Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Myléne Matreya Shearer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Myléne Shearer
avatar
Foglalkozás : fotós;diák
Hozzászólások száma : 2

TémanyitásTárgy: Myléne Matreya Shearer   Kedd Okt. 15 2013, 21:13


Myléne Matreya Shearer


lány; 21; Klasszikus szakirány; Fotográfia; 2. évfolyamfactotum


SOKAN AZT HISZIK, GONDOLKODNAK, PEDIG CSAK ÚJRARENDEZIK ELŐÍTÉLETEIKET.This is me

New Yorkban születtem 21 évvel ezelőtt. Édesanyám koreai nő, míg Apám francia (-szokták is furcsállni, hogy a nevem mért nem ázsiai, hát a válasz roppant egyszerű mivel apa vezetékneve amúgy sem az így már a keresztnévnek sem akarták, hogy más legyen) Családom kicsit hiányos, ha lehet így fogalmazni. Elváltak a szüleim, s hogy őszinte legyek Anyával például nem is találkoztam mióta ketté szakadt a család. Apámmal élek, pontosítva éltem mivel most kollégista vagyok. Ritkán járok haza, többnyire a szüneteket sem végig otthon töltöm. Próbálom időm minden egyes percét a művészetek felé fordítani. Az, hogy kifejezetten a fotó felé orientálódtam annak okát nem tudom, de imádom csinálni az biztos. Ha fényképeket készítek új értelmet kap a világ melyet amúgy nap mint nap látok. Ezért is szeretek a Frances-ra járni mert itt csupa olyan vesz körül kik különlegesebb módon, nyitott szemmel járnak és látnak nem csak néznek. Persze itt is vannak olyanok akik sokkal inkább azzal foglalkoznak, hogy minden tincsük egyenes legyen nem pedig azzal, hogy tökéletes legyen a kamera beállás, vagy hogy ha ps-el dolgoznak és körbevágnak ne legyen olyan mintha a körbevágott képnek glóriája lenne...Shine on me

Olykor heves mint a láng, máskor pedig szelíd mint a tavaszi szellő.
Személyiségem ingadozó, nem forrt ki még úgy igazán milyen is vagyok, pedig már itt lenne az ideje. Magam sem tudom igazán ki vagyok, folyton meglepetéssel rukkolok elő, mely nem csak környezetem lepi meg.
Viselkedésem hatalmas fordulatokon és ellentéteken alapszik.
Szembe találod magad egy törékenynek látszó nővel, ki hatalmas hanggal és vehemenciával kivívja magának a tiszteletet, sőt addig meg sem áll míg nem irányíthat. Ez volnék én, vagyis egy csöppnyi részem. Vezéregyéniségem már pici korom óta megbújt bennem, s lassan-lassan felszínre tört.
Ha valaki csak ezt látja meg bennem akkor valószínűleg nem leszek a szíve csücske. Mint említettem ez pedig csak egy aprócska szelet belőlem.
Ha érdekel milyen vagyok bővebben olvasd tovább történetem, én pedig csak remélem nem fogsz álomba szenderülni soraim láttán....
Mindig is picit nehezen nyíltam meg az emberek előtt. De ez nem azt jelenti, hogy zárkózott vagyok, ohh az nem én volnék. Csupa pezsgés az életem, móka-kacagás. Ez csupán azt taglalja, hogy ha bemegyek egy boltba nehezemre esik kérdezni, talán gyerekes, de ebből nem tudtam kinőni.
Idegenek társaságában kicsit feszengek, de ha úgy látom nyitott az ismerkedésre az illető egyből feloldódik bennem a belső póráz és önfeledt örömöm meg is kezdi "hadjáratát". Aki már kicsit jobban megismer az rájön, ha puskával fenyegetnek sem hagyom abba a beszélést. Nagy szám van, igazi cserfes leányzó vagyok, de ez hátrány? Hm....talán egy picit, hisz néha jobb csöndben lenni. De nincs mit tenni mindenhez van hozzáfűzni valóm, mindenből kiakarom/kitudom magyarázni magam ha kell. Ezen kívül nagyon önfejű és makacs vagyok, nem bírom ki, hogy ne enyém legyen az utolsó szó. De azért nem vagyok reménytelen eset. A végén mindig rájövök, ha nem nekem volt igazam és bájos mosollyal, bociszemekkel remekül letudom venni a másikat a lábáról bocsánatkérés közben. Talán kihasználom a többiek jóindulatát, hisz újra és újra elkövetem az alapvető hibákat és lassan tanulok belőlük, de tudom nem haragudnak rám és ezt szeretem, de azért azt is tudom nem szabad semmit túlzásba vinni, hisz nagyon megüthetem a bokám. Egyébként, ha ez még nem lenne elég kicsit önöző is vagyok, nah meg roppant lusta. Ez, hogy is vethető össze? Csak egy egyszerű példával érvelnék: "-Anyu szomjas vagyok, hozol nekem inni?- kifeküdve a kanapén tv nézés közben kérem ezt. Anyu persze hoz....
-Hoznál nekem egy kis ropogtatni valót?- kérdi anyukám én pedig vagy hosszas mormogás után tápászkodom fel, hogy hozzak neki, vagy megelégeli a várakozást és hoz magának. De, hogy még jobban éreztessem lustaságom: Kérek valamit, de mivel mindig lusta vagyok felkelni most nem kapok pl.: innivalót, inkább nem kelek fel és szomjazom...
Hát röviden és tömören ennyit rólam, ha még mindig érdekesnek tartasz, vagy csupán kíváncsi természettel áldott meg a Jó Isten akkor olvass figyelmesen tovább.Show a little more

Elkényeztetett, gazdag, nem megértett, kiközösített és még sorolhatnám. Várjunk csak! Általában az elkényeztetett és gazdag emberek tartják fent az iskolában a monarchiát, nem? Megsúgom a választ: DE! Az én esetemben viszont más a helyzet. Nem vagyok kis pipiskedő, minden napra vegyünk egy új cipőt és csak a márka és a pénzköltésre koncentrált gazdag fiatal. Hoppá! Itt a kivétel, nem is tudom, hogy tudják ezt a többiek kibírni. Vagy nem én, hogy tudom kibírni, hogy semmi ilyet nem teszek?! Hát egyszerű-Nem-Ér-De-Kel! Magasról teszek a pénzre, a puccos megjelenésre.
De azért nem kell engem sóhernek sem elképzelni! Van amire viszont képes vagyok rengeteg dollárt áldozni. Ezek pedig az állatok, a természet és a művészet. Imádok lovagolni járni, vannak kutyáim, nyuszim, halam és még sorolhatnám. Sokszor támogatok állatvédő egyesületeket. Ezen kívül még a „mentsd környezeted” nevezetű kampány egyik arca és szervezője vagyok. És akkor már a művészetekre is térjek ki nem de bár?!-imádok festeni fényképezni hangszeren játszani sőt még dalba foglalni érzéseimet. Kiállításokra járok, koncertekre és szponzorként is megszoktam jelenni akár egyedül, akár apámmal egy-egy megnyitón. De ne csak arról beszéljek milyen nem vagyok mit támogatok, mit nem.
Elmesélném, hogyan is alakultak ki ezek a szenvedélyek.
Nagymamám nagyon fontos szerepet játszott az életemben. És igen, csak játszott két t, azaz múltidőről van szó. Meg halt pár évvel ezelőtt. Régen minden szabad időm a mamámmal töltöttem. Volt egy nagy farmja amit én örököltem. Ott tanultam meg igazán vele, hogy mekkora ajándék a természet és, hogy mennyire kell rá vigyázni. Hogy-elnézést, hogy ezzel kezdem a mondatot-az állatok milyen csodás teremtmények és szeretni kell őket, nem pedig bántani mint azt sok őrült teszi. Valamint vele festettem fel a hófehér vászonra életem első ecsetvonásait. De nem csak azért szerettem a nagyit mert mind ez összekötött minket, hanem imádtam a humorát imádtam azt, hogy mindenki mondta hasonlítok rá. Mintha nem is anya, hanem az ő gyermeke lettem volna. A hajunk a szemünk a nevetésünk, mint az ikrek!
A pajtában a szalmakupachoz mindig elvonultunk és történeteket mesélt nekem. Csodás eredetűeket, babonásakat, földöntúliakat és valóságosakat. Emlékszem, hatalmas csillogó szemekkel meredtem rá és ámulattal teli pillantásokkal koncentráltam minden egyes szóra mi csak elhagyta száját.
Mindennap meglátogattam. Mindig együtt voltunk. Játszottunk, tanultunk, festettünk és mesélt nekem. De egyszer bekövetkezett az a nap melyre visszagondolva még most is beleremeg testem, szívem megszakad, torkomba gombóc feszeng, s szememből apró sós könnycseppek gördülnek végig fehérkés bőrömön.
Nem szenvedett, nem fájt neki, de az életét elvitte fekete lovon a kegyetlen halál, és nem adta vissza nekem őt. Mindennap kijártam hozzá a temetőbe, ez valahogy nyugtatta lelkem. Keserves hetek, fanyar hónapok, üres évek. Lassan de ledobtam magamról a fekete holmikat és újra színesbe díszelegtem. Kevesebbet jártam a temetőbe, viszont a farmra annál többet. Nem éreztem, s most sem érzek bűntudatot, mert tudom, hogy ő is ezt akarná. És azt is, hogy nem várta el tőlem a gyász ronda színét és a szenvedést mellyel magamat őröltem.
Sokáig tartott de megértettem, hogy ennek így kellett lennie, hisz Isten elvesz tőlünk valamit, de nem azért mert nem szeret minket, hanem mert úgy gondolja, hogy már nélküle is erősek vagyunk.
S ezzel a tudattal hagytam magam mögött a régi életem, s választottam egy olyan egyetemet érettségi után ami távol van a régi emlékektől és azt tanulhatom amit szeretek. Itt is megvannak a klikkek a menők és a bénák az okosak és flúgosok és természetesen a művészek. Vannak itt olyanok akik hasonló szemlével látják a világot és nem tartanak számkivetettnek.
De azért nem habcsók itt se az élet...Meg kell küzdeni a szőke, cicababa népséggel...Show a little less

3éve szerepezem körülbelül így van egy kis tapasztalatom még ha nem is olyan sok. Az oldalra úgy találtam rá, hogy hallottam chaten beszélgetnek egy helyről de címet nem mondtak aztán utána kérdeztem és tádáám itt vagyok:DTEMPLATE BY BEE at CAUTION 2.0
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Myléne Matreya Shearer   Vas. Nov. 10 2013, 17:20

Elfogadva

Na még egy ferde szemű! A végén nem is leszek különleges... Khm...
Bár tele vagyok kérdésekkel, mégis elég sok mindent elárultál magadról, így nem nyúzlak meg. Majd legfeljebb csak a játéktéren. Szaladj foglalni, és jó játékot!Nyilvántartás és avatarfoglaló
Karaktertabló
Kollégiumi házirend és beosztás
Felelős tisztségek

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
 

Myléne Matreya Shearer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Meseszereplők karakterlapjai-