Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Hale & Ry - Not a day goes by

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Ryder Salisbury
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : Hacker
Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Hale & Ry - Not a day goes by   Szer. Nov. 06 2013, 14:52

Hale & Ry

Már nagyon régen nem beszéltem kedvenc testvéremmel - kicsit hülyén hangzik, hogy kedvenc, mert a többi testvérem azt hinné, hogy nem szeretem őket -, de lényeg a lényeg, hogy kapva az alkalmon felhívott, hogy mi lenne, ha hozzám költözne. Nem elleneztem, elvégre jót tenne egy kis társaság, másrészről közel lesz a Franceshez, ha pedig kell egy fuvar, akkor itt a bratyó, aki bedugja őt a kocsiba és mehetünk, másrészről biztosabb kezekben lesz, mint másik bátyánknál, aki inkább a feleségével van elfoglalva, meg a munkájával. Nekem csak egy hívás, és még a munkámat is képes vagyok otthagyni - már ha egyáltalán dolgozok.

No meg ebből a szempontból nekem is jó, mert ha a hugi nincs fotózáson vagy nem színészkedik, akkor lesz, aki főzzön. Nem mintha nem tudnék, mert volt, aki tanítson, mellesleg mesterszakács az illető! Ne fecséreljük a szót.

Fogtam magam, beültem a kocsiba, hogy elmenjek a húgom elé, meg a cuccaiért, ami gondolom nem egy-két bőröndből fog állni, meg lehetséges, hogy pár más dolgot is magával akar hozni, ebből kifolyólag lehet, hogy kétszer is kell majd furikáznom. No problemo, benzinre mindig van pénz, ha már el tudok tartani három autót, meg egy motort, meg a tetőt sem lopták el még a fejem fölött.

Érdekes lesz kicsit betoppanni a rég nem látott bátyámhoz is, bár mindig szívesen fogad, mivel ettl függetlenül rendszeresen tartottuk a kapcsolatot a neten, vagy éppen hetente egyszer beültünk egy sörre, amikor az ideje megengedte.

Tehát a belváros egyik pontjától a másik pontjáig eljutottam másfél óra alatt, köszönhetően a dugónak meg a nagyvárosi forgalomnak, autóból ki - jó volt, többet nem jövünk! - mondaná a fáma, vagy legalábbis a baráti köröm, ugyanis történt, hogy hülyeségből beléptünk a kaszinóba, buktunk egy misit, vagy legalábbis ők, mert én csak a pókert preferálom. Aztán kétségbeesve felszólaltak: kaszinóbó' ki, jó vót, többet nem jövünk! Igen, ők már csak ilyen parasztok.

Becsengettem, az ajtót nem kellett nyitni, mert nálunk, testvéreknél nem volt szokás, hogy megvárjuk, míg ajtót nyitnak, mert mindig belépünk előtte, akármi történjen.

- Cső, bro! - pacsi, pacsi, majd bentebb tipegek, ahogy meglátom végül a húgomat.

- Sziiiia, Hale! - tárom is ki a karom, hogy megöleljem, majd két puszit dobjak az arcára.

- Mi a stájsz a suliban? - kezdem ezzel a kérdéssel, mivel ez jutott eszembe először. Ezzel gondolok arra, hogy hogy sikerült beilleszkedni, vannak e barátok, meg gyűlölködők, akiket agyon kell taposnom majd valamikor.
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Hale & Ry - Not a day goes by   Szer. Nov. 06 2013, 18:57For my fav bro (:Eljött a nagy naap! Végre felhívtam Ry-t, hogy mit szólna az ötlethez, ha hozzáköltöznék. Hogy ez mégis hogyan jutott eszembe? Apánk vett Rydernek egy puccos kis kecót, voltam már ott egyszer-kétszer és nagyon tetszett. Most, hogy ide járok én is a Frances-ra, nem akarok sem koleszos lenni, sem pedig egyedül lakni egy hasonló házban, amit apánk finanszírozna nekünk. Pazarlás lenne és amúgy sem szeretek egyedül lenni. Ha már pedig valakivel együtt kell élnem, arra Ry a tökéletes partner. Mindig mi voltunk a tesók tesója, jó haverok, jó partnerek ha falazásra van szükség és talán a legjobb barátok is. Így is, hogy a bátyánknál voltam, sokat beszéltem vele, úgyhogy annyira nem vagyok lemaradva az életéről.

Igazából már két nappal ezelőtt elkezdtem összepakolni a dolgaimat. Elég sokáig tartott. Úgy döntöttem új cuccokat is kell vásárolnom az új iskolába és véletlenül megtöltöttem velük egy egész nagyméretű utazótáskát. Hupsz.
Nem mintha a pénzzel valaha is problémám lett volna, de ilyenkor mindig kicsit lelkiismeret furdalásom van. Arra gondolok, hogy szegény gyerekek Afrikában annak is örülnének, ha lenne cipőjük és nem kérdeznék, hogy igazi bőr-e.

Az utolsó pár dolgot raktam éppen el, mikor meghallottam az ajtó nyitódását és már pillanatokon belül ott is termettem két tesóm mellett. Arcomról letörölhetetlen volt a mosoly. Egy ideig csak álltam, mint akit megbabonáztak majd Ryder nyakába ugrottam és nyomtam egy puszit az arcára.
- Ryder! De hiányoztááál! - miután úgy veszem észre, hogy mindjárt megfojtom szegényt, inkább elengedem és beletúrok a hajába.
- Drogok, szex és rock & roll, mint mindig - viccelődöm vele. Tudja jól, hogy tőlem teljesen távol állnak az ilyen dolgok. Én inkább a nyugodt, rendes és álmodozó kategóriába tartozom, mint a lázadók közé. Emiatt senkinek nem kell aggódnia.

Míg bátyáim szívesebben beszélgettek volna egymással még pár percet és addig nyaggattam Ry-t, hogy induljunk már, míg végre elköszöntek egymástól. Nem mintha nem szeretném ezeket a fél-családi találkákat, tényleg imádom mindannyiójukat, de már annyira be vagyok sózva. Be akarok költözni! Ki akarom díszíteni a szobámat és be akarom rakni a fürdőbe a sminkes cuccaimat! Igen, ezek a legnagyobb céljaim. Na meg, hogy lecsekkoljam, hogyan él Ryder.  

Szóval végül kiléptünk az ajtón is.
- Melyik kocsiddal jöttél? Remélem van platója, mert elég sok cuccom van. - vigyorgok rá. Olyan boldog vagyok!
Vissza az elejére Go down
Ryder Salisbury
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : Hacker
Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Hale & Ry - Not a day goes by   Csüt. Nov. 07 2013, 21:15

Nevettem, amikor válaszolt a kérdésemre, hogy mi a helyzet a suliban. Ezt nekem kellett volna mondanom, de hogy valami frappánssal drukkoljak elő, előadtam a mintatanulót.
- Jól megy sorod. Az én esetemben könyvek, tanulás, és otthoni limonádézgatás - ezt bírtam legalább tíz másodpercig, de utána kitört belőlem a nevetés. Ugyan, ezt ő is tudja, hogy ez nem én vagyok, hanem valaki más, aki tényleg egy stréber és képes a suli végeztével is bent ülni a könyvtárban, hogy anyagot gyűjtsön. Na jó, azért én is olvasok könyvet, de nem olyat, ami kötelező és kapcsolódik az anyaghoz.
- Hülyéskedtem, ez inkább a te rezortod, úgyhogy cserélnünk kell - nevettem tovább, aztán persze leesett, amikor a bátyámmal beszélgettem, hogy ő már inkább indulna. Megfogom hát a tatyóit, amennyit elbírok, a többit meg hozza a bátyánk, ugyanis nekem is csak két kezem van, ha több lenne, akkor valószínűleg én is többet bírnék.
- Nyugi, szerintem a BMW csomagtartójában elfér, meg ha nagyon sok cuccod van, akkor az utastérbe is berakhatunk párat, úgyis az anyósülésen foglalsz helyet, nem? Vagy jobban szeretnéd a csomagtartót? - vigyorgok rá, persze tudja, hogy csak viccnek szánom.
Mindenesetre a továbbiakban megoldottuk, hogy minden cucca elférjen, így nem kell majd kétszer furikáznom. Az beletelne még három óra hosszába, ha nem négybe, úgyhogy így jobban jártunk. Az is lehet, hogy fáradt leszek. Még elköszöntünk testvérünktől, aztán be a kocsiba és akkor indulás is a központ felé. Annyiban szeretem azt a helyet, hogy közel vannak azok az üzletek, amik fontosabbak, de mégsem annyira zsúfolt. Szerencsére van otthon medence, nagy az udvar, úgyhogy Hale akár még medencés partit is rendezhet, tőlem nem kell engedélyt kérnie, csak a házat ne dúlják fel, mert akkor ők takarítanak.
- Annyi szerencséd van, hogy nem csak egy fürdőszoba van, így nem kell megosztoznunk. Nem mintha nagyon hozzányúlnék a sminkes holmidhoz, ha pedig kenceficére van szükségem, úgyis szólok, ha farsangra készülök - most jó kedvem volt. Örültem, hogy végre nekem sem kell egyedül lennem otthon, meg így nagyobb bulikat tudok rendezni, el tudom vinni a húgom akárhová, és tudja, hogy biztonságban lesz, mert vigyázok rá, no meg ő sem fog unatkozni, ha nem kell mindig itthon maradnia.
- És jól főzök - teszem hozzá, erről azért ne maradjon le, így nem kell majd pizzán élni, meg rendelt mirelites kajákon.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hale & Ry - Not a day goes by   

Vissza az elejére Go down
 

Hale & Ry - Not a day goes by

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» My sister, my brother - Hale & Ry
» To be continued-Hale&Nick
» Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-