sem.
- Időpontot? - kérdezek vissza, még mindig röhögve, ahogy elképzelek egy ilyen telefonbeszélgetést, ahol a téma, mikor érsz rá, hogy szexeljünk - Én ennél spontánabbnak ismerlek...
Állapítom meg, és ahogy lassan lenyugszom, az is sikerül, hogy kérdőn nézzek rá. Most komolyan. Nem hiszem el, hogy még nem estek egymásnak a pizzázó egyik asztalán zárás után, vagy valahol hátul. Brooke kocsijában... akárhol!
- Ez a Brooke... pap, vagy mi? - teszem fel végül az egyetlen logikusnak tűnő kérdést, hiszen mi más oka lenne rá, hogy ne akarjon egy ilyen nővel... Khm... Oké, ezt én sem gondolom tovább. Mert én speciel pont nem akarok. Nem én! Soha többet! Öhm...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Kedd Márc. 18 2014, 14:22

Nincs tovább... lehet jobb is, hogy nincs tovább, mert rohadt dolog lenne röhögésben meghalni, és közel álltam hozzá. Zin annyira lúzer tud lenni néha, de az a szórakoztató fajta, aki nem kiábrándító, hogy az már... Ziniális!
-Ha megkérdezi a barátnőd, kövér-e, mit csinálsz?-
Kérdezem, és bízom benne, hogy emlékszik rá, legalább így már, mert különben tényleg sokkal rosszabb a helyzet, mint hittem. De nem mond semmit, így végül sóhajtok egyet, és rosszallóan megcsóválom a fejem.
-Nem nézel rá, nem húzod az időt, csak rávágod, hogy nem. Tudod, mint amikor te kérdezed, hogy elég nagy-e...-
Vigyorgok, ahogy elismétlem neki a leckét. Kapcsolati íratlan szabályok... ha bármi mást tesz, abból veszekedés van, ahogy fordítva is.
-Nem kellett volna azt mondanod, hogy Anna kávéja jobb. Azt kellett volna mondanod, hogy az övé a legeslegjobb.-
Magyarázom, de igazából mindketten tudjuk, hogy már késő bánat a részéről, ha most mondana mást, vagy magyarázkodna Sosonak, abból csak még nagyobb balhé lenne. Talán egyszer majd megtanulja végre...
De aztán én kerülök a bitóra, és kegyetlenül ki is röhög. Persze nem ellenkezem, mert megérdemlem, és ahogy belegondolok, tényleg iszonyat nevetséges ez a helyzet.

-Jól van na, ő nem annyira szabadszellemű, mint én, és különben is, van két munkahelyem, meg két iskolám, és neki is ott a gyereke, meg a kávézó...-
Magam sem tudom, miért, de magyarázkodom neki. Úgy érzem, ez a helyes, hogy ezt kell tennem, de aztán nagyon röhögni kezdek én is Daryl kárára, amikor Zin megkérdezi, pap-e, amitől persze bűntudatom van, de erősebb a röhögés kényszere.
-Kuss!-
Intem azért le a nagy röhögés közepette, na nem, mintha abba tudnám így is hagyni. Ennél már csak az lett volna rosszabb, ha azt kérdezi, meleg-e...

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   Kedd Márc. 18 2014, 14:57

Rávágom, hogy nem. Ez az egyetlen dolog, ami eszembe jut, de ebben nincs semmi trükk, mert hát így van. So Ra nem kövér. Szerintem tökéletes. Legalábbis ruhában annak látszik, és az a pár alkalom amikor kicsit kevesebb ruhában láttam, szintén ezt támasztotta alá. Épp ezért nem is értem én ezt a kérdést. De végül csak megkapom a választ, és felhúzom a szemöldököm, mert ez így túl egyszerű, és nem is értem, de nem fogok vele ezen vitázni.
- Soha nem kérdeznék ilyet senkitől sem - csak most. Hogy felhozta. Igen, lehet érdekel, mit gondol egy nő erről. De ki van csukva, hogy én ezt tényleg megkérdezzem... inkább meghalok tudatlanul, vagy éppen abban a bizonyosságban, hogy mivel sosem panaszkodott elér nagy. Jut eszembe, mintha már mondott volna ilyet... Ah... miért agyalok én most ezen? Valószínűleg mert az utóbbi időben egyáltalán nem volt nagy, és nem is lesz, egy darabig.
- Ahha... hazudjak... világos... - csak nem tűnik éppen jó megoldásnak. Bár mostanában ebbe is kezdek belejönni, már bűntudatom is egyre kevésbé van miatta. Szóval nem éppen jó a helyzet. De azért nem kötekedem tovább, hanem őt faggatom, vele mi van.
- Oh, így már mindent értek! Nem is találkoztak! Így könnyű sokáig együtt lenni valakivel! - Ez az egyetlen logikus magyarázat. Mert egyszerűen fel nem foghatom, hogyha találkoznak, hogy nem jutnak el az ágyig... vagy legalább egy asztalig. Csak addig, hogy néhány ruhától megszabaduljanak. És pont ezért, egész biztos vagyok benne, hogy valami nem stimmel Brooke-kal. Röhögök is, ami nem szép dolog tőlem, de nem bírom megállni, és Izzie is nevet, szóval igazán nem bánom. Még az ahogy csendre utasít is vicces, de azért sikerül moderálnom magam, és nagy komolyan fel is állok.
- Nos, akkor mielőtt kiderülne, hogy épp az értékes idődet rabolom a hercegedtől, magadra hagylak.
Remélem nem veszi sértésnek. Amit szerettem volna - beszélni és megköszönni az ajándékot - azt megtettem, és most már biztos nem fogjuk kerülgetni egymást, szóval visszatérhetek én is a saját elfoglaltságomhoz: a tanuláshoz. Sajnos muszáj.
- Még egyszer kösz az ajándékot! - mondom és közelebb hajolok, hogy adjak az arcára egy puszit, aztán tényleg magára hagyom, és meglepően könnyedén térek vissza a saját szobámba.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin   

Vissza az elejére Go down
 

I hurt myself by hurting you - Izzie && Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-