Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Joshua és SoRa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Joshua és SoRa    Vas. Okt. 20 2013, 14:46

Farkaséhes vagyok. A reggeli meló után hazamentem, és lefeküdtem még egy kicsit, és arra ébredtem, hogy korog a gyomrom. Főzőcskézni semmi kedvem sincs, és a hűtő is üres, így inkább leugrom, mert a park közelében láttam egy pizzázót. Legalább kipróbálom.
Tetszik a hely. Kívülről is látszik, hogy jól van kialakítva. A fényei és színei vonzanak magukhoz. Otthonosnak tűnik vagy családiasnak, nem is tudom. Nem egy lapos étterem, az biztos. És tiszta. A kirakatüveg ragyog a fényben, visszatükröződik benne az utca forgalma. Én is ott vagyok, farmerben, fehér pólóban, kócosan, borostásan. Megfordul a fejemben, hogy ilyen külsővel be sem mehetnék, de éhesebb vagyok, mint amennyire kritikus magammal.
Beülök az egyik boxba, és az asztalon összefűzöm a kezem. Étlap után nézek, de ez nem az a hely, ahol ki lenne készítve. Bizonyára hamarosan megkapom. Körbeszemlélem addig is a helyet... és hallgatom a háttérből a zenét.
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Joshua és SoRa    Kedd Okt. 22 2013, 00:45

Darylnek el kellett szaladnia valahova, igazából nem nagyon értettem, hogy pontosan merre is, de nem is tartozik rám.ami rám tartozik, hogy egyedül maradtam, ami nem baj, mert nincsenek sokan, és már beleszoktam annyira, hogy ne okozzon problémát ez a pár ember, csak azért mégis ijesztő. Teljesen egyedül felszolgáló még sosem voltam, de hát mindent el kell kezdeni, nem?
Harmadjára törlöm el a kávéscsészéket, mert valahogy mindig foltot látok rajtuk, mikor nyílik az ajtó, és belép rajta egy kicsit fura fazon. Szegény biztos nem aludt már nagyon régóta, és a borotváját is biztos elhagyta. Míg ő leül, addig tálcára teszem az étlapot, egy csészét, és áldom az eszem, amiért főztem le kávét, mert így legalább kicsit kedveskedhetek neki.
Mellé libbenek, lepakolom a bögrét, elé teszem az étlapot, és elmosolyodom.
- Amíg választ, kér egy kis kávét? - Mosolyom töretlen, a kancsóval a kezemben várom a válaszát.
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Joshua és SoRa    Kedd Okt. 22 2013, 09:15

A pizzázó jó választásnak tűnik. Valóban tiszta, és belülről is nagyon hangulatos. Meleg színei vannak, és ettől barátságossá válik az egész, és van néhány növény is, ami mediterrán hangulatot varázsol ide.
Leülök, és várok, mert jobb dolgom sincs. Ez nem az a hely, ahova előre kikészítik az étlapot, de sebaj. Kinézek az üvegen, most csak azzal a céllal, hogy magamat szemügyre vegyem. Hát, kicsit kócos vagyok, ezért beletúrok a hajamba, hogy valamennyire össze rendezzem. Legutóbb kissé rövidre sikerült vágni a hajam, és ha nincs benne elég hajrögzítő, bizony képes vagyok szétaludni. Ez van. A borosta nem véletlen, olvastam egy hírdetést, hogy statisztát keresnek egy most induló western-sorozathoz, és azt gondoltam, ha nem húszévesnek nézek ki, több esélyem van. Ehhez kell a borosta. Különben is, ki látott már cowboy filmben pucér arcú pisztolyhőst?
Míg ezen agyalok, megérkezik az étlapom. Nem önmagában...
- Hogyne, egy kávé jól esne, köszönöm- nézek végig a lányon. Keleti szépség, azzal a tipikus kedvességgel és mosollyal, ami rájuk annyira jellemző. Termetre is picike, alig magasabb nálam, pedig ő áll, én meg ülök. Szép, fényes (és valószínűleg selymes) haja lazán omlik a vállára. A szemei vidáman ragyognak.
Kezembe adja az étlapot, és míg kinyitom, kitölti nekem a kávét. Gyorsan átfutom az étlapot, és felmérem a választékot.
-Hmmm..- akad meg a szemem az egyik pizzán- szeretnék egy grillcsirkés pizzát, 45 cm-est, vastag tésztával, fokhagymás-tejfölös alappal, sajtos széllel. Megoldható?
Máris dörzsölöm össze a tenyereim, a számban összefut a nyál. Ez nagyon-nagyon ígéretes! Ha olyan jól csinálják a pizzát, ahogy a hely kinéz, ez lesz a törzshelyem. Én nem szoktam gatyázni. Ha beleszeretek valamibe, azt a dolgot megszerzem. Vagy meg kell tartanom. Hogy kitől örököltem ezt a vehemenciát, ne tudom. A nagyiéktól biztos nem.
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Joshua és SoRa    Hétf. Okt. 28 2013, 11:52

Tudtam én, hogy a kávé nyerő ötlet lesz! Annak idején Daryl is azzal derített jobb kedvre, és már nagyon régen ki akartam próbálni. Elmosolyodva bólintok, és amíg ő böngészi az étlapot töltök neki kávét. És most egy csepp se cseppen mellé. Na nem mintha olyan sűrűn előfordulna, de néha, ha így mérnek végig, akkor megbillen a kezem. ne szándékosan, akaratlanul.
Leteszem az asztalra a kancsót, és előveszem a kis noteszkém, hogy majd fel tudjam írni, mit kér. És már mondja is. Szorgosan jegyzetelek, majd mosolyogva bólintok.
- Semmi akadálya. Húsz perc múlva kész is. - Írom le az utolsó betűt is, majd a kancsót visszatéve a tálcára visszamegyek a pulthoz, és beadom a szakácsnak a cetlit.
Két Ice Americano elvitelre, és kész is a pizza. Óvatosan viszem ki az asztalhoz, és teszem le elé, mellé pakolva az evőeszközöket is. Bár nem tudom, Amerikában mindenki kézzel eszi a pizzát, még jó hogy fel van vágva szeletekre, különben elég érdekesen tudná felvágni.
- Jó étvágyat! - Mosolygok rá még egyszer, majd otthagyom, hadd falatozzon, nekem még ki kell vinnem egy számlát, és leszedni az asztalt, miután távoztak. Nekem is jól esne egy kávé.
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Joshua és SoRa    Kedd Okt. 29 2013, 02:01

Tele vagyok lelkesedéssel (még), és várakozón tekintek a délutánom elébe, mert egy meghallgatásra megyek, ahol statisztákat keresnek. Azt gondoltam, előtte jól belakmározom, legalább ezt az éttermet is megismerem, ha már a közelben lakok. Bár nem arra rendezkedtem be, hogy minden nap étteremben vagy pizzázóban egyek, nem valószínű, hogy kifizetődő lenne magamnak vásárolni és főzőcskézni. Időpocsékolás is lenne.
Beülvén megtapasztalom, hogy kellemes és modern hely, van benne némi elegancia és mégis vagány, családias, nekem legalábbis tetszik. Az étlapra ugyan várni kell, de máris kapok egy kávét, és ez most nagyon jól esik. A felszolgáló leányzó kedvesen mosolyog, elnyeri a szimpátiámat. Kérdés nélkül közli, mennyit kell várnom, és akaratlanul az órámra pillantok. (Ellenőrzés céljából? Nem tudom. Ezért annyira nem vagyok szögletes.)
Kortyolgatom a kávémat, különlegesen jó íze van. A városban még nem ittam ennél jobbat. Nem telik el sok idő (vagy én méláztam el), és máris előttem van a pizza. Isteni az illata, ígéretesen néz ki, máris csordul a nyálam. Az evőeszközért nyúlok, mert mégsem a sarki kricsmiben vagyok, és mert valószínűleg olyan forró a pizza, hogy meg sem tudnám fogni.
- Köszönöm- mosolygok vissza a lányra, aki kedvesen kíván nekem jó étvágyat.
Amint magamra hagy, lecsapok a pizzára. Olyan gazdagon van sajttal megrakva a tészta, hogy alig tudom elvágni, fél méterre is ki tudnám húzni az olvadó sajtszálat. Gondosan megfújom a falatot, mielőtt a számba teszem, és aztán... Hm... Ez nagyon jó! Nem tudom, mi lenne a jobb: lassan enni, hogy tovább tartson az élvezet, vagy gyorsan, nehogy kihűljön az utolsó falat.
Kivégzem, bár az utolsó falatokkal már teljesen telítettnek érzem magam. Elégedett vagyok, az étel finom volt, jól laktam, és a számlám sem lesz kiugróan magas. Tökéletes hely. Tökéletes nekem.
Oldok egy lyuknyit az övemen, aztán még egyet. Szükségem lenne most valami szénsavasra, hogy az emésztésem beinduljon, mert olyan vagyok most, mint egy duda. Lesekszem a lány után, merre lehet, aztán ha rám pillant, magamhoz intem.
- Lenne kedves hozni nekem egy tonicot? - közben a szalvétámat és az evőeszközeimet a tányérba teszem. Kíváncsi vagyok, megkérdezi-e, elégedett vagyok-e a pizzával. Vajon mennyire érdekli őket a vendégeik véleménye?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Joshua és SoRa    

Vissza az elejére Go down
 

Joshua és SoRa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-