Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 I just come to give your shirt back

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 13:29

Már két hét telt el azóta, hogy Nick váratlanul beállított és mindent összekuszált. Még mindig nem raktam magamba teljesen helyre a dolgokat, de nálam maradt az inge és úgy érzem, ezt vissza kéne szolgáltatnom. Nem tudom, hogy még mindig a családjánál van-e vagy már visszaérkeztek, lévén, hogy az ünnepeknek vége és lassan ideje visszamenni az egyetemre.
Felkapom hát az inget, melyet azért beletuszkolok egy szatyorba,hogy ne érezzem magam olyan szerencsétlenül, majd elsüllyesztem a táskámban. Felhúzok egy farmert és lévén, hogy tél van, bármennyire is nem érezni, egy pulcsi mellet döntök, melyre felkapom kedvenc szövetkabátom. Belebújok a bakancsomba, majd még egy utolsó pillantást vetek lófarokba fogott hajamra és öltözékemre, majd elhagyom a biztonságot jelentő lakásom. Fogok egy taxit és egyenesen Nick lakhelyét célozom meg. Odaérve aztán kikeresem, melyik gombbal tudok a fiú lakásába jelezni és meg is nyomom a kaputelefont, majd ha felveszi, akkor nyugalmat erőltetve a hangomra belekezdek a mondandómba.
-Szia. Giselle vagyok. Le tudnál szaladni egy pillanatra? -nem akarom beleüvölteni a cuccba, hogy az ingét hoztam és fel sem igazán szeretnék menni, mert nem bízom meg se magamban, a fiúban aztán meg végképp nem.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 14:03

Az ünnepi hangulatot a Los Angelesi napsütés percenként ölte meg. Egyszer karácsonyoztunk Angliában, ott legalább volt hó, de itt húsz fok és kerti törpék. A szilveszter után két napig józanodtam, de most már kezdek ismét magamra találni, tekintvén, hogy munkába kell állnom nem sokára. De a mai napot még az édes semmit tevésnek szentelve heveredek el a szobámban benyomom a hifit max hangerőre és elkezdem újra meghallgatni kedvenc albumomat. Rettentő hangosan szól, de mindig így szoktam. Had bömböljön.  
- Szabad a fürdő. Próbálja túlharsogni a hangszórót a húgom.  Feltápászkodom és elindulok zuhanyozni, miközben ajtóm mögül továbbra is üvölt az Imagine Dragons. Megnyitom a tust és fél füllel hallom, hogy csörög a kaputelefon. Majd a testvérem felveszi. Próbálok hallgatózni.
- Hello, Nicholas tusol, gyere fel. Engem keresnek. Amy hihetetlenül kedves, vidám és közvetlen hangom tud beszélni ismeretlen személyekkel, sokkal jobb benyomást keltve bennük mint jómagam. Nem is sietek túlzottan, hadd bájolja el az érkezőt.
- Csipked magad hős lovag, Giselle van itt. Lehalkíthatom a hülye zenédet? Szól be résnyire nyitván a fürdőhajtót. Döbbenten pislogok. Sok mindenkire számítottam, de rá nem.  Ennek ellenére sem igyekszem végezni, legalább megismeri drága ikertestvéremet.
- Ha hozzányúlsz véged. Éppen hallgatom, ha nem zavarna.   Reagálok, de csak a második mondatára, ugyanis az elsőt még emésztem. Nem hittem volna, hogy ő keres fel először.  


A hozzászólást Nicholas Hill összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 05 2014, 14:21-kor.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 14:19

Teljes nyugalommal állok a kaputelefonnal szemben, legalábbis külsőre úgy tűnhet, ám a maradék nyugalmam is elillan, amikor egy női hang válaszol a kaputelefonban. Valószínűleg a testvére lehet és bár nem készültem felmenni, nem marad más választásom. Még egy utolsó pillantást vetek a név mellett álló emelet és ajtó számra, majd nagy levegő és megcélzom azt a bizonyos ajtót. Amy nagyon kedvesen fogad, majd szól Nicknek is, aki nem csipkedi magát túlzottan. Meg kell hagyni, nem gondoltam volna, hogy ilyen szép húga van. Fel van adva a lecke azoknak, akik Nick barátnője címre pályáznak. Nem tudom mit mondhatnék a lánynak, de valószínűleg nem is nagyon hallaná az üvöltő zene miatt, amit szóvá is tesz. Viszont hülyén érzem magam ilyen kukán, így hát dumáljunk az ünnepekről, az minden filmben működött, amit magányomban néztem az utóbbi időben.
-Milyen volt a karácsonyozás? -kérdezem egy kedves mosollyal az arcomon, bár lehet nem túl sikeres a csönd megtörése, de többre pillanatnyilag nem telik. Igazán jöhetne már Nick, lepasszolnám az ingét és már mehetnék is. Lehet Amynek kéne odaadnom. De az meg olyan ciki lenne. Rögtön rájönne, hogy mi folyik, illetve folyt köztünk. És az még rosszabb, mint a kínos csönd. Inkább megvárom.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 14:50

- Engem nem érdekel, de nem fogok megsüketülni miattad. Lelki szemeimmel látom, hogy betrappol a szobámba és kikapcsolja a zenét. Már nem akarok visszaüvölteni neki, inkább hallgatom mit ügyködnek ezek ketten.
- Szia, Amy vagyok annak a halláskárosult baromnak az testvére. Ezek szerint te vagy Giselle. Örülök, hogy megismertelek, sokat mesélt rólad. Illetve említette már a neved és ez nála soknak számít. Szívesen kiáltanám, hogy hallom minden szavát.  Két puszit nyom üdvözlésképpen Giselle arcára. Hogy a francba tud valaki ennyire kedves lennie. Esküszöm nem normális.
- Ülj le nyugodtan. Kérsz valamit inni? Agyrém.
- Szokásosan. Bár Nicholas eléggé felborzolta a kedélyeket az új állásával. De itt majd talán megkomolyodik. És neked? Mellesleg nagyon csini a pulcsid, múltkor én is néztem, csak nem találtam normális színben.   Megőrülök.Fel sem tűnik neki, hogy nem vagyok ott. Még a végén engem tárgyalnak ki, a körömlakkok, parfümök és cipők után. Kezdeti csigatempóm hirtelen felgyorsul. Leveretem magamról a habot és kimasírozok a lányok közé nedves hajjal egy szál törölközőben.
- Ha még egyszer hozzá mersz nyúlni a hifihez... Vetek egy fenyegető pillantást Amyre.
- Különben is menni készültél... Teszek egy erőteljes utalást számára az ajtó felé bökve.
- Te pedig felöltözni készültél. Ha nem vennéd észre vendéged van. Miatta fog egyszer elvinni a mentő. Egy szemforgatással próbálok nem tudomást venni a testvéremről.
- Szia Gis, ne haragudj, hogy magára hagytalak vele, egy perc, sietek. Kisfiús lelkesedéssel köszönök, mire Amy rosszallóan rám néz. Nem tud sok mindent a dologról, csupán pár részletet, de ez épp elég volt neki arra, hogy egy vadidegen pártját fogja és közölje velem, hogy hagyjam békén a lányt. Nők.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 15:03

Mosolyogva figyelem ahogy Amy helyrerakja a fiút, mit ne mondjak ráfér. Nagyon kedvesnek tűnik, rögtön belopja magát az ember szívébe.
-Én is hasonlóan sokat hallottam már rólad. -válaszolom mosolyogva, majd a két puszi kicsit hirtelen jön, de hát istenem, nagyon aranyos, így természetesen viszonozom. Azt hiszem annyira nem is rossz a helyzet, Nick pedig még nagyon ráér, tök jól elvagyunk Amyvel.
-Valami rostosat megköszönnék. -válaszolok mosolyogva, majd helyet foglalok, ahová Amy mutatott és már kezemben egy pohár narancslével figyelem a beszámolót.
-Elég elképzelhetetlennek tűnik, hogy valaha megkomolyodjon, de bízzunk benne. -Nem tudom hallotta-e a fiú, de ha igen, az csak külön jó, vissza úgysem szólhat, mert kiderülne, hogy esetleg hallgatózik.
-Köszönöm. Én is a harmadik boltban voltam, mire sikerült az utolsó darabot megszereznem. -válaszlom, miközben büszkén kihúzom magam és egy mosoly szökik az arcomra. Időközben előkerül az emlegetett is, majd egy rögtönzött testvérharc után végre feltűnik neki, hogy én is létezek.
-Ugyan, nagyon jól elvagyunk. Egyáltalán nem kell sietned. -azt hiszem, ez történik, ha két csaj összefog akaratán kívül is. Ez már csak így működik. Szegény Nicknek fel van adva a lecke, hogy egyáltalán figyelembe vegyük.
-Tényleg indulni készültél? -kérdezem mosolyogva, nem bízom benne, hogy a fiú nem csak eltávolítani akarta. Egészen megkedveltem a lányt. Lehet, ezentúl inkább a Hill klán ezen tagjával ápolok kapcsolatot.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 15:29

- Feltételezem csupa rosszat. El ne higgy neki semmit. Szereti túldramatizálni a dolgokat. Szeretem a testvéremet. Szeretem a testvéremet. Ismételgetem magamban még mielőtt a dühös bátyus képében tűnnék fel. Idegesen hallgatom, ahogy cseverésznek. Amy matat valamit konyhában. Ismét csevej. Giselle megjegyzésére muszáj köhintenem egyet. Nem vagyok süket, ezt észrevehetnék. Fürdőből való drámai kirohanásom után nagyobb öröm ujjongásra számítottam.
- Aha. Szóval kettő egy ellen. Durcás pillantást vetek mindkét lány felé és eltűnök a szobába.
- Igen, tényleg indulni készült. Előzőm meg Amyt a válasszal, határozott hangon. Felöltözök és kisietek a  többiekhez.
- Hová készülsz ebben a szerelésben? Egy kissé sem kedves pillantással felelek.
- El fogsz késni. Sürgetem továbbra is.
- Megyek mielőtt erővel tesz ki. De különben tényleg lekésem a mozit. Vigyázz magadra és valamikor gyere át, amikor nincs itthon. Átlátszóbb indokot nem találhatott volna ki. Moziba megy. Zseniális. Bár nem érdekel merre tölti innentől kezdve a délutánt, csak ne itt. Az ajtóból még int egyet Gisellnek és kattan a zár.
- Végre. Lehuppanok mellé.
- Most már láthatod miért panaszkodok mindig. Kibírhatatlan. Egyébként mi szél hozott?   Még kicsit nyirkos a hajam, ezért beleborzolok miközben kíváncsian figyelem.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 15:52

-Ugyaan. -mosolyodom el, de érezhető a hangomból, hogy rátapintott a dologra. Tényleg nem sok jót hallottam eddig a lányról, pedig kimondottan aranyos. A köhintés hallatán ismét mosolyra húzódik a szám, ezek szerint mégiscsak hallgatózik. Nem szép dolog. Angyali arcot vágva figyelem a kettő egy ellen dumáját, majd még a szobájából is muszáj beleszólnia a mondandónkba. Visszaérve megértem a húga kérdését, pont úgy néz ki, mint aki divatbemutatóra készül. Mosolyogva figyelem ahogy sürgeti a tesóját, aki enged is neki.
-Mindenképp. Legközelebb őt távolítjuk el. Jó szórakozást. -viszonozom az integetését, majd mikor kattan a zár, Nick huppan le mellém. Nem érzem magam túl komfortosan, így akaratlanul is arrébb csúszok egy kicsit, hogy távolodjak.
-Ugyan, nagyon is aranyos. Azt hiszem, egyszer elmegyünk közösen vásárolni. Nélküled. -tényleg meg vagyok róla győződve, hogy a lány sokkal aranyosabb, mint ahogy azt drága bátya leírta nekem.
-Ó épp csak beugrottam. Sőt nem is ugrottam volna be, ha Amy nem hív fel. Igazából csak ezt akartam visszahozni, mert nálam felejtetted a nagy sietségben. -elkezdek turkálni a táskámban, majd előbányászom a fiú ingét és a kezébe nyomom.
-És már megyek is, nem akarlak feltartani. Köszönöm az üccsit, bár igazából ezt a húgodnak kéne inkább. -mondom mindezt mosolyogva, majd felpattanok és a konyhapult felé indulok, hogy letegyem a poharat és távozzak.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 16:20

- Hahó, már itt vagyok én is. Próbálom jelezni, hogy mostantól hallgatózás nélkül is hallok mindent. Amy eltűnését elégedetten figyelem ellenben Giselle hirtelen jött távolodását közelről sem. Várható volt, hogy nem ugrik a nyakamba, de oldottabb találkozásra számítottam. Vigyorogva veszem el tőle az inget. Közben felidéződnek az ominózus este emlékei.
- Köszi, de maradhatott volna. Magam mellé dobom a sokat látott ruhadarabot. Épp egy mondatba kezdenék, amikor pánikszerűen menekülni kezd. Nyilván fél, hogy a történelem megismétli önmagát.
- Héhéhéhé, hova rohansz? Nem gondoltad komolyan, hogy két perc után hazaengedlek, ugye? Hasonló gyorsasággal vágok be elé, kiveszem a kezéből a poharat és lerakom a pultra.
- Gyere csak szépen vissza. Húzom a kanapé felé, különösebb hátsó szándék nélkül.
- Merre voltál szilveszterkor? Valamivel itt kell tartanom. Sokáig gondolkodtam azon, hogy meglepem 31.-én és elviszem valahova bulizni, aztán végül is győzött az alkohol és egy csapat részeg haver. Egyetlen jól sikerült éjszaka után erős folytatás lett volna a csók éjfélkor. Azért ennyire nem vagyok romantikus. Tény, hogy párszor belém hasított az érzés, hogy valaki mással hempereg pezsgőmámoros hangulatban, de néhány feles oldotta ezt az apró kellemetlenséget.  
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 17:33

A próbálkozásán, hogy észrevegyük, miközben Amy távozik, csak elmosolyodom. Nehéz lett volna nem észrevenni, hogy itt van, nem olyan kis termetű. Amikor Amy távozik, kicsit furán kezdem érezni magam, bár nem tudom, mégis miért, hiszen megbeszéltük. Vagy valami olyasmi. Bár még mindig nem tisztáztam magamban, hogyan tovább. És, ha nem marad nálam az a bizonyos ing, tuti nem állítok be. Vissza adom a nálam felejtett ruhadarabot, majd a válasz hallatán elmosolyodom.
-Nem állna jól és különben sem szeretem őrizgetni mások cuccait. -vonom meg a vállam, majd felpattanok, és igyekszem mihamarabb távozni, természetesen sikertelenül. Hogy is gondolhattam, hogy ennyivel megúszom? Nickről van szó, aki nem elég, hogy idegesítő és egocentrikus, de megszabadulni is kellően nehéz tőle.
-Reménykedtem benne. -mosolyodom el, tényleg nincs kedvem most itt maradni. Nem mintha félnék a fiútól vagy magamtól, de egyszerűen haza akarok menni, mégpedig mihamarabb. Nem is tudom miért nem inkább postán küldtem vissza az inget. Mennyivel egyszerűbb lett volna. Engedek a fiúnak és visszaülök a kanapéra, de azért megtartva a kellő távolságot. A szilveszter kérdésén aztán elmosolyodom.
-Megfogadtam a tanácsod és kimozdultam. -válaszolok mosolyogva, de ennél többet nem osztok meg vele. Nem tudom kíváncsi lenne-e többre, feleslegesen meg nem fogok neki mindent elmesélni, na meg ha rákérdez, akkor sem tudhat meg mindent.
-És te? Merre szilvesztereztél? Egyáltalán visszajöttetek már akkorra? Amy mondta, hogy jó volt a karácsonyozás, de felborzoltad a kedélyeket az új munkáddal. -miért nem tudom befogni? Najó, ennyi telt egy levegőből, szerintem ez is kellően sok információ volt, csoda, ha mindent megjegyzett és tud rájuk válaszolgatni szépen sorjában. Minden esetre én türelmesen várok. Tényleg kíváncsi vagyok mit csinált szilveszterkor és vajon mennyire emlékszik az egészből.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 19:15

- Pedig egészen biztos vagyok benne, hogy remekül néznél ki benne. Kacsintok. Hirtelen jött szívrohamom, amelyet Giselle gyors távozásának ötlete váltott ki belőlem, némileg csillapodik, amikor sikerül tovább marasztalnom. Büszke és letörölhetetlennek tűnő mosolyom azonban abban a percben olvad le rólam, amit a szilveszteréről beszél. Illetve éppen, hogy hallgat. Gyanakvó komorság ül ki arcomra egy halvány pillanatra. Nem tetszik ez a diplomatikusság. Gyorsan kapcsolok és próbálok  jó képet vágni a dologhoz, miközben a vodkával elfojtott paranoiák sokasága kezd ismét a felszínre törni.
- Az nagyon jó... habogom kissé zavarodottan. - Mármint, hogy megfogadtad a tanácsom jó...igazán jó döntés volt...meg persze az is, hogy is mondtad, kimozdultál. Igen, jól tetted. és a szószátyár újságíró dadog és össze vissza beszél. Zseniális. Idegesen dobolok az ujjammal.
- És...és merre voltál? de legfőképpen kivel. Zaklatottan felpattanok és a konyhába törtetek. Alkohol kell. Fél kézzel már a whiskey felé nyúlnék, amikor tudatosul bennem, hogy kora délután van. Jacknek még várnia kell. De mégis hülyén jön le ha semmiért csörtettem volna át ide, így öntök magamnak egy pohár, jéghideg vizet és némiképp lenyugodva visszaülök válaszolni a kérdésére.
- Én? Igen én is szilvesztereztem, mármint, persze, hogy szilveszterem. Jól van Nicholas szedd össze magad.
-Pár régi baráttal vettük nyakunkba a várost és az egyik helyen összefutottunk néhány volt osztálytársnőmmel. Velük nosztalgiáztunk utána jó ideig. Kezdek visszatalálni régi önmagamhoz. Tény, hogy én javasoltam Gisellenek, hogy néha vesse bele magát az éjszakába, de utólag átgondolva egészen hülye ötlet volt.
[/color]
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 19:30

Elmosolyodom a feltevés hallatán, de nem, nem húz be. Nem érdekel. Inkább felpattanok és indulnék is, de Nick megakadályoz ebben és visszatessékel a kanapéra. Ennyit a korai hazajutásról. Elkezdem mesélni a szilveszterem, persze csak kellően diplomatikusan, amivel úgy tűnik, sikerült kellően összezavarnom idegesítő, szószátyár Nicket, aki csak dadog össze vissza.
-Többfelé is. Először beültem egy bárba, ott összeismerkedtem pár emberrel, majd velük végigjártuk a fél várost és a végén egy hatalmas házibuliban lukadtunk ki. Nem is tudtam,hogy ekkorák tényleg léteznek, azt hittem, csak a Project X-ben találták ki. -teljes nyugalmat sugároz a hangom, nincs is miért máshogy éreznem, jó volt a szilveszter, jól sikerült és teljesen elégedett vagyok most magammal.
-Amúgy köszönöm a tanácsod, tényleg jobb kimozdulni néha. Főleg egy-egy ilyen buliba. -a mosoly szinte letörölhetetlen az arcomról. Még soha nem éreztem magam olyan jól, mint aznap éjjel. Annyira szabad és fiatal voltam. Követem a szememmel, amikor felpattan és iszik egy pohár.. vizet? Tartogat még meglepetéseket a mai nap. Figyelem a beszámolóját a szilveszteréről.. feltéve, ha ki tud nyögni egy értelmes mondatot, ami pillanatnyilag lehetetlennek tűnik, de azért szerencsére visszatér régi Nick és csak összejön.
-Naa, szuper. Örülök,hogy jól érezted magad. -és tényleg őszintén. Szeretem, ha boldogok körülöttem az emberek és ha a fiú jól érezte magát a rögtönzött osztálytalálkozón, akkor minden rendben van.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 20:16

Random emberek, project x. Csodálatos. Nem, nem érdekel ha egy este alatt a fél várossal feküdt össze se. Nem. A lehető legérdektelenebb arcot próbálom magamra erőltetni. Gimiben jártam színjátszóra ugyan sosem hittem, hogy valaha is hasznát veszem elpocsékolt óráimnak.
- Ugye, hogy jó néha nem antiszocinak lenni? Magam alatt vágom a fát, mert ezzel majd újabb esti kiruccanásokra sarkallom, újabb ismeretlen emberekkel, de nem zavar. Nem akarok a szánalom mocsárban olyan mélyre merülni, hogy felpiszkáljam benne is a féltékenységet. Pontosabban, csak benne. Én nem vagyok az. Sosem. Talán egy hangyányit idegesít, hogy nem tudom mit csinál és legfőképpen kivel, de ezt a szűnni nem akaró lábamon való ritmustalan dobolással levezetem, addig, amíg, vissza nem fojthatom őket alkoholba.  
- Igen, meglepően jó volt. Reagálok valamire, amit fél füllel hallottam, belül feldúltan kattogva.
- És sokan voltak azon a buli? Térek vissza még egy utolsó kérdéssel, de meg is bánom. Még a végén féltékenynek gondol, az pedig hülyeség lenne ezért gyorsan terelni is próbálok róla.
- Hoztam neked valamit. Addig sem egy helyben ficergek, eltűnök a szobám ajtaja mögött.
- A művirág gyűjteményedbe. Nyújtok át, egy élettelen, de kellően valósághű orchidea utánzatot. Jéghideg a tenyerem és egy picit remeg is, pedig elég meleg van bent. Többet kellett volna arra a rohadt színjátszóra járnom, hogy az apróságokat is megtanuljam.
- Nem tudtam ott hagyni. Ronda lepke nincs ugyan rajt, de kezdetnek megteszi.   Mosolygok némiképpen már nyugodtabban, de továbbra is kellően mondvacsináltan.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 20:27

Feltűnik, hogy már jó ideje a lábán dobolgat. Lehet el kéne mennie sportolni valamit, hogy levezesse a felesleges energiáit. Megfordulna a fejemben, hogy feltartom, de épp ő tartott itt, úgyhogy ez az eshetőség kiesett.
-Igen, meglehetősen. Azt hiszem felhagyok antiszockodásommal. -mosolyodom el, végül is most vagyok fiatal, élveznem kell az életet, amíg tehetem, amíg nincsenek következmények. És kimondottan hiányoztak már a bulik az életemből. Utoljára talán nyáron voltam buliban, akkor se sűrűn, de legalább megfordultam már ott. Mondjuk nem épp kellemes befejezéssel, de ez egy más történet.
-Na, tök jó. -levakarhatatlan a mosoly az arcomról. Úgy tűnik, mindketten túlléptünk azon a bizonyos estén és éljük tovább megszokott, sablonos életünket, vagy épp teljesen új dolgokat próbálunk ki. Így van rendjén.
-Miért érdekel annyira ez a buli? Amúgy igen, sokan voltunk, alig ismertem valakit az elején, őket is nagyjából 2 órája, de a végére tök sok új barátom lett. -válaszolok lelkesen. Jót tett nekem ez a kimozdulás, végre kezdem úgy érezni, hogy van értelme az életemnek a tanulás mellett is. Végre van életem, mondhatnám így is. Amikor aztán elszáguld a szobájába, furcsállva nézek utána. Nem tudom miért is hozott volna bármit és amikor visszabattyog egy mű orchideával, nevetésre húzódik a szám.
-Ő, igazán köszönöm. -mondom két nevetés között, majd elveszem a kezéből és leteszem magam mellé.
-Nem baj, így is ő lesz a gyűjtemény fődarabja. És az egyetlen. -válaszolok mosolyogva, majd közelebb hajolok hozzá és egy puszit nyomok az arcára.
-Köszönöm. -mosolyodok el. Rövid időn belül már annyiféleképpen éreztem a fiú iránt, hogy kezdem magam is teljesen összezavarni, de azt hiszem kezd körvonalazódni, hol is tartok pillanatnyilag.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 20:49

- Tedd azt. Erősítem meg abban, hogy több társasági életet éljen. Közben szépen lassan...inkább lassan mint szépen, de sikerül elnyomni minden zavaró gondolatot. Elvégre nem várhatom, hogy önként és dalolva cölibátusba hajszolja magát csak azért, mert pár héttel ezelőtt lefeküdtünk. Az egy dolog, hogy én lekoptattam hajdani padtársamat, kellően részeg állapotában. De azt is csak azért, mert bűzlött a vodkától, az antialkoholista pedig túlságosan józan volt. Mindenre van logikus magyarázat.
- Csak kíváncsi voltam, biztosan jól érezted-e magad. De örülök, ha sikerült összepacsiznod másokkal is. Sosem árt egy jó társaság. Elég gyenge magyarázat, de sajnálom többre nem futja. Megelőzvén a kínos csendet vagy ami még rosszabb, kínos beszélgetést, utolsó mentsvárként kapaszkodok a műanyag gazba. Lelkesen átnyújtom, és szerencsére örül neki.
- Nagyon szívesen. Mosolyodom el, a puszi után pedig még szélesebben. Nem akarok hosszú hallgatásokat, jelen pillanatban ez az egyetlen biztos dolog, amiről tudom, hogy nem akarom. Viszont múltkor én kezdtem el oldani a frusztráló őrlődést, most ő jön már ha van benne egyáltalán ilyen, ennyire azért nem vagy papucs.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 21:14

Örülök, hogy a fiú is támogat az antiszocságom felfüggesztésében. Nem ígérhetem, hogy egy hónap múlva nem tartok ugyanott, de hát mégis csak új év, új kezdetek, itt az ideje valami újat kipróbálnom. És ez kellően új.
-Értem. Igen, én is így gondolom. -mosolygok a fiúra, bár valahogy úgy érzem, nem teljesen őszinte az öröme, de nem tudok mit tenni. Én nagyon is jól éreztem magam és azóta megszaporodtak az ismerőseim facebookon is, sőt a chatablakok is kellően sokasodtak. Azt hiszem, az utóbbi két hétben teljesen felborult a világom és nem tudom, jó vége lesz-e, tudom-e kezelni a helyzetet megfelelően, de egy próbát megér. Örülök a virágnak, még ha mű is, mert legalább eszébe jutottam a két hét alatt. Én is gondoltam rá, de mindig igyekeztem elhessegetni a gondolataimat és inkább átterelni másra. Viszont most következik a kínos csönd. És ez nem jó. És valamiért úgy érzem, a fiú nem készül megtörni, így rám vár ez pillanatnyilag. Nem tudom mégis mit mondhatnék, hiszen már mindent elmondtam, ami az utóbbi időben történt, de valamit mégiscsak kéne.
-Na és mik a terveid még mára, hogy ennyire kiöltöztél? -elég gyenge, de pillanatnyilag nincs jobb ötletem, mégis mit kérdezhetnék tőle, nem szeretném faggatni a szilveszteréről tovább. Még a végén kiderülnének olyan részletek, amik nem tetszenének. Akkor inkább nem akarok tudni semmiről és éljen az édes tudatlanság.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 21:38

Úgy tűnik ő sem tud különösebben mit kezdeni a helyzettel. Amikor azt hittem, hogy a szex utáni beszélgetésnél nincs rosszabb, hatalmasat tévedtem. Ez sokkalta borzalmasabb. Két hét túlzottan hosszú idő, pláne, hogy azóta egy SMS-t se dobtam felé. Párszor akartam, de valahogy mindig lebeszéltem magam róla. A sors eddig is mindig összehozott vele, ezután is össze fog. Bár az univerzum mintha úgy döntött volna, hogy ezentúl kiszáll az életemből és nem sodorja elém kínálkozó alkalmak tömkelegét.
- Különösebben semmi. Megfordult a fejemben, hogy meglátogatom újdonsült főnökömet egy Jack Danielssel, had lássa a lelkesedést. Lecsuktak valakit, aki elvileg maffiatag, de szerintem ártatlan szóval rá akarok szállni az ügyre, de mivel elég nagy jelentőségű dolog, tekintvén, hogy az elfogó rendőrt már előléptették, én pedig zöld fülű újonc vagyok kétlem, hogy egy szóra odaadná. Ráadásul férfi a feletessem így eleve hátránnyal indulok. De kellően makacs tudok lenni. Magyarázom elszántan minél tovább törve a csendet.
- És te készültél még valahova? Nem hiúsítottam meg világmegváltó terveidet? Csak jobban örülnék ha valami újdonsült sráccal való találkába rondítottam bele azzal, hogy itt marasztaltam. Bár akkor már lelépett volna, aztán kitudja.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Vas. Jan. 05 2014, 21:48

Nem jó ez a kínos csönd, ez még rosszabb, mint a felismerés után, hogy mit tettünk. Pedig azt hittem, annál rosszabb nem lesz. De az univerzum mindig rá tud tenni egy lapáttal. Nem is értem, hogy csinálja. Figyelem a hosszúra nyúló monológot, de nem bánom, mert addig sincs csend és attól meg minden jobb lehet. Bár a fiúnak elég merész tervei vannak, de amilyen makacs és szörnyű alak, komolyan hiszem, hogy meg tudja csinálni.
-Simán megcsinálod. Én hiszek benned. -mosolyodom el és tényleg így is gondolom. A fiúban minden megvan, ami egy jó újságíróhoz szükségeltetik és nem is restelli, sőt kimondottan büszke rá. De miért is ne tenné?
-De, épp készültem megváltani a világot. Miattad egy napot késik, te lelkeden szárad, ha ma valami katasztrófa történik. -ha már világmegváltásról volt szó, megkapta. Nem tudom beavassam-e valódi programomba, de végül is miért tartanám magamban.
-Amúgy tényleg lett volna programom, már rég egy kávézóban kéne csücsülnöm, de esélyem sem volt elhagyni az épületet időben, így most már teljesen mindegy. Majd kimagyarázom. -indulás előtt kiszámoltam, hogy gyorsan beugrom, váltok pár szót a fiúval, és még úgy is simán odaértem volna. De Amy nem volt betervezve, meg az sem, hogy Nick nem enged csak úgy egyszerűen távozni. De már akkor is elkéstem volna, úgyhogy teljesen mindegy volt. Majd legközelebb. Nem vagyok azért olyan nélkülözhetetlen ember.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Hétf. Jan. 06 2014, 17:30

- Köszi ez kedves tőled.   Mosolyodok el ártatlan kisfiúsan.
- Komoly bajok lehetnek a világgal, ha már egy olyan embernek kell azt megmenteni, aki maga is hősökre szorul.   Bököm oda fejcsóválva, mélázgató filozofálást színlelve. Nem hagyhattam a levegőben lógni ezt a feldobott labdát, elvégre számtalanszor váltam már Giselle borostás őrangyalává. Hogy mást ne említsek, ha nem vagyok ott, szépet csobban a pláza szökőkútjában. Következő mondatából próbálok csak a kávéra fókuszálni, amelytől egészen fellelkesedem.  
- Nos én, mint a koffeinfüggőség elkötelezett katonája, nem hagyhatom, hogy ez kimaradjon a napodból. Nem tudom mennyire szereted a kávét, de ez garantáltan ízleni fog. Évek alatt fejlesztettem tökélyre a receptet és biztos vagyok benne, hogy ilyet még nem ittál. Gyere.   Invitálom a konyha felé.
- Ülj le valamelyik székre, amíg alkotok. Tudnod kell, hogy ezt még ócska kotyogóssal kezdtem kikísérletezni és már akkor is sorra arattam a babérokat vele. A mostani, éppen csak beszélni nem tudom kávéfőzők mellett azonban ezerszer finomabb.  
Előveszek minden szigorúan titkos hozzávalót és gyakorlott mozdulatokkal kezdem összeöntögetni őket. Nem csinálom túl erősre, lévén hiányos tudásom Gis ízlése felől. Pár perc alatt kész a műalkotás, ami kinézetre leginkább, egy macchiatohoz hasonlít, de ízre sok mindenben eltér.
- Jobb napjaimon tudok a tejhabba figurát ügyeskedni. Illetve egy fajtát vagy valami absztrakciót. Óvatosan próbálom csokiöntettel beleügyeskedni a formát. Talán most sikerült a legjobban.
- Parancsoljon Mademoiselle, egy Latte Nickhiato. Lerakom elé a szívecske mintás, szerényen magamról elnevezett alkotást. Kíváncsian várva a véleményét róla.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Hétf. Jan. 06 2014, 20:35

Szemforgatva hallgatom a filozofálását a világ megváltására való alkalmatlanságomról. Miért lennék alkalmatlan? Csak mert néha bénázok és akkor ő rögtön a segítségemre siet? Nélküle is mindig megoldottam volna valahogy, de a sors mindig pont akkor sodorta arra.
-Ugyan, ha más nem sietett a megmentésére, rám marad eme nemes feladat. -kihúzom magam a mondat végére, mint egy igazi szuperhős. Már csak a ruci hiányzik hozzá. Na meg is van, minek öltözzek farsangkor. Elmesélem neki, milyen programomat sikerült keresztülhúznia ma, így hát felpattan és a konyha felé irányít, nem hagyhatom el az épületet egy kávé nélkül. Figyelem a kiselőadását, miközben helyet foglalok.
-Érezzem magam megtisztelve a világ leendő kávéspecialistájának konyhájában? -kérdezem mosolyogva, miközben egyre kíváncsibban várom, mégis milyen lehet az a csodakávé, amelyen ennyit kísérletezett, mire tökéletesre fejlesztette. Figyelem az ügyeskedését, majd ahogy a tejhabba rajzolja a mintát. Mikor aztán lerakja elém, mosolyogva látom a kis kreációt.
-Latte Nickhiato? Az nem semmi, igazán szerény. -mosolyodom el, majd még egy utolsó pillantást vetek a híres alkotásra, mielőtt bele is kóstolnék.
-Biztos nem akarsz megmérgezni és a kis szívecske csak figyelemelterelés? -vetek rá egy gyanús pillantást, majd belekortyolok a forró italba. Meg kell mondani, teljesen megérte a hosszú kísérletezés, pont tökéletes.
-Akármit is tettél bele, be kell valljam, profi. De azért ne nőjön tovább az egód, mert Amy nem fog beférni. -mondom mosolyogva, majd újabb kortyot veszek magamhoz.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Hétf. Jan. 06 2014, 21:31

- És ezt Mrs. Superman vagy Macskanőként tervezed véghez vinni. Tény, hogy utóbbi jelmezben szívesen megnézném, de ezt bölcs előrelátással inkább magamban tartom.
- Mosolyoghatsz rajta, de pár év múlva szabadalmaztatni fogom. Hidd el, hogy hatalmas siker lesz és akkor büszkén mondhatod, hogy te egy voltál azon kevesek közül, akik elsőként kóstolhatták. Minden szavamat teljesen komolyan gondolom. Még néhány apró simítás és piacra dobom. Rutinosan teszem elé a poharat, bízva benne, hogy elégedett lesz vele.
- Tudod valami ütős és találó nevet akartam neki, ami sejteti a tökéletességet. Vigyorodom el büszkén, de természetesen nem veszem magam teljesen komolyan. Kérdésére a pultra könyökölve, fáradt tekintettel, szem forgatva válaszolok.
- De. Az egyik titkos összetevő a cián. Vigyázz vele. Fájdalmasan sóhajtok.
- Örülök ha ízlik. Nyugodj meg, Amy minden hogy befér...életem legrosszabb döntése volt egy lakásba költöznöm vele. Mormolom az utolsó szavakat inkább csak magamnak.
- Ha máskor is igényt tartasz Nickhiatóra vagy, ami még jobb a feltalálója csak egy szavadba kerül. Kacsintok és elmosolyodom biztatóan.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Hétf. Jan. 06 2014, 21:55

-Pontosan. Bár még nem döntöttem melyik is legyen, de ezen kívül sima ügy. -mondom továbbra is kihúzva magam. Tényleg szuperhősnek kell öltöznöm farsangkor. Már ha egyáltalán belefér a témába.
-Igen, mindenképp. Büszke is leszek magamra. Köszönöm eme megtiszteltetést, drága Nicholas. -próbálok ünnepélyes hangot megütni, ennél már csak akkor lenne menőbb, ha a kezemben egy pohár jég hidegen gyöngyöző pezsgő lenne, de azért anélkül is boldogulok.
-És pont ezt adtad neki végül? Miért tettél le az eredeti szándékról? -nevetek fel, miközben megkapom a művet és gyanúsan kezdem szemlélni, nem-e tett bele valami oda nem illő hozzávalót, de a külsejéből ítélve nem.
-Akkor ég veled. Örülök, hogy megismertelek. -emelem meg a poharat, majd nagyot kortyolok a forró italból, de azon kívül, hogy leég a fél nyelőcsövem, más problémát nem tapasztalok, így egy újabb kortyra vetemedek.
-Ugyan már, tök aranyos. Én nem értem mi bajod van vele. -mondom mosolyogva, miközben szép lassan kortyolgatom a Nickhiatomat. Meg kell hagyni, tényleg nagyon finom, pedig nem gondoltam volna, hogy a fiú képes ilyesmikre. Mindig meg tud lepni.
-Igazán kecsegtető ajánlat. Ez volt a végszó, ideje mennem? -kérdezem továbbra is egy mosollyal az arcomon, miközben tovább kortyolgatom az italt, azt hiszem hamar igényt fogok tartani még egyre, mert lassan függő leszek és ezt már előre érzem.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Kedd Jan. 07 2014, 17:20

- Én a macskanőt ajánlom. Próbálok iménti ábrándom megvalósításán dolgozni.
-Részemről a szerencse kedves Giselle! Reagálok hasonló, hivatalos, fennkölt módban. Következő megjegyzése sajnos talált. Ezt a kört ő nyerte, amit egy szúrós pillantással jutalmazok.
- Nagyon vicces. Sértődött fapofa.
- Nyilvánvalóan a Gishiato lenne a legjobb név rá, ugye? Éles iróniával kérdezem  továbbra is a megbántott kisfiút játszva.
- Lehet, hogy tényleg kellett volna bele az a cián... Töprengek kihívóan. Amyre tett megjegyzését szem forgatva hallgatom. Miért áll mindenki az ő pártjára? Én is tudok pont annyira szerethető lenni, mint ő.
- Élj le vele huszonkét évet és megérted. A pulton észreveszek egy bornyitót. Valamivel matatnom kell így gurítani kezdem egyik tenyeremből a másikba a márványlapon. Talán nekem is kellene már egy kávé. Gyorsan csinálok egy jó erős feketét, minden sallang nélkül. Se cukor, se édesítő, se tej. Hirtelen lehúzom, pontosan úgy, mint ha valami tömény alkohollal áztatnám el a szervezetem. Jelenleg koffeinra volt szükségem, nem különféle kotyvalékra. Miután hódoltam káros szenvedélyemnek ismét a fém vacak babrálásával foglalatoskodom. Feszültség levezetésnek pont olyan jó, mint a lábdob, sőt, ennek még hangja is van.  
- Eszedbe ne jusson ilyesmi. Pusztán közöltem veled a tényt mielőtt elfelejtettem volna. Válaszolok pánikszerűen Giselle ötletére.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Kedd Jan. 07 2014, 18:01

-Majd megfontolom még. -hagyom annyiban a világmegváltó jelmezem ügyét, hiszen messze még a farsang, ráérek ezen fantáziálni. Egy mosollyal díjazom a hivatalos stílust, majd belekortyolok a meglehetősen finomra sikerült italba.
-Természetesen. Sejtetnie kell a tökéletességet. -kacsintok a fiúra, majd újabb kortyot iszom. Tényleg rá fogok szokni, ha többször iszom és a végén milliókért kell megvennem a titkos receptet a fiútól vagy beosonni az éj leple alatt és ellopni.
-Most már késő. -mosolyodom el a ciános gondolatán, bár azért nem nézem ki belőle, hogy képes lenne megmérgezni, de mindenképp érdekes feltevés.
-Neem, addigra már öregek lennénk. De tényleg nem értem mi bajod vele. -töprengek el, hiszen tényleg nagyon kedves lánynak tűnt, nem olyan, mint egy házisárkány úgyhogy nem értem mi kivetni valót találhat benne. Jó, biztos vannak neki is hisztisebb napjai, de ember legyen a talpán, aki talál olyan lakótársat, akinek nincs rossz napja. Ezért is lakom inkább egyedül. Miközben ezen morfondírozom, figyelem a fiú tevékenységét, majd ahogy lehúzza azt a keserű feketét. Nem semmi. Na ő már tuti koffeinfüggő, ez nem egészséges.
-Értettem, akkor megjegyzem és szavadon foglak. -mosolyodom el, bár inkább a kávés részre értem ezt, de ki tudja. Egy hónapja még örültem volna, ha Nick megszűnik létezni, aztán mostanra minden megváltozott. De nem tudom pillanatnyilag hol tartok. Azt hiszem, már nem érzek semmi különöset iránta, az csak karácsonyi egyedüllétem és a bor hatása volt.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Kedd Jan. 07 2014, 21:06

- Nickhiato marad. Zárom le határozottan az eszmecserét. Már a kezdetek óta ezzel a névvel él a köztudatban és így fog bevonulni a történelembe is.  Van aki a nikotin, a tabletták, a fű vagy durvább drogok megszállottja. Ezek mellet egészen semmisé válik a koffeinfüggésem. Sőt, tisztában vagyok vele, hogy a normális átlagnál jóval több kávét döntök magamba, ami az első lépés lenne az úgynevezett gyógyulás felé. Ha ezt betegségnek tekinteném, de nem az. Főként, hogy mellette semmi mást nem használok. Néha egy-két szál cigi belefér, de fizetni még soha nem fizettem érte. Fáradt tekintettel hallgatom, hogy Gis tovább értetlenkedik a húgommal kapcsolatban. Hiába próbálnám elmagyarázni neki, hogy a testvérek az esetek többségében ölik egymást pusztán szeretetből.
- Ne, hogy azt gondold, hogy mi állandóan harcban állunk egymással. Ő tudja rólam a legtöbb dolgot és bár ezekkel rendszerint vissza él, például biztos vagyok benne, ha öt perccel később kászálódok ki a zuhany alól, akkor már nagy vidáman mutogatta volna azokat a képeket, ahol vagy Harry Potterként feszítek vagy Luke Skywalkernek vagyok öltözve, lézerkarddal a kezemben. Ne is kérd, nem fogod látni őket. Teszem hozzá gyorsan az utolsó mondatot csak a miheztartás végett.
-Viszont elviselhetetlen, ahogy néha számon kér. Most komolyan, én vagyok az idősebb, még ha csak pár perccel is, de én. A nagy és erős bátyja csak ezt szereti elfelejteni. Miért olyan óriási kérés, hogy mutassa be azt, akivel randizgat? Csak, hogy legalább egy kicsit utána tudjak nézni.   Morgolódom.
- Mutatok valamit. Gyere be a szobámba egy percre...illetve... Habozok egy darabig. Eddig birodalmam küszöbét összesen két nő lépte át. Amy és anya és nekik is nagyon ritkán engedem meg. Az pár négyzetméter teljesen én vagyok, a privát szférám, amiért ugrok ha kell.
- Most már mindegy. Gyere. Lemondóan mutatok az ajtóm felé. Ennyit az érinthetetlen területről.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   Kedd Jan. 07 2014, 21:24

Lemondó, kislányos arcot vágok a fiú kijelentése hallatán, pont, mintha most vették volna el a kedvenc játékom. Nem lesz rólam kávé elnevezve. Pedig milyen menő lett volna magamat kérni egy kávézóban. Na majd legközelebb. Valamit úgyis elneveznek rólam egyszer. Figyelem a fiút, ahogy kifejti Amyvel való viszonyát, bár igazából nem kértem rá, de most már mindegy. Türelmesen hallgatom és próbálom elképzelni milyen lehet, ha az embernek van testvére. Én egész életemben egy testvért szerettem volna, hátha legalább vele igazi családi kapcsolatot tudtunk volna kialakítani. De most már késő, ez a hajó elment.
-Biztos? Azt hiszem átjövök Amyhez amikor nem vagy itthon. Úgyis megígértem neki. -csipkelődöm a fiúval, nagyon kíváncsi lennék kicsi Nickre Harry Potteres jelmezben, de úgy tűnik erre még várnom kell egy kicsit.
-Lehet, hogy okkal nem mutatja be. Mert másnap már többet tudnál róla, mint ő maga. -tárom fel a lehetséges okot és így végiggondolva meg is értem Amyt. Én se biztos, hogy örömmel mutatnám be a fiúnak új kiszemeltemet a húga helyében.
-Nem megyek. Látom, hogy közben meggondoltad magad. Inkább itt maradok, már egész hozzánőttem a kanapéhoz. -utasítom vissza invitálását egy mosollyal az arcomon. Éreztem rajta, hogy hamarabb járt a szája és mégsem gondolta komolyan. Bár az okát nem tudom, de úgy érzem, nem szívesen mennék így be, ki tudja mi lehet ott. Ha mutatni akar valamit, majd kihozza, ha annyira fontos.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: I just come to give your shirt back   

Vissza az elejére Go down
 

I just come to give your shirt back

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-