Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Heavenly Hell - Izzie&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Kedd Dec. 06 2011, 21:30

Még mindig rajtam feküdt, és próbált beszélni. Aztán kérdezett is, amire éreztem, illene válaszolni, meg hát akartam is.
-Igen. Nem.-
A döntésképességemet elhagytam valahol. Ha valaki meglátott volna minket akkor ott, az biztos, hogy a renoménknak annyi lett volna. Az Elnök, és a Kulturális Referens... szép páros!
Nem is tudom, mire gondoltam, akkor se tudtam, mire gondolok. Talán még mindig a kérdésen agyaltam.
-Igen!-
Mondtam a választ határozottan, aztán keze a nyakamra csúszott, hogy forgasson. Ajaj, ez a körhinta, tényleg meg kell állítani!
És elég bátor volt, és megcsókolt. Bár éreztem rajta a bizonytalanságot, azért jól esett. Az első lehetett neki? Fene tudja, mindenesetre ő bátortalanul elkezdte, én viszont annál bátrabban folytattam ezt a magával ragadó tevékenységet. Behunytam a szemeimet, és az egyik kezem ösztönösen siklott a tarkójára, ahogy rabul ejtettem az ajkait. Annyira jól esett őket kóstolni, hogy a kezdeti lágyság csakhamar átváltott szenvedélyessé, amiből annyira álltam meg, hogy levegőt vegyek, és kinyitottam a szemem.
-Nem.-
Mondtam végül a végleges választ, mert egy ilyen csók után jól esett szédülni. Igen ám, de ő vajon azt hitte, a csókra mondtam? Nem akartam, hogy bizonytalankodjon ezt illetően, úgyhogy újra birtokba vettem az ajkait, és megharapdáltam.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Kedd Dec. 06 2011, 22:15

Most igen vagy nem? Igazán eldönthetné. Én a nemre, vagyis az igen szavaznék, mert tuti nem tudok felállni, amíg így forgunk. A többi dologgal, amúgy nincs bajom. Egész kellemes ez a pörgés. Csak meg ne lássanak minket, mert soha senkinek nem magyarázom meg, hogy nem önszántamból ültem a vörössel be a körhintába... Lassan már én sem hiszem el.
Igen? Remélem meghallották, mert én nem hiszem, hogy megtudnék szólni. Amúgy is sokkal fontosabb, hogy megvizsgáljam a cseresznye-elméletem.
Az első dolog, amit bizton állíthatok az az, hogy pont olyan puha és selymes mint a csersznye. Becsukom a szemem, hátha úgy többet érzékelek majd...
Az íze az más, és nem hiszem, hogy a csersznyék visszakóstolnak, de mindegy. Ez szem igazán akaratos, mert már irányítani is akar. Egyelőre hagyom, mert finoman csinálja, és jól esik. Érdekes.
Na most vége. Kinyitom a szemem. Hoppá! Ez nem is cseresznye! Ez a vörös! De mit csinálunk mi itt?
- Nem?
Kérdezek vissza, mert nem értem miről beszél. Mi nem? Hogy nem cseresznye? Arra már én is rájöttem. Gondolkozásra viszont nincs lehetőségem, mert visszahúz és már harap is. Na szép. Csak tudnám, hogy miért tetszik ez nekem...
Azt hiszem ideje megmutatni neki, hogy még mindig én vagyok a főnök. Mostmár azt is tudom, hogy csókolozni is tudok.
Visszaharapok, de csak egy kicsit, nem akarom bántani, aztán tőlem telhető határozottsággal - ami ebben az állapotban, sokkal erősebb - visszaveszem a teljes irányítást.
Viszont fáj a térdem, úgyhogy most én szakítom meg a csókot, mert muszáj felállnom. Magamml húzom őt is, mert.... mert még nem fejeztem be, amit elkezdtem az előbb. Még jó, hogy a járda végén egy épület van, mert a falnak pont neki lehet dönteni. Ellenkezésnek helye nincs, akarom. Most. A száját.
Szóval a falnak döntöm, és mintha mi sem történt volna újra megcsókolom. Talán kicsit hevesebben és türelmetlenebbül, közben pedig simogatni kezdem az oldalát...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Kedd Dec. 06 2011, 23:29

Gyorsan tanult, annyi szent, mert hogy elkezdett góréskodni. Hát hadd tegye, szeretem ezt a típust, úgyhogy csak még jobban beindította a fantáziámat.
Felkelt, és húzott magával, csak nekem nem ment túl gyorsan a kapcsolás, hogy az előbb még vízszintes, utána meg már függőleges, és illene megtartani magamat a lábamon. Szerencsére ez még az összecsuklás előtt ment.
Aztán már "repültem" is neki a falnak. Nagyjából azt az érzetet keltette a mozdulatsor, amivel neki taszított az első szembejövő masszív falfelületnek. Nem nagyon tudtam viszont ebből észhez térni, mert már be is tapasztotta a számat, és én meg nem ellenkeztem. Még emlékeztem, hogy gyorsan tanul, ennyit bírt nagyjából a rövidtávú memóriám cipelni magával, de aztán ez is törlődni kezdett.
Kezeimet a nyakára kulcsoltam, és lassítottam a tempón, már a csók tempóján. Nem rossz az úgy sem, ha lassú, intenzív, és érzéki, az az igazi vágykeltő fajta. Na, azt imádtam nagyon, és Zinnek egész gyorsan sikerült azt is alkalmaznia, azt hiszem jó tanár vagyok.
Tenyereim az arcát fogták, ahogy nyelvem végigfutott ajkain lágy érintéssel. Testünk összesimult, kezeimmel elengedtem, az ajkaimmal pedig a nyaka felé araszoltam. Aztán eszembe jutott, hogy egy sokkal kényelmesebb helyen is folytathatnánk.
Visszaaraszoltam ajkaimmal az ajkaihoz, kezemmel megkerestem a kezét, és még jó néhány fullasztó csók után elengedtem a száját, aztán valahogy kibújtam, és elkezdtem a kollégium felé vezetni.
Elég gyorsan vitt minket a lendület, olyanok voltunk, mint a forgószél tomboláskor, legalábbis úgy éreztem. Szerintem ő is nagyon szeretett volna már újra nekem esni. Ahogy beléptünk az épületbe, a portás szeme olyan tágra kerekedett, hogy majdnem felröhögtem azt várva, mikor esik ki a szemgödréből.
-Jó 'stét! Öhm... Zin... ta'ulnunk kell!-
Fogtam rövidre, és úgy döntöttem, hogy a csábos pillantás hatásosabb lesz talán, mint ha megszólalok. Nem nagyon ment ugyanis a beszéd.
Tekintete végigsiklott rajtam, aztán elvigyorodott. Nyilván elszakadhatott a ruhám valami egészen sejtető helyen, csak intett, és én elkezdtem a lift felé húzni a srácot, ami szerencsére helyben volt. Ahogy beszálltunk, már húztam is magamhoz a falhoz.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Szer. Dec. 07 2011, 00:01

Gyors, gyors, lassú... És táncolunk. Nem, nen mi hanem a nyelvünk, bár egyre megy. Annyira jó kedvem van, és még mindig nem értem miért. Hagyom, hogy úgy legyen, ahogy ő szeretné. Attól még én vagyok a főnök. A HÖK-ben legalábbis biztosan, és ha kell erre bármikor szívesen emlékeztetem. Ha! egyáltalán el jut a tudatomig, hogy elnök vagyok. Most semmi ilyesmi nem jut eszembe. Tompa az agyam, nem tudom voltam-e már valaha hasonló állapotban, viszont még mindig gyorsan tanulok, szóval nem vesztettem el az összes képességemet. Legalábbis még nem lökött el, nem bénázott le és, nincs és. Tudom, hogy jó vagyok, ebben most is halál biztos vagyok. Lehet nem a legjobb, de kivételesen kevesebbel is beérem.
Ahogy lassulunk, és egymáshoz ér a tesünk, egészen az az érzésem támad, hogy az agyam a nadrágomba csúszott. Persze nincs ezzel semmi baj, hiszen még mindig jól érzem magam. Tulajdonképpen egyre jobban, és sejtem, hogy innentől nincs megállás. Ha mégis az csak egy pillanatra van, mint most, mert most a nyakamat csókolja, és ez is nagyon jó. Annyira, hogy még nyögök is egyet. Ha magamnál lennék, lekevernék magamnak egy pofont, de most csak hagyom, hogy újra megcsókoljon. A csókok sokkal kellemesebbek, mint a pofonok.
Ismét megfogja a kezemet, és befejezi a szám harapdálását, kár, de mindegy. Húzni kezd, én meg sántikálok utána, most még a pokolba is követném.
Halványan dereng, hogy ez az épület a kollégium, de csak akkor jövök rá, amikor belépünk. A portást már nem is látom rendesen, de biztos minket néz, mert Izzie beszélni kezd. Amikor megértem mit mond, a szám elé kell kapnom a kezemet, nem az amelyiket fogja, hanem a másikat, hogy ne röhögjek fel hangosan.
Tanulni?
Haha. Ilyenkor? Kizárt... Jó mondjuk én azt hiszem tanultam a mai estéből. De vajon mit akar még tanulni? Passz. Tovább indul, én intek arra, amerre szerintem a portás van, aztán már valami fura helyen vagyunk. Az ajtó magától záródik és a kis szoba mozogni kezd, de mindegy is, mert ott folytatja, ahol abbahagytuk odakint, és nekem semmi ellenvetésem.
A lift megáll, nem tudom hanyadikon, de biztos itt lakik. Az ajtó is nyílik, úgyhogy lassan elindulok, de most nem engedem, hogy elmásszon, csókolozva is el tudunk menni, oda ahova kell.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Szer. Dec. 07 2011, 21:47

18+


A lift elindult, de nem nagyon fogtam fel, csak Zin közelségét. Kellett a nyelve, az illata, az érintése, mindene. Az, hogy főnökösködően a falhoz szorítson, ki sem néztem belőle, hogy ennyire vad tud lenni. Tetszett, túlzottan is, de hát nem is véletlenül jutottunk odáig, ameddig.
Egy nagy huppanás következett, amit annyira nem díjaztam, de aztán realizáltam, hogy megállt a lift, és ez határozottan bejött már, mivel tudtam, hogy így közel van az ágy. Lassú araszolással haladtunk kifelé, faltól-falig, de nem a hagyományos értelemben vett részegségünk, sokkal inkább az egymás közelsége okozta mámor miatt.
Tudtam, hogy nem lesz megállás, mert egyre jobban beindított, akartam őt, mindenestől, pláne, amikor azt is bizonyította, hogy a harapásba is belejött. Végre elértük az ajtót, így legalább nem a folyosón kezdtem dobálni a cuccait (persze erre már csak utólag jöttem rá).
Kivágtam a szobaajtót, és mivel nem volt szobatársam aktuálisan, így attól se kellett tartanom, hogy véletlenül otthon lenne. Enyém volt az egész szoba, és igyekeztem kihasználni ezt valamennyire. Kezeim a nyakát fogták át, ajkaim az ajkait becézték, így egy lábra állva és neki dőlve, rátámaszkodva a másikkal rúgtam be az ajtót, hogy utána azonnal neki is döntsem. Végre.
Elkezdtem lehámozni róla, ami fedte a felsőtestét, őszintén megmondom, gőzöm nincs, miket, de addig, amíg a bőrét nem értem, nem álltam meg, az biztos. Kezem a hasát simította, körmeimet finoman a bőréhez karcolva, szerintem nem szándékosan nem okoztam fájdalmat neki.
Faltam az ajkait, a bőrét, mindent, ahol értem, már nem volt számomra megállás, mert nem is akartam. Közben azért rólam is lekerült ez-az, vagy az ő áldásos tevékenysége, vagy az enyém következtében, ha agyonütnének, se tudnám felidézni.
Fordultunk valahogy, és az én hátam feszült a falnak már, a hideg érintésére egy nyögés szaladt ki a számon. Kezeimmel lefelé simítottam, hogy megoldjam az övét, de szerettem, hogyha nagyjából egyenlő iramban haladunk a vetkőzésben, így előtte még ledobtam magamról mindent, egészen az alsóneműig. Addig kicsit eltoltam magamtól, így a reakcióját is egyszerűen tudtam konstatálni.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Csüt. Dec. 08 2011, 20:30

18+

Sosem fogom megtudni, végül hogy jutottunk be a szobájába, de nem is igazán érdekel. Az ajtó a hátam mögött, mert hogy valamikor nekidöntött. Közben pedig próbálom megszabadítani a felesleges ruhadaraboktól. Nincs ezzel semmi baj, hiszen ő is ezt teszi, én meg egyébként is csak az ösztöneimre hallgatok.
Észre sem veszem, hogy már félmeztelen vagyok, amíg meg nem érzem a bőrét a bőrömön. Karmol is, és a fura az egészben, hogy ettől csak izgatottabb leszek. Nem fáj, nem tudom hogy csinálja, de akarom. Akarom őt, minden egyes porcikáját, még a karmolós kis ujjait is. Leginkább pedig azt akarom, hogy ne hagyja abba, amit csinál. A nadrágom is egyre szűkebb, igazán megszabadíthatna attól is. Hirtelen ötlettől vezérelve változtatok a helyzetünkön, miközben róla is lekerül egy zavaró ruha darab. Nem tudom levenni róla a szemem, ami nem is csoda, hiszen sosem láttam még csak hasonlót sem testközelből... Valami rezegni kezd, és nem is gondolkodva nyúlok a zsebembe, hogy megkeressem telefont. Épp csak egy pillantást vetek a kijelzőre. Egy kis hang azt suttogja fel kéne vennem, de elég visszapillantanom az immár fehérneműben előttem álló Izziere, és a hanggal mit sem törődve kinyomom a telefont, annyira hogy ki is kapcsol, aztán az asztalra dobom. Nem akarom, hogy bárki újra megzavarjon...
Órákig tudnék még gyönyörködni benne, de sokkal sürgetőbb vágyaim is vannak, így visszalépek és ismét megcsókolom. A kezeimet végigfuttatom az oldalán és csak a fenekénél állok meg, ott is csak azért, hogy felkapjam, mert meguntam az ácsorgást. Talán nincs ellenére a dolog, hiszen a kezeivel a nyakamat, a lábaival a derekamat öleli körbe. Menet közben megengedek magamnak egy puszit a nyakára, de inkább arra figyelek, hogy ne menjek neki semminek sem.
Csodák csodájára, sikerült baleset nélkül eljutnunk egy ágyig. Hogy az övé-e vagy sem, az teljesen hidegenhagy.
Leteszem az ágyra, és gyorsan megszabadulok a farmeromtól, aztán felémászok, hogy végre felfedezhessem az egész testét, tetőtől-talpig. Mert kevesebbel nem érném be.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Csüt. Dec. 15 2011, 21:29

18+

Valami zenélt. Az ágyba kerültünk. Beleégett a retinámba a vágyakozó tekintete, sosem láttam még így pillantani senkire és semmire.
Szédültem, minden forgott, és mi is forogtunk. Aztán vége lett, és sötét. Lefelé húzó mélység, puha semmi.

Ahogy reggel feküdtem az ágyban, és éreztem, hogy már hamarosan fent vagyok, vagy mi, fura dologra lettem figyelmes. Valaki más is szuszogott, ami azért volt furcsa, mert hogy nem volt már szobatársam egy ideje. És mégis, ráadásul félig hason feküdtem, és mozogtam föl-le. Ez pedig, tudtam, csak egyet jelenthet: valaki alattam szuszog. Gondolkoztam, hogy ki lehet, de nem éreztem magamban elég erőt, hogy kinyissam a szemeimet, és megnézzem. Nem voltam elég kíváncsi sem, csak az álom akart vissza-visszahúzni magával.
Nagyot sóhajtottam, de akkor szerencsétlen módon megmozdult a fejem, aminek következtében olyan fájdalom hasított belé, hogy ha ki tudtam volna nyitni a számat, tuti, hogy felüvöltök. Mérgemben és szenvedések közepette fordultam a hátamra, és akkor meg a fény támadott rám arcátlanul, hátulról, mert hogy előtte észre se vettem azt, hogy annyira világos lenne. Lehámoztam magamról nagy nehezen és aprólékos mozdulatokkal a takarót, aztán felkeltem, és az ablakhoz mentem. Muszáj volt kinyitni a szememet, hogy lássam, hol a sötétítő függöny, de annyira nem akartam, hogy előbb inkább a kezeimmel kutattam. Valamit sikeresen levertem, úgyhogy egy sóhajjal végül megadtam magam. Egy pillanatra lestem csak, elkaptam a függöny szélét, és berántottam, aztán visszafordultam. Léptem egyet, de a falnak dőltem, annyira szédelegtem, ami nagyon hideg volt, ez pedig csak egyet jelenthetett: kevesebb ruha van rajtam, mint hittem. Kinyitottam a szemeimet, hogy erről bizonyosságot szerezzek, és a tekintetem csak a melleimig jutott, konstatálva, hogy azokat bizony semmi nem rejtegeti. Aztán, nem nézve lejjebb, csak előre, észrevettem, hogy ki is fekszik az ágyamba. Nem tudom, hogy történhetett, hogy nem történt semmi ennek hatására. Azért az, hogy Zin fekszik az ágyamba, szintén elég hiányos öltözetben, annyira nem jellemző, és mégis, csak annyira volt erőm, hogy visszalépkedjek az ágyig, lezuttyanjak rá, és visszadőljek aludni. Rá. Tuti, nem voltam még ébren...

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Pént. Dec. 16 2011, 17:11

18+ (amúgy nem, de akkor is Very Happy)

Apró, elhintet kis csókok. Mindenhova. De valahogy nagy a csend. Felnézek rá. Azt hiszem elaludt. Hogy tudott pont most elaludni?
Ásítok egyet én is. Hmm... Lehet nekem is ezt kéne tennem. Kényelembe helyezem magam, még az sem zavar, hogy kicsi az ágy. Becsukom a szemem, csak egy 5 percre aztán elmegyek, mert egész biztos nem maradhatok itt.

Nehéz a takaróm. Lelóg a lábam az ágyról. Feljebb kéne kúszni. Megpróbálok megmozdulni, de rögtön félbe is hagyom. Mitől fáj így a fejem? És mi csiklandozza az orrom? Az a fura érzésem támad, hogy nem csak nehéz a takaró, de még lélegzik is. Lélegzik?
Kinyitom a szemem, és rögtön vissza is csukom. Nem... az nem lehet, hogy valaki fekszik rajtam. Újra kinyitom a szemem, de csak résnyire, hogy felmérjem a terepet. Hiába a függöny, ahhoz pont elég fény van, hogy rájöjjek a valakinek vörös haja van. Ez nem jó. Nagyon nem. Főleg mert érzek is dolgokat, és nagyon nem akarom őket érezni.
Ki kell innen másznom. Kedvem lenne felpattani, és nem foglalkozni azzal, hogy mi lesz vele, de még fejfájás és pánik mellett is tudom, hogy az amit, a legkevésbé akarok, az az, hogy most beszélni keljen vele. Oldalra csúszom, a feje alá tolom a párnát, átmenetileg ez jó kell, hogy legyen.
Felállok és végignézek a helyiségen, addig sem azon agyalok, hogy mi történt. Az ágy előtt a földön hever egy farmer, ami úgy néz ki mint az enyém. Eltart pár másodpercig míg rájövök, hogy tényleg az. Olyan gyorsan kapom fel, ahogy csak tudom, és igyekszem bele bújni. A fejfájás még mindig kegyetlen, magamban káromkodok is rendesen. Poló sincs rajtam. Te jó ég, mit csináltunk? nem emlkészem, és egyre jobban fáj a fejem. Kell a polóm. Az ajtóban akadok rá, felveszem azt is, meg az ingem. Aztán leülök egy székre, és a kezembe temetem az arcomat. Most sírjak, vagy üvöltsek? Mindkettő nagyon tetszene. Kávé!
Igen, kell innom egy kávét. Az jó lesz a fejfájásra is, és gondolkozni is segít, és meg is nyugtat. Igen kávé kell.
Kinyitok minden szekrény ajtót és fiókot, meg kell találnom a kávét. Ez a nő, nem tart ilyesmit? Jesszus, mi ez a kupi? Hogy tud így élni? Kávét akarok!
- Kávé, hol a kávé?
Csak suttogom, bár a fejfájásomnak üvöltés ez is...Óráknak tűnik az idő, amíg megtalálom- az utolsó fiókban-, az egyetlen kávéra emlékeztető dolgot: instant kávét. Átmenetileg megteszi ez is. Vizet forralok, és már az sem érdekel, ha felébred. Nekem kávé kell, ha ez meg van, akkor hajlandó leszek gondolkodni. Amíg a víz fel forr, keresek egy bögrét is, beleöntöm a port és a fejfájás csillapítására a homlokomat a hideg falnak nyomom.
- Csak egy perc... Egyetlen perc...
Motyogok a falnak, mert kezdek felébredni, és a helyzet egyre ijesztőbb...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Vas. Dec. 18 2011, 17:37

18+

Mocorogtam kicsit, ahogy kibújt alólam, persze ezt akkor még nem tudtam. Mármint, hogy kibújt, hogy ott van, és egyéb apró, elhanyagolható tényeket.
A fejembe ismét belenyilallt a fájdalom, és valami motoszkálást is hallottam. Csak annyit kívántam, hogy nyíljon meg a föld azalatt, aki nem bír már nyugton-csöndben maradni, és nyelje el. Az nagyon jól esett volna!
Azonban semmi ilyesmi nem történt, sőt, a valaki még beszélni is kezdett. Nem ismertem fel a hangjáról, meg az is jobban foglalkoztatott, hogy vajon kivel beszélhet; ezt azonban nem tudtam meg akkor, csak később. Amikor már hajlandó voltam kinyitni a szemeimet, és életjeleket mutatni.
Ehhez az kellett, hogy megcsörrenjen a telefonom. Kedvem lett volna azt is kivágni az ablakon, és el is indultam, hogy ezt megtegyem, ugyanabban az egy szál semmiben, amiben előtte flangáltam (bugyi), és amikor odaértem az asztalhoz, akkor úgy voltam vele, akár már fel is vehetném. Ahogy megnyomtam volna a zöld gombot, letette a valaki, aki hívott.
-Francba!-
Mondtam röviden, aztán megfordultam, hogy visszavánszorogjak, és már nyitott szemmel sikrült magam szembe találni Zinnel. Azzal a Zinnel, akin hozzám képest meghökkentően sok ruha volt. A kezdeti döbbenettől azonban képtelen voltam megmozdulni, na meg hát álszentkedésnek éreztem volna, ha pont én, pont akkor kezdem magam feltűnően takargatni. Ő is ismert már ennyire, szóval csak felé nyújtottam a kezem.
-Idedobnál... valamit?-
Körbenéztem párszor, hogy mit is kérhetnék oda, de nem jutott eszembe semmi, így lett ilyen béna az, amit mondani akartam. Megköszörültem a torkomat, és próbáltam visszaemlékezni, valamint feltettem az első, legkézenfekvőbb kérdést a számára.
-Mit keresel itt?-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Vas. Dec. 18 2011, 19:36

Csörögni kezd egy telefon, ami nem az enyém. Ez persze csak azért baj, mert nem szaladhatok oda, hogy kinyomjam, mielőtt felébred a vörös. Nem mintha ilyen fejfájással bármi ilyesmire képes lennék. Egyszerűen csak megpróbálok nem tudomást venni a hangokról, amik alapján felkelt, és a telefonja után kutat. A fejem még mindig a falnak nyomom, szóval nem látom őt, csak hallom ahogy káromkodik. A káromkodást viszont nem tudom hová tenni, így felpillantok, hogy nincs-e valami gáz. Aztán rögtön el is fordulok, mert Izzien nincs ruha, és ez nagyon zavarba ejtő. Nekem. Főleg mert nem emlékszem, hogy hogy kerültem ide, és miért voltam én is egy szál gatyában, és mert ez az egész helyzet rettentően kínos.
Ruha, igen ez jó ötlet... Kell rá valami ruha, de honnan adjak én neki bármi ilyet? Egyébként is ez az ő szobája, miért nem vesz elő valamit a szekrényéből? Azért szétnézek, addig sem kellazon agyalnom mi történt éjjel. Az ajtóban van pár ruhanemű, odasétálok, de egy pillanatig habozok. Semmi kedvem nincs megfogni a ruháit, se ránézni és oda dobni neki.
Köztes megoldást választok, és hátrarúgom a gönceit. Remélhetőleg lesz benne valami, ami eljut hozzá. Kizárt, hogy én mégegyszer ránézzek így, egyáltalán. A vízforraló közben kattan egyet és kikapcsol. Ez megnyugtató, nem is foglalkozom tovább azzal, hogy mi lesz. Öltözzön fel, én megiszom a kávét, és már itt sem vagyok.
Persze nem ilyen egyszerű a dolog, miközben beletöltöm a vizet a bögrébe, kérdez.
- Főztem magamnak kávét.
Mondom eléggé ingerülten, hiszen elég egyértelmű a dolog. Amúgy meg én sem tudom, hogy miért vagyok itt, csak azt hogy meg kell innom ezt a vackot, mielőtt kilépek az ajtón, különben tuti nem érek haza egydarabban. Bár ki tudja, lehet így sem. Beleiszom a löttybe, és elfintorodom. Szörnyű ez a kávé...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Vas. Dec. 18 2011, 20:11

Nem sok olyan férfit tudnék felsorolni, aki ha hasonló ledér öltözetben állnék előtte, akkor úgy reagálna, mint ő, és elfordulna. De megtette, és amikor ezt realizáltam, akkor elsétáltam, felvettem a takarót, és magamra csavarva leültem az ágyra, egyik lábamat átvetettem a másikon, és a tenyerembe temettem az arcomat, ami fájt. Sőt, a fejem is fájt, nagyon fájt, pláne, ahogy próbáltam erőltetni, hogy emlékezzek valamire is.
A ruhám siklott a padlón, én meg csak felsóhajtottam. Tehát visszatért a kretén, tahó Zin, juppijé. Valahogy nem volt kedvem örülni, sőt, bosszantó módon valami olyasmit is éreztem, ami meglepett nagyon, és amit nem akartam: döbbent szomorúságot. Pedig még csak azt se tudnám megmondani, mire számítottam, vagy hogy mit reméltem.
Ahogy elgondoltam ezt a nem-akart-érzést, felrémlett egy kép az éjszakából, amikor szintén nem akartam valamit érezni, mégpedig egy javában 18-as csókjelenet vele. Csak tudnám, ennyi idő távlatából legalább már, hogy miért bizseregtem bele!
-Megfordulhatsz.-
Mondtam elég sokkal később, mint ahogy már becsomagoltam magam. Egyszerűen (és itt most elnézést kérek mindenkitől a szükségszerű vulgaritás miatt) FELB*SZ a hangvétel, amivel beszélt velem. Sírhatnékom volt, de nem tudhatta meg, mert habár rémlett valami az estéről, hogy elszólta magát és nekem toleránsnak kéne lennem vele, de nem tudtam; azt hinné az ember, hogy akinek nehéz a sorsa, az megért másokat, az emberközelibb. De nem, ő egy undorító marslakó!
-Emlékek?-
Kérdeztem sokkal hűvösebben, mint ahogy éreztem magam. Valamiért nehezemre esett ránéznem, hozzá szólnom, tudnom is a létezéséről. Fájt... és nem akartam messzemenő következtetéseket levonni.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Vas. Dec. 18 2011, 20:55

Megfordulhatok. Hát ez fantasztikus. A kérdés csak az, hogy akarok-e. De azt hiszem, lőttek annak, hogy elhúzok, mielőtt még megbeszélnénk a dolgot. Pedig mennyire nincs most nekem hangulatom ehhez. Megfordulok, és csak félve nézek rá. Van rajta kellő mennyiségű ruha, nekem mégis egy olyan kép ugrott be róla, amiben szinte teljesen meztelen. Ráadásul a nadrágomban is kevesebb lesz ettől a képtől a hely... Csak azt nem tudom, hogy az előző kép égett bele az agyamba, vagy egy korábbi emlék villant be?!
Gyorsan beleiszom a kávéba, csakhogy ne lássa meg, milyen beteg gondolataim támadtak az előbb, aztán kihúzom az egyik széket és leülök. Túlságosan fáj a fejem ahhoz, hogy állni tudjak, és persze ott van a másik probléma is, a nadrágomban... Ő pedig mintha még jobban kínozni akarna, felteszi azt a bizonyos kérdést.
- Rajta vagyok a dolgon...
Felelem a kávémnak, jelezve, hogy próbálok emlékezni annak ellenére is, hogy az agyam erősen tiltakozik. Tudom, hogy könnyebb lenne nem emlékezni és hagyni az egészet a francba. Ugyanakkor, nem lene jó, ha mondjuk HÖK-gyülés közben villanna be valami, amiről nem akarok tudomást venni. Igencsak megzvarná a koncentrációmat.
- Van valamid fejfájásra?
Nem tudom, hogy a másnaposság fáj-e ennyire, vagy a helyzet hozza ki belőlem, de kizárt, hogy bármire is képes legyek, amikor így hasogat a fejem. Megiszom a maradék förtelmet is aztán ahogy megszabadulok a bögrétől, masszírozni kezdem a halántékomat.
- Soha többet nem iszom...
Ezt magamnak motyogom, bár nem baj az sem ha ő is hallja. Arra még emlékszem, hogy az ő ötlete volt, ez az igyunk ha a másik hazudik. De vajon ennyit hazdutam? Nem, nem hazudtam, ittam én magamtól is, hogy a fene vinné el.
- Táncoltunk... aztán megkértél, hogy kísérjelek haza....
Nyilván nem erre gondolt, amikor emlékekre kérdezett rá, de nekem muszáj a dolgokat az elejüktől fogva végig gondolnom. Csak ne fájan így a fejem...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Vas. Dec. 18 2011, 22:16

Éreztem, hogy a sóhajtozások, bár jól estek, nem segítettek. Nem tudom, minek volt köszönhető, de visszavett a szokásos stílusából, amiért hálás voltam - nem neki, tudom, hogy nem magától volt. Biztos a fejfájása.
Felálltam, amikor kérdezett, és az egyik szekrényhez lépve nagyon jó cuccot vettem elő: természetes alapanyagokból készült kapszula, amely serkenti az agy oxigénellátását, és pörgeti az embert. Vitamin - ezzel élek, ettől tudok állandóan pattogni. Nem, nem fű - ginkgo biloba.
Kivettem egy szemet, bár egy kézzel nehéz volt ügyködni, mivel a másikkal a takarót fogtam, hogy nehogy lehulljon rólam.
A kezébe nyomtam a cuccot, gondoltam vagy beveszi kávéval, vagy kiszolgálja magát vízzel, én inkább leültem vissza, az egy elég biztos pontnak tűnt.
-Körhinta... de nem voltunk vidámparkba, csak a szóra emlékszem.-
Behunytam a szemeimet, és még egy nagy sóhajjal igyekeztem tovább erőltetni az agyamat. Ezután felpattantam, és rámutattam vádlóan (elég vicces jelenet lehetett, csak nem volt kedvem röhögni).
-Megcsókoltál!-
Éreztem, ahogy belepirulok ebbe a szóba, és az érzésekbe. Abba, amit megállapítottam... ha más eredménye nem volt az estének, hát Zin nőjének jó lesz, megtanítottam csókolózni. Már amennyire egy éjszaka alatt lehet.
Visszaültem az ágyra, tökéletes meggyőződéssel, hogy itt indult el a lavina. De meddig gurult? Arra jutottam, hogy muszáj lesz egyértelműen rákérdeznem.
-Emlékszel rá, hogy szexeltünk volna?-
Mivel alig emlékeztünk valamire az éjszakából, így szinte biztos voltam benne, hogy ha meg is próbáltuk, akkor sem jutottunk semmire, abban az állapotban ugyanis a pasiknak a szája sokkal nagyobb, mint a teljesítőképessége. Aztán ki tudhatja, mi lapul meg benne, szerintem én nem. Elaludtunk, ebben bíztam. Akár milyen kettősséggel is töltött el ez, az egyik érzésről nm vettem tudomást, így maradt a remény, hogy úgy történt.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Vas. Dec. 18 2011, 22:48

Elveszem a bogyót, amit ad. Normális esetben kifaggatnám, hogy mi van benne, de most az sem érdekel, ha valami mérgező, ha elmúlik a fejfájásom, akkor bármi jó. Kávém már nincs. Megmozdulni meg nem akarok. Bekapoma bogyót, és hátradöntöm a fejem. Nagyot nyelek, és a kapszula is lemegy. Persze ettől még nem leszek jobban. Szerencsére ő folytatja helyettem az emlékezést. Így hogy említi, dereng nekem is, hogy volt szó valami körhintáról... De miért? Mindegy, ha nem voltunk vidámparkban akkor lényegtelen. Tuti kidobtuk volna a taccsot...
Aztán mintha pofon vágnának meggvádol, hogy megcsókoltam.
- Kizárt! Én? téged? SOHA!
Erre én is felállok, és visszamutatok rá, miközben kiborulok. Aztán eszembe jut valami: "cseresznye"... A szám elé kapom a kezem és visszahuppanok a székre. Most írtó jól nézhetünk ki, mert már nem csak ő vörös, de egész biztos, hogy én is. Hirtelen nagyon érdekesnek tűnik a padlója. Egyébként meg fogat kell mosnom.
- basszus... tényleg...
A térdemre könyöklök, és tovább bámulom a padlót, közben meg a hajamba túrok. Mi a francot csinálhattam még? Becsukom a szemem, és próbálok gondolkozni. Eszembe jut, a lift, aztán hogy csörgött a telefonom... A francba!
Felállok és kutatni kezdek a telefon után. A konyhapulton akadok rá, és ahogy felnyitom meg is ijedek.
17 nem fogadott hívás...
- A francba....
Suttogom csak, mert ez legalább olyan sokkoló, mint az éjszakai események. Mind a 17 hívás egy és ugyanazon személytől... Ebből még bajok lesznek. Visszaülök a székre, és a kérdésére felkapom a fejem.
- Kizárt. De most tényleg.
Mondom komolyan, mert arra csak emlékeznék, ha lefekszem valakivel. Az elsőre biztos emlékszik az ember. Annak olyannak kell lennie, hogy nem felejted el. Szóval nem lehet. Bár a csókra sem emlékeztem, amíg nem mondta. Gondolkozom, nagyon de nagyon erősen. Annyira, hogy kétlem elmúlik a fejfájásom. Aztán az ajtóra nézek, meg a földön heverő ruháira.
- Elaludtál... Aztán el akartam menni... de... azt hiszem elaludtam én is.
Sosem voltam még ennyire zavarban. Kerülöm a tekintetét, és reménykedem, hogy neki is eszébe jut ez, és megerősíti, hogy nem történt semmi. Így is elég szarul érzem magam, de ha valami lett volna, akkor tuti nem élném túl.
Felállok, és végigtapogatom a zsebeimet. A pénztárcám meg van, és a másik zsebembe nyúlva előkerül a másik telefonom és a lakáskulcsom is.
- Azt hiszem, én most megyek...
Fogalmam sincs mi a normális ilyen helyzetben, szóval csak az ajtóra mutatok, és el is indulok. Csak előbb visszateszem a széket a helyére, meg a bögrét a mosógatóba. Egy pillantara átfut a fejemen, hogy el kéne mosnom, de akkor legalább 5 perccel többet töltenék még itt, és azt nagyon nem szeretném.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Vas. Dec. 18 2011, 23:06

Az a mellékzönge a hangjában - hát nagyon igyekeztem, hogy ne foglalkozzak vele. Azt hiszem muszáj lesz valakit felszednem, aki feledteti velem ezt az egészet. Szerencsére már volt is ötletem.
Aztán, szerencséjére, már sokkal emberibben, normálisabban válaszolt. Nem tudtam már igazán figyelni rá, annyira hulla voltam. Szerettem volna elnyúlni az ágyamon, egyedül, és aludni egész nap.
Ő sem nagyon akart már velem gy légtérben tartózkodni, és szerencsére ennek érdekében hamarosan lépéseket is tett. Először is válaszolt, aminek hatására emlékek omlottak rám. Emlékek, amik tetszettek, és ami ismét kicsit megdöbbentett, hogy még úgy is, hogy ő volt a másik szereplő. Kedvem lett volna vigyorogni, gonoszan, mert láttam, hogy nagyon zavarban van. Muszáj volt, hogy összeszedjem magam, mert totál nem úgy viselkedtem, léteztem és gondolkodtam, ahogyan szoktam.
-Öhm... oké.-
Feleltem arra, hogy távozni akar, már csak annyira szóltam utána, amit még muszáj volt tisztáznunk. Fel is pattantam, és nekidőltem az ajtófélfának.
-Egyetértünk abban, hogy a tegnapi estét elfelejtjük, mintha meg sem történt volna... igaz?-
Kérdeztem, azután, mivel már amúgy is biztos voltam a válaszában, hagytam elmenni, és visszatemettem magam az ágyamba, ám előtte még lebeszéltem egy esti, meghitt két személyes találkozót Sparks-szal. Ahhoz, hogy kitöröljem magamból a hátrahagyott emlékeket, és főként gondolatfoszlányokat, érzésmaradványokat, tudtam, hogy nagyon különleges emberre van szükségem.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   Vas. Dec. 18 2011, 23:33

Nem erősíti meg a szavaimat, de nem is mondja, hogy máshogy lenne, egyelőre pedig ez is elég. Egész biztos, hogy a mai nap még rengeteg dolog eszembe jut majd, csak győzzek szembe nézni velük. Bár az még a kisebbik baj. A kérdés az, hogy fogok reagálni a dolgokra...
Hagyom a bögrét a francba, majd ő elmossa, amúgy sem tart vissza, nem mintha vágynék a társaságára. Az ajtóig gond nélkül eljutok, aztán eszembe jut, hogy talán szólni kéne neki, hogy felejtse el, ami történt. Szerencsére ő mondja ki előbb. Bólintok.
- Ez lesz az első dolog, amiben rögtön egyetértünk.
Tényleg így van. Szakmai dolgokban mindig veszekszünk, aztán nagy nehezen megegyszünk. Ezt viszont nem kell kétszer mondania. Azt viszont már nem tudom, hogy miért nézek rajta végig még egyszer, mielőtt kinyitnám az ajtót, hogy eltünjek. Mindenesetre megteszem, és még csak nem is vigyázok, hogy ne legyen a dolog feltünő.
A telefonom rezgése térít magamhoz. Gyorsan kinyitom és beleszólok, közben pedig nyitom az ajtót.
- In Hee-sshi! Ne haragudj elaludtam.
Kezdek rögtön mentegetőzni és be is csukom az ajtót anélkül, hogy visszanéznék. A telefon másik végén, hosszú mérges monológ hangzik fel. Nem tesz jót a fejfájásomnak, de legalább eltereli a gondolataimat addig, amíg hazaérek. Holnapután, rendkívüli gyűlés lesz, a gólyabál miatt, és a vörös is ott lesz. Nem tudom, hogy fogom kibírni.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Izzie&Zin   

Vissza az elejére Go down
 

Heavenly Hell - Izzie&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-