Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Az első randi - Daryl & Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Csüt. Okt. 17 2013, 23:22

Lent vagyunk a kocsiban, letudva már a témát ragtapaszról, kajáról. Csak a legfontosabb dolog maradt hátra. Tulajdonképpen erről szólt az egész este, vajon van-e, működik-e közöttünk az a bizonyos kémia, vagy a tegnap éjjel csak az alkohol hatása alatt volt?
Tudom, érzem, hogy több időt kellene adnunk egymásnak, hiszen a mai nap is felemás volt, mert sokszor zavarba hozott, néha kiakasztott, de összességében nagyon jól éreztem magam vele, és olyan sokat nevettem, hogy szinte fáj a hasam.
Előveszem minden tudásomat és komolyságomat, mert hatással akarok lenni rá, legalább annyira, ahogy ő van rám. Érzésem szerint talán ő gyorsabban haladna, neki nem gond, hogy nálam aludjon, hogy lefeküdjön velem, ha kíván, hiszen így éreztem reggel is (nem beszélve a tegnap estéről).
Bennem nagyon is nagy a vágy, hogy vele legyek, de nem tudom, el akarok-e odáig jutni, hogy ma este megtörténjen. Nem akarom, hogy megbánja, hogy megbánjam, nem akarom, hogy bármelyikünknek csak egy kaland maradna ez az egész. Megosztom vele a vágyaimat, mert nem mondja ki, ő mit szeretne, és talán itt gondolom először, hogy rosszul ítéltem meg az elmúlt órákban.
Pozitívan reagál, és mert mosolyog és mert nem kezd hosszú fejtegetésekbe, azt hiszem, szavaimat megértette úgy, ahogy szántam, így nem kell visszakérdeznem, biztos-e benne. Különben is, felnőttek vagyunk.
- Köszönöm.
Kezemben tartott kezét ismét a számhoz húzom, mint a moziban, megint megpuszilom, kicsit hosszabban, mint odabent. Aztán gyújtás... Indulunk.
Már nem vagyok ideges, nem érzem magam úgy, mint egy kamasz. Tudom, hogy mit szeretnék és kivel. Bár rögtön elindít az agyamban valamit, és napokra, hetekre előre tervezek, örülök ennek a pillanatnak, és ezt ős is tapasztalhatja, láthatja, mert amikor csak lehet, megérintem a kezét és mosolygok.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Szer. Okt. 23 2013, 19:48

Ahhoz képest, hogy egész este beszéltünk (én legalábbis) most sokat hallgatunk, miután kimondta a kérdését, és én válaszoltam. Nem tudom biztosan, mit köszön meg, de elmosolyodok, és örülök az érintéseinek. Valami tényleg elindult, azt hiszem, és most először jut eszembe Lio tegnap éjszaka óta... ez pedig elég fura.
Vajon mi lehet vele? Hol lehet ő? Mit fog szólni ehhez az egészhez? Rákérdezhetek a közös barátunkra egy randin? Nem hinném, hogy ezt most kellene felhoznom.

-Domu?-
Kérdezek helyette inkább a fiúról, mert az elmúlt héten nem kellett rá vigyáznom, és mivel ő az apja, biztos, hogy találkozott vele, és beszélgettek is. Azt is szívesen megkérdezném, hogy mit fog szólni, hogy akarja neki elmondani, sőt, hogy akarja Gwennek elmondani, de nem az én dolgom (vagyis mégis, de mégsem akarom magam beleásni). Inkább elterelem a saját figyelmem is.
-Tudtad, hogy a hiúz csak folyóvízben képes elvégezni a dolgát?-
Teszem fel nagy komolyan a kérdést, ahogy ránézek, és az elején, ahogy elkezdem megfogalmazni a dolgot, még úgy tűnhet, valami értelmeset és érdekeset fogok mondani. Csakhogy én Izzie vagyok, és ez általában nagyon távol áll tőlem, így a végén a nagy bólogatás közepette megint el is nevetem magam, megtörve ezzel a csendet.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Csüt. Okt. 24 2013, 01:31

Bár az egész napunk mondhatni, egymás feltérképezéséből állt, apró puhatolózásokból, vajon mennyire az alkohol befolyása volt az, ami az éjjel vagy ami hajnalban történt, illetve mit és mennyire kell komolyan venni, a sok-sok nevetgélés, bohóckodás, és ugratás után mégis komolyra fordítjuk a szót.
Talán azt hiszi, még mindig ugratom, ő is bolondozik egy kicsit, de aztán semmi kétséget nem hagyok felőle, hogy komolyan beszélek. Azt hiszem, Gwen példáján megtanultam, hogy két pont között a legrövidebb út az egyenes, így nem célozgatok, nem beszélek mellé, hanem kimondom, amire gondolok, lesz, ami lesz.
És abban, amit elmondok, van talán sejtelmesség, hiszen nem mondom, hogy feküdjön le velem, mert őrülten vágyom rá, mert magam sem tudom, a testem akarja csak, vagy teljes szívemmel szeretném. Becsapni pedig nem akarom. Megtanultam a vágyaimat uralni, így nem okozna problémát várni rá. (A saját elveim mellett pedig jobban is szeretném, ha nem mondana rögtön igent a szexre. Vagy legalábbis nem provokálná.)
úgy érzem, megérti a szavaimat, a mondanivalómat, mert ő maga is elkomolyodik, átgondolja, mielőtt válaszol, és úgy hiszem, megfontoltan válaszol. Megköszönöm neki, mert örömöt okozott vele. És ezzel láthatóan meg is lepem. Kis időre csend telepedik ránk. Elindulunk hozzám, aztán halk zene mellett kezd újra beszélgetni. Domiról kérdez.
- Most éppen a nagyszülei sajátították ki...- pillantok a lányra. Izzie a bébiszittere, Gwen nem beszélt neki erről? De nem lenne túl szerencsés most Gwenről beszélni, így nem merülök bele a témába.- Úgy tudom, elvitték nyaralni valahova, még csak nem is lesznek a városban...
Tudom, hogy Gwen szülei aktívan dolgoznak még, és csak a nyáron, illetve a téli szünetben szoktak huzamosabb ideig vigyázni Dominicra, ezért is kellett Gwennek bébiszitter. Ha minden jól alakul, a közeljövőben én is többet tudok majd rá vigyázni, bár emiatt Izziet fosztom meg némi jövedelemtől, de talán lesz kedve velünk lógni. Majd kárpótolom máshogyan...
- Nagyon szeret téged- mosolygok rá a lányra- Sokszor emleget. Viccesnek tart. Legutóbb, amikor állatkertbe mentünk, azt kérte, hívjalak téged is...
Hogy az állatkert említése miatt, vagy más okból, de Izzie hirtelen furcsa kijelentést tesz. Engem legalábbis meglep, először nem is értem, ez hogy jön ide, és... később sem jövök rá. Nevetve kérdezem:
- Komolyan?
Nem mintha komolyan érdekelnének a hiúz ürítési szokásai, de ez viccesnek tűnik. Vajon mi jár megint Izzie fejében? Csak a nevetése kapcsán jövök rá, bolondozik velem. Szerencséje, hogy vezetek, különben most megharapnám valahol.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Vas. Okt. 27 2013, 22:42

Domuról kérdezem kíváncsian, elvégre rég láttam a kiskrapekot. Gwen nem szokott nekem mindenről beszámolni, hiszen nem is tartozik vele, én nem vagyok családtag, így azt se tudtam, hogy a nagyszüleinél van.
-Komolyan?-
Kérdezek vissza a szavaira. Nagyon jól kijövünk Domuval, nagyon aranyos kissrác, és hálás vagyok, amiért ő az első, akin gyakorolhatom ezt a szakmát, amit lényegében csinálni szeretnék majd. Gwen egy istennő, amiért engedte nekem, hogy vigyázzak rá, pedig szerintem ha tudna egy-két dolgot, mit csinálunk, nézne nagyokat. Nem túl szokványosak a módszereim, állítólag.
Ezután vicceskedek egy sort, és Daryl nem veszi rögtön a lapot, én pedig elnevetem magam, és az arca mindent megér, ahogy bosszankodik, hogy megint átejtettem. Na igen, Főnök úr, érdemes velem lépést tartani ám!
Hamar oda is érünk a lakáshoz, és nagyot sóhajtok, ahogy visszatérünk a mai nap kezdetéhez. Úgy sóhajtok, hogy lehetőleg ne hallja. Nem vagyok egészen meggyőzve, hogy ez jó ötlet, de hát maximum majd meglesz a böjtje. Nehezen tudom elképzelni, hogy annál mélyebb gödörbe zuhanjak, bármi történjen is, mint amiben az utóbbi időben szenvedtem. Akár azt is mondhatnám, nincs mit vesztenem, pedig van, de... úgy érzem talán, hogy nincs.


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Hétf. Okt. 28 2013, 02:00

Azok után, hogy ma este halálra szekíroztuk egymást, és aztán komolyabbra fordítva a szót, megbeszéltük, hogy hozzám megyünk éjszakára, csend telepedik ránk. Mindaddig, míg a fiamról nem kezd kérdezősködni.
Ha ő a téma, én többnyire vidám leszek. Imádom a srácot, szó szerint a szívem csücske, és tudom, Izzie is így van vele. Ő ugyanis a fiam bébicsősze. Domi sokat beszélt róla, és a véleményét nem is rejtem véka alá. Szereti Izziet, és jól kijön vele. Domit pedig nem lehet nem szeretni.
Aztán a hiúzról kezd beszélni, és csak pislogok, hol maradtam le. Aztán nevetni kezd, és nevetek vele.
- Most komolyan, mi van a hiúzzal? - Megelőlegeztem a nevetést, de legalább legyen meg a poén. Különben meg szívesebben mélyeszteném a fogam a puha húsába, de el vagyok foglalva a vezetéssel.
Leparkolok, és Izzire nézek, mintha megerősítést várnék, de aztán gyorsan cselekszem. Kipattanok az autóból, és kinyitom neki is az ajtót, kisegítem belőle, mert így udvarias. Nem érzek bizonytalanságot áradni belőle. Ha így lenne, megkérdezném, meggondolta-e magát, bármennyire hülyén jönne ki. Én sem vagyok bizonytalan. Aludtunk már egy ágyban. Igaz, hogy részegek voltunk. Most viszont józanul tudunk dönteni, mennyit engedhetünk meg magunknak, egymásnak.
Eszembe jut, hogy tegnap kissé hangosan jutottunk fel a lakásba. Jól érzem itt magam, és nem szeretném, ha a lakók kiutálnának innen. Jobb a békesség, a lakókkal is, Izzievel is. Nem akarom megbántani, ezért mielőtt a lépcsőházba lépünk, megállítom, átölelem, és megcsókolom. Hosszan és gyengéden, már ha hagyja. Aztán az ujjam a szám elé teszem.
- Mit gondolsz, szükségem lehet használni a ragtapaszt? - kacsintok, és húzom magammal, kézen fogva őt.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Kedd Nov. 19 2013, 16:34

Megvonom a vállamat kacéran a kérdésére, hiszen tudom, hogy most abszolút nálam van minden előny. Fogalma sincs, miről beszélek, én meg kuncogok, az ajkamat harapdálva.
-Semmi.-
Közlöm egyszerűen, mert igazából ez a helyzet. Nincs semmi a hiúzzal, csak úgy mondtam valamit, mert egy bohóc vagyok, és annyira vicces, hogy Derílium nem érti. Engem kifejezetten szórakoztat, szóval ismét elnevetem magam.
Odaérünk, és rám néz. Talán azt keresi, meggondoltam-e magam, pedig olyat nem igazán szoktam, ahogy megfutamodni sem. Érdekes lesz ez így, annyi szent. Kinyitja az ajtót, nyújtom felé a kezemet, hogy kiszálljak, majd a kezem a kezében marad, ahogy a lakásajtó felé sétálunk - mármint, a lenti felé. Eszembe jut egy emlék, bizonyára tegnap éjszakáról, de Derílium elég hatásos módszerrel elvonja róla a figyelmemet. Magához húz, átölel, és megcsókol, én pedig automatikusan simulok hozzá, hunyom be a szemeimet, és csókolom vissza. Olyan megnyugtató ez így, hosszan, és édesen csókol, és amikor elenged, akarok még belőle. Elmosolyodom a jelzésére, aztán úgy teszek, mint aki némileg megsértődött.

-Szóval erre használod a csókomat, hogy lekenyerezz!-
Vádaskodom, és nem is tudom pontosan, mennyire közel járok az igazsághoz. Nem célzás, telitalálat ez...
-Meglátom, mit tehetek az ügy érdekében, de garanciát nem vállalhatok... tudod, ez csak jön, mint a hurrikán, és mindent elsöpör.-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Vas. Nov. 24 2013, 03:58

Hihetetlen nap van mögöttünk, és olyan kijelentést tesz, amit nem tudok hova tenni. Igazából sejtem, hogy ugrat, de valószínűtlennek tűnik, hogy ok vagy célzatosság nélkül. És amikor harapdálni kezdi az ajkát, hiába mondja, hogy "semmi", én is ragadozónak érzem magam, mert kedvem lenni itt és most, de legalábbis azonnal megharapdálni. Szerencséje van, hogy vezetek, és senki testi épségében nem akarok kárt tenni. Mármint autón kívül. A nevetése magával ragad, bár sejtem, hogy most aztán alaposan lóvá is tett. Nem csak ragadozóvá.
- Szerencséd, hogy vezetek, Forgószél- mondom neki halálos nyugalommal.
A ház elé érünk, és okulva a hajnali eseményekből, elővigyázatosságból óvintézkedéseket teszek. Tennék. De a legfontosabb, hogy megcsókoljam, ahogy egész este vágytam rá. Hozzám simul, édesen viszonozza a csókomat, és ettől rögtön melegem lesz. Nem engedem el a kezét, amikor finoman arra kérem, maradjon csendben...
Figyelem a reakcióját, és próbálom eldönteni, mennyi játék van abban, hogy duzzog. Úgy ítélem meg, hogy nem haragszik komolyan, mert akkor minimum képen vágott volna, így kinyitom a bejárati ajtót, és betessékelem magam előtt. Aztán odabent ismét megfogom a kezét, és úgy megyünk fel. Bevállalom a kockázatot, hogy esetleg nem tudja visszafogni magát. Maximum hazaérve kiporolom a fenekét. Zárt ajtók mögött. Ott kedvére sivalkodhat.
A lakás csöndes, és a friss ágyneműnek köszönhetően finom öblítő illata terjeng a levegőben. Ahogy becsukom a lakásajtót mögötte, nyugodtabbnak érzem magam. Itthon vagyok.
A kezeiben ott a nagy zabálásunk maradéka, ezért letérdelek elé, és finoman húzom le a cipőit, szépen, nyugodtan, türelmesen. Aztán kiveszem a kezéből a zacskókat, és beviszem azokat a konyhába. Csak a pultra teszem le őket, nem foglalkozom többet velük (egyenlőre).
Izziehez lépek, bal kezemmel átölelem a derekát, jobb kezem az álla alá dugom, és kicsit megemelem a fejét, hogy könnyedén nézhessek a szemeibe, érhessem el az ajkát, ha azt látom, ő is kívánja, hogy megcsókoljam.
- Tartozom neked valamivel- mondom halkan és sejtelmesen, és közben a jobb kezem a tarkóján lévő hajába csúsztatom. Beszívom az ajkaimat, kissé visszatartom a levegőt, aztán a nyakába harapok, beleszuszogva a fülébe, azt utánozva, minta marcangolnám. Vadállatiasan, mégis gyöngéden.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Csüt. Dec. 05 2013, 11:45

-Úgy fenyegess, hogy ez csak átmeneti állapot.-
Folytatom az agyának húzását kacéran, azután nem sokkal oda is érünk, kiszállunk, és elindulunk felfelé. Ha tudnám, mit tervez, amennyiben hangoskodni próbálok, tuti nem fognám vissza magam. De ha már ilyen szépen kér...
Belépünk, és nagyon jó illat fogad, ami nem lep meg, tekintve, hogy jártam is már itt, meg Deríliumról lerí, hogy pedáns. És volt is már nekem egy másik ilyen pasim, ugyebár... de azért remélem ő nem akar szankciókat bevezetni a rendképtelenségem ellen.
Körülnézek a félhomályban, aztán arra leszek figyelmes, hogy Derílium letérdel elém. Nagy szemekkel, és majdhogynem tátott szájjal nézek rá, mert mégis mit akarhat? Még csak nem is szexeltünk, és már ennyire jó lennék, hogy megkéri a kezem?! Ó te ott fenn aki vagy, add, hogy ne akarjon meggyűrűzni, kérlek!
Aztán a lábamért nyúl, szóval némileg megkönnyebbülök, ámbár továbbra se értem, sőt, már még inkább nem, hogy mit akar. Leveszi a cipőket, ezzel tökéletesen meglepve, és elvarázsolva. Nem hiszem el, hogy ilyen férfi létezik, ez... képtelenség! Automatikus mozdulatokkal sétálok utána, aztán hozzám fordul, hogy átkaroljon. Én még mindig tökéletes döbbenetben állok.
Csókolj meg! - közlik a gondolataim, és már be is hunyom a szemeimet, felkészülve az édes élvezetre, már alig várom, amikor a nyakamhoz hajol, és egy vadállatot utánozva kezdi marcangolni a nyakamat, mire én meg hangos nevetésben török ki, hátrahúzódva, de nem menekülve a vadállatom elől.


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Csüt. Dec. 05 2013, 12:57

Az, hogy az autóban nem esek neki, amikor megállunk, csupán csak abból adódik, hogy nem akarom magunkat kínos helyzetbe hozni. Szomszédaim egy része ugyanis mániákus leselkedő, vagy kutyasétáltató. Közvetlenül a kapualjban csókolom meg először, pedig már úgy szomjaztam rá, mint sivatagi kaktusz az esőre. Finoman csendre intem, mert nem szeretném, ha szájára venne bennünket a ház.
Még a lakásban is csendes vagyok. Előzékenyen segítem le a cipőit, és veszem el a kezeiből a csomagot, amit oda nyomtam, amikor babráltam a kulccsal a zárban. De olyan vagyok, mint egy elefánt, nem felejtek el semmit. Azt sem, amit az autóban mondtam neki, és azt sem, amit ő felelt rá.
Úgy közelítem meg, olyan óvatos gyöngédséggel, hogy joggal hiheti, meg fogom csókolni. Ez a célom... Azt akarom, vágyjon is rá, hogy megtegyem. A szeme csillog, az ajka nedves, csábító... Behunyja a szemeit.... Erre a pillanatra vártam.
- Grrr... grrr...hhhhhhhhhh.....hhhhh- harapom a nyakába, vadul lélegzem ki-be, mint a macska, amikor fúj. Ő nevetve húzódik hátrább, de nem lép el, én pedig hajolok vele, marcangolgatom tovább, míg el nem nevetem magam én is.
- Szóval mi van a hiúzzal? - súgom-búgom a fülébe, és az ajkaim közé kapom a fülcimpáját. Nem érdekel, hogy sikoltozik, nevet-e. Egyedül vagyunk. Akár a lakáson is végigkergethetem. És nem biztos, hogy nem kerül rá sor.
Aztán megkegyelmezek neki, és apró puszikkal engesztelem, a fülétől haladva, az ajkáig, már ha hagyja, és ha hagyja, nem kétséges, hogy újabb csókcsatába kezdünk, kiélvezve, hogy nem zavarhat bennünket már senki és semmi. Elaraszolok a kanapéig, hogy leülhessek, őt az ölembe húzva, szembe velem.
Régen érzetem ekkora felszabadultságot, mint most. Ölelem a derekát, és simítom az arcát, a haját, miközben újra és újra a száját fedezem fel. Nem tudok és nem akarok elszakadni tőle. Ha önző volnék, vessenek rám követ, de jó érzés boldognak érezni magam.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Szer. Dec. 25 2013, 12:31

-A hiúz olyan, mint a nyúl. Egy igazi jellem.-
Válaszolom nevetve, és ha jól sejtem, ezt megint nem fogja érteni. Csókolgatni kezd, én pedig próbálok koncentrálni - arra, hogy nem szabad nekiesnem. Biztos nem tetszene neki, pedig... ajj, Derílium, miért kell ilyen visszafogottnak lenned?! És hogy legyek én melletted önmagam, amikor én vagyok a hiúz? Sebzett vadként menekülsz előlem újra, és újra, amikor olybá fordul a helyzet, de egyszerűen nem lehetek mindig én a gaz csábító... tőled úgy érzem magam, mint egy igazán, nagyon rossz lány.
Aztán megcsókol, és elűzi a gondolkodásra képes volt részem. A mellkasára simítok, és csókolom én is, de már nem finoman, hanem szenvedéllyel, azzal, amit ő ébresztett, és ha most leállít, Istenemre mondom, kisétálok azon az ajtón, de előtte jól pofán verem.
Szerencséjére inkább húz magával a kanapé felé, leül, én pedig vele szemben az ölébe. Nagyon intim ez a helyzet számomra, így csak méginkább felkorbácsolja vele az érzékeimet, a vágyat bennem. A kezeimmel a feje két oldalánál a kanapéra támaszkodom, a térdeimmel feltolom magam, és így hajolok fölé, hogy teljesen hátra kelljen hajtania a fejét, és mosolygok rá a mellkasához simulva, ahogy a hajam meg körülvesz minket. Lehajolok hozzá, és belemarok az ajkaiba.


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Csüt. Dec. 26 2013, 03:36

Ha azt hittem, hogy vissza tudom majd tartani magam, és minden egyes (nyavalyás) elvemet most is be tudom tartani, amikor annyi, de annyi kicseszett, magányos, vagy éppen visszautasított év van mögöttem, hát... becsaptam magam.
Őrülten vágyom arra, hogy ismét Izzie ajkait csókolhassam, és nem is teketóriázom sokat. A lakásba érve eltűnik az a Daryl, akit felépítettem magam köré az elmúlt 6-7 év során, aki nem engedte, hogy bárki (valaki) megsebezze újra meg újra, és mohón nyúltam Izzie buja bájai felé.
Játszom vele, de már nem csak az a célom, hogy megnevettessem. Szeretem, ahogy nevet, és most is szükségem van rá, de leginkább a visszajelzéseire. A testbeszéd árulkodóbb minden kérdésre adott feleleltnél, így nincs szükségem arra, hogy felesleges pironkodásba sodorjam magam, mert én azért még elpirulnék, ha ajánlatot tennék egy nőnek. Hiába, kijöttem a gyakorlatból.
Beszél helyettem a kezem, a szám... És a hiúz hasonlathoz most társul egy nyúlé is (Istenem, nekem arról most éppen a szaporodás jut eszembe), viszont az igazi jellemről Tigris, hiszen Micimackót sokszor olvasom Dominak. Kizárok minden zavaró gondolatot, és araszolni kezdek a kanapé felé Izzievel, el nem engedve a száját, ha engedi, a szájába merítve a nyelvem, vagy éppen beszippantva az övét.
Leereszkedem a kanapéra, Izziet az ölembe húzom, figyelem, ahogy helyezkedik, belemosolygok a szemeibe, kezeim a fenekére csúsztatom, és húzom magamhoz közel, közel, még közelebb. Nem érdekel, mennyire kell kitekerni a nyakam, hogy elérhessem a száját, vágyom a csókjára, és élvezem a szenvedélyét, mert nem érzem magam vele egyedül. Amikor abbahagyja, megsimítom az arcát, ujjaimal a száját érintem, és megkérdezem:
- Tudod ennek milyen íze volt?
Ó, nem érdekel, hogy máris áll a zászló odalent, ki akarok élvezni mindent, amit ez a lány nyújt nekem, és ez a csók csak a bejárati ajtó volt a gyönyör kapuján. Finoman görgetem fel a csodás kék felsőjének az alját, hogy alá tudjak nyúlni. A bőrét szeretném érinteni, ha engedi...
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Szomb. Jan. 11 2014, 23:15

Igazán próbálkozok távol tartani magam, de Derílium egy pillanatig se segít ebben. Ahogy hozzám ér, ahogy húz magával, ahogy kiéhezetten csókol, ahogy mar a kezével, mind-mind csak tovább lök egy szakadék felé... és eszembe jut Zin, és az, ahogy megrontottam. Komolyan mondom, kellemetlenebbül érzem magam most, mint amikor beavattam a nagyok világába, pedig Deríliumnak gyereke is van már, nem én vagyok neki az első! És mégis... mintha szerepet cseréltünk volna, mintha én lennék a macsó pasi, ő meg a szűzkislány.
Inkább kizárom agyam zavaró tényezőit, azaz a működését, és arra figyelek, ami történik. Fölé hajolok, belemarok az ajkába, ő pedig kérdez tőlem. Mielőtt válaszolnék azonban, pontosabban visszakérdeznék, óvatos, de annál határozottabb, kiélvezett mozdulattal csúszok vissza rá, az ölébe. Érzem, ahogy hozzám simul, és ettől csak még jobban elvesztem a fejem... igen, szeretem érezni, hogy egy pasi kíván, és szeretem ezt még intenzívebbé varázsolni ruhán keresztül is, így ismét felemelkedek róla némileg, hogy azután, ne olyan sokat várva megint visszacsússzak felsóhajtva-nyögve.

-Milyen?-
Kérdezem, és még engem is meglep, ahogy belecsuklik a végén a hangom a vágyba, amilyen rekedt, és mielőtt válaszolna, jobb helyet választok az ajkainak, és az enyémekkel becézgetem inkább - mit becézgetem, inkább marcangolom!
Keze a felsőm alá csúszik, és az érintésétől libabőrössé válok, szégyentelenül bele is nyögök az ajkaiba. Az agyam hátsó része próbálja jelezni, hogy meg kéne állnom, de ez... ez olyan jó!


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Vas. Jan. 12 2014, 01:58

Igazából annyi mindenre gondoltam már... És nemcsak tegnap este, talán korábban is... És ha végiggondolnám, ha szánnék rá időt, azt mondanám, sok közös élményünk van. Rá kell jöjjek, a vonzalom kezdettől fogva nyilvánvaló volt, csak éppen a fal, amit saját védelmemre építettem volt túl vastag, magas...
A tegnap este, Lio szavai, Izzie nyílt közeledése; a ma reggel és az együtt töltött szép délután azonban megpuhítja a szívemet. Kiszedek néhány téglát abból a kőfalból, aztán még egyet és még egyet, és a legmeghökkentőbb dolog, hogy nem ijedek meg, hanem bontani akarok meg, mert túl jó, ami a fal túloldalán vár(hat) rám. Szeretnék ebben hinni. És bízok.
Szeretek játszadozni Izzievel, hallani, ahogy nevet. Talán provokálni is jó, bár ebben sokkal tapasztalatlanabb vagyok nála, sokszor meg is szenvedem hiányosságaimat. Mégis, ez a folyamat, ahogy így ismerkedem vele, -mint férfi a nővel - sem elsősorban a szexualitásról szól, és azért leszek egyre merészebb, mert a dolgot ő sem erőlteti.
Most nem érzem, hogy csak rám akarna mászni. Nem érzem, hogy Mr Keményet akarja kihozni belőlem. Hagyja, hogy nő legyen, és én a férfi, hagyja, hogy én közelíthessem meg, élvezhessem "hódításomat". És mint ilyen, a pozitív élmények hatására bátorítást kapok. Merek lépni, kezdeményezni, irányítani.
A kanapéhoz araszolok vele, és az ölembe húzom, csókokkal halmozom el, és élvezem haja simogatását, ahogy lágyan körbeölel minket, ahogy fölém hajol. Lehet, hogy kamaszosan reagálok, hiszen már attól szűk a nadrágom, hogy a testét érzem az enyémen, és a nyelvét a számban, de éppen attól érzem magam férfinak, hogy nem teperem rögtön magam alá.
Élvezem a csókját, mert olyan sokféle és mégis minden mindennel harmonizál. Amikor lassan csókol, és átdugja a számba a nyelvét, édes, mint a gumicukor, és amikor beszívja a nyelvemet, forrón ölelve körbe az ajkaival, olyan, mintha vajas pattogatott kukoricát ennék. Szóvá is teszem, épp az utolsót, mert az most a legintenzívebb:
- Gumicukor...- nyögöm én is, mert kérdése szinte elhalt, és vágytól fűtött volt. Ismét egymás ajkaira tapadunk, s míg ő vadul marcangolja ajkaimat, a kezem a felsője alá vándorol.
Érzem, ahogy megremeg, vonaglik rajtam, és hogy bőrét belepik az apró dudorok. Milliónyi gombostűhegynyi kitüremkedés az ujjbegyeim alatt. Sóhaj a számban. Egyik tenyeremmel támasztom a hátát, másikkal finoman simítom a hasát, ujjaimmal bordázatát simítom végig. Mintha ismerni akarnám, mielőtt szemügyre veszem. Vakon is fel akarom ismerni.
Ha elenged, ha bátorít, hogy hámozzam le róla ezt az anyagot, szívesen megteszem. De ha 7 évig türelmesen tudtam várni egy nőre, most sem fogom elkapkodni a lehetőséget, amely az ölembe hullott.
- Gyönyörű vagy- súgom neki és felpillantok rá.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Hétf. Jan. 20 2014, 23:04

Halkan felkuncogok a szavaira, de aztán folytatom azt a bizonyos jobb elfoglaltságot, amit az ajkaimmal csinálok. tetszik az érintése, tetszik, ahogy követi kezével a testem vonalát, és ismét felemelkedem az öléből, hogy így csókoljam tovább, és mielőtt még visszacsúsznék, elengedem egy pillanatra a száját, és mosolyogva fogadom a bókot. Odahajolok hozzá, hogy megcsókoljam még egyszer, és még egyszer, és még sokszor, és lejjebb ereszkedem, de akkor eszembe ötlik egy gondolat, hogy ha ezt a mozdulatot befejezem, akkor nincs megállás... és rájövök, hogy ezt nem akarom. Még egy utolsó csókot kap, bár alig tudunk elszakadni egymás ajkaitól, aztán sóhajtva a kanapé hosszabb szabad oldala felé dőlve emelem a lábam és dőlök le róla mellé.
-Nem ma.-
Lihegem, és még magamat is meglepem azzal, mennyi fojtott erotika van a hangomban, annyira kívánom! De most itt az alkalom, hogy igazán nő legyek, és kihasználjam azt, hogy ő viselkedik épp férfiként, és visszautasítsam. Féloldalasan ránézek, elmosolyodom, majd ahogy dől felém úgy nyúlok én is utána, hogy a kanapén elnyúlva magam fölé húzzam a testét, és hagyjam, hogy ismét csókolni kezdjen, és simogatni is. Akarom, nagyon, de nagyon vágyom rá, és épp ezért nem hagyhatom ezt! Ismét megállítom, elnevetve magam, és szerencsémre velem nevet ő is. Fejemet hátravetem, és próbálok némi hidegvért csábítani valahonnan az ereimbe, de nem vagyok túl eredményes. A mellkasát simítva eltolom-emelkedik rólam, ismét ülő helyzetbe tornázzuk magunkat, nem, mintha ez sokkal biztonságosabb lenne az esetünkben.
Nem tudom, hány határt lépünk át az éjszaka folyamán, és hányszor fordulunk vissza... képtelen voltam követni az alkalmakat, amikor egymásnak estünk, hogy utána megálljunk. Végül mindig én utasítom el, de nem vagyok benne biztos, hogy tényleg eljutnánk addig a bizonyos pontig, ha tovább is mennénk... lassan fedezzük fel egymás testét, ami így, ruhában is sok újdonságot rejt.


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Mesélő
avatarMesélő
Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   Vas. Május 25 2014, 22:50

A játék inaktivitás miatt
FAGYASZTVA!

( Ha folytatni szeretnétek, PM-ben jelezhetitek!)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az első randi - Daryl & Izzie   

Vissza az elejére Go down
 

Az első randi - Daryl & Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-