Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Daniel Desmond

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Daniel Desmond
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 19

TémanyitásTárgy: Daniel Desmond    Vas. Okt. 27 2013, 15:50


Daniel Desmond


Férfi; 23; Klasszikus kommunikáció; Újságírás; 3. évfolyamI'm too sexy for my shirt
This is me

Egy gyermek jelleme, a szülők behatása és a családi háttér történései alapján fejlődik ki igazán. Daniel, igen az a Daniel, akit sokan ismernek már, nem mindig volt ilyen természetű. Ő is volt szende kisfiú, ő is kocsikázott a matchboxokkal a faborítású padlón, amiért az édesanyja jól megszidta, hiszen felkarcolja a kerekekkel a burkolatot.
Egész életében Los Angelesben élt. Ideszületett, és úgy gondolja, hogy itt is fog meghalni.
Szülei, pontosabban az édesapja, igen befolyásos embernek számít a szakmáját tekintve. Kommunikáció a főszakterülete, nem hiába követi őt ebben egyetlen fia. Édesanyja háztartásbeli. Voltak erre felvett alkalmazottak, anyja mégis sokszor főzte meg a vacsorát, és takarította ki a családi ház egyéb részeit.
Látszólag, egy átlagos családról beszélünk, akik szabadidejükben fiúgyermeküknek szentelik minden figyelmüket. Viszont, ebben a kis pihenőidőben is akad egy-két árva óra, amit valami mással is el lehet ütni. Még Daniel aludt, óvodába járt, majd iskolát is elkezdte, eközben a szülők tévútra tértek. Okkal vagy ok nélkül? Nem tudni. Az viszont biztos, hogy nagy szerepet játszott ez a fiú életében. Még az igazság nem látott napvilágot, egyszerű gyermeknek számított, aki szépen fejlődik. Kiváló eredményeket tudhat maga mögött, mind tudását, mind fizikai képességét tekintve.
Egy hamar kiderült, hogy ezt a családi idillt valami megzavarja. Na, persze nem a napkitörések érzékelhetőek az éterben, hanem egy harmadik és egy negyedik fél csatlakozott hozzájuk. Danielnek egyik pillanatról, a másikra lett pótapukája és pótanyukája.  Egy részlet a poligámia hívei műsorból. Csak egy apró részlet, nagyon rövid ideig, hiszen miután mindenre fény derült, a szülők elváltak. Daniel ekkor töltötte be 14. életévét.
Elkezdődött számára tinédzserkor, és ezek az események nagyban befolyásolták a következő lépéseit. Édesapjához került a válóper után. Anyjával olykor-olykor összeül egy kávéra, de különösebben nem tartja vele a kapcsolatot. Nem látta hasznosnak, apja hírnevét viszont annál inkább.
Apja (John) nem igazán értett a gyerekneveléshez és ez meg is látszik. Különböző nők adták át egymásnak a kilincset új lakásukban. Nem zavartatta magát, a fia jelenlétében és talán Daniel ezt látta követendő példának? Minden bizonnyal.
Sokszor maradt egyedül, mikor John munkaügyi útra ment a világ valamelyik pontjára. Úgy gondolta van olyan idős a fia, hogy magára hagyhatja. Arra viszont nem gondolt, hogy több esze is van ennek a gyermeknek, mint azt várta volna.
Ekkor történt meg Daniel első légyottja, apja egyik szeretőjével.
Ezután a kapcsolatuk még jobban megromlott. Sokszor versengtek a nők kezéért, hiába volt akkora kettőjük között a korkülönbség. Ahogy végzett a középiskolával, tovább állt a házból. Az egyetemre sikeresen felvételizett, ekkor lepte meg magát egy saját lakással.
Tisztában volt azzal, hogy sokat kell letennie az asztalra. Elvárások vannak, hiszen egyelőre még csak az apja nyomdokaiban lépked, de hamarosan ez a szerep megfordul.
Két évet letöltendő után, kiváló tanulmányi eredményének köszönhetően ösztöndíjat nyert Franciaországba, egy teljes évre.
Ez az egy év hamar elrepült, akár csak azok a szerelmek, amik behálózták ott létét. Most, hogy befejezte ottani tanulmányait, ideje visszatérnie hőn szeretett otthonába.
Az Angyalok Városába.
Biztos benne, hogy már nagyon sokan hiányolták.Shine on me

Ő az a jelenség, akit ha megpillantasz, egy pillanatra kikapcsol az agyad. Mikor tekinteted találkozik az ő jégkék szemével, akár még a nemedet is elfelejtheted. A legrosszabb az egészben, hogy ő ezt bizony nagyon is jól tudja. Nem csak a nemedet, hanem azt is, hogy éppen azt sem tudod, mit is akartál csinálni. Végül rád mosolyog, te pedig elpirulva jössz rá, hogy ismételten hülyét csináltál magadból.
Szereti zavarba hozni az embereket, a kisugárzásával. Azon különleges emberek közé tartozik, aki nem csak jóképűnek mondhatja magát, hanem még egy ilyen csoda „képességgel” is rendelkezik. Hiszen nem minden a külső, ugye?
És talán épp ez a gond, hiszen ő nem testileg, hanem fejben is precízen össze van rakva. Nagyon jól ismeri a képességeit, és hogy meddig tud elmenni bizonyos esetekben. Terveit tekintve erőszakosan törtet előre, nem foglalkozik senki lelkivilágával. Képes mindenkin átgázolni úgy, hogy az illető csak pislog, Daniel viszont már rég messze jár, a számára szükséges információkkal. Könnyen az ujjai köré csavar bárkit, épp ezért van hasznára a vonzereje. Szeret fennhéjázni, dicsekedni. Alap jellemét tekintve arrogáns, önző és manipulatív. Viszont, olyan akár egy kaméleon. Mindig azt az oldalát mutatja, amivel éppen hasznot húzhat, és hatással lehet a másikra. Szereti befolyásolni az embereket, ebben a témában igen jártas. Nem hiába sorakozik annyi összetört szív, fényes trófeaként a háta mögött. Mintha csak az apját látnánk. Mondhatni, nem esett messze az alma a fájától.Show a little more

A nap felkelő sugara ébreszti hercegünket. Kicsit összerándul a szemhéja, de még nem nyitja ki. Morog egy kicsit, majd a hátáról az oldalára fordul és elkezd tapogatózni maga mellett. Valami fura érzés fogja el. Valami nem stimmel. Még nem szeretne visszatérni az álmok birodalmából. Tudja, hogy még igen korán van ahhoz, hogy ő felkeljen. Mégis arra késztetik, Daniel ideje felkelni. Megpróbálkozik még egyszer azzal a tapizással, hátha megleli azt, akit éppen keres. Pedig milyen egyszerű lenne, ha csak kinyitná a szemét, és megpillanthatná a lányt. A lány még bírja idegekkel a szituációt. Beáll az ablak elé, így árnyék vetül Dani-re.
Hatalmasat sóhajt, majd újabb morgás hallatszik az ajkai alól.
- Miért is nem húztam be azt a fránya függönyt tegnap este… - Egy köhintés jön az ablak felől, ami mosolyt csal az arcára. – Ah, már emlékszem is. – Csúnya kis este volt, csúnya momentumokkal, amik most jelenleg nem tűrnének nyomdafestéket.
Mivel, ő még továbbra is aludna, de a leányzó úgy tűnik, nem szeret lustálkodni.
- Lilian, hajnali fél8 van. Most komolyan ezt kell csinálnod ilyen korán? – Szegezi neki a kérdését, nyávogó hanggal megspékelve. Úgy tűnik a Lilian nevezetű lány, fújtatásnál többet nem hajlandó kiadni magából addig, még Daniel ki nem nyitja szemét. Mikor ez megtörténik, és igen, a szem kinyílik. Azt várnánk, hogy a lány ezek után majd megnyugszik. Viszont, kedves fiúkánk, olyan dolgot pillant meg korán reggel, amit egy pasi sem szeretne egy ilyen éjszaka után. Hangosan felnyög, és csak ennyit fűz hozzá.
- Meg tudom magyarázni. – Igen. Ez az a bizonyos mondat, amit a legtöbb férfi szeret használni. Kellene egy felmérést csinálni, amiben kiderül, hogy a fütyülővel megáldott nem, milyen gyakran használja.
- Te csak ne magyarázz meg nekem semmi. – És egy újabb igen. Lilian megszólalt, bár ne tette volna. Hangja vékony, nyávogós. Fehérneműi rózsaszínben pompáznak rajta. Mondhatni, ő is az a tipikus.
- Kérlek, ne beszélj ilyen hangosan. Kiszakad a dobhártyám… - Fogja be fülét Daniel. Az érzék szervei még nem működnek pontosan, viszont azt rögtön kiszúrta, hogy mi is a nem tetszés tárgya. Miért nem alszik Lilian.
Egy vörös bugyika tehet a dologról.
- Ki megyek a mosdóba! Aztán ez fogad a wc mellett? Tudni sem akarom, hogyan kerül oda. Te mocskos gazember! – Nyávog akárcsak egy macska, akinek ráléptek a farkára. Daniel is ezt érzi, mint akinek ráléptek arra a bizonyos testrészére.
~ Az a fránya takarítónő. Megmondtam neki, hogy pakoljon össze maga után. ~
- Nyugalom szépségem, az idegesség ráncokat okoz, és attól öregebbnek fogsz látszani. – Próbálkozik. Higgadtság a legfőbb erénye, főleg az ilyen helyzetekben. Feltornázza magát, és takarót maga köré tekeri. Úgy kell végül ki az ágyból.
- Nyugalom?! Nyugalom?! Te megcsaltál! – Vagdalózik a szőke cica. Kicsit akcentussal, de érthető, hogy mégis miről próbál beszélni. Talán az idegesség tehet erről. Daniel csak megcsóválja a fejét, és elindul Lilian felé.
- Hiszen mi nem is járunk, hogy csaltalak volna meg? – Szegezi a kérdést a lánynak. Tegnap este ismerkedtek meg. Kicsit többet ittak a kelleténél, majd egy motelben kötöttek ki Párizs egyik nívósabb negyedében, ahol a fiú már külön szobát bérel az ilyen alkalmakra. A kollégiumba még sem vihette.
Aztán megtörtént, aminek meg kellett történnie. És ez a lány, rögtön azt hiszi, hogy együtt járnak? Daniel. Ez neked nem megy. Már megint egy ilyen csajt hoztál fel?
- Tapló vagy. Hogy is hihettem… - A fiúhoz vágja a vörös fehérneműt, majd gyorsan elkezdi magára kapkodni a szanaszét elterülő ruhadarabjait, közben különböző átkokat kántál az orra alatt. Igazi kis boszorkány. Lovagunk ezt halál nyugodtan nézi végig, mintha egy mindennapos, hétköznapi eset lenne. Visszasétál az ágyához, kényelmesen elhelyezkedik.
Végül Lilian megáll, kezében a retiküljével.
- Egy bocsánatkéréssel tartozol. – Daniel szemöldöke a magasba ível. Hogy mivel?
- Hírből sem ismerem ezt a kifejezést. Mit is jelenthet… - Elgondolkodva markolássza állát, hátha eszébe jut, hogy mit is jelent a bocsánat szó. – Sajnálom, az én szótáramban ez nem szerepel. – Csalódott fejcsóválással adja tudtára, hogy Ő bizony nem fog megalázkodni a lány előtt.
- Hát így állunk… - Erre csak hevesen bólogat Dan, amitől Lilian csak még jobban felhúzza magát. Hirtelen előtte terem és egy hatalmas pofonnal díjazza a fiút.
- Egy utolsó szemétláda vagy Daniel Desmond! – Mire az említett odafordítaná az arcát, a szőke leányzó már a folyosón szalad végig, hogy elhagyja a tett helyszínét. Az ajtó szépen lassan becsukódik, a fiú még utána kiállt.
- Legközelebb egy köszönöm is elég lesz! – Egy ide nem illő szó is elhagyja ajkait, amivel csak Liliant jellemezte. A zárkattanásával Daniel szépen visszafekszik az ágyába, és háttal az ablaknak újra elnyomja az állom.Show a little less

"A user, aki a kari mögött rejlik." - Csakis Jézuskáról lehet szó!TEMPLATE BY BEE at CAUTION 2.0


A hozzászólást Daniel Desmond összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 27 2013, 20:05-kor.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Daniel Desmond    Vas. Okt. 27 2013, 19:46

Elfogadva

Isten (meg a nagy francokat, inkább a sátán) hozott közöttünk! Nagyon nem hiányoztál, elmondani nem tudom mennyire nem vártunk! De most, hogy itt vagy, azt hiszem, kezdődhet az igazi móka harc. Nem is dumálnék itt tovább. Menj foglalózz, aztán hódítsd meg a női szakaszt, és az egyetemet. Tied a pálya!Nyilvántartás és avatarfoglaló
Karaktertabló
Kollégiumi házirend és beosztás
Felelős tisztségek

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
 

Daniel Desmond

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Daniel & Sebastian & Marcus Treadaway
» Daniel & Will Nem mindennapi szerep ((+16))

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Meseszereplők karakterlapjai-