Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Dr. Eros Skouris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Dr. Eros Skouris
avatarVároslakó
Életkor : 39
Foglalkozás : Pszichiáter
Hozzászólások száma : 74

TémanyitásTárgy: Dr. Eros Skouris   Szer. Aug. 14 2013, 22:46


Dr. Eros Skouris


férfi; 34; VÁROSLAKÓMr God


" S egy talapalatnyi föld elég nekem, hol a tagadás lábát megveti, Világodat meg fogja dönteni"
(Madách: Az ember tragédiája, Lucifer)This is meA jelentések alapján az alábbiak mondhatók el keresztnevét gondosan titkoló illetőnkről, Dr. Skourisról. Jelen leírások dokumentumaink szösszenetei, a teljes szöveg lényegtelen információkat tartalmaz Mr Skouris étkezési, kutatási, valamint egyéb szokásairól.


Szójapástétomot ettek mert Pandora vegetáriánus volt. Nyanya utalt rá, hogy Panda rosszul teszi, kivonja a szervezetéből a fehérjeféléket és majd béna lesz a gyerek. Őt ez nem érdekelte, a hústól a száján okádta volna ki a kis pöcsöst, rosszul volt a disznószagtól az udvarban, rendszeresen felbotlott az előtte kapirgáló csirkékben, egy ízben szabályosan ráhányt valamelyikre, az állatnak semmi baja nem lett. Zöldségeket, néha kis gyümölcsöt, magvakat vitt szikkadt szervezetébe, órákig csámcsogott rajtuk, mert fogai harmadát már elveszítette. A szójára is Nyanya rábeszélése miatt fanyalodott, életenergia híján naphosszat döglődött a rongyos pamlagon, felállni sem bírt, nem hogy gyereket szülni. Akkor találta ki Nyanya a szóját, valaki hozatott valakivel valamennyiért, csekély kiadás ahhoz képest, amit a kölyökért kaphatnak, ha egészséges.
*
- Egyed! – köpte oda, amikor a vénlány éppen megállt a nyammogásban.
- Jó van – vetette oda röfögve, de csakazért is eltolta magától a tálat, feje sokatmondóan rándult meg, jelnyelven ez annyit tett: később visszatérek a témára, ne zaklass vele.
- Osztan mikó szűsz má?
- Tudja fene!
- Osztan azt nem érzid?
Pandora már nem felelt, megbökte felfújt léggömbként dudorodó hasát, kopogtatott mert  csengetni nem tudott a babának.
 *
Meglett a 10. gyerek, ez különleges volt, ezt eladták. Ment külföldre, Londonba, gazdag angolnak járt.
- Osztan sokat érjen! – fenyegette meg Nyanya a vajúdó asszony, akit öklendezett a végkimerüléstől. A kölyköt a legszebb fajtából csináltatta, a 7. és 3.is onnan származott, azok jól sikerültek, ezért  pedig az egész falka imádkozott. Az Úr nagyot mosolygott rájuk, ilyen gyereket még nem pipált a putri, a Vén felemelte, mikor előbújt, megmutatta a napnak gyermekét. Ünneplő üvöltés harsant a sátrak közt, köszöntötték a gazdagságot. Már aznap jöttek érte.
- Kifizeti-e amit ígért?
Skouris biccentett, készpénzben nyújtotta át az összeget. Nyanya már tolta is a kezébe a kölyköt.
- Osztan Istent csináljon belőle nekünk!
A szikár, bajuszos férfi óvatoskodva emelte karjára a meztelen újszülöttet, arckifejezést nem produkált, de Pandora látta, hogy a szeme élénken csillogott. Akkor gondolt a gyerekre utoljára.
*
Mr Skouris felparancsolta a hajóra, de nem mondta neki, hogy senkit nem vághat bokán a fakardjával, a „papa” bezengte: Kirándulni mentek. Bármi megengedett volt neki. Annak a szobalánynak a hajába kapott bele, amelyiknek akart, a szoknyájukat is megtépte, netán alájuk lesett, provokatívan fenekükre csapott, lehúzta kinek mi volt lehúzható. Megesett, hogy szaggatott, hajakat, ingeket, fehérneműket – ez a gyerek nem normális! – vágták mindig Skouris fejéhez, aztán faképnél hagyták, a Mr sem nevelte. Így hárult a feladat arra, aki éppen útjukba akadt, ha „kirándultak”
*

Magántanuló lett, információmorzsákat szipózott innen-onnan, a fiú fejében hatalomra tört a káosz. Másrészt sok oktató feladta, róla mindig lemondtak.
- Teszek rá – köpött.
Az úr nem szólt, a füzetébe firkantott valami kitalálhatatlant, aztán furcsa célzást tett, Ero valamiért nem felejtette el.
- Két év múlva.
Azt hitte jutalomban részesítik majd, vagy vizsgázni megy, megmutathatja, hogy van esze. Gyakran voltak úton, a Földrajzot ismerte, számtanban is remekelt és főleg a biológia érdekelte. Valahogy vegetált, nem szereti felidézni:
-  Hanyagoljuk a gyermekkoromat, változatos volt, rengeteg tapasztalat, tanulási lehetőség, később a nevelőapám maga oktatott, szívsebész volt.
Két év múlva töltötte be a tizenötöt, lassan kezdtek más szemmel nézni rá, nem olyan ferdével, Eros megtanult kacsintani. A szobalányokat hamar meggyőzte, akkor már „Istennek” becézték, ő nem szerette hallani. Később egyszerűen nem beszélt keresztnevéről, amit még a putriban adtak neki.
Jött Mr Skouris, tekintete nem különbözött a szobalányokétól, Eros ránézésre megmondta: akarja, nem ártott tisztázni:
- Örökbe fogadtalak, ne keresd a múltad, nem tenne boldoggá – közölte az Úr egy alkalommal.
Eros fejében megfogant a gondolat: mindenképpen utánajár egyszer. Vérségi kötelék sajnos nem fűzte a nemes úrhoz, másrészt kíváncsi volt két férfi mit kezdhet egymással egy „olyan” helyzetben.
- Mától én foglak tanítani, orvostanra – közölte Sk, majd taszított rajta egyet. Eros gazdagabb lett egy újabb tapasztalattal, nem bánta meg, máig vallja: Az embernek kötelező kipróbálni Mindent. Oly fokú intenzitással szokta közölni véleményét, mely a „halandót” komoly élvezzük az életet egy pohár vízbe gyömöszölve is érzéssel ihleti. Az afférról nem tud senki, ő sem hozná szóba soha, mást is ritkán. Vajon traumaként fogta fel? Ellenkezett egyáltalán? Megszökhetett volna, ha módjában áll? Feldolgozható valaha egy ilyes fajta erőszaktétel? Eros bizonyára tudományos választ adna, éles kitérőkkel, melyeket sehogyan sem lehetne rá vonatkoztatni, nem is hagyná. Homályban hagyja az embert, szinte élvezi, ha körülötte vakon tapogatózik minden becstelen érdeklődő, hisz mi jogon ismerhetné bárki?
*


Sok mindent megtanult, jeles érettségi bizonyítvánnyal zsebében felvételizett a Stanford orvosi karára. Ösztöndíjasként jutott be, lassan függetlenedett nevelőjétől, hamarosan önálló keresetre tett szert. Általános orvoslást tanult nappal, éjjel unatkozott, a tanulással hamar végzett, máig sem érti, hogy lehet annyit „szöszmötölni” vele. Kicsiben kezdte, megfigyelte kortársai mennyire lazításképtelenek, így jött a dílerkedés ötlete. Fél év sikeres fűkeverés után már nagyobban nyomta, házilag lehetett felvásárolni tőle, akkor már az Egytemen is tartották Valakinek, így csak a nagykutyákkal foglalkozott, keményebb szerekkel, megkövetelve „pácienseitől” a legnagyobb fokú titoktartást. Önellátóvá cseperedett, nagyjából ekkor érte a Mr halálhíre, nem hatotta meg.
- Skouris, te milyen szakot választasz? – kotnyeleskedett a képébe egy ránézésre ginekológus. Eros elgondolkodott, szerette a sebész játékszereket, főleg az agy területei érdekelték, kutatások, hogyan tudnának az emberek kihasználni legalább agyuk ötven százalékát.
- Agysebész, teszem azt.
- A legundorítóbb, akkor már legyél patológus – röhögött amaz.
- Hagy legyek illúzióromboló, nem vagyok nekrofil. Ez a szakma nem kislányoknak való, gondolt át mi mindent kellene kibírnia a gyomrodnak, lassan jönnek a gyakorlatok, asszed az orvos nyúl fel majd a beteg végbelébe? Egy nagy farkat öregem, a hülye kis gyakornokképeddel csináltatják majd meg. Szokj hozzá, vagy menj el bábosnak.
- Inkább legyél agyturkász, haver
- Bocs, nem vagyunk haverok.
Elgondolkoztatta, betegek elméjébe nyúlhatna, ráadásul a neve is megkívánja. Eros és Psyché, abban a pillanatban megvilágosodott. Innentől kezdve mindent szépen megszervezett.
*


Üres pillanataiban szert tett néhány jövedelmező kapcsolatra, barátja lett Los Angeles egyik legnagyobb, ámbár kiöregedő félben lévő maffiafőnökének. Anyagot, nőt biztosított számára, Mr Marco munkával hálálta a szívességet. Eros nem személyesen intézte a mocskos dolgokat, állítólag csupán a keze között futottak a szálak, legfőképp pénzzel kapcsolatban, így tett szert rezidens éveinek végére tetemes vagyonra. Emberéletekkel nem szívesen játszott, de akadt áldozat, a körülményekről keveset tudni, Eros szerepéről még annyit sem. 
*


Gyakornoki évei végeztével Los Angelesbe költözött, közel a tűzhöz, „titkos” főnökéhez.
Állást kapott a pszichiátriai osztályon, klinikai pszichiáterként kórházakban fekvő betegek agyi reakciót, betegségeit kutatta, több tanulmányt írt a skizofrénia, valamint a borderline közti különbségekről. Legnagyobb érdeme egy tudományos Nagylexikon: A világ fóbiái címmel, mely 2009-ben jelent meg, hosszasan ír a pánikbetegségek fajtáiról, kialakulásukról, kezelésükről, tapasztalatokat vetett papírra. Jelentős eredményeket ért el pánikrohamos betegeknél, rögeszmés depressziósoknál, hozott vissza embereket a végső stádiumokból, elsősorban jó gyógyszerkombinációi és csak másodsorban hiteles fellépése miatt.
Mr Skouris különös stílusa miatt inkább szeret totális bolondokat visszahozni az „elfekvőről” mintsem lelkizni pár zavarodott tinédzserrel. Mégis keresik, akik meg tudják fizetni, valamint akik elé merészek hozzá.Jelenleg Los Angelesben él, köztudomásúan nőtlen, valójában teherbe ejtett egy szobalányt, fia jelenleg 15 éves, tartják a kapcsolatot. További adat sajnos nem áll rendelkezésünkre.Shine on me

Eros Skorist egy végtelenül nagyképű, arrogáns, vad, anarchista, antipatikus, flegma, szívtelen, megfejthetetlen, gúnyos baromnak vélik, akinek derogál mindennemű emberi fajra jellemző viselkedésforma. Lényéről a következő tudósítások állnak rendelkezésünkre:


„Nagyon féltem tőle, mert sok rosszat hallottam róla. Halál lazán egy fotelban terpeszkedett, amikor beléptem az irodájába, rám se nézett, látszott, hogy magasról leszarja. Biztos voltam benne, hogy tíz perc után kitessékel, de nem szemérmes, illemtudó módon, mint aki tudja, hogy nem teljesíti a kötelességét. Olyan embernek tűnt, mint akin látszik, hogy abszolút nem érdekli mit gondolnak mások, egy pillantással küldi el az embert valahová… De nem volt olyan rossz, bár többször sírva fakadtam mert nagyon megbántott, később rájöttem, hogy nem gonosz ember, voltaképpen segíteni akar.”
                                                                                                        ( Páciens)


"Haláli humora van, imádom a pasast! Nem rosszindulatú, dehogy, csak nyers a stílusa. Különben nem, nem tudok róla semmit. Nem igazán vagyok a barátja, igazság szerint neki nincsenek. Leoltja az embereket, aztán otthon biztos a pincsijével hancúrozik. Szerintem elvállt, de tényleg nem tudom, csak, hogy van egy fia. Azon is totál kiakadtunk, egyszer csak megjelent ott egy gyerek, hogy az apját keresi, álmunkban nem gondoltuk volna, hogy az a Skouris."
                                                                                                         ( Kolléga)
 
"Gyönyörű férfi, de csak egy éjszakára lehet megszerezni. Valamilyen különleges vérből lehet, igazi rossz fiú, rettenetesen vad. Csíp, szúr, vág a humorával, felnyársal a szemeivel, eléget a csókjaival. Nem szeretnék a betege lenni, biztos kikészíti őket. Megfigyeltem, hogy szeret kiábrándítani, bármiben hiszek, ő kételkedik támad és cáfol. Olyan mint Lucifer a Madáchból, nagyon sok mindenre rávilágít, ő a fényhozó, misztikus, a keresztnevét például nem tudom."
                                                                              ( Kolléga a Maffiacsoportból)
 Show a little more
Átröntgenezem a kórlapot, a szemem kék, néha így nevezem az olvasást. „ És akkor Coca Colának képzeltem magam, csücsörítettem” Imádom a munkám! Tollam végét szórakozottan a papírlapnak nyomom, kattan egyet, eltűnik a hegy. Levegőt veszek, először is, hogy ne röhögjek, főleg, ha elkezd csücsöríteni, másodszor, hogy ne jussom eszembe megkérdezni kaphatok-e belőle egy kortyot.
- Ön koffeinmentes?
Vetek rá egy nagyon beszédes, ördögi mosolyt. Fognám az agyát, kiemelném, ha egy hétig kellene ehhez a székhez ragadva ülnöm, akkor is ízekre tanulmányoznám az irracionáls lebenyeit. Meghajtja magát, mintha japán lenne, a tag le kell szögeznem teljesen fehér, semmi kólás nincs benne. Következő megjegyzés: Nem fél tőlem. Rémhírre tettem szert, az emberek annyira el vannak ferdülve, hogy még a humort sem tudják értékelni. Röhej. Itt ez a hajlongó kóla, intek neki, remélem érti, üljön le. Fejben már írom a beutalót.
- Nem mindig fordul elő, csak ha meglátom a reklámban – nem néz a szemembe, tövig rágott kékeszöld körmeit lesi, író lehet, kell drog és alkholteszt.
- Ne nézzen tévét – Az emberek problémáira mindig annyira egyszerű a felelet, a depressziósoknak mindig azt mondom: Legyél boldog! Ilyen egyszerű.
- Nos…talán igaza van.
Ilyenkor meghökkennek, elgondolkodnak, megilletődnek és kiábrándulnak belőlem.
- Tehát, hogy érzi magát, ha kóla? Pezseg? Marják a torkát? Flakonalakú, vagy pohárba öntött, nyilván folyadék, ezzel tisztában van?
Túl sok kérdés, de én megjegyzem őket és felteszem majd újra, lassabban, amíg mindre kielégítő választ nem ad. Beutalót ígyis úgyis írnom kell, a papírmunka nem lényeges, de az agyműködésére marha kíváncsi vagyok.
- Mintha…műanyagba lennék zárva, mérgek vennének körül.
Pánikbeteg, unalmas, szorongásos depresszió, klausztrofóbia gyanús, vontatottan nézek ki az ablakon. Érdekesebbre számítottam? „Buborékolok, ha felráznak” vagy „Arra várok, hogy letekerjék a kupakom és arcukba ordíthassam ssrpppccc”
Kinyitom az asztalfiókot és előveszem a legjobb szorongásoldó antihallucinogén koncentrátumot, amit kezdődő holdkórosoknak szoktam kisebb mennyiségben felírni. Már egy hét után éreznie kéne, hogy homo sapiens.
 
 Show a little less

Honnan tudjátok, hogy ezt a karaktert egy user irányítja?TEMPLATE BY BEE at CAUTION 2.0

_________________
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Eros Skouris   Vas. Aug. 18 2013, 12:46

Elfogadva

Hosszas vacillálás után az iszonyatom, hogy ilyen ember létezhet, és a kíváncsiságom, hogyan tudod kijátszani közül győzött az utóbbi.Nyilvántartás és avatarfoglaló
Karaktertabló
Kollégiumi házirend és beosztás
Felelős tisztségek


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
 

Dr. Eros Skouris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Meseszereplők karakterlapjai-