Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Szomb. Júl. 20 2013, 23:12

Vannak jobb napok, és vannak rosszabbak is. Ez most egy kifejezetten pocsék. A pszichiáterem szerint nem hagyhatom ki a mindennapi életem rutinos feladatait, mert így könnyebb a felszínen maradnom - kár, hogy a felszínt olyan távolinak érzem, hogy nem is látom a fényét.
Ettől függetlenül kötelességtudóan fogtam magam, és a megbeszéltek alapján elmentem Domuért. Szívem szerint, és ilyen még nem volt, lemondtam volna, mert... mert nem tartom fairnek kihasználni egy gyerek érzelmi töltetét arra, hogy felviduljak. Ez kizsákmányolás, és undorító. Egyébként imádok vele lenni, szóval másért nem mondtam volna le, csak azért, mert jelenleg nem bízom kellően magamban. Így megfogalmazódott a terv, és a kivitelezéshez kézen fogtam, és el is indultam vele. Minden idegszálammal arra összpontosítok, hogy rá figyeljek, hogy ne lankadjon az éberségem, mert én vagyok felelős ezért a kölyökért. De ma... ma kifejezetten kevésnek érzem magam ehhez. Fecsegve meséli a napját, bár javarészt akkor, amikor, és amiről kérdezem. Betéve tudom az osztálytársai nevét, és, hogy kivel milyen kapcsolatban van, így könnyedén beszélgetünk róluk, közben meg odaérünk a kávézóhoz.
Bágyadt, erőtlen mosollyal nyitok be, és engedem el Domu kezét, hogy odarohanjon Deríliumhoz. Ő kell most nekem, imádja a fiát, vele biztonságban van (jelenleg sokkal nagyobban, mint amilyenben velem lenne - meglátásom szerint) és talán rám is kicsit jó hatással lesz az, hogy itt jönnek-mennek az emberek, és Domuval is tudunk játszani akár, de mégsem vagyok vele egyedül.

-Sziasztok!-
Köszönök szórakozottan, bár nem látom, mennyien vannak itt, pontosabban, hogy csak Daryl van-e itt. Odasétálok a bárpulthoz, és az egyik székre felülök, majd amikor Domu elszalad sószórókat töltögetni, akkor közelebb hajolok, és halkabban kérdezem meg, amit szeretnék.
-Ugye nem gond, hogy eljöttünk, nem zavarunk? Imád itt lenni.-
Ez pedig tökéletesen igaz... más kérdés, hogy nálam most nem ez dominált, vagy legalábbis nem ez volt a döntő.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Vas. Júl. 21 2013, 00:12

Amióta enyém a pizzázó, zajlanak az események. A rosszakról nem beszélünk, a jók... Nos, elkerülnek. Nem minden alakul a számításaim és a terveim szerint, de azért még korántsem vagyok pesszimista. Vannak ötletek a fejemben, csak még azok a dolgok simuljanak el, aminek most az ura vagyok. Időnként így is nagyon fáradt vagyok.
Domival annyi időt töltök, amennyit csak lehet, és függetlenül attól, hogy az anyjával éppen milyen viszonyban vagyok, a mi kapcsolatunkat az nem sínyli meg. Vannak jobb és rosszabb periódusok, néha úgy érzem, van értelme hajtani, máskor feladnám az egészet, és úgy érzem, olyan szekér után futok, ami sosem fog felvenni. De képtelen vagyok elszakadni, felnőni.
Most kevés a vendég, egyedül vagyok a pultban, de röhögve elvagyok velük. Lio az ügyeit intézi valamerre, SoRa szabadnapos. Lio amúgy sem szívesen jön be, ha megvan rá az esély, hogy feltűnik Zin. A múltkori incidens óta megvilágosodtam, hogy kettejüknek milyen régóta vannak gondjai egymással. Kissé tehát magányosnak érzem most magam.
Talán ezért is örülök meg annyira Dominak és Izzie-nek, amikor belépnek az ajtón. Kilépek a pult mögül, Domi a karjaimba rohan, a szokásos módon üdvözöljük egymást, aztán ő "dolgozni" kezd... Izzie pedig a pultnál ül le.  
-Szia, minden idők legbájosabb bébicsősze...- próbálom felvidítani, mert mintha kicsit letört volna. Most nincs körülötte az a ragyogás, amit megszoktam. Kicsit fénytelennek tűnik, bágyadtnak, fáradtnak...- Kávét, üdítőt, valami harapnivalót?- próbálom kipuhatolni, mire is lenne szüksége, és ezzel választ is adok a kérdésére. Hiszen sosem zavarnak, ha eljönnek ide.
Domi jól elvan, néhány pitét teszek neki az asztalra a boxba, ahova ilyenkor befészkeli magát, és előszedem a ceruzáit is, mert mostanában nagyon szeret rajzolni. Én meg Izzie-re szegezem a pillantásom, és várom, hogy megnyíljon nekem... Ha beszélni szeretne, Darylia (vagy én) szívesen hallgatjuk...
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Kedd Júl. 23 2013, 22:52

Derílium, mint mindig, most is nagyon kedves. Még bókot is kapok, amire halványan elpirulok, mert... az utóbbi időben inkább azt hallottam, hogy "hú, de lefogytál" és "nem nézel ki túl jól", nem azt, hogy bájos. Már egészen kezdtem tőle elszokni, pláne, hogy ő nem szokott bókolni.
-Hmm...-
Szusszanok elgondolkozva, és felemelem az étlapot, hogy megnézzem, mit is válasszak róla, amit most szívesen ennék. Nem találok semmit, aztán arra nézek, amit visz Domunak, és az mégis megtetszik, szóval leszállok a székről, és elveszek egyet a tányérról.
-Domu, kéred ezt a szeletet, vagy megehetem?-
Kérdezem tőle, és mivel nagyon belemerült a munkába, csak ránt egyet apró vállain, mintha egy légy lennék akit el akar hessegetni, és annyit mond, "nem", amiből tudom, hogy nyugodtan megehetem, úgyhogy vissza is ülök a székre Darylhez, elveszek egy szalvétát, és a süti alá teszem, aztán török belőle, és majszolgatom komótosan.
-Valamit innék, de nem tudom, hogy mit kívánok. Van valami ötleted, mit válasszak?-
Bizonytalanul nézek a főnök úrra, és várom, hogy soroljon, miből választhatok, vagy ajánljon valamit, vagy egyszerűen csak lepjen meg.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Kedd Júl. 23 2013, 23:42

Függetlenül attól, milyen hullámvasúton van az életem, nem nagyon szoktam kimutatni. Lio tudja a lényeget, némelyiknek ő maga az oka, úgyhogy egy részét magamnak kell megoldanom, tök egyedül. És nem vagyok mindegyikhez elég erős.
A vendégeim jókedve és elégedettsége még mindig nagyon fontos számomra. SoRa kávédíszítő ötlete nagy sikert aratott, és én is ellestem néhány formulát, így amikor ő nincs bent, én is megvidámítom vele a kedves vendégeinket.
Izzie és Domi elbukkanása örömöt okoz. Egyrészt a fiam jelenléte tölt el melegséggel, másrészt... Izzie az utóbbi időben nem volt a toppon. Nekem az ő baja most kihívás. Úgy fogom fel, hogy éppen ő az a személy, akinek segítenem kell. Így az én problémáim eltörpülnek, és Ő kerül előtérbe.
Félre értés ne essék, még mindig nem vagyok pszichoanalitikus, de néhányszor már megnevettettem ezt a lányt, és voltak már vitáink is, amin sikeresen túltettük magunkat. Egy kicsit talán a barátja is vagyok. Még ha ezt nem is mondtuk ki. Így most kötelességem "segíteni" rajta. Bárhogyan.
Első: szükségletek: evés, ivás... Domi pitéiből csen el egyet, így amikor ezt észreveszem, neki is pakolok egy tányérra, és elé is teszem, mire visszaér a pulthoz. Az italt rám bízza, így készítek neki egy olasz kávét, sok habbal, fahéjból pedig egy kis virágot formázok neki, mert jobb nem jut eszembe. Aztán kiveszek egy kólát, készítek egy frissen csavart narancslevet, és azokat is elé teszem.
-Alkoholt nem kapsz, mert dolgozol. - Rákacsintok. - Talán majd legközelebb...
Domi befejezte a "munkát", most rajzol, odafordulok hozzá és rászólok, hogy egyen is. Csak bólint, aztán kidugott nyelvvel rajzol tovább. Izzie-re fordítom a tekintetem. Néma kérdés van a tekintetemben. Szerintem érti.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Szer. Júl. 24 2013, 22:25

Amint a pulthoz érek, már vár is a pite, ami ugyanaz, mint amit Domu tányérjáról vettem. Hálás pillantást küldök Darylnek, ahogy a székre ülök, eszegetni kezdem a pitét, és gondolkozom az innivalón. Nem sokáig kell törnöm a fejem, egy garmadányi különbözőt rak elém.
-Nem ihatok.-
Az amúgy sem-et már lecsípem a végéről, mert időben észbe kapok. Így olyan, legalábbis remélem, mintha megerősíteném a szavait. Persze nem nézem hülyének, de bízom benne, hogy betudja annak.
-Elkényeztetsz.-
Fűzöm még hozzá az üdítőkre és kávéra nézve, azután nekilátok a narancslének, és azt szürcsölgetem, közben meg azon agyalok, hogyan mondjam meg, hogy nem igazán szeretem a kávét. A kóla meg fura hatással van rám, amióta szedem a bogyókat, bár az orvos nem akarja elhinni. A bogyó lefáraszt, a koffein felpörget, és úgy érzem magam néha, mint a Harry Potterben ahogy magyarázták a dementorcsókot: a testem alig akar mozogni, az elmém meg olyan, mint a villám. Nagyon bizarr.
De a narancslének örülök nagyon, a többit meg hagyom magam előtt egyelőre, aztán Deríliumra nézek, egyenesen bele a kérdő tekintetébe. Megijeszt a várakozás a szemeiben, hogy azt akarja, beszéljek magamról, de én egyáltalán nem akarok magamról beszélni. Eleget, több, mint eleget teszem a pszichológusnál.

-Na és milyen érzés tulajdonosnak lenni?-
Kérdezem inkább, aztán Domuhoz fordulok, és szólok neki, hogy nagyon finom piték vannak nálam, jöjjön, és egyen belőle. Először nem akar, de aztán hozzáfűzöm, hogy mégis csak egyen velem, mert a királylány nem akar egyedül enni. Erre vigyorogva felpattan, és a rajzolós dolgaival együtt odavágtat mellém. A kezembe pakolja a cókmókokat, és felmászik egyedül a bárszékre, meg se próbálok neki segíteni, mert ő már nagy fiú. Elé pakolom a rajzot, közben megnézegetem, azután a kezébe nyomok egy pitét.
-A királyság boldog lesz!-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Csüt. Júl. 25 2013, 19:30

Izzie és Domi felbukkanása akár mentőöv is lehetne nekem. Kirángat abból a kába hangulatból, amiben vagyok. Napok óta érlelődik bennem, hogy le kéne lazulni valahogy, de még nem találtam meg rá a megfelelő módot. A piálás önmagában csak önpusztító tevékenység, így azon kívül, hogy Lioval időnként elmegyünk sörözni, nem engedek túl sokat magamnak. Inkább a melóba ölöm az energiáimat és Domiba.
Domi viszont most jól elvan magában, lekötik a színes ceruzák, még a pitéjére is fel kell hívni a figyelmét, de ahogy bólint, már el is felejti, mit mondtam neki.
Izzie visszajön hozzám a pulthoz, és most az ő kedvében akarok járni. Legalább neki szerezzek egy kis örömöt. Már majdnem mindegy, hogyan. Megfogom a gyomrán keresztül, vagy bohócot csinálok magamból, mint Domi szülinapján... Tiszta idióta vagyok. És remek színész, mert Lion kívül senki más nem veszi észre, milyen szánalmas vagyok. És ha rajtam múlik, senki más észre sem veheti.
Gondtalanságot színlelve vagyok kedves Izzievel, nem esik nehezemre, ez a lány kedves és kedvemre való... Bár Lio barátnője. Ez mondjuk meglepett, de Lio élete az övé. Úgy éli, ahogy akarja. Nem hittem, hogy az a csalódás, ami gyermekkorunkban érte, ilyen hatással lesz rá. Mert azt hiszem, azóta nem vesz komolyan senkit (és semmit). Azt pedig már megszoktam, hogy ha Lio ráteszi valamire a kezét, nekem esélyem sincs.
Ja, ha nő lennék, én is Lioval akarnék kavarni.
A pite mellé Izzie innivalót is kap, és mert most sokkal határozatlanabb, mint amikor legelőször találkoztunk, most én nem jövök zavarba. Elé rakok néhány dolgot, hogy kedvére tudjon válogatni.
Az alkohollal csak húzni akarom, de nem egészen úgy reagál, ahogy várom. Egy picit megzökken, alig észrevehetően, de mégis, és emiatt az az érzés kerít hatalmába, hogy titkol valamit. Egyenlőre nem firtatom.
- Ha már ettől jobban érzed magad...- kedvesen nézek rá. Talán mostanában nem volt kényeztetve..., ha már ezt is annak minősíti... Hol az a magabiztos lány, aki pipicicis pizzát kért tőlem, velem?
Fürkészőn nézek rá, míg a narancslevét szürcsölgeti. Talán stírölöm, de nem illetlenül. Nem azzal a szándékkal. Bár nekem most is tetszik, tényleg vonzó teremtés. Lio ízlése maga a tökély. Nem csoda, hogy az olyan jégszívű pasik is bele tudnak bolondulni, mint Zin.
A ki nem mondott kérdésemet azonban elkerüli, inkább terel, és ebben nagyon is hasonlít valakire. Önkéntelenül mosolyodom el. Oké, beszéljünk rólam, Titokzatos Kisasszony!
- Őszintén? - nézek bele a szemeibe, és elnevetem magam. Hülyeségnek tűnik, de még senkivel nem beszélgettem erről.- Szar. - El is nevetem magam. Az jut eszembe, Lio mennyire melléfogott velem, mert én hajlékony vagyok, mint a fűszál. Egy üzletvezetőnek határozottnak kell lennie. Én tuti csődbe viszem a boltot. Az alkalmazottakhoz kedves vagyok, és azt hiszem, néhányan ki is használnak. A beszállítókkal szemben türelmes vagyok, így nem mindig az van a készleten, aminek lennie kéne. Mivel nem szeretem a konfliktusokat, ha szembekerülök velük, nem veszek róluk tudomást, vagy mindenkinek igazat adok, és akkor a hátam mögött én vagyok a szar alak. Ez van. Szörnyű főnöknek lenni.
Inkább mondják meg, mit tegyek, és én örömmel megteszem. Ha létezik előző élet, tipikus szolga voltam. Jó szolga. Nem tudom, Izzie, mindebből mennyire kíváncsi, így a részleteket nem fejtem ki hangosan.
- Magadról mesélj! Mi van a terveddel? Férj, kutya, 6 gyerek, nagy ház... - Elnevetem magam. Daryliának miért volt olyan könnyű megnyílnia? Mert nem álltunk szemben egymással?
Közben magához hívja Domit, hogy ő is egyen végre. Számomra érthetetlen (angyal) nyelven kommunikálnak, fogalmam sincs, ki a királylány, és mit takar a királyság, de Domi eszik, és ez a lényeg. Domit is megkérdem, mit inna, lebeszélem a kóláról, nem való az egy olyan kisfiúnak, mint ő, és azt hiszem, Gwen is lenyelne keresztbe, ha bekóláztatnám a srácot. Megegyezünk az almalében, amit vígan be is dönt, aztán rajzol tovább, elégedetten, nem törődve azzal, hogy még a füle is áfonyalekváros. Hogy kente oda?
Domira vigyorgok, aztán Izzie-re, és szívből örülök, hogy ez a lány a fiam bébiszittere, mert úgy érzem, jó hatással van rá. Az biztos, hogy Domi nagyon kedveli, mert hallgat rá. És mert szívesen van vele. Időnként arról mesél nekem, milyen jókat szoktak szórakozni.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Csüt. Aug. 01 2013, 09:37

Derílium nagyon kedves. Nem úgy, ahogy az emberekre mondjuk, hanem sokkal mélyebben: érdeklődő, törődő, és odaadó. Rá pillantok, és nem értem, hogy ezt eddig hogy nem vettem észre... és csak néhány pite, meg egy üdítő kellett hozzá, s mivel ilyen apróságok kapcsán jött ez a gondolatom, az is felmerül bennem, hogy talán csak én vagyok érzékenyebb. Így viszont már jobban kezdek figyelni, bebizonyosodik-e a teóriám, hogy tényleg annyira kedves, és rendes, vagy csak túl szenzitív vagyok ma. Megfogom a narancslevet, és inni kezdek, elnézelődök a helyiségben, majd rá esik a pillantásom. Rátalál az övére, aki már engem nézett, s az intenzitásból tippelve nem egy tizedmásodperccel pillantott rám, hanem régebb óta néz. A nézések szintjét régebb óta.
Rabul ejtenek a szép szemei, így elég sokáig nézzük egymást, miközben én a narancslevet iszogatom a szívószállal, és arra gondolok, jó, hogy kaptam szívószálat, így nem tolakodik a pohár a látóterünkbe. Nagyon furcsa, és zaklató érzések kerítenek hatalmukba, amíg őt nézem, elég sokáig, aztán kiszakadok ebből a bűvkörből egy nagy levegőt véve, szívem szerint most sétálnék egyet, hogy tisztázzam magamban ezeket a hirtelen feltörő jeleket, és érzéseket. De inkább maradok, mert még jobban kecsegtet a lehetőség, hogy nyilvánvalóbbá teszi, amit sejtek, hogy eldönthetem, igen, vagy nem. Csak tudnám, mi igen, és mi nem...
A kérdésére kapom vissza a tekintetem rá újra, de most nem merem olyan sokáig rajta hagyni, és a válaszán elnevetem magam, már letéve az üdítőt.

-Miért szar?-
Kérdezem kíváncsian, és hallgatom a válaszát, ha részletezi, aztán odahívom Domit hozzánk, hogy egyen. Neki is lát a pitének, én közben a rajzait nézem, de Daryl kérdése kiránt ebből. Ahogy mondja, hogy magamról meséljek, egy sóhaj szakad fel bennem, amit nem akarok kiengedni. Hát, nem sokáig sikerült elterelnem a figyelmét, de egyébként sejtettem, sőt, tudtam, hogy így lesz. Bár nem ismerem őt erőszakosnak, azt hiszem, ez tényleg nagyon érdekelheti, mármint, hogy mi is van velem. Ó, ha tudnám!
-Ez lenne a tervem?-
Kérdezem kuncogva, vajon mikor mondtam neki ilyeneket? Esküszöm, nem tudom... de a hanghordozásából arra tippelek, ezt mondtam, így hát válaszolok.
-Nos, a tervem romokban hever! Nem hogy férjnek való alapanyag nincs, de egy kutya se! És milyen anya lennék? Na ne... 6 gyereket kipotyogtatni, az sok, annál én hiúbb vagyok!-
Még ha ez most nem is látszik, teszem hozzá magamban fanyarul, elvégre tudom, hogy szarul nézek ki, önmagamhoz képest biztosan.
Domuhoz fordulok, és ismét a rajzokra pillantok, az egyik különösen felkeltette az érdeklődésemet, egy elefánt, rögtön eszembe is jut a kedvenc idézetünk egy meséből, amit a múltkor néztünk. Elváltoztatott, vékony hangon, ahogy az a kis jószág, közlöm vele az idézetet, ami egyébként nem állna távol tőlem alap esetben sem. Egy Bohóc vagyok!

-"Az én virágomon mindenki póniló, és nem esznek semmi mást, csak szivárványt, meg lepkekakit!"-
Rávigyorgok, lepattanok a székről, és elkezdek hátrafelé moonwalk szerűen menni, ahogy a mesében is láttuk, ami nagyon beválik, Domu hahotázni kezd rajta, nagyon tetszik neki, csak meg ne fulladjon szegény, mert azt nem néztem, hogy még van-e falat a szájában, aztán, amikor befejeztem a mutatványt, és még mindig hosszan-hosszan kacarászik, művészien pukedlizem is egyet.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Pént. Aug. 02 2013, 01:11

Izzie a narancslevét szürcsölgeti... És közben nekem van időm jobban megnézni (elsősorban nem a külsejét, bár szívdöglesztő a lány, az bizonyos). Hiányolok belőle valamit, ami a legelső találkozásunkkor ott volt, és még utána is... És igazából örülök, hogy most az a magabiztosság nincs jelen. Amíg az az Izzie volt, én törpe voltam. Nem szorult védelemre, és pontosan tudatta, mit akar...
Most sokkal inkább földlakónak tűnik (és ne tessék félreérteni, eddig sem hittem azt, hogy UFO), de számomra most "megfogható" és elérhető leánnyá vált. Talán beszélgetnem is sokkal könnyebb vele, mert nem érzem magam úgy, mintha produkálnom kellene magam. Nyugodtak vagyunk, és a beszélgetésünk sem virágnyelven zajlik. Így magabiztosabbnak érzem magam.
Észreveszi, hogy nézem, és egy pillanatra összeakad a tekintetünk. Talán nem is csak egy pillanatra. A régi feszültségeink kerülnek elő, valahonnan a mélyről, amit nem a szellemi dolgok inspiráltak, hanem a "kémia". Az a vonzás, ami belőle árad, most is jelen van, csak sokkal-sokkal finomabban. Még soha ennyire nem tetszett, mint most. Az jut eszembe, vajon ha nem lenne Lio, képes lennék neki ellenállni?
Szerencsére témát vált... Olyan témát szed elő, ami visszazökkent a jelenbe, és eltereli a gondolataimat kettőnkről. A részletekre kíváncsi, de ez nagyon kettős dolog. Mert szívesen beszélnék neki róla, ha nem tetszene ennyire. És éppen azért fogok beszélni róla, mert... (így kevesebb esélye lesz, hogy tetszem neki? ) I-di-ó-ta vagyok. Mondom én!
- Hol is kezdjem? - Nevetem el magam, és megvakarom a tarkómat- Sosem voltam irányító típus. Szeretnék mindenki kedvébe járni, de mint tudjuk, azt nem lehet. Elnéző vagyok és... mondjuk ki, hisz tisztában vagyok vele, örök vesztes. Nem nekem való a boltvezetés, a főnökösködés. Mióta enyém a bolt, a srácok már nem hülyülnek úgy velem, mint régen. A szállítok semmibe vesznek, a vendégek egy része visszaél a jóindulatommal. Tisztán látom én ezt... de nem tudok ellene tenni semmit. Még mindig jobban szeretek kint lenni a pult mögött, vagy kiszállítani az árut, mint bent az irodában a papírhalmokban...- Upsz, ez megszaladt. Sokkal többet mondtam, mint akartam, de ő volt rá kíváncsi. Vessen most magára. Bár úgy tűnik, nem untatom, mert látványosan még nem ásít.
Domi közben odaült a pulthoz, és enni kezdett, bár a rajzát alig-alig hagyta abba. Izzie időnként arra is vet egy-egy pillantást. És azt hiszem, mert én ilyen bőbeszédű voltam, kaphatok cserbe egy kis morzsát róla, az ő hogylétéről, terveiről.. Arra a telefonbeszélgetésre utalok, amit még nem sokkal az első látogatása után ejtettünk. Talán nem emlékszik rá, talán sikerül mosolyt csalnom vele az arcára.
- Nos... Igazad lehet. Manapság már megnézi az ember, kivel kezd...- Frankó, pont én beszélek. Bár nekem is Gwen lehetett volna az igazi, ha nem jön túl korán Domi. Akaratlanul is elromlott minden. Akkor még gyerek voltam, és még annál is határozatlanabb, mint amilyen most vagyok. Azért hoztam az életembe szabályokat, hogy az még egyszer ne történhessen meg velem. És a a szabályaim miatt nem ugrottam Izzienek sem, amikor először flörtölt velem... Fura helyzeteket produkál az élet, nemde?
Persze, nem ítélhetem el Izzie-t sem, hogy több pasassal volt már dolga. Biztos vagyok benne, hogy nem csak Lio és Zin van azon a listán. De ez az ő dolga. Talán neki ez a módszere, hogy a megfelelő férjet megtalálja. Bár én akkor sem osztogatnám magam (az ő helyében).
- Egyenlőre akkor csak a férfire koncentrálj. Gyerekeid úgyis tőle lesznek, azzal nem lesz gond. Házat együtt vesztek majd, a kutya ... Nos, állatmenhelyekről bármikor szerezhetsz kutyát, ha szeretnél. Kereshetünk neked egyet, ha komolyan gondolod. Milyen fajtát szeretnél? Kis ölebet vagy házőrző vadállatot? - vonom fel a szemöldököm.
Izzie azt mondja magáról, hogy hiú és ezért nem akar majd 6 gyereket. Anno a telefonban hiúságról szó sem volt. És boldognak tűnt a hangja, amikor az álmairól mesélt. Bár régen volt, és lehet, hogy csak az emlékeim kavarnak meg ezzel kapcsolatban. Nekem nem lenne ellenemre a nagy család, mert szeretem a kölyköket. Azt hiszem, jó apuka lennék. Domi szerint az vagyok, még akkor is, ha későn kezdtem el gyakorolni...
- Ha rátalálsz az igazira, úgysem számít majd semmi más "rajta" kívül...- próbálom a magam oldaláról megközelíteni a dolgot. Bár a legtöbb nőnek valóban gondot okoz a "hogy nézek ki terhesen" téma. Nem egy vendégünket hallottam már erről siránkozni.
Talán kissé tolakodó vagyok, mert Domi rajzaihoz menekül (?), és az egyiken megakad a pillantása. És ekkor egészen meglepő dolgot mond, és örülök, hogy semmi nincs a számban, mert biztos fröcskölve spriccelt volna ki onnan. Időm sincs megkérdezni, honnan jött ez a marhaság, ő már egyfajta Jackson féle tánclépést ad elő, és Domi úgy nevet, majdnem leesik a székről. És nevetnem kell nekem is. Nem azon, ahogy Dominic nevet. Azon, hogy Izzie mekkora bohóc. Kedvem lenne most megölelni és megforgatni, vagy összetúrni a haját.
- Kisasszony, ezt kérem megismételni, felvenném, és feltenném a YouTube-ra, hogy azok számára is elérhető legyen az élmény, akik esetleg most lemaradtak róla- nevetek a lányra. Megtapsolom, amikor pukedlizik, kifejezve tetszésemet. Nem érdekel a nézősereg az üzletben. Sőt, remélem, hogy nekik is tetszett az előadás.
Már nem csodálkozom, hogy Domi ennyire kedveli. Ő benne van minden bohóckodásban, így Izzievel is biztosan gyorsan megtalálták az összhangot. Talán ezzel kéne foglalkoznia, különös érzéke van a gyerekekhez (az enyémhez biztosan), és úgy tűnik, a dolog rá is jó hatással van, mert amíg hülyült... Elképesztő változáson ment át a szemem láttára. Meg is értem, hogy nehezen talál férjnek valót magának. Magasat kell ugrania annak, aki tartani akarja vele a lépést...
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Vas. Aug. 04 2013, 00:07

Végighallgatom, miért szar számára főnöknek lenni. Greg jut róla eszembe, és az, hogy nekem mennyire bejön az irányítás, és az, ha irányítanak. Mivel nagyon domináns vagyok, így nagyon kevés ember van a világon, aki irányítani tud, azt hiszem, legalábbis eddig nem igazán találkoztam olyannal - rajta kívül. És abból mi lett? Összetört szív, depresszió, személyiségzavar, terápia, szexoldás. Nem valami sikeres életpálya, talán nekem is egy ilyen rendes pasi kéne inkább, mint Daryl. Ez jut eszembe, ahogy nézem, és ahogy néz, megváltozott a kisugárzása, olyan érzésem van tőle, mintha most látna először igazán. Nagyon furcsa.
-Nem vagy vesztes, csak jó vagy. Nagyon jó.-
Mosolygok rá, mert így gondolom. Nem tudom róla elképzelni, hogy bárkinek tudna ártani akarattal, szándékosan. A többire inkább nem mondok neki semmit, mer tudom, hogy ha lehetőségem lenne rá, akkor pillanatok alatt rendbe tenném a pozícióját, de biztosan nem akarná. Inkább hallgatom a tanácsát. Koncentráljak a férfire... beszél-beszél, és hirtelen azt mondja, kereshetünk kutyát. Ettől az az érzésem támad, hogy végig magáról beszélt, de ez abszurd. Hogy magát ajánlgatná férjnek? Biztos csak egy freudi elszólás, de azért elég magas labda ahhoz, hogy a levegőben hagyjam.
-Kereshetünk? Ahhoz akkor előbb kölyköket kell gyártanunk, nem ez volt a sorrend?-
Elvigyorodom, jobb kedvem van sokkal. Vicces ez, hogy így félremondta a dolgot, bár lehet, csak én értettem félre, de a reakciómból most már ezt is tudja, hogy ez hogy jött le nekem.
Ezután felpattanok, és előadom Dominak a kedvenc jelenetünket a Hortonból. A kicsi nevetőgörcsöt kap, de ahogy apára nézek, látom, neki is nagyon tetszett a műsor.

-Á, ez nem megy parancsszóra, késztetés alapján működöm, ez volt a késztetésem, kár, hogy nem voltál elég gyors, főnök úr!-
Rákacsintok, és visszaülök, ettől most még jobb kedvem lett. Domura nézek, aki már tudja, hogy Izzienél ritkán van még-még-méééég, mert ha sokat koptatjuk, elmúlik a varázs, így nem is kéri, hogy ismételjem meg. Ünnepélyesen felemelem a narancslevem maradékát, és várom, hogy Domu utánozzon.
-Az elefántokra, és a virágokra! Meg a pónilovakra, lepkekakikra, és szivárványokra.-
Sorolom, és hozzákoccintom a poharamat az övéhez, majd Deríliumra nézek kérdően, beszáll e a köszöntőnkbe, ha igen, akkor természetesen már ő is része a mi kis bulinknak, ami úgy sokkal jobb.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Vas. Aug. 04 2013, 01:21

Izzie rákérdez, én meg kiöntöm e lelkem. Nincs ínyemre a főnökösdi, de Lionak sosem mondanám el, így is elég vaj van a fülem mögött, miatta. Vajon lesz-e alkalmam megbeszélni vele, ami történt?
Izzie szavai meglepnek. Úgy érzem, ez inkább kedvesség a részéről, vigasz... (Csak egy lúzer gondolkodik így.)
-Nem kifizetődő jónak lenni- vonom meg a vállam- de nem tudok másmilyen lenni- Zavartan törölgetem a pultot, majd kitekintek a vendégekre. Elvannak magukkal, láthatóan nincs rám szükségük. Most nincs.
Inkább róla beszéljünk, az kevésbé zavarba ejtő. Vagy mégsem? Akaratlanul zavarba hozom magam. Felajánlom neki, hogy keresek kutyát keresni neki, de ő másképp forgatja a szavaimat, és ezzel... Nem, nem lehet. Bolond vagyok, ha azt hiszem, hogy tényleg velem akarna kölyköket gyártani.
-Ahhoz előbb hozzám kéne jönnöd...- mondom halkan, és egy picit visszafojtom a lélegzetem. Ha romantikus lányregényben lennénk, talán lánykérésnek is beillene a szöveg. De mi még messze vagyunk ettől. Messze, mint Makó Jeruzsálemtől - ha már sorrend...
Elmosolyodom. Vajon milyen páros lennénk? Izzie pörgő életritmusa, szinte állandó jókedve biztos felrázna engem is. De vajon milyen hatással lennék én rá? Nem akarom, hogy megváltozzon. Ő így tökéletes. Nincs idő ebbe belemenni, Izzie ekkor kezd táncolni, Domi nevetni... És az az érzés megszűnik, hogy Izzie és én... Nevetek én is. Izzie bohóc, én meg hülye vagyok. Szívesen felvenném a hülyéskedését, de ez persze, csak álom marad. Lemaradtam, mint mindig, mindenről. De szép pillanat volt. Majd ezt is beteszem az emlékeim közé. A táncot is, és ami előtte volt.
Izzie megemeli a poharát, és Domi is, én is felkapom, ami előttem van (a pohár kóla), és összekoccintjuk azokat.
- A lepkekakit kihagynám, de ha ti azt mondjátok, fincsi cucc, hiszek nektek, maradhat az is- kacsintok Domira, csak hogy ne kelljen most a lányt néznem. Túl nagy kísértés ő most nekem. De ezen is túl leszek valahogy.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Vas. Aug. 04 2013, 07:43

Megvonom a vállam, és végre a helyére billen bennem egy kapcsoló. Kicsi ugyan, de szerves része az egésznek, ami engem alkot, ami a személyiségemet összeállítja, egésszé formálja. Jó vagyok. Akár milyen kalandokba keveredem, akár mennyi pasival fekszem le, akár milyen körülmények között is, de - jó vagyok. Nem érdekel Zin véleménye, és az, hogy lesajnál, amiért Lioval jól éreztük egymást már rengeteg alkalommal, Lio véleménye se érdekel, amiért "Egy buzi az exem", én akkor is egy jó lány vagyok. Ezért nem nézek ki úgy, azt hiszem, mint valami elhasznált áru, pedig... sokszor, sokan "használtak" már. De sosem éreztem annak, így maradhattam meg nőnek lotyó helyett. Katt, és helyre állt a rend. És ezt Darylnek köszönhetem.
-Nem értek ebben egyet veled, mert nekem más a tapasztalatom... nálam bejön a jóság.-
Közlöm egyszerűen, aztán tovább vitorlázunk egy másik témára. Férj, ház, kutya, gyerekek... belemerülünk, szerintem nagyon észre se vette, hogy fogalmazott, én lecsapom a labdát, de az, ahogy földet ér, azonnal újra a levegőbe röppen, és elépg magasra ahhoz, hogy Derílium is ügyesen le tudja csapni. Meglep ezzel, de természetesen rákontrázok, tetszik az adogatás.
-Hmm... na ezt a lánykérést majd próbáld újra, minimum egy gyűrűvel.-
Nevetek, hiszen ez úgy hangzott, valóban, mintha egyáltalán meg akarna kérni, és ez vicces, hiszen abszolút nem vagyunk olyan viszonyban, még csak a közelében sem. Bár könnyen lehetnénk, azt hiszem, ha tudnám, miket gondol rólam, mik játszódnak le bennem. Akkor tudnám, hogy nagyon oda van értem, így értékelném a helyzetet.
Játszunk, nevetünk, majd koccintunk, és Darylen kezdek nevetni a szavai hallatán, Domu pedig azonnal megbotránkozva kezdi neki magyarázni, mi is a nyilvánvaló: hogy ezeket nem fogyasztjuk el! Miért is tennénk? Nem lakunk a virágon, és ha megennénk a virágot, akkor nem lehetne már szivárványunk, meg lepkekakink sem, hiszen a virágon vannak ezek. Tünemény ez a kölyök, ahogy mindezt előadja, teljesen racionális alapokon gondolkozva, én pedig a nevetés után nagy komolyan, korholó arccal bólogatok a főnök úrnak, bizony ám, még a feltételezés is bolondság, hogy ezeket megegyük!


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Vas. Aug. 04 2013, 14:10

- Ne érts félre, jónak lenni jó..., boldoggá tesz engem... és tönkre, ami az üzletet illeti- próbálom tisztázni az előbbi szavaimat, mert úgy érzem, Izzie félreértett. Pedig szerintem már ő is ismer annyira, hogy tudja, nem tudok gonoszkodni, és ha mégis, azt csúnyán megbánom.
A barátaimtól semmit nem sajnálok, csak amióta "Isten" (Lio) felvitte a dolgomat, hirtelen túl sok lett a barátom. Persze, némelyiknek nagyon örülök, azaz mindegyiknek örülök, csak azoknak még jobban, akikről nem derül ki, csak kihasználni akarnak. Mert azért, mert nem mutatom, látom én ám!
Azért örülök, hogy vannak még olyan emberek körülöttem, akik hasonlóképp gondolkodnak mint én. Tulajdonképpen Lio is ilyen, bármennyire is tagadja, hiszen ha nem lenne jó, sosem akarta volna megvenni nekem ezt az üzletet. És ettől totál be vagyok zsongva. Én még soha nem kaptam senkitől ekkora ajándékot, és fogalmam sincs, hogyan viszonozhatnám neki. Ráadásul éppen aznap, amikor meglepett, én totál megbántottam... Hát mi más vagyok (ismétlem), mint lúzer?
Izzievel belebonyolódunk egy fura eszmefuttatásba (családról és kutyáról), és egyszerűen nem hagyhatom ki a kérdést, ha már felvetette:
- Lenne esélyem? Hozzám jönnél? - de mivel nevet, nevetek én is. Ezen még sosem gondolkodtam, ez is csak azért szalad ki a számon, mert így adta a helyzet, de azért furdal a kíváncsiság, mi lenne a válasza. Játékból. Nem gondolkodtam mostanában házasságon. És ha már lehetséges feleségjelölt... Nem a fiam anyja lenne törvényszerű?
Izzie bohóckodik, már mindannyian nevetünk, ez az igazi feszültségoldás. Most nyoma sincs a kezdeti borús hangulatomnak. Domi elmagyarázza, miért mondtam butaságot, én meg nem javítom ki, hogy amit mondtam, "fincsi cucc", bármit jelenthet, nem feltétlenül ennivalót. Mert ez így sokkal viccesebb, okot ad a nevetésre.
- Kérsz még egy narancslevet? - kérdem Izzietől, mert a pohara kiürült. És közben Dominak is adok még inni. Elnézem, ahogy visszamerül a rajzolásba. Megszűnik olyankor körülötte a világ. Arra gondolok, szeretnék vele lenni huzamosabb időre. Vajon Gwen engedné, hogy nálam legyen egy egész hétre?
És aztán Izziere esik a pillantásom. Most ő is kisimultabbnak látszik, mint amikor bejöttek hozzám. Kedvelem ezt a lányt, és egyre inkább tudatosul, nem csak azért, mert ilyen szépen bánik a fiammal. De nem felejthetem el, hogy Lio barátnője. Úgyhogy a mi sorsunk már úgyis meg van pecsételve....
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Szomb. Aug. 17 2013, 22:57

Bólogatok Daryl szavaira, értem én, mire gondol. Nehéz lehet neki, nem is tudhatom igazából, hogy mennyire. Engem mindig túl bolondnak tartottak ahhoz, hogy közeledjenek hozzám az emberek, mármint... persze, közelednek, és sokan, de kevesebben, és őszintébben, mint másokhoz. Szerintem még néhányan félnek is tőlem, de ez nem érdekel, szeretem úgy élni az életem, ahogy én akarom.
Elgondolkozom a kérdésén, de rögtön válaszolok is, tovább nevetgélve.

-Viccelsz?! Naná! Egy főnyeremény vagy: kedves, törődő, odaadó, érzékeny... de lenne egy feltételem: szexelnünk kell az esküvő előtt, mert ha az nem megy, akkor megette az egészet a fene. Én ennyire nagyon nem vagyok konzervatív.-
Ezután Domura figyelek, ahogy magyaráz az apjának, és bólogatok én is, majd amikor kérdezi, kérek-e még narancslevet, arra is bólogatok, utána meg figyelem, ahogy Domu rajzolgat tovább. Beletúrok a hajába, és megpuszilom a fejét, olyan aranyos, amikor így elmerül abban, amit épp csinál. Ezt azért irigyelem a kölyköktől, hogy ennyire ki tudják magukat vonni a világból, és arra koncentrálni, amit csinálnak. Ezután ismét Darylre nézek, kíváncsian, vajon megint engem néz-e.

//Bocsi, hogy ilyen rövid, és rossz lett... nem nagyon megy most Izzie, vissza kell szoknom. :\ //

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Vas. Aug. 18 2013, 11:04

Az volt a célom, hogy kicsit jobb kedvre derítsem ezt a lányt, és úgy tűnik, sikerrel járok, és ezzel együtt az én kedvem is jobb lesz. Viccelődünk egymással, elindulva azon az analógián, hogy egykor milyen "álmát" osztotta meg velem, és már az esküvőnél tartunk.
- Tudod, mindig azt hittem, hogy a nőknek jobban bejön a pezsgős élet. Izgalom, szenvedély, veszekedések...- (láttunk már erre példát, igaz?) Próbálom nem mutatni, mennyire meglepett az, hogy milyen tulajdonságokkal ruházott fel engem (és pláne, hogy főnyereménynek tart!). Persze, utóbbi akár a viccünk folytatása is lehet...A szex említése meg leginkább zavarba hoz. Nem erre teszem a hangsúlyt, amikor visszakérdezek, és valamiért remélem, nem hozza ismét szóba, mert ha őszinte akarok lenni, megfordult már a fejemben a dolog. - Szóval azt hiszed, nem unnád magad halálra magad mellettem?
Csóválom a fejem, nevetek, pedig ez a véleményem magamról. Öregemberként biztos jó férj leszek, amikor már nincs más, mint ülni a kandalló előtt és fogni egymás kezét... Biztosan rém unalmas vagyok. Szentimentális, dilis... Persze, erről megint eszembe jut egy történet, és felvésem az agyam egy megfelelő zugába, hogy vessem majd papírra, hátha ez is szerepelhetne az "ÉLETKÉPEK" között. (Újabban írásra adtam a fejem.)
Arra eszmélek, hogy Izzie is zavarba jött egy kicsit, mert úgy tesz, mintha most Domi kötné le a figyelmét (persze, nem gondolom, hogy csak színészkedik; a szeretetet ilyen módon nem lehet megjátszani). Figyelem, ahogy megsimogatja Domit, puszit ad a fejére. Amikor rám néz, én éppen rajta tartom a tekintetem, egy pillanatra összecsillan a szemünk, de mint mindig, a józan ész most is győz a vágyaim felett.
- Látod, sokban különbözünk...- mintha csak bocsánatot kérnék, amiért nem ugrok "ismét" a ki nem mondott ajánlatra- Én nem tudom könnyen túl tenni magam semmin, és igazából...- Domira nézek. Gwenre gondolok. Mit mondhatnék? Hogy ennyi idő sem volt elég, hogy túltegyem magam rajta? Még akkor sem, ha tisztában vagyok vele, az álmaim sosem válnak valóra?
- Izzie, nagyon örülök, hogy ismerhetlek. Annak is, hogy te vagy a fiam bébiszittere...- Kell, kell hogy elmondjam, kedvelem, de nem én vagyok az a pasas, akire vágyik. De nem tudom kimondani. És fogalmam sincs, miért. Nekem fontos, hogy úgy érezzem, kellek valakinek? Kellenék?
Szorult helyzetemből az ment ki, hogy az egyik vendég jelez, szüksége lenne egy üdítőre. Izzietől bocsánatot kérek, és kiszolgálom a vendégemet. Ez a kis momento pedig éppen elég, hogy helyre pofozzam magam. Már megint elrugaszkodtam a valóságtól.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Pént. Aug. 30 2013, 19:32

Elgondolkozom a szavain, a pezsgő életen, a szenvedélyen, és hümmögök is, nagyon elmerülök. Igen, nagyon fontos nekem a szenvedély, és sok minden megfordul a fejemben ennek kapcsán, amit kérdezhetnék, de... az tényleg úgy venné ki magát, mintha komolyan beszélnék, pedig nem. Nem?
-Elárulok egy titkot, Delírium: általában én vagyok a kapcsolataimban az izgalom.-
Rákacsintok, és csak azután gondolok bele, hogy ez nem csak furán, de degradálóan is hangozhatott, szóval úgy döntök rögtön, hogy megmagyarázom.
-Bolond vagyok, szeszélyes, kiszámíthatatlan, és szenvedélyes... állandóan pörgök. Szóval általában a kapcsolataimban én vagyok az, aki hozza ezt a forgószél stílust, és mindenfélét kitalál, hogy feldobja a dolgokat. Volt, akinek már az életvitelem elég volt, hogy úgy érezze magát, mintha az Alíz Csodaországban mesébe csöppent volna, pedig én csak önmagam voltam.-
Megvonom a vállaimat, az emberek többségének ez nagyon nagy kalandnak, és remek életnek hangzik, nem tudom, ő így gondolja-e, de annyira nem az. Ezt is meg lehet unni, hogy szinte nyughatatlan vagyok... jót tenne nekem egy kis lassú víz.
Domura figyelek, összenézünk, azután szabadkozni kezd, kicsit mintha el is komorodna, de mindenképpen távolságtartónak tűnik, úgyhogy azonnal leállok, és ezzel együtt a jó kedvem, ami lett, is tovaszáll. Nem kellek én igazán a kutyának se, azt hiszem... ki is bírna ki egy ilyen szeleburdi lányt? Kisgyereknek oké voltam, de most?!
Kicsit magamba fordulok, és ostorozom magam, az nagyon jól megy az utóbbi időben, és bár az orvos szigorúan megtiltotta, mégis engedek most a hangulatnak egy leheletnyit, amíg meg nem hallom a szavait.
Elmosolyodok a szavaira, nem tudom, mit mondhatnék. Persze, nagyon jó vagyok a gyerekekkel, hiszen magam is inkább az vagyok, azt hiszem. Nyilván most is arra gondol, hogy félig neki dolgozom, és ha egyébként szóba jöhetnék, ezzel végképp kilőttem magam. Nagy kár volt belemenni ebbe a beszélgetésbe.
Szerencsére ezt a pillanatot választja, hogy kiszolgáljon valakit, én pedig közben Domura nézek, a rajzára is, és beszélni is kezdek hozzá.

-Domu, képzeld, a parkban találtam egy cicacsaládot. Van kedved megnézni?-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   Szomb. Aug. 31 2013, 00:32

A beszélgetésünkről már magam sem tudom, mennyire komoly, és mennyi benne a vicc. Időnként nevetve mondunk ki dolgokat, máskor nagyon elkomolyodunk, és ezért nem teljesen vagyok képben, mi az, amit komolyan vehetek, mi az, ami csak a játék része.
Mindenesetre Izzieről nekem mindig a Duracell-nyuszi jutott eszembe, és ha így nézzük a dolgokat, én nem vagyok más, csak egy kitömött játékmackó.
- Ebben nem is kételkedem- mondom nevetve, amikor azt mondja, a kapcsolataiban ő jelenti az izgalmat. Nehéz lenne bárkinek őt felülmúlni. Örökös tűz jegy, a nyár perzselő napsugara és átbulizott éjszakák jutnak eszembe róla. Nem értem, miért érzi, hogy meg kell magyaráznia, amit mondott, de azokkal csak alátámasztja, amit feltételeztem róla.
Valamin elgondolkodik, vagy talán zavarba jön, hogy ennyit beszélt magáról, mert eltereli a figyelmét, és Domival kezd foglalkozni. Én őt veszem szemügyre, kicsit másként, mint eddig. A gondolataimat nem rejtem véka alá, és ezzel mintegy mederbe terelem csapongásainkat.
Jó volt bolondozni egy kicsit, és fura módon, de még az is lehetséges, most többet tudtam meg róla, mint eddigi ismertségünk alatt összesen. És több kontrája van, miért is ne mehetnénk bele mi egy kapcsolatba... , de a barátságáról semmiképpen sem mondanék le.
Valamit mondanom kell, valami bátorítót, biztatót... nem is tudom, micsodát, mert egy picit elszomorodott, és újra látni akarom a mosolyát. Nem így kellene fogalmaznom, talán nem is ezt kellene mondanom, de nem találom a megfelelő szavakat, cserben hagy az írói véna. Tulajdonképpen túl régen vagyok már egyedül, és nem igazán szoktam hozzá, hogy valaki kimutassa a szimpátiáját, pedig valami ilyesmiben volt most részem. És nem tudom kezelni a helyzetet. Pedig nagyon vágyom a szeretetre.
Egy vendéggel foglalom el magam, és mire visszaérek a pulthoz, már csak azt látom, Domi lázasan pakolja a ceruzákat a helyére.
- Hát ti hova készültök?- kérdezem tőle, lopva nézve Izzie-re.
- Cicalesre, a parkba- mondja nevetve az én kisfiam, és úgy csillog a szeme, hogy öröm nézni.- Te is jössz?
- Nem mehetek, még dolgozom- mondom neki, aztán megsimizem a fejét.
- Elcsomagolom a maradékot- mondom Izzienek- ha nektek nem kell, majd megeszik a cicák. A túrósért oda vannak...-Félszegen nézek a lányra. Félek, hogy valamivel megbántottam, és ezért menekül el. - Köszönöm, hogy benéztetek hozzám- súgom neki. Tartsa meg Isten jó szokását!
Figyelem, ahogy összepakolnak, és Domi kezébe adom a kis batyut.
- Légy jó! -hajolok hozzá, adok neki egy puszit, aztán útjukra engedem őket. Még intek nekik, ahogy kimennek az ajtón, aztán egy vendég rendelésére figyelek. Hosszú még a nap, és lassanként elhalványul az Izzievel folytatott beszélgetésünk.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie   

Vissza az elejére Go down
 

Egy kicsi, és egy kicsit nagyobb meglepetés - Dupla D és Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Nem várt meglepetés... (Lucien és Lucy- NYITOTT JÁTÉK!)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-