Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Cause it seems that wrong really loves my company - Lio & Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Cause it seems that wrong really loves my company - Lio & Izzie   Kedd Dec. 03 2013, 19:01

Képtelen voltam rá, hogy ezt elmondjam Deríliumnak... pedig nem tudom, mitől tartottam, hiszen ebben nincs semmi rossz, nem? Csak látni akarom, beszélni vele, mert... mert nem jó ez így. Mégis, ahogy összekészülődök, ahogy kinyomom a telefonomat, amikor Derílium hív, ahogy ellenőrzöm magam a tükörben, végig a hűtlenség jár az eszemben. A zene... pedig szó sincs róla, hogy megteszem, hogy meg akarnám, vagy tudnám!
"Story of my life, searching for the right
But it keeps avoiding me"
Leszaladok a lépcsőn a farmer ceruzaszoknyában, a fekete platformcipőben, és a szürke szövetkabátban, majd ahogy kilépek a koliból, a hátam mögé dobom a fekete kötött sál végét. Körülnézek, kezeimet zsebre vágva indulok el az esti világításban. Nincs túlzottan hideg, de azért hidegebb, mint ami számomra igazán kényelmes. Leintek egy taxit, de nem áll meg, és körülnézve úgy döntök, jót fog tenni a séta.
"But clouds are rolling in because I'm gone again
And to him I just can't be true"
Nem tudom, nem értem, miért csinálom ezt így, miért Lítium esetében, amikor... Gregről simán tud! Mármint, tudja, hogy nála dolgozom, ennél többet mondjuk nem igen. Talán ezért nem tudtam neki elmondani, meg azért, mert fogalmam sincs, milyen vége lesz ennek az estének... na nem, mintha olyan vége lehetne, amit megbánnék. Természetesen nem erre gondolok.
"I might as well take a gun
And put it to his head
Get it over with"
Nem tart sokáig az utam, mégis megszívom, mert zuhogni kezd az eső az utolsó háromszáz méteren. Csak épp annyira, hogy bőrig ázzak, mire odaérek Lítiumhoz, hiába kapkodom a lábaimat nagyon. Ezért kár volt ennyit készülődnöm, mindenesetre idegesen állok meg az ajtajában, és kopogok be, várva, hogy kijöjjön, és... és? Fogalmam sincs, mit fogok neki mondani. Talán azt, hogy

-Szia.-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Cause it seems that wrong really loves my company - Lio & Izzie   Pént. Dec. 06 2013, 16:49

Daryl előző életében nő volt, f* tudja, de úgy söpört rajtam végig, mint tájfun, csak a szemét maradt utánam, belőlem. Jött látott, amikor elment nemcsak, hogy AZT csináltam, de jó ideig a padlón maradtam fizikailag. Nem tudom meddig, talán aludtam, aztán bevettem egy bogyót, úgy tettem, mintha segítene, aztán kidobtam és leültem a TV elé. Fogalmam sincs hány nap telt el, pizzát rendeltem, suliban, munkában valami különleges, fertőző betegségre hivatkoztam a telefonomat pedig belejtettem az akváriumba. Megdöglött a halam. Biztos a telefontól. A ház lassan szellemkastéllyá változott, egyrészt büdös volt, de nem éreztem, két napig erős drograg terjengett a levegőben, akkor már rám kopogtak a szomszédok. És tegnap zuhanyoztam le először. Áthívtam azt a lányt a sarkon, adtam neki pénzt, most már lehet élni a kecóban. Mondjuk, nagyjából normális. A ruháim elrakta, vagy lopta ki tudja, de nincsenek szem előtt, a gépemből eltűnt a morzsa, a pizzás dobozokat és sörös üvegeket levitte, a többiből kirakatot csinált az egyik sarokban. Azt mondta azokból megéri, mert elég drágák voltak. Azt akarta, hogy dugjam meg, alig emlékszem az aktusra, de valami jót csinálhattam vele, mert háromszor is elment - én egyszer se. Végül még a pénzt se kérte. Ma reggel szintén zuhanyoztam, de a borostámat nem volt kedvem levágni. Rendeltem pizzát fél órája, meg sem fordul a fejemben semmi rendellenes, amikor kopognak. Nyomok egy pauset, kitámolygom az ajtóhoz és automatikusan kinyitom azt. Egy bőrig ázott Isabella. Pislognom kell, hogy higgyek a szememnek.
- Szia.
Igyekszem rendezni vonásaim, zordba, közönyösbe, mindennapiba.
- Mit szeretnél?
Daryl után éppen ez hiányzott! Vizes... Kitárom az ajtót, szélesebbre, jöjjön be, ha akar.
- Van hajszárítóm.
Vonok vállat, aztán előremegyek, nem hiszem, hogy Daryl küldte, de ha mégis, akkor fél mondattal ki fogom dobni. Éljenek boldogan, hagyjanak békén. Lehet, hogy csak a mosdómat akarja használni, csak nyugodtan, a hajszárítómat is szabad neki. A kanapémra is leülhet, de róla, Déről nem akarok hallani és igazából a közös életükről sem.


_________________
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Cause it seems that wrong really loves my company - Lio & Izzie   Szer. Dec. 25 2013, 17:32

Kinyitja az ajtót. Nyúzott, és fogyott, szerintem. Persze még így is nagyon... de erre nem gondolhatok. Ahogy rám mered, tudom, nem rám számított, és ahogy hozzám szól, egy pillanatra eszembe jut, hogy talán nem kellett volna ide jönnöm, de azután ahogy kitárja az ajtót, azért elmosolyodom. Nem tud nekem ellenállni most sem - mondhatnám.
-Jól hangzik.-
Válaszolok a harmadik mondatára attól kezdve, hogy ajtót nyitott, majd besétálok mellette, megérezve az ismerős tusfürdő vonzó illatát. Leveszem a kabátomat, és szembe fordulok vele, egy pillanatra azonban elvonja a figyelmem a tökéletes csigákba rendeződött hajam az eső hatására, de aztán hátradobom a vállam mögé, és ismét rá pillantok, nagy levegőt véve. Azon gondolkozom, mit mondhatnék neki, hogyan vágjak bele abba, amit szeretnék, de ehhez talán tudnom kéne, mit is szeretnék. Inkább csak elsétálok mellette, ahogy régen bármikor, és besétálok a szobájába a szekrényhez. Csak úgy csacsogok vele, ahogy bármikor.
-Nem fogod elhinni, hogy az utolsó háromszáz méteren sikerült így eláznom! Mi lett volna, ha már akkor elkezdi, amikor kilépek a koliajtón?!-
Kezdek háborogni, majd előhalászok egy pólót a szekrényéből, meg azután kihúzom a fiókos szekrényét, egy boxert onnan is előkapva, és nem zavartatva magam kezdek el vetkőzni, pontosabban csak egy gyors mozdulattal lekapom a felsőmet, majd felkapom a pólóját, majd kigombolom hátul a szoknyámat is és letolom, kilépek belőle, hogy felvegyem a boxerét. Megrázom a hajamat, és a ruháimmal a radiátorhoz sétálok, hogy ráterítsem így gyorsabban megszáradhatnak. A hajszárítóra nem lesz szükségem.
-Remélem van valami kajád, mert éhen halok! Popcorn is megteszi.-
Közlöm, ahogy elsétálok mellette, mintha mi sem lenne természetesebb.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Cause it seems that wrong really loves my company - Lio & Izzie   Kedd Feb. 04 2014, 13:04

Mintha mi sem történt volna, eszméletlen, eszembe jut, hogy sokan vágták a képembe azért zavar annyira ő és Dé, mert szerelmes voltam a csajba. Becseszem utána az ajtót, elég hangosan, de ráfogom emberfeletti fizikai erőmre. Nem, én nem vagyok mérges, haragos, az ajtó túl gyenge!
Kissé ironikusan emelkedik szemöldököm a hajszárítóra, lelki szemeim előtt: Izzie fura pózban. Gyorsan félre nézek, minek jött ide? Remélem nem hiszi, hogy magyarázkodnia kell. Daryl nem rossz képű gyerek, én hagytam, én akartam mert ez kellett neki, Isabellával meg vége a rendszeres dugásnak, aztán ennyi. A szemöldököm marad "mi van" pózban, döbbenten figyelem, ahogy lazán besétál a szobámba, mint egy régi barátnő és úgy veszi ki a cuccaimat, mintha az övé lenne.
- Még jobban eláztál volna?!
Nézek rá kissé fintorogva, ez egy olyan női csevej volt, amiben rám nem számíthat. Esik az eső, az ember vizes lesz és kész, majd megszárad.
Elkezd vetkőzni. Az első néhány pillanatban nem tudok reagálni, úgy vagyok ott mint egy sóbálványszobor, aztán amikor lekerül a felsője, két ujjam az orrnyergemre csíptetem és becsukom a szemem.
- Basszus
Morranom, egy mozdulattal elfordulok, Lio vagyok, legfőbb ismertetőjegyem, hogy túlzottan szeretem a nőket és van egy méretes dorongom, ami ha ilyet lát feláll. Főleg mert Isabellával jó volt a szex. Tudta mit csinál, én is tudtam.
- Mindjárt itt lesz a pizza.
Sétálok az ajtóhoz, jobb ha nem nézek rá.
- Azért jöttél, hogy valami olyasmit kérdezz leszünk-e legjobb barátok? Olyanok, akik sosem dugnak?
Hangom marhagúnyos, ismer már annyira, hogy világos legyen mennyire röhejesnek tartom az ötletet, közben újabb csengőszó üti meg a fülemet, meghozták a pizzát.

_________________
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Cause it seems that wrong really loves my company - Lio & Izzie   Szomb. Márc. 22 2014, 19:12

Tetszik a reakciója a vetkőzésemre, és úgy érzem, nyert ügyem van. vagy mondhatnám azt is, hogy tudom, de nem tudom, mert Lioról van szó, aki legalább annyira kiszámíthatatlan, mint én. Szerintem jó páros lennénk... ha történetesen nem csak szex lett volna közöttünk, és nem a legjobb barátjával járnék. Még el is fordul!
Gyorsan végzek ezzel, majd elsétálok mellette a nappaliba, tetszik a válasza, a pizza az jó. Levetem magam a kanapéjára, és Isten a megmondhatója, nem tudom, vajon mennyire hozom ki a béketűréséből már... vagy mennyire fogom még. Ha tudnám, leállnék talán, és ha tudnám, hogy talán szerelmes, leállnék.

-Azért jöttem, mert barátok vagyunk, akik már nem dugnak... egy ideig biztosan.-
Válaszolok neki némi komolyságot erőltetve magamra, de látható, hogy ez nem sikerült túl alaposra. Felpakolom a lábaimat a kanapé azon részére, amin nem ülök, kinyújtva, de a belső részére, hogy ha akar, leülhessen, és megrázom a hajam, hogy gyorsabban száradjon.
-Pizza!-
Kiáltok fel, amikor meghallom a csengőt, és azon gondolkozom, vajon szerencsés vagyok-e, amiért ez ilyen könnyen megy, vagy valójában ez csak vihar előtti csend. Gyanús... de azt tudom, hogy nem akarom elveszíteni. Nem, és nem! Nem, mintha az enyém lett volna valaha, mert szerintem nem volt, és ő sem gondolja, hogy lett volna, de... de akkor sem. Nem akarom, hogy ne beszélhessünk, ha beszélni akarok, hogy ne ugorhassak fel hozzá, ha fel akarok, és ne mesélhessek neki egy sztorit egy jó csajról, ha akarok. Ő az egyetlen, aki elfogadta, hogy ugyan úgy meg tudok nézni egy nőt, mint ő. Az egyetlen, aki ezt sosem rótta fel, és nem nézett rám furán érte.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Cause it seems that wrong really loves my company - Lio & Izzie   Hétf. Márc. 24 2014, 23:17

Ó anyám, ez a nő, de eltévedt! Elszámolok százig, némán, még a szám sem mozog közben, addig sem gondolok arra milyen abszurd a helyzet. Dugjon most Daryllel jól van, játszanak szerelmeset, ha nekik ez kell, ha nekik ez nem k*vára unalmas, nyáladzanak együtt pornóra, úgy értem romantikus vígjátékokra, tessék. De miért nem hagynak végre békén? Egyik is másik is jön ezzel a f*sággal.
- Ja?! Bocsánat, már épp félre értettem volna.
Nyújtózom, baráááátok??? Nekem nincsenek barátaim! Daryl a fura kivétel, mert oda van a farkamért, tudjuk!
Hát ha ő így nekem sem kell szégyellnem magam, nem igaz? Letolom a nadrágom és elveszem a pizzát egy szál álló f*ban. Ha már lúd legyen kemény, nem? Idejön, vetkőzik és annyi menet után elvárja, hogy az esőről csiviteljek vele? Hogy szépek a madarak vagy mi az isten? Nők seggéről, talán, ha megfoghatom az övét, a nőkről általában, ha véresre nyalhatom.
- De szar neked! Mostantól csak Daryl farkán pöröghetsz, pedig az övé sokkal kisebb
Bántom, tudom, hogy nem a méret a lényeg és nem fogja ezt itt megkívánni, csak egy f* soká bírtam, órákig mert rohadt energikus vagyok és nem véletlen vagyok b* gép, de ha már ő ilyen szabadosan én is megtehetem. A pizzát elveszem a döbbent kiszállítótól, aki azt hiszi dugunk, pedig nem..
Elveszem a dobozt, felé nyújtom, vegyen ha akar.

_________________
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Cause it seems that wrong really loves my company - Lio & Izzie   Kedd Márc. 25 2014, 14:27

Pont, ahogy számoltam. Csak vihar előtti csend, ez azonnal kiderül, amint elkezd bunkózni. Csak kár, hogy ilyen könnyen nem fog tudni elrettenteni. Tudom, hogy bántani akar, de ezt a játékot ketten játsszák.
Leveszi a gatyáját, és itt áll előttem duplán. Az első reakcióm némi sokk, mert erre nem számítottam most, hogy tudja, Deríliummal vagyok, a második meg az, hogy csak azért sem. Szívem szerint hozzávágnám a gatyáját, de mint mondtam, ezt a játékot ketten játsszák, szóval szimplán kiröhögöm. Hangosan, és még jól is esik, egyrészt azért, mert megérdemli, másrészt, mert leadom a feszültséget, harmadrészt, mert még a pizzakiszállító is azt gondolhatja akár, hogy rajta röhögök, márpedig akkor nem valószínű, hogy épp dugtunk...

-Ugyan már, még hozzád sem értem!-
Közlöm, és nem reagálok arra a felvetésre, kinek a milyen testrészén pöröghetek vagy épp nem. Azon kívül, hogy jól kiröhögtem, nem mutatok érzelmeket, mármint, nem látszik rajtam, hogy azért el tudnék vele szórakozni, csak közömbös vagyok. De nagyon hízelgő, hogy ennyire bejövök neki, csak ledobok pár ruhadarabot, és máris áll a zászló.
-És még azzal traktáltak, hogy belém vagy zúgva, jesszus!-
A homlokomra csapok, mert ennél nagyobb ostobaságot még életemben nem hallottam. Egyrészt ő nem szerelmes soha, senkibe, állítása szerint... erről én keveset tudok, de el tudom képzelni. Másrészt akkor nem viselkedne ilyen tuskó módjára, nem? Legalább akkor nem...
Azért veszek tőle egy pizzaszeletet, ha már így megkínált vele.


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Cause it seems that wrong really loves my company - Lio & Izzie   Pént. Márc. 28 2014, 15:10

Hát ez hülye, mit röhög?! Összeráncolt szemöldökkel meredek rá, mérgesen. Még a pizzásfiút is majdnem megeszem. Útjára bocsátom azzal a megjegyzéssel.
- Teljesen be van állva, durva éjszakánk volt
Aztán jó erősen becsapom mögötte az ajtót és a végén már szinte majd hozzávágom azt a rohadt pizzát.
Egy morranással feltolom az álló farkamra az alsógatyámat, de így is kitüremkedik, mert nagy.
- Nem is fogsz
Ő mondta, meg egyébként is elvette a kedvem. Ha nem lenne önbizalmam és nem én lennék Mr Anderson még a végén összeomlanék, hogy kiröhögte a farkam. Darylé tényleg kisebb, akik ilyen közeli kapcsolatban vannak egymással mint mi pontosan tudják.
- De b*tunk Isabella mit vársz, ha meztelenkedsz? Még mindig nem vagyok impotens
Gáz, hogy magyaráznom kell, neki tudnia kéne ÉN MINDIG kanos vagyok. Az étvágyam viszont elment. Leülök egy fotelba, várom a világ végét. El is jön, a hiszti.
- Elég hülye volt, aki ezt mondta.
Morranom lenézőn, sajnálom azt a szerencsétlent, aki feltételezte, hogy én meg a szerelem egy lapra kerülhetünk.
- Hányszor hallottam? Izzie nem szerelmes! Most meg hirtelen mégis, kicsit olyan mintha elárultad volna a kapcsolatunkat. Lio se szerelmes, nekem nincsenek érzéseim, már hogy a túróba lennék belédzúgva? De tegyük fel, hogy van lelkem
Forgatom meg a szemeim, nevetséges...
- Változtatna ez bármin? Neked Dé kell, kész, legyetek boldogok.
Sokat beszéltem, hogy rohadjon meg minden, de ez kell úgylátszik, hogy eljusson az ember agyáig mit érzek. Vagyis mit nem, hogy szóval én seggfejnek születtem. Basszus már, gondolkodnom se kéne.

_________________
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Cause it seems that wrong really loves my company - Lio & Izzie   Vas. Ápr. 27 2014, 16:47

Úgy reagál, végre, ahogy vártam, és ez még nagyobb elégtétellel tölt el. Azért tudom, hogy nem fog összeomlani a nevetésem hallatán... nincs is rá oka. Még ha őt is nevetném ki úgy ténylegesen, elég sokszor járt már bennem, hogy ez ne szegje kedvét, nincs ezen mit szépíteni, na.
-Nem is fogok!-
Ismétlem meg a szavait helyeslően bólogatva. Azzal mondjuk vitatkoznék, hogy meztelenkedek, de oké, tegyük fel, hogy ebben igaza van. Elkezdem enni a pizzát, és várom, mi bújik még elő a zsákból, mert hát tudom, hogy ezzel nincs vége. Szeretném őt megérteni, igazán! De nem tudom, menni fog-e, mert jól ért mindenhez, amivel ezt megakadályozhatja. Mindenesetre kétlem, hogy szerelmes lenne belém, és ennek hangot is adok. Ő pedig megállapítja, mennyire értelmi fogyatékos volt (csak szebb szavakkal) aki ezt mondta, én pedig ismét bólogatok, és persze a további szavaiba bele is vágok.
-Izzie nem is szerelmes!-
Kérem ki magamnak felháborodva az állítást, mert ez egyelőre koránt sem szerelem. De aztán a nagy ellenkezése mögött meghallok mást is, megsejtem, hogy mégsem volt annyira gyengeelméjű az, aki azt mondta, hogy Lio belém van zúgva. Hitetlenkedve meredek rá néhány pillanatig, közben meg elönt a pulykaméreg, ami nyilván az arcomra is kiül. Jó is, hogy most emiatt pirulok, mert zavarban, na abban aztán rohadtul nem vagyok! Felállok, és úgy nézek le rá, hogy minden méltóságomat összeszedve közöljem vele, amit talán jobb lenne, ha nem mondanék ki.
-Talán nem ő kéne, ha nem nyújtottál volna oda tálcán... ha egyszer nem lettél volna ekkora seggfej!-
Közlöm, majd az asztalhoz sétálva beledobom a darab pizzát a dobozba, aztán visszasétálok a szobájába, hogy szépen felöltözzek, és távozzak. Remélem kibírom, hogy ne kezdjem el hangosan szidni, és remélem nem néz annyira hülyének, hogy ezek után nem vagyok tisztában vele, hogy belém szeretett... hogy nem vettem észre?!

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Cause it seems that wrong really loves my company - Lio & Izzie   Pént. Május 30 2014, 15:19

Ezt tisztáztuk. Akkora edény még én sem lennék, hogy megdugjam Dé csaját, de  attól még csalódtam. Mert azt hittem Izzienek ez jó volt, hogy élvezte velem csinálni, de összejött a legjobb barátommal és miért? Ha nem is szerelmes mi a tökömért? Dének meg mindig pont az kell, ami nekem van.
- Nézd Isabella az rendben is van, ezért voltál te a legjobb szexparterem. Sosem estél teherbe
Sorolom az erősségeit
- Sosem szerettél belém és úgy tűnt nagyon élvezed.
Mert jó vagyok, tapasztaltak mindketten.
- De Darylt kinézni olyan mint kinézni Rómeót, ő biztosan beléd fog szeretni, vagy már beléd is szeretett én meg nem értem hogy...
Hisz most mondta, hogy ő sosem szerelmes!
Én vagyok seggfej? Hát persze... Csak pislogok. Nem emlékszem, hogy tálcán nyújtottam volna, tökre odavolt Darylért és igen, nekem ez cseszte az agyam. Akármekkora f@is vagyok nem tud jól esni, hogy inkább ő kell neki, sosem tűrtem a riválisokat, nem szerettem osztozni, főleg Dével nem fogok. Ha akárki mással járna leszarnám, ugyanúgy terepném az ágyra mint máskor, mint egy követelőző oroszlán, szabadítanám meg minden falatnyi női kis cicomájától és késztetném hangos, eszeveszett sikításra, nem hagynám abba, amíg el nem ment egymás után háromszor.
- Lionel egy seggfej
Kacsintok rá, majd leülök végre és számba veszem a pizzámat. Egy szót sem szólok arra, hogy összepakol és menni készül, csak mielőtt elmegy vetem oda neki.
- Ne törd össze.

// ha Isabella elmegy és befejeztük, akkor köszönöm szépen, remélem lesz még fojtatás Very Happy//

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Cause it seems that wrong really loves my company - Lio & Izzie   

Vissza az elejére Go down
 

Cause it seems that wrong really loves my company - Lio & Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-