Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 The Town Gets Warm Again ~ Zin && So Ra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: The Town Gets Warm Again ~ Zin && So Ra   Szer. Okt. 30 2013, 19:24

Nem tudom eldönteni, hogy ez egy szép álom, amiből aljad mód felébresztenek, vagy inkább egy baromi nagy pofon az élettől. Igazából mindkettő nagyon rossz, de talán az elsővel jobban ki tudnék békülni. Utóbbiból túl sok van. Most komolyan, azt mondta, hogy hagyjuk abba? Hogy palacsintát kér? Igen, biztosan, még a hasa is korog, de én még csak pislogok. Fogalmam sincs mit kéne mondanom. Mert... mert... miért csinálja ezt velem? Mit csináltam rosszul? Ennyire szörnyen nézek alsógatyában, hogy meglát és elmegy a kedve? Komolyan kezdek aggódni, hogy valami baja van velem. Legutóbb is akkor állított le, mikor már így voltunk. Így. Vagyis én teljes készen, hogy... De nem. Azt mondja palacsinta kell neki. Kinyitom a számat, aztán becsukom, mert amit mondanék, az nem tetszene neki. Megjegyzem nekem sem. Felállok, sóhajtok egyet, de még mindig nem tudom mit mondjak, inkább felkapom az ölembe és visszaviszem a fürdőszobába. Körbenézek, és rájövök, hogy nem tudom beletenni egy kádvízbe, mert nem engedtünk még vizet, így csak leteszem a földre, és egyszerűen otthagyom. Becsukom az ajtót, és kifújom a levegőt, aztán rájövök, hogy most biztos hülyének néz, úgyhogy vissza-benyitok.
- Csinálok palacsintát, addig hozd rendbe magad - és már be is csukom újra az ajtót. A hangom nem volt kedves, de nem is érzem magam éppen kedvesnek. Lesietek a lépcsőn, és az ajtó mellett megnézem magam az egész alakos tükörbe. Semmi baj a külsőmmel. Pont úgy nézek ki mint tegnap. Nem értem So Ranak mi baja van...
Leveszem a szemüvegem, és megtörlöm a szemeim, aztán elhúzom a számat, és a konyhába megyek, hogy készítsek palacsintát. A telefont, amit kaptam tőle szépen elteszem a pultról dobozzal együtt, az ő telefonját a táskájába teszem, de nem nézem meg, mit tart amúgy benne. Egy szó nélkül kezdek el palacsinta tésztát keverni. Egész gyorsan haladok, kicsit olyan, mintha haragudnék erre a masszára, pedig nem, de tulajdonképpen jól esik. Mire a serpenyő felmelegszik, már egészen nyugodt vagyok. Tökéletes palacsintákat sütök, s közben mintha durcás kisfiú lennék, az jut eszembe, hogy meg sem érdemli őket... Mégis sütök húsz palacsintát, tízet neki, tízet magamnak. Legalább ezt nem vonhatja meg tőlem.
Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: The Town Gets Warm Again ~ Zin && So Ra   Szomb. Nov. 02 2013, 20:30


hyun shin && so ra


 
Haragszik. Nem kicsit, nagyon, csak pislog rám, meg se szólal, sőt, a fürdőbe is szó nélkül, visz be, ami egy kicsit nagyon ijesztő. Ismerem, tudom, hogy nem egy szómenéses alak, de ez azért már mégis csak aggasztó. Pár másodpercig csak meredek a csukott ajtóra, majd összerezzenek mikor megint kinyitja. Nem csak haragszik, utál is, akkor beszélt velem így, mikor még nem hogy együtt nem voltunk, de még csak a barátomnak se mertem volna nevezni. Erre tessék, ugyanúgy szól hozzám, és ez rosszul esik. Még ha én váltottam is ki. Megint rám zárja az ajtót, mielőtt megszólalhatnék, pedig a bőröndöm odalent van, és azért muszáj lenne lemennem.
Megvonom a vállam, azt később is el tudom intézni, veszek ki törölközőt onnan ahonnan mutatta, keresek valami nem férfiszagú tisztálkodószert, és összegumizom a hajam. Mert gumi mindig van a karomon. Kibújok a bugyimból is, és beállok a zuhany alá. Emészt a lelkiismeret-furdalás, és egyre nehezebben tudom rá kenni a dolgot. Percekig csak folyatom magamra a vizet, aztán inkább megrázom a fejem, és gondolatban megbocsájtok magamnak. Gyorsan befejezem a tusolást, és rájövök, hogy még mindig nincs bőröndöm, úgyhogy magamra csavarom a törölközőt, csendben kinyitom az ajtót, és hangtalanul leosonok a lépcsőn. Megragadom a legnagyobb bőröndöt, amibe a ruhák vannak, és ugyanolyan hangtalanul elindulok visszafele.
Vagyis indulnék, ha nem néznék el a konyha felé, és nem kúszna a látóterembe egy igen formás fenék, majd az ahhoz tartozó test, és komolyan vissza kell fognom magam, hogy oda ne menjek. Hülyén venné ki magát, most állítottam le, nem akarom szegényt teljesen összezavarni. Erővel elszakítom róla a tekintetem, felosonok, és rekordidő alatt öltözök fel. Nem is nézem mit veszek fel, csak magamra kapom az első nadrágot és felsőt, ami kezembe kerül, rendet rakok magam után, majd leszaladok a konyhába. Megállok mögötte, és hátulról szorosan átölelem, a hátába fúrva az arcom.
- Ne haragudj rám, kérlek! - Motyogom, majd elengedem, és leülök az asztalhoz. Remélem finom palacsintát sütött, bár azt hiszem nem nagyon vagyok kritizáló helyzetben.
Zin | ruci | mondtam
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: The Town Gets Warm Again ~ Zin && So Ra   Vas. Nov. 03 2013, 09:51

A palacsinta sütés egy megnyugtató folyamat. Még ha nem is éppen ilyen fajta megnyugvásra vágyom, jobb, mint teszem azt fent az emeleten szenvedni... Mert amúgy ahhoz lenne kedvem, de nem foglalkozom vele. Bekapcsolom a rádiót, hogy szóljon valami háttérzene. Mindegy, hogy mi, csak legyen valami zaj, mert a csend az most őrjítően hat.
Gyorsan haladok, elvégre a palacsinta sütés, az egyik specialitásom. Az első dolgok közé tartozik, amiket megtanultam, és én szeretem a saját palacsintáimat. Sőt, eddig mindenki szerette, na nem mintha sokan ettek volna korábban. Csak anyám, Pap, Isabella, meg a koliban Kilian és Usui. Nekik ízlett. Nekem ez elég.
Belemerülök, és a rádió miatt azt sem hallom meg, amikor lejön. Meg is ijedek, amikor hirtelen átölel hátulról annyira, hogy az éppen feldobott palacsintám a főzőlapra esik, nem a serpenyőbe.
- Francba - fejezem ki tömören a nem tetszésemet, majd leteszem a serpenyőt, és lefejtem magamról So Ra kezeit. Szépen felszedem a mellé esett palacsintát, és kidobom a szemetesbe. A tűzhelyet majd csak akkor takarítom le, ha már nem forró. Odateszek még egy palacsintát sülni. És amíg az egyik oldala megsüt So Ra elé teszem az egyik tányért rajta már készen levő tíz palacsintával. Adok mellé villát is, aztán elé teszem a csoki- és juharszirupos flakonokat.
- Nem haragszom, csak nem értelek - mondom végül elfordulva, a serpenyőben levő palacsintának szentelve a figyelmem. Ezt már nem dobom fel, hanem csak megfordítom egy fakanállal. Nem szeretném, ha még egy kárba veszne. A szavaim pedig őszinték. Mert... igazából nem rá haragszom. Sütögetés közben arra jutottam, hogy nyilván én csináltam valamit, ami miatt leállított, de nem tudom mit. És nem értem, mert akárhányszor pörgetem újra, mindig oda lyukadok ki, hogy nagyon gyengéd voltam, és nem sürgettem. Vagy igen? De hát ő kezdte!
Ahogy elkészül a palacsinta, a többi tetejére teszem, majd kisütöm a maradék tésztát is. Közben meg remélem, kapok valamiféle magyarázatot. Jó lenne. Nagyon jó.
Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: The Town Gets Warm Again ~ Zin && So Ra   Vas. Nov. 10 2013, 18:40


hyun shin && so ra


 
Egy szemétládának érzem magam, és ez nagyon piszok érzés. Nem akarom, hogy haragudjon rám, rákenni se akarom, el akarok süllyednil de sajnos a zuhany nem elég mély, és az sem segít, hogy meglesem, mert csak még ramatyabbul érzem tőle magam.
Inkább gyorsan elkészülök, hogy lemehessek hozzá. Hallom a zenét, azt is látom, hogy el van gondolkozva, de nem gondolom, hogy megijesztem. Nem akarom megijeszteni, én csak ki akarom engesztelni, azzal hogy megölelem, de ez is visszafele sűl el. Gyorsan hátrébb lépek, és összehúzom magam, lehajom a fejem, sőt inkább le is ülök, akkor biztos nem csinálok semmi bajt. Mióta leszálltam, csak bajt okozok. Nyeljen már el a föld!
Hozzá se merek nyúlni a villához, mikor elém teszi a palacsintákat, inkább csak ülök lehajtott fejjel, most már zavar hogy süt, inkább öeljen meg, és mondja, hogy nem vagyok béna.
Nem haragszik. Ezt jó jelnek könyvelem el, de a palacsintámhoz akkor se nyúlok hozzá. Még a végén a combomba szúroma villát, vagy rosszabb, lecsöpögtetem az asztalt. Nem nézek fel.
- Sajnálom én csak... Azt hiszem félek tőled. Mert te ezt az egészet sokszor csináltad.. És nem akarom, hogy emiatt kiszeress belőlem. - Motyogom, nem akarom, hogy megkérdezze, milyen egészet, mert nem fogom neki elmagyarázni. - Azt se akarom, hogy azt érezd, veled van a baj, mert nem, hanem velem. Én egyszerűen nem vagyok olyan önbizalommal teli, mint az itteniek. Sajnálom. - Tördelem a kezem, és mindjárt sírni fogok, és azt nem akarom előtte. Felpattanok, vigyázva, hogy ne verjek le semmit, egy szó nélkül felszaladok a szobájába, bezárom az ajtót, és elé kuporodom. Felhúzom a térdeim, ráhajtom a fejem, és sírni kezdek. Nem tudom, lehet túldramatizálom, de engem is meg lehet érteni. Nem akarom, hogy elhagyjon.
Zin | ruci | mondtam
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: The Town Gets Warm Again ~ Zin && So Ra   Vas. Nov. 10 2013, 19:20

Tisztában vagyok vele, hogy nem megijeszteni akart, de attól még sajnos ez történik, és nem is rá haragsom csak az egész helyzet, valahogy kínos... Kicsit feszült is vagyok, persze, hogy kicsúszik egy kisebb fajta káromkodás, meg nem is vagyok vele most éppen kedves. Pedig valószínűleg erre lenne szüksége.
Szótalanul dobom ki a mellésikerült palacsintát, és kezdek bele az újabb adag sütésébe. Csak akkor kérdezek, amikor már elé tettem a kész finomságokat, és nem kell rá néznem. Nekem így könnyebb, és magamból kiindulva, feltételezem neki is. Figyelek rá, hallgatom a szavait, és próbálom megérteni. De már az elején elvesztem a fonalat, mert csak az két szó visszhangzik a fejemben: Félek tőled. Még a palacsintáról is majdnem megfeledkezem. Fél tőlem? Ennyire szörnyű vagyok? Ennyire rosszul bánok vele? És ha így van, miért van még velem? Félelemből?
Behunyom a szemem, és gondolatban pofon vágom magam. A palacsintát megfordítom, és tovább hallgatom, mit is mond. Magát hibáztatja és ez sem jó. Ahogy az sem kell, hogy sajnálja. Nem sajnálnia kell, hanem... Nem is tudom mi. Kisül a palacs és átteszem a tányérra. Elzárom a tűzhelyet, és már lépnék az asztalhoz, So Ra-hoz, hogy evés közben megbeszéljük ezt rendesen. Talán furcsa, de evés közben sokkal nyugodtabban tudok beszélni...
Azonban ő már nincs sehol. Akárhogy pislogok, nincs itt. Kimegyek a konyhából, nézelődöm, Még pont meghallom az emeleten az ajtó csukódást. Felsietek én is, és meglepetten tapasztalom, hogy a szobám ajtaja csukva van. Általában nyitva hagyom...
Bekopogok, aztán benyitok, de rögtön is meg is bánom. Mert valamibe beleütközik az ajtó.
- So Ra? Jól vagy? - kérdezem meg ijedten, és visszazárom az ajtót, bár épp csak résnyire nyitottam, azért nem vagyok hülye, tudom, hogy csak neki ütközhetett. Mozgolódást hallok, így óvatosan benyitok újra. Most nincs akadály, és ahogy szétnézek meg is látom So Ra-t a sarokban kuksolni. Oké. Ez így, nem jó.
Letérdelek vele szemben, és nem érdekel ilyenkor mit, hogyan szokás. Egyszerűen megölelem, ahogy lent kellett volna tennem. Amikor elmondta, mi a baja. Nem mintha teljesen érteném, de a lényeget azt hiszem vettem. A hátát kezdem simogatni, de nem tudom, mit mondhatnék neki.
- Ki fog hűlni a palacsintád, és ha a végén ki kell dobnom őket, akkor mérges leszek - elhajolok, hogy a szemeibe nézhessek, ha még könnyes lenne, hát letörlöm azokat, úgy fűzöm még hozzá. - Evés közben megbeszéljük, jó?
Bár nem szívesen. De nyilván meg kell. Mert ez így ebben a formában nem mehet tovább. Én nem fogok évekig várni... Igazság szerint, már most is úgy érzem, hogy sokat vártam. De már mondtam, erőltetni sem akarok semmit sem. Bonyolult. Ha belegyezik, hogy együnk, akkor felkapok valami ruhát magamra, és lemegyek vele. Remélem, tényleg tudunk beszélni erről.
Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: The Town Gets Warm Again ~ Zin && So Ra   Szer. Jan. 08 2014, 18:41


hyun shin && so ra


 
Gyáva vagyok, tudom, amiért elszaladok, de nem bírok most egy helységben lenni vele. Mert ez nekem kínos, és fullasztó, és utálom, ha sírni lát, azt meg még jobban, ha meg akar vigasztalni. Az lesz a legjobb nekem, ha széően kiadom magamból egyedül, nélküle, majd napsugárként visszalibbenek a konyhába, és bocsánatot kérek a gyerekes viselkedésemért.
Magamra csukom az ajtót, és lekuporodok elé. A könnyeim hullani kezdenek, mint a záporeső, és nem tudok mit kezdeni velük. Nem is akarok, ez volt az egyetlen félelmem, mielőtt visszajöttem, és most emiatt akarok hazamenni. De akkor tényleg én lennék a leggyávább alak a földön, azt meg a büszkeségem nem engedi, és így ott vagyok ahol elindultam. Hogy Oppa szobájában sírok, ahol lennem se kéne, mert nem érdemlem meg, mégis ide menekültem, mert csak itt tudok megnyugodni, ahol mindenhol ő van.
Hallom ugyan a lépteket, csak nem tudatosul bennem, így mikor nyílik az ajtó, nyösszenek egyet, és átszaladok az ajtóval szemben lévő sarokba. Biztos távolba, mert ez azért fájt. Még ha csak kicsit nyitotta is ki az ajtót, nem tudhatta, hogy ott vagyok, és egyenesen a gerincemet találta el. Még jobban összegörnyedek, nem kellemes érzés.
Nem nézek rá, csak arra eszmélek fel, hogy megölel. Erről beszéltem, nem akarom, hogy vigasztaljon. Finoman eltolom magamtól, nem azért, mert nem akarom megölelni, bár neki biztos így fog lejönni, hanem mert nem tudom most megölelni. Nincs hozzá elég bátorságom. Hagyom, hogy letörölje az arcomról a könnyeket, de nem nézek rá még mindig. Nem merek, nem tudom, mit látnák a szemében, és ez megrémít. Nagyon
- Nem.. Nem szeretném már a palacsintát. Ne haragudj, te még növésben vagy, edd meg te. - Suttogom, még jobban összehúzva magam, el sem hiszem, hogy ezt mondtam. Hova nőne még? Meg amúgy is, nem tizenkét éves, hogy ilyeneket mondjak neki. Hova tettem a józan eszem?
- Lehetne, hogy felhozod, te eszel és beszélsz, én meg meghúzom magam? - Még mindig nem beszélek normális hangerővel, de legalább most már ránézek. Igaz, alig látom a könnyeim miatt, de annyi baj legyen, legalább nem kell szembenéznem azzal, hogy utál.
Zin | ruci | mondtam
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: The Town Gets Warm Again ~ Zin && So Ra   Pént. Jan. 24 2014, 15:04

Nem értem, hogy mi történik, hogy miért így történik, és ez feszültté tesz. Márpedig ha feszült vagyok az egyikünknek sem jó, mert a kedvesség ilyenkor egyszerűen eltűnik belőlem. Mégis, a szavai miatt próbálkozom. Próbálkoznék, csakhogy nincs sehol.
Utána sietek, de még ezt is sikerül elrontani, és valószínűleg fájdalmat is okozok, pedig pont hogy megbeszélni szerettem volna a dolgokat. Mellé telepszem, és megölelem. Szeretném ha tudná, hogy nem volt szándékos, és hogy nem benne van a baj, csak meg kell beszélnünk. Na meg, azt szeretném a legjobban ha nem félne tőlem. De most is eltol, és igazából, nem tudom mi mást csinálhatnék. Főleg, hogy láthatóan ő nem kér belőlem. Se a palacsintámból, amit direkt az ő kérésére készítettem. Hülyeségeket beszél, és tulajdonképpen elegem lesz ebből az egészből. Mondjuk mára...
- Persze... amit csak akarsz... - mondom, miközben felállok, kiveszek a szekrényemből egy nadrágot, meg egy pólót, és kisétálok. Csak a folyosón bújok bele a ruháimba, aztán megyek le, vissza a konyhába. A palacsinták, az asztalon. Érintetlenül. Felkapom az egyik tányért, és hozzávágom a falhoz. Nem is gondolom végig, hogy mi történik, csak a csörömpölés térít magamhoz. Egy pillanatra lehunyom a szemem, és elszámolok tízig, hogy ne tegyem meg újra. Mert igazából nagyon-nagy kedvem lenne hozzá. De épp most mondták, hogy ijesztő vagyok. Hát akkor ez most milyen lehet?
A tányér és palacsinta maradványaihoz lépek, és szépen elkezdem felszedegetni a nagyobb darabokat, majd mindent kidobok a szemetesbe. Aztán fogok egy seprűt, meg egy lapátot, és eltüntetem a kisebb darabokat is, majd még fel is mosok. A falat is megpróbálom lemosni, de azt lehet át kell majd festenem... És persze, megint csak káromkodni tudok. Felmosok inkább még egyszer, kidobom a többi palacsintát is, mert hidegen már úgysem az igazi, a még épp tányért pedig elmosogatom. Közben pedig meg is nyugszom újra, de abban nem vagyok biztos, hogy So Ra-hoz vissza akarok menni...

//jó gagyi >< //

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: The Town Gets Warm Again ~ Zin && So Ra   

Vissza az elejére Go down
 

The Town Gets Warm Again ~ Zin && So Ra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Világjárás :: Archívum-