Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Are you teasing me? - Melia & Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Are you teasing me? - Melia & Zin   Szomb. Jan. 18 2014, 09:39

Vizsgaidőszak. Utálom, és azt hiszem, idén utálom a legjobban. Van olyan nap, hogy két vizsgám van, és ha mégsem vizsgázom éppen akkor vagy gyakorlaton vagyok, vagy a szakdolgozataimmal szenvedek. Mert épp itt tartok, a szenvedős résznél.
A szemem alatti karikák már-már olyanok, hogy a barátnőm tuti nem ismerne rám, pedig minden reggel megpróbálom bekenni őket valamilyen krémmel, de már csak halványítani tudok rajtuk eltüntetni nem lehet a sötét foltokat. Pedig még aludnék is, ha tudnék... Csakhogy nem tudok. Akárhogy próbálkozom nem megy. Többnyire csak forgolódom, amitől viszont a falramászom, így általában egy könyv felett kötök ki, hiszen a tanulás hasznosabb időtöltés mint a szenvedés.
Most is egy ilyen fantasztikus éjszaka utá várom, hogy végre bemehessek vizsgázni. Nem mintha nehéz lenne bejutni, de ez tipikusan egy olyan vizsga, amin jobb szeret mindenki túl lenni, így hagyom a hülyéket, hogy ők menjenek először, közben meg abban bízom, hogy mikor sorra kerülök, az oktató már annak örülni fog, hogy nem azzal kezdem, hogy írja már be, hogy megbuktam. Mert hát... vannak ilyenek is. Ezt amúgy sosem fogom megérteni, de nem is hiszem, hogy értenem kéne.
Amikor egy újabb szerencsétlen jön ki a teremből, és vagy 5-en megrohamozzák, hogy "Naaa, mi volt?" akkor lesz elegem, és döntök úgy, hogy szerzek egy kávét. Felállok és célbaveszem a legközelebbi kávéautomatát. Útközben betérek a férfimosdóba és ellenőrzöm, hogy minden rendben van-e? Az ingem, a nyakkendőm, a nadrágom, a zakóm, a cipőm, de még a hajam is tökéletes. Az egyetlen dolog, ami nem tetszik a tükörképemen, azok a karikák a szemem alatt. Bár már kezdem megszokni őket... Gyorsan megmosom a kezem, aztán megyek is tovább az eredeti célom felé.
Nem is foglalkozom senkive és semmivel, csak akkor kezdek el pislogni, mikor a szemembe ötlik egy vörörs hajzuhatag.
Utánafordulok, még a fejem is oldalradöntöm. Nem, ez nem Isabella. Sóhajtok egyet, és egészen megnyugszom. De közben meg kíváncsi is vagyok. Fogalmam sincs miért, talán mert ritkán látok ilyen hajszínt. Persze rengeteg vörösre festett lány rohangál az egyetemen, de nem ilyen árnyalat... Ugye ért mindenki?
Szóval szépen megfordulok és észrevétlenül próbálok utána lépdelni. Próbálok, mert hogy amerre megy, sehol senki a folyosón, s hiába lépdelek csendesen, így is visszhangzik a talpam alatt a kő. Na meg... A nőknek van egy ilyen különleges képességük, hogy hátul is van szemük, Tuti észrevette, hogy mennyire megnéztem, amikor elment mellettem.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Melia Lawson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Are you teasing me? - Melia & Zin   Vas. Jan. 19 2014, 11:40

Az első vizsgáim most zajlanak, és nagyon élvezem őket. Igaz, az elmúlt pár napban nem nagyon tudtam aludni, mert készülni kellett a vizsgákra, de annyi baj legyen. Most is épp az egyik vizsgámra sietek. Nem aggódok amiatt, hogy rossz lesz, mert nagyon sokat tanultam és kívülről tudok mindent. Beszéltem néhány felsőbb évessel, és azt mondták nagyon nehezek itt a vizsgák, de én még nem szembesültem ezzel, igaz még csak három vizsgán voltam egyik sem tűnt nehéznek.
Ahogy a folyosón sétálok, látom az aggodalmas arcokat a velem szembejövőkön. Csak mosolygok rájuk és nem érdekel, ha bolondnak hiszek. Ki tudja, lehet, hogy az vagyok, de engem egy kicsit sem zavar. Ez vagyok én. Ahogy tovább megyek, a folyosón arra leszek figyelmes, hogy egy srác, aki a mosdóból jön ki  hatalmas szemekkel néz utánam. Tudomást sem véve róla megyek tovább a folyosón, és közben halkan elkezdek dudorászni, közben felidézem a tanultakat egy kis fejtorna mindig jót tesz.
A hátam mögül, halk lépteket hallok, olyan, mint ha valaki követne, de ez lehetetlen, ugyan ki követne engem az iskolában. Abba hagyom a dudorászást, mert a folyosó időközben kiürült.  De a lépteket még mindig hallom magam mögött. Kicsit kezdek megijedni, és a vállam fölött hátra nézek lehetőleg észrevétlenül. Akkor látom meg azt a srácot mögöttem, aki az imént megbámult.  Kissé megnyugszom, hogy nem egy pszichopata követ és tovább megyek azt remélve, hogy a következő kanyarnál úgyis elfordul. Sajnos nem ez történt, ugyan úgy jön egyenesen, pont, mint én. Egy mély levegőt veszek, és megfordulok, közben vörös fürtjeim az arcomra esnek.
- Szia, segíthetek valamiben? – kérdezem tőle, rámosolygok, és a hajamat kitűröm, az arcomból.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Are you teasing me? - Melia & Zin   Pént. Jan. 24 2014, 13:50

A vizsgákból egyszerűen elegem van. Azt gondoltam mostanra elfogynak, de még van a félévben kettő (a main kívül), plusz majd a következőben az államvizsga meg a szakdogavédés, kétszer. Gondoltam rá, hogy előrébb hozatom valamelyiket, de örülök, hogy nem tettem, már most elegem van az egészből, hát még akkor mi lenne?
A mosdóban hamar végzek, már csak a kávém kéne, de arról meg elvonja a figyelmem egy vörös hajzuhatag és rögtön meg is feledkezem róla.
Fogalmam sincs miért követem ezt a lányt, de követem, pedig már nagyon nem azon a folyosón vagyunk, amin nekem lenne kéne. Erre még kávéautomata sincs, szóval még csak arra sem foghatom, hogy amiatt. Pedig megtenném, mert sokkal ésszerűbb, mint a hajad színéről nem tudtam levenni a szemem. Már pedig, az igazság inkább ez az utóbbi. Valószínűleg az alváshiány meg a nemrég kapott ajándékom kavarnak össze, de ez nem olyasmi, amit ennek az ismeretlen lánynak az orrára kötnék.
Meg kéne fordulnom és visszamenni a kávéautomatához, mégsem teszem, mert egyszerűen csak jól esik nézni, ahogy a haja balra-jobbra libben. Teljesen elment az eszem, és mire erre rájövök késő, mert meg is fordul, meg is szólít. Egy néma pillanatig gondolkodom, mit is mondhatnék, de aztán nem bonyolítom túl a dolgot. Magamat adom, mint mindig.
- Igen, két dupla eszpresszót kérek, a B105-öshöz - a terem, ahol a vizsgám van, majd az órámra pillantok - három perc múlva.
És mielőtt a dolog tényleg furán venné ki magát meg is fordulok, és nyugodt léptekkel visszaindulok. Csakhogy pár lépés után megálljak, visszaforduljak, és hozzáfűzzem.
- Cukor nélkül - aztán zsebre vágom a kezeimet, és mintha mi sem lenne természetesebb ismét elindulok. Közben pedig, azt hiszem, azt várom, hogy válaszoljon valamit, utána szaladjon és közölje, hogy nem a titkárnőm, vagy valami ilyesmi. De persze fogalmam sincs hogy fog reagálni. Az is lehet, hogy őrültnek titulál és egyszerűen tovább megy. Viszont akkor én fogom megtalálni, mert mégiscsak a kávémról van szó.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Melia Lawson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Are you teasing me? - Melia & Zin   Szomb. Jan. 25 2014, 15:03

Nos, már alig várom, hogy a teremhez érjek, és végre elkezdhessem a vizsgámat. Már nagyon várom, mert egész este erre tanultam és még ki tudja hány délutánt töltöttem a könyvtárban vagy a szobámban. Ahogy a terem felé megyek egy srác bámul meg, majd valaki követni kezd, és miután megpillantom, a hátam mögött azt a srácot megfordulok és felteszek neki egy kérdést.  A válasz már nem annyira tetszik.
- Bocsi, de nem hallottam, jól amit az előbb mondtál. Megismételnéd? – mondom, neki miközben felhúzom a szemöldököm. Ha ismételten azt a választ kapom, akkor veszek, egy mély levegőt odamegyek hozzá és a képébe vágom.
-Várj egy kicsit. – mondom és veszek, egy mély levegőt majd fojtatom.
- Én nem vagyok a titkárnőd– az biztos, hogy ez a srác nem száz százalékos.  Most komolyan azért követett, hogy két dupla eszpresszót kérjen tőlem?  Még csak nem is ismer és én sem ismerem őt. És amúgy is mit gondol magáról, hogy csak leszólít egy lányt a folyosó kellős közepén és közli, vele mit akar, ráadásul egyből visszafordul, mint aki jól végezte dolgát.
- Amúgy neked ez a szokásod. Ismeretlen lányokat szólítasz le a folyosón, hogy csicsáknak használd őket? – teszem a kérdésemet kissé hangosabban, mint szerettem volna. aztán várok, hogy valami ésszerű magyarázatot kapjak tőle.  Bár az is megfordult a fejemben, hogy szó nélkül továbbmegyek. De látszik, rajta hogy fáradt a szemei alatt akkora karikák vannak, hogy az vámpír is megirigyelné őket. Lehet, hogy összekevert valakivel? De ez akkor sem mentség vagy a barátaival is ennyire bunkó?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Are you teasing me? - Melia & Zin   Kedd Márc. 04 2014, 20:36

Az élet olyan bonyolult, és senki sem próbálja megkönnyíteni a környezetemben. Most is, csak egy kávét szeretnék, erre egy vörös hajú lány eltereli a figyelmem, és mire észbe kapok már meg is áll, szembe is fordul velem, és - jogosan - kérdez. Az már más kérdés, hogy nem jól csinálja. Ha esetleg azt kérdezte volna miért követem vagy ilyesmi, akkor én is valami más válaszon törném a fejem, de a segítség-e kapcsán, természetes, hogy a kávéhoz térek vissza. Na már most, ha már segíteni akart, akkor miért akad fent, hogy kértem egy kávét. Szerintem semmi oka rá. Nyugodt maradok, és már majdnem kedvesen válaszolok neki.
- De. Tökéletesen jól hallottad - bár azt megjegyzem roppant szórakoztató az a fej, amit vág. Ha másért nem ezért már biztosan megérte az egész. És igen, ezt a hatást még fokozni is tudom. Komolyan mérges? És miért van az, hogy tetszik? Egyáltalán miért van az, hogy mindig a mérges nők tetszenek? Nem most fogok ezen agyalni inkább csak megengedek magamnak egy apró - alig észrevehető - mosolyszerűséget.
- Oh nem? Nahát... Azt hittem... - játszom meg magam, és kifejezetten és tényleg egyre jobb kedvem van, de azért visszafogom magam, és hogy neki se legyen túl rossz, el is indulok, indulnék, hogy magára hagyjam. De, vagy nem tanul elég gyorsan, vagy egyszerűen csak keresi a bajt. Visszafordulok, és úgy nézek rá, mint valami idiótára.
- Már elnézést, de nem Te kérdezted meg, hogy segíthetsz-e? Én csak elmondtam, mivel segítenél. Ha ez is problémát okoz, inkább ne tegyél ilyen ajánlatokat - válaszolom neki, talán túlzottan is kioktatóan, és fensőbbségesen. De ő kezdte. Szóval részemről ennyi.
- Mellesleg - az órámra pillantok - A három percből már eltelt kettő.
És most már tényleg megfordulok és visszaindulok a vizsgám helyszínére, ha csak meg nem állít újra. De inkább teszek egy kitérőt a kávé automata felé, mert van egy sejtésem, hogy nem fog nekem kávét venni.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Mesélő
avatarMesélő
Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: Are you teasing me? - Melia & Zin   Vas. Május 25 2014, 22:26

A játék inaktivitás miatt
FAGYASZTVA!
( Ha folytatni szeretnétek, PM-ben jelezhetitek!)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Are you teasing me? - Melia & Zin   

Vissza az elejére Go down
 

Are you teasing me? - Melia & Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-