Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Catch me if you can! - David & Thalia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Thalia Johnson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : színésznő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Catch me if you can! - David & Thalia   Csüt. Jan. 16 2014, 19:36

David & Thalia

you want me? try to catch me honey!


Minden szép, minden jó egy újabb csodás nap az egyetemen. Vége a vizsgaidőszaknak, szóval csak élvezem a lazább tempó előnyeit. Alapjáraton is egy pozitív emberke hírében állok, de most valamiért kivételesen virul a fejem. Nincs különösebb oka, hiszen még egyik castinról sem hívtak vissza, de nem is sürgetem őket. Előttem még az egész élet, annyi szerepet játszhatok el, hogy a végén már unni fogom. Na jó, ez hazugság mert ezt sosem lehet megunni, vagy legalábbis én képtelen vagyok rá. Lehet a korom miatt, mert fiatal vagyok éppen csak a karrierem kezdetén, de tisztán érzem hogy a felszín alatt tajtékzik bennem a sok lehetőség, felpezsdíti a véremet, istentelen fényt lop a pillantásomba és még szélesebb mosolyt ragaszt az arcomra. Komolyan kezdek rosszul lenni magamtól néha, de egyszerűen nem tudok mit tenni ellene. Néha elgondolkozom, anya mit szívott mialatt terhes volt velem, vagy esetleg a kórházban szívtam valamilyen gázt? Esetleg az anyatejjel babrált valaki, hogy ennyire napsugaras látásmódom volt. De igazából mindegy is, jó volt így élni még akkor is ha sokszor magamat is idegesítem. Inkább idegbe nevetem magam mint sírok egész nap és görcsölök. Az élet szép, süt a nap és csak ez számít.
Jó hangulatban lépek ki az egyetem udvarára és körbe pillantottam. Próbáltam valamilyen ismerős arcot keresni a tömegben, hogy ne csak magamat boldogítsam a fene nagy pozitívságommal hanem mást is megörvendeztessek ezzel az istenadta áldással. Na meg a vizsga időszak alatt nem volt annyi időm a barátaimmal lenni és kezdtem úgy érezni magam mint egy besavanyodott liba, bár az egész vizsga időszak alatt nevetéstől csillogó szemekkel és egy jó heccet ígérő mosollyal az arcomon róttam a folyosókat. De tény hogy kevesebbet beszéltem, az egyetemről egyenesen hazamentem, vagy éppen egy újabb castingra és onnan ugyan csak a családi fészekbe vezetett az utam kerülő nélkül. Nálam ez már besavanyodottságot jelent. Nem húzhattam senki agyát és nem vidítottam fel egy árva arra szoruló lelket sem az idiótaságommal.
Elfogadhatatlan állapot, de tényleg!
Pár perc nézelődés után kiszúrtam magamnak egy ismerős szőke kobakot. Nem nézett felém, de így is tudtam hogy David az. Még gólya korunkban ismerkedtünk meg egy buliban és azóta nem tudunk leszállni egymás agyáról, megy a huzavona és be kell vallanom hogy nagyon élvezem. Bohókás vigyor terül el az arcomon, végre rajtam van a sor! Óvatosan közelítem meg, kis termetemmel tökéletesen eltűnök a tömegben miközben remekül játszom a feltűnésmentes őgyelgőt. Csak semmi hirtelenség, mert abból van mindig a lebukás. Nem tervezek túl nagy dolgot, nem is akkora szám de azért okoz némi bűnös élvezetet hogy belerondíthatok egy újabb hódításba vagy beszélgetésbe. Mert ugye, ilyenek a barátok... A haverok szólnak ha maszatos a szád, de a barát az a többiekkel együtt fetreng a földön a nevetéstől.
Miután mögé kerültem a lélegzetemet visszafojtva küzdöttem a kitörni készülő nevetés ellen, az arcomra mókás fintor ült ki, ahogy próbálkoztam, kezeimet előrenyújtottam a derekához és hirtelen megcsikiztem mind a két oldalon. Csak reménykedtem benne hogy csikis, mert őszintén szólva ezt a trükköt a két év során még nem vetettem be, mert általában mindig ő hozta rám a frászt és nem fordítva. De most végre nekem is jutott egy esély, muhahahaha!
- SZIIIA nagyfiú! - kiáltottam még rá, hát ha ráhozom a frászt... Istenem, azt nagyon élvezném! .


to: David ;; words: 528 szó  
With love from Hell


A hozzászólást Thalia Johnson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 27 2014, 09:59-kor.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Catch me if you can! - David & Thalia   Hétf. Jan. 20 2014, 20:05

Kifejezetten jól érzem magam, és még annyi tanulnivalóm sincs, hogy ez miatt kihagyjak egy remek délutánt. Pont ezért indultam el a szekrényem felé, ahol mindent bedobáltam, majd elindultam valami ismerős arcokat keresni. Meg is találtam, egy lány személyében, így neki is dőltem a szekrénye melletti szekrénynek. El is kezdtem vele beszélgetni, ha már régen tettük ezt. Én is mindent elmondtam, hogy most épp nem kell annyit tanulnom, mert előrehoztam a diplomámat, így nem egyszerre fogunk végezni, amit láttam az arcán, hogy sajnálja. De azért mosolyogva meghívtam a leendő diplomaosztómra, már ha eljutok odáig és nem készülök ki idegileg. Persze, hogy már is vállba üt, hogy ne mondjak ilyet, mert tudja, hogy mire vagyok képes. Egészen addig beszélgetünk és hülyülünk, amíg fura arckifejezés nem ül ki a beszélgetőtársam arcára. Nem tudom, hogy mire véljem, de mikor megfordulnék, akkor ér a támadás, amire nem készültem fel. A hirtelenségben olyan erővel beleütök véletlenül a szekrénybe, hogy elfelejtek megijedni is és arra reagálni, hogy csikiznek. Csak felszisszenek, mert ez most fájt, bár nem így akartam. Fogom a kezem mikor megfordulok, már a hangjából tudom, hogy ki az.
- Uhh, David jól vagy? - Néz rám aggódó tekintettel a lány hol az arcomra, hol a kezemre. Én meg csak szemezek Thalia-val, aki előttem áll.
- Jól, de ő nem sokáig lesz az. - Morgok és közben Thalia-ra bökök a fejemmel, hiszen hamarosan szarrá verem. Ahogy lüktet a kezem, úgy megy fel bennem a pumpa. Az a mosolygós srác, aki épp viccelődött már eltűnt, és érzem, hogy az arcom kezd vörös lenni az idegességtől. Persze mindenki tudja, hogy nem ütök meg lányt, de attól még ráhozhatom a pánikot.
- Kapsz 3 másodperc előnyt! - Fújtatok, mint egy bika, ahogy elszámolok magamban 10-ig, hogy azért ha elkapom tényleg ne bántsam. Remélem pontosan tudja, hogy mire értettem a 3 másodpercet és kihasználja, bár nem fog messzire jutni, mert elég jó edzett vagyok, hiszen egy évig a focicsapat tagja voltam és azóta se hagytam fel a futással.
Vissza az elejére Go down
Thalia Johnson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : színésznő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Catch me if you can! - David & Thalia   Vas. Feb. 23 2014, 12:22

David & Thalia

you want me? try to catch me honey!


Picit orrolok a lányra hogy furcsa arckifejezésével figyelmezteti Davidet a ráleselkedő Thalia-veszélyre, de próbálom úgy felfogni hogy én is lehettem volna ügyesebb és viselkedhettem volna picit természetesebben. De hát istenem, egyszerűen felvillanyoz a gondolat hogy revansot vehetek a szöszin. Három... Kettő... Egy... és meg is tettem, csilingelő nevetés közepette csikizem meg, de nem egészen azt a hatást érem el amit akartam. David ijedtében hatalmasat üt a mellette lévő szekrényre, keze csúnyán csattan a fémen, miközben vörösödő arccal fordul felém.
Megijedtem, de mégis kósza elégedettséggel tölt el hogy meg tudtam ijeszteni, de a vészesen vörösödő arca és a gyilkos pillantás nem éppen bíztató. Pici félelem kezdi bizsergetni a tarkómat, miközben tudom hogy nem lenne szabad mosolyognom, mégis a szemem kinevet és a vészes durva ajakrágásom sem segít elrejteni a szám görbületét. Igaz hogy színész vagyok, de van amikor még én sem tudok uralkodni a vonásaimat.
Ártatlanul pislogva nézek farkas szemet Daviddel, miközben alig láthatóan teszek egy lépést hátra. Már éppen nyitom a számat, amikor a lány megelőz és a srác hogylétéről érdeklődik. Bűnbánóan pillantok David felhorzsolt öklére, de még így is nevet a tekintetem amikor újra felpillantok rá. Szavai nem teljesen hozzák rám a frászt, inkább csak izgatottá tesznek. Ereimet átjárja az adrenalin, miközben félig meddig az arcomra fagy a mosoly. Sosem láttam még ennyire dühösnek. Tudom hogy soha se lenne képes bántani a lányt, de ez a pillantás és a rákvörös fej elég erősen kezdi megingatni ezt a feltevésemet.
- Kapsz 3 másodperc előnyt! - mondja, én pedig hitetlenkedve pislogok rá.
- David, sajnálom!... - motyogom értetlenül a hajamba túrva majd fél másodperc múlva eszmélek rá, hogy tényleg nem viccel. Idegesen nevetek fel.
- Nos, hát akkor pá! Kapj el ha tudsz! - intek oda vigyorogva a lánynak és már ott sem vagyok. Felvillanyoz a játék, de közben rettentően sajnálom a kezeit. Mégsem tudom megállni mosolygás nélkül, rákacsintok, majd újra előre koncentrálva szlalomozok az emberek között. Páran bolondnak néznek, de nem érdekel, igyekszem összeszedni magamat és valamilyen tervet kitalálni, hogy hogyan úszhatnám meg a vérbosszút amit David szemeiből olyan tisztán olvastam ki.
Fejemben körvonalazódott a lány mosdó, oda biztosan nem jönne utánam, de a legközelebbi női illemhely az nem volt éppen közel, az épület egy kevésbé zsúfolt részén. Tökéletes hely, hogy David ízekre szedjen, aztán elásson az iskola udvarán. De hát, ez van... Vagy megpróbálok oda eljutni, vagy akár meg is állhatok. Elszánt fény villant fel a szememben és rákapcsoltam. Ilyen tempóban nincs is olyan messze az a lány mosdó, egyre kevesebb embert kell kikerülnöm szóval nem járhatok messze. Hatalmas a csábítás hogy hátra nézzek, de van egy olyan sejtésem hogy hogyha megtenném biztosan akkor vágódnék el és akkor végem.
Mint oázis a sivatagban, pont akkora megkönnyebbüléssel ölt el, amikor meglátom a kis lány piktogramot.  
Már csak pár méter és megmenekültem... Talán - gondoltam, és persze hogy előre ittam a medve bőrére. Egy kávéautomata előtt elhaladva sikeresen beleléptem és megcsúsztam egy kiloccsantott kávén. A lábam egy másodperc tört része alatt repült ki alólam, én pedig egy kecses gellert kapva találtam magam a fenekemen, elterülve a hideg kövön. A lélegzetem bennakadt a zuhanás pillanatában, majd hatalmas nevetés formájában szakadt ki belőlem. Zihálva pillantok hátra a vállam felett, majd megadón emelem fel a kezeimet.
-Sajnálom! Tényleg sajnálom nem úgy akartam!

.


to: David ;; words: 528 szó  
With love from Hell

_________________

Acting is the perfect idiot's profession

Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Catch me if you can! - David & Thalia   Vas. Márc. 16 2014, 22:43

Nem sokáig tudok beszélgetni, mert megzavarja Thalia a beszélgetést. Annyira megijeszt, hogy bele is ütök a szekrénybe, ami nagyon is fáj és ettől én vérszemet kapok. Akivel beszélgettem csak a hogy létem felől érdeklődik, de azt hiszem annyira felment bennem a pumpa, hogy csak morogva tudok neki válaszolni. Nem fogja zsebre tenni Thalia azt, amit kap, ezért is adok neki 3 másodperc előnyt. Szinte meg se hallom azokat a szavakat, amiket mond, hiszen irtózatosan fáj a kezem és a fejem is vörös az idegességtől. Túlságosan jó kedve van, ahhoz képest, hogy majdnem szívrohamot okozott nekem. Nem is érdekel, hogy sajnálja, csak futok utána, amint elindult. Nem mondom, kéne edzenem megint, mert túlságosan eltunyultam, hiszen már réges-rég elkaphattam volna. Ahogy a folyosón a diákok közt szlalomozok, úgy kezd el az agyam kattogni és azt hiszem van egy sejtésem, hogy merre felé is tart. Nem is érdekel, hogyha a női mosdóba megy, mi az nekem, simán bemegyek utána. Ha egy tanár sem kap el, akkor meg olyan, mintha bent sem jártam volna. Viszont úgy tűnik, hogy a szerencse kedvez nekem, így látom, hogy mekkorát zakózik, lefékezek. Csak pislogok, szinte lassított filmként vetítődik le előttem, ahogy hanyatt vágódik. Teljesen lefagytam, és már azt se tudom, hogy miért is üldöztem. Odamegyek hozzá, mert azért én sem vagyok szörnyeteg és aggódó fejet vágok.
- Jól vagy? - Azért nem így akartam én ezt, nem számítottam arra, hogy ekkorát fog esni. Szimplán csak fogócskáztunk, de akkor már tudom, hogy a tanárok általános iskolában miért tiltották a futkorászást bent a folyosón. Hát, ezért, mert sokkal baleset veszélyesebb, mint kint az udvaron. A kezem viszont elkezd lüktetni, ahogy kezdek nyugalmi szintre visszatérni. Most már emlékszek arra, hogy miért is kezdtem el kergetni.
- Mégis megtetted és most ki kell, hogy engesztelj! - Nézek rá csúnyán, bár ez nekem soha sem ment, de azért próbálkozok. A kezemet fogom, kezd lilulni, de nem vészes, szimplán csak megütöttem és ennek a jelei kezdenek most látszani a kezemen.
- Ezt okoztad! - Mutatom meg neki a kezemet, kicsit fel van dagadva, rég borogatni kéne. Igaz, hogy a fájdalmat nem tudom megmutatni neki, de szerintem érzi, ahogy a földön üldögél. Azért a nem fájó kezemet nyújtom neki, hogy segítsek felállni, hogyha felszeretne. Még a végén valaki azt hinné, hogy ellöktem és durvulok a lányokkal.

_________________
Vissza az elejére Go down
Thalia Johnson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : színésznő
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Catch me if you can! - David & Thalia   Szomb. Márc. 22 2014, 20:49

David & Thalia

you want me? try to catch me honey!


Akkorát zakózok, hogy öröm nézni. Igazából nem fáj annyira mint megérdemelném, bár egy pillanatig bennakad a levegő, de aztán nincs semmi baj. Úgy ráz a nevetés hogy alig kapok levegőt, miközben érzem hogy egy kávétócsa kecsesen áztatja át a nadrágomat. Kellemetlen érzés, ahogy a fenekemet bizsergető fájdalom is de nem foglalkozom vele. Nem kapok levegőt annyira kacagok, amikor David mellém ér. Bármennyire mérges is rám, süt róla az aggodalom, ami nagyon jól esik.
- Persze - nyögöm, miközben felülök és még mindig nevetve felnézek rá. Kezeimet felemelve jeézem hogy, megadom magam.
Igaza van ami az engesztelést illeti, de ilyen könnyen nem kapja meg amit akar. Persze, szándékomban áll valamivel majd kárpótolni de nem olyan fából faragtak hogy bármit könnyen adnék, főleg ha David az illető. Amióta ismerjük egymást kölcsönösen szívjuk egymás vérét, de azért ha az igazságot nézzük mindig is David volt előnyben és Ő szúrt oda többször. Szóval nem, nem fogom könnyen adni az engesztelést, pedig jogos lenne.
- Én nem tehetek róla, hogy ilyen agresszív kismalac vagy! - mondom bújkáló mosollyal az arcomon, miközben keresztbefonom a karomat a mellemen - Csak meg kellett volna ijedned, nem pedig Rontó Pált játszva szarrá verni egy szerencsétlen ártatlan szekrényt! Szóval a te hibád is!
Szélesen mosolygok rá, miközben hatalmas ártatlan boci szemeket meresztek rá. Naná hogy hergelem egy kicsit. Nem is lenne élvezetes a játék ha nem használnék ki minden helyzetet. Aztán az orrom alá dugja a sérült kezét, ami miatt azért sikerül elérnie hogy rosszabbu érezzem magam. Nem nagyon, csak egy kicsit. Ezért sóhajtva elfogadom a felém nyújtott kezét, majd úgy csinálva mint akit nem érdekel a dolog bemegyek a lánymosdóba. Amint bezárul mögöttem az ajtó kiengedem az arcomra az aggodalmamat és tépelődve rágom az ajkam, miközben a csaphoz rohanok. Előszedem a táskámból egy kelléknek használt szövet zsebkendőt (ami tökéletesen tiszta) és hideg víz alá nyomom.
Ha David utánam ront őszinte bűnbánattal csillogó szemekkel kapom felé a fejem, majd szó nélkül a sérült keze után nyúlva teszem rá a rögtönzött borogatást.
Ha nem volt ennyire vadállat, akkor higgadtságot erőltetve magamra megyek ki hozzá és borogatom be a kezét és még egyszer megjegyzem:
- Honnan kellett volna tudnom hogy ennyire agresszív kismalac vagy?! Vagyis... inkább disznó! ÉS tudod hogy megérdemelted a visszavágót a múltkori miatt! - persze remélem tudja hogy csak viccelek. Nem akarok még emiatt is magyarázkodni.

.


to: David ;; words: 528 szó  
With love from Hell

_________________

Acting is the perfect idiot's profession

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Catch me if you can! - David & Thalia   

Vissza az elejére Go down
 

Catch me if you can! - David & Thalia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» David Gandy
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-